Beslutsångest.

Hej, kom hem från Skärholmen för en stund sen. Köpte inget idag, kändes inte som att något satt riktigt bra och jag visste liksom inte vad jag var ute efter heller. Så vart nog bäst att inte köpa något alls. Blev ingen bio idag heller, vi viste inte vilken film och det kändes som om han inte riktigt var sugen på det. Så de får blir en annan dag istället.
Så nu sitter jag hemma ensam med beslutsångest. Mikaela ringde när jag vänta på tåget i Årstaberg, angående praktik i Esland eller Lettland, hon sa att de hittat en praktikplats i Estland, minns inte vad staden hette, och att de just var den typ av praktik jag sökte. Men jag vet inte om jag vill längre. Var astaggad från början, tyckte allt var bara jätte spännande och kul. Men nu har det gått så lång tid, och de är inom kort jag ska åka i sånt fall. Redan den 13:e mars. Vet inte om det är för att vi har massa i skolan nu och jag känner att jag inte har "tid" att åka iväg, eller om jag helt enkelt bara tappat suget, eller om det är så att jag prioriterar att söka mig ett jobb och förhoppningsvis lyckas få ett snart, väldigt snart. Jag hade ju tänkt att söka redan tidigare, men eftersom denna möjlighet kom upp kändes det dumt att söka ett jobb, så skulle jag få ett och ba: ahjuste, jag ska iväg och vara borta en månad. Tror inte det skulle bli så populärt. Jag vill verkligen ha ett jobb, är trött på mina ynka 1050 i månaden, behöver mer (speciellt nu när studenten kommer upp, alla skivor osv.) och jag vill verkligen ha mer pengar, rent allment. Är alltid fattig liksom, får välja om jag vill gå ut en helg eller om jag ska köpa nya jeans, typ. Jätte kul, nej inte speciellt. ÅÅHHH, vet inte vad jag vill mest! Eller vill överhuvudtaget med praktik i Esland .. kommer hålla mig vaken hela natten.
På allt detta får jag bara magont av och tänka på prov, läxor och uppgifter som måste pluggas på under lovet. BLÄ!


Monday morning.

Tjena, idag ska jag åka in till Skärholmen centrum med Therese. Efter det blir det troligvis bio med en mysig person, hihi ;). Tänkte bara slänga upp de bilder jag tog hos Mickis p i lördags!











Mina Mickisar! <333


Ge mig vår!

Är så sjukt sugen på att all denna snö ska börja smälta och temperaturen ska ligga på plus, så man han gå i endast skinnjacka, en snygg scarf, ljusa jeans och framför allt converse (utan att frysa tårna av sig då). Gjorde ett litet collage på en outfit som ger i alla fall mig vårkänslor! En vanlig dag i skolan, varför inte?



27 februari.

Tjena, tänkte göra en liten resumé om helgen. I fredags så vart jag hemma med familj och vänner, vi spela kort och drack lite gott! I lördags så hade jag inte så mycket för mig under dagen, men jag skulle ju ut till Mickis p senare, så jag tog det lugnt och gjorde mest ingenting fram till tolv tiden, då tog jag mig in i duschen och sedan gjorde iordning mig. Åkte dit tidigare, så var hos henne vid 4 iställer för vid 6. Mickis var redan där, så vi tre eller dom två gjorde i ordning sig och vi började tillsammans förbereda middagen. De mesta var redan ordnat när jag kom, de som behövdes göra var att få in potatisgratängen i ugnen och steka köttet. När alla kom så var inte maten riktigt klar, men det gjorde inget. Fick man chans att mingla lite, lätta upp stämmningen liksom. När maten väl var klar så vart det verkligen "maten tystar mun", fysatan vad jag var hungrig! Vart ingen lunch under dagen, så det var rena himmelriket att få i sig mat tillslut! Efter maten spelade vi lite spel, i väntan på en person som skulle komma lite senare. Sen när hon kommit och vi spelat klart vart det lite efterrätt och present öppning! Som Mickis, alltså min lillasyster, inte Mickis p hade längtat efter som satan, haha! Sen så åt vi lite efterrätt och när vi var klara med det körde vi ett annat spel, riktigt kul att spela sådana spel, när man gör gester, får frågor och liknande! Dock gick några vid tio tiden, skulle iväg eller hem av olika anldeningar. Så då vart det mest myssnack, men sånt är ju aldrig fel! Jag åkte hem till Ösmo vid tolv, gick upp till Pindos för att träffa Broman, Natta och Thom. Vet inte hur länge vi satt där från att jag kom, men det var inte så jätte länge, vart ganska långsam hemväg men vi kom hem tillslut!
Så det har blivit en segis söndag idag, lika bra det ;) nu blir det en pizza på det!

