Allt på en och samma dag.

Tjena! Sitter i skolan och gör något samhälls arbete om vad partierna säger om miljön och vad de har för visioner för att ändra samhället till det bättre, på miljöfrågan. Sådär halv kul kan jag säga dig. Idag efter skolan ska jag dra upp till centrum, där väntar Mickis Bella och Lisa. Så vi ska kika runt lite och sedan ikväll blir det middag hos Lisa, med trevligt folk. Sedan ska vi tagga ner till nynäs och partajjjaa, det är ju valborg trots allt! Gått så sjukt fort, redan första maj imorgon. Tänk att det är studiebidrag, fredag och valborg, allt på en och samma dag! Nu ska jag fortsätta med detta intressanda arbete. Ciao ciao!

Bedtime.

Dagen har varit bra, det gick helt okej på samhälls läxan och uppgiften på svenskan som man skulle visa upp gick ganska smärt fritt, så det var skönt. Jadu, dagen idag har väl inte varit någe speciell annars alls. Tänkte ut och springa, men jag är lite täppt och halv seg, och för att inte göra någonting värre så ska jag ta det lugnt tills nästa vecka, då kör vi igen! Imorgon är det freeeeedag och vaaaaalborg! Over and out.


Prov och pluggdag.

Tjaaa. Hade ju nationellt prov i engelska idag, den skriftliga delen. Så nu har jag bara en kvar, har gjort mutligt och skriftligt nu har jag hör och skrivdelen kvar. Kom försent imorse tackvare tågen också, kändes inte så kul att behöva stressa sig upp till skolan och sedan springa upp för att hämta penna och sudd, ner igen och iväg till kth och försöka hitta rätt jäkla klassrum. Men det löste sig ganska bra, som tur var. Hade fortfarande tid över när jag var klar att skriva och då hade jag ändå tagit god tid på mig. Vi hade en lektion efter provet sedan lunch, och lektionen som skulle vara efter lunchen vart inget för min del och några till. Vi var redan klara med arbetet som vi höll på med på lektionen så vi fick sluta, inte illa att sluta kvart i 12! Så jag hängde med Natta till stan, hon skulle fixa naglarna på salongen hon sedan ska praktisera på ;) så det var mysigt med en liten stads tripp, köpte mig en latte när man ändå gick förbi tusen caféer, mums! Sedan åkte vi ner till båten i årsta, där mamma och Broman befann sig. Så jag hade med mig samhälls böckerna så jag satte mig och pluggade en stund där nere. Men jag frös så mycket tills slut att jag bara ville hem, men dom var inte klara ännu och skulle dessutom handla sedan. Som tur var skulle min morbror hem då, så då hakade jag på honom hem. Vi hittade pappa på vägen också, så vi plockade upp honom. Så jag har pluggat samhälle lite nu, ska nog plugga lite till senare. Först och främst ska jag välja ett klipp ur en komedi och beskriva filmen, sedan var som är roligt i just de klippet jag valt. Så det har jag att roa mig med efter maten, sen ikväll är det Grey's. Peace!







Gaaaaalet!

Tjena! Kvällen igår trodde jag och Therese skulle bli total fail, men det vart raka motsatsen! Vi hade hur kul som helst! Träffade skönt folk och dansa arslet av oss!







De ända bilderna från gårdagen men dock väldigt minnes värda ;) haha.
Dagen idag har varit otroligt seg (kan bero på sömnbrist) men har haft en helt okej dag för övrigt.
Ciao ciao!


Bara för att.

Tjena, avslutade kvällen med en Johan Falk film igår. Gick och la mig runt tio, var rätt trött. Så det var skönt att komma i säng i tid eftersom man skulle orka upp till skolan. Ikväll ska jag och Therese på student skiva, kanske Maja också :) får se vilka mer som hänger på. Ciao ciao!


Ansiktsmask och silver till Djurgår'n.

Tjena! Gårdagen var bra, men kunde varit ännu bättre om Djurgården hade vunnit matchen, istället vann HV71 och där med tog SM-guld. Men Djurgår'n kämpade på in i det sista! Och draget på hovet var obeskrivligt! Sedan så tackade Djurgården klacken och klacken tackade Djurgården, mäktigt!




