2008

Mitt år 2008 !

   
9 februari, johannas födelsedags firande. Sjukt mysigt :) !

   



 
15 februari, då var det matildas tur att firas. Sjuuukt roligt :) !

 

15 mars, var det dags att klä upp sig ordentligt. Min morbor gifte sig !

  
 
3 maj,  på med party hatten och gratulera emma mikeasson ! Oförglömligt.


13 maj, 
Lucas och min ettårsdag ! <33

 
24 maj,
åter igen födelsedagsparty. Men denna gången hos Malin Åman. Något som fastnar på minnet ;D.


   
 
 
5 juni, Balen. Helt totalt bäst och oförglömlig. Alla var samlade och hade kul innan alla skulle splittras.

Sedan satt sommaren igång för fullt och vecka 27 till 29 jobbade jag på konsum i nynäshamn.

 
4 juli,
var en fredag som jag fick ta ledigt från sommarjobbet för att på fredag morgon åka iväg till Gbg för att se Bruce Springsteen på Ullevi. Makalöst !

 
5 juli, vaknade upp i Gbg och innan det bar av hemmåt så åkte vi till marsstrand och gick en sväng där. Sjukt fint väder vi fick hela helgen :) !

Efter 3 veckors sommarjobb och trevliga promenad kvällar med några ut av mina favorit tjejor kände jag bara för att ta mig ut på sjön. Så jag följde med min mormor och morfar, egentligen skulle jag vara ute bara en vecka. Men lucas stannade kvar på gotland en vecka till och johanna var i värmland. Så jag tänkte varför inte en vecka till, så jag följde med dom upp ända till öregrund, och andra veckan kom storasyster Natalie också, mycket trevligt hade vi :) !

 
     
mina kusiner från mammas sida var med första veckan ;) !
 
 
 
Tänk er en solnedgång där det ser ut som om solen går ned i vattnet. Det har jag sett !



9 augusti, var det tjejkväll hemma hos emelie med alla flickor samlade. Otroligt. Och jag saknar oss !

 
16 augusti, tog jag emelie amanda och josefine med oss tält sovsäckar och mat och lånade en tramp båt och åkte ut och tältade. Jätte mysigt, hihi :) !

Sedan började skolan.

 
Men för en sista gången ville jag mamma och pappa åka ut på sjön.
29 till 31 augusti tog vi båten och lucas med oss ut till korpen.

 
Men när skolan väl satt igång så kom även hösten. Vardagar gick till skolan och träning och helger att träffa lucas och mina vänner så gott jag kunde.


Även vintern kom förbi och ett litet lov.

   
Julen och jullovet fall rakt ned på en. Och innan man visste ordet ut av det var julen förbi och snart var året slut.
Då börjar man bläddra igenom alla bilder för att se över hur året sett ut. Detta år har det hänt så mycket olika saker, har varit som en ända bergochdalbana. Men allt roliga och jobbiga har sitt slut.
Mycket har förändrats under detta år, kanske sämre kanske på ett bättre sett. Det avgör framtiden.

Gott slut & Gott nytt år önskar jag er alla ! / Ginah


GRATTIS MOR !



Grattis mor på din 45-årsdag ! 


                                                   / ginah

why do I feel this loneliness ?

God kväll gott folk. Det är den 29dec två dagar innan nyårsafton och en dag innan min mors födelsedag. Och detta år slår de på stort, hon blir hela 45 år gammal ! Men de blir ingen storfest som mamma faktiskt hade velat haft på nyårsafton. Men det får bli när hon fyller 50 istället :).
Idag har jag varit i fasta centrum och på ikea, med lucas och hans mamma anneli och även hennes vännina tina. Mycket trevligt hade vi :). Och jag hade faktiskt en liten budget med mig men dock hittade verkligen ingenting som jag kände "åh detta blir jätte bra", för om det bara är "hm, kanske detta blir bra" då är det ingen idé för då ångrar jag mig oftast. Haha. Sån är jag :) men jag hittade i alla fall en bra present till mamma :) som kommer passa fint i vardagasrummet ;). 