Måste bara tacka Mickis p för en rolig kväll, hoppas du hittar dig en snygg bekini ;)! <3
xoxo

25 februari.

Tjaa, dålig uppdate. Men igår så var det sista skoldagen innan lovet. Gjorde provet, gick väl sådär. Kände att jag hade velat haft mer tid att plugga men de gick ju dock inte. Men borde i alla fall få godkänt på provet. Igår när jag kom hem så åt vi lite god mat och sen på kvällen slog Natta och jag på en film, "How to train a Dragon". Någon animerad film, tyckte om den. Var lite rolig och gullig sådär ;).
Idag så har jag varit inne i Haninge, fixa present till Mickis P som ska firas imorgon ;) så jag hoppas det blir bra! Nu ikväll blir det god mat och gott och dricka till ;)! Fredag ju! Hur kvällen slutar vet man ju aldrig, hihi. Over and out.

Trööött.

Tjena, fysatan vad jag är trött idag! Börja morgonen tidigt, skulle vara hos tandläkarn klockan åtta och även om jag inte skulle dit så börjar jag åtta. Men mina tänder såg jätte bra ut i alla fall, och mina visdomständer skymtas fint också! Jag var inne hos tandläkarn i typ tio min, gick ner till tåget och åkte raka vägen till skolan. Har haft nu två lektioner, eftersom jag missa engelskan. Och nu ska jag ha matte, men jag är helt slut! Vill bara hem och sova! Värsta av allt är att jag kan inte ens göra det när jag åker hem, måste plugga hela eftermiddagen/kvällen, har prov imorgon. Ingen aning om hur mycket jag kan eller inte, så får se hur det går.
Ciao ciao!

Pustar ut.

PUH! Två dagar avklarade på UF-mässan i Älvsjö! Fysatan vilken härlig mässa, helt underbart att få vara med om det. Trots att vi inte sålde som vi hade velat så var detta en grymt bra erfarenhet och man hitta ju massa annat kul ;)! Så nu latar jag mig bara och njuter av det! Igår kom jag hem så sen så de var bara att hoppa in i duschen och gå och lägga sig direkt. Och idag kom jag hem vid kvart i sju, dock senare tackvare förseningar på tåget. Och jag säger bara att de var så kallt ute att de kändes som om mina fötter skulle gå av! Verkligen jätte härligt väder .. mer än såhär orkar jag inte skriva. Är för trött! Hörs

Dagen innan är värst.

Dagen innan allt ska hända är värsta dagen, man sitter på nålar och har magont hela dagen! Idag har vi försökt att skrapa ihop de sista, så vi kanske kan få monter lite fin i alla fall. Vi fixade även sista touchen på våra etuin. Vi har en planch på loggan som vi kan slå upp. Jag är så sjuuuktnervös för att något ska glömmas eller inte fixas så allt kommer bli fuckat!! Just nu vill jag bara få dessa två dagar överstökade.

Okej, positivare tankar! Jag har äntligen fått umgås lite med min kära Therese, har ju inte träffat henne på hela veckan! Men igår kväll kom hon hit och mös med mig! Så det var ungefär de jag lyckades pressa fram. Alltid något ;) aaaight?



bara fyra dagar kvar, om det nu blir så ..

