bööög

Jag går upp tidigare än vad jag hade behövt för att skicka låtar till johanna som hon kan lägga in på hennes ipod så vi har någe att lyssna på, på vår resa into the city. Men såklart dampar det och det står att det är fel ;S ! så irriterande ..
aja, idag ska vi in till stan med klassen :) ska leta efter "min" klänning som jag hade tänkt att ha på skolavslutningen. Sedan om jag hittar någon bikini också :) skulle sitta fint. men men, nu ska jag sluta skriva och äta upp min frukost, byyee !

combat är sjukt kul !

Idag var våran första måbraveckan dag, en liten grej vi har i våran skola. Dagen började med att vi dansade med 9d och sedan så gick vi runt och chilla ett bra tag, för efter lunchen sådär vid ett så började combat. Som låter lite konstigt, man står och slåss i luften typ. Men det är sjukt kul och faktiskt ansträngande ! Är till och med lite smått intresserad att börja med det, ett kul sätt att träna på verkligen ;)

jag har ett förslag till er som gillar att läsa roligare bloggar (än min alltså) http://flytobakslag.blogg.se/  två sköna brudar som har nu en egen blogg, ballt vah ;) !

måååååndag

Idag var hela klassen nere på alhagen, där fick vi dela in oss i grupper och dela upp oss över alhagen och sedan göra massa prover. Det var väl sådär halv kul, men det var asnajs väder så det får ett + i kanten för det ;) fast jag borde ha tagit på min shorts, eller inte jeans iaf. Vart hur varmt som helst ! Så självklart när man är ute på en liten "utflykt" så äter man alltid korv med bröd, som jag hatar ska ni veta mina vänner. Alltså jag äter det inte. Men som tur är har vi två andra i klassen som inte äter griskött så de fick kycklingkorv så jag snodde några sånna ;) Efter alhagen så följde jag med hem till johanna, vi satt och åt någon typ tårta som hennes bror hade bakat, jätte god ! Och självklart löööka vi data, haha ;) johanna visade hennes söta avslutningsklänning, verkligen jätte söööt ! Och då vart jag sugen på att leta efter en jag själv, så jag kollade in nelly.com och där hittade jag en som var rätt så söt och så gick jag in på zoovillage.com och där hittade jag en supersöt klänning ! Alltså jag bara måste ha den ! Så söt var den ;) och jag är inte mycket för klänningar men jag fastnade för den :) ! Så jag hoppas att mina föräldrar kan bestämma sig nu, alltså att jag ska få den. ( håller tummarna för det ) Och till balen ska jag ha min klänning som jag hade när jag var på bröllopp, alltså jag har inte hittat någon annan klänning direkt så det är liksom ingen idé, den får duga helt enkelt ;) ! Så nu är det bara skor, lite smycken och någon liten väska och sprit, sedan är jag 100% laddad att gå ut nian ! <3333333

vilken helg alltså !

Först detta som hände ifredag med lucas och dom, och i lördags var jag på fest hos malin som vart grymt rolig fest ! Verkligen, först var vi bara några tjejer där och åt, jätte god mat och jääätte god efterrätt ! Sedan när det börja drälla in mer folk började drickandet också, och det vart roligare och roligare, kom typ folk mer och mer kändes det som. Sedan kom hennes föräldrar hem lite tidigare än planerat, men det var lugnt för malin som tur är :) men det var jätte kul så länge det varade ! Sedan idag när jag vaknade så sken solen och det var toppen väder, så jag hängde ute i trädgården med mamma pappa och natta, och senare ikväll ska vi på middag hos min farbror :) det blir nog mysigt :) ! puwsss !


