dagens



tröja: gina tricot
bolero: gina tricot
 jeansleggings: gina tricot
skarf: cubus

gina tricot är en bra affär ;) haha.

valborg

Hejsan :) slutade 10.45 idag för vår matte lärare var snäll och lät oss slippa för att det var valborg och sedan hade vi en och en halvtimme att få ut av lärarna som vi också tog ut idag :).
Så Therese följde med mig upp till haninge centrum för jag bytte ett par tights åt Mickis :) men jag har svårt att komma tomhet ifrån ett centrum om jag har pengar på mig, vilket jag hade idag eftersom den sista kommer studiebidraget ;).
Så vi tittade runt och köpte lite och käka såklart på donken, så det var myyys :) när jag kom hem så mötte jag upp Lucas och så gick vi hem till mig och mötte i princip ett tomt hem. Snart ska Lucas hem och duscha och fräsha till sig så kommer han hit till middags tiden :)
Nej, ingen data mera. Hejdå, ha en trevlig valborg, det ska i alla fall jag ha :) !



myser i sängen

God kväll !
Sitter just nu nyduschad och i pyamas i sängen och bara chillar :) var ute och sprang med Mickis idag, kändes ganska bra jobbat efteråt så jag är helnöjd för idag :).
Imorgon är det då valborg och vi kommer sluta kvart i 11, hur skönt som helst! Jag tänkte gå upp till centrum när jag slutat för att byta ett par tights och kolla lite på kläder sådär :) fårse om jag bara tittar eller kommer hem med något.
Jag ser verkligen fram emot imorgon, jag och Lucas och en underbar kväll, det kan bara inte gå fel ;) !
Vi hörs !


snart ut på springslingan

Hej, ska äta middag om en timme kanske. Sedan ska middagen smältas lite och när den är smält ska jag ut och springa med Mickis. Så det blir, skoj. :) hörs !

vågar visa magen

Såg ni metro idag? Det gjorde jag :D det finns en blogg som går ut på att våga visa magen i bloggen, och man kan ju tänka sig varför? Det är just för att man ska få bort den där "trenden" om att banda ner sig själv och se ut som ett skelett :)! Jag hejar på sånt! Som ett tidigare inlägg jag gjorde med rubriken "ni duger!". Så här har ni min mage ;D!



gör samma sak ni med ;)
metrobloggen.se/magen

Sjukt seg !

Hej på er :) har precis haft gympa och lunch. Hade riktigt kul på gympan fast än det var fotboll ;) jag är inte så hajj på sånt där med boll att göra, men jag tyckte att jag inte var allt för dålig och att det var roligt :)! Känner mig sjukt seg idag, vet inte riktigt varför, vaknade innan klockan ens ringde idag så jag kanske sov lite dåligt inatt, kanske kanske inte.
Igår skulle jag egentligen tagit mig ut och springa fast de vart lite styrke träning hemma och så får jag väl ta mig ut idag med lillasyster. Roligare när man är i alla fall två :)!
Imorgon är det då valborg ;D den ska jag spendera med Lucas så det blir myyys! Vi ska nog börja hemma hos mig med middag och majbrasan vid muskan sedan åker vi nog ut till honom.
Alltså den där festvalborg alla snackar om är faktiskt riktigt kul och lockande! Men det har hänt lite grejer som gör att vi inte kan vara ute och dricka och träffa folk som man brukar göra. Men jag tänker såhär, vi har gjort det förr vi kan festa för andra anledningar en annan helg. Egentligen. Men valborg är ju speciellt eftersom alla festar och rör sig ute. Men som sagt, det blir nog inte så denna valborg, lite tråkigt men vi överlever :).
Vi hörs !