Sunshine.

Tjena, solen skiner ute och det är hur vackert som helst vinterväder idag! Och vad har jag gjort idag, jo jag har suttit inne och kikat på film, haha. Riktig latmask! Så därför tog jag mig an att ta mig ut ur huset och gå bort till mina kusiner och passa de små monsterna ett litet tag, det blir den minsta tjejen och pojkarna. Ska bli kul att träffa dom lite grann och få göra något över huvudtaget. Känns helt fel att jag suttit inne idag. Men när man varit hemma en vecka så ruttnar man på hemmet samtidigt som man blir lite hemmakär, man blir liksom bekväm med att vara hemma. Men samtidigt känner jag ju fyfan, vill bara uuuut! Mest för att man inte kan/borde, haha. Störd man är .. aja.

Ikväll blir Mickis och jag själva hemma, vi ska passa hunden och bara ha en hemmakväll. Mamma och pappa ska på middag i Orminge hos några vänner. Och oavsett hade det nog blivit hemma kväll. Eftersom jag varit hemma och varit sjuk hela veckan så vill mamma ha mig hemma, plus att det är UF-mässan måndag-tisdag så måste ladda upp för att orka det ;). Over and out.

19:e februari.

Hej, middagen igår var jätte mysig! Trots att vi fick sitta på sämsta platsen! Men jag har så roligt med dom tjejerna så för mig spelar det ingen roll vart vi är eller gör, vi har ändå kul tillsammans! Det roligaste under hela kvällen var nog när Johanna fick och öppna presenterna av mig, Emma och Amanda. Johanna vart så generad, hon visste inte vart hon skulle ta vägen, haha! Skönaste kommentaren var när johanna sa "vad ska min mamma säga!" hahaha, söööt! Och Martina fatta tycke för boken Johanna fick, kanske fick lite insperation ;)? Hehe, här har ni lite söta bilder från kvällen ;) enjoy!


 

 

 

 

 

 

 

 


Fucked up.

Tja, måste börja med att säga att när 5 tjejer ska bestämma att göra något tillsammans och lyckas få med alla på en och samma dag som ska passa alla dessa 5 tjejer är ett under, och vi har LYCKATS! Trots en del missförståelser, som gjorde allt sjukt snurrigt så känns det i alla fall som vi fått grepp på det nu. Ikväll blir det middag med fyra underbara tjejer, Johanna, Martina, Amanda och sist och faktiskt minst, fast bara storleksmässigt, Emmis!! Kommer bli grymt mysigt! Så känns värt lite missförstod och oklarheter för att få till det tillslut ;). Så det är nog det jag har att se fram emot hela långa dagen!

Nu är det inte långt kvar till UF-mässan heller, de är ju måndag - tisdag! Ni måste ta er dit människor! Mässan har öppet måndag 21/2 16:30-20:00 och tisdag 22/2 09:00-15:00! Får inte missas, vi kommer finnas i monter A16:04 och sälja våra fina etuin för alla tjejers säkerhet ;)!

Idag ska jag ta och göra lite nytta hemma. Fixa lite snyggt och göra lite plugg. Sen ska jag ta mig en rejäl dusch. Satt och svettades som en gris vid frukosten idag, haha, skitäckligt. Men säkert bara febern som svettas ut. Så har inte tid att sitta här mer just nu. Ha en fin dag! Ciao ciao!

Big nono!

Alltså måste köra ett litet diss inlägg! Måste bara uttrycka mig om när tjejer har en jätte fin klänning eller outfit, som är tubtop upptill. Och så har de på sig en vanlig puchup-bh! Jag fattar inte! Svårt att köpa en axelbandslös bh, eller i alla fall ta ner och vika in bh-banden! Det ser bara billigt ut annars. Seriöst.



BIG NONO!

Finally.

