it all went well

Tjena, idag åkte jag in till Stan med Therese och gjorde av med massa pengar men kom iaf hem med massa kul kläder :) bra va?



Jag har inte träffat Therese på tre veckor och lite till, så det var grymt kul att träffa henne igen <3! Och det lär nog bli snart igen om jag får bestämma, hihi. Ja, har väl inte så mycket mer att tillägga, kanske ska säga att jag inte shoppade helt själviskt idag, jag köpte även present till min älskade lillasyster Mickis som fyllde hela 16år i måndags men hon kom ju inte hem för än imorgon eftermiddag, vilket lär bli till att fira henne då :)
Skoj skoj, sedan ska jag även Gratulera min kära vän Pernilla, hon fyller 15 år idag, byxmyndig fan ;)!
Puss på er snyggingar !

29 juli

Hejsan, påhittig rubrik va ;)?
Idag har jag bara varit med min älskling för sista gången innan han är ute och far igen. Imorgonbitti åker han iväg till Kroatien, bara en vecka som tur är :) skulle bli galen annars!
Först jobbade han i tre veckor, då sågs vi knappt, sedan var han i Thailand i tre veckor, då sågs vi ju (såklart) inte alls, sedan nu har vi varit med varandra sen i söndags och ikväll sa jag hejdå igen för en vecka nu. Men jag biter ihop och hittar på annat :D som att träffa Therese och sedan har en fågel viskat i mitt öra att min käraste kusin Linnéa från Gbg kommer hit imorgon eftermiddag :) sedan stannar hon, förhoppningsvis i två veckor och sedan är det kräftskiva och ut på sjön med henne och hennes päron såklart ;)! Kommer bli skoj :)!
Mickis kommer hem på fredag också, så jag kommer klara mig fint här hemma utan Lucas. Visst är man lite avis på själva grejen att han är utomlands, men envecka är ingenting emot allt annat tidigare i sommar. Nej nu ska jag sluta resonera hit och dit. Lägger upp lite roliga bilder vetja ;)


   

   


Juste, det vart Public Enemies igår :) skitbra! Ganska lång men jag gillar ju Johnny Depp sedan tyckte jag att de var lagom pang pang och lagom pussandes! Jag gillade den helt enkelt! Puss snyggingar!



goddag !

Idag så har jag och Lucas tänkt att åka in på bio, vi ville och har velat länge se den nya Harry Potter - halvblodsprinsen, men så tänkte Lucas, vi frågar om David, Emma, Natta och Broman ville följa med. Nehe, tvyärr herr Potter, de ville absolut inte se den. Så nu sitter jag inne på sf hemsida, och smsar runt till alla för att fråga om när vi ska åka, vart och framför allt vilken film! Och just nu känner jag, "kunde vi inte åkt själva". Då hade det inte varit någe problem, för det blir alltid såhär när allt för många ska se på en och samma film och det är allt för olika tyck och vilja. Jaja, jag tror att de löser sig iaf :) jag har plockat ut några filmer som jag tror att alla skulle kunna tänka sig att se, men frågan är nu bara vilken det blir ut av: Public Enemies, Johan Falk eller Transformers.
Själv skulle jag kunna se alla, Lucas vill se Johan Falk och David Transformers. Undra om Natta och Broman kan svara och avgöra saken eller om det bara blir svårare. Jag väntar här i mitt just nu tomma hus, (endast jag hemma) och hoppas på ett svar som löser detta lilla kaos vi skapat. 

Nu ska ni få veta en liten kul sak. Förra veckan när vi var hemma hos min morbror och fikade, så skickade David mms som var hemma i huset som det innehöll en bild på en falddermus och så stod det till bilden "jag har hittat musen". Vi har nämnligen hört massa pip som låter som en mus/fladdermus och hittat massa bajs vid ett och samma ställe som ser ut som mus/falddermus bajs. Men vi har antagit hela tiden att de är möss, för de har vi haft förut. Men icke, det var en familj falddermöss. Så när vi alla fall kom hem den kvällen så tog pappa en handske på sig och hängde ut fladdermusen ute där den hör hemma, men imorse så hittade vi en till. Och jag har sagt det ända sen vi hitta den förra att det finns fler fladdermöss, eftersom pipen har fortsatt. Så nu ska vi ta ut även denna pyttelilla och söta fladdermus och så lär det ju bli att vi tar ut dom en efter en, men vem vet. De kommer säker tillbaka igen en efter en.


 
söt är den iaf, men vill helst inte ha den inne (:

förresten

Måste bara visa Lucas och hans familjs nya katt, han har inget namn ännu. Urgullig kille i alla fall!

