en härlig lördag !

Hej sötisar !
Vad har ni gjort idag :)?
Jag har i alla fall varit nere i nynäs och ätit glass i hamnen med nattta, therese, mickis och bella :) lägger upp bilder som får tala för sig själva :) orkar inte skriva så mycket.
Ska titta på robinson finalen snart :) jag hejar på jarmo eller anna! Vem hejar du på?
Imorgon blir det nog en dag i solen och plugga, ha det bra, ciao!


fyndiga jag!

Goddagens :) dagen idag visade sig vara mycket bättre än igår!
Vilket känns kanon :) till att börja med, idag skulle jag egentligen slutat halv två (råkade skriva halv tre innan), men vi fick sluta kl ett istället för vår matte lärare körde en kortis lektion med oss idag :).
Sedan har jag och min storasyster gjort månadens fynd idag !



Som de flesta kanske vet så bara äääälskar jag martinblått och marin/vit randiga kläder. Så de förklarar de mesta (: sedan korallfärgade linnet och gula blusen är ju sjukt fina! Jag tror jag kommer bli lite mer korall och gul i sommar, men kommer såklart aldrig missa de marinblåa!
Allt är inte mitt och allt är inte min stora systers heller. En del delar vi på och en del är bara mitt eller bara hennes (: men vi är sjukt nöjda båda två. Och vi delar just för att det känns rätt onödigt att köpa två likadana plagg åt varandra när vi ändå går och tar ut av varandra, haha :) systrar kan vara underbart i sådana grejer ;)!



Ljus och fint med bruna fötter och korall naglar, det är sommarkänslor det! (: enligt mig i alla fall!
Vädret har ju varit ganska tråktigt idag men nu kikar solen fram (: så det kanske är som folk säger, "efter regn kommer sol". CIAO !

inte kläder för väder idag

Hejsan :) sitter i skolan, snart börjar dagens första lektion. Engelska. Ska lämna in "resedagboken" och visa upp min planch jag gjort till den.
Dagen slutar halv tre idag vilket är ganska skönt. Inte så jobbiga lektioner heller. Så dagen kommer rulla iväg och innan jag vet ordet ut av så är det fredag och sol och varmt :) härligt vah?!
Så vad händer annars idag? Jadu, ska väl ta mig hem och träna i guess. Har förövringt tankt att bara ta det lugnt (: små företagande behöver jag inte plugga på just nu i alla fall.
Känner att jag valt lite fel kläder idag, fick för mig att det skulle vara månligt idag men inget regn. Men jag hade fel, och så står man här i gladiator skor ljusa jeansleggings vit tröja och en bolero, tjoho! Men om man ser det posetivt kommer jag i alla fall inte blöta upp några tygskor och strumpor (: bara blöta fötter som torkar på ett smack ;).
Vi hörs senare, ciao caio !

Åskmåln på ingång!

Hur står det till med alla idag :)?
Idag har det varit största skit dagen någonsin! Allt jag har gjort, allt som har hänt har bara gått fel och gjort mig små irriterad hela tiden. När jag väl började lugna ner mig för en sak som hände, kom nästa grej upp som gjorde mig irriterad, skit jobbigt!
Men nu andas jag ut lugnt och harmoniskt. Är klar med engelskan nu, är klar även med svenska / info & layout arbetet så nu är det bara prov på måndag sedan kan jag andas ut och helt och hållet! Hur skönt som helst.

Ska nog ta och sova nu, bara få denna dag urvägen. Natti natti !

