Ebba !

Hur, varför ? Finns det verkligen inget annat sätt, ;( !?   

Ebba <333
image6

sovigt ut & ätit för mycket

Inatt sov jag hos lucas, vi vaknade rätt sent och hade verkligen sovigt ut. Det var skönt att vakna utan att behöva känna att man inte har sovit klart. Jag har verkligen ätit för mycket och tränat för lite ( eller inget alls ) detta lov. Helt sjukt, om det inte är massor ut av godis så är det mycket mat. Allt möjligt. Jag har ätit massa skit ända sedan i fredags, alltså jag kan inte komma på någon dag som jag har ätit någelunda nyttigt :S usch, mår nästan illa ut av bara tanken. Jag måste börja simma nu, måste skaffa något bra att kunna simma i sedan är det bara att hitta bra tider och bara köra igång. Jag har lovat mig själv att jag ska börja simma när simhallen öppnade, först var jag sjuk sedan så nu har jag inte haft tid, lite för läxor och lite för att jag inte kan säga nej till lucas speciellt. Jag ska verligen ändra på mig, jag kan inte hålla på såhär längre. Men sedan när jag har tränat upp mig ett tag så funderar jag på om jag ska börja i ösmosimsällskap, liksom bara för att kunna få lite träningspass och kanske börja tävla, sporta på riktigt alltså, men får se. Ska iaf träna på egenhand. haha, jag typ drömde om att jag började träna simning och fick fett fin kropp och allt inatt. Det var väl de som slog mig lite just igen, att jag saknar faktiskt att simma, men jag är segstartad. Men nu jävlar, ska allt bli bra :) !

image5
magen ska bort  !

en liten resumé

Först i torsdagsnatt så redde jag ut allt som var mellan mig och johanna, så det kändes rätt så bra, men sedan fick jag reda ut en del men lucas på fredag morgon. Och allt verkade lösa sig och det känns bra, nu är det bara tiden som avgör hur det fungerar, men det ska nog gå bra nu :)

Fredageftermiddag var jag bjuden på påskmiddag hemma hos lucas, så det var där jag hamnade och spenderade även natten där. Lucas vän foppa var med honom på dagen och även på middagen och natten han med. På lördag morgon skulle lucas och foppa iväg till foppas släkt för att fira lite påsk så då åkte jag hem. När jag kom hem så löökade jag OC ett bra tag, tills mamma och pappa kom hem och började laga mat, så jag hjälpte till lite och sedan satt vi och åt en liten påskmiddag för familjen, typ. Det var jätte mysigt och trevligt och emot kvällen gick jag ut för att möta emma. Emma och jag pratade även vi om allt som hade hänt och löste det. Så det kändes bra, vi var säkert ute i kylan i kanske 2 timmar och bara pratade om allt. Efter det så gick vi hem till emma för att vi frös så mycket, det vart så att jag vart kvar till ungefär 1 på natten, sedan var jag lite tvungen att gå hem. Så jag pallra mig hemåt och sedan hamnade jag här.

För en månad sedan tvivlade jag på att det skulle hända någon posetift alls det här året, men nu har jag slutat tvivla. Nu vet jag att det inte kommer att bli så, allt verkar äntligen lösa sig. Och jag ska anstränga mig hårt för att inte förstöra något, för detta ska bli det bästa sista året ! Så är det bara, så är det och så ska det bli !

nu är klockan 02.32 och jag känner mig rätt trött så jag ska sova, <333 puss !

