When you got too much free time.

Tjena, är färdig och redo för skolan! Fast börjar inte förrän vid ett, nu ska jag in och käka på restaurangen där Mickis serverar, med mamma, morbror och Natta. Sen kan man inte ens kalla att jag har lektion, jag ska lämna tillbaka boken i religion och få tillbaka prov. Mer än så är det inte. Efter de ska jag åka in till stan, till Jerns närmare bestämt. Ska dit och prata schema skulle jag tro, säkert skriva på något papper eller så.


 

 

 

 

 

XOXO


Morsdag!

Grattis älskade mamma på morsdag! Du förtjänar de bästa! <3





Fina föräldrar! <3

27 maj.

Freeeeeeedag! Riktigt soft dag, fick sovmorgon och hade lite disskution på religionen och sedan fick jag veta mina betyg. Därefter åt vi lite lunch innan de bar av hemmåt. Har mest tagit de lugnt hemma sen, var även snäll och cykla upp till centrum åt mamma och pappa. Sedan följde jag med Daivd och Alex en sväng till Tyresö, innan middagen.
Blev grillat till middag, hur gott som helst!

Tanken var egentligen att jag skulle iväg ikväll, men eftersom att jag ska upp tidigt imorgon och jobba så blir de till att chilla ikväll och lägga sig tidigt. Sweet dreams!

Frissan.

Tjena, äntligen är vi klara med årsredovisningen och jag kommer få ett G i matte b! Så jäääkla skönt!


 

 

Såhär ser de ut då, inte så jätte bra bild men iaf något! Topparna är klippta med uppklippning.

Är jätte nöjd, tack ännu en gång Jessica!


25 maj.

Tjena! Sitter och kikar på Grey's och gör matte under reklamen. Skoldagen idag var inte så händelserik, börja tidigt och sluta riktigt tidigt. Så jag haka på Sandra upp till centrum och sen hem till henne, för jag hade ju bestämt träff med Jessica då hon skulle klippa mig. Så jag var hos Sandra tills Jessica hade slutat.
Förutom att Jessica klippte mig så prata vi massvis, hade de jätte trevligt! Kom hem med kvart över 6 tåget, nyfrissad och klar! Då jag mötte upp Mickis och köpte pizza, vilket vart dagens middag.

Slänger upp bild på håret imorgon istället! Ching!

Just came to say hello.

Tjena! Haft en ganska så händelse lös både gårdag och dag. Igår började jag sent och hade ett litet arbetsprov på religionen. Sedan när jag kom hem på kvällen vart de en springtur på slingan med Mickis, gick bättre än förväntat!
Idag har jag fått veta vilka betyg som jag kommer att få i vissa ämnen och de ser lovande ut ;). Nu ska jag ta och äta och sedan efter jag smält maten ta och ut och springa!


 

 

Imorgon ska jag åka och klippa mig också, få lite styrsel på kallufsen!


22 maj.

Tjena, sitter i soffan en aning mer solbränd än igår! Gillar att de är soool och värme, och mer ska det komma!

Märkte just att jag inte skrivit något på hela helgen, så kör en lite snabb overlook. I fredags efter skolan åkte jag med Mickis och Natta in till stan, Mickis skulle sitta hårmodell åt Jessica, hon utbildar sig till frisör och behövde klippa någon med hyfsat långt hår på en timme. Så de fick bli Mickis, mitt hade tagit för lång tid och torka för att hon skulle hinna på en timme. Mickis vart jätte fin i håret och Jessica vart godkänd! Sen åkte vi hem till Natta för att packa och möta upp Broman för att sedan åkta hem till Ösmo. Sen kika jag på fotboll efter middagen annars var de bara en lugn hemma kväll för mig del, käka ungsbakade chips och drack lite cola och kika på film innan jag gick och la mig.

Igår följde jag med min farbror till Nynäs för att handla direkt efter jag ätit frukost. Vi var i nynäs i lite mer än en timme och åkte runt och köpte de som behövdes inför kvällen och till hemmet. När vi kom hem igen fika vi lite sen hoppa jag in i duschen och tog mig sedan till Nynäs igen, denna gång för att möta upp Emma och Thomas. Dom stod och sköt någon typ av pilgrej, riktigt svårt men kul! Sen vid tre tiden gick vi ner mot hamnen för att möta upp Montis och Halle, för att köpa lite glass och bara softa i hamnen. Då smide Emma lite planer för kvällen och de sluta med att jag åkte ner till nynäs igen efter all go mat, ost och kladdkaka! Vart en lång middag igår ;). Vi var ett ganska stort gäng som var där, och hade de trevligt! Sen tog man sista tåget hem.

Idag då, har jag varit snäll och hjälpt mamma i trädgården. Planterat blommor och planerat upp lite på tomten. Rätt mysigt att stå och hålla på med. Plus att de är så härligt att vara ute i solen och värmen! Sen åt vi lite god lunch, baugette, mozarellaost och italiensk salami med såklart olivolja från italien! Godare än så blir det ju inte ;)
Sen efter de har jag faktiskt bara latat mig i solen, fått lite färg och bara myst!
Här kommer en liten bildbomb!