När vi kom tillbaka från matchen så stod alla ute och väntade på att morfar skulle komma, vi skulle ju överraska honom. Jag trodde jag skulle missa det, men vi kom precis innan Broman, Natta, mormor och morfar kom inrullande. Så det var jätte kul! Han hade ögonbindel på sig och hörkopor med musik i, haha. Han såg så chockad och överraskad ut när han fick av sig allt och allesammans började sjunga för honom! Vilket var ju påängen! Så det var jätte kul och lyckad överrasknings party! Fast pricken över i:et var när min 2-åriga kusin sprang fram och skrek "graaatttiiis farfar! Idag blir du sååhäär gammal!" och höll upp tre fingrar! Haha, gullunge! Sedan var det såklart toppen att få träffa Göteborgarna igen ;) det händer inte så ofta så det är alltid kul!






Såhär snygg var jag innan jag åkte iväg på matchen, hade en chokladmask på mig. Satan vad den luktade gott, vart så sjukt sugen så jag gick och tog mig en bit, som tur var hade jag vi då choklad hemma ;) xoxo


Ses på Hovet, 16.00!

 


Ikväll gäller det igen, på hemmaplan! Sista borta matchen i torsdags mot HV71 ledde fram till andra period men tyvärr behöll de inte flytet utan HV71 vände på det hela och tog tyvärr hem matchen, men nu är det full fart framåt och håll tätt bakåt som gäller ikväll!

Igår kväll var jag med mina söta små vänner, Johanna, Emma, Amanda och så var Martina med oss en stund tidigare på eftermiddagen! Jätte kul att träffa alla tsm igen, känns som om vi borde göra det oftare men vi är så himla dåliga på att höra av oss, fyfy! Men senare när jag taggade hemåt kom jag hem till ett fullt hus, för nu är nämligen min farbror från Italien här igen, sedan kom även Anders, Tesan och Linnéa upp hit till Stockholm från Göteborg! Alltid kul att ses, men dom är ju faktiskt här denna gång av en liten speciell anledning. Min morfar blir nämligen 70 år imorgon, så vi ska ha en liten överrasknings party för honom ikväll, hemma hos oss! Så jag kommer ha lite stressigt idag, först iväg på match på Hovet och sedan raka vägen hem (förhoppningsvis hinner vi vara med och överraska honom) hit för att fira min morfar med vänner och familj! Men skoj ska det bli, men jag kan inte sitta här mera, måste duscha och tagga till som fan! xoxo



Marcus Krüger! <3

Satan vilken skön vinst igår! Matchens hjälte vart såklart Marcus Krüger som gjorde det avgörande målet i sudden med 6 sekunder kvar! OSLAGBART! Ikväll gäller det igen! Ge allt ikväll och ge ännu mer på lördag!





Sitter och gör inte ett piss just nu. Har håltimme så det är sådär halv kul, men som tur är så fick vi sista lektionen uppflyttat ca en timme, så vi kommer sluta tidigare idag. Igår kväll vart det en spring runda iaf, snöregnet avtog en stund, så jag slängde på mig kläderna och tog mig ut, men snöregnet ökade på lika fort igen så jag vart genomblöt. Det doppa från håret när jag kom hem, aja. Jag gjorde det iaf, och det kändes bra! 
Osäker på om jag ska vila idag eller springa, hmm. Tittade i alla fall på matchen hemma hos Ola igår med Lucas, det var nice och kul! Så vi kör på det ikväll igen! Ciao ciao!  



Jag tror jag ångra mig lite

Tar nog och springer imorgon istället, denna blötsnö blir så otroligt kallt och jag kommer vara genom blöt på två min. Var uppe i centrum och handla när jag kom från tåget, satan vad kallt det vart på vägen hem. Imorgon skulle det i och försej regna, men kan ju hoppas på att det blir uppehåll mot eftermiddagen eller iaf inte att det regnar så mycket. Detta väder lär däremot inte upphöra än på ett tag.