 

ute på sjön

Jag hade flera underbara dagar ute på sjön, det vart tårta torsdag och fredag, jag fick sova i pullmanbädden och sedan så när jag åkte hem åkte jag raka vägen hem för att träffa Lucas! Det var tydligen lite ändrat igen, utan han åker till kroatien på torsdag så han är hemma lite iaf, sedan så är de i kroatien bara en vecka!
Lägger iaf upp lite bilder från sjön, har inte så mycket mer att tillägga med ord :) puss!





















fint väder vi har

Inte direkt. Men de säger på tv:n och radio att det ska komma en ryskvärmebölja nästa vecka, vilket låter toppen! Men nu är det så att vi ska ut på sjön i morgon och stannar tills lördag eller söndag beror på lite saker, bland annat vädret.
Men nu är det så att all väder jag har sett ser inte så lovande ut. Imorgon kommer typ bli den bästa dagen, men torsdag regn, fredag uppehåll men målnigt, lördag regn igen. Så får hoppas på att det kanske bara är någon skur och sedan blir det finare, inge kul om de kommer vara i hållande regn hela dagen. Nej usch, det vill vi inte ha!
Men nej, jag är ändå glad att bara åka ut på sjön, har faktiskt inte varit ute på hela sommaren. Så nu ska jag ut på sjön oavsätt väder och bara ha de bäst, sedan när jag kommer hem är det Lucas och Therese är blandannat lovat att ses :)!
Nu ska jag återgå till packningen, ha det bäst tills vi hörs igen!


you are like a drug to me

Tjeenna!
Idag ringde min älskling till mig från Thailand när han var i sitt, ehm, favorittillstånd kan man säga. Det var ju skoj att höra från honom, det som var ännu roligare är att de är lite ändrat, han kommer hem på lördag som de sagt hela tiden men han åker till Kroatien en vecka efter han kommit hem från Thailand, vilket innebär att vi kan ses under den veckan innan han åker igen! Roligt! Fast dock jobbigt att släppa iväg honom igen. Vilket sommarlov hörrni.

Ska kaaannskke ut på sjön i helgen. Beror väldigt mycket på hur vädret blir, hoppas hoppas. Har inte varit ute på hela sommaren vilket är olikt mig :O sedan vill jag träffa mina kusiner till monster igen, saknar de små yrvädrerna! Annars träffas vi ju alltid. Har liksom inte bilvit så denna sommar.
Denna sommar har liksom blivit precis tvärt emot alla andra sommrar känns det som, vilket inte är en posetiv sak. 

Det var det för mig just nu, hej !

walk the line

Har precis tittat klart på "Walk the Line" som handlar och Johnny Cash. Vilket är en sjukt bra film! Tycker jag i alla fall. Men jag gillar när filmer är sannhetsbaserade. Jag tycker de blir liksom mer intressantare. Blir lärorikt samtidigt som den är underhållande att se, haha oj, där lät de lite töntigt. Jaja, jag har en liten "thing" för verklighetsbaserade filmer, just love it!



Nej nu ska jag sova, god natt !

söndagar = chilldagar

Oavsätt vilken tid på året, oavsätt om man har lov eller inte så är söndagar en chilldag. Så är det för mig iaf, varje söndag har varit typ den samma. Man går upp sent, äter frukost vid lunch tid, duschar senare mot eftermiddagen, äter någe enkelt till middag men ändå gott, sedan går man ut eller gör någe på kvällen. Alltid samma visa, haha. Lite lustigt ändå.
Ikväll ska jag se på "Walk the Line", den går på tv. Skit bra film! Se den du med vettja, går på femman om jag inte minns helt fel, börjar kl 21.00 iaf ;).

