Seeeegt.

Tja, hade skolfoto imorse. Gick väl bra tycker jag just nu, tills jag ser kortet, burkar vara så, haha. Är och har varit sjukt seg idag. Har haft lite smått huvudverk hela tiden. Skumt.
Imorgon är man ledig, yey! Jag Therese och Maja tänkte åka in till Haninge och hitta något till Cicci som fyller 18 på torsdag och på fredag är det fest ;)! Men vafan ska man hitta till henne då?! Hatar att köpa presenter, man vet aldrig vad man ska köpa, så fantasilös! Vi får väl ta och slå våra kloka huvuden ihop så ska det väl gå bra! Nej, orkar inte sitta vid datan längre, ska sätta på mig myskläder, tvätta bort sminket och mysa ner i soffan i väntan på maten. Hörs!

Måndag.

Tjena, gårdagen på Östnora var riktigt mysig! Åt god mat, lekte med småttingarna och bara hade det allmänt trevligt. Efteråt följde jag med hem till Natta och Broman och stanna över natten. Idag börjar jag 13.45 och slutar 14.45, väldigt nödvändig skoldag, inte sant?! Men det är chill. Har chillat hela morgonen, och snart bär det av till skolan. Igår spelade jag och Broman wii, vi börja spela lite tennis och pingis, och lite annat, sen fastna vi för att basket spel. Haha, shit är forftarande taggad på att försöka slå mitt rekord! Det värsta med wii är att när man spelar tennis så slänger man sönder med armen för att man tror att det ska gå bättre, så nu har man lite träningsverk i högerarmen, haha. Är det bara jag som får så? Eller är jag grymt ovältränad i armarna. Jag tror faktiskt på det sista, tyvärr.
Over ant out.

Händelserik helg, på gott och ont.

Tjena, vilken helg jag har haft. Och händelserna tar inte slut heller, klockan tolv ska jag åka ut till Östnora där min mammas moster har landställe och vi ska träffas några i släkten. Ska bli trevligt!

Kan börja och berätta om i fredags. Då var det krogen med Therese och Emma, sen några kompisar till henne. Vi hade först tänkt att åka in till ett ställe som heter Ambassad eller något sånt, men vi kom in till stan så jäkla sent, var inne där vid halv ett. Då är de flesta ställerna redan fyllda, så då fick vi gå någon annanstans. Då vart det Bridge, igen. Men det vart så, närmast och ett ställe man känner till. Plus att jag Therese och Emma fick komma in gratis ;) sen dansa vi tre arslet av oss, super kul! Så i början av kvällen visste jag inte hur det skulle sluta men det slutade faktiskt bra, delvis. Efter Bridge åkte vi hem till en kille som hette Adam som Emma och hennes vänner kände. Jag var egentligen inte sugen på någon "efterfest", ville bara hem och sova. Men jag skulle ju sova hos Emma så jag vart lite tvungen att följa med henne. Jag satt mest och sov, Emma försökte hålla mig vaken med det gick sådär, haha. Therese åkte iaf hem till sig, hon skulle ha gäster dagen efter. Emma väckte mig vid 7 på morgonen och sa att det var dags för oss att dra. Så jag tänkte äääntligen, få komma hem till Emma och sova i en säng! Men bussarna gick så jäkla sällan så vi fick vänta i 45 minuter på bussen. Sen när vi äntligen var hemma hos Emma var klockan halv nio på morgonen, seeegt! Vi var vrååålhungriga, så vi satte på en film och drack oboy och käka rostmackor. Emma somna under filmens gång och jag somna någon gång i slutet. Sen så vakna jag till igen och då gick jag och Emma in och la oss i hennes säng, så jäkla skööönt!