Nyår vet jag ännu inte hur det blir men det blir väl som det blir helt enkelt ;)

\ ginah


annandag jul

Hej på er !
Haft en bra jul :) ?

Jag har haft en toppen jul ! På julafton var hela familjen hemma och vi alla hade hjälpts åt att göra massa julmat och julgodis. De började med frukost halv tio, hela familjen. Då var det tomtegröt, julvört och julost. Efter den goda frukosten så gjorde alla sig i ordning inför eftermiddagen. Sedan vart de fika till kalleanka, och alla var så fint klädda och de var jätte mysigt, vi hade tända ljus och grejer. Efter kalleanka var det dags för mat. Och gud så gott de var och roligt. Tänk vad kul man kan ha på 6 personer ändå ;) ! Efter den lååånga middagen plockade vi alla undan och kröp sedan ner i sofforna. Dags för julkapparna. Pappa fick dela ut julklapparna :). Efter vi öppnat alla klappar och setat och pratat och pillat och tittat fram och tillbaka så kom vi på att vi hade lånat wii. Så då satt vi igång det och spelade wii nästan hela kvällen, och det var skitkul !

Julafton började tina ut och då gick jag och lade mig och vakna upp på juldagen. På juldagen hade vi inte så mycket att göra under dagen så de vart lite filmtittande senare var vi tvungna att duscha och ha oss för vi skulle på middag hos min farbror och så skulle min andra farbror och hans familj komma dit också. Först var vi lite tveksamma på hur pass trevligt de skulle bli efter som det var nu ett tag sedan vi var där eller de var här. Och knappt hade man ens hört något från varandra. Men det var verkligen jätte trevligt så det var inga konstigheter. Sedan fick vi även då massor med god mat, det tog liksom aldrig slut, vi åt i timmar ! haha, :) ja men de är härligt de.

Idag då när de är annandagjul så vet jag inte riktigt vad som händer i familjen om man säger så. Men nu på dagen ska jag träffa johanna och lite senare mot kvällen skulla lucas plocka upp mig.
Så jag har inte tid att sitta kvar här inte. God Jul !


 
  
 
 

Lite bilder från julafton och vad jag hade på mig :) puss. Ginah

dagen före doppardan

God kväll :) idag är det den 23decemer. Grattis Pia ! Och det är då dagen innan julafton. Jag och lucas har givit varandra julklappar och jag tänker inte öppna min för än imorgon men lilla lucas kunde inte hålla sig, haha. Han öppna den så fort han kom hem :). Sötnosen.
Men jag måste äta nu, vart lite länge hos pia så de drog ut på vår middag. Så jag ska äta nu sedan ska mor och far spela bingolotto, det är ju uppesittarkväll.
Imorgon blir det frukost med gröt och massa gott kl 9, ha en god jul på er !
Kanske skriver lite imorgon, får se. Vi fick låna wii, haha ;) så som sagt, vi får se.



God Jul \ - Gina

2 dagar kvar och feber.

Yes, det stämmer. Jag har blivigt sjuk. Igår mådde jag som värst med de bröt ut först på lördag. Men då fattade jag inte riktigt, utan trodde att jag bara sovit dåligt och hade lite huvudvärk och tog bara en tablett då så kände jag mig bättre. Igår följde jag då med Lucas och hans familj och släkt från hans fars sida på julbord på körunda. Jag vakna rätt sent på dagen igår vart lite sent kvällen innan så vi gick upp och åt frukost och gjorde oss i ordning sedan åkte vi dit efter en stund i princip. På morgonen tog jag även då en tablett för att jag kände mig ännu sämre och då kände jag mig dock lite varm. Men jag struntade i det för jag vet att lucas hade blivigt besviken ifall jag varit hemma. Så när jag kom hem till lucas på kvällen kände jag mig genast sämre igen, troligtvist för att tabletten slutat verka. Så tillslut tog jag tempen och jag hade nästan 40g feber. Så jag vart väldigt ompysslad ut av lucas, *tack älskling !* sedan så pratade jag med mamma och hon tyckte att jag skulle komma hem, fast än jag inte hade någon speciell ork till de så var de rätt ändå. Inte så bra ifall jag skulle smitta ner lucas eller någon annan där hemma. Så natta och hennes kompis hampus kom och hämtade mig och jag gick i princip och upp och la mig direkt och somna ännu fortare.
Så idag när jag vaknade kände jag mig ganska bra, men de sprack vid sådär 1-2 tiden, då började jag känna mig dålig igen och hade igen då nästan 40g feber. Så tillslut tog jag en tablett tid så jag fick vila lite. Efter ett tag kände jag mig lite piggare i alla fall så jag gick in och duscha innan maten. Och ja, jag lär ju bli hemma i några dagar framöver nu. Men jag hoppas de inte blir så mycket fler. Det är ju lov och jag vill göra saker, fira jul frisk !