GLAD PÅSK !
image4

en vanlig vardag

idag är det torsdag och vi har koferansdag, det innebär att mitt lov har redan börjat. Jag har sett fram emot påsklovet för att det ska bli annorlunda än vad sportlovet blev. Och det har ju redan börjat rätt bra. Men just nu är jag rätt sur på mig själv. Jag och lucas hade lovat varandra att jag skulle sluta vara grinig och att han skulle sluta klanka ner på mig och hålla på. Men det hända iaf, det är löjlig alltså. Jag skulle skoja lite med honom, men han ville bara att jag skulle gå .. så då får jag såklart för mig att han tröttnat lite på mig och orkar knappt ens skoja med mig, som förut. Varför kan inget vara som förut ? Jag hatar mig själv, allt är mitt fel. Jag ställer alltid till det, han har rätt, jag är värdelös helt jävla bombad. Nu ska jag fan skärpa mig och sluta tönta mig. Jag orkar inte med allt tjafs och skit, då ska jag inte provicera fram det heller. Så, punkt slut.

Måndag

Brölloppet var inte så illa iaf, förutom att mina små kusiner oskar och sebastian kunde inte låta bli att flamsa fram vid altaret, de var ring bärarna, och de kasta runt kudden med ringen på och skutta runt, oskar var nog värst. Men det var ändå inte så farligt :)  Det var segt ett bra tag, middagen. Sedan när det var fika började de vuxna flytta runt och prata mer och dricka mer, det vart lättare stämming alltså. Lite senare kom lucas :) redan efter en kvart så började vi få öl och smaka annat dricka, :) så då blev allt lite roligare. Efter en stund plockade de undan lite bort och brölloppsdansen var igång :) det var lite dött först, men efter en timme eller så, så dansade rätt mång, till och med lucas :) ! Sedan hade mickie serös snack hela kvällen, haha :) sköning alltså, synd att man träffar honom och hans familj så sällan bara, jag gillar dom.
Det var en resumé ut av brölloppet ungefär :)

Dagen efter var lite seg, men jag och lucas hade mysigt iaf, det har varit lite stelt på sistonde, det var som om vi tog igen allt och verkligen visade att vi älskar varandra och inget får komma i mellan. Det kändes skönt och verkligt, om man säger så. Det var liksom inte bara för att, utan det var för att det är så vi vill ha det och det är så det egentligen är. Så det kändes bra, efter allt.

I fredags slutade jag med min pencelin, så jag har känt mig lite risig efter det. Men det kanske bara är just nu, tills min kropp har vant sig att jag inte behöver medecinen, om man säger så. Eller så hjälpte pencelinen inte och jag vet inte vad som händer :) Så, det var allt jag hade att komma med för den här gången, hejjs <33 !

Lördag

Idag är brölloppet, just nu ska jag fixa min kusins frisyr sedan ska jag nog titta lite på OC eller så går jag in och dushar först. Sedan kanske vid sådär kl 1 kanske man ska börja göra i ordning sig och se till att allt blir bra. Efter det är det bara att pallra sig iväg och titta på bröllop. Jag hoppas att Lucas kommer i tid, men jag tror inte det. För att han är på cup inne i stan idag. Typ, östermalm (?) jag vet inte :)
Jag åter kommer med en bild på mitt resultat senare eller imogron. Det var allt, puss <3

Fredag

Idag var det bolltunering i skolan, vi kom trea ut av fyra klasser, haha men vi slod iaf A :D ! Det är typ huvudsaken för våran klass ;) ! Idag brast allt också, jag och lucas pratade säkert mer än en timme i telefon och redde ut allt skit med den här tjejisidenten och det. Sedan så nu har vi bådat lovat varandra att vara bättre emot varandra, för att vi älskar varandra och vi vill ha ett förhållande som funkar bra. Och det ska det göra nu, det har gjort det förut, men nu hamnade vi på lite djupt vatten, men vi klarar detta bra ändå. Tillsammans är vi oslagbara <33
Nu på kvällen ska jag till min mormor och morfar, för att min kusin och hennes föräldrar är där och de bor i göteborg, så vi ska dit och för "festa", ska på bröllop imorgon. Hejdå.