 

 

Mickis och jag från igår!


 

 

 

Min och mammas plantering!

 

 

 

Jag som myser i solen ;)

 

 

Pärlan mös även hon, fast för en gångs skull i skuggan!


19 maj.

Tjeeena! En aning trött chey idag men hade riktigt roligt igår! Träffa sjukt mycket folk som man inte träffat på länge, och hade de bara grymt kul! Dock vart de lite jobbigt när vi skulle ta oss hem, men de löste sig bra tillslut.

Åkte till skolan och gjorde affärsjuritiksprovet, sen hem igen, annars har jag bara varit hemma idag. Sitter och degar i soffan just nu, ska väl ta och duscha sen kanske slå på en film. Så jäkla trött, sov allderes för några timmar inatt, eller imorse.

Over and out.







Tagggaaa!

Tjena, sitter och taggar galet! Ikväll smäller de, fasen vad taggad jag är! Woho!







17 maj.

Hallå där! Sitter och planerar lite för morgondagen, har hjälpt Johanna och välja ut kläder till hennes skiva imorgon och hon har hjälpt mig ;)! Så jag har i alla fall bestämt mig för vad jag ska ha på mig imorgon, men får se hur de blir med Johanna, hon är duktig på att ändra sig i sista sekunden ;) haha.

Ska väl försöka plugga lite på affärs juridiken lite också. Ikväll är det Desperate Housewives också, så får ta och göra plugget nu innan de börjar!

Får inte glömma att nämna att de är Norges nationaldag idag ;) hehe. Sjuttonde maj!



 

Alltid gott med en kopp te på kvällen!


Blommigt och röda naglar.

Gjort coopertest och religions prov idag. Känns riktigt bra båda delarna, coopertestet hade jag förbättras på, inte jätte mycket men förbättrat! Och religionsprovet kändes som om att jag gjorde utifrån de bästa jag kunde. Så nu är de bara mutliga kvar i svenska b att göra och affärsjuridiks prov i veckan. Sen är det bara årsredovisningen som ska in, sen ska de inte vara mycke till plugg kvar!


 

Körde på blommigt linne och målade både naglar och tånaglar röda igår, för att liva upp min klädsel mot de tråkiga vädret.


15 maj.

Tjena! Min helg har varit bra men slitsam, haha närå, inte så farligt. I fredags jobbade jag nere vid coop för första dagen, åkte direkt efter skolan. Vart lite segt mot slutet, hade inte så mycket och göra och de kom väldigt lite kunder. Igår jobbade jag mellan 10 och 5, den dagen gick åt mera. Fint väder och hade mer och göra och mer kunder, inte förrän efter halv fyra tiden vart de lite segare. När jag slutat hade jag besämt mig för att köpa mig lite lösgodis, var så grymt länge sen! Så jag köpte lite grann, eftersom de är så billigt på coop också. Riktigt gott var de, hihi! Köpte bara de jag absoult gillade mest ;) och inte så mycket heller faktiskt. Kände liksom att lite lördagsgodis gör ju inge!

Kvällen vart en lugn kväll, och de var lika bra. Trött efter jobbet och ett tråkigt besked på det. Kände då inge sug för att göra något speciellt. Så vart de med det.

Idag så har jag bara varit hemma, städat och pluggat. Kommer bli till att plugga kvällen ut. Imorgon har jag coopertest och religions prov. Wish me luck! Peace.

Innan springrundan.

Innan springrundan, sitter och väntar tills mamma är tillbaka med en promenad med hunden. Hon ska nämligen följa med mig, hon ska typ powerwalka och jag ska springa ;) mysigare med sällskap liksom! puss

Born to run.

Känns riktigt bra såhär efteråt! Fan, springa är ju bra grejer trots allt ;). Just nu sitter jag och myser i morgonrocken efter en skön dusch, och väntar på Grey's!


 


Glaaaasssigt.

Tjenare! Ännu en dag i sol och värme, helt underbart! Efter skolan idag så åkte man hem och fick sällskap från Vh av två små kusiner plus deras mor, sedan kom även mor min med hunden och mötte upp oss vid tåget. Nu ska jag ta och äta middag, efter middagen blir det till att plugga ännu mer matte, men efter dagens lektion känns det som att jag har förstått de mesta! Senare ikväll blir det även en springtur, var lite lat förra veckan ;P.


Natta var gullig och bjöd mig och Maja på glass idag på lunchen, så vi satt ute och glaaasssaaa i solen ;)!

 


Precis en månad kvar.

Idag är det precis en månad kvar tills jag springer ut! Helt sjukt, tiden kommer säkert bara rusa iväg! Har en heldel framför mig, så tiden kommer gå åt!

Kikar på Desperate Housewives, sen blir det efterlängtade Cougar Town! Fick aldrig se de förra veckan för att pappa skulle se på tråkig fotboll! ;P blä!