Hoppas ni mår bättre än mig och får se om jag orkar skriva någe mer, eller om jag ens har någe mer att skriva om. jaja, ska inte tråka ut er mer.
God Jul \ Ginah

och nu är det jullov :) !

Aaaahhh ! Äntligen är det lov :) !
Idag var vi i skolan till nio och de började att vi fick titta på en liten pjäs som höll på i en kvart kanske, sedan så gick vi upp i klassrummet och fick lite papper och pepparkakor :) sedan fick man åka hem. Så snart så ska vi ner till nynäs :) hej på er ! / ginah


julavslutning imorgon :)

god kväll :) !
Är faktiskt inte trött idag för idag började jag halv ett ;) fast jag vakna kanske vid åtta haha. Men det gjorde inget :) har ju liksom inte gått runt och varit trött i alla fall :). Idag hade vi då det det läskiga arbetsmijö och säkerhets provet men det var inte så läskigt i alla fall :) jag skrev i allt utom en fråga. Och sista pappret känder inte till hundra. Men jag är alla fall säker på att det inte är ett ig :) puh !
Imorgon börjar vi nio, då ska vi samlas i aulan och göra något vet inte vad och efter det ska vi samlas i ett klassrum, kanske fika eller så. Sedan är det JULLOV ! Då åker jag raka vägen hem och sedan ner till nynäs med storebror :) och de som vill med ;P. Tänkte lämna in lite cv;n och titta runt lite kanske.
På lördag ska jag kanske gratta marcus, som är min storasysters gudmors son :) men vi har känt dom i hela livet, även min mor har känd storasysters gudmor som heter då Pia i hela livet, nästan i alla fall, hihi. Känns nästan som om vi vore släkt :). Ja, efter lördag kommer söndag och då ska jag följa med lucas och hans familj och lite släktingar till körundas hotell / resturang på julbord :) ska bli mysigt. Var där med dom även förra året :).
Ja, mycket mer har jag nog inte att tillägga. Så vi syns och vi hörs mina vänner ! - \ gina sanchez

/ good day

Godmorgon gott folk !
Är det bara jag som är extremt trött för att jag gick upp kl 6 för att hinna med kvart över 7 tåget :)? Hm, tror inte det iaf, hehe.
Idag är det en helt vanlig tråkig tisdag. SÄMST. Men jag överlever, och imorgon är det rätt skön dag ändå slutar tidigt och så, inte så jobbigt liksom. På Torsdag har jag en lektion på eftermiddagen med prov sedan ska jag till fredrika och ha estetiskt val kl 2 till typ halv fem. Sedan är det då fredag och då har vi samling i aulan och säger hej hej och trevligt lov och en del information, sedan ska vi samlas i någe klassrum och fika tror jag sedan är det hej då och trevligt jullov !
Fan vad jag längtat !
Och nu börjar de kännas som om tiden går fortare. Och med de så har jag mindre tid att fixa något bra till Lucas i julklapp, usch. Jag är så dålig på sånt. Alltså jag tror att jag vet vad jag ska ge honom och jag hoppas att det får duga för bättre än så kan jag liksom inte. Men jag tror att han blir rätt glad :) så det ska nog ordna sig fint.
Men han får där emot inte köpa någon julklapp till mig för han har redan köpt något åt mig som jag aldrig kommer komma i närheten med att kunna ge något så stort tillbaka. Han får bara inte.
Ja nej, nu ska jag sluta skriva och återgå till skolan. \ g sanchez

