Hard work work!

Tja! Slutar tidigt idag, har bara mentorstid kvar nu sedan slutar jag. Skönt, men dock ska man hem och plugga gärnet idag! Har samhällsprov imorgon och har en liten svenska uppgift att göra. Imorgon slutar vi också tidigt, sedan är det påskloooov :D yeah! Ska nog in till stan när jag slutat, med my wife :). Kommer bli myyys, jaja. Återgå till vardagen, ciao ciao!

Converse tävling!




Sjuuuukt sugen på ett par converse! Älskar dom skorna!
Och det skulle vara toppen om man vann ett par, inte sant ;)?!
Håll tummarna för mig :D tävlingen finns på Lilys blogg!


Gratisbio.se

En rolig hemsida som erbjuder massvis av produkter till bra priser, eller så kan du samla poäng och få gratis biobiljetter, du kan vara med och tävla och på så vis samla poäng och samtidigt kunna vinna något! Som just nu kan man tävla om 500 kr på nelly.com! För att samla poäng kan du vara aktiv, blogg om gratisbio.se, deltag i tävlingar, besöka hemsidor, spela spel, öppna mail och annat kul! Bli medlem du också och samla poäng för att kunna få gratis prylar, presentkort eller biobiljetter, eller kanske bara för att hitta alla sköna tävlingar! Gå in och kika efter på Gratisbio.se




Längtar!

Jag har en stor längtan tills Twilight filmen "Eclipse" kommer ut och tills "Sex and The City Movie 2" kommer! Längtar gaaaalet rent ut sagt! Under tiden får jag underhålla mig med de tidigare filmerna.

 



Dagen idag då, har väl inte varit sådär jätte speciell. Hade ingen aerobic som sagt, så jag slutade klockan två. Skönt det, känns som om man fått lite mer gjort hemma, fast jag har lite plugg som jag fortfarande inte rört ännu, får ta det snart och köra seriöst imorgon, har ju prov i samhälle på torsdag. Känns som om det är lite mycket, men hoppas det ska gå ganska bra i alla fall. Ja, ska väl sluta skriva massa strunt och plugga. Ciao ciao!

 


just another day


29:e mars

Tjena, sitter i skolan. Jättekul och jobbig gympa lektion idag, Cicci höll i den ;) körde stenhård boxning med oss, det var skoj! Jag gillar när man kör hårt och jag gillar att köra boxning och sånt, det är jobbigare än man tror men samtidigt så kul så man kör bara på! God lunch var det i skolan idag också, hehe. Slutar kvart i 3 idag, så det är rätt tidigt ändå, annars när jag har aerobic så slutar jag ju 5, satt det är väl ganska mycket tidigare då. Skönt, fast saknar aerobicen, den startar igen efter påsklovet. Har något sorts uppehåll, vet inte varför.
Jaja, ciao ciao!

28:e mars

Tjena! Det vart en Cookie Dough igår och så kikade jag på först någon film som jag hittade på tv:n sedan tittade jag på Millennium. Jag vet att det var earth our igår mellan halv nio till halv tio, men jag satt helt ensam hemma och mitt hus lever sitt eget liv, så det vart ingen earth our för min del. Ja jag vet, jag är en dålig miljömänniska. Just nu har jag precis ätit upp de sista av min Cookie Dough som vart kvar från igår, mumms! Så nyttig är jag, haha ;) äsch ska förmodligen ta en promenad ikväll så jag kommer inte sitta på min rumpa hela dagen iaf.
Peace!


Sjukt svår att motstå ;) like a drug!


