Gott nytt år !




Tonight's gonna be a good good night!
Gott nytt år allihopa!


Mitt 2009

Svara på frågorna för att få ett bra år 2010.





ÅRET.
Hur har året nollnio varit för dig? –
På topp till en början, sedan fall jag djumpt och nu är jag på väg upp igen!
Bättre än förra året?  - Kan jag inte säga.
Någonting du aldrig kommer glömma nollnio? – Thailand, sommaren på korpen och den 17:e december.
Har du flyttat under år nollnio? -  Nope.
Har du hittat en ny låt som du älskar? – Ett flertal kan man säga.
Isåfall vilken? – Orkar inte ta alla ;)
Har du kysst en främling?- Typ.


KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit nollnio? –
Jag har haft bättre tur i kärleken.
Har du varit kär? -  Ja.
Har du sagt jag älskar dig till någon? - Absolut!
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - Ja.
Har du haft ett hemligt förhållande? – Sånt vet man aldrig.


SORG&HÄMD.
Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? - Nej.
Har  någon i din släkt avlidit? - Egentligen inte, men den personen är nästan släkt, så det räknas.
Har du slagit någon med knytnäven? -  Haha, verkligen inte!
Varit i slagsmål? - Nej, drömt om det dock.  


PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? –
Flera, men man lär sig av sina misstag.
Isåfall vad? – För personligt
Har du skämt ut dig? – Går väl inte en vecka utan att jag gör bort mig på ett eller annat sett!
Har du ljugit för en vän? – Nej, hatar folk som ljuger och undviker därför det själv.
Har du varit ute en hel natt? - Ja, hihi.
Har du blivit tagen av polisen?  - Haha, verkligen inte.
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön?  - Yes.
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - Yes.


SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går du på? -
Fredrika Bremer gymnasierna, Riksäpplet.
har någon varit elak mot dig i skolan? - Jo .. dumt jävla missförstånd.
Hatar du ngn på din skola? – Hatar är väl att ta i, men finns folk man ogillar.
Har du gjort ngt framsteg? -  Ja, förvånat mig själv tom!
Haft alla rätt på ett prov? - Inte långt ifrån iaf :)!


VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner? –
Ja, jätte glad över det!
Har du förlorat en vän? – Mjo .. :/
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? – Hm, typ lite.
Har du gått bakom ryggen på en vän? - Nej, existerar inte i min värld.
Har du ljugit för en bästavän? - Aldrig.
Har du haft en relation med en vän? – Inte utöver de vanliga.

Grattis mamma!

Idag fyller min mamma 46 år :D grattis till henne! Idag blir det tiramizo och fika med lite släkt och vänner :)!



my maaaaan <3

Detta är min man, Sean Fairs <3







Please don't take my man just because you can, I'm begging you please.


Skärholmen centrum

Idag åkte jag och Emma in till Skärholmen centrum, vilket var ett bra val :) för vi hitta nämligen väldigt bra saker och dessutom träffade på en gammal vän till mig och en ny till Emma, hehe ;)! Väldigt bra dag i stora drag, dock lite trött, åkte kvart över 9 från ösmo, brukar annars vakna tidigast då. Jaja, det var klart värt det ;)!
Nu har man nyår planerat också och om jag lyckas fixa dricka är det så jäkla perfekt, kommer bli grymt kul! Just precis nu ska det bli lite film med lillasyster, bye bye!



En bra shoppingdag

Hello you!
Igår (lördag), var jag och shoppade i stan med Mickis, Bella och Lisa :) kände att det vart en bra shoppingdag, första mellandagsrea dagen och jag fynda massor, köpte med mig mycket hem men fick även med mig pengar över, vilket känns skönt när det blir så, för då har man inte gjort av med så mycket ändå :)!
Idag har bara varit en typisk söndag, en slapp dag. Fast inte helt, åkte ned till nynäs havsbad med mamma, pappa, Natta och Broman och dom tog med sig Mio, så det var mysigt att ta sig en promenad där ;) Nu blir det läggdags, ska upp imorgon på lite äventyr, berättar mer imorgon!




xoxo


Juldagen - nu blir det revbensspjäll!







Det vart en underbart kul och mysig julafton igår!
Nu bär det av upp till mormor och morfar igen, idag bjuds det på revbensspjäll!
xoxo


En liten julhälsning!

