30 november.

Tjaa, då har studie bidraget rullat in då ;) hehe. Ikväll gick jag direkt hem till min morbror när jag kom från tåget, förseningar igen, vart ett tåg senare än vanligt sedan så var jag sen imorse också, yey .. great SL! Som tur är hade jag sällskap av Natta som var inne i stan och fixade håret just idag, så vi gick hem till vår morbor för att vi skulle gratta honom lite grann, så grattis ännu en gång Tony! Och hos honom bjöds det på fika plus Tony's (gissar jag på) hemmagjorda morotskaka, mums ;)!
Nej, nu ska jag ta och tvätta bort sminket, fixa fram kläder till imorgon sen ta och sova! God natt!

Vilken måndag.

Herregud vilken måndag, känns som om jag har varit med om det mesta idag, haha. Vet inte vad jag ska säga, kom in massa konstiga kunder med skumma frågor och den lilla maskinen som skriver ut lapparna till skorna funkade inte, den levde sitt egna liv, en som jobbar där mådde inge vidare och drog hem tidigare. Så var lite smått kaos idag! Men jag överlevde dagen nätt och jämt. Nu sitter jag hemma och tar det lugnt bara. Ska fixa lite glögg också, vart aldrig något igår, för Natta kom hem med någon Dooleys med espresso smak! Jätte god faktiskt, jag som gillar kaffe tyckte bättre om denna än orginalet. Nej, nu är det nog, nu ska det drickas glögg! ;)
Over and out!

High five!

 

Bara för att Pärlan är så cool ;)


Första advent och snöstorm.

Goddag! Har bara latat mig massvis idag. Hade en riktigt myskväll igår för mig själv, sen idag fick det bli likadant, fast denna gång med sällskap ;) typ snöstorm ute så finns inte så många alternativ tycker jag, skulle vara kul att haffa småkusinerna och åka pulka eller så, men kan ju hoppas att det kommer en finare vinterdag till det!
Har tittat på idol bland annat idag, både från förra fredagen och nu i fredags. Satan vad Jay är bra, det är heeeelt sjukt vad han är grym!
Idag är det första advent också, så ikväll blir det till att tända det första ljuset i adventsstaken och sedan ska vi äta en god köttfärspaj med lite svamp och efter maten ska det drickas glögg! Kommer bli en perfekt jul om denna snö bevaras, jag har ljustämmningen upp över öronen just nu! Först från praktiken sen även hemifrån och sedan gör vädret sitt också, så himla mysig känsla! 


 

Bild: från förra helgen.

Var tvungen att klippa bort röran runt omkring, sedan så är mitt huvud lite kapat pga fotografen ;)


All by my self.

Tja, sitter helt ensam i huset. Mamma och pappa är på glögg mingel och Mickis är och serverar för att tjäna in pengar till fotbollen, så det är bara jag och lilla Pärlan. Men det är ganska mysigt ändå, är skönt att vara själv såhär ibland, men just idag känner jag mig lite sällskapssjuk, jaja ;) överlever!
Igår var vi hos Emma, hos hennes pappa denna gång, jag hade fattat det som att det skulle bli en tjej-evening, men tydligen inte, kom lite grabbar i alla fall, men jag klagar inte! Hade riktigt kul igår, samtidigt var det lite smått kaos, men vafan lite intreger är ju alltid kul ;) hehe.
Nej, nu ska jag slå på en film och käka chips och gurka med dipp!


 

 

Pärlan ute i snön och kylan och Pärlan och jag myser i soffan ;)


Snark!

Satan vad jag är trött idag! Fattar inte varför, men så är det. Så jag ska fatta mig kort, vill somna tidigare idag. Idag fick jag en kassakåd, yey! Jag har varit med vid kassan under veckan så jag har vetat ungefär hur den fungerar och idag fick jag testa på egen hand idag, skitläskigt första gången. Jag ver helt virrig, men det gick bättre andra och tredje gången. Det är en ganska enkel kassa så ska nog klara av att lära mig den bra inom kort ;)
Måste bara säga att jag har panik med UF, fick ett mail av Nonna idag som undra om vi ville vara med på öppet hus den 8:e, jag bara tänkte shit! Vi har inte ens kontakt med tillverkare än, så jag hörde av mig till Sandra direkt, som har kontakt med vår rådgivare, så nu känner jag mig lite lugnare. Men får ändå ont i magen av sånt här! Men nu måste jag fixa fram kläderna till imorgon och ta och få lite sömn, imorgon åker jag till nynäs hem till Emma S direkt efter praktiken, ska ha en liten tjejkväll typ, så det kommer bli skoj! Godnatt!