Suri Cruise

Hej på er, jag är lite dålig på att ha koll i kändis världen. Eller världen överhuvudtaget. Men när jag tar mig till skolan om morgonen brukar jag grabba tag i en metro eller city för att ha lite koll i alla fall. Så igår eller om det var i helgen råkade jag se på nöjes sidorna att Suri Cruise var utnämd till en liten mode icon för de små. Och det kan jag verkligen förstå :) hon är underbart söt och hennes föräldrar, kanske mest mamma Cruise, visar henne vart och hur man shoppar :) så gulligt. Men hon är ju fortfarande en människa, ska bli kul att se när hon är kanske i tonåren och börjar bestämma lite mer själv och skapar sin egna stil. Vem vet, hon kanske väljer en del själv redan nu :)?



måndagkväll

Godkväll, sitter i min nybäddade säng och väntar på lillasyster. Vi ska sätta på OC och se ett avsnitt eller två :)
Efter skolan följde jag med Natta och Broman till haninge centrum och hjälpte Natta att hitta lite fina kläder ;) hade egentligen tänkt att åka ner och skaffa nytt recept till mini-piller men Natta undrade ifall jag ville med och hjälpa henne lite så varför inte. Mini-pillerna kan vänta, lite iaf.
Imorgon ska jag upp till haninge igen ;P haha, imorgon är det Mickis tur att handla :) och jag kanske ska köpa ett par tightleggings om jag får pengarna ut av Bella imorgon. Så det är naaajs :)
Det var det, nu är det OC hej på er !


då var skolan igång igen

Hejsan, helgen har sett ut som en bergochdalbana. Men i det stora hela har den nog varit ganska bra. Skönt att det är lite kortare vecka då :) jag orkar verkligen inte skolan längre, vill ha sommarlov nu!
Veckan började inte så bra heller, började med prov som jag inte pluggat på eller fattade ett skit ut av. Skönt att jag bara har två lektioner kvar då. Nästa vecka är det också prov, fast i matte. Men det känner jag ändå att jag kommer att klara av bättre än de prov jag hade nu. Annars ska det inte vara så mycket just nu och jag hoppas att det stannar på det. Har verkligen ingen ork till att plugga på eftermiddagarna.




Idag när jag kommer hem ska jag ta mig en kopp kaffe och göra en liten läxa vi fick förra veckan, om jag orkar och om det funkar som jag tänkt mig. :) hej på er!

ni duger !

Jag är ganska trött på all press vi kvinnor får på oss varje dag. Alla modetidningar, alla reklamer på unga (och riktigt smala) tjejor i underkläder eller tight klännig så minsta kroppsdel syns. Deras vackra ansikten utan ett enda ärr eller finne. Det är inte normalt för en kvinna, men det är ju den synen vi får. "Jaha, det är så man ska se ut för att vara vacker"
fel fel fel fel fel fel! Det är helt fel! Ingen kvinna ser ut sådär, det mesta är redigerat och dessutom alla är inte pinnsmala till kroppsbyggnaden. Alla ser olika ut, vissa är långa och smala, vissa har stora höfter, vissa har lite rundare ansikte, vissa har stora bröst andra inte. Det är inte rätt att ideal kvinnan inte ens ser ut som en kvinna. En kvinna ska ha höfter, rumpa, lår och bröst (mer eller mindre). Inte visa varända revben!? Klart man börjar fundera om klänningen man provar verkligen ska sitta som den gör, för så sitter den ju inte på bild?!
Det värsta ut av allt detta är att somliga tar åt sig mer än andra. Som jag till exempelt, jag är en tjej/kvinna med höfter rumpa och bröst, somliga kallar det mulligt. Jag personligen känner mig bara otränad. Inte fet. Och när jag ser dom där riktigt underviktiga tjejor/kvinnorna känner jag att jag är hellre lite otränad än att se ut sådär.
Jag tycker att det är riktigt synd om de tjejor och fårstår dom helt att de inte tänker som jag gör, utan att de tänker istället "shit, måste sluta äta om jag ska se ut sådär". Och det är helt fel.
Jaja, det jag försöker få fram i alla fall är att alltid utgå från sin egna form och kropp. För ingen ser ut som en annan gör och man duger faktiskt som man är. Jag menar, alla har en personlighet och jag lovar att om man bryr sig mer om personligheten och visar upp den istället för att visa upp en planka till kropp och tro att man duger så har man fått helt fel uppfattning på det hela, för i längden håller personligheten och det vet ni alla, innerst inne.

australien

Jag vill dit!
Sjukt häftigt land med massor att se och upptäcka, skön dielekt och det bara så coolt! Jag måste bara dit i mitt liv!




