busy busy

hejhej, nu får det bli lite snabbt. Men jag har jobbat ända sen i söndags och om jag inte har jobbat så har jag inte varit hemma och hunnit suttit vid datorn. I helgen jobbade jag nere i hamnen, i ett stånd där de såldes korv, lotter, läsk m.m eller så fick man vara grindvärd eller kövärd. I lördags stog jag först vid själva tältet men det tröttnade jag och en till på rätt så fort så vi tog några lotter och gick runt i hamnen för att sälja lite och det gjorde vi i största delen ut av dagen, den natten sov jag då hos lucas, sedan i söndags så satt jag som grindvärd i en grind som knappt folk gick igenom. Jag och en som hette micke satt där ett bra tag, men han var tvungen att byta för att grilla lite hamburgare så jag fick sitta själv en timme, sedan kom han tillbaka med en som hette lisen, som jag hade gått runt och sålt lotter med under lördagen. Jätte trevliga människor :) lisen kompis kom förbi och var social med oss tills vi sluta så det vart roligare ;) sedan slutade jag kl 6 och då åkte jag hem och åt pizza och johanna gjorde mig sällskap. Senare åkte jag och hon ner till nynäs och spelare folboll och hon badade också med ett par finfina människor ;) vi fick typ springa till bussen när vi skulle ner till nynäs och spring till bussen när vi skulle hem, båda gångerna hade det räckt med att gått ;P haha. Idag så var det min första dag på konsum, men dagen rullade på rätt fort. Den ända gången jag kände att jag hade inget att göra och bara ville sluta var sista timmen, när de som jag hade varit med hela dagen slutade en timme tidigare än jag själv. Så då visste jag inte riktigt vad jag skulle göra, men det löste sig tillslut. Efter jobbet gick jag och mötte sara, hon och jag hade bestämt att ses :) <3 sedan så gick vi runt och kolla lite i affärer och provade massa kläder, det var kul ;P och vi åt feeeta pizzan, haha fyfan. No more pizza för min del på ett tag nu alltså :) men mumsigt vare. Efter det åkte vi hem till sara, hennes nya place :) hennes pappa och hans flickvän har flyttat till ett hus, de bodde i lägenhet förut, och eftersom det var saras pappa vecka så var vi där :) jätte fint hus, ska bli kul och se när det har fått i ordning allt ;) ! Jag och sara hade jätte trevlig eftermiddag, har saknat våra stunder <33333 detta var allt, måste sova nu, blir så trött annars ;) puss och kram vi syns på stan !


det höga byxmodet, något för mig ?! :)


vart tog alla söta vänner vägen ?!

hallu, jag har varit hemma nu sen i måndags varje dag och bara gjort ingenting. Jag fösöker att hitta på något men emma jobbar om dagarna och johanna har dragit till dalarö, amanda och emelie har man knappt hört något ifrån och igår pratade jag lite med martina om vi skulle hitta på något idag, men ja. Det går väl sådär ;P
Tjejor jag vet inte inte hur ni känner, men jag känner att det börjar lukta tjejkväll/dag om inte tom helg ?!
Det finns såklart fler som man saknar än de jag räknade upp nu, bara att det är dom som jag träffar oftast. Eller det brukade vara så iaf. Den här sommarn har runnit lite fort nu i början och det känns som om man inte har gjort något heller, det är det värsta. Sedan så nästa vecka börjar man själv jobba, redan till helgen till och med. Men eftermiddagar och helger är det helt okej att leka med mig (a) !
Jag har tröttnat på vädret totalt nu, detta är inget sommarväder .. det ska vara minst 25 g varmt och sol ! Man ska bara vilja ligga och steeeeka i solen eller bada, inte såhär? Man vet ju inte vad man vill göra för det går ej att sola och vattnet är egentligen för kallt, eller inte i muskan då, men nejtack för det. Usch, detta vart ett klagoinlägg, förlåt. Men jag måste skriva ut mina tankar, jag menar jag har inget annat att skriva om eftersom jag inte gör något kul :P men det ska bli ändring på, eller hur :) ? / puss ginah.

  

kände för det bara.

hejsan

okej, jag erkänner. jag har sjuktråkigt, är egentligen trött men kan inte sova. Kul kul. Imorgon ska jag och martina leka :) vi ska släpa ut emma på kvällen också, så det ska nog bli mysigt kul :)
jag fick ett nytt kort med samma nr i tisdags så jag tröck in kortet i min systers gammla telefon, som är typ samma model som jag hade fast ingen walkman, och den ser typ misshanldad ut. En knapp är helt borta, allt känns som det sitter löst och nästan alla knappar är spruckna. Det går inte att prata i telefonen utan headset, för micken är paj och någon fixade det, men nu verkar den inte funka igen. Så, vad ska jag köpa ut av min sommarjobbs lön? Eller ska jag stå ut och vänta till julafton eller något .. hm, det beror på hur mycket jag får och så. Men alltså jag är en petig person, jag stör mig bara på denna mobil samtidigt som jag är tacksam att jag ens har en som jag kan använda, och ja, detta är den enda som jag kan använda, lovar att se till att ha första shing på en fräschare mobil. Men ska inte vara sån nu :) men jag saknar ändå de där 130 bilderna .. ;/ klantiga jag. Nu börjar jag känna mig lite trött, efter allt tråkskrivande, så godnatt <3 !


lyckad midsommar !

