Inception.

Det vart Inception, den var grymt coolt och riktigt bra, dock måste man verkligen försöka hänga med ordentligt från början och hålla koll på allt. Men jag gillade den. Något jag gillade mycket mindre var att jag tappade mobilen i backen så skärmen pajja :( så måste åka in till Handen imorgon och kolla på telia om de kan laga den, om de ingår i min garanti alltså. Hoppas, hoppas, hoppas! Om det inte gör det vet jag inte vad jag ska ta mig till, betalar ju fortfarande på mobilen, så borde fan få den lagad, tänker iaf inte ligga och betala på en död telefon. Och vägrar betala ännu mera för en olycka, en klatgrej. Aja, ska pusta ut och ta och sova lite inatt. Sjukt trött, hehe. Over and out!

Alors on danse.

Tja, gårdagen var rätt spontan. Det börja med att jag och Emma skulle träffas i nynäs, så jag åkte ner dit. Sen så käka vi lite glass och så, och Emma kände sig sugen på att shoppa lite. Så vi tog bilen och åkte mot Haninge, men sen kom vi på att i Farsta är det lite bättre, så vi åkte dit istället. Och när vi var på väg dit undra Emma om jag hade lust att hänga med ut på krogen med henne Montis och några killpolare till henne. Så jag tänkte varför inte. Så det slutade med att jag Emma, Therese, Montis och hennes polare drog in till stan och drog ut på krogen ;) vilket var gaaalet kul! Åkte hem tidigt imorse, med morgon tåget/bussen.
Nu ikväll ska mormor och morfar komma hit och äta middag, sen ska jag dra iväg på bio med Emma och några grabbar ;) kommer bli mys! Hörs!


Bilder från dagen.














1. Mickis öppnar paket.
2. Emilia hjälper Mickis att öppna paket.
3. Oskar och Mickis ser ut att läsa något spännande.
4. Sebastian håller i minsta lillasyster Malin.
5. Emilia och jag, jätte söta. Dock jag lite mindre söt.
6. Jag håller i lilla Malin.

Några bilder som togs idag, har varit jätte trevligt och träffa lite nära och kära såhär. Men också även lite krävande på krafterna, så nu är det läggdags. Godnatt!


Grattis hjärtat!

Grattis lillasyster på din 17-årsdag! <333



Duktig flicka!

Tjena, ska snart ta och gå och lägga mig. Men måste bara berätta hur duktig jag har varit idag, för det första har jag tvättat och damsugit. Men framför allt har jag varit ute och sprungit vilket jag inte gjort på ett tag nu. Och det känndes grymt jäkla bra och det kändes som om jag till och med hade mer att ge. Så ska ta mig ut på onsdag kväll också, för imorgon ska Mickis firas! Nu jäklar ska det bli ändring på min otränade kropp!



Mondaymorning.

Tja, har precis druckit upp min andra kopp kaffe och tänkte att nej nu ska jag ta och göra lite nytta. Har ju inte varit hemma på några dagar så mitt lilla rum är rätt upp och nervänt nu, så jag tänkte ta tag i det. Plus att jag tänkte damsuga hela övervåningen, nu när damsugarn till övervåningen äntligen är hemma underlättar det att städa ;). Har satt på en tvättmaskin också, med lite handdukar, nej nu jäklar har Ginas städhumör kommit fram! Hörs!

It's been some crazy days!

Tja! Känns som om jag inte sovit hemma på evigheter! Har inte sovit hemma sen i torsdags tror jag. Aja, har iaf haft en sjukt bra helg! Började redan i torsdags/fredags natten, jag sov hos Emma L då. Vi hade det sjukt mysigt, åkte ut och bada på Årsta havsbad och grejer, tog massa galna bilder och sånt, haha! Sen när vi vaknade upp på fredag var jag i stan med min bror och hans tjej Alex, då fixade vi present till henne som fyllde år i lördags, (hela 18 år!!) Sen när vi var klara med det åkte jag raka vägen hem, käka och fixade mig sedan iväg igen. Först till haninge, med Therese och Emma, vi drog hem till Alexz där hennes kompis Amanda var. Så vi förfesta lite sedan så drog vi ut på krogen, till The Bridge. Vilket vart helt galet kul och sluta smått i kaos. Vi skulle egentligen sovit hos Alexz i haninge, men det slutade hos Emma i vh ist, för mig Therese och Emma dåra.
Sedan vaknade vi upp igår rätt sent på dagen, kika på lite film. Sen vart det bråttom, iaf för min del. Vi var tvungna att åka till Alexz och hämta våra väskor, sen var jag tvungen att åka raka vägen hem och duscha och göra i ordning mig, för igår kväll var jag på Hard Rock, vi käkade där och så. Firade Davids tjej Alex. Det var sjukt trevligt, men sen efter god mat och lite drinkar (för en del) så drog jag Natta och Broman, hem till dom och David Alex och hennes tjejkompisar ut på krogen. Jag kände inte för att bränna så mycket pengar två dagar i rad. Så jag följde med Natta och Broman hem, vi chillade och kika på film. Dagen idag har varit lugn och kommer att förbli så. Jag ska sova hemma inatt, punkt slut! Over and out!

