friday

Hej :) jag har gjort en lyckad liten små shopping idag. Annars har jag ärligt talat inte gjort ett skit. Kul va? (not really)
Jag vaknade vid ungefär tio, sedan duschade jag och åkte ner till nynäs vid ungefär 12-1. Jag skulle köpa strumpbyxor åt min syster och så hade jag lite pengar själv så råkade det vara rea på lindex. Så ja, de vart tre tröjor och en kjol :) hihi. Har inte så mycket mer att skriva om så vi hörs. / gina sanchez

footloose

Hejsan, idag vaknade jag upp hos lucas, skulle egentligen träffa johanna men både min och hennes planering sprack ;P så jag åkte ner till nynäs med lucas och hans kusin oscar och bowlade, och jag förlorade :( gick inte alls bra. Haha, märktes att de var typ 100 år sedan sist. Efter bowlingen kom jag hem åt lite middag fixade mig och åkte ner till ishallen och tittade på lucas match, men alla mina syskon, min lillasysters 3 kompisar, cassandra, emma och bella och min storebrors flickvän emma. Så de var skojs :) plus att två polare till david kom förvbi och tittade på andra period.
Nej men imorgon då, ingen barnvakt. Skulle egentligen vara de men fick sms för en timme sen kanske och då stod de att jag inte behövdes. Så de är lugnt för min del :) men imorgon ska jag iaf träffa johanna :) vi måste ! Fan, så här kan vi inte hålla på ;P vi måste uppdatera oss sins emellan ;) haha. Jadu, nu ska jag se på footloose med storasyster Natalie. God natt <3

xoxo ginah

design

Lite ny design på bloggen, lite ändrade färger och ny heather. Inte 100% nöjd, tips och tyck och tänk tar jag glatt emot :) ! Men nu där emot ska jag sova. God natt. - xoxo ginah


höstlov var de ja.

Lovet har varit bra so far. Har hälsat på min gammla dagmamma med systrarna, shoppat lite och även umgåts med lucas. Måste träffa mina vänner där emot, har varit så dålig på sånt på sistonde. Men johanna ska jag iaf träffa på torsdag, fler skulle inte sitta fel ;) <3
Imorgon när jag och lillasyster vaknat och ätit frukost ska vi packa oss iväg och gå upp till simhallen och simma några simtag ;) ska bli så skööönt. Sedan ska jag träffa Lucas också :) Vet du vad, om jag tänker efter så har jag umgåts mest med min lillasyster Mikaela, (eller mickis säger man ju) under lovet. Hm, aja :) lovet är inte slut än och jag gnäller inte ;P !
Nej, inget mer pladder. Ha de bra under ledigheten :) ! \ - gina sanchez

   
lite bilder

ps, så fint satte vantarna och mössan ;)


små shopping

God kväll :) ser ni också på stjärnor på is? Det gör i alla fall jag för första gången sen de starta :) verkar rätt kul sådära, ungefär som let's dance om man gillar sådant. Och de måste jag erkänna att jag gör lite smått snygga kändisar i olika karaktärer, de är skoj ;). Idag åkte jag och mickis in till globens shopping för att jag hade 25% rabbat på bikbok i just globens shopping, jag hittade ett par jeans, tummevantar och en söt mössa. Allt råka faktiskt bli i svart, haha jag brukar faktiskt inte vara den som plockar svarta saker men nu råkade de bli så. Mickis köpte också ett par tummevantar och en jätte söt stickad tunika, som inte är helt omöjligt att man lånar (a) ! Vi åt lite där inne också och köpte lite godis innan vi åkte hem, (det är ju faktiskt lördag) så tog vi tvärbanan till årstaberg men när vi kom till årsta berg så tog de inte lång tid innan de plinga och förseningar pga signal fel, som vanligt. Så fortsatte vi vänta, inga tåg kom. De fortsatte plinga om förseningar och att de skulle försöka lösa allt så fort som möjligt. När vi väntat i en timme och de började plinga om att alla tåg mellan stockholm c och älvsjö var inställda ringde vi våran bror som råkade vara i älvsjö. David höll på att mecka med bilen så de skulle ta lite tid så vi fick vänta ännu en timme, och när david hade kommit så började tågen ändå åka fast rätt stora förseningar fortfarande. Så vi kom hem mycket tidigare än vad vi hade fått gjort med tåg. Så de var väl skönt, men att stå ute i två timmar är inte speciellt skönt. Men nu sitter jag hemma i soffan och myser med lucas :) så jag ska återgå till det. \ - gina