Tja, åkte hem från Broman och Nattas place vid två tiden idag, jag mickis, mickis och lisa sov över där igår. Vi åt lite god mat, käka lite gott och mös till lite bra film :) så det var jätte mysigt och skoj att få vara själva sådär, mycket skratt! <3
Idag har jag bakat julgodis som jag längtat efter! Och nu sitter man uppe man familjen på uppesittar kväll, inte det roligaste att se på men vi har trevligt ändå. Det blir allt för mig idag och kanske för julen, får se om jag lyckas ploppa upp någe inlägg till, men hoppas inte på för mycket ;) höhö. God jul allihopa!


Julavslunting

Tjena! Kom hem för en stund sen, från julavslutningen. Välkommnades ut av ett tomt hem, eller nästan iaf, David var hemma vid sin älskling. Har satt på mig lite sköna kläder, snart kommer mamma och pappa hem, de har varit och handla massor inför julen. Det blir till att baka julgodis sen också :) mys!
Fick diplom idag också :D för bra prestationer i aerobics! Kity, så gullig! Kommer verkligen sakna henne! Men det var ju grymt pinsamt när hon dessutom starta med att ropa upp mig ;O! Aja, haha. Sen fick jag en påse med lite godis också, ;)




xoxo


Så kan det gå när inte haspen är på!

Hello! Hjälper lillasyster lite med ett "ilandsproblem", haha.
Imorse när jag gick till tåget så plinga det om förseningar (som vanligt) och då var det bara till att vänta, men när vi väntat i ungefär 40 minuter så plingar det upp att mitt tåg vart inställt och nästa tåg var också jätte försening på. Kall och irriterad gick jag tillbaka hem, vart ingen skola för mig idag. Tågen har verkligen strulat hela dagen och jag orkar verkligen inte fasta någonstans på vägen på ett jäkla tåg. Men mig gör det inte så mycket, missade inte något viktigt i skolan eftersom jag är klar med allt.
Emma hörde av sig och undra om jag ville komma ner och baka med henne. Så jag tog mig ner och bakade och chillade med Emma, asskönt. Så dagen vart inte bortkastad ändå :) förresten var det grymt vackert ute imorse när solen låg på, se och njut!








Winterland!



xoxo


RIP Brittany Murphy



RIP Brittany Murphy,
Tragiskt att dö av hjärtstillestånd i 32-årsålder. Hon dog igår morse och räddningstjänsten kunde inte återuppliva henne. De senaste filmer som hon var med i och känd för är filmer som Clueless, 8 Mile och Smekmånaden.


Fjärde advent

Tja! Då var det söndag igen, fast egentligen inte vilken söndag som helst. Det är faktiskt 4:e advent! Snön öser ner ute och man har för det mesta inte gjort någonting idag, men det är så söndagar funkar. Eller det blir oftast så, jag var faktiskt jätte sugen på att ta mig ut idag och åka pulka med kusinerna eller någe, men alla andra var så otaggade och klarar inte av alla tre helt själv, så det får bli en annan dag. Nu ska jag väl återgå till den vanlige söndags rutinen, ska nog göra mig en kopp te och käka lite pepparkakor och få lite julstämning på 4:e advent och allt! xoxo



new moon

Äntligen har jag sett den!
Jag och Emma kände för att åka in på bio igår, och vi båda har inte sett filmen men velat se den. Så vi tänkte, varför inte? Vi åkte in så fort jag slutat så vi hann med en ganska tidig bio, vilket för skönt med tanke på att det var stora förseningar och massa strul på tågen igen. Sedan fick vi kvällen kvar att hitta på något, Emma hade tomt hus och tanken var att bjuda dit några sköna grabbar men det vart aldrig så, så vi hade myspys för oss själva :) Sedan sleepa jag över, så det var skönt att inte behöva tänka tåg eller buss. Förresten, jag är gaaalet nöjd med filmen! Och jag måste se till att skaffa in den, måste kunna se den fler än en gång ju ;)!




Idag då så blir det middag med familj, plus mormor och morfar, Antonio och såklart Broman och Natta.
Peace!


You will always be in my heart and memories

Begravningar är grymt jobbiga, men efteråt, när man fått gråta ut, minnas tillbaka till de fina minnerna så är det faktiskt en lättnad. Det var en jätte fin begravning och det var kul att få se alla fina människor igen.
Mer vill jag inte tillägga idag,
 rest in peace Ivar Logren <3



Den som skrattar bäst skrattar sist!

