från att ha 3 veckors praktik till 3 dagars praktik kvar.

Där ser man hur tiden kan rinna iväg, fast än jag inte har så där jätte mycket att göra om dagarna. Men om du börjar kl 10 och slutar 3 så rinner dagen iväg ganska fort. Idag rullade det desstuom in en hel del kunder :) solen sken hela dagen, kanske gjorde så att folk kände sig sugen på lite lättare skor ;D jag gillar det !
Så vad händer på min eftermiddag? Ja, gott folk. Jag har lovat mig själv att göra klart precis alla mina läxor jag har fått under denna vecka och att jag dessutom ut och springa minst 3 gånger denna vecka. Så jag är lite upptagen :)  men det är väl skoj att ha något att göra, haha. Wish me luck, behövs ;)!

28mars

Hej hopp, skönt att det är helg igen! Och nu har jag bara en vecka kvar på praktiken, sedan kommer det bästa ut av allt, LOV ! Så välbehövt !
Just nu ligger jag och lucas och bara myser i sängen. Senare ikväll ska jag på middag med lucas och hans familj för hans kusin fyller år :) skoj.
Senare vet jag inte vad jag gör :) den som lever får se helt enkelt ;).
Igår bowlade jag, lucas, david, emma, natta och daniel :) vart värsta pargrejen haha, men alla ville bowla så varför inte :)?! Men det var skoj i alla fall ;). Det var allt för stunden, hej på er !


26mars

Godkväll :) !
Idag har det inte hänt så mycket faktiskt, har tänkt att börja lite på engelskan och svenskan, har fått igång word att funka nu. Så nästa vecka kommer jag skriva så det ryker alla läxor ! Så att jag inte har några kvar till lovet, det är ett löfte ;) men nu blir det kaffe och hembakade bullar ! pusshej !

 

våffeldagen !

Godkväll :) !
Idag är det våffeldagen gott folk ;) hoppas ni ätit lite våfflor idag, jag har gjort det i alla fall ! Hur gott som helst :).
Efter praktiken idag åkte jag raka vägen hem till söta Therese :) vi chillade mest men det var skönt att få träffa henne igen, nu när det är praktik ses man ju inte om dagarna och eftermiddagarna är man trött och har annat att göra. Egentligen skulle gullungen Alexz vara med också :) men hon kunde tyvärr inte :(.
När jag kom hem vid ungefär åtta halv nio så satt jag mig och gjorde mig lite våfflor :) men det var nog allt för mig idag ;) puss !

 

Chilldag

Hejhopp !
Dagen hela dagen har bara varit chill, :) chill på jobbet och chill hemma. Måste egentligen börja skriva klart svenskan och engelskan men jag får inte word att fungera :( - mååååste fixa det !
Ja, inte mycket mer har man att skriva om en sådan lugn dag.
Igår var jag förresten med min pluttis i ishallen och tittade på både a-laget och b-junoirernas match :). Nej, detta var inte så kul. Vi hörs !

sundays

God dagens !
Har sett två filmer under morgonen, rally brudar och taken. Båda var bra, men taken var riktigt bra alltså ! :)
Idag ser dagen rätt lugn ut, typ som alla söndagar. Imorgon måste jag ut och springa igen, är dags känner jag.
Lucas skulle höra av sig efter han varit i länna, jag hoppas att han kommer hit :). Om inte lär jag sitta och lööka OC. Har faktiskt inte tittat på OC på hela veckan tror jag :O jag började på rätt bra sedan avtog det. Jaja, det är aldrig sent att ta upp det igen ;).
Solen börjar titta fram allt oftare, härligt :) dags att börja titta på lättare kläder och skor kanske?! :)


