Running up that hill

Tja! Gårdagen var rätt okej, kunde varit roligare fest och slutade inte som jag hade tänkt mig. Men finns inte så mycket att ändra på just nu, jag hade kul så länge det varade iaf.
Imorgon åker jag upp till Mora, blir borta hela lovet. Vet inte vilken dag jag kommer hem, men det märker vi. Nu har jag precis duschat och gjort mig i ordning, ska ner till nynäs nu och sova där. Sedan imorgonbitti åker vi in till stan och där ifrån tar vi bussen upp. Är lite nervös faktiskt, har inte åkt skidor på jätte länge!
Vi hörs när jag är tillbaka, ha ett underbart lov allihopa! xoxo


Rubrik vare ja ..

Tjaa! Bra start på lovet, en lektion, en sväng förbi centrum, lyckades dock bara inskaffa ett halsband. Men ett riktigt coolt halsband så jag är nöjd med det, fast tanken var att jag skulle hitta en tunika till imorgon.
Nu snart ska jag, mamma, pappa, Natta och Broman upp till mormor och morfar på en trevlig och säkert jätte god middag! Så blir en lugn fredag, imorgon blir det där emot andra bullar ;)! Ikväll när jag kommer hem blir det "The Vampire Diaries"  xoxo

Vårkänslor!

Har lite lagom kul just nu, har gjort lite outfits på JC:s hemsida ;) ger en lite vårkänslor!







Eller vad säger ni ;)? Btw, vart lite småkär i skorna, sjuuuuktsnygga!
xoxo


Jahaja, det var det ja.

Tja! Tror jag har haft den kortaste skoldagen på länge idag, vi hade en lektion som höll på i en timme! Sedan var det två långa inställda lektioner och svenska lektionen som började kl 2 typ. Men vi letade upp vår svenska lärare och fick göra arbetet hemma istället. Så då åkte vi hem hit till Ösmo, jag Therese och Natta. Satt och gjorde de uppgifter vi fått från samhällskunskapen som vart inställd idag. Även blir den inställd imorgobitti så jag kommer bara ha en lektion imorgon också, asnice! Sen kl 12.10 imorgon börjar mitt lov ;) funderar på att ta en sväng upp i centrum men får se hur det blir med det. Måste börja packa idag också och få kläder som jag ska ha med mig tvättade. Annars då? Ja, ska kanske träffa Lucas senare, har tänkt att ta och sola lite idag också, kanske se lite avsnitt av "The Vampire Diaries" :) chillpill, ska väl skriva på svenskan lite också. Men det är inte så jobbigt.
Ciao!

Lite mera MmMmMm i livet!



Vart en liten fika med mamma och Natta när jag kom hem idag, lite mer MmMmMm i livet ;)! xoxo 


Skuuuuulan

Tja! Sitter i skolan har inte sådär jätte superkul, lite halft bara. Håkan bombar med ord som vanligt, jäkla mundiarré den grabben har. Snart är sista lektionen slut, skööönt. Sen blir den en liten kort mentorstid sedan åker jag hem, ska nog slå på ett avsnitt av "The Vampire Diaries" när jag kommer hem sen. Mickis och jag kanske ska sola senare, får se hur det bli med det. Men vi ska i alla fall på vattengympan ikväll hon och jag, sedan kanske fler fina fiskar hänger med ;) ciao!


The Vampire Diaries

Yes, nu blir det lite mer av "The Vampire Diaries" ;) imorgon ska jag till skolan, så är det bara. Ska till älvsjö mässan efter lunch btw, så inte så jobbig skoldag som väntar mig i alla fall. Skönt :) hörs, vampyrerna kallar!


Ibland är SL för jäkla bra!