Puss !

dagens

Hej på er !
Min dag har varit bra! Jag vaknade till solsken och satt ute och åt frukost på verandan och tog åt mig så mycket ut av solen som jag orkade. Efter lunch tid hjälpte jag pappa lite på övervåningen. Sedan kom mickis och lisa hem hit och vi hjälpte mickis att packa och få med sig allt till danmark.
Sedan solade jag och lisa lite, mickis skulle duscha och lite sånt.  Så när vi var klara så lämnade mickis och jag av lisa hemma hos sig och tog oss ner till nynäs en snabbis. När vi kom hem vad middagen lagom klar och det var hur god lördagsmiddag som helst! Bara en sådan sak gör en glad!
Efter middagen mätt och belåten hörde jag av mig till Johanna och träffade henne tills klockan vart dags att gå hem för mig, länge sedan sen sist så vi har pratat av oss lite, men inte tillräckligt. Ska nog ses imorgon igen (: !
Det var det för mig idag, puss!



 



 

sista dagen på jobbet

Nu ska jag ta mig en dusch och klä på mig och äta lite lunch, tidigt lunch. Och bege mig till sista dagen på jobbet. :) kommer bli super skönt att sluta och få njuta av sommaren och hitta på andra saker om dagarna. Men ändp kommer jag sakna det ! Jag hoppas faktiskt på att kunna få jobb där nästa sommar. Ett skönt jobb som jag trivs med och det är inget kummunjobb vilket innbär bättre lön. Hur bra som helst ! Och nu vet dom vem jag är så då vill de förhoppnigsvis ha tillbaka mig (a) :)!
Nej har inte tid att sitta vid datan längre, vi hörs !

Alba vs Biel

 


Vem är vackrast? Jadu, det är en tuff duell. Jag skulle personligen inte kunna säga att en är klart finare än den andra. De är inte så jätte lika, men de är inte helt olika heller.
Alba är mer liten och söt, men har ett underbart leende och passar jätte fint i lockigt som rakt. Beil där emot är med snygg, men även hon har ett underbart leende och passar även hon i lockigt och rakt hår. Hm, svårt.
Vad tycker ni?

en dag kvar !

Godkväll!
Nu är det bara en dag kvar på sommarjobbet sedan återgår jag till sommarlovet :D! Vilket iförsej inte har varit den bästa men jag har på känn att från och med nu kommer allt bli bättre :)
Det är på ett sätt skönt att sluta jobba men ändå tråkigt, kommer ändå sakna Ammie och Matilda och våra snack och sånt :) men ändå skönt att få tid till solen om dagarna och göra annat !

Nu tänkte jag titta på en film, Friday Night Lights, om någon vet vilken det är :)!? Så är det med det, puss !

drar till alexz nu !

Men kommer glatt hem imorgon och ska även jobba, ;)
ska bli kul att träffa älsklingen igen! <333
Fick förresten reda på att jag kommer nog kunna få min lön nu i juli istället för i augusti :D
kul va!? Hej på er !

godmorgon!

Kan man väl säga :)?!
Det var jätte jobbigt att springa i morse för det var så kvaft ute, men som tur var missade jag regnet i alla fall :) och slipper ta mig till jobbet i regn också, verkar det som i alla fall ;)!

Igår kväll när jag satt kvar och tittade på tv upptäckte jag att Filip och Fredriks gamla tv show, ett herrans liv, gick på femman fem i tio. Det var förstås gamla avsnitt och så, men det är ju ett sjukt bra program! Såg de förra veckan också.
Igår var deras gäst Mikael Persbrandt :) fan vad de kan hitta på kul grejer ut av allt. Synd att de inte fortsatte med den showen, deras nya i USA tycker jag inte är speciellt kul alltså. Det känns lite för mycket i stället. Ett herrans liv var ett jätte bra program, de kunde fortsatt i det stuket tycker jag. Men jag tittar gärna på deras gamla avsnitt på måndagkvällar :D själv vill jag säga tummen upp till Filip och Fredriks show, ett herrans liv!



