Sista veckan.

Nu är det måndag igen, och denna måndag är det början på sista arbetsveckan! Ska bli skönt på ett vis, få komma ut i solen och bara njuta av sommarlovet, men samtidigt tråkigt, trevligt ställe att jobba på och man vill ju tjäna pengar ;). Denna vecka är det inte bara min sista vecka på jobbet, utan på onsdag är det studiebidrag, jag ska köpa mina leggings som väntar på mig, sen ska jag på bio med Therese och David, vi ska se premiären på Eclipse. Sedan framför allt, Alexz fyller 18 år!! Sen får jag inte glömma också att vädret visar sig på sin bästa sida denna vecka. Så detta kommer nog bli en riktigt bra vecka sammanlagd. Tummen upp!
Nej, duschen kallar. Hörs!


Midsommarhelgen.

Tja! Midsommarhelgen har varit på topp! Helt underbart väder, bara under förmiddagen på midsommardagen var det lite moln och lite regnskurar, men de försvann så var det jätte fint sen igen. Vart inte så många bilder tagna, men kan ju slänga upp något iaf. Ja, i helhelt så kan jag väl inte klaga på denna helg. Saknade dock min lillasyster ute på Korpen, men den ungen har ju åkt till spanien med fotbollen.
Imorgon börjar jobbet igen, ska nog lägga mig tidigt ikväll. Peace.






One day left.

Tja, fick gå lite tidigare från jobbet idag, skönt. Igår kom Lucas hem från Thailand så träffade honom en stund på morgonen, sedan sågs vi efter jobbet.
Nu har jag precis ätit lite middag och ska ta en sväng med hunden. Ska även gå förbi hos min morbror, (som inte är hemma) ska titta deras post och hämta min morbrors stegräknare som han glömde. Imorgon blir det till att gå upp vid åtta tiden, åka kl nio från ösmo. Men mig gör det inget, ska bli skönt att komma ut på sjön!
Har invigt min nya blus idag också! Älskar den verkligen, den är superskön och jätte söt på! Detta blir det sista ni hör från mig tills på söndag, ha en trevlig midsommar allesammans!



 


Vill till Korpen nu!

Tja, jobbet rullar på som vanligt men på fredag är det midsommarafton och då behöver jag inte jobba. Så då ska jag ta mig ut till korpen, eftersom jag slutar så sent på torsdag så blir det bättre att åka på fredag morgon. Och jag längtar galet just nu! Vill dit nu!
Köpte mig en jätte fin blus idag btw. Det var rea på den på Tiny & More, butiken bredvid mitt arbete, sen fick jag dessutom lägga undan ett par ljusa leggings som jag får köpa den sista då jag fått sista studiebidraget.
Nej nu är det läggdags, imorgon är det jobb igen. Hard work work.





Varje sommar har det varit, och varje sommar ska det bli!


Underbart härlig dag!

















Helt underbart skönt väder med en helt underbar vän! Några bilder från dagen, finns fler på fb. Igår kväll var det jätte mysigt och galet nice, man längtar ju bara ännu mer till Eclipse.
Ikväll går "This is it" på tv, så tänkte se den. Sen är det lägg dags, ska ju upp och jobba imorgon.
Peace.


Solsken, kunga bröllop & god middag med familj.

Kan ju inte bli bättre än så ;)? Ska inte tråka ut er med massa detaljer om min dag, utan jag slänger upp lite bilder som togs idag med lillasyster. Ikväll blir det Twilight-kväll med David och Therese ;)<3. Over and out.








Friday!

Redan har en vecka gått, herregud. Aja, det är ju bra det ändå. Bevis på att detta är en trivsam arbetsmiljö. Så vad händer ikväll då? Hemma kväll ser det ut som att det blir för min del iaf. Skönt ändå, tror ändå inte att jag hade haft något ork till så mycket annat, haha.
Imorgon är det kungliga bröllopet, äntligen. Kanske allt lugnar ner sig efter helgen, tycker det har varit för mycket om bröllopet. Johanna ska in till stan och titta på det någonstans i stan, hennes pappa ska vara med och vakta, kanske följer med henne, om det är bra väder och om jag har lust. Så får se hur det blir med det. Men imorgon kväll ska jag i alla fall åka till tungelsta, hem till Therese, där hon, jag och David ska ha en Twilight-kväll ;) vi ska värma upp inför 30:e juni. Vi tre ska se Eclipse i stan tsm ;D! Kommer bli nice imorgon och sista juni! Over and out.