  

du är en bra vän du

Hej på er !
Allt bra med er?
Jag har mått skit sen i tisdags kväll och varit som i en dvala. Igår väcktes ur min dvala, bland annat ut av min underbara vän Johanna som fick mig att inse att jag har ett liv och jag har människor omkring mig som älskar mig. På fredagskvällen smsade jag till lucas, vi hade smsat hela dagen, men mest tjaffsat. Men på kvällen hade han lugnat ner sig och han ville ses och prata med mig. Så han kom hem till mig efter en stund, och då satt vi och prata ett tag och allt. Han berättade för mig hur mycket jag betyder för honom och hur tomt och fel allt har kännt sen vi gjorde slut. Och då hade det knappt gått tre dagar och han stod liksom inte ut längre. Jag vart chockad, trodde aldrig att han skulle ändra sig. Trodde han skulle se att ett liv utan mig skulle kanske till och med vara bättre (jag med självförtroendet, eller hur?) men icke, han mådde skit och kunde inte sova eller konsentrera sig.
Jag hoppas verkligen ut av hela mitt hjärta att precis allt som bara varit skit den senaste tiden ska vända nu. För jag står inte ut längre. Och om det skulle hända något nu skulle jag inte klara av det, och jag vill verkligen inte det. Jag vill att det ska ha blivit ändring nu. Men om det inte skulle bli så (inte för att vara negativ eller något) så vet jag i alla fall vilka som är de bästa vännerna och jag vill att ni ska veta att jag är grymt lycklig att ha er vid min sida ! <333
Det var allt för mig ikväll.

det ska vara du och jag, så är det bara.






 



Honesly, my life would suck without you. <333 

i taket lyser stjärnorna

Dagen har varit lugnt idag :) efter praktiken var jag med johanna och nicole och såg på bio.
Filmen var riktigt bra, har läst boken och jag älskar den ! Men trodde inte att filmen skulle vara så jätte bra, men det var riktigt bra faktiskt. Många filmer som är baserade på en bok brukar vara ganska b gemfört med boken men detta, jag vart nöjd denna gång :).


orkar inte

Hej hopp, dagen idag har varit lugn på jerns sko. Men man har ändå alltid lyckats hitta på något att göra, tiden rinner ändå iväg ganska fort. Känner mig fortfarande sjukt trött i fötterna, men köpte hälsulor idag med lite dempning på dom ska tydligen vara bra. Eftersom det är just hälarna det är värst pain i så vart de en häl- istället för en helsula.
Ja, imorgon är det då fredag. Skönt att veckan är över ändå, fast jag trivs väldigt bra på min praktik ska ni veta !
Men självklart saknar jag mina vänner ! Speciellt efter de som hänt. Men helgen känns ändå ganska full bokad så jag inte bara ska sitta hemma och deppa.
Imorgon till expemelt ska jag och johanna käka inne i stan och se på "i taket lyser sjärnorna" hört att den ska vara ganska bra och både johanna och jag har läst boken och bara äääääälskar den sedan är det dessutom min present till johanna :) så vi måste utnyttja det medens filmen går på bio ;D ! Så det ska bli skoj :)
Sedan på lördag kanske jag och massa andra hem till johanna på liten tjejkväll men singstar och taccos ;) ! Och om det inte blir så, då vet jag vilka jag ska ringa ;) (alexzandra & therese) Vill träffa dom, tycker vi har varit i från varandra för länge alltså ! Så kanske söndag? :) 

Just precis nu kanske jag ska ta och skriva klart svenskan och engelskan och skicka till respektive lärare :) skojj (y). Kanske ska slå på en rulle med mamma och pappa också :) mamma har dessutom köpt glass, myyyys !
Ja, men ni som vill nå mig har mitt mobil nr ni andra får väl ta reda på det ;) !


  
hittade dessa två par skor på skopunkten, frågan är bara vad de tredje paret ska bli för något :) 

out of words ..


Vad gick fel egentligen?
overkligt, men ändå så väntat.

vädret går inte att göra så mycket åt ..

Men solen skiner lite nu i alla fall :D ska nog passa på att gå ut lite ;)


men man kan i alla fall ändra på kläderna ;)
skulle inte sitta fel att äga detta !

heeeeeyyou !