25 maj - måndag

hejsan (: idag har det varit härlig sol och värme. Hann dock inte ta åt mig av solen idag för jag gick upp till haninge centrum efter skolan och hjälpte storasyster att köpa klänning till skolavslutningen och så köpte jag ett par skor och så vart det såklart middag på donken. Som inte var det bästa men nu vart det så.
Sedan köpte jag mig ett par gladiator skor :) som verkligen var i min smak, stilrena och snygga på samma gång.
Innan Broman åkte hem till mig och släppte av mig åkte vi förbi honom, han var snäll och lånade ut en mobil till mig eftersom min mobil var lite mer trasig och nu fungerar inte vibratorn längre. Vilket är ganska jobbigt eftersom jag inte har något ljud heller. Så det var super att jag fick låna en :) dock inte den bästa men jag får nöja mig helt enkelt.




Idag var min första dag i första träningsveckan :) körde ett träningspass ganska direkt när jag kom hem, vilket var sjukt jobbigt. Eller jobbigare än vad jag trott. Men det är bra :) ska verkligen forsätta detta och jag lovar dig att det kommer ge resultat ;D!
Nu har jag engelska arbetet och svenska/info & layout arbetet kvar att göra och bli klar med. Sedan har jag ett litet prov nästa måndag som jag tror kommer gå ganska bra ändå :). Så jag känner mig ändå ganska lugn inför allt. Det är inte många dagar kvar men det är inte mycket kvar att göra helle så det gäller bara att komma igång och göra det :) hehe.
Tänkte egentligen göra klart de sista på svenska/info & layout inför presentationen. Men jag känner att jag vill inte vara helt hjärndöd imogon så det får bli till nästa vecka och då ska jag vara klar med precis allt! Puh, nu lät det lite jobbigt (: man jag ska köra hårt in i det sista så är det bara!
Nej nu är det sängdags för lilla ginah (: ciao!


då hamnade jag här tillslut

Hej !
Hur har eran långhelg varit?
Min har varit ganska lugn men ändå sjunkt skön :) ibland känner man att man inte behöver fester eller massa saker att göra för att få en helg skön och rolig :). Precis så känns min helg. Dock har det varit mycket, för mycket godis käkandet i helgen, ända sen i onsdags faktiskt. Inte bra :O!
Men det är lugna puckar för imorgon startar mitt nya liv :) sundare för både hälsa kropp och själ. Ahhh. Jag behöver verkligen detta för mitt självförtrående och min ork till att göra saker, ork med skolan till exempel.

Så imorgon är det inte bara måndag det är en ny vecka nya tag för mig men dock samma plugg att göra. Så jag hör av mig ;) ciao !

ny dag och nya tag

Hej på er :) hur har eran dag sett ut?
Mig har det inte hänt så mycket. Vaknade ganska sent så när jag hade ätit, duschat och varit och handlat middag och de som behövs hemma så var klockan ganska mycket. Så jag fortsatte med att pilla lite hemma (eftersom vi är hemma själv blir det jag som sköter allt).
Nu ska vi ta och fixa lite middag och så får vi se vad som blir ut av kvällen :) pussss !


måste be om ursäkt för mitt lilla raseriutbrott igår. Varför är det alltid så tufft med precis allt i slutet ut av skolan? Puh, hoppas de sista veckorna rusar iväg, orkar inte ha det så här längre.

boys makes girls cry

Jag fattar inte att killar aldrig kan lyssna och tänka efter att vi faktiskt inte bara sitter och gnäller utan att vi försöker få fram något och prata med killen för att man kanske har helt fel, han kanske har något att säga om det. Men inte det inte, istället är man en jävla gnällspik och så vänder man på klacken och går!
Jag fattar inte att jag fortsätter att torteras på det här sättet! Prov att lyssna ibland, prova att säga "hur mår du idag", prova att inte vara så jääävla självgod!



I hate that I love you

små saker kan göra skillnad

Godkväll, sitter och tittar på en ut av mina favorit serier, just det, desperate housewivies. Så härliga kvinnor allesammans :).



Imorse när jag gick till tåget fick jag en frukost påse från coop. Hur härligt som helst :) tänk att så små saker kan få en på lite bättre humör. Jag tog lite ur frukost påsen lite då och då under dagen när det passade bra :).
Sedan vill jag tacka mina vänner i skolan som verkligen gör min dag! Inte för att de gör något speciellt annat än är det sköna människor dom är :)  love u guys !