Sen vakna jag till några gånger, men när jag väl vaknat ordentligt var klockan fyra på eftermiddagen. Så då var det nog dags för mig att ta mig hemåt för att käka och sen göra mig i ordning och ta mig till nynäs. Skulle ner till Freja med ett gäng tjejer. (Var aldrig bartömning, är tydligen nästa helg men vi drog dit ändå) Så var väl hos mig vid halvsex sen så gjorde jag allt jag behövde göra, sen var jag redo att åka till nynäs vid åtta tiden. Mötte upp tjejerna sen drog vi oss ner till Freja. Sen så mötte man massa folk och hade jätte trevligt! Alex W kom ner också, mys! Men när Freja stängde tänkte vi gå upp till Bedarö, jag Broman, Natta, Alex, Thom, Lucas och Ullmann, tog oss uppåt. Fick däremot lite problem på vägen,vilket var så grymt onödigt! Jag vart så jäkla förbannad så det sluta med att jag skrek åt alla att lägga av och gå hem, sen efter det så lugnade allt ner sig och vi kom loss och gick vidare. Men när vi väl kom till Bedarö kom jag och Alex inte in, om vi hade kommit tidigare som vakten sa, då hade vi fått komma in. Men men, så Alex ringde David som hämta oss och körde hem mig. Men Lucas hamnade i problem. Vilket var riktigt onödigt och tråkigt. Men tänker inte gå in på det.
Så händelserik har min helg varit, på gott och ont, som sagt.
Nu ska jag väl ta och slita mig från datan, ta en dusch och göra mig klar för Östnora. Over and out.

Känner att jag har nödvändiga skoldagar.

Tjaa, idag började jag då tio i elva och sluta tio i tolv. Inte speciellt nödvändig skoldag, men jag ska inte gnälla för när allvaret kommer blir det inte lika kul. På måndag blir det likadant, bara en lektion, mellan ca två och tre. Men ikväll blir det andra bullar! Ska dra ut med ett gäng! Vi tänkte kolla in Metro, någon som har hört om det stället? Jag tror det kan bli bra. Sen imorgon blir det bartömming på Freja, så det blir fullrulle i helgen ;). Så det kommer bli niiice! Over and out.

Ingen mer shopping på ett bra tag nu!

Tjena, idag efter skolan så gick jag och Therese upp till centrum, jag hade lite jag ville kika på men det vart mer än att kika. Börja med att man köpte en grej, sen två sen tre osv. Men jag känner mig ändå inte totalt ruinerad och jag har faktiskt köpt en del vettiga grejer, som tex nya skor! Ett par svarta boots från dinsko. Riktigt snygga, kommer passa perfekt i detta höst väder och resten av hösten, även på vintern skulle jag tro. Men i alla fall, nu ska jag fan ha shopp-uppehåll! Men gjorde mig en välbehövd shopping idag så är ju nöjd nu ett tag ;).
Imorgon är det fredag, då börjar man tio i elva och slutar en timme senare, sweet. Sen vet jag inte vad jag ska göra resten av fredagen men det löser sig ;). På lördag däremot blir det troligvist Freja med ett gäng sköna tjejer! Men nu ikväll ska jag slå på en film med lillasyster och min sjuka stackars mamma! Ciao ciao!

Då har verkligheten börjat igen då.

 

Då har verkligheten börjat igen, alltså skolan. Började 10.30 med samling i klassrummet uppe på vår våning. Med våran nya klass .. var rätt så stökigt. Något som kunde gått på mindre än en timme tog en och en halvtimme. Så jag hoppas att det inte blir allt för många lektioner med full klass. Helt sjukt ändå att det redan gått två år, och nu står man här och ska börja tredje året. Kommer säkert gå rätt fort och innan man vet ordet av det så är det jullov, sen brukar vårterminen gå ännu fortare. Puh! Nu ska jag väl ta och slå på en film eftersom jag inte har något bättre för mig ;) over and out.


Funs over.