What a day.

Tja. Vilken dag. Igår kväll fick vi hämta Emilia för hennes mor hade fått verkar. Så då var det dags för dom att ta sig till sjukhuset och kl fyra imorse fick vi ännu en kusin, en liten Malin! Grattis till de fjärde barnet, Tony & Linda! Så när jag vakna imorse var min morbror redan här sen så tog det inte lång tid tills Emilia vakna. Sedan har man haft fullt upp hela dagen ;).






Här har mamma varit lite påhittig och fått Emilia att leka lite i skuggan och svalka sig.
xoxo


Två riktigt bra dagar!

Tja, gårdagen var toppen, även denna dag dock bara lite segare, hehe. Igår så åkte jag, Emma S, Thomas, Hampus (Emmas lillebror) ut på sjön. Vi hittade oss ett fint litet ställe och sola och bada massa! Sedan lite senare efter lunchtid så åkte vi och hämta Johan, en kompis till Thomas. Då letade vi upp ett nytt place att hänga på, med lite strand. Skit mysigt! Avslutade dagen på PH med hela gänget ;). Riktigt bra dag! Sedan så hörde jag av mig till Therese och Alexz, och vi bestämde att åka till Alexz. Så jag och Therese möttes i vh och sedan åkte vi vidare till Handen där vi mötte Alexz och gick sedan hem till hennes pappa. Där vi stannade över natten. Det vart mycket prat, herregud. Vet inte hur länge sen det var vi tre sågs! Vi hade det jätte mysigt iaf. Sen idag har alla typ varit helt döda, haha. Så vi har bara tagit det lugt och inte gjort någonting ;) tills jag och Therese fick nog, vi gick upp till Handen centrum och kika runt lite. Alexz orkade inte hänga med, men vi skulle höras även imorgon. Mys! Mer än så har jag inte att tillägga, lägger upp lite bilder från gårdagen på sjön! Over and out.













Tillbaka från Riga, Jurmala & trevligt sällskap!

I'M BACK! Känns som jag varit bort längre än två nätter, men mer än så är det faktiskt inte. Har haft jätte trevligt och skoj. Första kvällen vart det buffé middag och sen gick vi lite på tax free och avsluta kvällen med lite gott att dricka på en av barerna. Lördagen var vi framme i Riga, vi åkte till en strand som hette Jurmala. Jätte stor och vit strand. Superhärligt, varmt i vattnet och strålande solsken! Sedan åkte vi till ett vattenland som låg på vägen mot Riga. Där vart det en del sol och bad, men även åkte jag iaf bara en rushkana, dom andra var helt tokiga och åkte snabbare och svängigare grejer. När vi var tillbaka på båten så duschade vi och fräscha till oss inför middagen. Då vart det middag på en lite finare resturang. Efter maten så spelade Lucas en del sedan vart det baren igen, där Uffe sjöng karioke med en skön lirare som vi stötte på, haha! Vi ankom imorse så det vart bara upp äta frukost sen packa och kliva av båten. Kom hem runt halv elva - elva imorse. Känner mig rätt seg så blir nog till att bara chilla idag ;) over and out!


Kryssning.

Tja, vart inget skrivande igår pga att när jag satt vid datan så fick mamma för sig att dra ut alla sladdar ifall de skulle komma åska inatt, för hon hade hört på vädret, ah då drog hon ju även ut internet. Så jag berättade för min mor vad hon precis gjorde med ett skratt såklart. Sen sket jag i det och gick och la mig.
Igår träffade jag Emma Lindblom! Vi åkte ner till Nicksta och badade och solade lite. Det var myyys ;).
Sen så såg jag till att packa det mesta igår så jag är klar inför dagens resa. Jag ska nämligen åka på kryssning, med Lucas, hans pappa och hans syskon. Ska bli trevligt :). (Och för er nyfikna, så är jag och Lucas bara vänner, punkt slut) Är tillbaka igen på söndag ;) xoxo

Dagens.

