Dagens.

Tänkte att jag kunde börja slänga upp lite dagens, då och då. Här kommer då denna dagens, med nyrödmålade naglar. Enjoy! 








This will be your last chance, so take good care of it.

Tja! Sitter och dunkar lite musik för tillfället. Idag är det ju morsdag, så glöm inte att visa extra omtanke till din mor idag! Jag har tillexempelt städat hela huset så det är rent och fint hemma, något som är superviktigt för min mamma, säkert för fler mammor. Sedan har jag Mickis och Natta fixat lite fika och en fin present till lilla mammi idag! Tror säkert hon kommer uppskatta vår lilla uppvakting. Vi brukar ge henne frukost på sängen men imorse funkade det inte så bra, var bara jag och Natta hemma, Natta var lite halvseg imorse, tror hon försov sig lite. Hehe, sliten eftergårdagen ;). Så jag tänkte att det var ingen mening att jag skulle göra det själv, eftersom mina systrar och bror vill nog också vara med på något tillsammans. Så det blir fika och en liten present. Mamma har varit borta sen imorse, och grattat sin egen mor som i sin tur hälsat på hennes mor.
Så jag har väl i stortsett berättat om min dag idag. Solen skiner och inget hagel idag, så kan inte klaga på vädret. Lite blåsigt, men inte så farligt. Hörs!





- This will be your last chance, so take good care of it.


Fredag 28:e maj.

Tja. Har precis kommit hem från Haninge, med mamma och pappa. Imorse åkte jag och Mickis först till vh och städade hos kusinen, hon får pengar för det och jag var väl mest sällskap. Sedan hjälpte jag henne på ett hörn. Men efter det så duscha vi och fräscha till oss, åkte in till Haninge och titta runt lite. Sen kom mamma och pappa in, för Mickis skulle fixa nytt pass. Sen kika vi runt lite, mamma och pappa handla mat och gick på systemet. Sedan var det hemgång, fast Mickis var kvar med Bella. Så nu är frågan vad som händer ikväll. Har ett erbjudande som jag är jätte sugen på men tveksam på ett hörn samtidigt. ÅH! Ångest attack. Kan jag inte bara ha ett jobb och lite bättre liv? Aja, är ändå tacksam med det lilla, som min underbara familj, ni är allt <3.


- jag slängde bort någon slags vän.

En film kanske?

Tja. Sitter och myser, har gjort det typ hela kvällen. Myspys torsdag vart det. Är ledig imorgon och inte speciellt trött, så tänkte slå på en film. Men jag vet inte vilken -.- alltid samma problem. Man ba: aaaah ska se en film! Men vänta, inte den, inte den heller, den då .. njaa, vafan, har jag ingen bra film hemma eller? Tydligen inte. Sen bestämmer man sig för någon film man sett miljoner gånger men funkar att kika på, man har ju faktiskt en del favoriter som tur är ;). Over and out.

Jag hatar att en person kan påverka mig så mycket.

Hej alla glada, och mindre glada för den delen. Dagen idag har känts ganska lång, speciellt på slutet. Tiden kändes som en evighet de två sista timmarna. Kan bero på att jag hade lite att göra plus en annan sak. Aja. Ska ta det lugnt ikväll och titta på Grey's, såklart. Ciao ciao!


Godmorgon.

Sitter och tittar på Vakna med the Voice, helt ensam. Mickis sov borta inatt, sen börjar hon tidigt, mamma åkte med Natta till nynäs, dom åkte precis nu. Pappa gick upp med solen och åkte kanske halv 6-6.
Idag börjar jag 10 och slutar klockan 6. Jag har fått lite mer ansvar nu, istället för att bara stå och larma och galja kläder så ska jag få vara lite "ansvarig" för barn avdelningen. Kul, känns lite läskigt också. Men nu jäklar ska jag visa framfötterna! Nästa vecka får jag lära mig kassan, för denna vecka är det ju löning. Aja, det var allt för mig just nu. Peace!

Favoritprogrammen.

Börjar nu!! Först upp, Desperate Housewives som följer med Cougar Town!
Har haft en bra dag förövrigt, var ute och sprang i det eländiga vädret. Fast det var ganska skönt ändå, för man vart inte så äckligt svettig och man kände sig lite piggare på något vis, inte lika seg som man kan bli av värmen. Imorgon blir det ännu ett favorit program, Grey's Anatomy.
Over and out.

Och vad vet du om kärleken, förrän du förgäves hatat den.