Grey's anatomy.

Tja, sitter och tittar på Grey's, gosh I love it! Idag fick jag hjälpa till och visa lite egna inseativ, jag och en som jobbar där gjorde i ordning julskyltningen. Vilket var jätte kul och annolunda! Skulle egentligen lärt mig kassan idag, men det får bli imorgon ;) hade kul idag. Men jag gillar även att hjälpa kunderna, pricken över i:et skulle ju vara att kunna sluföra affären med kunden och ta betalt. Men som sagt, det kommer. Jag är riktigt glad att jag valde att praktisera på Jerns igen. Gillar att jobba på en liten butik sådär, komma nära kunden och framför allt så trivs jag med personalen! Men nu ska jag fortsätta titta på Grey's, over and out!

Jag hade fel.

Tja, sitter och smälter middagen och osten med äpple som jag åt efter middagen. Så himla gott, italiensk mjukost med äpple, muumms! Idag har jag klarat av min första dag på praktiken, eller kan inte säga klarat av, för att det var både roligt och lärorikt! Men jag tog lite fel på tiden idag, var jätte osäker på när jag skulle börja, nio eller tio, så jag vågade inte chansa på tio om det var så att jag börja nio, så jag åkte dit till nio så visade det sig att jag började tio i alla fall, haha. Bra Gina! Aja, nu vet jag i alla fall när jag börjar ;) sen idag fick jag sluta fyra iställer för fem eftersom jag kom en timme tidigare. Men ska nog ta mig en dusch, varm och skön dusch! Ciao ciao!



Pustar ut.

Tja, sitter och pustar ut efter helgen som gått. Herregud vilken grymt fartfylld och rolig helg jag har haft! Först i fredags så var det ju först lite tjejmys, sen så fart det lite chillkrök med lite spel och så! Igår firades Natta, vilket vart grymt rolig kväll, gick man och la sig klockan tre, så fick lite mer sömn inatt ;) haha. Sen idag så har det varit lite lugnare event, min yngsta kusin Malin på ungefär fyra månader döptes, jag och Mickis fick vara gudmor, eller fadder som man säger idag ;) fast Mickis jobbade idag vid den tiden, så det var bara jag som var med i kyrkan. Så nu när jag kom hem kände jag att jag kunde pusta ut lite, ikväll blir det till att lägga sig tidigt, så jag får lite mer sömn, haha. Praktiken börjar imorgon, så jag måste vara pigg då ;). Just nu sitter vi och väntar på att maten ska bli varm, vi fixade i ordning maten från igår och käkar det till middag! Peace!

Bra update!

Tja, har engentligen inte tid att sitta vid datan idag, men passade på när jag ändå skulle fixa med musiken på datan. Gårdagen vart en toppen dag, var inne på saco mässan med massa underbara tjejer, sen så åkte vi in till stan en snabbis för att Johanna skullle köpa en grej och sen så åt vi lunch! När jag kom hem så gick jag och Mickis med stavar, kan säga att det känns i benen, mest rumpan idag! Sen gjorde jag även lite magövningar innan jag gick in och duscha och gjorde i ordning mig, sen åkte jag raka vägen till Emma i nynäs, hos hennes mamma, middag och spelkväll på g! Först var det bara jag Jessica och Emma, sen kom grabbarna, sen kom Montis och även Sandra kom förbi! Så vart en lång men riktigt lyckad kväll! Sov lite halvdåligt på soffan, ganska hård soffa må jag säga, men jag överlevde ju, tog mig en powernap för en liten stund sen, grymt skönt att ligga i sin egna säng! Nu måste jag sätta fart, ikväll är det 20-årskalas! Ciao ciao!

