vad är detta ?

Just nu sitter jag och tittar på idol och bara suckar, vad är de för människor denna jury fastnat för ? Alltså de finns människor som har grymma röster men de gillar bäst de som inte är så speciella till rösten ;S eeh. I´m confused. Är detta en sång tävling eller letar de udda människor ? Aja, uppmärksamma på rösten gott folk, de är den som spelar roll !
Nu ska jag inte vara så kritisk utan kan berätta att jag har haft en lång dag plus att jag var tvungen att plugga efter skolan så de vart ingen simhallen idag, får gå dit imorgon då. Inge mer med det :) Nu ska jag åter gå till mitt te och försöka få fram en idol som blir min favvis :) ! puss på er ! / ginah.

ishallen och barnkalas

hejsan, min dag har sett ut så här ; ishallen barnkalas och ishallen åter igen.
Sov hemma inatt efter oldbell, där lucas far och bandet hade spelning de var trevligt ;) och kul att se alla vuxna lite dragna och när de släpper loss :) ! Vi kom hem vid 1-2 någon gång, minns inte minns bara att jag var jätte trött och tänk vem som väcker mig vid 9, jo prutt lucas. De är alltid han som sover länge men jag vet inte vad de var för fel på honom imorse. Aja. När vi sätt i alla fall och åt frukost ringde hans far och undrade om vi ville ner och titta på måns (lucas lillebror) på hans hockeymatch. Så vi sa visst, varför inte och då kunde lucas passa på att duscha där nere, hans pappa tog med grejer. Så de var skoj att se. Efter måns match åkte vi hem till lucas och var där kanske en timme, för sedan skulle jag åka hem för att gratta min kusin sebastian som fyller 6 imorgon egentligen men de funkar bäst att fira på helgen. Från början skulle lucas också följa med men de blev inte så, så jag var där kanske någon timme lite till sedan gick vi hem, när jag kom hem gick jag in och duscha efter mig duschade mickis för att jag skulle klippa henne lite, så jag klippte topparna och luggen. Sedan gjorde jag i ordning mig åt en slise pizza och sedan skjustade david ner mig mickis och bella (kompis till mickis) till ishallen för att titta på när lucas spelade match, bj. De var allt trevligt :) amanda och emma kom ner och höll oss sällskap och vi hade mycket roliga samtal :) allt för sällan vi ses märks de ju, vi pratar nästan i mun på varann ibland, haha :) sedan mötte jag emelie och sara också. Ser dem allderes för sällan också, så de blir åt andra hållet mest hej hur är det. Aja, nu tittar jag iaf på tv och har beställt en skinnjacka. Så den ska komma i veckan tar bild med den på så får ni se den då ;) ! De var allt för idag, imorgon börjar jag 11 men jag och natta ska åka in tåget tidigare för att äta lite lunch först för vi har ingen lunch rast mellan lektionerna efter som vi börjar rätt sent.
xoxo ginah.

freedom

hej, idag har jag tittat lite på tv och små städat lite. Ikväll ska jag till old bell och få se när lucas pappa och deras band spelar. Blir nog kul :)
De jag tänkte skriva lite om just idag är modeller. Jag såg ett program idag på mtv och modeller från 90-talet. Så mycket vackrare och mer funtade än de modeller som går på catwalken idag. Modeller idag är till stor de anorektiker och drogmissbrukare, för de har ju så jobbigt liv. Okej, de lever väldigt mycket på deras utseende de är ju modeller i got it. Men att svälta sin kropp för att vara så smal som möjligt har aldrig varit en bra lösning, träning och hälsosamkost that´s it. Vad är de som är så svårt att se det ? Ingen mår bra ut av att svälta sin kropp fortfarande gör  träning och hälsosam mat dig vacker till kroppen och dessutom mår man bättre så skippar där med drogerna. Så jag säger till alla modeller idag och de som drömmer om att bli modeller så tycker jag ni ska se upp till 5 modeller från 90-talet, de är vackra och inte för att de svälter sig sjävla. Dessutom tycker jag att dessa 5 supermodellerna ska öppna upp ögonen, gör er till de nya ideal för en modell. Så tycker jag i alla fall. Men de här menar jag inte att man är vacker för att man har smal och lång kropp alla är ju byggna olika, utan jag menade för modeller och deras såkallade ideal. De är inte mänskliga längre. 