Som idag till exempelt, jag kan räkna hur många tåg som har gått idag. Så pass få tåg är det som faktiskt har åkt. Gillade rubriken i metro idag "SL: stannar hemma idag!" Likaså gjorde jag. När jag kom upp imorse var både pappa och Mickis hemma, båda dom ska egentligen ha gått hemifrån när jag vaknar. Men det var ingen idé för dom att ens gå till tåget och behöva stå ute och frysa i 21 minus grader som det var imorse. Nu är det lite varmare, typ 14 minus. Synd att jag inte hade matteboken hemma, hade jag kunnat plugga på matten iaf. Men nu har det bara blivit att slappa. Så hoppas verkligen att tågen tänker gå imorgon, inte ens bussarna ville gå idag. Bussgaraget är liksom fullt nu. Måste komma till skolan imorgon, har matteprov på onsdag som jag måste plugga till plus att jag ska på UF mässan i Älvsjö med klassen imorgon efter lunch. Ska bli skoj faktiskt eller i alla fall intressant. För vi ska ju starta något eget i trean, kan man få lite idéer och sånt. Så hoppas att SL tänker samarbeta imorgon i alla fall.
Nu ska jag se på "The Vampire Diaries" har bara sett de första avsnittet men det känns som om det är min typ av serie ;) xoxo

Dags för en ny dator!

Det skulle passa perfekt att vinna HP Compaq Mini 311c från Telia, en tävling som Kenza har på sin blogg. För min dator har nog gjort sitt nu, det är sprickor på luckan och den har redan pajjat en gång. Älskar verkligen min bärbara dator, lätt att ha med sig och praktiskt att kunna sitta överallt i huset.
Vi är en ganska stor familj och många använder sig av min dator så den är ju extra använd förutom de jag har använt den. Sedan när denna dator slutar fungera helt kan jag ju inte blogga längre :( vilket vore förfärligt! (För min del iaf, hehe) Så jag hoppas innerligt att jag vinner datorn och telias mobila bredband! Förresten så har jag telia i allt, mobilen, bredbandet/hemtelefon/tv, så varför inte även ha mobilt bredband i telia ;).
Tack Kenza för att du äger en grym blogg som är fullt av insperation och roliga inlägg och tävlingar! xoxo


-

När det mest oväntade händer vet du aldrig hur du ska hantera det förän efteråt.
Efterklok kallas det.


Jäääkla väder!

Jadu, det blir till att vara hemma eller i trakterna iaf. Mamma tänker inte släppa iväg mig och har inte så stor lust att ta mig ut i detta väder, satan vad det snöar och blåser, burrr!
Nu ska jag kika på film med en god vän :) jag gör som smhi råder till, stannar inne!

p.s. jag älskar Therese Victoria Nilsson, världens bästa! Dig släpper jag inte i första taget ska du veta <3

Klass 2 varning i helgen

Tja! Naturprovet gick ganska bra idag tror jag. Vart ingen trip till min systers gudmor idag, hennes son var magsjuk. Så vi åkte hem dirket när vi gjort provet, vi hann med 12.43 tåget hem, jätte skönt.
När jag kom hem så fikade jag mamma och systrarna, mys :) nu har jag en chillkväll framför mig. Helgen, eller rättare sagt lördagen vet jag inte hur det blir nu, för det första kan inte Johanna och Jonas, så just nu är det bara jag och Emma. Men sedan så vill mamma inte att jag ska ens ut i helgen, eller åka någonstans överhuvudtaget, för det är klass 2 varningar på vädret över helgen. Så får se hur det blir, känns rätt oplanerat just nu.
xoxo

Duktig flicka!

Tja, sitter och försöker plugga in för naturkunskaps provet som vi har imorgon, vill verkligen göra bra ifrån mig för att det känns som om jag ändå kan det mesta vi har gått igenom. Så här sitter man med en kopp te och bra musik, då går allt mycket trevligare till ;) imorgon är det fredag vilket är gaaalet skönt, jag och storasyster ska hälsa på hennes gudmor som även är en god vän till familjen :) mys, sedan blir det hem till ösmo igen om inget annat mysigt dyker upp :) längtar till lööördag ;D hihi. Jag Emma, Johanna och Jonas ska nämligen ut på krogen, ;) Emma och Johanna har ju inte varit ute ännu! Så det ska bli skoj att gå ut med mina flickor :D ska lyckas hitta något snyggt och bekvämt att ha på mig också, hm. Blir en svår karamell att knäcka.
xoxo




If you could meet me halfway


nehepp ..

