Julshopping!

Idag lekte jag Jultomte! Jag köpte endast julklappar åt familjen, de ända jag köpte åt mig själv var lunch! Älskar känslan ;) de tråkiga är att jag vart klar med alla idag! Till min hjälp idag tog jag med Alexz, förutom hjälp är hon alltid trevligt sällskap!



Julklapparna!

Nu ska jag ta och äta, sedan blir de till att gå hem till morbror och gratta honom, för de hans 45 årsdag idag!


Grattis Tony!

Bortamatch.

Hello! Varit lite off idag, men dega bort hela morgonen, sen var de bara till att hoppa snabbt in i duschen och sedan åka iväg till Farsta. Jag följde med mamma, hon skulle till läkarn så tänkte vi kika på lite saker i Farsta efter de och jag skulle efter de åka till gymmet. Men allt tog längre tid än väntat hos läkarn, så då vart de bara en snabbvisit i Farsta och som tur var så var mormor och morfar även där och uträtta ärenden, så jag och mamma fick åka bil med dom, och eftersom jag skulle till gymmet var de snälla och släppte av mig i Haninge och då plockade upp Mickis som precis slutat praktiken vid den tiden.

Körde CXWORX idag, och passet var till mesta dels nytt! Vilket jag tyckte var posetivt, gillade faktiskt dessa övningar mer och de övningar från gamla passet var övningar som jag gillade. Så de var riktigt svettigt idag och riktigt kul!

Efter passet åkte jag hem till Therese som bor här i Haninge hos hennes mamma, så de blir en myskväll med sötisen! ;)<3



Sweetheart! <3


The dress.

Hello, tänkte visa klänningen som jag behöll utav de jag beställt från nelly!



De jag gillar med den mest är att den är ganska tidlös och klassisk, samtidigt som den är väldigt snyggt figursydd och dragkedjan i ryggen gör den lite speciell! Tyget är dessutom jätte skönt!
Den är alltså köpt på Nelly.com och är i märket Rut m.fl.

Strax ska jag gå till tåget, för att ta mig till gymmet! Längtar ;) Peace!

28 november.

Godmorgon! För dagen idag har jag inga stora planer, de är ju måndag så de är såklart bodybike ikväll! Så tänkte fixa lite på rummet, har lite grejer som jag liksom inte vet vad jag ska göra av. Så de måste röjas!
See you later!

Första advent.

Godkväll! Redan är det första advent! Så dagen idag har ängnats åt att pynta hemma, jag mamma och pappa och pysslat med de under dagen och när vi var klara tog vi oss en glögg på det ;)!

Såhär ser vår adventsljusstake ut i år! Mamma gick ut och plocka mossa och lite annat fint i skogen, och fint vart det!



När första ljuset brinner
står julens dörr på glänt
och alla är så glada
att fira få advent



Middagen med tjejerna igår vart jätte lyckad, vi hade de hur mysigt som helst, prata om allt mellan himmel och gjord, åt gott och drack gott! Bättre en så blir de ju inte, dock saknade vi Amanda, (som är i USA och pluggar), så Emelie skickade bild på oss vid bordet och skickade till henne, och hon önska att hon kunde vara med oss också!



Alla tjejer vid bordet! <3

Men nu är de dags att "hit the sack" som far min brukar säga, hehe ;) god natt!


Saturday I love you like gold.

God morgon! Blev inget skrivande igår för jag var knappt hemma. Först åkte jag iväg på bodypump pass och gick då hemifrån vid halv elva, efter passet mötte jag upp Emma och vi åkte in till Farsta och kikade. Sedan när vi varit där en stund var jag tvungen att åka för att möta upp min bror, hade lovat att hjälpa honom packa lite. Så då åkte jag raka vägen till Nynäs där han plocka upp mig. Var med honom fram tills halv åtta - åtta tiden, då var de fika uppe hos mormor och morfar som gällde! Min moster från göteborg är här över helgen och masserar simmare på SM, och så fyllde hon dessutom 42 igår! Så de vart lite födelsedags firande också ;)! Och där vart jag kvar till elva tiden, och då var de bara raka vägen hem och i sängen för att jag skulle upp idag. Ska jobba på Nilson på Biblioteksgatan idag! Där har jag inte jobbat tidigare, så de ska bli kul! Sedan så skulle jag egentligen varit ledig idag, men kan ju inte tacka nej till jobb! Ikväll kommer de några tjejer över på middag, så de blir lite snabbt hem och fixa allt, men dom kommer nog få hjälpa mig också ;)! Kommer i vilket fall som helst bli supertrevligt!

Men kan inte skriva mer just nu! Måste fixa något mer att äta, innan jag måste gå till tåget. Juste, mitt paket från Nelly kom igår också! Visar vad som låg i de imorgon! Chingeling!




Sneakpeak på nelly paketet ;)



Småinköpen från Farsta igår!



Vart lite förälskad i färgen på nagellacket!


24 november.