Tja, igår hade jag en riktigt bra dag! Efter jobbet träffade jag först Johanna, sen så vart jag kvar till middag hos henne. Efter det gick jag hem och hämta lite grejor sen åkte jag till Emma L. Hon ville ha stöd så då ställer man såklart upp! Sedan tog hon och jag en lång kvälls promenad i vh, prata och David väldigt länge, sen kom vi in på lite annat också. Väldigt skönt att få dela tankarna sådär med någon som vet hur man känner, eftersom den personen känner precis likadant. Så nu känner jag mig tio gånger lättare, men är fortfarande väldigt ledsen över vad som faktiskt hänt och det känns fortfarande lite ofattbart. Men jag sov iaf kvar hos Emma, sen på morgonen var vi tvungna att gå upp tidigt, Emma skulle iväg på sitt omprov (som jag var där och stötta henne för) sedan så åkte jag till Ösmo för att sedan gå till jobbet. Efter jobbet idag vart det en sväng till Nynäs med Lucas, Johanna och Linnea. Riktigt mysigt, alla hade lite ärenden så vi for runt i hela Nynäs kändes det som, hehe. Ikväll har jag bara tagit det lugnt. Ska faktiskt börja i skolan imorgon, så måste ju ladda upp för morgondagen ;) ska bli kul att träffa alla igen, det som däremot kommer bli mindre kul att vår klass sätts ihop med A-klassen, yey. Snacka kaos varje lektion. Aja, ska väl inte börja med att gnälla innan jag ens vet hur det är. Nej, dags att knyta sig. Hörs!

Off to work.

Dags att gå till jobbet. Efter jobbet ska jag träffa lite vänner.

Over and out.


22:a augusti

Tjena. Då är man tillbaka från sjön! Men med ett tungt hjärta av två anledningar. Den första är att man saknar ju Ivar där ute, och folket som var med Ivar. Man får en stor klump i halsen när man går förbi den bryggbiten som han alltid låg på. Det blir som ett stort tomt gab där. Så det är alltid tungt att tänka på, men sen försöker man göra alla hans minnen till något fint istället för sorligt, eftersom vi fick massor av sommrar med honom, de flesta sommar minnerna ute på Korpen så finns han med i bilden. Men något som är riktigt sorligt, något jag fick reda på i fredags, och fullt bekräftat i lördags. En vän till mig och många andra i Ösmo har dött. Många har nog läst om honom i tidningen, han var efterlyst sen förra helgen. I fredags så hittade de en död kropp, som polisen misstänkte att det var denna efterlysta kille, David Karlsson. I lördags bekräftades denna hemska sanning. Det var David Karlsson de hade hittat, död, i skogen uppe i Värmland där han skulle ha börjat skolan i en stad som heter Filipstad. David och jag gick i samma klass två år på högstadiet tror jag det vart. Sedan vart han tvungen att flytta, han hade problem hemma och hamna i fosterfamilj i Linköping. Men man hörde alltid av honom, han har varit och hälsat på varje sommar, även denna, dock fick jag aldrig chansen att träffa honom i sommar. Men man har pratat med honom då och då, och de gånger har han berättat att han faktiskt haft det bra. Det har liksom känts bra ändå, för trots att han hade så dåliga hemförhållanden fortsatte han ändå vara den fina killen han faktiskt var. En go och glad David. Det känns bara så fel och orättvist. Bättre ord än så hittar jag inte. Men ingenting går att ändra på nu och allt är bara så obegripligt .. så då vill jag bara säga: Vila i frid David Karlsson, en vän till många, en saknad av många.

19 augusti

Tja. Igår så var jag inne i Haninge och lämna in min mobil, äntligen! Lucas gjorde mig sällskap, sen hämtade Uffe upp oss och vi åkte ut på yxlö och paddla lite. Sen när vi fräschat till oss så åkte vi ut till Utö och käka, rikgit trevligt. Men när vi skulle åka hem så vart det lite problem, sluta med att sjöräddningen boxerade oss hem till Yxlö igen, sen var min bror så snäll och körde hem mig trots att klockan vart så mycket. Idag jobbade på Charina´s idag, sen så kom Johanna förbi, så hängde jag med henne ett tag. Vi tog oss en promenad och snacka lite skit ;). Imorgon ska jag åka ut på sjön direkt efter jobbet. Kom på att jag måste packa. Ska väl ta och göra det nu. Men är så jäkla trött och seg, allt går tusen gånger långsammare. Aja, dags att ta sig i kragen. Juste, kommer nog inte skriva något förrän jag kommer hem på söndag. Trevlig helg!