Hej! Läget där ute? Jag kan faktiskt säga att jag nästan mår helt bra idag! Mycket piggare och känner mer som en människa idag, äntligen! Örat gör knappt ont längre, har dock fortfarande lock. Halsen är sådär, har torrhosta. Ingen speciell snuva kvar. Ingen feber. Så på bättrings vägen är jag nog allt!
Dock blir det ingen friluftsdag för min del, eftersom de är jätte kyligt ute så tål min hals inte så lång tid ute och ska nog inte ta ett dopp i en isvak när man precis haft öroninflammation, som dessutom inte är helt borta ännu.

 


Spår av kärlek.

Tja, vakna idag och mådde inte de minsta bättre. Har väl i och försej inte lika ont i örat idag, men hör fortfarande knappt något på det, har nästan blivit ännu tjockare i halsen också. Vettefan vilket håll denna sjukdom/förkylning är på väg. På fredag blir det troligvist middag i stan med tjejorna! Måste bara med, struntar att jag är sjuk just när de gäller det! Får proppa i mig lite tabletter så ska de nog gå bra, för det är typ omöjligt att bestämma en och samma dag som alla vi tjejer kan! Så jag tänker inte vara den som sabbar iaf ;).
Just nu sitter jag och velar på en klänning som kan vara en eventuell studentklännig. Handlar lite om jag har råd och lite om jag verkligen vill ha den, liksom kommer den passa osv. Men om jag har råd lär jag skicka hem den, bara måste testa!
Har varit en lugn och jätte seg morgon/förmiddag idag. Har käkat frukost sent, så de vart mer en brunch. Sen efter det så satte jag mamma och Mickis på en film, och till de tog vi några kakor som mamma hade handlat på Ica imorse. Som var ritkigt goda faktiskt! Dock var de någon alla hjärtansdag grej, så vet inte om dom kommer kunnas hitta senare också, men det lär vi märka.




Valentinhjärtan hette dom, och det fanns spår av kärlek i dom ;)! Hihi, jätte gulligt och jätte töntigt på samma gång! Mamma tyckte vi behövde lite kärlek, så söt <3 så vi prova dom, och dom var ju som sagt riktigt goda också!

Greaaaat.

Tja! Vakna imorse och kände bara att jag inte ville öppna ögonen. Kändes som om jag inte sovit en blund inatt! Lyckades ta mig upp och kände då att jag hade ont i halsen och kände mig febrig. Kom ner och bad mamma känna på mig, yep jag hade garanterat feber. Great! Jag som tänkte att det nog skulle bli mycket bättre idag! Inte alls. Örat verker som satan och nu halsont och feber på detta! Så jäkla bra timeing, har liksom inte tid att vara sjuk. Har massa att göra med UF och på fredag ska vi har frilufts dag, vi ska åka långfärds- skidor/skridskor och hoppa ner i en isvak och ta oss upp igen. Känns inte som om jag kommer vara frisk tills dess. Men sikar ju på det! Har ju taggat för detta hur länge som helst!

Sjukt irriterande ..

Alla <3-dags mys!

Sitter och kikar på tv, till det dricker jag te och äter chokladhjärtan med familjen! <3
Alla <3-dags mys!

 

 


Valentine's day.

Hej alla glada!
Är hemma idag, har ju så jäkla ont i örat. Varje gång jag lagt mig på vänster sidan på hvudet har jag vaknat till och kommit på mig själv att det inte var så skönt. Så när jag gick upp imorse så bestämde jag mig för att vara hemma och kurera mig idag. På tal om sova, kan ju passa på och visa hur sweet det blev när mina sängar fick ben och idag köpte mamma skydd som vi ska sätta på varje ben.

 

 

Så fint vart det och så fina är benen, som pappi gjort!

 

Igår tittade vi ju på bio, det vart "The next three days", grymt bra film tycker jag! Riktigt bra spänning och handling! Sen får jag inte glömma och säga att det är alla <3-dag idag! Ganska mysig dag sådär, men framför allt för mina söta päron, som firar deras förlovningsdag idag, 23 år! Grattis <3<3


13:e februari.