hemskt

Igår (fredag) åkte jag hem till Lucas efter skolan, skulle vara barnvakt han och jag. Sedan skulle tre kompisar till Lucas komma, och då skulle han hämta dem vid bussen med fyrhjulingen, om vi säger såhär så kan de inte ha mer otur .. han mådde skit ut av de som hände och jag gjorde allt för att stötta honom, hatar att se honom må sådär, det är tillräckligt mycket annars, läxor osv .. och nu det här. Men jag tror att allt blir bra ändå, just nu är han med två ut av dom som var med igår och snackar lite om det, jag tror det är bra för dom alla .. sedan ska de nog till ösmomarknaden. Jag själv sitter iaf och fixar mina nagar så att de ska se fräscha ut till ikväll, ska på fest ;) hihi, men iaf sedan ska jag väl typ platta håret och sminka min lite sedan ska jag ringa Lucas och kanske gå till ösmomarknaden och se efter lite. Men nu ska jag återgå till mitt fixande, puesss <33
(förresten, titta på mitt fredags inlägg)

onsdag

Idag gjorde jag noprovet, det kändes rätt bra :) imorgon är det hemkunskapen religionen har jag kommit en bit på och vi har lektion imorgon. Så det blir nog bra, får inte glömma bort svenska grejen bara. Idag efter gymnastiken ringde jag efter en interljuv till mitt sommarjobb erbjudande, har ringt sen i måndags och han har aldrig varit där när jag har ring, och han var inte där när jag ringde efter gympan vid ungefär 2, sedan ringde jag när jag var på väg hem, 20 över 3 ungefär då svarade han ! ÄNTLIGEN, så jag ska ner idag kl 6 på interljuv. Lite nervös men jag får tuffa till mig och intala mig att det går bra. Det var allt, tjaaarå :) !


helgen

Lördag-söndag var jag barnvakt åt mina tre småkusiner, emilia, oskar och sebastian. Emilia är yngst och den som höll en trött. Annars var allt helt okej, eller sebastian ( den älsta ) målade på väggen, när vet vi inte :S och med en sprit penna. Haha, det är lite komiskt ändå, men inte om jag skriver det. Men så iaf, idag ( måndag ) var vi lediga, så jag sov hemma hos lucas inatt. Men idag var jag tvungen att plugga, jag har gjort klart teknikhhistora och drog arbetet, nu är det bara religions arbetet och svenskan som ska lämnas in på fredag. Sedan har jag no prov att plugga till på onsdag och hemkunskaps läxa till torsdag. Sista spurten, hur skönt som helst ! Men, jag tror att vi skulle på en liten klass resa onsdag torsdag så jag vet inte hur det blir med hemkunskapen, men vi skulle iaf göra no provet innan vi skulle iväg tror jag, hur det nu blir vill säga :) haha. Hoppas vi åker ändå, låter kul. Men ändå känner jag att jag behöver den här veckan för sista spurten, men men :) nu ska jag inte vara en sådan nörd. Jag håller på med mitt tränings shema också, så detta ska bli bra.    puss


fredag

Idag när jag vaknade regnade det ute, och idag var det skoljoggen. Vart inte sådär jätte taggad på att springa 7,3 km när det regnar. Men regnet skulle avta så fick se på det poestivt. Men när man kom till skolan och uppvärmningen skulle börja kom det större regndroppar, kul. Men så iaf när starten väl kom så regnade det fortfarande, jag sprang med emma och hennes syster till en början sedan sprang emma ifrån mig så jag sprang för mig själv istället. Jag sprang inte sådär jätte långt innan jag stannade första gången, men jag stannade aldrig helt jag gick på ändå i bra takt och joggade lite då och då när jag hade samlat krafter. Så mot slutet sprang jag sista biten och ökade på lite till målet. Jag kom på 111;e plats, hahaha. Visst är man duktig och då hade regnet slutat när allt springande var klart :) ! Men jag tycker väl att det är okej, alltså jag är inte nöjd men jag har aldrig varit för att springa ändå :) Efter skoljoggen gick jag till ica sedan raka vägen hem till duschen och tog slut på varmvattnet, jag frös så himmla mycket ! Jag satt på mig till och med långkalsånger under mina mjukisbyxor. Nu är jag varm, men det tog lite tid, men men. Sedan efter det tittade jag och mina vänner på bolltuneringen mellan lärarna och 9b, och gissa vad, lärarna vann ! HAHA, fett kul. Men så sen så gick vi hem till johanna och käkade lite och pluggade lite grann, senare gick vi hem till emma för johanna och martina skulle hjälpa emma att plugga så nu sitter jag här och berättar om min otroligt ointressanta dag och nu ska jag gå hem och äta så jävla god mat, italienskt plock mat ! Måste fan ta bild, lägger in om jag kommer ihåg ;) ! 