477573-3

p.s.  i love you  <33

torsdag

idag har det varit lite sisådär, johanna var ledig för att hon gjorde ett gymnasie besök och martina var i fjällen. Annars var allt som vanligt tycker jag. Men jag ska ge ett löfte till mig själv, att sluta vara så orolig för lucas, jag vet att han älskar mig, även om det är rätt otroligt så gör han det. Så den lilla insidenten i måndags behöver jag inte bry mig om när det gäller lucas, men för hennes del så .. ja. det är svårt att bara glömma sådär, men det kommer väl någon dag när jag slutar tänka på det när jag ser henne. sedan nu hade hon sagt att en puss har ingen dött ut av .. ååkej ?! Ajaa, jag orkar inte skriva om det mer,
men alltså efter det här som har hänt har jag blivigt mer rädd än någonsin att han ska tröttna på mig .. inte för att jag tror att han hellre vill ha henne, men jag vet inte. Det är som en klump som fall imellan och kleta sig fast på ett obehagligt sätt. Men jag ska tänka mig för, inte gnälla och retas och sådant onödigt.
för jag älskar verkligen lucas, han betyder så obeskrivligt mycket för mig, jag kommer alltid tillhöra honom mer eller mindre. 

 Hejdå.

hur fan kan man gör så ?!

Igår var min dag som vilken tisdag som helst. Men innan jag skulle gå efter skoldagen så pratade jag med min pojkvän och fick reda på en sak som jag nästan bara väntat på .. och som gjorde mig väldigt arg och ledsen. En annan tjej har hållt på med honom länge och jag har hatat det, men jag har inte brytt mig så mycket ändå för att jag vet att lucas inte gillar henne så plus så har hon kille. Men det stoppade tydligen inte henne. Hon gjorde något som gjorde mig så arg och ledsen att jag inte kan sluta tänka på det. Hon pussade honom, okej, det är värre om hon hade typ strulat. Men ändå, själva grejen ! Hur fffan kan man göra så ?! Just hon också ut av alla människor. Hon har sms;at rätt så mycket med Lucas den senaste tiden och skrivigt älsk och skit (?!) och så har hon gått ut ifrån sina lektioner för att hon vet att han hade rast. SÅ PATETISKT. Hängt på honom, kramat hela tiden. Och jag kanske låter löjlig, men det sårar en. Man håller bara inte på med en kille som är upptagen, speciellt inte om man är upptagen med någon annan häller. Iaf, efter skolan då när jag fick reda på det, så skulle jag åka in till stan för att köpa klänning till brölloppet som jag ska till i helgen, jag som älskar att shoppa och prova kläder och sånt, var helt deprimerad, jag kunde inte få ut synen ur huvudet när hon sträcker sig fram och pussar honom .. lite senare samma dag skulle jag dessutom titta på hockey med Lucas och hans pappa, stämmningen var på topp på hovet, men jag var fortfarande arg och ledsen. Helt knas i skallen. Jag ville explodera. Jag pratade med Lucas om att han skulle prata med henne, för hon kan inte gör sådär bara sådär, fan ! Ah, så hade han pratat med henne och frågat VARFÖR hon gjorde det, jo hon är KÄR i honom ?!?!?!? HALLÅE, du har kille ditt lilla äckel, plus att Lucas har mig ! Hon har sagt i början när jag och Lucas och jag vart tsm att hon gillade honom och hade gjort det ett tag .. borde inte det gå över, eller iaf ge upp när hon märker att vi inte direkt vill lämna varandra och dessutom skaffar hon sig egen kille som hon "äääälskar" så mycket. FAN, vad jag tycker synd om hennes kille. Lucas är tydligen inte hennes enda puss-offer. Men så idag när jag gick till skolan och sedan träffade Lucas så sa han att de hade kommit överens om att de bara ska vara vänner för det är det ända Lucas vill, hon hade självklart gått med på det ( fan, hon kan ju hålla på iaf ) och när han sa det så gjorde det mig inte dierkt gladare. Jag vet hur hon är, hon kommer inte direkt sluta sms;a 24/7, hänga och krama honom. Jag VET hur hon beter sig. Jag är fan inte blind eller dum heller för den delen. Jag försökte förklara för Lucas att det inte räcker, utan att han måste prata med henne så att hon fattar att hon inte kan hålla på hursom helst. Men då skrattar han bara åt mig .. SKRATTAR ! Hur fan kan han skratta när han själv blev skitarg ( Mycket argare än vad jag är nu, Mycket ) när en ut av hans kompisar pratade lite extra eller gav mig en knuff, små flirta, som Lucas tycker att han gör/gjorde. Och jag tyckte inte ens att han var så på, men när Lucas vart arg och ledsen inte fan skrattade jag, utan jag försökte prata med Lucas och säga att jag skulle försöka att tänka på att göra något själv och om det inte funka fick han prata med honom om det, för jag känner honom inte så mycket och det vore lite väl självgod att säga att han är kär i mig när jag själv knappt har reagerat, och be honom sluta hålla på när det var Lucas som vart drabbad. Men nu får jag inte ens prata med tjejen utan det skulle Lucas göra, HM. Lyckat det lär bli. Han kommer säkert inte ens prata allvar med henne, för det var ju inte någon big deal ( ?!?!? ) Så min dag i dag har varit helvete, Lucas skrattar åt mig för att jag överreagerar ( ? ) enligt honom och tjejen sitter och smilar emot mig som om jag inte vet någonting !! Om inte Lucas har pratat med henne ordentligt, då vet jag en uppgift jag har att göra.