Wednesday

Tjenaa! Sitter och chillar med livet i skolan, har precis köpt te som jag sitter och smuttar på, mums! Idag slutar man tidigt, skööönt! Vi var nere på gymmet igår med aerobicen, saaatan mina armar säger jag bara. Aja, behöver ju träna dem så det är ju bara bra ;) men det jobbigaste var att jag redan hade träningsverk från i måndags. När jag kommer hem ska jag ta mig ut och springa i detta yrväder, för ikväll ska jag nämligen hoppa vattengympan, ska spara lite på pengarna och så måste man ju se HV71 - Djurgården ikväll! Börjar 19.30, missa inte!

Rött för blodet genom hjärta och ven,
Gult för solens värmade sken,
Blått för himel regn och hav,
Stockholms stolthet, vårat lag!


Bara för att ..

Jag älskar min lillasyster,
och jadu, vad säger man? Nöden har ingen lag! <3



20:e april

Tjaaa! Vart att jag fick med mig Mickis ut till yxlö, vi båda sov där ute, vi hade sovmorgon så det passande oss ganska bra med tågen. Matchen var ju riktigt dålig igår! Både HV71 och Djurgården spelade dåligt igår, och trots trycket på globen så tog ändå HV71 hem vinsten även denna match. Jag hoppas hoppas hoppas verkligen att Djurgården vänder på detta nu! Ge oss en sjätte match Djurgården!
Idag så har jag ganska lång håltimme mellan matten och aerobicen, inge kul. Så har suttit av en timme nu, bara en timme kvar! Inte det roligaste att ha sån här lång tid emellan, och jag skulle bara hinna åka hem sedan ta nästa tåg in till handen igen, så det är ingen vits med det. Men vi har bara denna lektion idag och nästa vecka, sedan är det inge mer aerobic kvar denna termin, det blir sista helt och hållet. Kommer bli tråkigt ändå, det är grymt bra träning! Men samtidigt sååå skönt för att jag slipper vänta i skolan massa så jag kommer sluta sååå mycket tidigare :D! Får ju se det posetiva i det hela ;) nu ska jag tagga iväg och möta min tränarbuddy Emelie, peace!

Ikväll gäller det!

Tjaa! Filmen igår var ganska bra ändå, förutsägbar som alla amricanska filmer, men ändå häftig. Så en godkänd film att se, tycker jag. Just nu sitter jag och äter frukost och pratar strunt med mamma. Vi båda ska åka samma tåg idag, hon ska till läkarn och jag till skolan (såklart). Ikväll är det match igen! Djurgården har hemma match, dom är starkare på hemma is och jag tror att de är revansch sugna! Ska nog ut till Lucas direkt efter skolan, och se matchen med honom där ute. Slutar sent idag, så är hos honom vid halv 7 kanske. Peace!

Gårdagen och söndagsinlägg

Tjena! Kom en från Yxlö för en stund sen. Nu håller jag på att packa upp mina grejer och plocka fram kläder, dags för duschen snart. Ska nämligen iväg på bio ikväll med Lucas och hans mamma, kanske hans syskon också. Vi ska se "Clash of the Titans". Någon som har sett den? Jag gillar mycket olika typ av filmer, det som jag egentligen inte tål är när det är fööööör segt eller bara pang pang pang filmen ut, från början till slut, utan handling. Så jag kan se krigsfilmer, om de är bra. Så ska bli spännande att se vad jag tycker om denna.
Igår var jag ute på Yxlö, kom dit ut vid 3. Lucas och jag skulle titta på Hv71-Djurgården. Djurgården hade då deras andra match mot HV71, och förlorade på borta is, 4-3 i sudden. Men det var en spännande match, djurgården vände i andra period, så djurgården kämpade starkt igår, men tyvärr hade turen gått till HV71 denna match. Men imorgon är det match igen, då har djurgården på hemmaplan, oslagbart!
När matchen var slut kom ett gäng grabbar dit, de skulle grilla, kände mig lite ensam tjej sådär, men som tur var kom Ullis och Gabbe, så då vart det lite roligare och inte behöva vara själv med typ 5 grabbar. Sedan lite senare kom även Emma, Bella, Mickis och Lisa, så då vart läget ännu bättre! Så vi hade jätte mysigt med vattenpipa och lite dricka, chillpill! Men nu kan jag inte sitta här mera, duschen kallar. Ciao ciao!