Let's Dance finalen

 


Jag är lite efterbliven så jag tittar på reprisen idag, haha nerå. Tanken var ju att jag skulle se finalen igår, men efter som jag träffade Emma sötisen så hittade vi på annat, vi gled bland annat ner till nynäs och chillade lite. Det var myspys att träffa Emma igår, vi ses allt för sällan! 
Jag visste redan vem som vann innan jag började titta, men herregud vad jämt det är! Både är ju så grymt duktiga, båda förtjänade att vinna så mig kvittade det. Fast jag tycker att det är kul att det var Mattias som vann, med tanke på vilken utveckling han har gjort på sig själv som människa! Gillade hans Micheal Jackson dans, grymt gjort ;)! Men Claudia är sån naturbegåvning, hon och Tobias ser verkligen ut som ett riktigt proffspar! Dom matchar så bra och passar in med varandra.

Dagen idag har varit totallt chill och det lär fortsätta så. Blir ensam ett tag ikväll också, buhu.
Äsch, kan vara skönt :) eller supertråkigt, haha. Funderar på att unna mig en Ben 'n Jerry's, hihi!
Peace!


Nice surprise.

Tja! Sitter och käkar en banan, mumma! Är helt ensam hemma just nu, pappa jobbar, mamma är med Natta och handlar dop-present och mickis gymmar. Så dagen då .. jo! Naturprovet gick ganska bra, förutom att jag fick hjärnslepp totalt på ett ord, aja. Sedan när jag slutat för dagen möttes jag av en glad överaskning, Alexz kom till skolan! Hon skulle snacka med studierektorn för att få betyg som hon skulle ha fått eller någe sånt. Jätte kul att se henne, måste se till att ses! Denna helg skulle hon vara i Sthlm men hon hade inte tid för att ses, massa annat planerat, så vi får ta och bestämma en egen helg. Vad som sedan händer nu ikväll det vet jag inte, inte i helgen heller, har fan inte planerat något alls i helgen och de flesta jag känner är upptagna, surt.
Aja, det löser sig :) nu ska jag dunka muuuusik! Ciao ciao!

Touch it, bring it, pay it, watch it

Tjena! Sitter och pluggar inför morgondagens prov, naturkunskap. Inte särskilt svåra grejer, det känns som om det kommer att gå bra. Så jag är inte så jätte orolig.
Efter skolan idag åkte jag raka vägen ner till nynäs och gick in på lindex och pratade med butikschefen och fick mina papper påskrivna. Så nu är det stämplat att jag har praktik där i maj ;) känns bra!
Imorgon är det redan fredag, tycker denna vecka har susat iväg :) skönt ändå, nu ska jag väl återgå till pluggandet ;) peace!

Praktikplats

Tja! Idag tog jag mig i kragen och ringde runt och fråga om praktikplats. Jag började med några butiker i farsta med det verkade ganska kört, sedan tänkte jag "hm, kan ju prova lindex i nynäs" så ringde jag dit, och tadaaa, då fick Gina en praktikplats nära och bra ;)! Känns super skönt, för jag har gått och skutit upp på det hela tiden, jag har tänkt nästan varje dag, "idag måste jag ringa och söka praktik". Så nu behöver jag inte ha det hängandes i luften. Slutade tidigt idag, vilket var skönt. Måste ta och bestämma individuella val till trean, de jag har bestämt mig för är engelska b och idrott och häsla b, sedan är jag osäker på om jag ska välja matematik b eller någon annan 50p kurs. Ska plocka min mattelärare och se vad han säger, om han tror att jag faktiskt kommer klara det, för jag vill inte välja en kurs och sedan inte klara av den. Så jag får suga på den karamellen lite. 
Ska sätta igång och göra lite plugg som jag har att göra, inför provet på fredag och en svenska uppgift som jag ska ändra lite på. Annars har jag en fortsatt lugn dag att se fram emot, :) peace!


