Hejdå !

Hellu! Sitter och tittar på let's dance just nu. Hade inte tänkt att göra så mycket ikväll, har ingen lust eller ork. 
Mina två saker som jag skulle velat gått bra idag gick inge bra :( fick inget pass och ingen prao. Jäkla otur. Kan det vara för ett det var fredag den 13:e? Jag vill gärna skylla på det, men jag tvivlar på det.
Imorgon blir det till att gå upp ganska tidigt, ska åka hemifrån klockan åtta. För att hinna fixa ett provosivt pass. Sedan ska jag vara på in checkning och sånt till 11. Så vi har gott om tid på oss och det är bäst så. 
Fast jag har inte direkt någon resfeber. Har annat i tankarna. 

Imorgon är det också alla hjärtansdag ! Som jag ändå kommer tillbringa med min älskling, men om det är vidare romantiskt vet jag inte ;P ! Men mysigt kommer det nog kunna bli :). Ja detta var de sista från mig på två veckor ! Hejdå på er ! Kommer att sakna mina underbara vänner ! <333

12februari

hellu !
Dagen har varit ganska lugn, lugnare än vanligt. Det var några bort från vår klass så de vart väldigt lugnt. Men det är alltid skönt (: slutade vid två tiden.
Imorse hände den roligaste saken på längre ! När jag stod och väntade på tåget som var lite sent imorse kom maja och becca. Maja rökte en cigg som becca ville avsluta så jag och maja klev på tåget så länge för de hade rullat in. Och i vanliga fall brukar västerhaninge tåget vänta in nynäs tåget för att de måste mötas upp. Men idag var ju tågen sena och när tågen är sena brukar de mötas i segersäng beroende på. Men i alla fall. Jag och maja sitter inne på tåget och skojar om hur kul de skulle vara ifall tåget stängde dörrarna och åkte iväg utan becca. Sedan stängs dörrarna och becca ska in och så hon trycker på knappen som ska öppna dörren, ja då börjar tåget åka. Och beccas ansiktsutryck ser chockad och lite smått arg! HAHA, det var så jäkla roligt ! Jag och maja fick ett gott skratt så pass tidigt på morgonen ;)!
Dagen fortsatte bra, fick se mitt matteprov som jag tycke gick skit och räknade med ig, för det kändes verkligen som om jag inte satte någon fråga. Men icke, jag fick G :D och jag är fett glad över det !
Efter skolan tog jag det lugnt och efter maten följde jag med mickis och tittade på hennes fotbolls träning, inte så jätte kul ;P men jag hade inte så mycket för mig i alla fall.

Imorgon är det fredag den 13:e !!! Fett läskigt, tycker somliga .. Men inte jag :) ! Det råkar faktiskt gå bättre för mig än vanligt på fredag den 13:e, så jag hoppas att det fortsätter så. Jag har två grejer som jag hoppas på imorgon:
1. Mitt pass har kommit
2. Få praktikplats

Håll tummarna för mig mina vänner ! Detta är viktiga grejer !
Två dagar kvar nu ! / g

lite foton från tjejkvällen <3333

 


Orkar inte lägga in tusen bilder, men vi hade i alla fall sjukt roligt och mysigt :) ! Längtar tills nästa, puss på er !
\ ginah
 

snart så !

God dagens :) !
Har info och layout just nu. Sitter mest på word och leker, inge speciellt direkt. Men de är chill :).
Tjejkvällen var bäst ! Vi åt massa god mat och hade fett med skoj ;) ! Slänger in några bilder senare.

Dagen idag ser ut så mycket som att jag slutar kl 3 och åker hem äter lite middag och senare tänkte jag ta mig ut en sväng i slingan. Inte för att de kommer ge så stor skillnad, men jag bara måste. För min egen självklänsla och för att jag är så jäkla rastlös ! ;P
Åker på lördag !

Vi hörs ! / g


girlsnight !

Hellu, ikväll är det tjejkväll med tjejorna ! ;D Ska bli jätte mysigt tror jag ;) ! Berättar mer senare, puss ! / g

fridaynight

Hellu gott folk !
Idag hade vi ännu kortare fredag än vad vi brukar har, istället för att ha en timme en halvtimme så hade vi 45min lång lektion. Så min skoldag höll på mellan 10.00-10.45. Efter min otoligt långa skoldag åkte jag och storasyster och några till, till vh för att sola solarium. Sjukt skönt :) fick lite färg i alla fall, dessutom måste jag ju vänja huden om man säger så ;) ! När jag kom hem var jag lite hungrig sådär så jag gjorde pannkaka som inte vart sådär jätte lyckade för att stekpannan hade något skit på sig som gjorde att smeten fastnade bara på ett litet ställe. Så hela pannkakan gick i delar och kelta sig när jag skulle vänta, men men de mosas ju ändå i magen ;) !
Ikväll blir det god fredags mat som alltid ;D efter maten så ska jag åka ner till nynäs ishall och titta på a-laget hockeymatch. Men ska gå nu ha de bra, puss ! / ginah