Tja, har precis dunkat hög musik och damsugit hela nedervågningen. Nu är det bara övervåningen kvar att göra, men måste vänta tills pappa har sågat och skruvat klart med mina sängben! När jag damsugit ska jag ta mig en lång och varm dusch!

Igår åkte jag och Therese hem till Cissi och kika på film och snacka massa skit ;) mys! Kände att de var lika bra så, var så grymt seg på någe vis. Sen när jag var på väg hem så hade jag typ huvudverk också ;S jäkla öra!! Knaprar massa tabletter för att hålla den värsta smärtan borta. Hoppas de liksom inte blir värre än såhär, orkar inte sjukhusbesök.

Ikväll ska vi in till Heron på bio! Det blir jag, Natta, Therese, Cissi, Fredrik + en killkompis till honom. Vi har inte besämt vilken film vi ska se, det skulle vi ta där.

 

En solig bild från igår! Idag är det dock inte lika fint, men iaf ingen snöstorm ;)!


When the dark falls.

Nehepp, hitta inte rätta skruvarna i Nynäs till mina sängben, så får bli till att fixa det imorgon. När vi kom hem från Nynäs så kom mormor och morfar över på lite fika, Natta hade gjort kanelbullar och nutellabullar! Sen när de hade gått hem och mamma och pappa började med maten kände jag att jag ville ta och duscha. Så nu sitter jag nyduschad och fräsch och väntar på att maten ska bli klar! Ska äta lamm idag, muuummms!

Hur det blir ikväll vet jag inte riktigt. Vet inte heller riktigt vad jag är sugen på. För det första har jag jätte ont i ena mitt öra, känns som öroninflammation som spökar. Så då känner man ju för att bara ta det lugnt och chilla ikväll, och då blir det filmmys med Therese och Cissi. Men sen har Montis kommit med ett intressant erbjudande, hemmafest, 20-årsfest eller krogen. Såklart är man sugen på att partajja! Så får se vilket som väger mest, Montis skulle höra av sig senare. Så får se helt enkelt! Ciao ciao!

12:e februari

Tja, hade det trevligt hos Johanna igår, dock kom inte Emmis så Johanna får hållas på att få sin present av mig Amanda och Emmis. Men vi ska ju ändå käka en middag som jag och Emmis fick av Johanna, Amanda och Martina i födelsedagspresent, så då tänkte vi att hon kan få sin present då ;)!

Nu ska vi åka ner till nynäs, ska fixa skruvar till mina fina ben till sängen som pappa har gjort! Ikväll blir det premiär för mina sängar som dubbelsäng! Cheers!

Cheers to the fricken' weekend.

Tja! Idag har det varit en rätt annorlunda dag. Morgonen började tidigt och jag kriga iväg till tåget vid sju tiden. Med vetskap av att det var upp till 20 minuters förseningar. Kommer till tåget och så står man och väntar och väntar. Sen plingar det upp att upplands väsby tåget som ska gå 07.06 ska komma in 07.20, sen åkte inte tåget från Ösmo förrän 28 över. Sen när vi kommer till Segersäng står jag där i ungefär 15-20 minuter. När jag väl kommit därifrån och åkt förbi Hemfosa då nästa stopp är Tungelsta. Stod där i några mintuter. Sen när vi fick åka vidare så saktar den in rätt tidigt till Vh, så plingar de till och då har vi ännu en stopsignal framför oss. Sen efter några minuter får tåget i alla fall åka fram till stationen. Och där får man stå yttligare några minuter. Sen när den väl åker från Vh så åker de i snigelfart, ungefär vid Jordbro börjar de gasa på och sen äntligen var man framme i Handen! Tog mig lite mer än en timme att ta mig till skolan! Helt otroligt. Sen har SL mage att skriva på tavlonra att det är halt på platformarna och varnar för det och sedan önskar oss en trevlig morgon! TACK SL för jag hade så grymt trevlig morgon!