   

ont i halsen, näsan och huvudet låter rätt kul.

Nej, det gör det inte. Så kände jag imorse när jag vakna .. känner fortfarande. Men provet gick rätt bra ändå tycker jag, de var en del som jag kände mig rätt förvirrad på men jag skrev i allt så de ska väl gå :)
men jag känner mig lika häning nu efteråt. Usch. Jag vill inte bli sjuk .. speciellt inte till lovet. Skulle vara typiskt alltså.
Ska baka kanelbullar ikväll, mums :) men nu orkar jag inte skriva mer. Hoppas ni mår bättre än mig :) !  \ g sanchez 

desperata hemmafruar




/ - xoxo ginah

just another day



Så här mysigt har jag haft ikväll :)
Har prov på onsdag i datakunskapen och på torsdag har jag redovisning i engelska, lääskigt !
xoxo ginah

hellu

Min fredag såg ut ungefär så här : Jag vaknade till vid så där nio tiden så jag låg kvar och sträckte och mös lite sedan när jag väl klev upp fixade jag lite frukost och satte mig framför tv;n med mamsen. Vi drack lite kaffe och tittade på efter tio, var rätt intressant. De pratade om adoptering och bögar .. alltså att bögar inte får adoptera och att det är fel och det är bara jobbigt för de bögpar som vill adoptera, de hade en man där som han och hans sambo försökt adoptera först hade de blivigt godkännda som föräldrar sedan hade inget hänt för att inga ville adoptera ett barn till ett bögpar. Jag tycker det är tråkigt och synd att höra att bögar fortfarande inte är accsepterade, samhället har förändrats häng med lite.
Men så iaf vid ungefär 12-1 så gick jag upp till simhallen och simmade :) hur skönt som helst. När jag kom hem så fixade jag i ordning mig för jag hade ju tänkt att åka ner till nynäs sedan så ringde Lucas och då kom jag på att jag inte alls kunde åka ner till nynäs, jag hade ju lovat och blivigt låvad att vara med honom. Så då får jag ta nynäs en annan dag, kanske imorgon, måste nästan bli imorgon.
I alla fall, sedan så kom de och plocka upp mig så var vi hos lucas kanske en timme sedan skulle vi ner till nynäs för att äta middag och titta på hockey, :)
Efter de åkte vi hem till Lucas, sov där och så imorse så väckes vi åt frukost sedan åkte jag hem Lucas på träning och så skulle Lucas och hans pappa komma och hämta upp mig och sedan åker vi iväg till sthlm för att titta på hockey match ;) !
Nej, nu ska jag in och duscha så jag slipper stressa, :) ha de bra ! / g sanchez


tydligen inte.




 

jag trodde vi var bättre än det här.






/ - xoxo ginah


everyone is a colour

God kväll, haft en bra skoldag?
För det har ändå jag haft denna låååånga torsdag :) för idag fick jag reda på att jag inte har några lektioner imogron är alltså då ledig, hur skönt som helst jue ! Så ja de har i princip hållt mitt humör uppe, förutom Therese och Alexzandra såklart, sjukt roliga flickor ;) !
Så nu snart tänkte jag sätta på en film :) sedan vid ungefär nio är de ju heros, så efter heroes är jag nog rätt trött och ska gå och lägga mig och sooooova :) ! Sedan tänkte jag gå upp till simhallen efter frukosten :) träna liksom. Sedan hade tänkt att åka ner till nynäs för att titta om jag kan få helg jobb, prao och fika på ett café ;) behöver bara någon person som kan följa med mig :) !?
nej, nu ska jag leta upp den där filmen jag tänkte se :)