Så, punkt.

åååååhh.

hejsan, just nu känns allt så bittert.
Jag har rätt mycket att göra i skolan och allt är bara skit runt om kring en. Lucas är det ända ljusa känns det som just nu, jag går med mina vänner i skolan fast jag lyckas ändå känna mig ensam. Vad har jag gjort för fel den här gången .. jag fattar inte. Neeej, om de ska vara så, så får det vara. Då kan jag klara mig fint på egen hand för jag orkar verkligen inte höra allt och stå vid sidan om och bli behandlad som luft, inte igen, aldrig mer.
Jag missade lite med min pencelin i helgen, så jag börjar känna mig lite dålig men jag fortsatte med pencelinen iaf så det blir säkert bättre snart. Påsklovet ska bli kul har jag bestämt mig för :) jag ser fram emot det.
// ginahs


skolan

elevensval, engelska.
jag sitter i datasalen och gör ingenting för att jag inte orkar. Jag är så jävla skoltrött numera, jag vill ha högre betyg och anstränga mig mer. Men jag orkar inte. Jag känner att min tid inte räcker till, jag måste skärpa mig. Jag kan fan inte hålla på såhär mer. Jag har faktiskt en engelska uppsats att göra, så jag ska fan ta och göra något ut av tiden jag ändå är i skolan, jag ska plugga mycket i skolan så blir det mindre hemma.  Det kör vi på, asbra.
Nu har jag bestämt att jag ska köra på det :)
ååh, jag ska på bröllop nästa helg, måste köpa klänning. Alltså jag kommer säkert inte hitta någon som jag blir riktigt nöjd med och om jag gör det så är den säkert asdyr. Fan vad ja är negativ. Det måste också ändras. Jag måste komma igång och träna igen, jag tränade lite förut, sådär sprang i 45 min tre dagar i veckan, om jag börjar med det igen och sedan börjar köra lite i simmhallen, i gymmet också.  Eller alltså simma mer, men gymma lite också. Fan jag ska bli vältränad igen :) !