     

skolan

Hej hej :) ! Allt bra med er ?
Med mig är allt super ! Nu är det bara denna vecka kvar, sedan är det juuuullov ! Så hilma skönt ! Igår var det 3;e advent och allt börjar närma sig, inte bara julafton utan nyår också :) på tal om det förresten. Vart ska allt folk på nyår? :)
Jag har lust att göra något riktigt kul, eller umgås med roliga männniskor :). Umgås med roliga människor ska jag göra under lovet har jag bestämt i alla fall, men just på nyår är det extra kul att vara med några som man trivs med och som man har kul med :) !
Men om det inte blir någe så blir det inget, inge mer med det. Jag tänker i alla fall inte leta efter en fest bara för att festa på nyår. För nyår ska vara något som blir kul för att det är med de människorna, inte för att man supit skallen av sig på någon sketen fest. Då är jag hellre hemma med familjen och firar med dom. Men jag måste erkänna att jag är sugen på en rolig fest :). Jaja, så är det med det.

På torsdag har jag prov i arbetsmijö och säkerhet. Inte speciellt roligt prov med jag tror att det är ett litet prov, så det ska nog gå ganska bra med lite plugg i veckan.
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Men min lillasyster har fotbollsmatch i hallen i ösmo med damlagen, kul kul. :) ska kanske titta, någon som vill med :) ? Måste dra nu, har lunch \ ginah


13 december - lucia

13 decemer idag då, :) lucia.
Jag gillar lucia, igår såg jag på tre lucia tåg. De första var väldigt klent för att vara i deras ålder. Sedan var det skola, och vi hade en lektion, lunch och på sista lektionen fick vi fika för att en kille i klassen fyllde år :) så vi jobbade inget alls då och fick dessutom gå tidigare så vi hann med tåget innan ;) det är skönt. Det märks att det är fler än vi som är skoltrötta, haha. Efter skolan sen kom jag hem och hann inte göra så mycket sedan skulle jag iväg på lucia tåg igen, mina två yngsta kusiner. Först den minsta, emilia som är 1 och ett halvt år ungefär. Så söta alltså :) de satt i en ring, de var lite för små för att klara av att stå framför att sjunga för alla. Men de var supersöta och gjorde gott ifrån sig :) emilia sjöng inte direkt då, utan hon dansa omkring istället och tyckte allt var jätte kul :) haha.
Sedan fick vi se ett lucia tåg direkt efter, oskar som fyllde 4 i onsdags, grattis oskar ! Som vi faktiskt var och grattade idag. Men han var ju jätte söt och duktig i sitt lucia tåg, han kom intågandes först i en pepperkaksgubbe dräkt med händerna ihop som en lucia, haha. Och sedan när de satt igång att sjunga så var det en jätte söt kille som vika till sin familj och stod och sa "hejhej" och sedan asgarvade, haha så hilma söt ! Och alla sångerna satt ihop, de hann knappt andas innan nästa sång började :). Så gulliga alla var i deres lucia kronor och tomtedräker, ja it maked my day faktiskt.

Efter det åkte jag hem till lucas och åt middag där med hans familj och hans pappas syster och deras familj. Ulf fyllde faktiskt år igår :) grattis till ulf !  Egentligen hade jag tänkt att åka och titta på mickis när hon var på cup i sorunda - lucia cupen, en natt cup. Men det vart att vi var hemma och såg på idol finalen.
Men cupen gick riktigt bra faktiskt, de vann :) grattis flickor, bra jobbat  !