puss på er ! / Sanchez

15 oktober 08

God kväll :) sitter uppe i syrrans rum och pratar lite. Igår var jag och simmade och idag var jag ute och gick ordentligt med mamsen :) mysigt att bara gå och prata om allt. Förresten, de kändes rätt bra med provet i tisdags :) men fick lite hjärnsläpp där i början men de ordnade sig sen. Idag hade vi bara teori på gympan, var väl lika bra känner mig lite små kraslig och de känns alltid värst på morgonen. Men denna morgon på teorin fick vi reda på att nästa vecka och veckan efter lovet har vi ingen gympa så det betyder att vi har lektion mellan 11 och 13.15 ca :) fett skönt jue ! Och de är som en lektion hela, datakunskap/e-handel.
Imorgon suger där emot, lång dag .. blä!
/ xoxo ginah



it's like the time has stopped.


just give me a break.

Hej mina vänner, sitter på svenskan nu. Håller på och skriver om myter är inte världens roligaste att skriva om kan jag berätta. Men de rullar väl på. Imorgon har vi prov i praktisk marknadsförning, direkt på morgonen. Både bra och dåligt, bra för då har man allt i huvudet från kvällen innan (när man läser igenom allt) och så behöver man inte bekymmra sig över de hela dagen, samtidigt som de är dåligt för att man kan vara lite trött och inte få fram alla ord. Mest posetivt i alla fall :) men min lärare i de ämnet sa att de inte är ett prov direkt utan mer som ett test, låter lite enklare och är lite enklare. Annars ska de inte vara så mycket denna vecka, men nästa vecka på onsdag har vi prov i datakunskap, de är den som skrämmer mig mest. De är så mycket småsaker som man ska kunna och jag vet inte hur de ligger till med den kunskapen, men de är väl bara att läsa på så får vi se hur mycket som fastna. De är inga extremt svåra kapitel ändå, utan att de känns som om de är mycket så.

I mitt vardagliga så måste jag bara pusta ut. För jag orkar inte ta alla små konflikter hit och dit och jag som trodde att allt var löst nu, men de måste tydligen vara någonting hela tiden. Sedan känns de surt när de känns som om personen inte vill att de ska lösas, eller tror att de ska rinna ut i sanden .. jag vet inte. Denna vecka har jag i alla fall tänkt att sattsa mycket på min träning som inte gick så jätte bra förra veckan så denna vecka ska de bli mer, jag ska typ fixa packningen innan så när jag kommer hem kan jag bara ta väskan och gå iväg. Känns som de är lättare att komma iväg då, för annars är de lätt att vara trött efter skolan och bara orkar inte fixa ihop alla grejor för då glömmer man bara något så om man gör de innan så lär de bli rätt bra och så slipper man de där ångest tankarna för att man inte tränade :) så denna vecka ska bli ändring på saker och ting. Efter skolan ska jag plugga, får se hur mycket som behövs och om jag promenerar med mamma ikväll om jag hinner blogga eller orkar blogga.