 

här har ni ett gäng riktiga modell-förebilder. / xoxo ginah.

nästa gång så

Hej, läste precis om matchen igår. Färjestad vann mot Djurgården med 5-2. Ingen bra match spelad ut av Djurgården märker man ju. De hade vunnit matcherna innan men denna match sprack de, men jag tror inte de deppar ihop för de utan stattsar hårt nästa match för de är lång väg kvar. Detta är bara början ..
På fredagar har vi sovmorgon tiill 10, men alltid vaknar jag mycket tidigare än vad jag behöver. Som i morse, började jag kvickna till vid halv- kvart i sju. Jätte dumt, men de posetiva är väl att man kan verkligen ta de lugnt då :) och dessutom känner jag min inte trött i alla fall så de gör väl inte så mycket, men de är ändå rätt sjukt och irriterande. Nej, ska sluta skriva nu och äta upp min macka. / xoxo g. sanchez

hello

hej, jag har haft en bra men väldigt lång dag. Köpte nya skor igår så jag har lite ont nu, inte skav sår utan ovana att gå i sådana skor. Rätt jobbigt de med. Egentligen skulle jag vara på match nu på hovet, djurgården - färjestad. Skulle åkt in med lucas och foppa, men lucas var hemma igår mådde inte så bra och mådde sämre idag så de var ingen idé att tänka på hockey. Så vart de med de. Men de tar nog bönderna ;) skulle i alla fall varit kul att se. Men men, inte mycket att göra åt. Men så klart kommer de fler spännande matcher ;) ska bli skönt att få sova imorgon. Har sov morgon till 10, jätte skönt. Måste få sova lite till i alla fall :) men det var de, mina nya pjucks och ja, stockholms stolthet. <33

 
/ xoxo ginah

ösmo runt

hejsvejs, sitter just nu i skolan och tänker på gårdagen. Igår började 11 som alla måndagar men jag vet inte hur jag hade tänkt men jag trodde att vi började tio så gick upp en timme för tidigt så jag hade god tid på mig, rätt skönt ändå. Skoldagen rullade på och när jag slutade så skickade jag sms till min käraste vän johanna. Johanna är verkligen en vän som jag har haft i ur och skur. Vad som än händer och när de än händer kan jag alltid ringa henne och hon kan alltid ringa mig. Så har det varit sen i 7;an ungefär. Vi började lära känna varandra sommarlovet till 7;an och när vi upptäckte att vi hamnat i samma klass fanns de inget stopp för oss. Vi har varit med och allt och lite till verkligen, och de har varit great. Även om vi har haft en del oense så har de alltid slutat i fred och efteråt skrattade vi åt de. De är Johanna de, käraste johanna :) finns liksom egentligen ingen bra beskrivining men de är en ledtråd i alla fall.
Igår då efter skolan när jag slutat smsade jag alltså johanna och hon svarade att hon tyvärr kom ett tåg senare plus att hon var tvungen att plugga lite, så jag åkte hem och åt massa goda italienska delikatesser som min farbror från italien har tagit med. Mums !  Efter den långa goda måltiden smsade jag johanna och kollade hur hon låg till, hon hade inte mycket kvar då. Så då tänkte jag varför inte ta en dusch innan?! Då smsade amanda, lilla söta amanda :) och undrade om jag ville promenera och snacka, självklart ville jag det så jag duschade och sedan gick jag och mötte amanda, vid den tiden var johanna klar så då gick vi för att möta henne, de slutade med massa prat och massa vändor i ösmo :) helt underbart, fattar inte varför vi inte gör de oftare. ;)<33 måste in på lektion nu, caio / ginah

 
Fru larsson :)<3

kvällsbloggning.

God kväll gott folk. Idag har jag haft en bra dag. Vaknade runt elva åt frukost och klädde på mig något och sedan följde jag och lucas med mamma,pappa, david och hans flickvän emma till ica kvantum. Mamma och pappa skulle stor hanlda och vi bara följde med som bär hjälp och sånt :) lucas pappa hade vid den tid punkten frågat ifall vi ville följa med på bio och se wall-e så vi tänkte varför inte. Så när vi kom hem vid sådär två halv tre så gick vi in i duschen och sedan gjorde i ordning oss.  Han kom och hämta upp oss strax efter fyra. När vi väl kom dit så var de en halvtimme inte ens det kvar tills filmen började, så vi hade ingen lust att stressäta så vi gick och köpte godis och fixade biljetterna och gick sedan upp till biografen. Filmen var en väldigt bra film, en charmig film med mycket bra budskap. Så som jag ser det i alla fall. Efter filmen var vi inte direkt hungriga men det tog inte lång tid förän man kände att man gärna ville ha lite mat i magen, så ulf (lucas pappa) stannade vid en mcdonald och beställde i lite mat åt oss. Så lämnade han av oss hos mig, vi åt våra menyer och sedan tröttna vi på tvn så vi stängde av och gick upp och så hamna jag här :). Nu snackar lucas om att dra ner till nynäs på någon fest(?) fast de vet jag inte om jag är så taggad på. Lät för de första inte som om de verkligen var en fest sedan så har vi ingen dricka redo och de suger att tigga rund på andra. Så jag hoppas på att de blir en film, visst låter boring på en lördagkväll men denna lördagkväll låter det inte illa alls :) ! Så det var alltså allt för idag.


xoxo ginah s

why ..


varför blir det alltid så här för ?