Jag blir kvar i skolan idag, har kvart samtal klockan fyra och det känns ganska onödigt att åka fram och tillbaka. Får se, kanske går upp till centrum mellan jag slutat och kvartsamtalet. Jag lär inte bli ensam heller, mamma kommer komma hit ganska tidigt för att hon får åka bil med en väninna då. Så är det med det. Det är förresten varmare idag och det ska bli varmare imorgon och ännu varmare på lördag :D kul va?! Hej så länge!

vad dåligt !



Fan, vad dåligt det gick. Kan inte ens kalla det "att springa". Men men, jag hade gym i morse på gympan och nu var i alla fall ute och rörde på mig, så det var ju inte helt misslyckat ändå.
Idag var jag ju med Lucas, om man ens kan kalla det "att vara", han åkte hem innan vi ens åt middag så vi hann inte direkt vara ordentligt.
Imorgon har jag kvartsamtal så det lär inte gå så bra att ses då heller, får bli på fredag efter mitt möte nere i nynäs. Fan alltså, jag blir helt konstig i huvudet om jag träffa Lucas för lite. Nej, jag träffar folk för lite alltså, jag har inget jävla liv. ÅH!
Nej, ska inte tråka ut er med mitt lilla ryck, ber om ursäkt! Hejdå, hoppas morgondagen blir en bättre dag!

ska ut och röra på fläsket

Så att ni vet :)
Imorgon har jag kvartsamtal, skoj. Annars ser dagen ganska ledig ut, orkar inte skriva, är lite grinig just nu. Hej på er !


dagens

Dagens Humör: Helt okej

Dagen borde: Träna
Dagen frisyr: Bulle
Dagens smink: Mascara och foundation
Dagens klädsel: Blå jeans, vita skor, vitt linne & gråtocktröja
Dagens materiella vill ha: Jobb i alla former !
Dagens köp: Inget
Dagens längtan: Sommarlov !
Dagens fundering: Varför man förändras med olika människor?
Dagens tråkigaste: 2 & en halvtimmes lektion
Dagen bästa: Therese, Alexz & Maja <3
Dagens händelse: Träffa Lucas

just another day

Hej :)
Sitter och tittar på tv just nu :) idag hade vi kärleks akuten i klassen, det var ganska okej :) som att ha sexualkunskap igen, haha.
Skulle egentligen ut och springa idag, men det får bli imorgon eller något, var sjukt trött idag och åt allderes för mycket mat. Det kommer ju faktiskt flera dagar :).
Imorgon har vi två lektioner, gymnastik, jätte lång rast/lunch och sedan en sjuuukt lång info och layout. Men jag tror att jag överlever :) efter skolan ska jag nog träffa Lucas, hoppas det blir imorgon då så inget annat kommer upp. För på torsdag har jag kvartsamtal och på fredag ska jag på ett möte. Sedan får jag se hur helgen blir :) hej på er !

dagens


enkelt och vanligt

sitter i skolan

Hejhej, sitter i skolan och väntar på att svenskan ska börja.
Jag skrev imorse att jag skulle vara med Lucas idag, men det kommer tyvärr inte bli så :(. Han mådde inge bra idag, han kände sig illamående och så, typ sjuk :( kanske något som går, Natta hade också ont i magen idag, kände sig verkligen dålig, så hon vart hemma hon.
Så får se vad som blir av min eftermiddag, lär ju sitta och löööka OC tills jag känner att jag måste röra på mig ;) haha. Undra om jag ska bara ta en promenad idag, och ut och springa imorgon igen? Vi får se :).
Vi har inga prov eller inlämningar eller läxor denna vecka, vi har ett prov nästa vecka, men absolut ingenting denna vecka. Skönt, rikitgt skönt men det känns lite konstigt :P jaja, det är ju iförsej bara måndag så mycket hinner ändras innan veckan är slut. Det är väl det som gör livet lite intressantare. Hej så länge !