Tjena på er !
Hur står det till med er denna lördagkväll :) ?
Men mig är det ganska bra, vi har choklad och kaffe på bordet och kanal ett på ;) har inte sett ett enda avsnitt iår, så jag tänkte "måste väl ändå se finalen då" så här sitter jag med mamma och pappa. Hade ändå inget att göra så skulle hamnar här i alla fall :) haha. Men det är ju mysigt så ska inte klaga ;)
Dagen idag har varit ganska lugn, träffade lucas under dagen men han skulle höra av sig igen senare ikväll :)
Jadu, ska försöka ta mig ut och springa imorgon måste ge det en chans, för det är ju trots allt bra för mig ;D haha. Måste bara säga att Alexzandra och Therese är mina små älsklingar och att jag älskar dom för att de finns för mig, tack flickor ! <33333


love u girls !

fredag den 13

Hej !
Idag varade skoldagen från 10 till typ 20 över. Skoj va :)? Sedan åkte jag raka vägen hem och hamnade här, framför datorn haha. Men vad ska man annars göra? Idag skulle johanna i alla fall höra av sig efter skolan, tills dess ska jag fylla ut tiden med att titta på OC ! Så you know where to reach me ;D !
Vill ha sommar ! Solen tittade i alla fall fram idag :) men jag vill få bort snön och låta solen skina hela dagen ;) låter myyyycket bättre, inte sant?! :)
puss & kram !

 

12mars

Goddagens, sitter i skolan och gör inte ett skit?!
Denna vecka har varit lite kaos. Ena läraren är bortrest så de blir en del hål timmar och så, men just nu så har de kommit in ett nytt shema som är bara värre? Varför ska vi ändra vårat nya shema igen och nu för?! Fan, blir bara irriterad.
Ikväll ska jag iaf sova hemma hos Alexzandra :) för imorgon har vi bara en lektion som vanligt bara att vi ska göra en uppgift sedan gå hem, och de lär ta max en halvtimme. Och eftersom de tar sin lilla tid för mig till skolan känns de rätt onödigt att åka hit då, men nu ska jag ju sova hos Alexz så det är bra :). Det ska bli mys ;D ! Men vi hörs, puss !

   

varför?

Hejsan, sitter i skolan och drar ut på tiden. Min svenska börjar kvart i men det är ingen idé för mig att gå dit. Tänkte ta 10.01 tåget mot stan. Är ju inte helt hundra på vart skoaffären ligger och  hur lång tid de tar att gå dit heller så jag vill ha god tid på mig. Och det får jag ju om jag åker då, eftersom jag ska vara där klockan 11.
Fyfan vad det snöar förresten! Men jag vill inte ha mera snö, det räcker nu! Det är mars, det ska regna som max. Och det ska bli varmare för varje dag och dessutom ska solen börja titta fram och dagarna. Inte såhär! Det har ju börjat blivigt ljusare på morgonen och kvällarna, men när det inte är någon sol så känns det knappt någon skillnad. Jag vill ha vår och det är NU
Jaja, ska kila.


tiden går bra fort ibland

Hej på er !
Har ni det bra? Jag överlever kylan men hoppas ändå på att det ska bli varmare ;P ! Det har redan gått en vecka sedan jag kom hem och nästa vecka börjar praktiken, kommer bli skoj! Jag ska dit imorgon och få alla pappren på skrivna, jag vet att de är lite sent ute men det vart så bara, ska börja leta tidigare till nästa praktik för jag vill hitta någonstans närmare mig, så slipper jag åka in till stan som jag kommer att få göra nu. Jaja, det blir nog bra ändå :) kommer ändå börja tio så jag behöver inte åka så tidigt ;).
På onsdag fyller Therese och Ida 17 år, vilket sammanträffade ;) haha !
Nej nu har jag ingen lust att sitta här längre, ha de bra !

the day after the strom

Hello !
Gårdagen vart inte riktigt som jag trodde att den skulle bli. Jag såg fram emot en myskväll med mamsen själv men mickis erbjöd mig att följa med henne till en kompis och så skulle de vara två andra kompisar också de skulle äta god mat och bara mysa och ha skoj. Så jag tänkte varför inte?
Jag kände att jag behövde umgås med min lillasyster lite, vi har ju faktiskt varit ifrån varandra i två veckor och jag har inte hunnit med att prata eller umgås så mycket med henne i veckan. Så så vart det med de. Mamma klarade sig bra hemma själv, tror hon tyckte faktistk det var ganska lugnt och skönt :)



Idag måste jag göra min svenska, fan jag drar alltid ut på allt. Fast jag inte tänkt så från början så blir det alltid så, haha. Jaja, alla har vi våra svagheter. Ska kila nu, puss !

saturday !