Tja, har precis duschat och bäddat rent min säng. Kommer vara som att sova på moln i natt, älskar att sova i nybäddad säng! Har sprungit idag, skönt. Orkade ändå mer än vad jag trodde, trots att jag inte sprang så mycket förra veckan, men det ska det bli ändring på ;). Nu blir det den nya serien, Anna Travis. Over and out.

Gårdagen/kvällen/natten.

Tjaa, sitter och bara tar det lugnt. Har precis varit ett oskväder här, gick förbi ganska fort men var lite otäckt. Regnet stod som spö i backen och blixtrarna var lite för nära. En slog nog ned precis vid huset, för hela huset skakade och så knastrade det i eluttaget.
Gårdagen var toppen, började med att massa sköna tjejor grillade och åt tsm, mys! Sedan så lite senare kom några grabbar också, sen var allt igång ;) massa skratt vart det i alla fall. Slutade lite i smått kaos, men inget är förstört eller borta, hunden lever och alla (nästan alla) mår så bra så. Tänkte slänga upp lite bilder ;).
Förresten, det låter som om något slår mot ena husväggen, låter skitskumt .. måste ta reda på vad det är. Viktig information, eller hur? ;)

















Fint väder vi har idag förresten.



Finns fler bilder från igår på min fb ;) peace!


Om livet vore en helg.

Tja, sitter och fixar en ny spotify lista med lite sköna låtar. Gårdagen var toppen, den spenderades till stor del med Therese, min underbara fru! Matteprovet vill jag inte kommentera. Förutom det så var dagen igår fläckfri ;)! Dagen idag så, jadu, den har bara börjat. Ska slänga på mig något och käka lite sedan dra till viksängen och titta på Mickis match ;)! Ikväll blir det grillning! Ciao ciao!



HAHA, älskar dig min kära fru! <3


Jobba, jobba, jobba.

Tja. Ska ta tag i svenskan nu tänkte jag. Kanske kika lite på olika matte tal från ett häfte jag fick inför nationella, sen är det bara att hålla tummarna för att det går bra imorgon. WISH ME F*KING LUCK! (Behövs)



Grymt jäkla väder vi har! LOVE IT! Och det får självklart hålla i sig ;)
Ciao ciao!


Working nine to five.

Tja. Sitter och tittar på Grey's och äter lite glass. Imorgon börjar jag tio, skönt. Fast slutar då klockan 6. Får se hur trött jag är imorgon när jag kommer hem, kanske inte sådan skillnad ändå. Aja, har väl inge mer att tillägga .. eh jo! Satan, får inte glömma att göra svenskan, ska vara klar på fredag. Får ta tag i det imorgon. Ciao ciao!


Mina fossingar!

Har lite ont i fötterna idag, bara lite. Men det är sånt man får ta, alltid jobbigast första veckan på praktiken, andra börjar man vänja sig och sista har man vant sig. Så är det med det. Idag ska jag inte springa, klarar inte det, haha. Men imorgon ska jag göra det, borde klara det då. Ikväll är det mina favorit program, yeeey! Kan ni gissa vilka ;)? Juste, måste försöka få ordning på bloggen, är inte i det finaste skicket just nu. Ciao ciao!

Ombyggnad pågår ..

..

Running up that hill.



Skön springtur, nu myser jag med en kopp te till en ny deckare som går på 4:an.
Over and out.


Första dagen.

Tjena. Sitter och vilar fötterna, medens jag kan. Ska nämligen ut och springa med Mickis om en stund. Min första praktikdag har gått bra, har haft lite att göra hela tiden så tiden har rullat på ganska bra. Men man känner sig så osugen på att vara inne när det är sånt fint väder ute! Men men, känns i alla fall som om jag hamnat på en bra praktikplats. Har nog aldrig haft någon dålig sen jag började gymnasiet, inte innan heller för den delen. Har lite svenska jag måste komma ihåg att göra denna vecka sedan borde jag nog gå igenom lite matte, har ju natoinella i matte på fredag, vettefan om det kommer göra någon skillnad att plugga men kan ju ge det ett försök. Nu ska jag vila maten sedan ta mig ut i solen och värmen! Ciao ciao!

A walk to remember.

Sitter och tittar på "A walk to remember" som går på tv4 film just nu. Älskar den filmen, så jäkla underbar! Har sett den en eller två gånger förut.
Gårdagens grillning var toppen, hade sjukt trevligt! Nu tänkte jag bara ta det lite lugnt, kanske ta mig en springrunda senare. Peace.


Underbart.

Tja! Har steeekt på verandan typ hela dagen, med Mickis och Lisa. Nu ska vi fixa lite käk och sedan ta oss till nynäs och grilla med några sköna typer. Slänger upp lite bilder, ;) enjoy!