Tidigare idag har jag ängnat mig åt matten och tog mig även en liten tripp till nynäs och träffa Emma. Så länge sen man träffa tösen, grymt mycket att prata om! Väldigt mysigt, måste tacka för fina sockerkakan också!

xoxo

Duktig flicka!

Tjenare! Idag har jag varit riktigt duktig ;) tycker jag iaf! Hehe. Jag har pluggat matte i säkert en timme, verkligen sett till att förstå och försöka komma ihåg de jag gjort, sedan har jag börjat med arbetet i Handel Specialisering. Och det blir bättre än så! För jag ska nämligen plugga matte varje dag nu fram till torsdag, jag bara måste klara av matte provet, finns inget annat alternativ. Detta provet är nämligen ett kursprov som betyder att om jag klarar det har jag ett G! Är taggat som satan!

Har en trött liten hund bredvid mig ;) ligger utslagen på rygg! Sötis, hihi.



8 maj.

Godkväll! Har haft en riktigt bra dag! Solen gör ju en sjukt glad, men har faktiskt inte bara legat ute och solat, utan jag har gjort lite nytta hemma också. Men sen tog jag mig lite tid i solen ;)! Och vi åt faktiskt middag ute i solen, på verandan! Har inte gjort det sen i sommras, super mysigt!
Just nu kikar jag på The Bachelorette, sen blir det duschen. xoxo

4 maj.

Tjena! Sitter och myser med en varm kopp te! Pärlan har legat hos mig nästan hela kvällen, mys! Men nu har hon dissat mig för mamma, haha. Idag så följde jag med Mickis till sjukgymnasten, hon har nog satt sin fot där för sista gången nu! Hennes sjukgymnast testa henne på samma vis som hon testa henne när hon börja, och hon fick nu ett godkänt att börja träna fotboll igen! Jätte stolt över henne och hon är så klart jätte glad! Hon har verkligen kämpat och träna upp knät för att kunna komma tillbaka till fotbollen, måste kännas grymt!
Provet som jag gjorde idag gick riktigt bra, kändes bra och skrev i allt! Så måste ha gått rätt bra ;). Läste i metro idag att de ska sjunga på Grey's idag .. lite svårt att ens tänka mig. Musikal på ett sjukhus, hm. Får väl se, men Dr Mcdreamy hade iaf tackat nej åt att sjunga. Ska bli spännande att se!
Over and out.

Pluggmode.

Hello, har pluggat i princip sen jag kom hem idag. Så borde gå ganska bra på organisation & ledaskaps provet imorgon ;). Just nu tittar jag på Desperate Housewives, sen blir det sängen och imorgon är det sovmorgon för att engelska a kursen har nationella prov, nice! Så jag ska kika klart på mitt program, läsa igenom inför provet en sista gång, sen sussa sött på kudden!
Peace.

2 maj.

Tjena! Åkte hem till Emmis direkt efter skolan, vi småprata lite och plugga (lite iaf)! Sedan åt vi en jätte god middag, Emmis körde på sin vanliga cesarsallad och jag tog en kycklingsallad med currisås! Mums! Sjuuukt mätt efter den, fortfarande uppblåst mage, haha.
När jag kom hem så upptäckte jag mitt lilla paket som kommit från Nelly! Min wonderbra som jag beställde förra veckan! Och den sitter ju som en smäck, super skön och fin, värt vart enda öre! Supernöjd, kan knappt bärga mig till att få använda den till min studentklänning ;)!
Men nu ska jag ta och föna håret, sen väntar sängen! Over and out.

1 maj.

Hello! Gårdagen var riktigt mysig och trevlig! Behövdes verkligen, räcker ibland att bara umgås. Vi åt god mat, prata massa och det sitter ju aldrig fel! Pappas marinad ägde allas också, ;) hehe.
Idag har jag mest degat, har inte känt för att göra något speciellt överhuvudtaget. Har väl ork, men liksom ingen lust. Så ibland får man göra så, right?!
Måste också bara tacka alla fina människor för i fredags! Hade en riktigt bra skiva! Och tacka min bror som var snäll och hämta mig efteråt så man fick komma hem och sova i sin egna säng, guld värt!





Våra fina köttbitar, mina är dom i mitten! Det roligaste är att alla har likadant kött men med olika marinader ;)!

Imorgon börjar skolan igen, ska verkligen peppa nu! Om en månad och 10 dagar är det dags för mig att springa ut i glädjens dag och ut i arbetslivet! Så nu är det sista spurten kvar i skolan och jag tänker köra gärnet! Jag har mått jäkligt mycket upp och ner på senaste, men när jag verkligen känner efter mår jag riktigt bra! Så jag ska bara ladda med positiva känslor och göra detta med ett gott humör, för jag vet att de har inte varit på topp på senaste. Men det är ändring på det nu, det är ljust ute och blir fortfarande ljusare för varje dag, det är blommigt överallt och träden börjar bli gröna, har underbara människor omkring mig dagligen, vänner som familj. Kan inte göra annat än att må bra! Nu jäklar, jag är laddad!





PUSS på alla fina och underbara människor som har gjort min mösspåtagning/skiva/valborg! <3

RSS 2.0