thessilisous

Tjaa, sitter och väntar på min kära vän Therese :D hon ska komma hit snart. Så då är de nog på tiden att jag ska in i duschen ;) hörs !



Puss på dig Thessilisous ! <333


with or without you

Lugn dag idag. Kollat på Harry P och tagit hand om så mycket tvätt som har gått, jäklar vilken hög det har blivit i tvättkorgen, det var ett tag sen det var så. Det har väl varit ganska skönt. Nu ikväll så blir det god mat, pappa har gjort sin underbart goda svampsås, mmh! Sen så äter Natta och Broman här ikväll. Och jag tror att vi ska gratta David ikväll efter maten, han fyllde nämligen 21 år igår! Så blir lite med händelserikkväll än dag, tur de. Håller på att ruttna. Sen är det ju idol ikväll, får man ju inte missa ;) undra vad det blir för tema ikväll.
Förresten, så suger det att det redan är fredag, redan helg, sen börjar skolan igen. Åh, lov. Skönt att de är bara några veckor till jullov då ;). Usch vad allt går fort egentligen. Hänger inte med alltså.
Har tänkt att köpa mig en vinterjacka i helgen, får se hur det blir med det. Annars får det bli nästa helg. Börjar bli kallt ute nu alltså. Ciao ciao !



It's like you know how easy I fall for you.


Will you be there?



Everyone's Taking Control Of Me
Seems That The World's
Got A Role For Me
I'm So Confused
Will You Show To Me
You'll Be There For Me
And Care Enough To Bear Me




bed, here i come !

Yep så är det, ska lägga mig i min sköna säng snart. Och sovaaaa! Hade en låång natt igår, hehe. Nej men dagen idag har varit bra, träffade Johanna idag, var ett tag sen nu, så det var trevligt :)<3! Efter besöket hemma hos Johanna gick jag hem och tog mig en lång och skön dusch, kollade upp lite buss med Mickis och vid sådär sextiden åkte hon och jag ner till nynäs/kvarnängen. A-laget hade match idag, som de vann :D. Men i alla fall, nere i ishallen mötte vi Pillan, Elin och Josefin. Roligt folk de där :). Matchen var slut vid kvar över nio, då hade vi precis missat buss eller tåg. Så då gick vi bort till kvantum och väntade på nästa buss dära. Så vi var hemma vid halv elva kanske. Sen hamna jag här och härifrån ska jag hamna i sängen, ska bli så skööönt.
Förresten, min mage gör ont :/ :O fattar mig inte på mig mage längre. Äter något så pang, får någon konstigt magont! Skitjobbigt i alla fall. Jaja, det var allt för mig idag och denna gång, ciao ciao!

and you fooled me so easily again

Tjena!
Sist var det i fredags, dålig update, jag vet. Men dock har jag inte haft så mycket roligt att skriva ner, inga speciella tankar heller. Eller jo, men inte orkar skriva ner dom. Har mest tagit de lugnt i helgen (like always) men denna helg kändes det verkligen som om det behövdes. Juste, igår var jag iförsej på hockey match med Emma och Amanda i bredäng, men i alla fall. Annars har de inte varit någe speciellt som jag sa. Har mest myst inne till en rulle eller så. Vilket är grymt skönt efter tre veckors praktik plus detta dötrista väder! Jag vill ha torrt väder ute i alla fall, så kan man i alla fall ha lust till att ta sig ut! Nu har man ingen lust alls, annat än att ta sig till ett annat hus. Som jag ska göra nu, jag ska klä på mig, sitter med handduk på huvudet fortfarande. Så ska klä på mig och ta mig ut och gå hem till Amanda, ska få se hennes nya data, woho :D nya windows på, cooooolt! Sen ska jag kaaanske klippa hennes hår, haha om hon vågar och om jag vågar :O har bara klippt mina syskons hår, detta känns annorlunda. Jaja, ingen mer babbel nu, kläder ska på. Hörs!

it's friday i'm in love

Tjaa!