Imorgon är det sista dagen i skolan innan lång helgen. Skönt! Och dessutom ska mina föräldrar vara borta hela helgen :) så ff hela helgen, woho ;P haha. Ha det bra människor !

Ibland kan man undra alltså

Tja. Ibland kan man undra verkligen vart man hittar sin ork till skola, familj, pojkvän, träning och sedan ska man hinna ta det lugnt också. Liksom den där tiden för sig själv som är så himla viktigt sker bara på nätterna när man sover.
Planerar man för mycket att göra under en dag eller är dagarna för korta?
Mitt temperamet suger just nu, jag blir lätt irriterad fast än jag kan ha varit hur glad som helst minuten innan. Men ändå orkar man fortsätta. Ändå sätter man sig och pluggar, ändå går man ut och tränar och ändå sitter man och snackar hur länge som helst vid matbordet och går direkt efter till tvättmaskinen och tar tvätten.
suck, jag har problem. Sommarlovet är glatt välkommen, kan fan inte fortsätta i detta.

lovar att skriva roligare inlägg senare, hej !


I'm going to keep running until I fall

Tjena, har varit ute och sprungit ikväll :) känner mig skit stolt just för att det kändes verkligen att jag tog i och det gick hela vägen och dessutom sprang jag själv och jag brukar känna mig så omotiverad när jag springer själv men inte idag :)!
Tänk vad det kan göra genom att bara ställa in sig på de posetiva tankarna. Skumt egentligen.




förresten, jag är ganska petig ut av mig och är väldigt noga med att ta fram vad jag ska ha på mig dagen som väntar för att slippa tänka på det på morgonen men imorse gjorde jag inpuls på klädning och har en liten känn sådär att det kommer bli samma imorgon. För jag kan verkligen inte komma på "jag vet, kan ta de här". Helt tom i skallen.

Jaja, ni behöver inte läsa mer om mina skumma tankar. Nu ska jag smsa upp min syster till rummet och så ska vi slå på sesång 3 ut av OC ;) ha det bra ! Ciao ciao !

det vart en solig dag ändå

Hejsan :) jag som tänkte "jaha, då blir det en innersittardag". Men icke :D solen tittade fram tillslut ändå. När jag först vaknade i morse så var det ganska ljust men dock månligt. Men som tur var och vilket var väldigt skönt ökade värmen och månlen försvann så gott som :). Så jag har varit ute och tagit varit på både värme och sol (: super skönt.
Det är bra för min hy också, eller rättare sagt mina finnar. I början blir det lite värre, men efter några dagar är jag i princip finnfri och brun hy på köpet :) bra va?!
Nu kom Lucas så jag ska vara social med honom, ciao !

det var betydligt fler än jag som njöt ut av solen idag (:

Helgen

Nu är helgen snart över och jag deppar inte för det :) för vi har bara tre skoldagar denna vecka och det kommer blir superskönt med lite extra ledighet :D!
Helgen har sett bra ut, fast min planering var tom. Jag har mest tagit det lugnt och umgåts med familjen. I fredags grillade pappa och vi hade en liten avskedsmiddag för min farbror. Så jag vart kvar hemma hela kvällen och hade dessutom lagt mig lite på verandan under dagen och tagit åt mig ut av solen ;) som jag fortsatte med i lördags. Super varmt vare, men super skönt såklart! När jag tröttnade på att sola gick jag och min lillasyster in och städa huset. Så grillade vi till middagen igen (: så efter middagen åkte jag till vh och plockade upp therese och vi åkte sedan hem till filip och chillade på hans elevhem. Det var mysigt sådär (: skönt att gör något liksom.
Så nu är det söndag det är halvdant väder så det lär nog inte bli ut och sola, men ska aldrig säga aldrig. Min lillasyster och hennes kompis tänkte se på en film hade nog tänkt att hänga på dom. Lucas skulle höra av sig när han var klar hos "livet är en fest"- avslutningen, hoppas han kommer hit. Han har sovit här hela helgen, men har knappt träffat honom.
Får se hur det blir (: är i alla fall nöjd med helgen. Puss på er !