Tja! Alla människor förutom vi på fredrika får jullov nu på fredag medans vi får jullov på tisdag, inget som stör mig direkt. Inga jobbiga extradagar, visst det är surt att vi får fyra dagar kortare än alla andra, eftersom vi börjar redan den 7:e, men jag kom just på en sak, det betyder att vi kommer sluta och få sommarlov tidigare än er andra! HA! Plus att det som gör detta ännu roligare är att jag har tre veckors praktik innan sommarlovet, så jag börjar i princip sommarlovet redan då, för jag slipper läxor och jobbigalärare, jag kommer få stå och gotta mig i någon tjusig butik ;) och träffa massa människor och förhoppningsvis även skaffa mig ett fint extrajobb! Så jag gnäller inte :)! Tja på er, suckers!

Can someone make the thoughts in my head be quiet

Har allderes för mycket tankar i skallen just nu, orkar verkligen inte. Försöker plugga men funkar inte så bra med datan i knät, så ska sätta igång ordentligt efter maten. Måste försöka fokusera på provet som vi har på fredag, sen när det är överstökat kan jag äntligen andas ut lite, sen är det bara sköna dagar på måndag och tisdag. Längtar gaalet tills dess, dagarna är så långsamma nu när det närmar sig.
Peace!


15 december

Tjooo!
Sitter och tittar på Bridget Jones på kanal 5, älskar den filmen! Helt jävla underbar, haha!
Idag var det den sista aerobiclektionen för året och med Kity :( kommer sakna henne! Buhu. Hoppas vi får någon annan som också är shyst och bra nästa termin. Idag kom det ännu mer snö, sjukt vad det snöade idag ;)! Mycket mer än så har jag väl inte att tillägga idag, peace!


Jag gillare !



Snö är mysigt och det ger än en grym julkänsla inte sant :)?!
Peace!


Hej mitt vinterland!

Tja!
Det är ju gaaalet vad det snöar ute! Började vid halv 7 tiden i morse och har snöat sen dess, och då snackar vi ordentliga snöflingor! Ser ut som om vi kommit till sälen, snö överallt! Hur mysigt som helst enligt mig :) nu blir det riktig julstämmning people!
Ganska tråkig skoldag idag, aerobicen är en upphöjare iförsej, men är grymt trött idag. Fast jag är alltid grymt trött på måndagar, haha. Tänk att det bara är denna vecka kvar sen en halvskoldag plus en avslutningsdag, sen är det jullov förfasen! Efter vi varit på julavslutningen på tisdag blir det hem och baka julgodis :D myyys! Längtar! Men än så länge är det bara måndag, så kan börja med att ta igenom denna mördardag, you're hear from me later, peace!

Underbara väder denna söndag!

Tjolulu! Gårdagen tillbringades med Therese och våra sköna grabbar i huddinge ;)! Mysig och kul var det iaf! Kom hem lite sent men spela roll :) söndagar ska man sova ut, och bara chilla med livet. Så jag ska ta och göra det till en mysig film tror jag med Mickis och Mickis ;) Peace!





Please someone give me !



Detta skulle jag inte tacka nej till att ha på nyår ;)!
Den stora frågan är kanske vad man ska göra och vara på nyår :)?
Hmm.. den som lever får se. Peace!


Underbart!

Tjo! Kom hem från Therese min underbara fru för en stund sen. Så hamna jag här en kortis sen blir det sängen. Klart en bra fredag idag alltså! Efter skolan gick jag och Therese upp till centrum, där köpte jag mig en bh och ett simpelt linne, saker jag är i behov av med andra ord, sedan provade jag och Therese lite andra gobitar ;) men som vanligt kan man aldrig bestämma sig, haha. Sen så råkade vi glida förbi BikBok, och så rååååkade jackan jag spanat på, som Therese själv har en sån men som är så jäkla bra för det är snygg och passar min plånbok! Och den fanns i L förut fanns det bara XL när jag har kollat på det, och L är iochförsej lite stor och plufsig men jag skiter i det för den är så jäkla skön och vinterjackor ska vara stora och plufsiga så whataheck!
Efter centrum åkte vi hem till Therese, vart god mat, massa gott att snaska på till idol finalen och Erik vann på det och Calle kom då två, precis som väntat men mig gör det inget, hade ingen direkt favorit. Calle är dock grymt skön och cool kille, skulle varit oväntat och kul om han vann, men som han själv har sagt att han kommer göra karriär i alla fall :) så jag är hel nöjd av dagen/kvällen! Så då finns det ju inge mer att tillägga? Jojuste, lite sköna bilder från idag ;) kan ju säga direkt att Therese är gaaaanska så oseriös på bilden, men puss på henne!