måndagmorgon

Godmorgon !
Skoldagen börjar 11.15 för mig idag, ganska skönt. Skoldagen blir inte så lång heller. Efter skolan ska jag nog hem till Lucas, :) vi kanske ska paddla, haha, fett skoj ;D !
Vi hörs !


extra/sommarjobb?!

Jag skulle verkligen behöva ett extrajobb, och hitta ett sommarjobb. Jag skulle kunna gå dit där jag var och praktiserade och se om det finns möjlighet där. Men jag är rädd för att på de flesta ställerna måste man vara 18 för att få stå i kassan, och det behöver man nog oftast. Jag ska åka ner till nynäshavsbad hotel/konferans och se vad de har där. Sedan ska jag leta lite överallt, för jag måste verkligen ha jobb!


dryg dag

Hej!
Min dag har varit ganska dryg, somna sent vaknade tidigt till en början. Och vaknade dessutom i huset helt själv, Lucas sov här, men han vaknade några timmar senare än vad jag gjorde. Och när han väl vaknat tog det inte lång tid tills han åkte hem. Men det var väl lika bra, jag var tvungen att göra lite läxor, röja lite hemma och ta ut hunden på en sväng.
Precis när jag röjt lite hemma och var på väg ut med hunden kom Mickis och Pillan :) de bakade och satte på en beckfilm, jag tittade också men ändå småläste lite i boken. Så jag fick den färdig läst innan filmen var slut :) bra jobbat! Inte för att det var så mycket kvar i boken.
Lagom tills filmen var slut så var maten klar, och kanske efter en timme efter vi ätit middag gick jag Mickis och Pillan ut och sprang :) eller vi sprang intervaller och körde lite situps och sånt :) kändes bra att komma ut och göra någonting efter denna otroligt långa och dryga dag.
Så nu när jag har duschat och är påklädd ska jag bara avsluta svenskan med att svara på några frågor och efter det ska jag nog ringa Lucas :) ja, det var min dag det.
Imorgon är det skola igen, kul ändå. Saknar mina babes så fort jag inte är med dom <33333


nothing special

Hej på er!
Jag vaknade ganska tidigt imorse, försökte även väcka lucas så kunde vi liksom ligga och morgon mysa tillsammas :) men det gick inte så bra, jag vart hungrig och gav upp. Gick ned och den enda som var vaken och hemma var Mickis, så jag umgicks med henne tills lucas david och emma vaknade och kom ner.
Efter att jag ätit lite lunch tog jag och gjorde en liten storstädning på övervåningen, mest i rummet kanske, men i alla fall. Sedan hoppade jag in i duschen och gick iväg för att titta på Mickis när hon spelade match, men det var jätte seg till en början och dessutom jätte kallt så det vart lite jobbigt att sitta kvar att kolla. Lucas och jag gick hem, sedan gick vi en liten sväng med hunden och när vi kom hem så var maten typ klar, åt middag och satt och pratade vid matbordet, sedan tittade vi lite på tv och drack kaffe.
Mot åtta tiden kom Natalie förbi med hennes kompis hund, hon och Emelie(kompisen) skulle ut och gå med hunden, så jag tog med mig Lucas och Pärlan och gick med dom. Jätte skönt att få göra något när man knappt har egentligen gjort något under dagen. Lucas åkte tyvärr hem till sig sedan med sina vänner för att han lovat att umgås med dom.

 
Är det bara jag som tycker att Lucas tar fram sin manlighet när han är ute och går med pärlan :)?!