Nu har mitt lov börjat :D fick sluta en timme tidigare idag för att de tyckte jag hade jobbat på bra idag, hihi :) skönt. Fast fasen vad jag kommer att sakna stället! Men de var så nöjda med mig att de sa att jag har plats som en extrajobbare dära :D typ på lov och liknande, eftersom de bara har öppet vardagar! Ska sattsa på jullovet redan hade jag tänkt ;)! Inte nog med det så fick man en liten tack present ut av Svenne och Charina :) de var en pose riesen, trisslott och en haloween blomma ;)! Själv gav jag Charina en merci chokladask, hehe, fiffigt va?! ;) Sen fick Svenne en permesan ost och vildsvinskorv direkt importerat från Italien bara för att jag vet hur mycket han gillar Italienska maträtter och sånt :)! Han verkade jätte nöjd så det passade bra. Dock vet jag inte hur glad Charina vart för sin tack-present, för hon var inte där idag, hon skulle nämligen iväg över helgen. Får väl ta och kika förbi någon dag och se ;).
Puh, skönt med lov nu känner jag! Jag är både glad och ledsen, glad för lov ledsen för att behöva lämna det, sen efter lovet är det ju tillbaka till skolan. Jaja, någongång måste de roliga ha sitt slut.
Just nu sitter jag och smaskar lite på mina riesen och väntar på att mamma, Natta och Broman ska komma hem igen, de är och handlar och jag är ensam hemma just nu. Så vill jättegärna ha sällskap :)! Vill skrapa min trisslott också, fast inte själv ändå, haha ;P.
Ikväll blir det till att titta på idol har jag tänkt mig iaf, :) Amanda skulle höra av dig ikväll också, så man kanske får lite skönt sällskap till det! Det var allt för mig just nu, ska inte säga idag, vet aldrig om jag lyckas hitta någe mer kul att skriva om, idol kanske ;)?! Ciao ciao!


But you don't really care for music, do you?

Tja, nu är det bara en enda dag kvar på min praktik! Herregud, vad fort det har gått! Är det bara jag som känner så? Sitter och dunkar musik just nu, inte för att det går att dunka musiken på min data, men den är på och hyfsat dunk ;) hehe. Har tänkt att träna idag, men fårse hur vädret blir senare. Har ingen lust att vara ute i detta. Det ser inte ut som om det regnar men det gör det, man blir blöt vilket fall som helst. Astråkigt väder. Trodde aldrig att kl var 12 idag när det var lika mörkt ute som kl 8 på morgonen :S! Sjukt mörkt och dystert ute. De ända plus med detta väder, då har man en bra anledning till att sitta inne och mysa till en bra film!
Juste, igår var jag med min underbara vän Therese,<3 det var mys, länge sen sist! Så vi hade en del att catch up ;) hehe. Så det var nice, och nu har jag inget mer att tillägga, puss!

orkar inte ens bry mig längre

Så då tänker jag därför inte skriva om det, måste bara säga att ibland tar man väldigt fel, vissa personer är inte dom de verkar vara.

Just nu sitter jag nyduschad och snackar lite på msn och kikar lite på tv. Det är Simon & Thomas, haha fyfan vilket hus. Troll överallt! Sjukt.
Imorgon är det tisdag, och det är faktiskt min sista praktik vecka, buhu. Kommer sakna det ändå, fast det är ju grymt skönt med en veckas lov :). Förresten, har fått jätte ont i mina hälar ut av allt stå och gå :( har någon mer än jag de problemet? Eller det kanske jag med extremt dåliga skor att gå/stå i plus att jag har grymtkänsliga fötter. Får skaffa en skön sula eller något. Ja, så är det med det. Nu har jag inget mer att tillägga för idag, puss på mina underbara vänner ska jag bara säga, ni är bäst ! <3
I know you love me.

hemma från en kvällspromenad

Med Amanda, vilket var väldigt trevligt :) hihi.
Sen kom jag på att jag faktiskt har bilder från dagen, så slänger upp de som ser ok ut, haha ;) enjoy!