Fredags mys, eller hur vart det?

Tja, när jag vakna imorse trodde jag att jag inte hade något planerat alls för dagen/kvällen. Sedan började det komma lite sms som ändrade det, men allt vart så fram och tillbaka och jag själv tackade nej till ett erbjudande för jag kände just då att det skulle bli skönt med en hemma kväll. Men när jag väl satt där med familjen, och så skulle mormor och morfar komma, även min moster som var här uppe för hon skulle på kurs imorgon (hon bor nämligen i gbg) så kände jag att nej, vill fan ut och göra något! Jag kände mig sjukt rastlös på något sett. Sedan så frågade Mickis och Lisa om jag ville hänga med på någon hemmafest, då tänkte jag "varför inte". Så vi kom iväg vid kvart i nio, men när vi väl var där och hamna bland folket, (som inte bestod av så många) så kände jag att detta skulle bli en låååång kväll. Så vi hittade på en liten vitlögn och åkte hem halv 11, haha. Aja, satt iaf bara inte hemma och dega på soffan! Imorgon är det lördag, en ny dag med nya möjligheter. Natti natti!

FAN VAD BRA!

Djurgården tog hem första final matchen, 4-3! Fan vad bra!


KÄMPA DJURGÅRDEN!



Kämpa djurgården, kämpa djurgården, kämpa djurgården!


Feel so alive!

Gick upp till centrum efter skolan, skulle fota skyltfönster till en uppgift. Sedan taggade jag hem med kvart över ett tåget. Kom hem och fikade lite, sedan ringde Lucas och undrade om jag ville med till Handen med han och hans mamma, hon skulle köpa jeans. Lucas lyckades även han hitta något åt sig själv, ett par skitsnygga chinos, hoppas bara han tänker använda dem som jag har sagt! Vattengympan med Emma var fett skön! Skönt att komma igång igen, nu jäklar! Snart är Grey's slut så då är det läggdags, good night!



Feel so alive!


Here comes the sun

Tja! Sitter i skolan, har precis käkat lunch och det var någon kycklig med ris och sweet chili sås, mumma! Så jag är ganska mättplätt just nu. Och nu har jag bara en lektion kvar och möjligtvist en mentors tid. Så slutar runt halv ett - ett. Ska nog ta och sätta mig ute på verandan när jag kommer hem sen, sånt underbart väder! Solen skiner och det är varmt ute, vår, vår, vår! Ikväll blir det vattengympa med Emma S ;) puss på det!

13:e april

Tjena! Sitter och tittar på ett av mina favorit program, Desperate Housewives. Dagen idag har varit bra, slutade matte lektionen klockan två som vanligt, sedan börjar aerobicen fyra som vanligt. Så jag och Natta chillade lite i skolan först, sedan gick hon till pressbyrån för att köpa cigg och jag solade i 20 minuter! Superskönt, men man blir typ beroende och vill sola igen, hehe. Men när jag solat klart så hade klockan tickat iväg så jag och Natta gick ned till Najaden och bytte om och körde aerobic, det var bara hon och jag där idag, haha. 3:orna är nog bakis idag, de hade student skiva igår och resten har jag ingen aning om :)! Men det var kul och skönt att vara själva. När jag kom hem, lite sent eftersom snabbtåget alltid är sent, så åt jag middag, sedan strök jag lite tvätt och gjorde lite nytta. Sedan hörde Martina av sig, så hon kom förbi en stund och vi snackade och mös! Nu snart börjar ännu ett kanon program, Cougar Town. Ciao ciao!

Slut på lovet, imorgon börjar verkligheten.