Davids grymt snygga ritning för hur det kommer se ut den sista juni ;)


Sweet.

Tjena, nu är det stämplat. I helgen ska jag Therese och David ha en Twilight kväll, vi ska värma upp inför den 30:e juni, då smäller det! Vi ska se på bion, nice!
Midsommar börjar närma sig och planeras allt mer, tror det kommer sluta ganska bra. Ska inte säga mer än så eftersom inget är bestämt ännu.
Bra arbetsdag idag, lite små seg faktiskt. Har inte varit så jätte mycket folk. Men fram till lunch hade jag fullt upp och fixade med skyltfönstret. Sedan när jag äntligen tog lunch så promenerade jag hem till Emma och vi åt lunch tsm ;) alltid trevligt med sällskap! Sen när jag kom hem så fick möttes jag av ett stort brev adresserat till mig, mina betyg! Dom var ganska så sweet ;) så jag har haft en bra dag idag. Imorgon är det freeedaag och nu kallar sängen, god natt!

Väckning.

Godkväll, min morgon började med min väckarklockas ringsignal, strax där på kom även lilla Pärlan och kom och myste med mig, slutade med att hon låg på min mage och skulle bli klappad på magen! Haha, inte varje dag man får sådan lyx väckning ;).
Allt har gått bra på jobbet idag, inga direkta problem faktiskt. Och när jag åkte hem idag fick jag lite trevligt sällskap på bussen, sedan gick jag hem och åt och ringde Johanna sen när jag var klar. Vi möttes upp och gick typ 70 varv runt ösmo, pratade om allt och ingenting! Sedan så besökte vi Mickis och Mickis en sväng också, tittade på Grey's och mös ;). Innan jag och Johanna skildes åt så lovade vi varann (som alltid) att försöka höra av oss och ses oftare ;P. Och nu är man hemma i sängen igen, dags att sova och ställa mobilen på alarm. God natt!


Grattis mamma och pappa!

Min kära mor och far firar nämligen deras bröllopsdag idag! Hela 19 år!grattis till er! <3



Min dag har varit bra, jobbat på, kommit hem och ätit middag, sen tog jag mig en springtur och en dusch på det. Så har min dag sett ut. Roligare än så blir det inte ;) imorgon ska jag nog träffa Johanna, ska bli trevligt. Har inte träffat henne på jätte länge känns det som, sist var nog 4:e juni, när vi åt på freja. Innan dess har jag ingen aning, haha. Peace!

Som att leva i en djurpark.

Tja! Första dagen avklarad! Gick riktigt bra idag, fick lära mig kassan typ direkt och jag tror att jag inte kommer ha så svårt att komma ihåg allt, ganska simpel kassa faktiskt. Dagen gick åt ganska bra också, tiden stod lite stilla sista timmen/halvtimmen. Men inte alls farligt annars.
Måste bara säga att det känns som om att jag bor i en djurpark! Jag hör möss som krafsar, fladdermöss som piper, kråkor i skorsten och getingar och humlor bor typ vid huset också. Vi har även haft lite myror inne, svarta små och några större har lyckats kommit in också, men inte många alls som tur är. Juste, får inte glömma min skräckinjagande hund också, Pärlan. Som skäller en till döds.
Nej, nog med struntprat, jag måste sova. Ska ju orka upp imorgon, mört och pigg som en kry ;)!
xoxo

Finns det en plats i hennes värld för två.

Tja. Helgen har varit lugn. Tråkigt väder hela tiden men idag så har solen äntligen visat sig på riktigt. Så jag ska ta och äta lite lunch sen ska jag ta och lägga mig i solen! Någonting måste göras ute idag iaf ;). Måste ju passa på lite också, börjar ju jobba imorgon. Hörs!