 

och ja vi tycker det är snyggt att köra lip-pousen !


sometimes i can be really stupid

Var i länna idag med mickis och mickis, skoj :) rätt seg dag förövrigt. Just nu sitter jag och tittar på Gossip Girl, nya sesången. Spännande ;). Helgen har varit bra kan jag ju tillägga, lite speciell måste jag säga. Men klart en bra helg! Nu ska jag fortsätta titta och sluta skriva, "i know you love me".


Grattis kusin och pärlan!

Ja, ett stort grattis till min kusin i göteborg Linnea, på hennes 14-årsdag!
Och till min hund som fyller 8 (människo)år idag!
Stora flickor nu :) eller snarare tant för Pärlans del, haha.
Slänger upp bilder på dom, puss!


   


-

jag skulle kunna leva utan den där blicken
som får mig ur balans
jag skulle sakna den där stunden som vi har
när vi till slut har blivit sams
jag kanske skulle söka upp
kontakter som jag tappat
som jag varit med
förut nånstans
jag antar det finns nån du skulle ringa
om jag inte fanns


inte så mycket missat

Tja, rubriken stämmer överens med inlägget och mina dagar sen jag skrev sist. De ända jag kan komentera mån-tis är att afropowerdance är super kul! Satan vad svårt det är, men roligt som f*n är det! Där snackar vi tempo till 100 och kneppa roliga och sköna rörelser!
Är redan inne på andra veckan på praktik, onsdagen är snart över och nu är det bara torsdag och fredag kvar på denna vecka, sen är det bara en ynka vecka kvar! Gud så fort tiden går, sedan rullar de på extra fort för att jag trivs så bra och man hittar alltid något att göra, står sällan bara och glor. Haha, dom får fan påminna mig om att ta rast eller äta lunch. Så praktiken är toppen, bra val verkligen ;)! Fast nästa praktik i vår ska jag nog satsa inne i stan igen ;) hehe.

Just nu sitter jag och dunkar musik ut av bara h*lvete men ska dock snart ner och äta. Har inte gjort så mycket just idag efter praktiken, bara slappat. Är ganska skönt att göra det efter en dags med stå och gå. Sen har jag ju haft på de mån-tis aerobic. Så de känns i fossingarna. Men jag ska nog ta mig ut på en sväng efter maten iaf, haha. Jag vill fan bli vältränad igen, är inte nöjd med kroppen. Och istället för att gnälla ska jag göra något åt det ;) bra va?!
Ciao ciao!


en sådär oregning dag, inte sant?!

Hej, som sagt har det regnat pissmycket idag. Från 12 tiden och sen bara regnat i alla dess slag, hagel, ös, dugg osv. Toppen, vad fan gör man då? Jo man sätter på Harry Potter efter frukosten, sen tog den slut tråkade man framför datan och när jag ruttnat på det räddade amanda mig och jag gick och mötte henne och gick hem till henne och chilla. Skönt. Nu sitter man här igen, nyduschad med turban, otroligt snyggt måste jag säga. Fixar kläder osv för morgondagen, har ju aerobics. Vi ska börja med afropowerdance, så no shoes, hm. Får se hur det går, det verkar vara mycket höft och typ "juck"-rörelser, haha. Jag kommer se urlöjlig ut! Aja, blir nog skoj. Satan, vilket påminde mig om att jag måste komma på ett satans program att visa upp, är dock några veckor kvar, men ska hitta låt och få ihop rörelser också. Orkar inte tänka på det ens. Och dessutom ska vi antäckna från praktiken har inte heller gjort det ... aja. Tar det någon dag.

Nu ska jag fixa klart för imorgon sen väntar boken och sängen, <3 ciao ciao!

spinning around in my head, over and over again

Haft en bra dag, lång morgon men det kan vara ganska skönt, varit med blandannat Therese, Johanna och Martina. Tittat på bandy, åkt hem ätit middag och umgåts med familjen.
Suttit här allderes för länge och bara slöat, och inget speciellt har hänt. Skit tråkigt. Jag vet inte vad jag hade hoppats på heller. Jag vet inte vad jag har lust till att göra heller, har liksom ingen lust eller ork. Aja.
Nu skiter jag i detta, slut på lördagen. Over and out!