/gina



18 september

hej, har precis ätit dagens middag. Imorgon börjar vi halv 12. Eller vi ska samlas då. För imorgon är det nämligen fredrika dagen, 19 september. Fredrika har alltså namnsdag imorgon och vårt gymnasie hedrar denna dag :) med att alla ska bara leka och varje klass ska ha någon slags klädsen för att se att de är en klass och man kan vinna ett pris för de bästa utklädda :) låter kanske lite löjligt, men ändå kul. Hm, nej nu ska jag sätta på desperate housewives, iaf ett avsnitt för sedan är det idol, efter de är det heroes :)  ! puss och kram, vi syns på stan ;) ! / sanchez.

" jag vart full på min coca cola "

Alltså idol är det mest sjuka programmet som finns. Till stor del ut av de som söker in är bara allment roliga och konstiga och det är väl just det som gör idol rolig antar jag :) sitter faktistk just nu och tittar på idol dricker lite te och äter på en chokladbit :) ! Tränade idag, kändes rätt lugnt. Ska nog bara simma imorgon, för att få upp konditionen snabbare måste jag nog simma längre. Japp, så är det med det. Ha det bra vänner, :) puss / ginah


"rubrik"

God kväll :) sitter i min mysiga nattlinne och ska snart sätta på desperate housewives, alltså jag har sagt flera gånger att jag ska se på den men det har alltid kommit något i mellan så jag har inte kommit till att ens stoppa in skivan. Men ikväll ska det ske ;D ! Ska faktiskt bara skriva detta sedan är de bara att trycka in skivan och bara njuta ;) ! Efter skolan så gick jag maja och natalie in till haninge centrum för att maja fått present kort på ginatricot och kunde inte vänta, haha. Så när vi ändå var där inne så spana jag in och provade lite jackor, börjar liksom bli dags för sånt har jag märkt. Så jag fastna för tre jackor, så jag måste titta närmare på dom och sedan bestämma mig för en. Så det ska bli interessant. Hm, vad har jag mer på hjärtat? Jo, i fredags köpte jag två nagellack i två färger vi inte har hemma och som jag inte haft förut heller :) så imorse hade jag gott om tid på mig så jag tänkte varför inte lägga på lite :) ?! Så jag gjorde det, både på händer och fötter ;) ! Förresten, köpte en klocka till maja i födelsedags present och vart jätte sugen på att köpa mig en klocka jag själv meeeen får se hur de blir med det :) !

puss och god natt ! / gina

 

by the way

köpte en väska i fredags :) rätt lagom storlek och lagom fin sådär.


Köpte den bruna ;) ! / g  

söndag kväll

tjatja, :) jag har duchat och känner mig fräsch. Igår var jag hemma hos maja och firade henne en liten fest sådär. Hade jätte kul iaf :) så kom hem kanske vid ett och vakna kanske vid elva. Sedan har jag bara suttit ut dagen så till slut fick jag nog ut av de så jag städade rummet och damsög lite. Sedan tog jag en dusch efter middagen och nu sitter jag och bara mår fint och väntar på att pajen ska bli klar ;) ! Ska fika lite sedan blir de nog desperate housewives time ;D ! Imorgon är det sovmorgon, så de är inte illa. Hejsvejs :) / ginah s.


oh yeah

Hej, nu snart ska jag ner till ishallen för att se när mitt pälskling spelar match. Efter matchen ska vi nog hem till mig :). Skolan idag var lugn. Hade lektion lunch lektion sedan slutade vi :) så jag trippade upp till centrum och köpte mig en väska leggings och en tröja även två nagellack och smiktussar. Planen var att jag skulle köpa något rengörings medel till mitt ansikte men jag glömde bort det så det får bli en annan dag ;) ! tjohej ! - ginah.


här har du ditt inlägg amanda ;) !