My look for today.


Cashfloooow.

Tja, det vart att jag jobbade även idag! Inga problem för min del, lite extra pengar sitter ju aldrig fel ;). Sen kommer lönen från tre veckors jobb den 27:e. Sitter och tittar runt på lite olika sidor och kom på att jag behöver skaffa mig lite underkläder! Så har spanat in några bh-ar speciellt lite extra.

   

 


Typ något i denna stil?


Lunch/Mellanmål

Detta blir min lunch/mellanmål idag: Islatte, mockarunta & kanelbulle.






Jobba, jobba, jobba!

Har kommit hem från 4 timmars jobb för en stund sen. Har gått riktigt bra och trivs jätte bra på min nuvarande arbetsplats ;). Tog med mig hem lite fika för tänkte ta en kaffe och bulla på detta, men då kommer man hem till ett tomt hus, jaha. Aja, mer till mig ;) hehe. Förresten, fysatan vilket äckligt väder det är idag, det bara rinner om mig! Puh! Ciao ciao!


Kvällsinlägg.

Tja, sitter och tittar på Holland - Spaninen matchen. Kom igen nu spanien, tryck in den nu! Man har ju lite spanskt i blodet så det är ju rätt självklart att man håller på dom ;) plus att de spelar mycket bättre. Så himla fult spel av Holland, vafan det är ju fotbolls VM, fotbollens högsta nivå och ni beter er sådär. KOM IGEN SPANIEN!
Nog om VM, pratade med Johanna idag om bilderna, hon har lagt in lite på fb och så ska hon lägga in det på ett usb till mig sen ska jag få dom ;) längtar, vill se precis alla, hihi! Slänger upp två härlig bild från dom bilderna Johanna lade upp!






Har sagt det förr och säger det igen, love you guys! <3


Jag gillar solen!

Det är ju helt sjukt vad det är varmt idag, men jag gillar solen så mig göre inget ;)! Jag mamma, Natta och Broman tog en sväng ner till östnora och bada och låg och steeekte lite i solen. Jag vill se alla bilder från dalarö nu, men pratade med Johanna igår och hon hade inte kunnat lagt in dom på datan, så jag väntar med spänning, höhö ;). Vad händer ikväll då? Jag tänkte i alla fall tare lugnt, ska ju jobba imorgon ;D bara 4 timmar och såklart, huvudsaken är ju extracashen! xoxo


Riktigt bra senaste fyra dagarna!

Oj, känns som om det var jätte länge sen jag satt här. Fast det var faktiskt bara fyra dagar sedan. Men dalarö var kanon kul och skönt! Riktigt lyckad liten tre dagars tripp! Ska komma med lite bilder senare när jag själv fått tag i dom ;) blir lite jobbigt att göra historik på allt som skedde under dagarna, skulle tappa allas intresse, inklusive mitt. Så det räcker gott och väl att berätta att det var grymt ;). Var så kul att det var vi fyra tjejer igen, har saknat oss! Och det kändes som om vi hittade tillbaka till varann ordentligt igen, underbart! Love you guys! <3
Igår var inte en sådan tokig kväll/natt heller ;) var med Emma S på Freja och både de ena och andra hända den kvällen kan jag säga, på både gott och ont! Men i helhet var den ändå mest lyckad och trevlig kväll :)!
Idag har också varit en riktigt skön och bra dag, har varit lite sol och bad, sedan lite bio med trevligt sällskap och sen kvällen avslutades med mys på verandan med ett gott glas rosé med mamma och pappa! <3 Känns verkligen att man inte pratat med dom på några dagar.
Mer än såhär tänker jag inte tråka ut er för denna gång ;) hörs, sängen kallar!