Men jag kom till skolan i alla fall, gjorde båda proven och det gick väl hyfsat bra. När jag slutat gick jag Therese och Cissi upp till centrum. Köpte mig ett par legging och sen fikade vi på cafe momo, mysigt! Sen tvingade jag David att komma hämta mig ;) sen när jag kom till Ösmo så vart det bad med busungarna i Ösmo simhall! Nu måste jag ta och göra i ordning mig, ska fira Johanna ikväll! Over and out.

Plugga när det suger som mest!

Tja, känner verkligen inte för att plugga. Okej, inte för att man brukar tänka "åååh vad jag vill plugga idag" men liksom, idag vill jag verkligen inte! Jag vill bara lata mig och inte ha något i tanke. Men men, har ju två prov imorgon. Som tur är slutar man tidigt så det är tills sin tröst! Så ska väl ta arslet ur vagnen och ta och plugga!

Ciao ciao!

Give a little bit of your love to me.

Unna mig lite mörk chokland, med blåbär smak! Mums ;) Finns det något bättre än choklad? Skulle inte tro det!

 


9:e februari.

Tja! Idag så åkte jag hem till Emmis efter skolan, vi prata lite grann och mös, sen hjälpte jag henne att färga håret. Vart jätte bra färg tycker jag iaf ;)! Sen hann jag inte vara kvar så mycket till, tog kvart i 6 bussen hem. Har precis ätit och nu måste jag ta och plugga, har prov i Religion, och ett litet prov på Engelskan också på fredag. Så det blir lite plugg ikväll och imorgon kväll. Så dags att göra lite vettigt! Over and out.

Btw.

I lied.
Det kanske inte är nu nio dagar kvar, kan bli mer. Buhu!

8:e februari.

Hello, idag så har jag strosat runt i Haninge centrum efter skolan, vänta på att Amanda skulle komma in också. Sen när hon kom så gick vi upp till Fredrika och mötte Emmis! Sen tog vi oss ner till station och åkte in till stan. Vi skulle fixa oss en present till Johanna som fyller år idag! Och på fredag blir det födelsedagsfirande för henne ;)! Efter vi fixat Johannas present så kika vi lite i affärer, Amanda och Emmis köpte lite smått och sen åt dom innan vi åkte hemåt igen.
Nu sitter man hemma i soffan igen. Har ätit god mat och nu vilar man magen lite för att ta sats för att komma in i duschen. Och ikväll är det Cougar Town!


 

Snyggingen her-self liksom. Grattis ännu en gång, vännen! <3


7:e februari.

Goddag! Sitter hemma hos storasyster, åkte hem till henne direkt efter skolan idag. Vi ska ta och plugga lite grann. Fick en uppgift i Handelspecialisering som ska göras. Så mer intressantare än så blir det inte idag. Ciao ciao!

 

precis tio dagar kvar.


Ute i solskenet.

Hallå där, vi vart lite rastlösa här hemma så vi tog oss en promenad, jag, mamma, Natta, Broman plus Pärlan och Mio. När vi kom bort till Puben så mötte vi Hampus som kom med Babsan, så dom hängde med på en promenad. Riktigt skönt var det! Hundarna fick springa runt och leka, eller Mio och Babsan lekte massa. Men även lilla Pärlan fick ett litet ryck och börja leka. Nu ligger både Mio och Pärlan och stensover!
Emma hade ringt medans jag var ute, så jag ringde upp och kolla vad hon hade på hjätat. Hon sa att hon skulle komma till Ösmo, så jag kunde få de jag glömt hemma hos henne i fredags, sen ska jag haka på henne och Amanda upp till centrum och köpa något gott sen hem till Amanda och mysa lite! Ciao ciao!

6:e februari.