Randigt.

Tjena, ganska seg dag idag. Har ändå försökt att hitta på lite för att få dagen att gå, finns inte så mycket kul att göra när det är tråkigt väder. Men jag och Mickis gick i alla fall ut och sprang, sen handla vi lite åt mamma. Så lagom till att man duschat och klätt på sig fick vi lite gäster. Vi ska passa en hund nästa vecka, så de var här idag och lämna lite saker och bara hälsa på, så det var riktigt mysigt. Älskar den familjen!
Så idag vart jag röd/vit randig med svarta jenas. Mest för att det var skönast att ha på sig ;). Nu ska jag kika lite på Allsång, sen ska jag ta och leta upp en film och sätta på mig mjukisar och bara mysa! 


 


Ciao ciao!


Best thing in life are free.

 

 


Ny dag och nya tag.

Tjena. Sitter och smälter maten och funderar lite över vilken film jag ska ta och sätta på. Sen är jag grymt sugen på något att knapra till filmen, kan fråga mamma och pappa om jag kan få lite chips av dom. Fast inte nu, är allderes för mätt.
Dagen idag har varit grymt bra, hängde med Johanna Larsson i haninge centrum. Herregud vad jag har saknat den kvinnan! Men så vi shoppade lite i haninge idag, eller Johanna shoppade massor och jag köpte mig två tröjor. En grå tanktop med svart text på, sen en vit/röd randig långärmad tröja. Inge speciella kläder, men bra och ha liksom ;). Så tänkte ta och avsluta denna hektiska dag med lite slapp, hörs!

Just a thought.

Tja, har upptäckt att jag inte skrivigt något sen i torsdags, ops. Aja, ingen större skada skedd skulle jag tro. Löpardojjerna är supersköna, men har dock givigt mig superskavsåren också. På båda hälarna har jag en varsin stor röd blaffa, kommer ta sin tid att läka. Men tänker inte ge mig i första taget, bättre att slita på hälarna nu och mjuka upp skorna än att vänta tills det läkt och reskera ännu ett skavsår. Fast det skumma är att det gör inte ont när jag väl springer, inte så mycket när jag går heller, men när jag använder mina vardagsskor, typ låga converse, så gör det skiiiitont. Kanske för att dom sitter lösare och skaver då i hälen när man går, hm. Får ta och knyta dom lite tightare. Så de sitter mer på plats.
Dagen idag har varit helt suverän, har varit ute på yxlö med Lucas, Mickis och Lisa. Vi sola och bada och myste på bryggan! Sedan åkte vi hem till middagstid, men Lucas stannade då hemma. Så jag åt middag med mina föräldrar, storebror och hans flickvän, mys. Alltså just nu sitter dom på verandan och dricker lite gott och bara myser, men jag vet inte. Jag har försökt sitta med dom, men är trött och rastlös på samma gång. Plus att jag känner mig på lite dåligt humör, ut av att det hänt lite små saker, men eftersom det är flera så blir det som en stor grej .. typ. Försöker tänka lite posetivare, men är så trött så orkar inte med mig själv och mina tankar just nu.