Puss & kram




image13image14


ser det inte sjukt smarrit ut ;) ?!

nu så !

Igår (tisdag) var det min och lucas 1-årsdag :) ! Vi var hemma hos mig och mös lite, :) han gillade min present som jag köpte, hugo boss perfym, någon ny som går på reklam, blå, jag visste att han hade sagt att han ville ha den och det funkade jätte bra ! Ut av honom fick jag två små buketter med rosor och ett sött kort som han hade skrivigt "jag älskar dig gina" ( han skriver så gulligt ) och det bästa av allt, ett års kort till simhallen, inträde till både gym och själva simhallen ! Inte så att han tycker att jag är fet eller så, men jag hade nämnt att jag ville ha det så han la det på minnet som jag vart glad över att han gjorde, så nu ska jag kolla upp tiderna simhallen har öppet, sedan ska jag lägga upp allt och börja träna både i gymmet och i simhallen. Så nu jävlar ska jag bli "fit"  !! ;)
Nu är det inte häller så mycket kvar i skolan, vi har en skolvecka till sedan så har vi måbra vecka och då är allt plugg slut eftersom då sätts betygen ! Efter måbra veckan kommer en halv vecka, onsdag vi ungefär ett slutar vi för att gå hem för att kunna göra oss i ordning för våran avslutningsfest/bal. Och det är den 4 juni, den 5 juni är vi lediga för att få vila ut efter balen, 6 juni sveriges nationaldag, alla är lediga. Lördag, söndag, måndag och skolavslutning närmare bestämt 10 juni ! Hur lite som helst kvar ! Dags att köra slut spurten ! Fast jag har inte köpt någon klänning till balen :S haha, fast jag vet en klänning jag vill ha. Måste köpa den, känns som om den inte kommer att finnas annars .. aja. Jag är i alla fall på väldigt bra humör  ;D ! Juste, skolavslutningsklänning måste man ju ha också när man går ut nian och grejer ! Fyfan vad tiden går, men men måste plugga nu. Puss och kram vi syns på stan !

lyckad helg !

Först på lördagmorgon så vaknar man med min käraste bredvid mig och så gosar vi lite tills vi orkar gå upp. Efter frukosten så är vi ute och bara är i solen, sedan lärde lucas mig att skjuta slagskott ;D haha. Jag var jätte duktig (a) ! Sedan vid ungefär halv två, så gick vi in och duscha för att senare åka in till ösmo för att ta buss till vh, vidare in till stan. Vi tittade på "what happens is Vegas" tror jag att den heter, men vi var inne rätt tidigt gemfört med när bion började så vi gick runt och tittade massa och jag lite halft tvingade lucas att prova kläder som jag tycker är asfint på honom men han är för osäker men sedan så höll han med om att kläderna inte var så tokiga i alla fall :) ! Så efter ett tag vart vi riktigt hungriga så vi gick till Mcdonalds (a) så tiden gick och efter ett tag så var det inte så lång tid kvar så vi tog en kaffe på cofe house tills det var insläpp så köpte vi godis och sedan gick in ;) ! Filmen var toppen, så det är ett tips att se den, båda vi gillade den ! Så det är inte bara en tjejfilm, den är kul och lagom med kärlek och bra skådespelare ! Sedan så när vi kom hem så satt min familj ute, de hade ätit middag sedan var davids två polare där också, så vi stannade ute med dom. Sedan gick vi och la oss vid 12-1 någongång.
Söndag så hann vi i princip vakna och sitta framför tv,n ett tag innan vi åkte ut till lucas och var där hela dagen och senare vid ungefär halv åtta, åtta så kom jag hem :)
tisdag är det våran 1-årsdag ( lite tjatigt kanske ) och då ska han få present ut av mig, lite töntigt kanske men hoppas att han kommer att gilla det. Men det jag skulle komma till är att jag är sjuktnyfiken på vad han ska ge mig

puss & kram

the end

Äntligen är allt löst, det känns som en tungd ur bröstet har lättat. Grejen är den att alla vi är vänner igen sara,emelie,amanda,martina,johanna,emma & jag. Nu har det nya vänskapen börjat, den nya efter nian. Nian var tuff, men vi klarade det. Detta kommer bli en bra sommar !

