27 september.

Hallå där ute! Dagen idag har varit i full rörelse trots att jag var ledig! Åkte in till haninge, fixade present till min kusin som fyller år på torsdag och passa på att köpa mig själv ett par nya jeans och bhar, men är osäker på om jag ska behålla jeansen och bharna var försmå, så måste byta storlek. Nu tänkte jag ta och kika på modelljakten som börja igår! Hörs!

Helgen i bilder.

Fredag, då var jag på begravning med Mickis och Linda. Jätte fin begravning, vila i frid Marcus! <3

 

 

 

Lördags, jobbade först på morgonen sedan åkte jag Mickis, Natta och Broman ner till Nynäs för att se på Mickis när hon spela match. Vi lämna först av Mickis på uppvärmningen och åkte då iväg och köpte fika på Shell med David och Alex. Vi alla åkte ut till ringvägen en sväng innan vi åkte tillbaka för att se på matchen. Fast Broman skulle köra Hampus till Haninge, så han lämna mig och Natta på kvarnängen med David, Alex och Derby (hund som Natta och Broman är hundvakt till en tid framöver).

 

 

 

 

När de var åtta minuter kvar i andra halvlek hände de grejer, ambulanshelekoptern kom på besök! En kille i ishallen hade skadat nacken under en match som höll på samtidigt!

 

 

Vi testa hur snabbt Derby kunde springa!

 

 

Efter matchen så vart de käk på Al Porto! Dagen idag har vi städat igenom hela huset Mickis och jag, mamma och pappa kommer hem från sjön idag, så vi tänkte att de ska få komma hem till ett fint och rent hem!

Pusspuss!


Fredagsmys.

Hej, har varit en trist dag idag. Har nämligen varit på begravning, den var jätte fin, men begravningar är alltid jobbigga, fysiskt. Så blir en fredagsmys av hela dagen! Vi har laddat upp här hemma med massa gott att tugga på också ;). Peace!

22 september.

Hello, gårdagen i Sickla gick hur bra som helst. Skulle lätt kunna jobba där igen! Gillar att blanda miljö lite då och då. Idag var de jobb på den "vanliga" Jerns, mellan 12-19. Så har hunnit komma hem och äta lite grann och nu smälter maten lite, ska väl ta och gå ut med Pärlan innan klockan blir för mycket, puss!

21 september.

Hello, har varit dålig med bloggen på senaste, har inte riktigt haft tid och ork.
I lördags jobbade jag sen åkte jag hem och tog de bara lugnt! På söndag åkte jag med Therese till Farsta, vi kika runt lite, tanken var att hon skulle köpa ett par skor men dom funka inte i storlek 40, då glappa dom och 39 blev för smått. Jag kan var likadan när de gäller skor, vara mittimellan en storlek, sjukt jobbigt eftersom att de är få märken som har halvnummer. Men Therese köpte sig i alla fall en ny väska och jag köpte mig en ny plånbok! Sedan tog jag en vanilj latte och en macka på Espresso House, Therese körde på cola och en likadan macka som mig. Efter de åkte vi hem till henne, de vankades homeparty! De skulle komma dit en kvinna som de bokat möte med som skulle visa och lära ut om hudvård, märket hon sålde heter Mary Kay, som är en storsäljare i USA och börjar bli allt större i Sverige. Produkterna är verkligen super, man fick testa massa och de kändes verkligen att de hände något i ansiktet och med sminket fick man ett helt annat lyster i ansiktet! Så jag köpte ett litet paket som bestod av smink remover, ansikstskrubb, ansiktskt hudkräm och ögonkräm, foundation puder och en puderborste men äkta ponnyhår (riktigt skön med andra ord). Så ska bli kul och se vad de gör för mitt ansikte i längden! Jag bokade även upp ett sådant möte själv så då fick jag lite rabatt! Så jag ska bjuda in några tjejer som verkar intresserade!

I måndags hade jag en lång arbetsdag, jag jobbade på morgonen med blommorna och sedan börja jag klockan 12 på Jerns och sluta klockan 6, jobbade i Gallerian i måndags så de var kul att vara på ett nytt ställe! Igår var jag på den "vanliga" Jerns mellan 12 och 7, idag blir de att åka ut till Sickla! Har inte ens varit i de centrumet förut så ska bli jätte kul, mellan 2 och 6 blir tiderna där, kommer även bli helt själv i butiken ett tag, spännande!

Men nu måste jag göra i ordning mig, peace!

Snabb inlägg.

Tjena, blir lite snabbt nu. Ska snart rolla av hundhåret från byxorna och ta och sätta på mig skorna och cykla iväg, ska jobba på Jerns. Jobbar till sju och imorgon blir de både blomjobb och jobb på Jerns. Men slutar klockan fyra imorgon så de blir inte så jätte lång dag, så de är skönt!

Måste kila, ciao!

15 september.