Har kanske lite annat att skriva om men hinner inte, och skulle ändå inte locka mer att läsa. Så jag går och äter middag nu :) puss \\ ginah

tisdagkväll och dags för duschen

God kväll, skulle egentligen redan duschat. Men har inte orkat gjort något speciellt idag alls. Jag har känt mig fruktansvärt trött idag, fast än jag hade sovmorgon. Imorgon börjar dagen med gymnastik också, skönt på ett sett men om jag är trött imorgon precis som jag var idag blir allt bara jobbigt. Sedan har jag två datalektioner på varandra, kommer somna. Usch. Loooov, varför dröjer de när man närmnar sig ?!
Jaja, ska inte tråka ut er någe mer. Ska in i duschen nu, hej på er ! / ginah.


reggeton

Idag har jag alltså dansat reggeton, hade ingen aning om vad de var för dans utan hade bara hört att man shakear asset typ hela tiden. Men när jag väl kom dit och fick se några moves så var de en hel del annat är att shakea. Eller de var liksom höft rörelser och sådant. Blandning mellan hiphop latindans och något annat. Rätt kul faktiskt men jag kände mig jätte löjlig :) haha. Efter dansen så fick man en halvtimme på sig att byta duscha och byta om ifall man ville det. Sedan skulle vi se på någon föresläsning. Om kost och motion till stor del, i stora hela hur man ska göra föra att må bra.

Igår var det andra advent och det är bara två veckor kvar i skolan. Skööööönt :) !
Imorgon har jag sovmorgon till tio, yey ! För att min första lektion är inställt :) ja, det var allt för idag.
Ha det bra vänner ! / ginah

    


dagen efter

Hejsan, mår alla bra idag?
Jag mår i alla fall jätte bra och hade lagom kul igår :) träffa lite nytt folk som man snacka och skratta med. Och förutom nytt folkt, gammla goingar :) sköna vännerna från nian. Fan vad kul :) jag vart riktigt glad alltså.
Idag vakna jag vid ungefär 11 och sedan så åt jag brunch. Och sitter faktiskt fortfarande i min morgonrock och oduschad. Men jag måste in och duscha snart för senare i eftermiddag ska jag åka ner till ishallen, lucas har match :).
På tal om lucas är han världens sötaste alltså <33 puss på honom !

Imorgon börjar jag kvart över 12 för vi har någon dans dag typ. Fast innan på morgonen måste jag åkta ner till nynäs och röntka min hand. Har någon liten hård knöl i handen som gör lite ont och ännu mer ont i fall man kommer åt den. Så i fredags var jag på vården i ösmo och sedan så sa de att jag skulle röntka för att de var inte säkra på var det var för något. Så om jag har riktigt otur så kan de vara en benflisa som måste tas bort. Skojs. Aja. Vill inte tänka på det någe mer :) ha de så bra, :) / ginah

lördag 6 / 12

Hej gott folk !
Just nu sitter jag och gör ingenting. Sedan ska jag nog duscha och lite sånt och äta middag fram mot kvällen och efter det ska jag nog upp till centrum, folkets hus. Någon som har fest där, hoppas de blir kul i alla fall :) !
Fåse, har de hänt någe kul att berätta?
Hm, tror inte det i alla fall :) imorgon är det i alla fall andra advent. Och det betyder pepparkakor och glögg ! 
 
puss på er ! / ginah

vecka 49

God morgon, sitter i skolan och håller på att somna pladask ner i bänken. Med andra ord är jag jätte trött !
Så skolan är igång igen, det är tisdag och jag har en liten redovisning idag som liksom inte är riktigt förberedd eller klar heller för den delen. Igår följde jag med alexzandra in till fasta för att söka jobb :) det var mysigt. Men var tvungen att åka ersättningsbuss hem :( bajs, hatar cptågen. De funkar aldrig som det ska ! I alla fall, när jag kom hem så duschade jag och gjorde i ordning mig för sängen typ, sedan ringe Lucas med en rolig överraskning och fråga om han fick sova hos mig, och självklart fick han det. Men ja, på undantag. Det är ändå skolvecka, aja. Måste återgå till skolan, hej hej / ginah

RSS 2.0