Hej! Varit riktigt segt idag på jobbet! Men inte så konstigt, dagen innan lön klart ingen vill handla skor och dessutom är de inte direkt jätte kallt ute så de är inte skonöd heller. Helt sjukt, var över 8 plus grader ute idag! Gick i skinnjackan med halsduk och vantar till, sedan hade jag shorta på mig idag och linne under och jeans till de, så hade inte speciellt varma kläder under och jag frös inte. Var lite svalt nu när jag skulle gå från tåget hem, inte inte så att jag frös ihjäl. Nej, vill ha vinter på ritkigt! Är ju förbövelen en månad kvar till Julafton och de är första advent på söndag redan!
Nog med skrivande för ikväll,ska konsentrera mig på avslutet i Criminal minds!


Morgonpromenad!

Hejsan, jag bestämde mig för att inte gå på cirkelträningen idag, skulle bli för stressigt. Så då bestämde jag mig för att ta en morgonpromenad innan frukost! Vilket var superskönt! Vädret idag var väldigt friskt och dessutom såg jag förändring ganska fort, molnen for förbi som om någon stod och blåste iväg dom! När jag kom hem så åt jag frukost till "Bonde söker fru" vi brukar titta på "Grey's" på onsdagkvällar, så då blir de "Bonde söker fru" dagen efter på tv4anytime! Just nu gör jag mig klar för jobbet, ska försöka hinna äta litet mellanmål innan jag åker iväg. Ha en trevlig dag allesammans!



Först såg de såhär grått ut ..



Men de lättade ganska fort!


23 november.

Tja! Har pysslat mest hemma idag, först kom min morbror förbi och hjälpte mig sätta upp en lampa på mitt rum. Sedan har jag mamma och Mickis rensat i kylskåpen och köksskåpen lite. Så nu tog jag mig lite tid till att göra om min header, så vad tycks? :)
Kände att jag inte kunde ha sommarkläder längre, hehe. Så de får var så ett tag, kanske kommer någon små ändring, får se! Imorgon är de tänkt att jag ska hinna mer cirkelträning innan jobbet, men de blir lite tight med tid att göra mig fräsch för jobbet och hinna med tåget efteråt. Så funderar jätte mycket på de, hinner om jag är riktigt snabb, samtidigt är de ingen kul att stressa och jag är inte den som är supersnabb heller, hehe. Hm, knepigt!



Tummen upp för headern?
(Bild från i somras)

21 november.

Hello! Ny vecka är igång och jag har startat min måndag med att besöka min gammelmormor! Följde med mormor och mamma dit, morfar körde med följde inte med utan hade fotvård på schemat! När han var klar kom han och hämta upp oss så åkte vi hem. Gammelmormor var lite tröttare än vanligt idag, men de gjorde inget. Alltid trevligt ändå! När jag kom hem fick jag prova lite kläder, mina klänningar och wonderbra bh:n från nelly hade anlänt! Klänningarna passade inte riktigt men bh:n satt som den skulle, så de blev lite andra klänningar hemskickade för provning, lär komma på onsdag eller torsdag. Men nu ska jag in till Haninge, till Najaden och köra bodybike pass! Chingeling!

20 november.

5 dagar kvar till lön, YES. Anledningen till att jag längtar extra är för att detta är julklappslönen! Älskar att handla julklappar, gillar liksom att visa omtanken! Behöver inte vara något dyrt eller superspeciellt, men försöker ju lägga en tanke bakom varje klapp ;). Lyckades jätte bra förra året, får se hur de går detta år! Förutom julklappar ska jag nog ta tag och fixa mitt rum också, tänkte måla om och kanske fixa mig lite nya möbler, typ små saker. Ska bli kul!

Helgen som varit då, ganska så lugn och skön. Tränade i fredags under dagen, tog de lugnt sedan på kvällen. Upp tidigt och iväg och jobba i lördags och direkt efter jobbet åkte jag hem till min farbror med familjen plus mormor och morfar, och där väntade mer släkt! Så de vart en härlig liten släktmiddag! Fick skjust hem av Lucas också, han var snäll och ställde upp! Och så var de trevligt att träffa honom lite grann.
Idag har jag bara segat, lega på soffan kollat på lite program på tv4anytime och ja, gjort mest ingenting ;). Och så ska jag fortsätta, ska nog ta fram lite glass senare också, kanske till Beck ikväll, hm .. blir nog bra!
Ching ;)

17 november.

Hello, sitter och myser framför tvn just nu, och smälter maten lite. Har idag under dagen varit på gymmet, körde först cirkelträning i en halvtimme och sedan direkt efter körde jag ett nytt pass, som jag inte kört förut. CXWORX heter de, de är en rygg och mag träning som också är på en halvtimme. Riktigt kul och skönt pass! Varit rätt seg redan sen imorse, antagligen för att jag somna senare än de vanliga igår, så efter passen kände jag att jag verkligen gjort mitt för dagen, haha!

Igår kväll var jätte mysig och filmen var grymt bra! Slänger upp de bilder som togs, vart inga på Therese och David, dom tillät mig inte att ta kort, tråkisar!


Godiset och påsen var ju bara ett måste, hehe ;)


Sötis!


<3



Pluttan! <3


Biljetterna!

16 november.