Vart tydligen ingen vattengympa denna vecka heller, förra veckan hann/kunde jag inte och idag kan ingen annan! Blir tokig, bara för att jag liksom är taggat och redo så kan ingen annan .. blir lite irriterad.
Om denna jääääkla snö kunde försvinna hade jag lättare kunnat tränat på egen hand utan att lägga pengar på det, allt jag hade behövt göra är att sätta på mig träningskläderna och ta mig ut på en springrunda. Nu när jag hittat ett bra och kul sett att träna lite extra på vintern, men det känns som om allt arbetar emot mig.
Suck alltså, just my luck i guess.


17:e februari

Tja! Skön och kort skoldag idag. Ska väl ta och läsa igenom inför provet på fredag lite, sedan ska jag nog packa lite för vattengympan så jag har det klart. Så är det med det, inge mer att tillägga antar jag.
Peace

Your love is my drug

Tja, dagen har varit ganska så bra idag. Mupptherese var hemma från skolan idag och lämnade mig allderes ensam :( buhu .. nejrå, så illa var det inte. Hade Maja och Cicci i skolan i alla fall :) tack och lov för det!
Idag är det ju fettisdagen, vi har dock inte ätit några semlor idag med vi åt kladdkaka nu för en stund sen och den satt inte fel alls ska jag säga dig ;) Imorgon är det onsdag, ganska skön skoldag och sedan blir det nog vattengympa på kvällen! xoxo



"Oh baby please, look I've been crying every single night,
And I don't see the sun I don't see the stars
Oh baby won't you please come back into my life"


Just another day

Tja, dagen idag har inte varit någe speciell alls faktiskt.
Bra dag faktiskt, men inget speciellt.
Så jag har väl inget att tillägga ;)




Justin Nozuka - After Tonight
<3


Valentine's day

Tja! Riktigt bra helg ihelgen, i fredags var jag bara hemma och chilla med familjen och igår vart det en sväng in till handen med Therese, sedan kollade jag på en ut av Mickis matcher, hon spelade ju cup. Sedan åkte jag hem och gjorde i ordning mig och drog hem till Johanna och firade hennes 18-årsdag med lite härliga människor ;)
Therese sov hos mig så i morse vakna jag upp med hennes underbara leende ;)<3 vi käka lite frukost och tog det lugnt, sedan åkte vi med Mickis till ishallen och tittade på b-j matchen, de vann! Bra jobbat gubbar ;D!
Nu blir det filmmys med Mickis. Juste, ska väl säga grattis till mina föräldrar, de har varit förlovade i 22 år idag! Puss älskar er båda massvis! xoxo


12:e februari

Tja! Skön dag idag, börja sent och sluta tidigt me like. Igår kväll hade jag riktigt mysigt btw ;)
Ikväll ska jag och Therese chilla lite, mys :)<3 sedan imorgon har jag lite planerat, först åka till Haninge c och hitta något kul till Johanna, sedan ska jag titta på Mickis som har cup i hallen imorgon och efter det bär det av till Johanna på tjejmiddag för att fira hennes 18-årsdag :) ska bli skoj! xoxo



Sugar, ah honey honey
You are my candy girl
And you've got me wanting you.


Out of words

Tjaaa! Sitter hemma i syrrans lägenhet, hon och Broman är på någon bilgrej där de ska presentera en ny bil. Så vad gör jag ute på villospår en vanlig torsdag? Jo, det är ju alltid trevligt att umgås med Natta och Broman men den stora anledning är väl att jag faktiskt ska träffa en kille här ute någonstans ;) mer än så tänker jag inte säga. Har varit jätte onyttig idag btw :( usch, inge bra, denna vecka har det bara varit aerobic i måndags, inget i tisdags och igår hann jag inte med vattengympan för att maten vart klar halv 7 när vattengympan börjar 7. Så jag vart hemma och plugga igår, vilket kanske var bra ändå. Fick chans att plugga ordentligt på inköp och varuhanterings provet vi hade idag. Som gick ganska bra förresten, men det är nog ingen toppbetyg på detta prov, kände mig så osäker men skrev i allt i alla fall.