Jag vet att jag har varit dålig på att skriva nya inlägg på senaste tiden, men jag har liksom inte haft tid och varit allderes för trött. Och när jag dessutom haft tid så har datan självklart varit upptagen och då har jag inte orkat vänta eller ens göra något åt saken. Hur som helst, nu sitter jag här en torsdags kväll den 11 september. Förutom de tråkigheter som har hänt den 11 september så fyller min farmor år och fredrik ullmann, grattis till er :) ! Min dag idag har varit rätt lång och rätt lugn, inget direkt speciellt har hänt mig idag. Efter skolan så kom jag hem och åt lite grann sedan hörde jag av mig till emma och vi packa i ordning för att mötas i centrum, dags att träna ! Och när jag kommer till centrum möter jag emma med amanda och carro ( amandas storasyster ) liten nice suprice sådär :) så vi tog oss ned till gymmet och efter gymmet tog vi oss på till simhallen, fast simhallen hängde inte storasyster ahlstedt med till för hon tål typ inte något i vattnet ;S ;/ synd. Så skönt att simma. Fast de gick inte så bra för mig alls idag kände jag ;( jag var bara trött. Men jag gick i alla fall hem med ett leende på lepparna för imorgon är det fredag och fredagar för mig innebär sovmorgon och två lektioner, så det är finfint ;) ! Förresten kom jag just på mig själv nu när jag sitter här att jag inte ens lagt in bild på hur jag ser ut i min nya friss, så jag tänkte att jag gör det nu då plus lite andra bilder ;) imorgon efter skolan så ska jag gå upp till centrumet innan jag åker hem för tänkte handla lite och kolla efter en sak. Ja så, mycket mer än så har jag inte på hjärtat just nu. puss och kram vi syns på stan !  / gina sanchez

  

en måndag

hejsan, har varit dålig att uppdatera under helgen och sådär efteråt. I fredags i alla fall så var det en rätt lyckad shopping tycker jag :) efter min lyckade shopping eftermiddag åkte jag hem till min lilla älskling för att pyssla om honom. Han har varit med om en grej i början av förra veckan och de kommer upp igen efteråt. Så han har haft en tuff vecka. I söndags hade han hemma match så jag drog med mig mickis dit så fick jag sällskap när jag tittade :) sedan så åkte vi hem och tittade på desperate housewives. Jag fick också en väldigt skön sovmorgon, började 11. Så behövde inte åka för än kvar över 10, jätte skönt :) ! Idag så har dagen vart rätt lugn, när jag kom hem var det mat efter några min sedan så satte jag igång och gjorde min svenska läxa, efter de gick jag in i ducshen sedan fixade jag i ordning te och gick upp till rummet och hamna här :) imorgon har jag en lång dag, lite jobbigt men men det ska väl gå. Så jag ska väl ta och göra i ordning inför morgon dagen och krypa ner i sängen. God natt gott folk ! / ginah.


yeeehaa !

Tjaaa :) just nu sitter jag i skolan och väntar på att min andra och sista lektion ska börja. Sedan efter skolan ska jag in till stan med mickis, lisa och bella. Jag ska försöka att inte köpa så mycket på en gång (a) :) haha. Kan visa bild på de jag köpt efterråt ;) förresten, hittade en grymt söt hund på google haha :) puss ! / GINAH


träning

hejssvejs !
Idag jag är verkligen trött och jag måste börja öka takten när jag sminkar mig och sånt på morgonen. Jag hinner typ inte äta frukost. Inte bra ! Men något som däremot är bra är att jag tränade idag, och jag fick en bonus ;) emma följde med, alltid trevligt med sällskap ;) ! Efterråt så stod jag och emma kvar och pratade och sedan kom erika så då stod vi kvar och pratade ännu längre :) jätte mysigt. Erika har man ju saknat <3 ! Emma också såklart, men vi har ändå setts en del :) men nu ska jag upp och sova uuuut, eller iaf lite :) Börjar kl 10.05 imorgon ;) ! Så det var allt kul för denna gång.

puss ! / gina sanchez


cameron diaz



den brännan, de ögonen och hårfärgen. love it !

/ g.sanchez

monday

hejs, idag har vi fått ännu ett nytt schema, tänka sig vah. Detta är vårat fjärde schema och kan även komma ett ännu en ändring på det schemat. Haha, aja. Lite surt idag när man kom till skolan kl 8 när den första lektionen började 11, men det visste ju inte jag. Så är det med det, så nu är det lite annorlunda igen. Ska upp tidigt imorgon så det är nog dags att tacka för mig och krypa till sängs. Ska nog shoppa lite på fredag, har fått min lön nu (äääntligen) :) ! Bild på min nya friss kommer snart, har inte orkat tagit kort på mig själv just nu ;P !
puss ! / ginah

RSS 2.0