 / - gina teresa sanchez

söndag

God dagens !
Jag kom hem från lucas för ungefär 40 minuter sedan, åkte till han igår kväll vid sådär 6-7 tiden. När jag kom dit så var middagen färdig och allt var framdukat, så det var bara att sätta sig ner och äta. De var kräftor och räkor med bröd och annat smått gått till :) mums. Efter maten tittade vi lite på film och bara tog det lugnt, det var rätt skönt efter dagen jag haft. Jag och min familj var tvugna att städa hela huset, rensa bort allt onödigt. Men det var bara jag mamma och pappa till stor del, min bror hjälpte till i fem minuter och min lilla syster kom när vi hade de minsta kvar. Och varför skulle vi just nu ha denna stora städning? Jo för att de ska komma någon gubbe hit i veckan som ska titta lite på huset för han som vi hyr huset ut av conny, han ska byta fastighetsbolag typ och då vill de bolaget se de hus och sånt han har. Men jag tycker inte att de spelar någon roll, vi hade massa skit som bara låg in tryckt över allt och vi har säkert hälften av jobbet kvar att göra men vi tog tag i de synliga. Jag tror att vi kommer att fortsätta rensa framöver, jackor skor och allt möjligt som vi inte ens har användning för. Söndag då, idag alltså vakna rätt tidigt först på morgonen och försökte "råka" väcka lucas utan att lyckas särsikt bra, så jag tröttna och somna om, vakna vid sisådär 10-11. När vi då gick upp för att äta frukost upptäckte vi att en bra film gick på kanal + så då tog vi lite frukost med oss in till tv rummet :) hehe. Annars har vi inte gjort så mycket, sedan när kl var kanske halv två så kände jag att de var lika bra att åka hem och plugga. Så nu sitter jag här och har teet klart och fixat en tallrik med varma äppelbitar med kanel och socker :) MmMm ! Ska nog träffa Johanna senare idag, men plugg först. hejdå ! / gina sanchez

not much to say

 

xoxo gina

orienteringsdag

Hej, orienteringen gick så där vi hittade de 3 första kontrollerna finfint ;D fast sedan gick vi lite fel vid ett ställe och hamnade väldigt fel så vi missade två kontroller. Sedan letade vi vidare så hittade vi 6;an så vi började tröttna för de hade börjat regna på allt detta, så vi smsade våran mentor och berätta läget så han sa att vi kunde komma till målet :).
Så vi fick lite flyt och hann med kvart över 10 tåget ;) så jag var alltså hemma kvart i elva. Sedan duschade jag lite och tog det lugnt, fixa lite varmchoklad och åt två ost- och skinnmackor ;) nu ska jag gå upp till centrum och möta lucas :) hare bra vänner ! / ginah.


-



är trött på att all skitsnack och tråkheter tycks tillhöra vardagen



god kväll

Sitter i soffan och funderar på att hälla upp en kopp te till. Igår var det en rolig match :) lite spänt i sista perioden men det var lugnt, djurgårn vann med 2-1. Inte de bästa resultatet men de vann och det är ju huvudsaken ;) ! Dessutom var de jag lucas och hans vänner sedan ett gäng nedanför oss som hördes mer än klacken, fyfan vad kul det var ! Vi typ utmanade klacken, haha :D ! Snacka om att jag inte kunde snacka efter det. Men kom ju hem lite sent igår så att imorse var jag rätt död och första lektionen var gympa och vi hade orgentering, fyfan ;P haha men det gick fint ändå, klara alla kontroller på den tiden vi hade på en relavift halvsvår bana. Imorgon har vi orgenteringsdag så vi ska bara åka till rudan och köra en orgenterings bana, de finns fyra olika svårhets grader och när vi är klara med orienteringen är de bara att åka hem, slut för dagen :) fett skönt, annars slutar vi fyra - halv fem på torsdagar ;P ! Jag är rätt glad :) men nej nu ska jag hämta mer te, puss <33.

 
my outfit this fine wednesday:
leggings
vit tunika
svart kofta
vit/blommig scarf
brun skinnjacka (ny !)
svarta låga stövlar


xoxo gina s.

då var det måndag igen

God kväll, lite dålig bloggning ikväll men jag måste gå och lägga mig nu ska upp tidigt imorgon ;( sedan måste jag vara taggad in för djurgårds matchen imorgon kväll, djurgården - timrå ;) ska gå med lucas och foppa. Lär nog bli rätt kul, har hört att de ska bli fullt på hovet :) ! Men nej, nu ska jag borsta tänderna och sedan hoppa isäng, beror på hur sent jag kommer hem imorgon så kaaanske jag bloggar och berättar om dagen och matchen ;D god natt gott folk !
ps, där har du ditt inlägg amanda ;) <3

xoxo gina s.