Efter regn kommer solsken.

Tja. Sitter och chillar lite, har varit uppe i centrum och handlat sedan gick jag raka vägen till slingan och tog mig en runda. Riktigt trögt gick det idag, kan bero på den tunga luften. Det regnade imorse och sen kom solen men luften känns fuktig och tung fortfarande. Snart blir den en skön dusch, efterlängtat, lång och skön dusch. Mmmh. Peace!

Iron Man 2

Tjena. Kom precis hem, sitter och käkar lite fil och mackor, min middag. Orkade inte göra något annat. I alla fall, har precis varit inne på bio med Lucas, hans syskon och hans pappa. Vi såg Iron Man 2, ganska bra film. Men ingen höjdare, första filmerna brukar vara bättre än den andra, men denna var bra för att vara en andra film. Ikväll då, jadu. Mamma och pappa har åkt ut på sjön, så kommer bli ganska tomt hemma nu, skönt ändå. Förutom att vi fick hunden kvar hemma, hehe. Aja, ska käka vidare nu. Hörs!


Vill också!

Jäkla skit! Vill också på Nynäs student skiva, alla ska typ dit! Ångest alltså. Måste skaffa min en inkomst! Klarar inte av detta, jag ska fan skärpa mig och söka extra jobb så det ryker om det! Göra ett ordentligt CV, sen bara köra!
Ville bara säga det.

Sista skoldagen innan praktiken avklarad!

Tjena. Ja, då var man klar med skolan då, har en svenska uppgift att göra tills på fredag nästa vecka plus andra delen på matte nationella kvar. Sen är man fri från allt plugg på ett bra tag! Superskönt. Jadu, vad ska man hitta på idag då, kanske ta det lite lugnt. Lite trött faktiskt. Matte nationella provet imorse gick väl sådär, hoppas den andra delen är lite lättare men det tvivlar jag på. Jaja, orkar inte tänka på det just nu. Peace!

Fånga en sommar.

Tja. Sjukt fint väder vi har idag! Har varit mycket piggare och på bättre humör idag ;) sedan har skoldagen känts lite viktigare. På tal om viktigt, snacka nervös jag börjar bli för matte nationella som är imorgon! Men jag ska se till att äta ordentlig frukost, inte stressa och hoppas på att tåget inte tänker strula imorgonbitti. Sen framför allt ska jag ge allt! Jag har precis varit ute och sprungit, så jag ska ta mig en dusch, sedan kika på Ugly Betty, Desperate Housewives och Cougar Town! Det roligaste kommer sist ;) xoxo



Vill vara såhär sjukt brun igen!! Fett fuskigt att Therese är i Cypern :(!


Never think.

Hello! Dagen idag har varit ganska degig, började morgonen med att åka för att möta upp klassen och Benny. Sedan när alla var samlade gick vi hem till Benny, där bjöds på frukost, mys! Sen när vi kom tillbaka till skolan hade vi Maria, men vi hade inget kvar att göra på hennes lektion så det vart mest betygs snack. Så det var ju bara lall av allt. Sen hade vi svenska, då arbetade jag riktigt flitigt faktiskt! Efter den lektionen var denna skoldag slut, så när jag kom hem så åt jag lite mellis, sen städade jag lite på rummet och övervåningen. Snart är det middag och efter middagen ska jag och Mickis ut och springa, sedan ska vi handla lite åt mamma efteråt. Så ja, halv lugn dag. Sitter och kikar på en matte uppgift vi fick av Hannes förra veckan som vi ska gå igenom de vi inte kunnat så bra. Förhoppningsvis så lyckas morgondagens lektion med Hannes hjälpa så pass mycket att jag klarar matte nationella som är på onsdag, sedan har vi ett även nästa fredag. Åh, är så nervös! Hoppas, hoppas, hoppas att det går bra! Ska klara det, måste. Aja, ciao ciao!

Open ending.

Tja. Har precis kikat på film och ätit lite glass till. Gårdagen var toppen förresten, jag lyckades bestämma mig för någe att sätta på mig sedan så var det roligt folk där, vi hade massa kul för oss. Lite dans, lite prat och lite dricka, som det ska vara ;). Dagen idag har varit en slapp dag, no surprise. Men jag har gjort lite saker iaf, damsög hela under våningen, varit i centrum och handlat, tvättat lite. Ja, lite smått sådär. Men är ganska trött och seg, mina ögonlock håller på att gå igen så det är väl dags att kyssa kudden. God natt!








Ösregn.