Så nu sitter man på sitt nystädade rum och lökar framför datan och ska nog snart slå på OC, det är bara oemotståndligt ! Imorgon skulle Therese höra av sig ifall vi kunde ses, skulle egentligen setts idag med det vart inte så. Så får väl se vad man gör imorgon, kanske göra klart svenskan vore något. Hej då!

fredag, vad händer idag?!

Hejsaaaan :) !
Toppen skönt med fredag :) eller hur? Men mitt problem är att jag vet inte vad jag ska utnyttja min fredag till :S alltså Lucas är här, men ingen ut av oss vet vad vi kan hitta på. Så jag får väl se vad kvällen bjuder på :) känns lite som om det kommer bli en trevlig hemmakväll med familjen, gör inte mig så mycket, är ganska trött faktiskt.
Imorgon är det lööördag och då ska det vara sol och varmt hela dagen :) inte som idag, månligt och sol mot eftermiddagen. Och jag hade tänkt att utnyttja soliga lördagen fullt ut ska ni veta! Ska befinna mig ute i solen i princip hela dagen :) härligt vah!? Hej på er ;D

dagens

 

cool day

Hej !
Dagen idag har varit ganska bra faktiskt. Hade engelska prov imorse, men det var inte så jätte svårt faktiskt, kändes ganska bra. Sedan så slutade dagen halv två, lagom dag och sköna lektioner, det är min vardag.
Har ni haft en bra dag?
Imorgon efter min enda lektion ska jag ha ett litet prov, eller det är en del från ett prov jag gjorde förut och jag kan det lätt utantill :) inga svårigheter, bara fick dåliga instruktioner när jag gjorde provet förut. Annars vet jag inte hur dagen ser ut imorgon.
Sedan klockan 4 kanske så vart jag hundvakt till två underbara hundar :) Tindra, en labrador och Doris, en chiuwawa valp, ursöta bägge två!
Morgondagen får se vad den bjuder på efter plugget ;)


 
Bild1: Doris & Pärlan
Bild2: Tindra & Doris

Alltså Pärlan är inte så liten längre när man träffat lilla Doris :)

då var skolan igång

Hejsan !
Idag började skolan igen, har haft gymnastik och lunch än så länge. Det är rätt skönt att börja skolan med en sådan enkel dag faktiskt. För klockan 11.45 börjar vår lektion, som kommer hålla på under en timme för att 12.45 ska vi på någon föredrag om indviduella valen, sedan var dagen slut :) kul va?
Imorgon är dagen inte så tuff heller, har tre lektioner tror jag.
Fredag
blir ännu bättre, en lektion och sedan är det helg igen :D ! Och nu är det ju bara 6 veckor kvar eller något sånt :)! Life is good sometimes. Hade bra !


00.15 och ska upp imorgon, tummen upp !

Tjena :) klockan är lite mycket, borde sova för länge sen. Alltså det är inte så att jag absolut måste upp imorgon, utan det vore bra. Eftersom jag har skola på onsdag borde jag gå upp tidigt så att jag kan somna tidigt och på så vis orkar jag lättare upp på onsdag när det väl gäller :) smart va?!

Igår
var jag på en jätte härlig och trevlig påskmiddag hemma hos familjen Lindquist :) vi kom hem lite sent hem till Lucas och vaknade där med sent också, så dagen gick åt på så vis. Sedan så åkte jag hemifrån honom vid kanske 4 så när jag kom hem stod maten redan på bordet, mamma och pappa hade visst inte ätit lunch idag så det vart lite tidigare middag, men mig gjorde det inget. Efter middagen gick jag och mickis ut och tog och en sväng i slingan, behövdes verkligen. Efter allt godis och skit jag bara ätit under denna helg är sjukt alltså! Och det kändes av för det gick himla trögt :( men ska inte deppa för det, på onsdag ska jag ut igen :)!

Imorgon ska jag upp och ut och promenera med mamsen, sedan ska vi ta oss lite frukost och sedan är det nog dags för mig att göra mig i ordning och sedan åka iväg för att träffa Therese :) jag ska byta ett par skor och hon är gullig och följer med, senare ska vi även möta upp Alexz på centralen, hon kommer äääntligen hem från västerås! Ska bli kul att få träffa dom <3
Vi tar resten imorgon :)!