 



Nu blir det sängen, god natt!


I see blue sky, it's friday and these fact make me happy!

Tjoo! Idag är jag en glad flicka :) blå himmel, fredag och jag ska se idolfinalen med Therese och en FET kladdkaka ;) mohaha! Perfekt avslut på denna vecka tycker jag :).
Jag har gjort inköp och varuhanteringsprovet och det gick jätte bra, så jag känner mig nöjd oavsätt hur det går. Just nu har jag lunchrast, har redan ätit lunch eftersom vi gjorde prov så sitter man inte lektionen ut och då blev lunchen rätt så mycket längre. Så jag och Therese passar på att få lite mer gjort på arbetet om praktiken som vi ska lämna in efter sista lektionen idag. Så nu ska jag väl jobba på ;)! Ciao ciao !


10:e december

Hej alla glada! Idag är det den 10:e december och det innebär att min kusin Oskar blir hela 5 år gammal idag, herremingud vad åren har rusat iväg, minns så väl när du kom hem från sjukhuset och din storebror Sebastian var jätte stolt och visade upp sin lillebror för mig. Men idag säger vi Grattis Oskar på din 5-årsdag!
Ikväll blir det tårta hemma hos dig, hoppas du får en kanon dag för det är du värd din busunge ;D!





This isn't the last you're be hearing from me ;)!


9:e december

Tjaa! Sitter hemma hos storasyster just nu. Skoldagen har varit bra, förutom att det var lite fel imorse på första lektionen. Vi skulle ha den men läraren som skulle hoppa in för vår orginallärare hade trott det var på eftermiddagen. Så vi gick till gympan efter en halvtimme kanske. Sen så leta vi reda på Benny och så släppte han in oss i simhallen tidigare, fan vad skönt det var att simma. Efter skolan så åkte jag och Natta till Skärholmen centrum och mötte upp mamma och mormor. Jag köpte ett par stövlar som jag spanat in ett tag nu, och snart blir det köttfärsgratäng med Natta och Broman. Peace!

Now I'm that bitch

Tjoho! Har skrivit rent programmet, syftet och låtanalysen till aerobicen nu, känns skönt att ha det klart. Hade egentligen tänkt att vara klar redan så jag kunde lämnat in den idag, men det har kommit upp annat, så nästa vecka blir perfekt.
Imorgon blir det simning med klassen :) yeey! Då blir lilla Gina glad, ingen fotboll eller annan konstig bollsport ;) bara jag och vattnet, så funkar jag bäst. Haha, jag är den ända i klassen som tycker det ska bli kul att simma, kom igen nu ;)! Nu ska jag nog bara njuta av en kopp te och desperate housewives.



Peace!


Ny dag och nya tag

Tjoo!
Har min sista lekion innan aerobicsen nu, håller på och gör de sista på praktikarbetet. Den skriftliga delen ska vara inne senast fredag, och jag tror faktiskt jag är klar med den redan nu. Ska prata med Mikaela imorgon och om allt ser bra ut ska jag nog lämna in den redan då. Var jätte skum mat i skolan idag förresten, tur att vi får mackor vart inte direkt mätt efter lunchen.
Imorgon ska kanske jag, Natta och mormor åka till skärholmen centrum, Natta ska titta på halsduk och vantar och jag ska kolla på jacka och skor, så det blir nice om det blir så, sen ska jag i alla fall hem och plugga. Har inköp och varuhanterings prov på fredag, tycker inte att det verkar så svårt men det är alltid bra att vara på läst. Man tjänar ju mer på det. Nu ska jag fortsätta arbeta de sista minuterna, ciao ciao!

pissig jäkla dag

Jaja, ett jäkla tjat eller hur? Men faktiskt dagen har inte slutat bättre heller.
Ni vet lika bra som jag att alla har sina dåliga dagar, idag kom min.



Ciao ciao!