Tja! Helgen har varit toppen! Vi hade jätte trevligt hos Lotta och i söndags kom Lucas hem från USA, så han kom på besök med en liten present. Han hade köpt två par convorse åt mig och Mickis, för det är så mycket billigare i USA, så vi ska köpa dem ihop Mickis och jag, så vi ska betala till honom. Men ändå, jätte snällt att han tänkte på oss! Sedan så idag var jag ledig, vilket var skönt att få sig en extra dag och denna dag har varit bra. Dagen började med att mamma och jag gick på en lång promenad, sedan gick vi hem och åt frukost. Lucas kom även hit idag, han hade inställda lektioner. Under dagen gick vi upp och handla i centrum och sen nu på kvällen gick jag och Mickis ut och sprang. Kändes jätte bra, har inte sprungit på jätte länge, eller tränat alls för den delen. Imorgon börjar skolan igen, tillbaka till verkligheten.
Ciao ciao!


Saturday I love you like gold

Tjena! Sitter och chillar med livet såhär en lördag morgon. Ska åka iväg till Vårberg i eftermiddag, vad ska jag göra där då? Jo, jag ska nämligen på middag hos min gamla dagmamma :)! Systrarna Sanchez ska dit plus Broman. Så det kommer bli trevligt! Så ska väl ta och duscha snart, och hitta något att ha på mig. Peace!

Movie night

Tja! Sitter fram för tv:n igen, haha. Fysatan vilket latolov jag har haft för mig. Fast jag har ändå sett till att vara ute varje dag plus att göra någon ting hemma, typ städa, eller sett till att vara ute och promenerat. Så jag har ju inte varit helt stilla sittandes trots allt.
Idag har jag först varit uppe hos mormor och morfar, mormor hjälpte mig sy in och upp ett par byxor. Sedan bjöd de på kaffe och trevligt sällskap, alltid mysigt. Är faktiskt grymt tacksam att jag faktiskt har sån bra kontakt med min mormor och morfar som jag har, och alltid haft. De har alltid varit nära till hands, de är bara ett samtal ifrån en eller en liten promenad. Till skillnad från min farmor och farfar, farmor var ganska nära när vi var små, men hon flyttade till Italien och har bott där sen dess. Hon brukade komma till Sverige varje år förut, men det är mer sällan nu när hon inte är så frisk i kroppen och vi kan inte åka till henne tyvärr. Jag och Mickis har varit och hälsat på henne i Italien en sommar, vi har längtat på det sen vi var små och hon flyttade dit, och nu efteråt längtar vi nästan ännu mera. Man saknar allt! Sedan min farfar, när han var vid liv, kom och gick som han ville. Han lovade massa saker som han aldrig höll och massa, sedan hans sista tid vid livet besökte jag honom på sjukhuset två gånger, och nu har jag inte ens en begravningsplats att gå till, för han ligger på Mallorca tror jag. Så jag är grymt tacksam att jag har min mormor och morfar! <3
Och fortsättningen av min dag såg väl som så ut när jag kom hem från mormor och morfar så åt jag middag. När middagen låg skönt i magen så gick jag och Natta ut med Pärlan och Mio på en promenad. Sen hamna jag i vardagsrummet med familjen och myste, nu tittar vi på "Batman begins" som går på kanal 5 ;)! Peace!

Något som vore bra att invenstera




Jag har långt ifrån allt jag vill ha, men just nu känner jag att jag har stort behov av dessa plagg, plus några extra sjalar och linnen i lite olika färger och mönster. Sedan skulle jag nog ha en ganska bra förberedd vår/sommar garderob! Skulle inte sitta fel om vi säger så ;) typ månadens "must-have".


FAN VAD HÄRLIGT!

Djurgår'n vann med 5-1!! Helt galet! Finalen här kommer vi!


Sjung för gamla Djurgår´n nu,
sjung av hjärtat sjung!
Enda klubb i världen som är evigt lika ung!
Sjung när vi har vinst på gång
och sjung när det går snett.
Så länge gamla Djurgår´n finns känns livet ändå lätt!