Back to school

Tja! Sitter i skolan just nu. Sist jag skrev var i lördags, så i söndags vart en innedag, det regnade/snöade och var bara grått och tråkigt väder. Så det vart en sitta-inne-och-kolla-på-film-dag :) avslutade dagen med New Moon ;) som David Kong i min klass kirrat åt mig :) man tackar!
Igår var jag i skolan, yeeey :) skönt faktiskt att vara tillbaka, fick dock inte vara med på varken gympan eller aerobicen, mamma tycker inte att jag är frisk nog för det, och tyvärr har hon lite rätt. Jag följde med Natta och Therese upp till centrum efter skolan igår en snabbis, sen åkte jag hem och när jag kom hem var jag helt slut. Snacka om att all energi försvinner när man varit sjuk, har fan ingen ork kvar. Blir lite samma visa idag också, fast nu ska jag upp till centrum med mamma när jag slutat, sedan får jag inte gå på aerobicen så då blir det att åka hem efter det. Men men, nästa vecka kommer jag med full fart igen ;)!
Skulle vilja inskaffa mig ett par löpardojjer, skulle verkligen vilja komma igång och springa nu när asvalten börjar visa sig. Matten börjar snart, dags att avsluta. Ciao ciao!

Sunshine!

Tja, idag har solen skint för fulla muggar! Gud så härligt, så jag har faktiskt varit ute idag under dagen, iförsej bara på tomten men ändå :) super skönt! Bara setat och gottat mig i solen ;) mmmh! Fan att det ska bli kallt igen :( jag börjar ju trivas med bra väder! Aja, pärlan, jag, mamma och pappa njöt av solen medan den var framme i alla fall :) sedan tog jag mig ut en sväng för att möta Pillan, var uppe i centrum i fredags också. Skönt att komma ut ur huset och framför allt att röra sig! Känns som evigheter sen. Kände mig lite piggare igår, och idag känner jag mig ännu lite piggare :) så det börjar arta sig. Skönt, ser ut som det blir skola på måndag. Eller vänta, det kommer bli skola på måndag, punkt slut. Ikväll börjar en av alla tre Stieg Larsson filmerna på ettan och idag går då den första delen, millennium-serien, som alltså innehåller "Män som hatar kvinnor", "Flickan som lekte med elden" och "Luftslottet som sprängdes". Det börjar klockan 9 på ettan, så då kommer jag vara fast klistrad ;).



Pärlan steker i den sällsynta vårsolen!
xoxo


Sitter och suktar mig lite ;)



Snygg våroutfit, skulle inte sitta fel ;)



Eller en liten nice beachoutfit ;)
Ååååh, vill vinna massa pengar, nu! Så kan jag shoppa tills jag storknar, hihi.

xoxo


Jag hatar det här!

Bara så ni vet, att vara hemma och sjuk en hel vecka känns låååååång! Längsta veckan i mitt liv, och den är inte ens slut ännu! Det är fredagen kvar och den blir jag nog hemma ifrån också, :( jätte tråkigt! Blir säkert en lugn inne helg också, :( uuusch! Hoppas jag kommer få filmerna jag beställt av Natta och Broman iaf, (a)!
Ja, är ju sjuuukt sugen på alla fina vår/sommar kläder som har kommit ut nu! Åh, satans snö, försvinn och låt våren komma! Oj, vilket negativt inlägg detta blev, aja. Har liksom inget att skriva om efter dessa dötråkiga och sega dagar och vill inte gnälla om hur dåligt jag mår, så jag gnäller på lite annat istället, hehe.



Såhär glad känner jag mig just nu, lid med mig människor!
Peace.


Värdelöst!

Tja! Jag vart hemma igår från skolan igen, bara för att verkligen känna efter att jag var frisk nog att gå till skolan. Men igår morse när jag vakna så mådde jag mycket sämre! Jag kände mig jätte tjock i halsen, kändes som jag hade feber, ont i hela kroppen och dunkande huvudverk. Helt sjukt! Jag kände mig ganska pigg i måndags och igår mådde jag jäääättte dåligt! Så jag vart hemma idag också :( ville verkligen gå idag, vi skulle iväg till huddinge gymnasium på något föredrag och vi skulle vara där hela dagen, jag tyckte det verkade jätte intressant! Sedan om jag fattade det rätt skulle Paolo Roberto vara där! Så som sagt, värdelöst att vara hemma idag! Men jag mår ju inte så pass bra idag, morgondagen ser inte så ljus ut heller, plus att mamma vill att man ska vara hemma en dag och då vara i princip frisk.
Så mina dagar är inte mycket att hurra för här hemma, finns inget att göra och så finns det inget jag liksom har ork till att göra. Får väl försöka läsa bort dagen.
Ciao ciao!