Finally är de den 16 november! Premiär på "Breaking Dawn - part 1" som jag längtat! Ikväll 21.15 sitter jag på Salong Saga och är troligvist super uppladdad! Jag och Mickis tänkte försöka hinna se filmerna innan vi ska iväg ikväll!


Forever is only the beginning!

Grattis storasyster!

Idag fyller mins storasyster Natalie 21, grattis på födelsedagen! <3


Jätte fin bild från vår student!

12 november.

Tjena, är väl egentligen den 13:e november nu men jag ska i alla fall skriva om lördagen!

Kan börja med att berätta att jag och Mickis körde bodypump pass i fredags och de känns idag! Men de är skönt på ett sett, om de inte känns efteråt har man inte tagit i ordentligt!
Dagen började med arbete från 12 till 5, och kvällen skulle se rätt lugn och ensam ut. Ingen skulle bli hemma ikväll förutom jag, men min fina storasyster och hennes pojkvän räddade mig från en ensam kväll framför tvn! Dom plocka upp mig i Årstaberg efter jobbet och så åkte vi in till heron för att käka men framför allt för att gå på bio! Tintin i 3D vart de, och jag har alltid älskat Tintin som barn, så var riktigt nyfiken på denna film. Som jag faktiskt uppskatta riktigt mycket också, den hade humor och bra spänning, ni vet när man är med och "löser" fallen så man känner själv att man sitter och funderar på gåtorna osv! Riktigt nöjd, så jag tackar för den räddningen och kvällen som var jätte trevlig! Med det, tackar jag för mig och säger god natt!


10 november.

Tja, gårdagen vart de inget bloggande! Var uppe tidigt för att fixa grattis frukost till padre som fyllde 49 igår! En liten tradition med frukost på sängen på födelsedagen hemma hos oss ;) men padre föredrar att äta vid bordet, så vi fixade allt och mamma gick och väckte honom och han hade inte en aning om att vi satt och vänta och sjöng då ja' må han leva när han kom in i köket! Jätte lyckat! Under dagen så städa vi hemma och mamma och jag tog oss även en liten powerwalk! Vi fixade paj och gjorde sedan i ordning maten, för efter maten kom de lite gäster för att gratta padre! Sedan lagom tills alla åkt hem så var de Grey's time, sedan vart de säng dags direkt efter! Var riktigt trött!

Idag körde jag pass på Najaden medans Mickis sola lite. Vi var endast 3 stycken på cirkelträningen idag! Helt sjukt, brukar alltid vara folk på de passet! Men vi körde lite tuffare och en annorlunda grej då, så jag klagar inte, var skitkul! Sedan var vi förbi Mickis skola, centrum och handla åt mamma och även nordea och fixa nytt kort åt Mickis! Sen åkte vi bara hem och dega ;) hehe. Nu sitter man i morgonrocken och myser på soffan!

Ciao ciao!

8 november.

Hello! Har precis ätit frukost och tittat på ensam mamma söker, avsnittet från igår. För att igår när Mickis och jag kom hem från Bodybiken så spela familjen wii, så då vart de en wii tunering! Jätte kul!
Igår så jobbade jag mellan 10-16.30, efter jobbet åkte jag till Handen och mötte upp Mickis, gick till gymmet, sola lite sedan körde ett härligt bodybike pass! Hur ser dagen ut idag då? Inge jobb idag och vad jag ska göra under dagen vet jag inte riktigt heller, utan i eftermiddag ska jag och Therese in till stan! Jag har velat kika in Gallerians nya butiker jätte länge så får man samtidigt umgås med Therese! Puss

6 november.

Tja, har varit riktigt dålig på att uppdatera på senaste, har inte haft tid och när jag haft tid har jag inte känt något sug. Ibland blir de så. Men de känns som att jag är back in the game igen ;)!

Igår firade vi Carlzon som fyller år idag! Så vi var i hennes familjs lägenhet i stan och åt middag och drack lite gott, sen var tanken att vi skulle föra någonstans sedan dra vidare, men de vart aldrig så. Utan vi vart kvar i lägenheten rätt länge så då var de bara leta upp stället som vi skulle till, vilket visa sig att de inte var de lättaste. Ingen av oss visste var stället låg, så vi fick förlita oss på eget kunnande och kartor på mobilen! Tillslut när vi väl hittat stället var de inte ens kariokekväll, (som var anledningen till att vi valde just de stället). Så de vart världens flopp, så vi åkte hem då! Alla hade tappat suget, men de var ju ingen dålig kväll för de, vi hade hur trevligt som helst hela kvällen innan dess!


Utsikten på söder vid lägenheten, hur fint som helst!

Idag var jag med Therese, vi hade "sminkkurs" om man ska kalla det de. De var med samma kvinna som hade hudvårdshomeparty med, som säljer Mary Kay produkter! Och denna gång lärde vi oss om hur man kan använda smink, för att göra de så snyggt som möjligt, vilket inte är alltid de lättaste! Vi hade de jätte mysigt och dessutom lärde i alla fall jag mig en hel del! Hur kul som helst och man kom hem jätte fin också!





Hedanefter kommer man kunna fixa festsminkningen själv ;)!

RSS 2.0