Bra jobbat!

Jadu, har just gymmat och gjort engelska läxan, visst är det duktigt av mig?! Det som är ännu bättre är att jag sa att jag skulle scana in vårt resultat på marknadsundersökningen och lägga in det i vår affärsplan men såklart så glömmer jag papprerna i skolan, bra jobbat gina! Men som tur är så är det inte hela världen, kan ta och göra det imorgon, så ska skriva upp det på mobilen så jag inte glömmer det imorgon också ;) för detta är ju sista veckan, sen är det praktik som gäller! Ska bli kul, har längtat! Är jätte hungrig, ska nog vara lite snäll och hjälpa med maten.
C I A O !

18 november.

Tja, sitter i skolan och jobbar med UF. Har gjort det hela dagen, känns jäääkligt segt just nu börjar bli brist på saker att göra. Kvartsamtalet gick bra i morse, nemas problemas! ;) Så nu ska man väl bara dryga ut tiden tills matten börjar, sen blir det gymmet direkt efteråt. Ciao ciao!

Kvällsinlägg.

Godkväll! Ligger i sängen ihoppad en skön t-shirt att sova i. Imorgon måste jag åka med ett tåg tidigare för att ha kvart samtal med min mentor, men det är ingen big deal, har ju sovmorgon så det blir inte så tidigt ändå.
Idag har det varit en riktigt bra dag! Jag har fått gott besked från skolan, sen så sluta jag tidigt så då hängde med Emma Snäll i centrum, vi kika runt lite, jag fixa dop present sen så tog vi en fika. Sen strax innan två tiden var jag tvungen att gå tillbaka till skolan igen, för att göra ett muntligt anförande för att jag missat det för ett tag sen när jag var sjuk. Sen åkte Emma och jag raka vägen ner till Nynäs. Där vi först lämna bilen till hennes mamma, sen så hörde vi att Sandra hade klarat körkortet idag och att hon, Montis och Jessica var och gled runt på stan, så då svängde dom förbi oss och tog med oss på en tur, vi åkte först ut på lövhagen, sen åkte vi till centrum igen och fixade ett spel som verkar askul! Sen splittrades allesammans. Men det slutade inte där, för när jag och Emma hade varit hos henne och käkat mat så tänkte vi slå på en film, men sen så kom Emma på att hon ville fixa lite i rummet, så vi åkte förbi hennes pappa och låna lite verktyg, sen så kom Jessica förbi i samma veva och hjäplte till att se om allt kom upp rakt och sådär ;) sen kom även Sandra förbi, fast bara en snabbis! Men i helhet så har jag haft en riktigt bra dag/kväll. Nu är det dock dags för mitt att sova, godnatt!

Just nu!

Sitter och tittar på lite godingar på nelly.com och väntar på att Desperate Housewives ska börja, som följer upp med Cougar Town! Tisdagar är inte så dumma dagar inte ;)!


 

Haha, så jäkla sjukt roligt, love it!


16 november.

Tja, sitter och dricket te och kikar på tv. Dagen idag har varit lång, började med mössprovning och beställning :) men är lite osäker på om jag ska lägga till ett skydd eller inte, kan ju vara bra att ha på flaket. Har lite tid att tänka på det. MTV:s EMA gala var ju för två helger sen, sen så har det sänds lite klipp från den under helgerna och jag har kikat lite smått, och Eva Longoria var ju värd iår och då berättade dom att hon hade 12 olika outfits! Så nu kikade jag efter på MTV:s hemsida och såg hennes klänningar, herregud! Slänger upp mina favoriter, sen hur snygg är inte Eva Longoria? ;)


 

 

 


Gäsp!

