27 oktober.

Hej! Idag körde jag cirkelträning på gymmet och efter de skulle jag egentligen träffat Alexz, men hon mådde inge bra så de blev inte av. Så då åkte jag hem åt mig en lunch och sedan faktiskt bara gjort ingenting, känner mig lite småtrött idag så de var skönt. Och så fick jag sms från en tjej på jobbet som undra om jag kunde jobba imorgon, så jag sa att jag kunde. Skulle egentligen följa med mamma till Nynäs imorgon, vi skulle fika och kika runt i butikerna lite, men de får vi ta en annan dag helt enkelt. De är nog de som är mest jobbigt med mitt jobb, att jag inte har något fast. Skulle vara toppen att få ett fast jobb, skulle kunna komma igång med körkortet snabbare, resa, flytta hemmaifrån, ja mer frihet helt enkelt. Men jag ska jobba mig dit!
Strax är de middag sen blir de mer slöa på soffa, hehe ;)! Puss

26 oktober.

Hello, har precis varit uppe på station och laddat mitt busskort. Tog samtidigt en sväng med hunden och mamma skulle även hon fylla på busskortet och sedan möta Mickis. Dagen idag har varit lugn och skön, egentligen skulle jag och mamma åka med mormor och morfar ner till båten men de vart inte av för att mamma skulle med Mickis till läkarn. Så efter jag ätit frukost imorse tog mamma och jag med oss hunden och tog oss en promenad i de härliga vädret! Och vi fick Pärlan till att gå också, vilket hon inte gjort på ett tag nu för hon ska bara stanna och nosa överallt när hon löper så man kommer ingen vart. Men idag gick de bra!
När vi sen kom tillbaka efter promenaden som gick på ungefär en timme och en kvart så gjorde jag i ordning lunch åt oss, hackade upp en mozzarella ost och skar upp lite gott bröd, tog fram skinka och olivollja. Kanongoda lunchmackor vart resultatet! Vi tog oss även en kaffe och en masarin på de.

Allderes strax ska jag gå upp till bussen och åka in till stan, hänga med Jessica lite. Vi ska ha mysonsdag! ;)<3 Ciao ciao!

25 oktober.

LÖNING, WOHOOO! Haha okej så kul är de inte, men de känns skönt att inte vara fattig :). Johanna ville kika lite på stan och jag jobbar inte idag så de blir så att jag får åka in och möta upp henne när hon slutat! Så vi ska kika runt lite, funderar på att köpa ett par nya svarta jeans. Alltid bra att ha i garderoben, dom jag har känns som om dom har gjort sitt nu. Hur som helst kommer de vara supermysigt att bara strosa runt på stan med Johanna!

Ska nog ta och fixa mig lite mackor, åt lite gröt men de var inte så mycket, så de får bli en macka på de så blir de finfint ;) fylla på kaffet också! Älskar att ta de lugnt på morgonen!






Duschade direkt när jag kom upp också, bättre start på en dag finns nog inte!

Helgen som varit.

Hello! Haft en bra helg i helhet! I fredags var jag på gymmet och körde bodybike pass och sedan kom jag hem och tog de lugnt och la mig rätt tidigt också, skulle upp och jobba på morgonen. Sen när jag kom hem höll familj på att göra amrikans pannkaka! Så de vart som en brunch! Sen så klippte jag min bror, tack och lov för de! Var så trött på att se hur han såg ut de hans kalufs! Alex hans tjej hjälpte mig lite, hon är bättre på saxklippningen än vad jag är. Och resultatet vart bättre än förväntan! ;)

Efter de var de bara till att duscha och göra sig i ornding själv, de vankades tjejkväll hos Majsan! Natta och jag åkte in till Vh och mötte upp Therese och Maja där, vi handla och gick hem till Maja. Även Cissi, som inte skulle komma från början, dök upp! Jätte kul, vi åt jätte god mat och drack massa gott, snacka strunt, lyssna på musik och hade bara hur trevligt som helst! Vart dock lite sent, och säger dock bara för att jag skulle jobba idag! Endast i 3 och en halvtimme, men ändå! Men de gick förvånatsvärt bra! :)


Mina b-rudar! <3
Nu blir de en kopp te och mys framför tvn! Puss

21 oktober.

Hello, blev lite spontan-arbets dag igår! Chefen på Kungsgatan undra och jag kunde jobba mellan 12-19 så jag sa självklart ja! Jag och Mickis skulle egentligen gymma under dagen, köra cirkelträning men de blev ju inge av de! Men idag kör vi, fast vi kör på bodybike i eftermiddag. Kommer bli nice, bara en halvtimme så de är de bara köra gärnet från start till slut! Ciao caio!

Dagens horoskop.

Tja, dagen idag tänkte jag skulle bli en lugn hemma dag och ta reda på lite småsaker. Men de blidde inte bara så, utan jag fick även ett samtal av Cissi som ville att jag skulle komma in till Handen och fika med henne! Så de gjorde jag, hade ju inte träffat tösen på ett tag! Så när jag sitter på tåget på väg in så tar jag en metro och läser lite smått, så bläddrar jag fram till sidan med horoskopen, så får jag se hur skrämmande mitt horoskop stämde! Lite läskigt vad de stämt på senaste ..


Sjukt va?