Jäkla förkylning!

Tyvärr så vart jag hemma idag. Känner mig väldigt låg idag, det var kanske inte så bra att jag gick ut i lördags, men jag tror ändå inte att det spelar så jätte stor roll, förkylningen var ju redan på väg i torsdags och jag har knaprat tablett sen dess för att bli av med den, men den vägrar ge sig. Så nu har jag tagit tablett och ska bara vila idag och hoppas på att den tänker ge sig nu. Det är så jobbigt att prata när jag blir förkyld, sätter sig i halsen så jag blir superhes, jätte irriterande.
Sitter och tittar på kläder på lite olika hemsidor vilket får mig att bli grymt sugen på att ta mig ut på stan och bara shoppa mig en ny garderob. Jag har kommit på att jag måste inskaffa leggings och tunikor/toppar, det är så skönt att ha på sig och det är ju snyggt! Så det ska jag börja satsa på att köpa herdanefter, leggings och tunikor/toppar, det är mina prioriterer just nu.
Ska ta och passa på att läsa massa nu när jag är hemma, jag håller på att läser "genom dina ögon" med Stephenie Meyer. Jag kanske har kommit till hälften nu och jag gillar den so far och vill ju bara läsa mer och mer! Jag är ingen bokmal i vanliga fall, men jag tror jag har hittat en författare som gör mig till en! Hoppas det kommer fortsättning på denna bok och att hon skriver mer olika böcker.



Men jag ska väl försöka vidga mina vyer när det gäller böcker, som Katarina von Bredow som har skrivit bland annat "hur kär får man bli" som jag har läst förut, den boken fastna jag också för, och hon har massor av andra bra böcker vad jag hört så ska försöka ta och läsa lite böcker av henne också, så jag tror nästa offer blir någon ut av hennes böcker skulle jag tro. Jag funderar på "syskonkärlek", den är jag faktiskt riktigt sugen på!

 


Lördagkväll på stan!

Tja! Igår hade Thererse ett födelsedags firande i ribbyskolan med släkt och vänner :) väldigt mysigt, från början var tanken att vi skulle ta ut henne på krogen, fast typ nästa helg men Therese var så jäkla sugen och vi vart erbjudna skjust dit och hem så då kunde man inte tacka nej! Så då vart det att jag Natta och Therese (såklart) åkte in till The Bridge, som vi bestämde lite spontant sådär nio, halv tio på kvällen. Och vi hade jätte kul :) så idag är man nog inte på sin piggaste sida, vet inte hur några timmars sömn det vart inatt, men vafan sova kan man göra en annan dag ;) så idag blir nog en dag hemma på soffan med massa te, för att försöka bli av med denna jäkla förkylning, min röst börjar typ försvinna nu också! Hatar det, blir alltid super hes numera så fort jag blir lite förkyld. Sjukt jobbigt är det ska ni veta, så idag ska jag nog ha en liten rehabliteringsdag, eller någe. Ska i alla fall satsa på att bli frisk! Det var nog allt för mig just nu, peace!

Allt för sjön!