kan inte låta bli

Jag kan bara inte låta bli att lägga mig på verandan och ta åt mig ut av solen när det är sådant härligt väder! Tror nog fler än jag gör så ;) så himla lugnande och skönt och det bästa ut av allt får man ju lite färg ;D!



God dag !

God dag gott folk :)
I onsdags var det min och Lucas 2-årsdag! Grattis på oss!
Men tyvärr kunde vi inte fira den just då och det kommer inte gå i helgen heller för Lucas ska hjälpa till med livet är en fest i nynäs i helgen.
Så vi har småplanerat att ta det nästa vecka när det är lång ledigt och allt :), hoppas vädret är med också då kommer allt bli super mysigt!

Idag blir det middag med nästan hela familjen och min farbror som är här från Italien. Han åker dock hem imorgon så det är därför det blir liten extra speciell middag så där :) och Lucas kommer vara upptagen hela helgen så jag har inget alls att göra, så vad ska alla göra i helgen :)?!

Och vad gör alla ikväll? :)
Usch, hatar verkligen när jag har absolut inga planer till helgen. Känns så bortslösat. Och helgen ska vara då man ska passa på att ha kul och göra saker som man inte hinner i skolveckan, så nu när jag inte har något planerat ingen aning om vad alla ska göra så känner jag mig ganska lost och (en aning mobbad) det blir en sådan slöseri på helgen. Det vill man ju inte! Så jag ska se till att ragga upp någon/några så jag inte blir hemma och det slutar med att jag har städat hela hemmet och käkat massa onyttigt. Ska inte tråka ut er mera, ha en trevlig helg, jag ska försöka iaf ;)!


längtar till långhelgen redan <333

kvällspromenad

God kväll :) tog mig en kvällspromenad istället för att springa. Tror att det blir springanden imorgon istället med lillasyster, roligare när man är två ;)
Men ikväll prominerade jag med mamma pappa och pärlan :) det var jätte skönt ute. Och det var massor med vitsippor överallt, så himla mysigt, känner verkligen att det är vår !
Slänger in lite bilder så får ni se vad jag menar (; puss!





dagens


jag gillar verkligen mina jeans leggings, superskönt och samtidigt snyggt att ha på sig !

då var det tisdag

Tjenna, har precis gjort turismprovet. Det gick faktiskt ganska bra kändes det som, men jag hatar när jag missar saker som jag egentligen vet vad de heter, hjärnsläpp med andra ord.
Men jag tror inte det blir ig iaf så det är jag jävligt glad över :)
Jadu, vad händer idag då?!
Tänkte ta mig en spring tur ikväll, sprang inte på hela förra veckan tackvare att jag inte ville göra förkylningen värre. Men nu har jag inte ont i halsen knappt huvudet heller, mest snorig men det kan jag ta. Så idag ska jag röra på mig :D!
Tro det eller ej, men jag har saknat det.
Ja, annars ser dagen ganska lugn ut, desperate housewives ikväll också sedan får man ju sova ut imorgon :) härligt. Ska iförsej ta och göra lite plugg hemma imorgon, men jag har ju en hel dag så jag klarar mig nog :).