Jag tror på friheten jag lever i.



I want you to want me.
I need you to need me.
I'd love you to love me.
I'm beggin' you to beg me.


När man har för mycket tid över.

Här kommer lite frågor som jag svarar på för att jag har brist på annat att göra ;)



1. Fullständigt namn:
Gina Teresa Sanchez
2. Ålder: 18
3. Vart bor du: Ööööössssmmmooo
4. Bor tillsammans med: mamma, pappa och lillasyster. Mina äldre syskon bor inte hemma längre.
5. Husdjur: Pärlan!
6. Färg på ditt hus: Rött
7. När är du född: 1992 den 23:e januari
8. Klass: HP08B ;)
9. Vilket år tar du studenten: 2011
10. Något jobb: Sommarjobb iaf ;)
11. När ska du sova ikväll: När ögonlocken slår ihop
12. Duschat idag: Nej, gillar att duscha på kvällarna.
13. Kramat någon idag: Pärlan, vi pussades också ;)
14. Pussat någon idag: Pärlan :)
15. Vad har du ätit idag: Frukost, lunch om ett litet tag är det middag.
16. Dagens kläder: Jeans och stor svart tröja.
18. Dagens sötnos: Mamma, hon är alltid söt min mor :)
19. Dagens roligaste: Har väl inte hänt något speciellt roligt idag faktiskt.
20. Har du många vänner: Många och många, en del men väldigt fina!
21. Hur många har du kysst: Haha, ingen kommentar.
22. Vem kramade du senast: Therese <3
23. Hur många har du haft sex med: Ingen kommentar här heller.
24. Hur många har varit otrogna med dig: Ingen vad jag vet iaf.
25. Har du pojk-/flickvän: Nej, singellife i sommar ;)
26. Vem pratade du i telefon med senast: Natta står högst upp på samtalslistan.
27. Vem fick du senast sms ifrån: Mickis tror jag det var.


FAVORIT
28. Film: Svårt att säga, Twillight serien är ju på min topplista.
29. Låt: Har många, en är Fix you med Coldplay.
30. Mat: Räkor eller lax kanske.
31. Dryck: Med alkohol i ;) hehe, nejrå. Släcka törsten är alltid gått med bubbelvatten.
32. Färg: Blå och korall.
33. Stad: Sthlm i mitt hjärta. Men har ju inte varit i så många andra förutom Gbg, det är ju också en fin stad.
34. Land: Kan inte säga eftersom jag inte har varit överallt, men drömresan är ju USA och Austrailen.
35. Ämne i skolan: Handelsämnerna, gympa och engelska.
36. År: Lever i nuet :)


SENASTE
37. Personen du tänkte på: Vet inte, tänker för mycket.
38. Personen du kysste: Izza, fast det var mer en puss :) 
39. Gången du spydde: Haha, en torsdag var det iaf.
40. Gången du grät: Förra veckan tror jag.
41. Pizzan du åt: Minns inte vad den hette.
42. Gången du var i Göteborg: Förra sommarn, för ett år sen precis på dagen!
43. Gången du var i Stockholm: I tisdags med klassen <3
44. Gången du var full: Riktigt full var en torsdag iaf.
45. Gången du var hög: Aldrig varit och ska aldrig vara det heller.
46. Personen som såg dig gråta: Lucas.


ANTINGEN ELLER
47. Svart eller vitt: Svårt, beror på så mycket.
48. hund eller katt: Hund lätt, usch för katter.
49. Ute och festa eller hemma och mysa: FESTA!
50. Tv-spel eller Dataspel: Inget, haha :)
51. Singel eller upptagen: SINGELLIFE!
52. Lunarstorm, Helgon eller Playahead: Inget, haha.
53. Ragga eller bli uppraggad: Ragga är alltid kul ;) fast är värdelös på det, haha.
54. Big Brother eller Paradise hotel: Paradise Hotel
55. Svart hår eller blont: Svart, har redan provat blont.
56. Blåa ögon eller bruna: Blåa faller jag lätt för, men har ju bruna själv. Hm .. svårt.
57. Choklad eller lakrits: CHOKLAD, utan tvekan.
58. Göteborg eller Stockholm: Kan inte välja faktiskt.
59. Höger eller vänsterhänt: Höger
60. Coca Cola eller Fanta: Coca cola.
61. Pizza eller kebab: Pizza, kebab ruinerar min mage.
62. Randigt eller Prickigt: Raaaaandigt <333
63. Älska eller älskas: Både och såklart, kan inte ha ena utan de andra.
64. Leva eller dö: Leva livet!