grattis älskling <3

Idag fyller lucas 15 :) ! Imorse när vi vakna, eller nej när lucas väckte mig så var kl runt halv 9 - 9. Så de var väl ändå dags att gå upp för att sjunga och ge presenter. Han vart i alla fall glad för min present, yeey (: ! Efter all present öppning var det frukost dags och efter frukosten vad ju han tvungen att spana in sina grejer han fått :) sedan så vid kanske 11 - 12 så var de dags att duscha för alla gäster skulle komma vid 3. Så jag han typ duscha och göra mig i ordning sedan skulle vi ner till nynäs för de var lite dåligt förberädda, var tvungna att köpa tårta och sådant. Så när vi kom hem så gick de kanske en halv timme så kom första gästen sedan droppa de in tippsomtett. De vart en del tårta, kakor och bullar alltså :) sedan var de ju så gott så man tar liksom lite extra även om man är mätt, lite till går ju ner ;). Även lucas kompis foppa kom på ett besök mot kvällen och åt lite middag, alltid trevligt.  Sedan när de då var dags för middagen som lucas hade fått bestämt, tacco.  All tårta och de hade inte ens sjunkigt ned men efter som tacco är så gott kunde man ju inte låta bli  och så är de ju så svårt att inte ta lite. Men efter middagen tog det bara stopp. No more !
I lördags vart de ingen träff med alla tjejer. Men men, inte mycket att göra åt. Antigen kommer de som är "mest" oense eller vad man ska säga ta de själva någon dag eller så kommer de dröja lite. Får se vad tiden ger en. Men det var de för mig idag :) hoppas ni haft en trevlig helg som jag har haft, puss på er !


xoxo g sanchez

träsmak i rumpan

hejsan, kom precis hem från nynäs. Jag johanna och amanda åkte ner till nynäs jag köpte en födelsedags present till lucas. Och de gick nog fortfarare än vad johanna räknat med för hon hade match idag så hon ville inte till haninge för hon var rädd att missa den tror jag. Men iaf, så efter jag köpt present till lucas gick vi till gröndalshallen, johanna satt med mig och amanda en kvart kanske sedan gick hon till sitt lag sedan har jag och amanda setat där sen kanske halv två till halv kvart över fyra. Snacka om att träsmaken sätter sig i rumpan, haha har fortfarande ont ;P
Men ikväll då vet jag inte riktigt hur det blir, antigen blir de att alla tjejor träffas och snackar (men låter rätt osäkert) eller så åker jag hem till lucas. Jag orkar inte skriva just nu, har för mycket som snurrar omkring mig just nu.
xoxo ginah.

hm.

hej, har en lektion kvar. Slutar kvart i ett och sedan ska jag träffa lucas :)
Imorgon ska jag och johanna in till haninge och jag ska hitta något fint åt min pojk som fyller 15 ;D han blir en stor pojke<3 !
Sedan vid sådär tre fyra någon gång ska johanna ha match, kanske ska kika på den ;) senare mot kvällen ska alla flickor samlas. Utom en, som gör en besviken. Men ska inte ta de så här officiellt. Det är trotts allt hennes val.
Men jag tror att allt kommer reda ut sig imorgon, kanske inte att pang och så blir allt som vanligt utan att vi alla fall kan komma överens och mer och mer börja umågs lite då och då iaf :) ha kul som vi haft förut. Jag har verkligen börjat tröttnat på allt små trams, vi är inga småtjejor längre. Och ikväll ska allt släppas ut, clean the ear totalt ! Otroligt skönt när jag bara ens tänker på de, så jag hoppas att alla kommer dit med ett öppet sinne som jag tänker iaf göra.
xoxo ginah

RSS 2.0