Nu är det inte mycket kvar i skolan alltså ;D woho!
ciao !

halvdan skolvecka

Hej på er :) skolveckan har då börjat ännu en gång och det började med en friluftsdag på rudan, vilket sög, det kom 6 personer och jag från klassen och det började regna och var jätte tråkiga uppigifter. Så jag och de brudar som var där åkte hem när vi ätit lunch. Så jag var hemma kvart över 12.
Imorgon är det en vanlig skoldag, och vi har provförsta timmen. Så jag kommer att plugga hela eftermiddagen. "Good luck with that"
onsdag är vi lediga :) så båda våra lektioner är inställda. Så det är ju superskönt ! Och dessutom är det min och Lucas 2-årsdag på onsdag :) hoppas vi i alla fall kan ses då, vi har planerat att göra något mysigt till helgen.
Torsdag är det nästan vanlig skoldag bara att vi kommer nog att flytta upp matten och sluta tidigare för en lektion är inställd.
Fredagar är alltid lika sköna :) behöver jag säga annat är 10 till 11.30?! Tror inte det :) ciao !

helgen

Hej hej :) jag har upptäckt att jag knappt har hunnit suttit vid datorn i helgen :) vilket är ganska bra, men ganska ovanligt.
Så fredagen var mysig och underbar :) sedan kom lördag och från början skulle jag följa med Johanna till haninge och sedan åka och möta mina flickor inför vår lilla tjejkväll. Men så vart det inte riktigt, utan Johanna kände att hon behövde spendera lite tid med sin mor så jag tänkte att jag får träffa Johanna någon annan dag :) så de vart att jag var hemma under morgonen och tittade på film och senare mot lunch tiden så gjorde jag mig i ordning och kanske vid tre tiden åkte jag in mot haninge och mötte Therese och Alexz.
Vi köpte god mat och satt och mös och pratade massa, inte för än senare mot kvällen slog vi på tv:n och vi var även ute och hoppade stutsmatta :) hehe. Vi hade en heltrevlig kväll tycker jag i alla fall! Synd att de andra inte kunde, men det kommer fler helger ;)

 


Söndagen vaknade jag ganska sent och gick upp och åt frukost med Lucas sedan gick vi till viksängen och tittade vi på fotbollsmatch, Mickis spelade :) och de vann! Deras andra serie match, så det var ju bra. Grattis till dom! :)
På eftermiddagen åkte Lucas för att gratulera sin morfar och jag vart hemma själv men Johanna hörde av sig och vi umgicks hela kvällen :) så det var mys. Vi mötte även Amanda när vi skulle börja tänka på att gå hem.
Så helgen i helhet har varit skön och bra :)

 helmysig kväll verkligen :) !

dagens

slänger in en dagens när jag ändå håller på :) så här ser jag ut idag:




det är något speciellt med fredagar

Hej allt underbart folk !
Hur står det till med er? Med mig är allt bara fint :) jag vaknade självkmant ganska tidigt imorse men mig gjorde det inget för jag la mig ganska tidigt igår och jag känner mig lagom utvilad så det är skönt.
När jag ätit frukost i lugn och ro gick jag in i duschen och gjorde mig i ordning och följde med mamma upp till centrum för att handla. När vi varit i centrum kände jag mig lite hungrig så jag tog mig en skål fil och crunchy :) satte fint i magen. Nu ska jag bara dra ut tiden lite :) Lucas kommer hit vid fem halv sex och vid kanske halv sju tiden ska vi åka ut till sorunda på släktmiddag :) så det ska blir trevligt.

Det är verkligen något speciellt med fredagar, oavsätt vad man har planerat på en fredag känns det alltid lite annorlunda, på ett härligt och skönt sätt :) kanske för att det är början till helgen, eller så är det bara hur fredagar är :)

ciao caio !

veckan slutar idag !

Imorse fick jag ett underbart besked om att jag är ledig imorgon :) ! Snacka om att jag ska sova ut.
Just nu sitter jag i skolan och borde plugga med det går inte så bra, har verkligen ingen arbetsro. Känner mig sjukt okonsentrerad. Inte för att det är stökigt eller någe. Men jag har ett prov som det känns som om det inte kommer gå så bra på. Ska plugga igenom lite på lunchen och göra mitt bästa och hoppas på att det räcker.
Imorgon ska jag på liten släkt middag hemma hos min farbror i sorunda :) blir mys, sedan på lördag är det tjejmiddag :D! Ska bli skoj, hoppas det blir fint väder så kanske man kan äta ute i solen :) wiie.
Vi hörs en annan gång ! Ciao ciao !


myspys !