min dag

Hej hej, min dag idag har sett ut så här:
Vakande vid tio tiden åt sedan frukost.
Vid kanske elva tiden satte jag igång med att plugga matte.
Halv ett åt lite lunch.
Halv två fortsatte med matten.
Tre gick jag över från matte till att läsa min bok i kanske 45minuter.

Ska äta om kanske en halv timme/timme nu.
Sedan ska jag fortsätta lite med matten och lite senare in och duscha och innan jag går och lägger mig läsa lite mer ut av min bok.
Alltså det har inte varit matte i sträck kanske, men i princip matte hela dagen. Och jag har verkligen räknat och fösökt att få in allt som jag borde kunna för att matte provet ska gå bra. Så jag känner mig ganska redo inför det nu gemfört med igår. Kändes som om jag var tom i huvudet. Verkar ha lite koll nu i alla fall :).

Imorgon ska jag nog träffa Sara efter skolan, delvis för att hon är skyldig mig lite pengar och delvis för att det skulle vara kul att umgås lite med henne, det var allt för länge sen. Haha, när jag tänker så minns jag en grej jag och Sara brukade göra som var lite barnsligt kanske men sjukt kul, mycket skratt med den tjejen <33.
Hej på er ! / g

sitter på svenskan

Hejhej :) just nu sitter jag på svenskan och läser igenom min text för att vara säker på att jag verkligen är klar med min text. Sedan tänkte jag läsa min bok och lyssna på musik :) ! Måste verkligen börja läsa boken om jag ska hinna läsa klart den. Ajabaja på mig alltså !

 


Idag har vi lagom lång dag, så jag är nöjd. Imorgon har vi friluftsdag hela dagen men jag hade tänkt att skippa det för att vi har matteprov på torsdag och det vore bra om jag fick g på det. Så jag tänkte vara hemma och nöta matte hela dagen imorgon. Orkar aldrig efter skolan, och vi har bara en matte lektion i veckan så jag måste börja orka efter skolan för att inte glömma tills nästa lektion. Men det låter inte lovande att jag kommer göra det, kan iaf försöka :) (a).
Nej nu ska jag återgå till skolan. Hej på er :) ! / ginah

overkligt

Gårdagens händelse känns fortfarande overklig. Liksom det var inget besked om att han låg på sjukhus, utan beskedet var direkt att han hade omkommit. Man kan liksom inte smälta något sådant när många vänner till en själv kände honom och han var dessutom i min ålder. Helt overkligt, men tyvärr sant.



Idag har vi en ganska normaldag. Börjar kvart i tio och slutar kl 3. Jag borde hem och plugga matte idag men har ingen lust till det. Har egentligen inte lust till något. Men efter maten tänker jag ta mig ut och springa eller i alla fall gå en låååång promenad. Det är ganska jobbigt att försöka börja motionera när det är så kallt och halt ute hela tiden. Men jag kämpar på så gott jag kan. Men de senaste helgerna har det alltid varit någe så de har blivigt massa onyttiga helger som gör att jag backar. Äsch, jag kör på. Måste få leva också !
/ ginah

1februari

GRATTIS EMMA PÅ DIN 17-ÅRSDAG ! <333

Yes,
så är det. Emma fyller 17år idag, jag var och gratulera henne igår, och så var de en del andra där också. Var kul att se emma, men ja. Vi måste prata en del.
Igår var jag även och gratulerade min mormor som fyllde 65 i onsdags, 28januari. GRATTIS MORMOR ! <333
Vi vart hela 26 stycken igår, mormor och morfar hade hyrt en lokal på nibble gård. Och vi fick massa god mat och det var massa trevligt folk. Jag hade en riktigt trevlig kväll med de närmsta släkningarna på mammas sida :).

Idag är det bara 13 dagar kvar !

 
här har ni min mormor och emma :) <333




Natten mot söndag 1februari hände något tragiskt. En kille 17 år omkom i en bilolycka. Jag är inte en ut av dom som kände dig, men jag har en del vänner som kände dig och jag vet att du hade många vänner omkring dig.
Tobias Bejeryd, vila i frid.


/ ginah

RSS 2.0