Tja :) vakna tidigt imorse, innan klockan ringde plus att jag vaknat flera gånger i natt, tror det är en förkylning som smyger sig på. Jätte jobbigt. Efter skolan idag så åkte jag och natta in till båtmässan - allt för sjön, med broman, mamma och pappa. Jätte mysigt :) och just nu känner jag mig helt slut i kroppen, är så trött och seg, usch jäkla förkylning. Just nu sitter jag och myser med familjen hemma, med lite gott att äta till Let's dance ;) så nu ska jag vara social och stänga ner datorn.
Förresten, är det fler än jag som är sugen på att inskaffa vårkläder och faktiskt kunna använda dom sen? ;) peace!

Alltså SL, ta er samman!

Nu får det räcka med alla katastråf signalfel! Jag orkar inte längre, det tog mig två timmar att komma hem idag! INTE okej! Nu kan det i alla fall inte vara snön eller kylan när det varit plusgrader och sol? Vad är det som är så jobbigt att ha igång tåget för gudsskull! Signalfel hela jäkla tiden! Nej fy! Och på allt detta hade jag grymt ont i fötterna så det finns inte! Och jag förstår inte varför, det är som om jag har skavsår men istället så blir jag jätte svullen om fötterna och får så himla ont! Men dagen i sig har varit bra :) Therese fick sin älskade kladdkaka idag, eftersom hon blev en stor flicka idag :)! Och jag dekorerade den med Therese 18 år!



Therese fina kladdkaka ;)!



Och födelsedagsbarnet herself ;) när hon fått sin kaka och en födelsedagssång :)!
puss!


Min älskling blir stor idag!

Grattis Therese på din 18-årsdag! Snart ska vi ut och röja stan ;) puss, älskar dig!


Hard work work!

Yes, körde vattengympa idag känns grymt skönt! Jag gillar träning, vill komma igång ordentligt, antigen att jag börjar gymma istället flera dagar och hoppar vattengympan, eller om jag kör på den också, vet inte ännu. Får se hur det blir. Emma SuperSnäll följde i alla fall med mig idag :) skoj skoj!
Imorgon blir min älskling en stor tjej och i helgen ska hon firas! Nu blir det lite glass till Grey's! Ciao!

Blocked

Sitter och gör min svenska uppgift, en novellanalys. Men jag känner mig helt oinspererad och blockerad, förstår inte varför. Känns som om jag bara har samma sak att skriva hela tiden, så jag tror jag ger upp för dagen och tar med det till skolan och får hjälp av min svenska lärare imorgon, han brukar kunna diskutera bra med mig så jag får massa idéer och tankar.
Juste, åkte hem efter vanliga lektionerna slutat idag vid två. Orkade verkligen inte aerobicen idag, och jag tänkte ju ta med mig min bok för att fördriva tiden med men den hade jag glömt så jag hade verkligen ingen lust att sitta där i två timmar för mig själv, trött och uttråkad. Fy så tråkigt! Önskar verkligen att vi hade fler lektioner eller att aerobicen kunde börja tidigare på tisdagar, alltså en timme är nästan för länge!
Men jag har inga stora skuldkänsor för det, eftersom jag ändå har gjort lite nytta och gjort min svenska uppgift så gott jag kunde på egen hand. Och jag hoppas på att det blir vattengympa imorgon och att någon vill gå med mig.
Mc-jackan har gjort sin premiär denna vår :) jätte skönt! Fast jag hade klätt på mig allderes för mycket förutom jackan, jag hade liksom lite tunnare tights, jeanstights, varma stövlar, linne, en tunn kofta och en tjockare kofta på det, hade verkligen inte behövat ta i så mycket! Jag vart jättevarm, redan imorse när det är lite svalare. Så imorgon får det bli lite lättare kläder, har ju trots allt vantar och halsduk fortfarande och det brukar stoppa kylan jätte bra. Oj, nu vart det jätte mycket text, ja skrivkrap har jag då inte. Bara dålig insperation.

Ikväll ska jag se på "Desperate Housewives" och den nya serien med Courtney Cox "Cougar Town", gud vad jag gillar det :)!




Solsken du är så välkommen!