Godkväll, sitter i sängen och tänkte skriva ett sista inlägg innan läggdags. Ska nämligen upp en timme tidigare än vad jag brukar gå upp på tisdagar för att vi ska prova mössor imorgon och abc-gruppen skulle komma till skolan halv nio. Men en morgon får man ju offra för det! Känns lite skönt och spännande, liksom alla andra har redan fixat det och nu kommer vi på riksäpplet lite efter, som vanligt, haha.
Hade jätte svårt att somna igår, somna säker inte för än halv ett - ett. Inge kul att gå upp vid sju då, men är till en fördel riktigt trött nu, så kommer somna så fort jag lagt ner huvudet på kudden!
Nu ikväll har jag och familjen varit och grattat Natta hos henne och Broman i Skarpnäck, fast inte Mickis för hon var och jobba. Så då fick man lite fika och så snacka vi och bara hade det trevligt! Sen så småplanera jag, David och Broman att vi skulle ha en kväll som vi skulle titta på massa bra skräckfilmer! Hihi, älskar det! Var jääätte länge sen jag såg någon riktigt bra också, plus att jag brukar bara se men folk som är piss rädda, som knappt tittar, då är det inge kul. Är roligare att titta med sånna som tycker om skräck, som jag! Jag kan erkänna att om filmen är riktigt bra kan jag faktiskt bli riktigt skrämd och så, men jag gillar det! Får värsta kicken av det, haha.
Nej, dags att säga god natt, mina ögonlock håller på att falla ihop. Sleep tight!

Ny dag och nya tag.

Ja, då var det en ny vecka igen. Måndag, jag vet inte vad det är med måndagar, men dom är bara allmänt sega och värdelösa. Sitter i skolan just nu och väntar på att rättskunskapen ska börja, har precis ätit lunch som faktiskt var ätbar och ganska god. Efter rättskunskapen blir det gymmet direkt, sen när jag kommit till ösmo ska jag handla lite åt mamma innan jag går hem. Så det är ungefär en vanlig tråkig måndag, allt är på sin plats. Inget är annorlunda. Eller?
Denna måndagen är ändå speciell, Natta fyller 20 år idag!! Grattis ännu en gång storasyster! Och på lördag blir det storkalas med hela tjocka släkten! 



 


Farsdag.

Tja, sitter man här igen en vanlig söndag .. fast de är det ju inte. Det är ju faktiskt farsdag! Så grattis pappiii på farsdag! <3
Igår vart det då att man drog ut ändå, lite sådär bestämde mig spontat i sista minuten. Så vi vart en stort gäng och i början när vi kom in så var det inte så mycket folk så då var det lite segt, men sen efter kanske en timme drog det på och då vågade man sig upp på dansgolven och då vart det riktigt kul, plus att man hade massa roligt folk med sig så när man satt och vila imellan så hade jag rikgit kul ändå! Nu är det te-time ;) peace!

A new day.



Igår vart det en hemma kväll, kunde inte bestämma mig för om jag var sugen på en hemma kväll eller inte, men sluta i en hemma kväll ändå. Var nog lika bra. Ikväll då, ångest kväll igen kanske? Haha. Aja, det löser sig nog. Något blir det nog alltid. Nu tittar jag på en serie som heter våra vänners liv, någon svensk serie som jag tittar på SVT play. Nu ska ta och kika vidare. Ska nog ta och göra en kopp te också, mums. Ciao ciao!

Ångest.

Åhh, vet inte vad jag vill göra ikväll eller imorgon kväll. Dålig ångest!


12:e november.

Tja, äntligen är det fredag och skoldagen förbi! Har pratat med rektorn idag och hon sa att hon skulle kolla upp detta. Hoppas verkligen att hon gör det snart och att hon fightar lite för att jag ska få min rätt igenom.
Ikväll blir det köttfärspaj med svamp i till middag, mums! Är jätte hungrig och pappa är självklart sen pga strul på tågen. Vad jag ska göra ikväll är inte riktigt bestämt ännu, tanken är att gå till Emelies 18-årsfest, men vill inte gå dit själv om inte Johanna ska dit. Så får se, hon skulle höra av sig när hon hade bestämt sig. Så får se hur denna kväll slutar ;) over and out.

Blah blah blah.

Tja, sitter och tittar på vänner just nu. Vart inget att prata med rektorn, för att rektorn satt på massa möten idag sen var hon inte ens på vår skola, men hon skulle vara där efter lunch imorgon så ska gå dit då stället.
Imorgon är det redan fredag, kan inte fatta det. Har gått grymt fort ändå. Skönt det, ska gå och gymma på min håltimme imorgon. Nu blir det en mumsig kopp te, over and out.