Får vi se hur det går för mig.


sämsta lovet ever

hejsan, idag tänkte jag berätta lite om hur mitt sportlov har varit :)
först så hade vi läsvecka i skolan och hade redovisning på torsdagkvällen så då fick man vara ledig på fredagen, så mitt lov började där. Och på fredagen var jag med min pojkvän och sedan på lördagen så umgicks jag med några vänner :) sedan lördag till söndag till måndag sov jag hos min pojkvän, och på måndagen skulle han åka till fjällen ganska tidigt på morgonen sedan hade jag bestämt att jag skulle vara med johanna, men när jag var hemma och hörde av mig till henne så var hon på väg in till farsta med sin mor och hon skulle höra av sig senare, så jag var hemma hela dagen och tittade OC, jag kände mig ganska risig och hade ont i halsen. Sedan vart det kväll och Johanna ringde och berättade att hon nästan höll på glömma bort att hon hade träning senare på dagen och hade inte hunnit höra av sig till mig emellan, men det var lugnt. Men så undrade hon om jag ville ut med några, men jag tackade nej för att jag mådde inte så bra men jag lovade att höra av mig dagen efter, jag trodde att jag mådde sisådär för att jag hade sovit lite för lite och lite ont i halsen skadar ju inte. Nästa dag visar det sig att jag mår ännu sämmre, har skiiit ont i halsen och huvuderk rätt varm, säkert feber. Så då låg jag hemma resten ut av veckan för att jag var sjuk. Mamma ville att jag skulle till till vårdcentralen för att titta varför jag mådde så dåligt, för jag åt knappt för att min hals var så tjock. Så till slut gick vi iaf till vårdcentralen på fredagen och så visade det sig att jag troligtvist hade halsfluss, som visade sig stämma. Jag fick pencelin och starka verktabletter för halsen. Sedan fick jag fortfarande inte träffa någon förän jag ätit pencelin i tre dagar för då har jag slutat smitta. Jaaaaah, det var riktigt kul lov alltså, tur att det är bara tre veckor i skolan innan nästa lov, annars hade jag varit lite ledsen :) men nu idag har det annars inte hänt något speciellt, känder verkligen för att berätta detta :) tänka sig att man prickar in precis ett lov där man har tänkt att göra massor så blir man riktigt sjuk. Sånt är livet. PUSS

heeeeeeeeeeej !

Idag har jag varit med om världens kortase skoldag, :)  till en början så har jag legat hemma i halsfluss hela lovet, så jag var väldigt taggad att gå till skolan imorse, men min mor var inte lika glad över saken. Men så när man väl kommer till skolan redo och allt så är första lektionen inställd och lektionen efter det. Jaha, men då börjar jag 9.50 med syslöjd, okej. Lite senare under min håltimme möter jag några killar i klassen som säger att om vi går till våran no lärare så får vi jobba hemma istället. Då går jag, johanna och emma dit för att prata och allt är lugnt. Så då ser min skoldag ut såhär, slöjd, språk och sedan slutar sådär kl 12. Efter som vi har lunch då och efter lunchen så har vi no som vi fick jobba hemma med och efter det har vi klassråd men det kan vi inte ha för våran klassföreståndare var sjuk. Så när slöjden äääntligen börjar efter en oooändlig håltimme så har man slöjd och sitter och truddiluttar och gör det man ska, så när slöjden är slut så visar det sig att spanska läraren är sjuk, jaha. Då var det slut för idag då. Ursäkta, men nästa gång kan någon säga till så kan jag stanna hemma ifrån början :) ! Ja, sedan efter skolan (?) så går jag med johanna hem till henne, så ska vi plugga no som gick vääldrigt lyckat (yn). Vi lagar lunch och sedan ser vi på barnen i byllebyn, efter det ser vi att beck börjar :) ! Och då pluggar vi lite, väldigt lite innan beck börjar. Sedan tittar vi på beck, så efter beck så börjar Eva & Adam en halvtimme efter, då ska vi plugga den halvtimmen, ja eller hur. HAHA, jag och johanna gör negerbollar istället :) och sedan äter vi negerbollar och tittar på Eva & Adam ;) ! Efter allt detta börjar det bli dags för mig att gå hem för att äta middag. Så har min dag sett ut, hel sjuk ! Jag hoppas att det iaf blir lite fler lektioner imorgon, även om det är rätt skönt så behöver jag lektionerna just nu. Det var allt för idag. PUSS


RSS 2.0