Ja, det är du verkligen! Hoppas, hoppas, hoppas verkligen att det håller i sig och börjar bli plusgrader om dagarna! Imorgon ska jag nog ta på mig mc-jackan ;) jag tänker ta klivet ur vinterjackan om det ska vara så soligt och varmt om dagarna!
Skönt att köra aerobic idag, jobbigt, men jag gillare! Så nu är jag förtjänt av lite mys till en serie jag gillar att titta på, hihi ;) gissa vilken?! Tror inte det blir så svår gissning om du känner mig eller läst min blogg på de senaste :) xoxo

Vakna med the voice!

Äter frukost och tittar på "vakna med the voice" satte klockan på 7 idag, men jag känner att jag kunde likagärna satt den på halv åtta egentligen. Eftersom vi har gympa första lektionen så orkar jag inte sminka mig och har t-shirt och jeans på mig så byter jag byxor på torvalla sen, aja. Nu har jag massor av lugn och skön tid innan jag måste ta mig iväg till tåget, vilket är jätte skönt! Jag älskar att sitta och mysa med frukosten och idag vart det med "vakna med the voice" eftersom jag vart ensam denna morgon, alla andra har redan åkt iväg. En väldigt fin morgon har vi må jag säga, solsken och blå himmel hoppas det består hela dagen :)




Min mumsiga frukost :)



Det fina vädret :) som jag kikat ut och hittade genom takfönstret som har en del snö på fortfarande, men nu kan man iaf se ut genom det, har inte sett ut genom takfönstrena sen snön kom typ, för än nu, så det är ju trevligt ;)
xoxo


Sportrikt sportlov!

Tjena! Sitter och dricker en smootie som pappa har gjort, mums! Dagen idag har nog varit den lugnaste dagen på hela lovet. Sedan lovet börjat har jag rört på mig eller gjort något i någon form nästan hela lovet. Minus två dagar kanske, då det vart bussresa stordel av dagen. Sedan minus idag, för idag kände jag för en chilldag, behövs sådär innan skolan börjar igen så man känner sig utvilad :) så jag känner att jag fått ut en hel del av detta lov!
Gårdagen var jag först en sväng i nynäs och sedan drog Johanna med mig ut i solen och åkte långfärdsskidor med henne och Jonas. Vilket var sjukt jobbigt! Men också väldigt kul :) trots att jag säkert såg ut som ett pucko och var helt värdelös på det, men jag kände mig så pigg och bara hade denna sköna känsla i kroppen efteråt!
Så efter jag åkt långfärdsskidor, mötte jag upp Therese och gick hem till mig och åt jätte god hemmagjord pizza. Efter maten duschade jag och gjorde mig i ordning och åkte ner till David och Beenans nya lägenhet :) dagen idag har bara varit lugn som jag skrev i början.
Just nu tittar jag på "Music and Lyrics" som går på 3:an, älskar Hugh Grant!



Slänger upp en bild från Gesundaberget, sån underbar utsikt från toppen!
xoxo


Gesundaberget

Är ett berg ni måste åka till govänner! Yes, jag är tillbaka tidigare än räknat, skulle egentligen åkt hem på söndag men Lucas är inte så förtjust i att åka skidor som jag är, så det vart att vi åkte hem idag. Men de dagarna jag fick var toppen och jag fick såndär skön träningsverk i vaderna också som man ska ha ;) käkat god mat och umgåts med trevligt folk!
Som jag inledde med, Gesundaberget är ett jätte fint berg att åka skidor på och att bara vara i, trevligt folk och inte allt för mycket folk som det är i sälen och åre. Inga direkta lift köer eller otrevligt folk som kanske åker in i en. Jätte trevligt skidställe helt enkelt! Hur snygga och fräscha hus som helst, kan inte kalla det stugor ens, haha ;) asnice!
När jag kom hem stod pappa och gjorde middag, vilket var riktigt gott! Satt jätte fint i magen! Nu blir det hemmamys med familjen, puss!