Nu ska jag in och duscha, sen ska jag kika på tv tills det är dags att gå ;)! xoxo

Meet me halfway

Tja, jag har pluggat för glatta livet sen jag kom hem idag och idag kom jag hem tidigt. Idag vart det sen middag, jätte sen. Åt halv sju och hade tänkt att gå på vatten gympan som börjar sju men eftersom jag åt så sen så är det ju inte bra att träna så nära inpå maten och dessutom känner jag att jag behöver plugga mera, ordentligt.
Så jag ska återgå till pluggandet, ciao!

9:e februari

Tja! Bra och kort dag idag, som jag inte brukar ha med idag var nämligen aerobicen inställd. Alltså jag gillar att träna men det är alltid skönt att sluta tidigare. Så jag och Therese gick upp en sväng till centrum när vi slutat :) sedan ikväll ska jag väl ta arslet ur vagnen och skriva ner matdagboken som vi fått som en liten läxa ut av vår aerobic lärare och sedan ska jag nog ta och damsuga i rummet, bytte sängkläder igår men orkade inte damsuga så får bli det ikväll och sedan ta en skön dusch också ;) alltid skönt med en lång och varm dusch!



btw, här är Nitro som vi är hundvakt åt denna vecka :) gosekillen! <3
xoxo


Just another day

Tja! Dagen idag har inte varit så jätte annorlunda. Varit i skolan med Therese och massa skratt såklart, sedan haft aerobic, åkt hem, ätit middag och sedan en varm och skön dusch. Nu sitter jag i myskläder och socker och myser framför TV:n :) Har funderat på en ny heather, men har ingen idé om hur, haha. Jaja, mer än så ska jag inte tråka ut er idag, peace!

Grattis gullet!

Grattis Johanna på din 18-årsdag! Hoppas din dag varit den bästa för det förtjänar du! <3


7:e februari

Tja! Igår kväll vart det ingen hemma kväll som jag trodde, eller jo fast inte hemma hos mig med familjen utan hemma hos Amanda med Emma också :) vi hade värsta mys och sedan kom även Johanna och Jonas förbi. Så jag hade riktigt trevligt igår!

Ikväll ska jag och några åka ner och se på bj matchen ;) så vi ses där, puss!


Such a big ego

Tja! Imorse väkte Nitro mig halv åtta, han ville ut och kissa -.- sedan kunde jag inte somna om igen. Så vakna tidigt imose så har haft en lång dag, hehe. När Mickis vaknad och käkat frukost åkte vi till vh och sola sedan tillbaka till ösmo och till hennes träning. Tanken var att vi skulle simma sedan, men när träningen var slut gick vi till simhallen och då var klockan halv 3, då upptäckte vi att simhallen stängde 3 idag, så det var liksom ingen idé att ens byta om och ha sig för en halvtimme. Så det sket sig.
Nu sitter jag nyduschad och väntar på att middagen ska bli klar, pappa och Antonio håller på och gör maten så är nyfiken på vad för gott herrarna bjuder på. Blir säkert något smarrigt, det jobbiga är att jag vill ha något gott att smaska på ikväll, får se om jag hinner/orkar ta mig till centrum innan ica stänger.





xoxo


I'm happily suprised!

Tja! Idag vart jag glatt överaskad när jag fick sms ut av Telia om att min mobil var klar! Vilket kändes superskönt, hade tröttnat helt på den mobilen jag fått lånad vilket jag ändå är tacksam över, men har ju saknat min bebis! Dessutom passade det så perfekt att jag fick sms:et då, för jag satt och väntade på att Mickis skulle sluta för att vi skulle ändå upp till Handen C då ;) Mickis skulle kika på lite saker men hittade inget hon gillade direkt. Så det vart att köpa mat och sånt åt mamma sedan att ta tåget hem, klockan hade då runnit iväg lite.
Har ätit goda räkor ikväll och lite ost och kex på det ;) mums! Juste, idag kom Nitro också, hunden som vi ska vara hundvakt åt tills nästa helg ;) det är en ritkigt mysig hund, han är dock väldigt rädd ut av sig men han vänjer sig med oss ganska fort eftersom vi brukar passa honom och så brukar vi ju ses vid middagar och sånt.
Nu ska jag väl bara ta det lugnt, orkar liksom inte göra något annat.

 

Jag idag, xoxo


Bra dag tackvare mina flickor!