Whip my hair.

Så idag ska vi jobba med uf typ hela dagen, eller i alla fall innan och efter lunch. Sen blir det matte b för min del. Men under lunchen idag ska jag prata med rektorn. Det ska inte vara så lätt för någon annan att komma åt mina extra nycklar till skåpet, då kan ingen låsa in sina saker med säkerhet. Så jag tycker att detta är något som skolan bör ersätta, jag vet att jag har flera med mig om den saken. Får väl se hur detta slutar.


Så jäääkla förbannad!

Någon har har gått in i mitt skåp med nyckel och snott mina pengar som jag tog med idag endast för att jag har en kort dag och för att jag skulle direkt upp till centrum efter skolan!
Det värsta är att jag märkte inte det förrän jag stod på nordea och sa att jag skulle sätta in pengar på mitt konto, öppnar plånboken och seldelfacket är tomt! Får genast panik, rotar igenom hela väskan, varenda ficka på min jacka. Sen går jag tillbaka till skolan i förtvivlan, pratar med mamma på vägen om min upptäckt, medans jag pratar med mamma kommer jag på att efter svenskan så märker jag att mitt lås sitter åt fel håll, men tänker inte så mycket på det då. Så när jag kommer till skolan och lyckas jag få tag i min ena mentor och berättar vad som hänt, vi går ner till reseptionen och kollar med hon som har extra nycklarna, och hon säger att hon inte har dom längre utan rektor assistenten har dom, så vi går dit och kollar, då finns mitt kuvert inte ens där! Så någon har alltså först tagit hela kuvertet med min extra nyckel i plus att de lyckas gå in i mitt skåp den dagen jag hade pengar i plånboken vilket jag aldrig annars har, och de har dessutom lämnat allt annat, inte tagit leg, bankkort, mitt busskort och allt annat är kvar, bara pengarna som är tagna. Ingen visste ens att jag hade pengar och skulle lägga in de på mitt kort idag, och varför just mitt skåp!? Jag fattar inte, så jäkla irriterad just nu! Har lust att hitta den jäveln och slå ner den personen! Nej, nu ska jag försöka andas lugnt och titta på Eclipse. Allt känns så jävla ruttet nu.

Skolan.

Sitter i skolan nu, har haft lite lång rast efter engelskan, för att vi skrev prov så fick vi gå när vi var klara. Nu ska jag ta och gå till Svenskan så att jag inte blir sen. Efter det slutar jag, ska väl äta lite lunch innan jag går, tänkte gå upp till centrum efter skolan. För att lägga in pengar, sedan kolla på lite grejer. Förhoppningsvis blir det att jag kan hålla mig och lyckas spara de mesta ut av pengarna, eller jag ska spara de mesta! Ciao ciao!

Regnet övergick till snö.

Vilket jag ändå hoppas bevaras lite, orkar inte slask! Sen är det väl ändå lite dags för lite snö på marken iaf? Tycker jag i alla fall. Idag är det min kära pappas 48-årsdag! Grattis pappi! <3 Så ikväll efter middagen blir det lite tårta och så ;) så det blir mysigt!
Min dag idag har varit väldigt annorlunda mot vanliga fall, för det första så var vår ena lärare borta, som vi har på morgonen och sen direkt efter lunchen också. Så vi fick jobba själva. Sen så återstod bara en lektion till på dagen, och den hade vi med en annan lärare, men jag tog på mig mig charm och tog med mig Therese och Maja och förklara vår jobbiga situation och undra om vi kunde få ett arbete hem. Och det gick hem, så nu har vi fått ett litet arbete tills nästa tisdag. Så då gick jag ner till gymmet innan jag åkte hem och plugga. Sen så har jag gjort klart svenskan och även rättskunskapen, när jag ändå var i farten. Morgondagen blir lite intressant, eftersom en lite fågel viskat i mitt öra att det blir oförberedd engelska prov imorgon bitti så hoppas jag att jag inte är så grymt trött som jag brukar vara. Så ska det nog gå ganska bra, aja. Nu kan jag inte sitta här mera, dags för middag! Ciao ciao!