Nehepp, då behövde man inte passa sina små kusiner. Aja, får chans att träffa dom en annan dag ;) ska ta och fixa mig lite lunch, känner att det är dax för det. Omelett eller pannkaka? Hm, som sagt. Ångest. Står mellan två olika "outfits" just nu, jobbigt det vart, antigen eller liksom. Kul väder vi har förresten, tänkte att jag kunde ta mig en springrunda nu när jag inte skulle passa mina kusiner, men det ösregnar ute. Känner mig ganska otaggad på att springa då. Kallt och blött, toppen.


Saturday I love you like gold.

Tja! Kom hem för en stund sen. Jag åkte till Haninge med kvart över tio tåget, vaknade ganska tidigt imorse så det vart frukost, ut och rasta hunden sedan iväg till Haninge. Jag provade även lite fina bh:ar, behövs nya! Det gick hur bra som helst att byta storlek på överdelen, tog bara en storlek större, men det gjorde skillnad till det bättre. Kände när jag hade på mig den att jag inte behövde oroa mig för att tuttarna skulle trilla ut. Behöver dock knyta denna lite hårdare runt om, men vad gör det. Nu då, jo jag ska ta och leta fram något att ha på mig ikväll. Har alltid svårt att ta fram några bra kläder när man vill klä upp sig lite extra, brukar sluta med att jag lånar något av Mickis eller någon annan, haha. Vid tre tiden ska jag troligtvist vara barnvakt åt mina kusiner. Har inte bestämt mig ännu om jag ska duscha nu eller efter jag varit barnvakt. Jäkla ångest man ska ha hela tiden, haha. Ciao ciao!

Get ready for the beach 2010.



Bikinin köpte jag idag ;) resten är fortfarande listade på invensterings-listan!


It's friday i'm in love.

Tjaa! Har precis käkat i mig massa god italiensk salami och ost, mums! Så nu är man mätt och belåten, kanske kvällen ut, annars får man ta sig något till kvällen också ;). Dagen idag, har sett ganska full speckad ut, första lektionen var samhälle, där vi fick klippa och klistra, haha. Rena bild lektionen ;) men det var i alla fall ett arbete om alla partier och så hade man olika punkter att ta reda på vad de hade att säga om det, min punkt var miljön. Så jag hade alla stora partiers löften på vad de skulle göra med miljön om de vann valet. Och det satte jag upp på en grön planch, passande va? Så efter den lektionen var det lunch, ganska god lunch också så det var skönt. Sedan var det bara att tagga till inför naturprovet, som gick ganska bra. Så det känns skönt. Efter det gick jag ner och väntade på att Mickis skulle sluta sin lektion så gick vi och solade tsm. När vi solat klart mötte vi upp Bella och gick upp till Haninge centrum och kikade runt lite, jag köpte mig en bikini :) billig och snygg svart sak på hm! Men jag tror att jag nog måste ha en storlek större på överdelen, så ska nog åka in dit imorgon och fixa det. Lisa kom även upp till centrum och gick med oss, men jag tog tidigare tåg hemåt idag, fast jag åkte inte hem utan till Nynäs för att möta Natta, hon hade lite ärenden där och ville sedan kika runt där nere, så jag var sällskapet :). Sen äntligen kom man hem och fick i sig lite mat. Men vet inte vad jag ska hitta på alls ikväll, får se vad som blir, lutar åt en hemmakväll. Kan vara skönt. Imorgon kväll ska jag däremot gratta Lisa, som fyller år idag! Grattis Lisafisa <3! Juste, ska troligtvis passa mina kusiner imorgon också, så det blir lite att göra imorgon också. Peace!

If I jump high enough.

Tjena. Sitter hemma helt ensam och övergiven! Haha, nejdå. Så farligt är det inte, tänkte faktiskt slå på en film, orkar verkligen inte plugga just nu, kanske lite efter maten, meeen har ju tid att plugga till naturprovet imorgon också. Har ju inte provet för än på fredag och det är inte speciellt svåra eller många frågor. Den stora frågan är vilken film jag ska kika på, hm. Aja, matte provet imorse gick ändå bättre än väntat svarade iaf på alla utom två. Så det känns helt okej. Ikväll blir det vattengympa med Emmapemma :) xoxo


- The clouds are so dark and if I jump high enough it feels like I'm gonna reach the clouds.

Skitfult inlägg.