Känner mig så sårbar, men det är väl så det är.
Orkar bara inte med det, vill ha tidsmaskin och spola förbi detta.


underbara fredag

Tjaaa!
Nu har jag varit på praktik i en hel vecka, veckan har varit bra och jag trivs jätte bra och dagarna rusar iväg ;D! Idag åkte jag med Johanna till nynäs, vi små shoppade lite. När vi var klara mötte vi upp Martina och gick hem till deras vän Emma. Vi åt god mat snacka massa och tittade på en del innebandy (såklart) och idol framför allt ;)! I helhet har dagen och kvällen varit toppen, tack tjejor! <3
Nu är klockan mycket, min rumpa har somnat och det är väl dags för mig också. Ska ta och träffa Thesselicious imorgon för hoppningsvis ;D saknar dig vännen <3!



Bouna notte!

bra dag förövrigt

Hej,
idag känner jag mig gladare iaf - skiter i allt och tänker bara leva för mig själv. Jag orkar inte vara arg och ledsen, så jag ska försöka att inte tänka på det. Men man börjar grubbla för lätt ..
Aja, idag skulle jag egentligen varit barnvakt men nu vart det inte så varför vet jag inte riktigt. Men det var ändå skönt ändå att det inte vart så, jag är ganska trött faktiskt idag. Har sprungit också. Så jag är rätt trött och mina fötter känns helt mosade eller något. Borde ha bättre skor egentligen.
Imorgon är det redan torsdag, ska luncha med david då ;) pannkaka, mummms!
Ciao ciao! 



 

feels like i got my own cloud to make my day miserable


you could stick the knife into my heart



Har ingen lust att skriva just nu, skiter i allt framöver, tänker bara leva enbart för mig själv.


första dagen

Tjena!
Idag var min första dag på praktiken, Charina's Café i ösmo. Woho! Haha, nej men det är jätte mysigt att vara där och jag har fått bra tider och framför allt får jag trevligt folk att arbeta med :) hur skönt som helst. Jag kommer defenetivt trivas bra där i tre veckor :)!
Säger bara, shit vad jobbig aerobicsen var idag! Vi körde styrka i armar och ben, förut har vi kört armar, men nu när det var armar och ben, puh, tugnt alltså. Kommer säkert ha träningsvärk imorgon, fett jobbigt att jobba med. Skönt att det är bara teori imorgon på aerobics imorgon. Skulle vara död annars, haha. Aja, detta är bra för min kropp :) jag kämpa som f*n och tänker fortsätta så ;)! Nej, nu ska jag upp och läsa twilight på engelska! De ni, haha. Nööörd jag har blivit, jaja, något måste man vara lite lost i :) och twilight är jag ganska lost i, så det blir asbra, har liksom inte favorit artist eller något sånt, så det jämnar ut sig, inte sant? Nej nu babblar jag, bouna notte!


kom precis hem

från släktmiddagen, :)
nu har jag lite bilder att lägga upp,
mest på småkusinerna och lite mickis ;)
enjoy!


oerhört söta Angelo, glad så fort man tog fram och fota på honom ;)


Leo vill inte vara med på kort, och Mickis har honom på ryggen :)


Lyckades fånga lite ut av Nicole när hon sitter på min rygg, haha got ya! ;)


Sista bilden blir på Mickis fläta som Nicole gjorde ;)
jätte duktigt gjort ändå för att vara 7-8 år tycker jag!