Nu snart ska jag åka hem till Lucas och sova där inatt och imorgon ska vi fira våran 1-årsdag som är på tisdag :) ! Vi ska göra någonting ute på dagen eftersom det är grymt härligt väder :) senare på eftermiddagen ska vi på bio. Ska bli kul och musigt säkert :) !

berättar mer  intressant efterråt, puss !

kan inte allt detta bara ta slut nu?

Arg, ledsen, besviken, finner inga bättre ord för detta just nu. Vi alla sitter bakom våra datorer och inte gör något, pratar. Lättare att skriva .. men löser faktiskt ingenting. Jag känner att hon verkar vilja säga upp våran vänskap eller något, inte bara ut av denna sak, utan det har varit flera detta år. Det har aldrig varit riktigt bra, det har alltid hänt något. Eller har jag alltid gjort något fel, för det är så det känns. Jag sitter inte och tycker synd om mig själv nu, för när jag tänker efter så är det inte jag som har gjort något speciellt egentligen för att hon skulle ha blivigt så arg på mig. Och all denna skitsnack även om vi kallar varandra vänner, så har det kommit fram en del nu, är det verkligen såhär det ska bli? Är det här verkligen den personen jag trodde jag kände, fast nu visar det sig hur man egentligen är .. hoppas inte det. Visst, alla förändras. Men det här är som om det inte är samma person längre. Eller är det kanske jag som har förändras så pass att vi inte passar ihop längre .. vad det än är har jag ingen lust att komma fram och säga förlåt för något jag knappt vet vad egentligen är fel gemfört med det som hon faktiskt har gjort emot mig. Ska jag vara den vän jag alltid varit, eller ska jag stå på mig mera? Överdriver jag? Tycker jag synd om mig själv? Tyck vad ni vill, men jag skriver bara som jag känner just nu. Att detta måste ta slut, och jag vill inte vara den som tar första steget efter som jag sa min sak, sedan la hon på .. hon menar jag inget agg emot egentligen, men det var något missförstånd som gjorde allt helt fel, helt åt helvete fel. Överdrivet fel .. dags att börja bete sig som en vuxen, eller iaf mogen person. Gäller inte bara en person, utan oss alla faktiskt .. tänk efter innan du bestämt dig för något du inte egentligen vet, ta reda på det först.


lång dag

Onsdagar är jobbiga, speciellt när man är trött och ska ha prov. Men dagen var annars helt okej :)  !
Emelie och sara är sams igen, puh, det känns underbart skönt :) allt börjar kännas lite lättare nu, nästan allt iaf. Det är fortfarande lite jobbigt med läxorna, det känns för mycket och för lite tid. Jag måste nog lägga min tidigare ikväll tror jag allt, imorgon hade jag tänkt att plugga en del .. men fredag hade jag tänkt att leta klänning till avslutningsfesten. På lördag ska jag och lucas fira våran 1-årsdag ! Fast den egentligen är på tisdag, men nästa helg måste jag vara barnvakt så vi tar det denna helg. Men vi har lite problem med vad vi ska hitta på att göra .. hm, funderar. Det ska iaf bli en väldigt mysig helg ;) !                

kisses and hugs


orkar inget mer

Jag orkar inte med det här längre. Det här hanldar inte bara om just den här saken, det måste vara något med som bara har växt och till slut exploderat. Det som gör mig så arg och besviken är att det är rätt lätt att skylla på andras misstag när man själv har sina brister med. Det har gått för långt, jag förstår inte ens vad som händer längre. Jag försöker att inte tänka på det hela tiden, liksom strunta i det. Men det går inte, för varje dag händer eller så får man veta något nytt. Detta måste ha ett slut, på ett eller annat sätt ..

the botten is nådd


RSS 2.0