Tja! Sitter just nu och myser i soffan och tittar på Desperate Housewives, love it! Efter det blir Cougar Town! Gjorde de sista delarna i engelska nationella. Skönt att ha det överstökat, men ska nog inte snacka om hur det gick, hehe. Slutade lite tidigare idag, sköönt. Jag, Mickis och Therese hade ganska kul på vägen hem, haha. Det var strul på tåget, vilket var mindre kul, men vi gjorde det bästa av situationen ;). Har pluggat matte så länge jag orkat idag också, sedan vart det en springrunda på slingan. Och nu är jag då här i soffan och myser ;) Peace!







Skitfula bilder från dagen bara ;) haha.


Ny vecka, ny dag och nya tag.

Tja! Sitter och pillar på bloggen, nice va? Har sådär lagom kul. Men känner mig sjukt seg idag så det är väl lika bra. Ska ta mig en dusch snart och fixa fram kläder tills imorgon. Förresten, har nationellt prov i engelska imorgon, sista delen. Men jag har ingen aning om när jag börjar eller om vi ska göra den på engelska lektionen?! Ingen har sagt något om det och ingen verkar veta heller, suck alltså. Så om någon vet får den gärna informera mig :) over and out.



3:a maj.

Tja. Sitter i skolan och pluggar (?). Nice nice. Dagen igår var däremot väldigt nice. Började morgonen med att ta en runda på slingan med Mickis och Lisa. Sedan gick vi hem till oss och åt en god och nyttig frukost! Sedan passade vi på att ta vara på den härliga maj-solen. Senare på kvällen kom även Lucas på besök, mys.
Men idag är det en ny dag, ny vecka. Nya tag! Har haft gympa och nu har vi lektion (?) utan lärare, nice. Sen har vi svenska sen är det slut på denna dag. Förra veckan var det sista aerobicen, så nu är det inge av det :( tråkigt ändå, kul träning ju! Men skönt på ett sett, behöver inte sluta så sent om dagarna. Nej nu ska jag göra klart mitt arbete, peace!

Bra till en början.

Tja! Gårdagen började jättebra. Efter skolan så gick jag upp till centrum och mötte upp Mickis och Bella, vi kikade runt lite och köpte även en del fina saker. Sedan kom Lisa också så åkte vi tillbaka till Ösmo. När jag kom hem så fixade Natta mina naglar, fransk manikyr. Älskar det, tack! Sedan fräschade jag till mig och satte på mig lite trevliga kläder. Sedan cyklade jag hem till Lisa, där Mickis Bella Emma och Lisa (såklart) var. Vi beställde pizza och käkade tsm, mys! Vi hade det nice och roligt. Sedan började även dom fräscha till sig, men Emma mådde inge bra så hon gick hem. Men vi andra gjorde oss redo för lite valborgs party! Men när grabbarna hörde av sig och började strula fram och tillbaka om vart vi skulle vara började man känna ångest. Detta kunde inte sluta bra. De var hos Klasson just då, och kunde tydligen inte vara kvar, så efter många om och men så vart det att vi åkte ner till Nynäs till någon fest. Men när vi väl kom fram så skulle tydligen inte alla få komma in, så några gick in och resten gick hem till Lucas mammas lägenhet. Där chillade vi ett tag, sedan kom de andra grabbarna från festen. Den sög tydligen, inge folk och inge drag. Så då hittade vi en annan fest i Nynäs som vi åkte till. Och när vi var halvvägs framme mötte vi massor som var påväg där ifrån. Jahapp, då hade dem tydligen blivit utslängda för att de var för många som var på väg och då stängde de ner hela festen. Så alla hamnade ute .. kul. Så vi var säkert ute en timme innan vi tog oss till bussen och hem till Ösmo. Riktigt misslyckad varlborg, snacka om att valborg är så överskattat. Nästa valborg ska jag fan gå ut på krogen och pratjjaa eller chillkröka med ett litet gäng av vänner hemma hos någon. Går liksom inte att misslyckas då! Aja, dagen idag har varit jäkligt seg. Är typ trött av uttråkadhet. Jag och Lucas åkte ut till yxlö vid tre tiden. Här duschade vi och fräscha till oss, så man känner sig lite mer vaken. Nu har vi precis käkat en jätte god middag, snart ska vi också äta lite efterrätt. Sen ikväll ska Lucas med familj åka till Linköping, Lucas och Uffe ska åka formel 3 imorgon, som är Lucas födelsedags present eller om det var julklapp, minns inte. Så jag ska väl bara hem och chilla med livet, har inte lust med något ändå. Funderar på att köra en Twilight-maraton, på de två filmer som finns. Imorgon tänkte jag i alla fall ta och göra något, ska nog till Handen. Måste byta en grej och så ska jag kolla upp en sak. Någon som har lust att göra mig sällskap?
Over and out.

RSS 2.0