finner inga ord ..



ibland sårar folk en mer än de kan ana, jag trodde allt skulle bli roligt och bra nu. men helvetet tycks aldrig ta slut.

/ en ledsen/besviken ginah

jasså

Idag var det min sista dag på jobbet, känns sjukt skönt :) ! Plus att johanna och martina kom och hälsa på en sådär sista dagen ;) hehe, som de lovat att de skulle göra någon gång under tiden jag jobbade ;P sedan så åkte vi hem till ösmo, då gick johanna och martina hem till sitt, jag och lucas gick hem till mig och åt god middag med familjen och gbg;borna ;) ! Jätte gott och trevligt :) Imorgon åker jag ut på sjön en vecka dåra, känns som om jag inte har packat klart och väskan går knappt att stänga, haha ;P bra dääär ( tummen upp ) men det blir nog bra. Jadu, snacka om att det är fullt hus ikväll, vi har en del här som man liksom inte hade räknat med från början, egentligen är det rätt kul med folk och sitta och prata och så, men just nu har jag ingen lust till någonting. Jag känner mig så jävla nedstämd, förutom att jag är trött efter sovit lite och sedan jobbat så spelar lite andra saker in. Åt helvete, känns det som om allt är nu. Fan, det ska vara regn hela helgen, på tisdag skulle det bli bättre .. bäst så. Annars känns till och med sådan jag älskar att göra ( åka båt ) rätt värdelöst just nu. Nej, nu ska jag inte skriva dessa tråkheter mer. hej / g


love it

 
måste bara berätta att jag älskar detta naglacket och hatar denna mobil :)

hallu

hejhej :) idag så var det min näst sista dag på mitt sommarjobb. Så imorgon är det sista dagen, :) sköööönt !  Nu ikväll kommer min moster och hennes man och deras dotter, alltså min kusin fråm gbg. De ska sova här tills på lördag, då åker dom och jag ut på sjön en vecka med mormor och morfar och min morbror och hans familj. Ska bli asskönt, jag håller verkligen tummarna för att vädret ska vara shyst, håll dina tummar med vettja ;) ! Idag så fick jag förresten sluta en timme tidigare :) för jag hade inget att göra så då sa de att jag kunde lika gärna gå hem och få betalt för den timmen iaf ;) hehe, inte illa ;) . Kommer inte sakna det, haha eller jo det jag kommer sakna mest är nog de som jobbade, de var snälla och de jag kommer sakna mest, kläderna ! (not) Lade in en bild bara för att ni ska förstå vilken klädsel jag menar ;) njuuuut ut av denna vackra bild ;) (liksom jag gjort i 3 veckor dagligen)



/ ginah


jag vet

jag vet att jag har varit en dålig bloggare nu, men eftersom jag har jobbat så har jag inte haft något direkt intressant att skriva eller ens ork till det. Men nu är det helg kan jag ju ta mig tid, orkade inte igår var hemma så sent.
Men ja, ifredags åkte jag hem till lucas efter jobbet, eller nej jag åt hemma först sedan kom dom och hämta mig vid ungefär halv åtta. När vi kom dit så skulle lucas först äta sedan gick vi upp och mös i poolen :) efter det satt vi på en film och åt chips, hehe :)
lördag väcktes vi vid kanske 9, lite för tidigt. För att lucas skulle åka iväg till trosa med båten och jag skulle hem dåra. Så då tog jag kontakt med mina vänner och umgicks med dom, vi chillade runt i nynäs och senare på kvällen var den "utebandy" och bad ;) askul, kom hem ungfär vid halv ett. Söndag, alltså idag åkte jag och amanda in till stan :) hittade en del som jag ska köpa när jag fått min lön ;) yeah. Så vi hade en trevlig dag inne i stan, åt god pastapesto och kycklig också ;) mums. Var rätt trött när vi åkte hem kände jag, vakna kanske vid 9 ;S var så ljust i rummet. Så jag halv sov lite på vägen hem ;P när jag kom hem var det middag och efter det hjälpte jag min bror lite grann och sedan hamnade jag här,tänka sig vilken helg jag har haft :) ! 

puss & kram / ginah

hard work work

hejsan, sitter och chillar lite vid dator sådär efter middagen. Satte skönt i magen efter min dag. Alltså jag har inga sådär jätte ansträngande på jobbet, utan det att förra veckan tog jag alltid en liten yoghurt på min för- och eftermiddags rast men idag fanns det inga sådana kvar i kylen i personalrummet. Så det vart ingen i magen på de tiderna, det kändes lite i magen, men när man kom hem var det bara att sätta sig att äta så det var skönt, plus att min bror körde hem mig ;) skönare det med.
Är lite rädd för denna nya buss-strejken som ska komma onsdag-torsdag natt, om 35 ska gå eller ej. Förut gick den ju iaf, men nu är det snack om att det inte ska gå ;O då är det kris för mig. Kommer inte komma till jobbet, ingenstans kommer jag då. Och det vore dessutom helt fel att sluta sätta in ersättningsbussar, även om det är strejk. Folk drabbas nog ut av buss-strejken, men tänk oss ute på landet där pendeltågen inte går just nu pga banarbete, vi blir helt låsta ! Iförsej vet de på jobbet att jag bor i ösmo och så, men ändå. Det är jag som förlorar på det. Håller tummarna på att det där med att 35 inte ska gå är bara snack då.
Jag har en och en halv jobbvecka kvar nu, ungefär. Sedan när jag jobbat klart är det vecka 30, då ska jag åka ut på sjön en vecka, kommer bli ashärligt speciellt om vädret håller med en :) få träffa kusinen från gbg och så, inte illa ;) !

<333 puss / g.s.

gbg !

I torsdags var det min sista jobbdag för veckan, för att jag fick ledigt för att kunna åka till göteborg. Jag lucas och hans föräldrar och Ilja Batiljan och hans fru samåkte. Vi åkte till göteborg för att se Bruce Springsteen & the E Street Band. Fyllde hela Ullevi, alltså 55 tusen personer. Och det var galet bra stämmning, alla sjöng med och upp med armarna samtidigt, fatta att se 55 tusen personer vifta med armarna samtidigt i takt ! G-R-Y-M-T ! Går inte att förklara så mycket bättre alltså, helt otroligt ! Snacka om att det var värt att betala 6000kr för biljetterna, inte för att jag behövde betala dåra (a). Känner mig ändå lite dum att jag inte betalade något för det, men de vägrade typ ;S ;P Men efter konserten åkte vi till hotellet jag slocka typ direkt, jag var jätte trött verkligen. När vi vakande var det frukost sedan en dusch sedan åkte vi direkt till ett ställe i gbg som heter marshstrand, jätte fint ställe :) sedan ungefär vid 3 var det dags att åka hem. Är rätt trött efter helgen alltså, sovit lite hit och dit och sedan är jag så trött efter jag jobbat i veckan, är fan inte van ;O haha.
Helt klart en bra helg hittills :) bra väder och allt, hoppas det blir bra imorgon med, vill sola&bada ;) ! Nu orkar jag inte skriva mer, hejsvejs :) / ginah


RSS 2.0