Tja! Dagen idag har varit braaaa, har ätit allderes för mycket kladdkaka och haft jätte mysigt med tjejorna ;) dock har inte fått så mycket plugg gjort men men, det får jag bara ta lite extra ikväll. Tror att det ska gå bra på provet imorgon ändå :) Imorgon är det fredag, skönt. Har inte stora planer för helgen men ska iaf sola lite efter skolan imorgon, ska bli skönt ;)! Peace


3:e februari, en bra dag förövrigt.

Tja! Bra dag idag, känns som om jag har hunnit med en del idag. Vilket känns skönt, gillar att få saker gjort och inte bara suttit bort dagen när man kommer hem från skolan. Så ikväll är jag riktigt trött och kommer sova gott inatt! Först så åkte jag och Therese till Farsta C direkt efter skolan, vi hade lite saker vi behövde köpa och vi båda hade presentkort i Farsta. Så vi vandra runt där ett tag och fick tag i det vi skulle ha och typiskt mig alltid plus annat än vad jag har sagt att jag bara ska ha, hehe. Men det var ganska användbara extra saker jag köpte och tänkte verkligen igeom det så ska inte hänga läpp för det. Sedan när vi kom hem efter vår lilla runda i Farsta C så var det bara att äta middag och när jag var klar var det bara sätta igång och packa, göra mig klar och gå ut i stormen igen, då upp till simhallen. Körde vattengympa även denna onsdag, vilket var kul och skönt! Gillar att träna i vatten, det passar mig som gammal simmare man är ;) så jag känner mig nöjd och har bara sängen att se fram emot just nu.

Imorgon ska jag vara lite "busig" eller hur man vill se det. Vi har nämligen friluftsdag imorgon, vilket är dödstråkigt! Ska bli skönt att slippa sånt strunt i trean. Alltså det skulle vara grymt kul att åka till kungsberget eller någe sånt och åka skidor en hel dag, men har dock inga skidkläder som passar längre. Så om jag skulle köpa mig en ny skulle jag istället inte ha pengar till själva resan. Så det fanns bara dessa olika formers av skridskoråkning och sedan andra typer av ute dagar, inge kul alls något ut av det. Men för någon dag sen så tänkte jag "ääh, whataheck! Kan väl ta mig ut i snön och leka runt lite och käka ute, det är alltid mysigt!" ahvisst är det mysigt, men inte när snön öser ner och det blåser och är kallt. Nejtack! Har dessutom ett samhällsprov att se fram emot på fredag, så jag Natta, Maja och Therese ska vara hemma hos Therese och plugga, baka lite gott och bara mysa inne :) får hoppas på att vi får något vettigt gjort iaf ;) haha.

xoxo

SL, vilket skämt!

Tja, dagen har varit bra förövrigt. Men då kommer man till den tiden man ska hem, som är runt kvart över 5 från Handen, eftersom jag har aerobic måndag-tisdag. Igår strulade tågen, först var det förseningar sedan när jag kom till vh och skylle byta platform till tåget som skulle mot Nynäs, så kommer jag precis upp så ser jag hur tåget börjar åka iväg. Snacka irriterande, fick jag gå tillbaka och vänta tills nästa tåg skulle gå, så vart hemma en halvtimme senare. Idag så var det bara små förseningar sedan så när snabbtåget kom in till Handen så åkte den aldrig och vi fick inte höra om vad som var fel heller, tiden tickade och sedan kom tågföraren ut och berättade att bromsarna hade fastnat och att vi fick vänta in nästa tåg, som även den var försenad. När klockan var 5 mera än vad det stod att tåget skulle komma in, började alla stiga på snabbtåget igen, då var klockan 5-10 i 6, och då lyckades tåget lämna Handen. Fick byta tåg sedan i vh, till ett kortare tåg, hur mycket människor som helst på tåget pressade sig på och tåget lämnade vh precis klockan 6. LYCKAT SL!

Nu sitter jag nyduschad och mysig, ska föna håret sedan gå ner och fika lite och kika på vad som finns på tvn.
xoxo


Grattis gumman!

Idag fyller underbara lilla Emma hela 18år :D grattis på stora dagen!



RSS 2.0