 

 

 

 


Bedtime.

Nu har jag läst och druckit massa te, fast har fuskat lite, läst på reklamen och små kikat på tv:n, men har inte så mycket kvar att läsa, ska nog hinna läsa till de kapitlet som vi skulle och göra uppgiften ;) men nu måste jag däremot sova, som sagt, riktigt trött idag.

 

Good night!


I've found it!

Tja, sitter och smälter maten lite. Ska ta och läsa boken från svenskan, behövs! Men måste bara säga att jag är grymt trött idag, finns tre anledningar till det, första: det är ju faktiskt måndag, andra: vi simmade på gympan och tredje: på allt detta gick jag till gymmet efter skolan. Anar ni hur pigg jag är? Kommer typ somna med boken i nyllet, haha. Sedan måste jag visa att jag har hittat en billigare version på min dröm mc-jacka! Min absolut dröm mc-jacka är ju Jofama by Kenza i svart, går inte att beskriva hur snygg den är! Men nu ikväll satt jag och tittade runt lite på lika olika hemsidor, kläder och framför allt jackor. Tror ni inte att jag hittar en snarlik mc-jacka för 500kr? Plus att den till och med har sådan lös foderkrage! Måste nästan köpa den! Vilket kommer säkert bli ett problem, för alltid när jag hittar något som jag verkligen vill ha, är det slut i var enda butik eller så finns inte min storlek någonstans. Så jag ska upp till centrum efter skolan på onsdag, då slutar jag tidigt, så jag måste kolla upp detta!


Jäääkligt snygg, inte sant?!


7:e november.

Sitter och tittar på "Ensam mamma söker" just nu. Dagen idag har väl inte varit så lång, vaknade vid ett tiden idag, sen åkte jag hemåt vid fyra tror jag klockan var. Vi var ju ute och firade Linnéas 18-årsdag igår, vi började på nivå 22 med billigt att dricka och satt och bara hade trevligt och roligt, sen skulle vi vidare till lobby, men det vart inte så och då särades vi lite, jag och Therese drog till Entourage, för dom andra ville till ett ställe som hette Ace men vi var inte så sugna på det, utan vi ville ut och dansa och vi var skitsugna på att testa på det här nya stället, Entourage. Och där mötte vi Montis och två vänner till henne, så det vart riktigt kul! Synd bara att de andra inte ville hänga på. Och nu kommer lite bilder från kvällen!


 

 

 

 

 

 

 


Sombody to love.

Tja, sitter och lyssnar på Queen i väntan på fredags maten ;) blir kött och potatis klyftor med svampsås sen blir det äppelpaj till efterrätt, smarrigt värre! Ikväll är det Idol också, läste i metro att det är kärleks tema ikväll. Johanna kommer hit och gör mig sällskap, inte för att jag direkt är ensam hemma ikväll ;P men det blir trevligt hur som helst! Idag var det ju sista dagen på Charinas, eftersom veckan nu har lidit mot sitt slut. Så jag fick som ett litet tack en blomma och en triss, så gulliga! Nu ska jag tralla vidare tills maten är klar, ciao ciao!

It's friday I'm in love.

Tjena, sitter och tittar på Smalville för att fördriva tiden lite. Börjar nämligen klockan 11 idag, självklart ska man då vakna klockan 7 av att man är jätte kissnödig! Så jag springer ner och kissar, går upp igen och lyckas faktiskt sova en timme till, så det var skönt de. Sen duscha jag och gjorde i ordning mig i lugn och ro. Ändå har jag haft massa tid över, ganska skönt ändå. Men ska väl ta och borsta tänderna och sätta på mig strumpor, börjar ändå närma sig till att börja knata till jobbet. Ciao ciao!

Vilken dag.