sköna grabbar! (Y)

måndagen är avklarad

Hejsan !
Timmarna idag har gått rätt fort :) vilket är skönt! Matilda och jag gjorde en morotskaka idag, hoppas den blir god (: hihi. När jag kom hem väntade en jätte god middag och så fick man äppelpaj och vaniljglass till efterrätt :) hur gott som helst! Det var länge sen man åt äppelpaj.
Just nu tittar jag på room service, man blir allt sugen på att göra en make over i ens egna rum alltså. Har iförsej varit sugen på att göra om mitt rum rätt länge nu, men jag känner att jag verkligen vill göra och ta den utmaningen nu!
Men får se hur det blir, jag hoppas att de blir snart iaf, haha!

Imorgon börjar jag 12, så jag ska nog ta mig en springrunda under morgonen :) sedan tar jag cykeln upp till sockelstugan. Ja, det är väl inte så mycket mer att skriva ner. Funderar på att slå på en film ikväll med vet inte vilken, hm .. får bli en funderare på det. Hej på er!

helgen

Hejsan, helgen till en början verkade som om den skulle bli den segaste och tråkigaste helgen på länge, vilket jag absolut inte var sugen på! Jag ville hitta på något till helgen eftersom jag jobbar i veckan känns det lite "viktigare" att utnyttja helgen.
Till en början var allt segt och drygt. Sedan så på lördag kvällen åkte jag mickis och lisa ner till nynäs och promenerade och mös sedan lite i hamnen vilket var ett bra avslut på dagen ändå, och när vi kom hem var det lite film.
Söndagen vart ganska mysig den med, tog de mest lugnt under dagen sedan efter lunch tid sådär åkte hela familjen plus broman och emma till muskö för att bada. Fast det vart bara jag, mamma, natta, mickis och broman som badade men det var kul ändå att göra något liksom. Sedan passade jag och mickis på att sno åt oss ut av solen, myspys :)!
Efter en väldigt god middag åkte jag mickis och bella ner till nynäs, delvis för mickis och jag badade på nicksta och delvis för att vi skulle handla lite på kvantum :) så det vart ingen fartfylld helg, men trottsallt en härligt mysig helg!




lördag kvällen i nynäs (: mickis och lisa är grymt söta på andra bilden ! <3











bilder från söndagen, både på för middagen och kvällen :) det var allt för mig denna gång, puss!

intressand dag ..

.. Inte speciellt kanske, har haft lite små besök men annars har det verkligen varit dött idag. Jag har ingen som jag kan ringa och träffa och verkligen inget att göra, inget som måste städas eller något liknande, absolut ingenting!
Har bara tittat på film och fikat lite idag. Yey. Roolig helg .. not!
Är det fler än jag som känner såhär eller är jag bara extremt mobbad?
Egentligen skulle jag varit med Alexzandra i helgen, först skulle hon ha kommit hit i veckan och vi skulle ha hela helgen för oss, men sen visade de sig att hon skulle komma hit på söndag för att senare i veckan åka vidare till finland. Så då tänkte vi varför kommer inte jag till henne i västerås över helgen! Men den idéen sprack ut av ett själ och så var det med det. Jag var hemma all by my self.
Nej ska inte beskriva mera hur tråkigt jag har/haft och varför. Så vi hörs!


twilight dags ;) !


love it, tvåan sätt lite fart måste se den !

kvälls dopp med mickis & mickis

Hej på dig !
Idag fick jag gå hem lite tidigare från jobbet för det var inga där och vi hade fått slut på saker att göra annars, så de dåliga vädret måste skrämt folk till att sitta hemma idag, haha.
Imorgon ska det iaf komma solglintar så det är ju typ garanterat att det inte ska bli någe regn, men ska aldrig säga aldrig såklart.
Kvällen var i alla fall underbar och skön, så mickis och mickis skulle ner till nynäs, delvis för de skulle sova där och delvis för att min lillasyster mickis ville bada ;P så jag fick följa med ner och bada med min syster och mickis höll oss sällskap (; vi tog oss även en liten vandring i nynäs vilket var mysigt i kvällen (: det var allt för mig idag, PUSS!