Filmer jag vill/ska se:

Är inte i någon ordnig alls. Men här är dom:

·         Sherlock Holmes

·         Alice in wonderland

·         Dear John

·         Snabba cash

·         Remeber me

·         Sex and the City 2

·         When in Rome

·         Prinssesan och Grodan

·         Eclipse


Det vart en sväng ner till Nynäs.

Det var iaf en liten sväng ner till Nynäs, med mamma, Mickis, Natta, Tony och Emilia. Natta gick först på sin interljuv och vi körde runt och kika i Nynäs, stanna nere i hamnen och invänta Natta. Sen vart det glass! Mums. Slänger upp lite sköna bilder ;)


           


You brighten up even my darkest day.

Tja, jag trodde jag hade fått sommarlov. Inte höst lov. De skulle vara sol idag men den syns ju inte till. Aja, vad ska man göra idag då? Slå på en film kanske. Jag känner ändå ett behov av att göra något, lite eftersom jag börjar jobba nästa vecka. Men en lugn dag kan inte skada, jag och Natta ska nog in till stan imorgon. Så ska nog ta och leta upp en film att kika på ;).

Jahapp.

Då har man gått ut andra året på gymnasiet då. Tänk så fort tiden har gått, tycker inte att det känns som två år sen jag stod framför hela vansta skolan i vit klänning och fick en ros av ettorna. Men så lång tid har faktiskt gått. Imorgon går 94:orna ut. Min avslutning idag har sett ut som följande, vi samlades i skolans aula till klockan tio, sedan fick vi se en liten rolig pjäs som många av lärarna tog del av och även två elever. Sen efter det så delades en del diplon ut och när det var klart tackade lärarna för sig. Klassen tog sig upp till vår våning och fikade lite i klassrummet med Maria och Mikaela, och fick en del information om kommade termin. Det tråkigaste är att vår klass ska sättas ihop med andra klassen och både Maria och Mikaela ska sluta. Så vi kommer få ännu en ny mentor, förhoppningsvis blir det Olov, vår svenska lärare, för han har vi haft förut och känner bättre än den andra lärararen, Nonna. Så jag hoppas att de flesta i klassen också vill ha honom som mer vår mentor. Sen när vi fikat klart och kramat hejdå åt våra numera föredetta lärare så bar det av hemmåt. Nu har jag ätit lunch med mamma och Natta och tagit en kopp kaffe på det. Och vad jag ska göra här näst vet jag faktiskt inte. Får se vad dagen ger mig. Just det, great news! Jag har fått G i matte A vilket innbär att jag kommer kunna läsa matte B, som kommer bli tufft som fan men jag vill gärna läsa kursen. Sen så har jag fått sommarjobb! Fick brev idag, ringde direkt och prata med min arbetsgivare och allt låter finfint! Börjar på måndag och kommer jobba tre veckor framöver ;) och ni kanske undrar vart också, jo det vart Åsas Leksaksförmedling i Nynäshamn. Är faktiskt nöjd med det, det är ju trots allt bara ett sommarjobb och personalen verkar jätte trevlig. Men nu kommer en dagens ;).











Btw, köpte blusen igår när vi var inne i stan ;) jätte skön, kommer nog gillas mycket i sommar när vädret är sommrigt. Over and out.


En dag på djurgården med klassen.















En bra dag. Efter vi varit på djurgården så gick jag Natta, Therese och Patricia en sväng i stan. Köpte med mig en blus och ett nagellack. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, imorgon är det avslutning. Peace!