Från Erikas födelsedagsfest i fredags, vilket var sjukt trevligt ! Fast igår (den 13;e april) var det hennes födelsedag, grattis grattis Erika ! <333

update

Hej !
Har alla haft bra påsklov hittills? :)

Jag har i alla fall haft kanon hitills! Igår hemma hos Erika var toppen, verkligen kul att få träffa alla igen och bara vara liksom :). Men måste erkänna att det kändes lite konstigt, kanske för att vi ses så sällan allihopa sådär, jag hoppas det blir fler gånger i alla fall.
Igår efter jag varit hos Erika åkte jag hem till Lucas och sov dära, vi somna lite sent så vi vakna kanske vid ett på dagen :S så dagen idag har känts ganska kort. Så när jag kom hem var det bara in i duschen göra mig i ordning sedan iväg på släkt middag. Som vad mycket trevlig, kul att träffa pappas sida av släkten. Känns som om det var ett tag sedan. Till och med min nonna (farmor) från Italien var i Sverige och med på våran släkt middag :) ! Henne träffade man senast när jag var nere i Italien :O och det var typ 06 !! Så det var verkligen allderes för länge sedan!
Juste, fick träffa min nya kusin också, Angelo :) jätte söt litet dregelpaket.

Ikväll nu ska jag palla mig iväg hem till fellan, var lite drag dära sedan så kommer Lucas också, ;) Ha det bra !

låååååångfredag

Hejsan !
Idag var det då långfredag :) fan vad lovet har gott fort. Tur att man får måndag och tisdag ledigt också ;).
Igår var jag och Lucas inne på bio, :) vi såg män som hatar kvinnor, sjuuuukt bra film ! Hemsk, men jätte bra. Nu måste jag verkligen läsa boken ! Men vi hade i alla fall jätte mysigt igår :).



Idag ska jag till Erika senare :D skoj skoj ! Vet bara inte riktigt vart hon bor och när :P men det löser sig ;) haha. Det är ju bara morgon än sålänge. Hej på er ! :)

dagens

God kväll !
Haft en bra dag :) ?
Min dag har varit helt okej :) till en början hade jag inget planerat. Sedan hörde Martina av sig så umgicks jag med henne fram till middagen :) sedan så under tiden jag var med henne frågade Lucas om jag skulle komma hem till honom när han kommit hem från båten, vilket var mot efter middagen/kväll. Så dit ska jag nu :)
Vi ska nog mest ta det lugnt och nog slå på en film ;) så det blir myyyyys! Morgondagen tar jag som den kommer :) fredagen kommer nog bli väldigt rolig och på lördag ska jag på middag hos min farbror :) låter trevligt, så de närmsta dagarna låter toppen ! Hej på er !

då var det redan tisdag

Hej hej !
Gårdagen tillbringade jag i stan med Johanna och Martina :) kom hem med två par skor och tre söta trosor :) de var billiga och söta, så jag var liksom bara tvungen, inte för att behovet var så stort :).
Senare mot kvällen hamnade jag med min syster Mikaela och hennes söta vän Pernilla :) vi var ute i nynäs och vandrade och senare mötte vi upp bella och åkte hem allesammans.

Dagen idag har sett lite annorlunda ut. Lucas sov här för det första och kom hit sjukt sent igår kväll. Så vi vaknade lite senare på dagen, satte på en film till frukosten sedan tog det mest lugnt :) lite eftersom han inte skulle kunna vara med mig hela dagen för han skulle iväg på 24h kryssning tror jag det var :). Så när han hade åkt tänkte jag "nej nu måste jag göra annat än att bara sitta stilla", så jag satte igång och städa en del hemma :) kändes ganska bra efteråt ;) gick in i duschen klädde på mig lite snygga och sköna sommarkläder, hade inte tänkt att gå någonstans just då i alla fall. Men ska nog ut och träffa Johanna lite senare :)
Hej på er !