Men en liten fundering tänkte jag dela med mig, ingen direkt negativ, men ah. I alla fall, har ni tänkt på en sak. Att alla tex lockhåriga tjejer vill ha rakt hår och tvärt om? Och att alla supersmala tjejer vill oftast biffa på sig lite medens den lite större tjejen vill vara pinnsmal. Helt sjukt vad människan ska vara missnöjd med det de får. Som jag tex, jag vill ju träna och bli smalare, lite mer vältränad framför allt. Jag satt och var lite smått bitter i våras för att jag inte hade något extrajobb, men jag missar ju faktiskt punkter som jag har som faktiskt inte alla har! Som att jag har en superbra familj, vi är tighta och kan ha mycket kul tillsammans, det är ju ingen självklarhet i alla hem. Sen att jag är otränad behöver inte alltid vara en negativ sak, jag har ju en del kurvor som en del uppskattar i alla fall. Jag har bra vänner som jag alltid kan ha kul med, även om jag inte har något extrajobb och kan göra mer saker och köpa mer saker, så är jag omgiven av kärlek. Vilket om jag fick välja är ändå bättre. Mycket bättre. Jag är lyckosam för det jag har. Sedan att jag nu börjat springa och vill börja träna, det är bara för att jag vill må bättre i mig själv och för hälsans skull. Inte för att jag har något ideal att nå. Sedan ett extrajobb kan jag faktiskt ta och fixa mig om jag bara tar arslet ur vagnen. Oj, detta vart grymt långt nu. Aja, just a thought.


Invigning.

Tja, trodde det var min sista dag att jobba denna vecka, men icke. Charina ringde mig strax efter jag kommit hem och undra om jag kunde imorgon också, så jag tänkte varför inte ;).
Tanken var att jag egentligen skulle träffat Emmiiis när jag slutat idag, men fick en sån rutten start på dagen imorse så jag var inte på humör riktigt, så jag kände att jag ville hellre vara hemma och göra ingenting idag. Fast jag är supersugen på att testa mina nya löpardojjer, så måste såklart ta och göra det ikväll!

Mina fina nyyyyaaa löpardojjer! <3


Keep on waiting.

Har väntat på att min moster ska sluta jobbet, för vi ska åka in till länna och köpa löpardojjer. Men nu är väntan över, mamma och jag ska åka till VH där hon ska plocka upp oss, hörs!


Bulletproof.

Tja, sitter nyduschad och myser i soffan. Har varit ute och sprungit med min moster idag, som bor hos oss lite för att hon har lite jobb i Stockholm. Det var riktigt skönt! Och det har gått bra på jobbet idag, inte jätte full rulle, men har ändå alltid varit något att göra. Imorgon blir det jobb igen, ska kanske åka in till länna imorgon eftermiddag och köpa mig ett par löpardojjer. Men det är bara kanske, beror på min moster, när hon slutar jobba. Annars får jag ta det en annan gång. Hörs!

New week.

Tjena. Helgen var hur trevlig som helst! Åt gott, drack gott och var med trevligt folk, bättre lördag än så är svårt att tänka sig. Iförsej, någon lördag är det alltid kul att tillbringa på dansgolvet ;). Tyvärr åkte min kusin hem direkt på morgonen, så mer än så vart det inte. Men det var kul så länge det varade. I söndags tog jag det lugt fram tills lunchtiden kanske, sen träffade jag Lucas ett litet tag, följde med ut till Yxlö, där hans mamma och hennes goda vän Petra skulle ha en liten kräftskiva bara dom och deras barn. Så fick jag plats på ett hörn också, mycket trevligt. Sen hade jag tur och fick skjust hem av Broman som skulle hämta Thom ute hos honom.
Idag så har jag varit i simhallen med Natta och våra kusiner, Sebastian och Oskar. Det var jätte kul faktiskt, länge sen jag var med busgrabbarna! Sen nu på kvällen kom Emma S och plocka upp mig, tog en sväng med corvetten, ner till hamnen, käka lite glass och snacka skit ;)! Fast hon orkade inte vara speciellt länge, hon har nämligen gjort något med ryggen, så hon har skitont och lite feber på det. Så blir en lugn kväll ikväll. Imorgon ska jag jobba också! Hos Charina, börjar klockan 11 så det blir ändå sovmorgon :).
Förresten, måste bara säga hur jäkla shoppingsugen jag är! Vet massa kläder och prylar jag vill köpa, som jag tycker att jag faktiskt behöver! Aja, får väl försöka hålla mig lite till, kan inte slänga omkring pengar hur som helst, har ju gjort av med en del på bara Norrlands resan, så värt det, men måste tagga ner ett tag nu bara. Eller ska försöka iaf! Over and out.