första dagen på jobbet

Och det säger jag bara, tummen upp till!
Det var verkligen jätte bra arbetstempo, jätte trevligt folk (som jobbade och även de som kom och fika) så jag känner mig jätte nöjd och glad över att jag fick ett sommarjobb som dessutom passade mig väldigt bra!
Dessutom är detta inte ens på komunen (: och det betyder att jag kan söka nästa sommar också och ha goda chanser att få komma tillbaka igen, jag sökte även till kyrkan nu till denna sommar men fick ju tvärr ingen plats först, sen fick jag ju turen att ta över Johannas två veckor :).
Det sjuka är att det har inte varit någon jätte ansträngade dag, jag har sovit bra och lagom länge, men jag känner mig sjukt seg på något skummt sätt, haha.
Och just precis nu ska jag i alla fall gå ut med hunden i det, ehm, roliga vädret! Så vi hörs, tjingeling!


helgen med älskling <3!

Hejsan, har har inte skrivigt någe på jätte länge känns det dom ;O!
Men jag kan ju starta med och berätta om denna långhelg som jag har haft. Den började i torsdags eftermiddag/kväll, så ringde Lucas och undrade om jag ville komma ut till honom för han hade jobbat klart för dagen och sommarn. Så jag åkte med ut till yxlö och ganska direkt tog vi båten ner till nynäs och myste i hamnen till kvällen kom sedan åkte vi hem och till yxlö igen, då mös jag och Lucas resten ut av kvällen. Fredagen vaknade vi till att hans mamma kom in springade och sa att vi var tvugna att dra ut alla sladdar, åska var på ingång. Sedan så beundrade vi åskvädret till frukosten.
Efter de var över så skulle vi egentligen åkt ner till nynäs men det vart inte så utan jag och Lucas vart ensammna kanske två timmar hemma hos honom och bara tog det lugnt. Och under dagen kom ännu ett åskväder som innehöll lite stormvarning och hagel. Och mot kvällen kändes det som om vädret äntligen skulle klarna upp och hålla sig så och då ville jag lucas och hans föräldrar åka ned till nynäs och äta på Freja. Men dock började de åska igen så vi tog inga risker utan vart hemma ändå. Förretsten så tog Lucas och jag chansen att bada i poolen under dagen, när man ändå inte kunde vara ute. Vilket var supermysigt och det var ett tag sen vi gjorde det.
Så fredagkvällen gick åt rätt fort framför några filmer som gick på tv;n. På lördagen vaknade vi lite senare än vad vi brukar så de var i princip bara att upp och äta frukost och klä på sig och sedan skulle Lucas ner till tandläkaren och då passade jag på att åka hem och duscha och byta kläder ordentligt.
När jag kom hem till Lucas sen igen så hade han hyrt lite filmer som vi kunde se under kvällen, vädret var fortfarande inge vidare så det vart en myskväll igen vilket jag inte hade något emot :)!
Och det var våran sista natt tillsammans för imorse var vi tvunga att gå upp ganska tidigt för Lucas och hans pappa skulle åka från yxlö senast halv tio för att hinna plocka upp familjen Forsberg och komma iväg till Arlanda i tid.
Så imorse när de lämnade av mig hemma kramade jag om Lucas en sista gång för vi kommer nämligen inte träffa varandra på 5 hela veckor!
Vilket jag tycker är katasrof, men hoppas dock att jag kan få tiden att rinna iväg för annars kommer jag bli galen!
De två första veckorna kommer nog gå åt ganska bra (: eftersom jag börjar jobba imorgon och två veckor framöver så kommer det nog inte vara några problem, dessutom kommer Alexzandra till Sthlm och jag har lovat min lediga tid till henne <3!
Så detta kommer nog gå över fortarare innan jag börjat tycka att det har gått någon tid alls. Ja, så är det med det och nu är det dags för mig att sova. Inte för att jag börjar tidigt imorgon men skulle kännas rätt dumt om jag skulle komma sent när jag börjar kl12 ;) Puss på er!

summer outfits








Jag gillar alla outfits, kan nog inte ens bestämma en favorit ;) vilken gillar du bäst?

RSS 2.0