Tjena, idag har jag jobbat på Jerns. Ska även jobba där imorgon, fast inte förrän på eftermiddagen. Dagens middag var inspererat av Jamie Oliver! En pastarätt med en sås som vi aldrig ätit förr, och den var klockren! Jätte god verkligen! Såsen bestod av basilika, citron, permesan och ägg-gula, så enkelt och så gott!

Idag använde jag linnet, örhängerna och pälskragen jag köpte igår! Känner mig jätte nöjd med allt! Så tar nu och visar lite bilder på det ;)! Ska strax dra ut till Ristomta, min faster fyller år så då vankas de fika! Alltid lika trevligt, ciao!





14 september.

Hello, dagen idag har varit rätt lugn. Sedan så åkte jag in till Handen och mötte upp Mickis och Bea vid två tiden, vi kika runt i centrum och jag hittade även lite fint! Hitta en fuskpäls på H&M och även ett sött linne! Sedan hade jag en rabatt-grej som krävde att man skulle köpa minst tre saker för att få 20% rabatt på hela köpet, så då hittade jag ett par riktigt söta mjukisshorts som man kan strosa runt i hemma, kosta endast 50 kr också! Så de var ju som om jag inte ens betalade dom när jag fick rabatten på hela köpet. Bra va ;) sedan så hittade jag ett par jätte fina fjäder örhängen på Vero Moda! Superfina verkligen, kunde gå ifrån utan att köpa dom! Kommer bilder framöver på dessa sötsaker!

Igår hade vi de jätte trevligt hemma hos Johanna! Salladen var så grymt god och vi hade de riktigt trevligt, sådär som bara fyra tjejer kan ha på en tisdagskväll! ;)


Jag på väg och möta tjejerna ute i blåsten!


Vår grymt goda sallad!

13 september.

Idag fyller min fina vän Maja år! Grattis Majsan, hela 20 år!! <3<3<3


Majsan och jag på studenten, fina vän! <3

Ikväll ska jag möta upp Johanna, Linnéa och Martina, vi ska äta middag ikväll tillsammans! Bara sådär en tisdag som denna ;) kommer bli mys! PUSS

Surrounded by love.

Tja! Låg och slumra lite på soffan idag, med den hunden vi passar om dagarna på magen och lilla Pärlan precis bakom rumpan vid benet, snacka om omringad! Hehe, men mysigt var det!

 


 


 


12 september.

Hello, long time no see. Vet inte vad som hände förra veckan hade ingen tid och lust att skriva. Men kan säga att skoprovar kvällen på Jerns var jätte rolig och trevlig! Under veckan så har jag jobbat mer med blommorna för nu ska de bli lördag och torsdagar som jag ska jobba. Sen har helgen varit ganska lugn, skulle ut i lördags men hade lite utav en dålig dag så åkte hem tidigt, trist men sant. Igår fyllde min nonna (farmor) 76 år! Eftersom hon är hemma hos oss nu (hon bor i italien) så kom all släkt hit och firade henne. Riktigt trevligt!

Har hela dagen framför mig idag, vad fasen ska man göra? Känner mig rastlös ..

5 september.

Hello, lördagen slutade riktigt bra! God mat och trevligt sällskap på Hellströms! Sedan var de galet mycket roligt folk på Freja, träffa massa fina människor som man inte sett på ett tag, jätte kul! Sedan hängde jag och lillasyster kvar lite utanför efter stängning och prata med massa, sedan vart de att sova i Nynäs hos bror min. Dagen efter vart de kebab på PH! Satte riktigt fint alltså!

Idag ska vi ha en liten personalkväll på Jerns, vi ska äta ihop på puben bredvid och sedan ska vi prova skor! Lite för att lära känna skorna lite, veta vad man säljer, så de kommer bli nyttigt och roligt! Ciao ciao.

Cheers to the freakin weekend.

I drink to that!


3 september.

Tjena, har precis ätit lunch. Var och jobba med blommerna under förmiddagen. Ikväll ska Cissi firas som fyllde år igår! Så vi ska käka och kröka på Hellströms, sedan blir det bartöming på freja!
Men ska dega lite till framför soffan innan jag duschar och gör mig i ordning ;)




Sådär lagom snygg efter jobbet, haha.

Let it rain over me.

Hello. Hade jätte mysigt med Johanna igår, skönt att få lite tid i veckan även om de bara blir en stund. Idag är jag ledig, tänkte mest göra ingenting idag förrän senare. Då ska jag åka hem till Jessica, vi ska ha lite fredagsmys, men film och något att tugga på! Ciao ciao

1 september.

Och så var de september. Månaderna går allt fortfare tycker jag, kanske för att man haft så mycket att göra, nästan varje helg har varit planerad. Jobb hit och dit. Idag börjar jag jobba tre och slutar sju, kort och skön dag. Efter jobbet ska jag och Johanna käka och snacka strunt ;). Kikar lite på tv just nu, sen ska jag väl ta och duscha, cya!

RSS 2.0