what a day

Hej på er !
Vilken dag jag har haft, hoppas eran har varit bra också :)!
Dagen började ganska tidigt, jag vaknade vid sådär 8-9 tiden. Så jag gick upp i lugn och ro och åt frukost och chillade framför tvn men lucas. Ungefär halv elva kom jag på att jag kanske borde göra i ordning mig eftersom jag skulle åka ner till årsta och gratulera Ivar. Och Ivar mina vänner, han är bara en gammal vän till familjen som jag har växt upp med varje sommar ute på sjön, en helt underbar gubbe ! Han fyllde hela 90-år idag ! Men det kan man inte tro, han verkar lika pigg och kry som min morfar som är runt 65-70 års ålder och han är också ganska pigg för sin ålder. Härligt med sådana människor som verkligen håller glöden uppe :) ! Det var i alla fall jätte trevligt att vara där, och man träffade även massa andra härliga människor :).
När jag sedan kom hem så stod maten på bordet, det var potatis och lax ! Super gott, som mamma hade slängt ihop :) mammor är verkligen super ! Efter den goda middagen smälte jag maten framför datorn :) och så frågade lilla Johanna ifall jag ville ses, så klart jag vill, så jag tog på mig skorna och jackan och tog mig ut och mötte upp henne :) och vi två gick och mötte upp Amanda :) så vi tre har bara gått runt och pratat om allt och ingenting ! Hur skönt som helst !
Sedan mötte vi även upp några andra härliga 
människor :) så slutsattsen ut av denna dag har varit riktigt bra skulle jag vilja säga !
Imorgon ser det ganska ljust ut också :) jag och Johanna ska in till stan och shoppa lite grann :) skor ska jag köpa i alla fall, sedan får man se vad man får med sig för annat kul ;). Senare på kvällen ska jag och syster ta oss ut på slingan, taggat ! Hej på er tills vidare !

härliga lördag !

Hejsan !
Dagen idag har bara varit hur härlig som helst ! Jag har verkligen känt att nu jäklar är det vår ! Det har varit upp mot 20+ i solen, jag har ätit min första mjukglass, jag har gått ute utan jacka och jag har gått barota i mina tygskor och pappa har grillat, så fick grillat till middag ! :) jag säger bara V Å R  :D ! Hur skönt som helst !
Idag har jag varit ute med Therese i nynäs och vandrat runt och njutit ut av det häärliga vädret ! Therese tog med sin system kamera, men den hade inga batteri ;P så var det med det liksom. Kul att se dig vännen ändå !! <333
Kvällen får bli som den blir :) hej på er !




tyvärr ingår skavsår när man går barfota i skorna, men det skiter jag i :)

sista dagen på praktiken

God kväll !
Idag är det en sorlig och glad dag på samma gång. Det sorliga är att jag slutade min praktik idag :( vilket jag tycker är tråkigt för jag trivdes där och de var så snälla mot mig men jag fick ett väldigt fint avslut att trösta mig med :), och de glada var att nu har jag ett härligt påsklov att se fram emot :) !
Dagen idag ser inte ut som var planerat från början. Från början skulle jag träffa Johanna inne i stan efter min praktik och så skulle vi titta runt i stan och bara umgås :) men tyvärr var hon sjuk :( så det får hon och jag ta en annan dag! Så det vart att jag istället åkte hem och träffade Lucas :).
Men nu ska jag bara njuta ut av mitt lov så hörs vi en annan gång ;) !
Förresten, vet ni hur gulliga tanterna var som jag praktiserade hos :) ?! De gav mig en jätte söt blomma och en presentkort på feet first på 300kr :) kändes lite för mycket, själv gav man de hembakta bullar att bjuda på, de gillade dem iförsej :) men ändå, för gulligt men ändå för mycket!  Jag måste självklart ta mig dit snart igen. Ha det bäst, det ska jag ha i alla fall ;) !


  

RSS 2.0