Hej hej, har pluggat ända sedan jag kom hem idag. Jäkla skit administration alltså! Hoppas verkligen det gav något för imorgon är det provet.
Har duschat och sånt nu och tänkte sätta på OC, men jag ska se efter vad de gör där nere :) ciao ciao !

 

dagens

Dagens frisyr: Toffs & lugg ner
Dagens outfit: leggings, långt vitlinne & blåtröja, svart kofta & en skraf på det
Dagens händelse: 2 och halvtimmes lektion & hem och fortsätta pluggandet (tummen ner)
Dagens planer: Plugg plugg och åter igen plugg.
Dagens köp: Kaffe
Dagens vill ha: Sommarjobb/extrajobb, tatuering och navelpercing.
Dagens dryck: Kaffe
Dagens lunch: Pasta och tomatsås
Dagens mellis: Det får vi väl se
Dagens godis: INGET, vardag föfan.
Dagens humör: Helt okej (tummen upp)




vilken skulle passa mig bäst ?

Ta min tillbaka !


vill bara tillbaka och ligga i solen igen och slippa alla tråkiga arbeten och prov


Men tyvärr är jag i Sverige hemma i huset och det är mulet och regnar ute och jag måste ta fram mina böcker och sätta på en kopp te och plugga. Vi hörs, ciao !

skolan gör mig galen

Hej sitter på svenska lektionen och håller på med ett svenska/info & layout arbete. Är inte direkt det roligaste. Vi har 3 veckor på oss att bli klara med det, men det är hur mycket som helst som ska finnas med! Jag blir galen! Måste fan göra skiten varje dag efter skolan för att hinna klart med skiten, kul (yn).
Det värsta ut av allt är att info & layout läraren ger oss extra än vad hennes ämne är. Och hon verkar inte fatta att det är för mycket begärt på den tiden vi har. Men men, får väl ta i och göra så gott jag kan. Känns som om det kommer sluta illa ..

Har matteprov idag, satt och plugga typ hela eftermiddagen igår. När jag tröttnade och kände att jag hade gjort så gott jag kunde så gick jag en liten promenad med Natta och Emelie och hennes hundar Seven och Cheqita och såklart Pärlan :). Kom hem och skulle in i duschen när min farbror kom hem och hade massa kartonger med sig med allt möjligt från italien, bland annat 3 burkar Nutella :) moahaha, gissa vad jag åt på mackan imorse ;).

Ska väl ta och fortsätta med arbetet nu. Vi hörs senare kanske. Ciao!

dagens



Dagen ser ungefär ut såhär, iväg till skolan nu snart och äta lunch med Natta, gå i skolan och träffa mina älsklingar och efter skolan så kliver Mickis på tåget och följer med ner till nynäs en sväng sedan ska jag hem och plugga på matten, ska verkligen inte sitta vid datan, jag ska bara inte ! Ciao !

Nu är helgen snart över

Och jag har haft sjukt mysig långhelg :) och snart är det över.
Har inte sovit hemma på typ hela helgen, sov hemma inatt resten ut av nätterna har spenderas ute på yxlö. Men det har varit mys :) har ätit god mat med trevligt folk och åkt lite båt och bara haft det skönt med Lucas.
Idag måste jag plugga lite på matten har prov på tisdag, sedan blir det mycket plugg imorgon för att jag ska klara provet ens. Min farbror Antonio kom hit idag, han kom till Sverige igår så sov han hos en kompis och nu ska han vara här hela veckan och lite till :) så det blir härligt, hoppas han har kommit med något gott från Italien.
Nu ska jag chillpilla med Lulle, CIAO !





RSS 2.0