Tisdag 6/7

Tja! Känner mig lite smått stressad, jag och några tjejor ska nämligen ut till Dalarö, där Johanna har sitt landställe. Kommer bli hur kul och hur skönt som helst! Men ska bara se till att få med mig allt ;) men det löser sig nog. Gårdagen var bra, spenderades först med systrarna, mamma och Elisabeth, sedan så träffade jag Therese lite senare och badade på nicksta, sedan taggade vi hem till mig och käka lite sen gick vi till Johanna. Där Johanna och Jonas var och där vi skulle spela kubb, men vi väntade på Martina och Kim. Tyvärr hann Therese aldrig spela kubb men vi hade jätte kul vi som spela ;). Dagen idag har bestått av Johanna mig och Lucas, vi var inne i Haninge idag och sen skildes våra vägar åt till middags tid. Och nu har jag packat klart, allt som går att packa ikväll. Kommer bli så grymt jäkla kul och skönt! Är skittaggad på vi fyra tjejor igen, blir 9c tjejorna, hehe ;)! Aja, ska väl ta och sova snart. Over and out!




Bild, sommar 09 på Korpen.


En värld för två.

Tja. Sitter just nu med Therese som sällskap hemma hos mig, mina föräldrar bör vara hemma inom en timme. Men tills dess ska vi nog bara ta det lugnt. För satan vad varmt det är och satan vad jag är trött! Tror att jag håller på att bli sjuk, inte så jätte lägligt med tanke på att jag har jobbat klart nu. Aja.
Helgen har varit bra! Igår var jag faktiskt ute hela dagen och njöt av solskenet med Johanna och Lucas, vi tog Lucas lilla båt och åkte ut till en ö och bada och sola, hade det bara bra helt enkelt. Senare på kvällen så åkte vi till ösmo, Lucas till sina polare och jag och Johanna åkte hem till henne och åt lite mat med hennes bror och hans vänner. Sedan körde dom oss till ringvägen, och där var vi fram till tolv tiden kanske. Sen vart det sleepover hos Johanna. Jag, Amanda och Johanna dåra, åkte dit och sov där. Myspys! Sedan på morgonen var det till att gå upp runt nio, sedan åka iväg till jobbet, absolut sista dagen. Som började 11 och slutade kl 15. Så det var bara fyra timmar, men eftersom det var söndag så blir det ob tillägg och då blir det som en hel dag ;). Och nu sitter jag här med Therese, och vad vi ska hitta på, ja det kan man allt undra ;) Hörs!

Så fyndig jag är då!

Tja, redan fredag! Helt sjukt vad just denna har rusat iväg! Dagen idag har dock varit lite seg, har inte varit så mycket folk så det har varit riktigt lugnt på jobbet. Lyckades fynda riktigt bra idag! Jag hittade ett par ljusa jeans shorts, som är lite längre och med hål framtill, grymtsnygga! Kom in precis idag, ser helt oanvända ut, betalde 45 kr, fan vad secound hand är bra!
Vad händer just nu då? Jadu, familjen är ute på sjön och Mickis är inte hemma från spanien ännu. Hunden är inte ens hemma. Ganska lugnt och skönt faktiskt. Men Therese ska komma hit och sällskapa mig :D myyys! Nej är fortfarande hungrig, ska fixa något att äta. Hörs!

Eclipse.

Gårdagen var en riktigt bra dag, Alexz fyllde 18 (henne ska jag träffa på måndag, bamsekram på henne)! Sedan så åkte jag Therese och David in till stan på premiären av Eclipse! Vilket jag är helnöjd med, fan vad jag gillar Twilight! Fast det värsta är väl att nu kommer jag bara sitta och vänta ut den sista filmen .. jag vill bara se mer! Men vi hade iaf jätte trevligt igår, filmen var skitbra och allt var bara asbra! Men när det kom till att man skulle ta sig hem, herregud .. har aldrig tagit så långtid för mig att åka hem, någonsin! Vi åkte med vh tåget från stan, den som går 23.49 eller något sånt. Sen när jag kom till vh trodde jag att 847 skulle gå 25 över, gjorde den det? Nej! Kul, ahapp när går tåget då, 40 .. mh, får sitta och vänta där. När jag kommer upp på den andra perrången, inget tåg går. Meeeeen. Jag går ner igen, ser på busstavlan att en ersättningsbuss ska gå 00.54. Okej, blir till att vänta på den. Men den bussen tog fan en evighet, åkte ju in till Segersäng station! Hela vägen in, så lilla jag kom hem igår 01.40 typ, gick och la mig kvart i två! Inte det roligaste när man måste gå upp kl 7, för att duscha, gå ut med hunden och nu ska jag ta och äta lite också. Så jag har haft bättre hemfärder än denna. Men jag är riktigt nöjd med bion så får tänka på det posetiva ;). Nej, nu blir det frukost! xoxo





Gina gillar!


RSS 2.0