Goddag solsken! När jag vakna imorse och såg hur solen sken in mellan gardirnerna vart jag lite glad, man känner sig tio gånger piggare när solen skiner! Men eftersom det är söndag idag så blir det väl inte så mycket speciellt utav dagen.
Hade jätte trevligt hemma hos Kasa och Sussi igår, jätte god mat och gott att dricka! Funderar på att slå på någon film som man kan driva tiden med lite grann. Ciao!

5:e februari.

Goddag! Var en riktigt rolig kväll igår, var hos Emma föra. Där hon och jag fick present av våra fina tjejer, Johanna, Amanda och Martina, dom ska bjuda oss på en restaurang i stan! Hoppas vi kan lyckas boka in en dag snart!
Vi festa på hemma hos Emma tills klockan vart så mycket att det var dags för oss att tänka på att ta oss in till stan. Tyvärr kom vi iväg sent, så vi hann inte komma in innan listans tid skulle ta slut. Men vi kom in iaf, så fick köa lite bara. Men gick rätt fort. Men dock så orkade inte dom andra vänta, så dom drog någon annanstans, så det var bara jag och Therese som gicvk in på entourage. Men vi ville in för att fira Montis som fyllde 19 igår! Sen träffa vi massa annat roligt folk där inne också, bland annat några från klassen, haha!
Men nu ska jag ta och duscha och fräscha till mig, ikväll blir det middag hos min farbror i ristomta!
Over and out.

Fridaaaaaaaaaaaay!


3:e februari.

Tjena, glömde skriva igår. Sen hade jag väl inte så mycket att skriva om, gick i skolan åkte hem till Natta efter skolan och plugga lite grann. Vi gjorde pannkaka till middag, vilket var sjukt länge sen, mums så gott det var! Sen sov jag ju kvar också, så vi tittade på en film på kvällen, "Dinners for Schmucks", sjukt rolig film!
Idag då, gick till skolan fram till 5 idag. Så kom hem, åt middag, tog mig en dusch sen satte jag mig här och bara gjorde ingenting speciellt. Imorgon är det freeeedaag, då har jag lite att göra, men ser fram emot kvällen enormt, blir utgång och fira Emmis som fyllde år i tisdags och Montis fyller år imorgon, vi ska ut på samma ställe så blir ju till att gratta henne också ;)! Imorgon börjar man tidigt men slutar tidigt också. Så ska väl ta och sluta skriva och börja tänka på lite mer sweet dreams, ching!

1:a februari.

Hej, igår pluggade jag mest hela dagen från att jag kom hem till att jag gick och la mig. Gjorde en inlämnings uppgift och plugga inför internationella ekonomi provet jag hade idag, vilket gick ganska bra. Borde i alla fall fått ett g på det. Det jag pluggat på är dag är matten, eller jag kämpa med matten, gick jätte trögd. Har börjat med något nytt som är grymt jobbigt, lyckas inte riktigt få hajj på det. Så ska be min matte lärare gå igenom hur man ska tänka imorgon. Sen så har jag gjort klart min engelska sammanfattning på boken jag läst. Så det är jätte skönt att ha det ur vägen. Nu är det bara ett litet läxförhör på torsdag kvar denna vecka.

Sitter och funderar på om jag ska ändra designen. Vet bara inte hur. Ska nog ta och pilla på en ny heather, så får vi se om det ändras ikväll eller en annan dag ;) over and out!

GRATTIS EMMIS!

När vi gick i högstadiet så hade vi som en liten tradition att vi la upp massa söta och några muppiga bilder på den som fyllde år och skrev med stora bokstäver "GRATTIS EMMA" och hur gammal man blev ;) därför tänkte jag försöka hålla den traditionen vid liv lite grann, fast istället för att sätta upp den i skolan (eftersom vi inte går i samma längre) Så blir det en bild bomb på mig blogg ;) hihi. Enjoy!

























Grattis ännu en gång sötis, på fredag blir det rööööjj ;)! <3


RSS 2.0