Sleepover

Tjena! Djurgården vann igår på hemmaplan mot Linköping, skönt! 2-1 vann de med ;) de låg under med 1-0 fram till andra perioden, då Djurgården kvitterade till 1-1, sista period vart en mållös period och i förlängningen avgjorde Timmy Pettersson matchen! Synd att jag aldrig såg matchen, vilken rysare den måste varit! Ojoj, måste ju se matchen ikväll iaf!
Igår var jag och Therese inne i handen centrum och hitta lite fint som vi fick med oss hem, sedan åkte vi hem till varsitt hus och åt middag, efter middagen tog jag en dusch och sedan åkte jag hem till Therese. Och vi köpte lite gott tittade på film och myste :) sedan imorse så ringde de till Therese från Stadium, dags att upp och jobba. Så vi fick klä på oss ganska fort och dra iväg till tåget.
Så dagen idag har sett ganska lugn ut, vart en liten tripp till nynäs, var ute och promenerade med Natta och Mio. Och nu ikväll ska jag troligtvist träffa Mickis p :) blir mys, har inte träffat henne på ett tag.
Här kommer lite bilder från dagen ;) peace!






6:e april

Tja! Haft en ganska bra dag, vart ju en tripp till nynäs för att ta min sista gardacilspruta. Och det gick utan problem, stack till sen klart typ. Gjorde inte ens ont efteråt. Men är ju inte så känslig för sprutor heller :) hehe. Mickis bjöd mig på en glass också :) mums! Jadu, kvällen får avgöra hur denna dag slutar ;) peace!

I vått och torrt!

Såg tyvärr inte Linköping - Djurgården mathcen ikväll som jag hade velat, hade inte kanalen den gick på. Läste precis att Linköping vann med 2-0. Men jag struntar i det, Djurgår'n kommer ta revans på det under nästa match! Djurgårdare i vått och torrt! Så är det bara! Kämpa Djurgården, kämpa Djurgården!





5:e april

Tjeeenaa, vilken slapp dag jag haft idag! Usch, vart tyvärr ingen promenad idag som vi tänkt, lite nog pga vädret. När jag vaknade imorse så snöade det :O! Fast vid lunch så regna det lite och de mesta har smält bort .. men iaf! Snö, i april! Aja, imorgon kommer jag i alla fall ta mig ut oavsett :) ska nämligen ta min sista gardacil spruta, läskigt värre, haha. Nejdå, jag är inte så chinkig :) men Mickis är däremot lite smått, men vi går ju tsm så det har ju gått bra innan ;). Sedan skulle Therese höra av sig imorgon efter hon varit och grattat sin kusin :) vi ska troligvist mysa hemma hos henne, i hennes nya hus :)!

Får se om det blir sängen nu eller om jag ska ta med datan och kika på film :) peace!

Påskdagen

Tja, har varit ännu en solig och härlig dag idag :) så jag, Mickis, Natta och Broman, tog bilen och Mio och åkte ner till nynäs och gick en sväng på lövhagen. Hur skönt som helst! Sedan åkte vi och handla lite till ikväll och nu håller pappa på och grillar köttet, mormor och morfar är på väg. Så det kommer bli en trevlig liten familje middag ikväll.
Här har ni lite trevliga bilder från dagen ;) enjoy!













Åååhh, vilken härlig dag!

Det må jag säga! Varit ut i solen i bara shorts och linne och har faktiskt fått lite bränna av det :) hur skönt som helst att sitta där ute och bara mysa i solen! Ah, vilka härliga känslor, vår! Sedan vart det en god liten påskmiddag på det, bror kom hit på fika och pricken över i:et, djurgården hemmamatchen mot linköping! Fan vad skönt, det var i sudden och några sekunder kvar av perioden och djurgården gör ett grymt snyggt mål, vinner med 3-2! Helt sjukt! Spänningen, ojoj. "Vi älskar djurgår'n, javisst!!"

Ölvestad, matchens hjälte!

Twinsen 17 år och påskfirande!

Igår fyllde Amanda och Martina 17 år! Och de bjöd på middag och trevligt sällskap igår ;) vilket var skoj! Så vi åt massa gott och hade för oss massa skoj! Så det vart en bra fredag! De vart jätte glada för presenten några tjejor av oss hade gått ihop för att köpa till dem, så det kändes bra :).




Idag då, jadu. Det blir en liten påskmiddag med bara familjen, eller nej. Med mamma, pappa, Mickis och jag. Och imorgon blir det med familjen, plus respektive. Så det kommer bli trevligt. Så är det med det, nu ska jag hitta något att fördröja tiden med lite, ciao!

 


RSS 2.0