25 mars.

Hello, har haft fullt upp hela helgen. I fredags skulle jag bara ta de lite lugnt, för att jag skulle upp och jobba dagen efter. Men de blev så att jag först åkte ner till Nynäs och hälsa på Emma lite, hon kom hem i torsdagskväll och skulle vara hemma i Nynäs över helgen. Så de var jätte kul att få träffa henne lite, sedan åkte jag till Mix och mötte upp Mickis, Broman och Hassan. Så de vart lite party, men jag tänkte att jag åker hem efter Mix, som då stänger ett. Men icke, utan istället hamna vi på en efterfest och när jag trodde att vi skulle hem så vart de en efterfest till. Så de slutade med att jag sov 3 timmar den natten upp och jobba, kom hem och hade liten släktmiddag och sedan tog mig vidare till Nynäs igen, då igen hem till Emma där vart de lite mys/vinkväll med henne, Montis och Jossan! Så de var en riktigt nice kväll, men åter igen en natt med lite sömn. Vet någon som kommer sova gott ikväll ;)

Så idag har jag mest degat på soffan och så kommer de nog förbli resten av kvällen! PUSS

20 mars.

Tjena, i helgen gick de bra att jobba rätt så mycket folk så de var kul! :)
Igår jobbade jag eftermiddag också, så vart ingen bodybike. Så då tänkte jag ta mig en morgonpromenad, men när de var snöblaskande och storm, så lockade de inte särskilt mycket. Men idag vart de ett pass på gymmet, cirkel! Grymt skönt att köra slut på krafterna lite, avsluta med en kort solning innan jag duscha och åkte hem igen.
När jag kom hem tog jag mig en lunch, fanns färdig portion från gårdagens middag!

Middagen ikväll vart inspererad av ett recept som jag hitta i metro faktiskt, så ska bli kul att se hur de kommer smaka! PUSS

Jajuste, kanske skulle skriva ett inlägg.

Hello, long time ago! Har varit dålig, I know! Har fått höra de av nära och kära, tro mig! Men när man inte har lust/tid blir de ändå inga roliga inlägg. Så därför har jag inte börjat igen förrän nu, för att nu känner jag att jag är redo igen! Ska försöka att inte göra er besvikna ;)!

Senaste tiden har nog hänt en hel del, så ser framåt istället, känns som mindre skrivande! Ska jobba i helgen, både lördag och söndag! Så de blir en lugn helg för mig, men de är lika bra kanske. Men de är herrskodagar på Jerns/Nilsons, nu så kom och handla i helgen herrar, ni får 150kr rabatt på alla skor och lite gratisprylar ;)!
PUSS

RSS 2.0