Det var allt för idag, ciao ciao!


söndag = chilldag

Tjena!
Jag har precis kollat klart på Harry Potter - den flammande bägaren, jag och Mickis satte på den och åt en ben and jerry's tillsammans. Men nu har hon åkt iväg på match och jag ska snart in och duscha, sen ska vi iväg till min farbror i sorunda. På en liten släktmiddag typ. Så det blir väl nice, god mat och så :).
Ja, annars ser dagen ut som vilken söndag som helst, lugn och skön. Tråkigt väder man ska ha hela tiden då. Så trött på det. Hoppas det blir bättre i veckan, i och försej är detta ganska typiskt höst väder. Men det kom bara sådär så man är ju inte riktigt berädd på det. Men men.
Ska röja upp mitt rum och duscha,

 

De härliga vädret och Mickiplutt <3 Ciao ciao !


natt inlägg

God kväll :)!
Sitter på mitt rum och har för en stund sen sagt hejdå till Amanda, :) hon kom över ikväll och vi chilla och snacka, asskönt! Dagen idag har varit rent ut sagt pisskall! Jag Mickis och Mickis p åkte till viksängen för att titta på derby matchen i damfotboll, men skoja inte att det var sjukt kallt! Det regna inte så mycket ändå, utan det var den hårda blåsten som gjorde det hur kallt som helst! Vi var där en halvtimme innan matchen började, och vi frös redan den ens börjat, först så tänkte vi kolla klart på första halvlek i alla fall, men vi stod inte ut så vi gick där ifrån efter matchen pågått i en halvtimme, men då hade vi varit ute i detta knasväder i ungefär en timme. Så då gick vi först förbi in i tennis hallen för att värma oss lite, sedan tog vi oss till kvantum för att hanlda lite skoj sedan bar det av hemmåt. Gissa om man halft sprang hem, sen när man väl var hemma sprang jag upp och satte på mig varma, torra och sköna kläder! Sedan har jag och Mickis setat i sköna kläder under ett duntäcke i vardagsrummet och kollat på film och efter maten vart det körslaget med mamma och pappa tills Amanda kom ;). Så dagen i helhet har väl varit bra ändå, satans tråkigt väder bara. Men men, det är ju den årstiden nu och det är alltid skönt att sätta på sig sköna hemma kläder och krypa ner under täcket med något gått att tugga på till en härlig film, inte sant :)?!
Nu är kl söndag, så jag borde väl sova. Ögonen går igen på mig dessutom, haha.

Förrsten, hur gillar ni min nya heather :)?
Bouna notte !


fridaaaaaaay!

Tjena!
Jag har klarat av två prov denna vecka, känner mig fett duktig! Sammhällsprovet gick inte toppen, men jag skrev i allt, så de är lätt ett G men inköp och varuhanteringen gick kanon :D om jag får endast G på det provet bli jag fan irriterad! Men nu ska jag tänka posetivt :) på tal om posetivt, idag var min sista skoldag på fyra hela veckor people! Fatta, tre veckors skön praktik sedan en veckas efterlängtat lov :)!
Imorse försov sig Mickis förresten så då fick man sällskap till skolan :) hihi. Nu vet jag inte vad jag ska göra, måste hitta på något ikväll, kommer bli galen annars. Vad gör alla i helgen egentligen? Jag känner mig sjukt oplanerad, haha. Aja,

 

over n' out!


en dag i taget

Goddag!


Just nu sitter jag i skolan och väntar på att matten ska börja. Vi hade prov första lektionen som egentligen ska sluta kl 11 och då har vi lunch till 12.30 men nu vart jag klar tidigare med provet ungefär vid tio tiden, så fick två och en halvtimme lunch. Inte det roligaste iaf, tiden tar liksom aldrig slut. Så under tiden hittills har jag ätit lunch, suttit vid datan kanske en halvtimme, åkt ner till Mickis och tog en te med henne och Therese. Nu hamna man här igen och det är ungefär en timme och en kvart kvar. Yey.
När jag kommer hem idag blir det till att plugga, precis som igår. Bara att istället för samhälle är det inköp och varuhantering som gäller. Men de är sista kvällen för plugga på fyra veckor, så jag ska inte klaga ;).


- jag försöker ta varje dag i taget, men ibland vill man bara falla ihop och brista ut i gråt, men jag gör det inte för jag tänker vara stark. För mitt eget bästa.


RSS 2.0