Vi hade de i alla fall jätte trevligt! Jätte kul att äntligen vara lediga samtidigt och ha tid att ses!

19 oktober.

Snacka om höst väder, igår och idag typ storm och regn! Jätte kul, lite bättre idag i alla fall. Var ute med Pärlan för inte så länge sen i regnet, så hennes regnjacka åkte på! Hon gillar den inte sådär jätte mycket, men när hon märker att de täcker henne från att bli jätte blöt och att den faktiskt håller värme så struntar hon i den ;).


Hon är jätte söt i den också!

18 oktober.

Tja, i'm alive! Har varit lite off på senste, jobbat för de mesta! Så har inte haft så mycket att skriva om och ingen vidare ork heller. Sedan bodde jag hos Therese förra veckan mellan tisdag och fredag! Hon bor hos den dagmamman hon jobbar hos, för hon och hennes familj är på semester, dom är tillbaka till torsdag den här veckan. Vi prata om att jag skulle bo hos henne igen, men de är tisdag redan idag plus att jag inte jobbar något i veckan som de ser ut just nu, så kan vara ganska skönt att vara hemma och tare lugnt och få lite saker gjort!

I lördags var jag på ladies night, kan ju vara kul att nämna! Fick de i student present, jag och Natta, Mickis fick de i 18-årspresent och mamma fick följa med bara ändå ;). Så de vart tjejerna i familjen, kusinen och hennes mamma, kusinens killes mamma och kusinens moster! Så vi var en blandadgrupp med tjejer i olika åldrar, men vi hade de riktigt trevligt! Innan åt vi hemma hos min kusin Jessica, supertrevligt verkligen! Och fysatan vilken bra show! Har du aldrig gått på ladies night är de något du måste göra! Var roligt och bara hur bra som helst, helt klockrent!

Idag körde jag lunchpass på gymmet, bodybike, eller spinning som vanliga gym kallar de ;)! Så sjukt skön träning, och en bra passledare ;)! Men ska fixa en kopp te till, peace!

4 oktober.

Hello, varit lite off de senaste dagarna, kan säga lite kort att jag var i farsta i söndags med Johanna! Vi kika på diverse och hade de supermysigt! Sedan kom även Linnéa dit så vi åkte hem tillsammans till Johanna, men Linnéa var bara där tills hennes föräldrar kom och hämta henne. Mot kvällen så haka jag och Johanna på hennes bror David och några vänner in till Heron, dom skulle se på de tre musketörerna, jag och Johanna körde på Friends with Benefits! Rolig och bra film, gillade den starkt! Vi hade alltså en "supersöndag", om man ska citera David ;)!

Jobbade hela dagen igår och idag, började på blomjobbet sedan mellan 10-18 på Jerns i Gallerian. Får se hur de ska bli imorgon, ska börja klockan 13, men hon kanske behövde mig tidigare berodde på en annan tjej om hon var frisk nog att komma imorgon eller inte. Hur som helst jobbar jag till 18 imorgon, funderar på att ta en sväng förbi gymmet efteråt, har ju köpt gymkort! Dags att börja också, få arslet ur vagnen rent ut sagt!
Köpte nya skor igår btw! Sjuuuukt snygga från Nilson, ett par Vagabond boots/stövletter. Vet inte hur jag ska beskriva dom så lägger upp bild på dom istället ;)!




KÄRLEK!

Och på tal om kärlek, får inte glömma att säga (som om ni inte redan visste de) att DH börjar ikväll!! Sista sesongen också!! Är så taggad, som jag längtat! Imorgon är de Grey's också, underbaaaart!

1 oktober.

Hello, sitter och bara softar framför tvn. Känns riktigt skönt, har haft en del att göra de senaste dagarna, förutom jobbet alltså. Jag har umgåts med massa fina människor och hitta på roligheter! I torsdags efter jobben åkte jag hem till Jessica direkt, vi åt tacco och hon var snäll och klippte mig. På fredagen följde jag med henne när hon skulle tatuera sig, vilket gjorde så att man själv vart sjukt sugen på att göra den tatueringen jag tänkt på hur länge som helst! Vid fem tiden åkte jag till Slussen och mötte upp Johanna, vi skulle kika runt lite i butikerna på götgatan. Alltid lika mysigt att kika på stan med trevligt sällskap! Sen åkte hon och jag in till Hammarbysjöstad och mötte upp Emma Snäll och Co på gokart-banan där! Vi uppvakta att Thomas fyller 20 den 5:e, så vi åkte gokart och duscha och gjorde i ordning oss och åt på Jensens på Sveavägen. Var sjukt roligt att åka gokart måste jag säga, om du inte gjort de, se till att prova! Efter vi ätit åkte jag och Johanna hem men de andra var kvar i stan och gjorde gatorna osäkra! Johanna skulle upp tidigt på match idag och jag skulle jobba, så de blidde ingen krogen för oss. Men vi hade rikigt kul vilket fall som helst!

Idag gick de jätte bra på Jerns, herregud vi glömde tiden så pass att när de var stängning var de en del kunder kvar och vi hade inte ens stängt av musiken eller stängt dörren (vilket betyder vi stänger strax). Men de var jätte kul att de var så full gång på jobbet!


Sjukt fint väder idag också, inte sådär jätte kul att jobba då, men men. Fick njuta av morgon och kvällssolen!

RSS 2.0