Hej på er gott folk !
Vad har alla för sig denna helg då ?
Jag har i alla fall inte för mig ett skit, jag har inget planerat inte ens små pratat med någon som låter i närheten ut av en plan till helgen. Så jag antar att det blir till att läsa min bok från svenskan och sitta hemma och mysa till en film med de som är hemma och smaska på något gott. Puss !


hårfärg och läskiga grejer i tvättstugan !

Tjooo everyone ;D !
Dagen började med prov. Inte så där jätte roligt att börja en dag på, men provet gick ganska bra så jag överlevde ;D. Sedan så rullade dagen på som vilken torsdag som helst. Och efter skolan så följde jag med Alexzandra hem och hjälpte henne att färga håret, det gick ju ganska bra. Bara att man inte såg att hon ens gjort någe mer håret, haha :). Men vi hade skoj ;) ! Förresten händer det konstiga saker i hennes tvättstuga ;O ! HAHA
Ikväll ska jag ner och titta på b-j med lucas och mickis och hennes vänner, sedan kommer man ju träffa folk där nere så det är skoj :) ! Ska upp och rensa mina kläderna nu, puss !


en vanlig vardag

God dagens !
Hur står det till med er folk :)?
Men mig är det i alla fall bra, jag är inte trött på morgorna som faktiskt är ganska skönt och jag ska försöka utnyttja det ;) och kvällarna börjar jag piggna till allt mer.
Igår var det desperate housewifes på tv, sesång start ! Har längtat sååå, slutade så jäkla dumt ! Men nu är det igång igen, så ni vet var jag finns kl 21.00 på tisdagar. Haha, jag var så himla orolig att de skulle börja när jag var i thailand. Snacka om besatt. Men alla har sina sidor :).
Onsdagar har jag bara två lektioner, idrott lunch och info & layout. Men idag ska jag sätta mig och göra ett prov som var innan lovet efter sista lektionen. Känner att jag är lite dåligt på pluggat. Men jag hoppas att det ska gå ganska bra ändå ;).
vi hörs snart igen !

2mars

Godkväll !
Äntligen är man hemma. Inte för att jag längtat hem speciellt men man har ju saknat alla människorna så himla mycket ! Jag landade vid 6 tiden på morgonen svensk tid, så jag var pigg efter som det var mitt på dagen i min kropp och det. Så när jag kom hem satt jag och prata med mormor, morfar, mamma och natalie och berättade och thailand. Dagen har ändå varit slapp och det var lika bra, sov inte så bra på planet och är sjukt trött nu men får inte gå och lägga mig ännu. Vid tre tiden följde jag med mickis och hennes kompis mickis till vh och solade solarium. Det var ganska mysigt ! Jag har saknat tjejsnack och min lillasyster såklart ! Saknat hela familjen och mina vänner för att vara med exakt !! Men nu är jag hemma och ska få träffa alla igen, men om en vecka kommer jag längta tillbaka skulle jag tro :) haha. 
 
Thailand var precis lika underbart som alla säger. Den har verkligen sin charm även om inte det lyser lyx och paradis var du än går. Sedan deras god mat och billiga shopping kan ju inte mycket klå. Vita sandstränder och färgglada fiskar, djurlivet allderes i närheten ut av en civilasion. Härligt alltihopa ! Att jag en dag ska tillbaka till thailand är jag en sak jag är säker på ! 
Tack Lucas älskling ! <33333







RSS 2.0