Tja, sitter just nu och smälter ner fikat som jag precis tryckt i mig. Mums! Dagen idag har egentligen inte varit så jätte speciell, jobbade till tre idag,under dagen så opererades Mickis, vilket var dagens stora händelse (trodde jag). Åkte till gymmet efter jag jobbat, sen när jag skulle åka hem så tänkte jag ta tåget som går tidigare, men går bara till Vh, så står jag på perrongen och väntar på tåget, hör hur tåget plingar att de ska komma, då lägger jag ner boken som jag stod och läste sen så ser jag hur folk reagerar konstigt och tåget tvärstannar innan den knappt kommit halvvägs på perrongen! Så drar jag ut hörlurarna så hör jag hur folk pratar om att någon hoppa! Jag tror inte att jag hann greppa ordentligt först, vart så chockad. Det var smått kaos, folk sprang omkring och sa att någon hade hoppat, två personer sprang ner på spåret direkt när tåget hade stannat och leta efter personen. Helt sjukt. Så båda tågen blir stilla på Haninge station. Jag står mitt i kaoset och undrar hur jag ska komma hem, fryser lite smått, har precis tränat och står i träningsbyxor och tjocktröja. Efter många samtal fram och tillbaka med mamma och pappa så är jag påväg upp till haninge centrum, så ringer pappa och säger att han och min farbror är nära haninge nu och att de är på väg för att plocka upp mig, vilken lättnad. Hade stått ute i fyrtiofem minuter då. Riktigt skönt att sätta sig i en varm bil och låta händelsen sjunka in och chocken lägga sig.
Ganska slut nu, blir lite mer sovmorgon imorgon också, börjar klockan 11 nämligen. Nej nu ska jag njuta av mitt te och hålla ett öga på DIF-AIK matchen! Over and out.

I don't need you.

I don't need you and your brand new Benz
Or your bourgie friends
And I don't need love looking like diamonds
Looking like diamonds



Still Counting.

Mr. Perfect doesn't exist my little friend
And I tell you it again, and I do it again
Counting all the assholes in the room, Well I'm
Definitely not alone, well I'm not alone


Middagen.

Middagen vart en succé ;) hur smarrigt som helst! Det vart en pasta rätt med räkor och spenat!



Bra jobbat Djurgårn! <3

Tjena, jobbade fram till tre idag, sen gick jag upp och handla lite inför middagen jag och Mickis ska laga åt mamma och pappa idag! Blir en pasta rätt med hemligt recept ;) höhö.
Igår var jag Mickis inne och titta på hockey på hovet, Djurgården-Södertälje, med Ola, vi hade riktigt kul och matchen var en riktig nagelbitare! Men Djurgården tog hem vinsten i alla fall, vilket får mig att känna mig som en stolt Djurgårdare! Dom vägrade vika sig, grymt jobbat!


 

Djurgåden tackar supportrarna och supportrarna tackar Djurgården!


Hell yeah!

Tjaa, dagen på jobbet har gått bra, jobbade mellan 11-3. Och ska jobba hela veckan, så det är nice ;) gina får cashflooow! Hihi. Men i alla fall, efter jobbet åkte jag och Mickis raka vägen in till Haninge och gymmade i ungefär en timme, duscha och åkte hemåt, eller Mickis gjorde i alla fall det. Jag gick av i VH och mötte upp Emmis, så nu sitter jag hemma hos henne och myser! Imorgon börjar jag klockan tio, men nu ska jag vara social ;)! Peace!

Jobb!

Tjena, idag är det första lovdagen och idag ska jag jobba! Jag vet inte vilka mer dagar jag kommer att jobba, det får vi se, jag hoppas i alla fall på hela veckan, vill få in så mycket pengar som möjligt. Sen är det kul att jobba på Charinas, alltid lika trevligt att träffa Charina och Svenne, plus att kunderna är så mysiga!
Måste bara berätta om årets tabbe som jag gjorde igår kväll, jag hade ställt om klockan själv, för man skulle typ göra det i helgen, till vintertid. Så frågar min mobil om den ska ställa om sig automatisk, och då tröck jag nej för att jag tänkte att jag redan hade fixat det, så vaknar jag i morse i tron på att klockan var 08.30, fast den egentligen var 07.10, vilket är skumt också, att det inte ens var samma minutslag. Så jag vet inte vad jag gjorde för fel igår kväll, måste varit riktigt trött! Ah, så nu har jag ju en hel del tid på mig denna morgon, så ska väl ta och börja klä på mig och käka lite frukost sen. Ciao ciao!


 


RSS 2.0