Ibland har man bara en dålig dag

Tja! Ja, ibland har man bara en dålig dag. Och det har jag just idag, redan från när jag vakna, glömde mycket, och orkade inte tänka. Stora förseningar på tågen gör en alltid irriterad. Kommer in på första lektionen med skolans värsta lärare som dessutom börjar hålla på att vara jobbig. Hon vill att vi ska göra allt så jäkla invecklat! Och det ända vi gör är jäkla skithemsidor som hon aldrig verkar få nog av! Men det har däremot jag! Jag har gjort säkert 40 olika hemsidor, jag vet fan inte vad jag ska göra längre, har gjort allt som går men ändå blir hon fan inte nöjd! Vi har nog med arbete att göra powerpoint och ha bra innehåll i skriftliga delen på detta arbete vi fick efter praktiken om praktiken, och så ska hon komma med sina jäkla hemsidor, blablabla till hör mitt ämne! Jahaaa, så näthandel B innebär att man ska göra hemsidor hela tiden, okej då förstår jag?!
Damp, ja?

Som sagt, dålig dag. Orkar inte!

Friday I'm in love

Tjo! Då var det fredag igen :) skönt. Ska bli en lugn och skön hemmakväll ikväll :) ska bli jätte skönt, är så trött så jag har inte lust till annat. Dagen idag har varit bra, dock var Therese hemma idag för att hon var sjuk :( så man sakna ju henne i skolan! Ja, mer än så finns det väl inte att tillägga, nu ska jag mysa med familjen, puss!


  


Don't say anything

Tja! Skönt att det redan är torsdag kväll :) veckan har gått sjukt fort. Vilket är skönt, och jag har lite småplaner för i helgen ;) så det kommer bli en mysig helg. Idag har jag inte fått så mycket gjort, jag har lite jag borde göra för jag kommer inte göra det i helgen och måndag kväll och göra klart allt blir tight, för det ska vara inne på tisdag. Har verkligen ingen ork mera, jullovet är efterlängtat. På tal om jullov, var uppe på Charinas idag och kollade hur de skulle ha öppet under jul, för de har ju sagt att jag gärna får ta något extra jobb hos dom. Så jag gav mitt nummer till dom så får vi se, annars kommer det säkert komma andra evenamang och lov.
Nu ska jag nog ta och läsa lite och somna tidigt, bouna notte!

jag gillar inte samhälle - bara så ni vet

Tjoho!
Min rubrik känns väldigt bra, med tanke på att vi har samhälls läxa varje vecka och jag är trött på kalla kriget, FN och EU, suuuper tråkigt! Som tur är så är det inte mycket kvar nu till vårt efter längtade jullov! Ska bli så jäkla skönt! Inge mer tråk-tänka-plugg hela tiden.
Torsdag redan imogorn people, tycker denna vecka har gått rätt så fort faktiskt ;P! Det har inte gjort det innan, men denna vecka har rullat på! Skönt, snart är det helg ;D!
Men men, än så länge är det onsdags kväll och jag måste återgå till samhälls läxan och försöka trycka in det i skallen. Good night!

Now the party don't start 'til I walk in

Tjohoo !
Sitter här igen ;) och försöker få fram några kläder att ta på sig imorgon, är så trött på alla mina kläder, ena halvan passar inte, andra halvan är sönderanvänt/tvättat så det finns inget som jag gillar, värdelöst. Kan inte jag bara vinna typ 100 000 kr och få köpa mig en ny garedrob?
Imorgon är det onsdag, ganska sköna dagar så det ska nog inte vara så tungt. Förresten körde vi stenhårt idag på aerobicsen, grymt kul och skönt! Vill ha helg igen, skolan är tråkig! Men vad händer i helgen då, förra var ju grym ska man chilla nu eller ska man toppa förra helgen ;)? Får se vad som händer helt enkelt. Ciao ciao!


 


1:a december

Tjaa!
Sitter på min sista lektion innan aerobicsen nu. Hittade just mina nycklar i lärar rummet, de försvann förr förra fredagen och någon har lämnat in den men tagit bort både skåpnyckel och matbrickan. Vilken idiot! Ofta man ska gå runt med en extra bricka och någon skåpnyckel som du inte vet vilket skåp det ens går till?! Så irriterad just nu, för jag fick ju tillbaka mitt matteprov idag, precis som väntat fick jag ig! Inte mitt första på matteprov som jag fått ig på, men iaf. Det har gått ganska bra de senaste gångerna men nu gick det åt helvete!
Aerobicsen och träffa johanna ikväll blir nog dagens höjdpunkt, annars skulle jag nog gå och lägga mig så fort jag kom hem igen, och inte vakna för än imorgonbitti så denna dåliga dag bara kunde ta slut någongång!
Nu ska jag försökta rensa tankarna och försöka jobba lite med denna oändliga praktik uppgift vi har. Ciao ciao!

RSS 2.0