Home sweet home.

Snacka om att duschen imorse var gaaaalet skön! Inte för att jag hade något emot att bada och tvätta mig i älven om dagarna, men att kunna duscha och intimraka sig är något man saknar i längden. Kom hem igår eftermiddag, runt halv fem - fem tiden. Man var rätt seg efter flera timmars bilresa, tråkigt att åka hem men ändå skönt att komma hem, när man väl kom hem dåra.
Dagarna i Norrland har varit underbara, kan ju berätta så kort som möjligt hur våra dagar har sett ut.
Första kvällen så vart det middag med familjen Zetterman, stenugnsbakad pizza, mums! Dag två visste vi först inte vad vi skulle hitta på tills vi fick ett hett tips om att the Icebreakers skulle komma till Ramsele, som låg typ 5 mil i från oss. Så vi vart superglada, fixade sen lunch och drog sedan iväg till Ramsele, där vi faktiskt fick chans att träffa ett gäng av grabbarna som spela! Vi fick foto med Peter Forsberg, Daniel Sedin, Jacob Markström, Victor Hedman, Per Svartvadet, Niklas Sundström, Nicklas Bäckström & Fredrik Modin. För er hockeyintresserade känner ni nog till alla, ni som vet mindre vet iaf vem Foppa är! Grymt kul att få träffa dom sådär och ännu roligare att se dom spela!
Dag tre åkte vi till Hocksjöforsarna, sedan åkte vi in till en stad som jag nu inte minns namnet på och åkte för en liten shopping tur, vart ingen storshopping direkt, men alltid mysigt att gå runt i butiker och kika.
Dag fyra, i torsdags alltså, tog vi det lugnt i stugan, fiska, plocka potatis, gjorde rent huset och bilen, och gjorde oss bara allment redo för fredagens hemresa.
Fredagen gick vi upp och bara packa ihop allt, vi kom iväg ungefär vid nio tiden. Men dagarna vi fick i Norrland har varit mysiga, roliga och till del vis en riktigt upplevelse! Jätte lyckad minisemester faktiskt!

Så då är man hemma igen, och nu är göteborgarna uppe stockholm, så man får passa sig ;) haha. Ikväll blir det en kräftskiva med familjen på mammas sida, så det ska bli trevligt! Under dagen idag har jag Mickis och Linnéa varit i Farsta och kikat runt, Linnéa köpte sig lite fina saker också ;) så vi har haft en trevlig dag, synd bara att det är sånt pissigt väder, aja. Hörs!


Hejdå Sthlm.

Tja, har inte skrivit sen i torsdags insåg jag nu. Angående min mobil så måste jag skaffa min nya papper, måste ringa till telia och be om nya papper, hittade inte mina gamla, har verkligen letat överallt. Dom finns inte. Men när jag var inne på telia i fredags så sa hon att om jag bara ringde och gav ett nr som finns på mobilen så skulle jag få nya papper hemskickade och sedan kunde jag lämna in mobilen. Så det känns skönt att de verkar som om jag kommer få den lagad när jag fått papprerna. Så jag ska ta och ringa efter maten nu, så kommer nog papprerna i veckan. Så får jag fixa det sen när jag kommer hem.
För imorgon åker vi, jag och Emma s. Åker upp till hennes familjs landställe i Norrland. Mitt i ingenstans typ, kommer bli så jäkla skönt! Vi ska åka tidigt imorgonbitti, så tänkte bara skriva ett sista inlägg. Aja, kommer nog inte bli så saknat just på bloggen, men vet att folk i min närhet kommer nog sakna mig lite ;) men som tur är blir man ju inte borta så länge, är tillbaka på fredag igen. Men nu ska jag äta middag med mina kära föräldrar, sen ska jag duscha och se till att jag fått med mig allt, sen åker jag till Emma ikväll och sover där. Ha en bra vecka, för det ska jag ha!

RSS 2.0