7:e juni

Tja. Rätt onödig dag i skolan idag, städade skåpet (vilket gick fort) sedan så letade jag upp Göran, sen efter det tog vi en sväng in i matsalen och åt lite. Sen var dagen slut. Jag och Therese gick då upp till centrum och gick runt lite för att dra ut på tiden, jag hade inget bättre för mig och Therese skulle börja jobba kl 3. Annars har jag inte gjort något speciellt. Ikväll tänkte jag ta mig en springrunda, tyckte att det var dags för det. Over and out.

Sveriges Nationaldag

Tja, sitter och smälter maten lite. Åt pizza, mums! Blir en kaffe på detta ;) (lilltanten själv). Gårdagen var bra, jag och Mickis gjorde oss en jätte god middag, kött och potatisgratäng och på det vart det varm banan med choklad till efterrätt! Sedan drog jag ner först till freja en sväng sedan vidare till bedarö baren där man stötte på massor av roligt folk och så vart det en del dricka och en del dans ;). Idag så var det fotbolls dag på viksängen, så jag gick dit efter jag varit ute med hunden och ätit lite frukost. Skönt att vara ute lite, njuta av solen ;). Så har min nationaldag sett ut, inte någon stor skillnad från andra söndagar, men men. Nu tycker jag det är dags för min kopp kaffe! Peace.






Mickis i lördags och vår efterrätt ;)!


Eenie meenie miney mo.

Tja. Har varit nere på min praktik och sjukanmält mig för dagen, sen fick jag mina papper påskrivna och en smäll på käften (känns iaf så). Är så jäkla irriterad, orkar inte ens ta upp alla tusen anledningar om varför. Har i alla fall fått mig en erfarenhet för livet och jag tänker avråda folk att söka till Lindex i nynäs, ingen trevlig arbetsplats av många anledningar.
Gårdagen däremot kan jag ju nämna, kom hem trött som ett as men så smsa Emma och undra om jag hade lust att haka på att titta på när letterna spelade tennis i nynäs. Så jag åkte ner dit efter jag bytt kläder och ätit lite. Och det gjorde jag helt rätt i, hade riktigt kul och jag ska aldrig mer spela ett öl/cider spel med ett gäng letter och dricka en vodka blandning. Ingen bra kombination kan jag säga. Man mår ju som man förtjänar och jag fick iaf en riktigt rolig kväll/natt att minnas, massvis med skratt och en del sång.
Nu ska jag ta och sova lite, gick och la mig typ fyra imorse tror jag det var, vaknade tidigt också, så har kanske sovit i tre-fyra timmar. Piggare har man ju varit. Slänger upp lite bilder från igår också. Peace!















Måste bara säga att Emma är föööör söt alltså! ;)


Tröttsamt.

Jag har tröttnat på min praktik nu, totallt. Har gjort samma sak i tre veckors tid nu, inge kul längre. Trodde jag skulle få börja göra annat redan förra veckan eller i alla fall denna veckan. Men det är samma visa varje dag. Så tröttsamt. Vill inte längre, men nu är det bara två dagar att stå ut, sedan har jag fredag kväll att se fram emot, jag ska äta på freja med ett gäng sköna tjejer, ska bli kul! Ikväll ska jag bara mysa och ta det lugnt, se på Grey's såklart också ;) Over and out.

När livet spelar dig ett spratt.

Tja, nu är det första juni! Tänk så tiden har gått. Redan går man ut tvåan på onsdag nästa vecka. Känns som om jag började ettan för inte så länge sen. Jaja, nu är det också sista veckan på praktiken, som också den har gått ganska fort, trots att man gjort typ samma saker hela tiden. Var ute och sprang idag, tänkte göra det igår också men var allderes för trött för det. Känner mig sjukt trött denna vecka, förstår inte varför.
Igår inskaffade jag mig en ny jeansjacka! Kommer bli en hit i sommar ;) älskar den redan kan jag ju säga!



My baby and me, ciao ciao!


RSS 2.0