Midsommar var verkligen lyckad, fint väder folk var glada och roade sig :)
Först när vi kom till korpen på torsdagen var det vid middagstid så vi lade till och fixade fram middagen och bara satt och mös ute. Kvällen gick och tillslut gick man ju och lade sig och när man vaknade på morgonen så var det skinande sol med lite blåsigt. Jag och mina systrar gick och badade, fräschade upp oss liksom, sedan så gick vi och hjälpte till med sill lunchen och det ;) vi åt och skrattade, hade riktigt kul och åt jätte god mat. Senare vart det fika, med jordgubbar och grädde (sååklart) :) tiden gick och det vart eftermiddag och dags för middag, vi åt bara en lätt middag eftersom det vart så mycket lunch och fika. På kvällen söp alla vuxna och dansade till gammalmodig disco music, kul att se på dom faktiskt. Sedan fick man ju smaka en del ;) hehe. Nästa dag vaknade man ungefär vid 9-10 någon gång, denna morgonon hade jag ingen lust att bada i 14 grader så jag tvättade mig i båten istället. Midsommardagen är det lekar på våran lilla ö, så vi bowlade och hade cub tunering :) rätt så kul ;) ! Men det kom en regnskur men inte så lång som tur var :) såg någon blix och hörde lite oska, men det var en bit ifrån så det var inte så farligt. På kvällen var det samma visa som kvällen innan och det var jätte kul :) två till hade kommit under dagen som jag var skitfulla och jätte roliga. Jag var uppe länge den kvällen men vakna lite väl tidigt, tidigare än vad jag hade velat, var lite trött. Men jag mamma och mickis gick och badade, fräschade upp mig och vaknade till lite. Efter det var det dax att åka hem, hem vägen var skön, fint väder för att tuffa runt i skärgården. När det var sista biten kvar att slussa, så skulle jag hjälpa till så jag gick och hämtade fändrarna och då hände det man minst av allt ville, mobilen gled ur fickan .. först hörde jag hur den slog ner på akterdecket där jag satt och innan jag hann reagera flög den ner i vattnet, 130 bilder minst lika mycket musik, bilder från hela helgen och musik som jag precis hade laddat in, allt borta på 2 sec. Kul. Nej. Så jag var rätt sur då, sedan när jag väl var hemma hade jag lugnat ner mig så var jag hemma och innan jag visste ordet ut av det var jag på väg hem till lucas. De hade lite folk kvar från midsommargästerna. Sedan när många hade åkt hem och det bara var han och jag kändes det som om jag kunde andas ut. Under natten kom ett oväder över, jag vaknade av ett stort don, en blixt slog ner alderes in till huset, jag vart skiträdd, alltså jag flög upp ! Lucas vaknade också och undra om jag hörde, haha OM jag hörde. Hade svårt att somna om sen så vaknade vid halv 12. Kom hem vid ett kanske, och bara gjort ingenting. Nu snart ska jag in och duscha hade jag tänkt. Så det var min helg det :) / ginah

i <3 båtlivet

hejsan, idag är det onsdag och jag ska göra min i ordning för att åka in till haninge med min syster och hennes kompis bella :) mickis ska köpa en bikini ;) ! Jag har i stortsätt packat allt nu som jag ska ha med mig ut på sjön och imorgonbitti bär det av :) kommer vara ute på sjön hela helgen, kommer bli asnajs tror jag, jag hoppas att vädret hänger på som jag vill ;) midsommar firandet är alltid ute på korpen, har varit för min del iaf sedan jag föddes, jag har ingen lust att bryta den traditionen. Så det blir härligt vilket som tror jag. Men nu måste jag fixa mig själv lite lätt, hejsvejs !

Glad midsommar önskar gina theresa sanchez


härliga sommar !



Bara för att jordgubbar tillhör sommarn

god dagens

Igår åkte jag johanna och martina in till farsta för att titta runt lite. Jag kom hem med två cardigans ett linne och ett nagellack :) jag är rätt nöjd med det. Senare på kvällen åkte jag lucas och emil in till stan för att se på bio, de ville se Hulken så det var den, rätt okej film om man gillar sånt, men inte gjorde det mig något är rätt svag för Hulken alltså, kanske för att jag gillar hjälte filmer, som bathman och superman och liknande "klassiker" hjältar. Så idag har jag bestämt mig för att inte göra något speciellt och ta och träna lite senare idag. Har tappat bort mitt gymkort så jag har inte tränat på ett tag, känner mig liksom, dålig ut av det. Så jag kommer nog känna mig rätt nöjd ikväll när jag går och lägger mig :) / ginah

mobbat

hejsan, idag har det varit segaste dagen ever. Vakna sent och bara gjort ingenting typ. Tittade på min systers  fotbollsmatch en stund sedan gick jag hem och då ringde johanna så var jag med henne och madde en stund, sedan åkte madde hem. Då vart det bara jag och johanna, vi gikc runt i ösmo mötte typ ingen så jävla dött, haha. Vi tog en sväng förbi emma också men hon var inne i duschen så hon kom aldrig ut. Vi hade lite tur och mötte bork och ullis, men annars mötte vi typ ingen, helt jävla dött ! haha, vad gör alla, är ni hemma och sover eller ;P ?! Dåligt seg dag har det iaf varit. Men det är en ny dag imorgon :) puss och kram vi syns på stan ! / ginah

heja sverige !

Igår åkte jag och några sköna människor in till grönan för att se på Håkan Hellström :) det var rätt kul tycker iaf jag !
Idag så ska typ samma gäng in igen plus lite till för att titta på Spanien - Sverige på storbilds tv i kungsträdgården ;) ! Det blir nog skoj :) ! Sommarn är i full gång känner man verkligen nu, jag har inte haft en lugn dag alltså :) men vädret har inte riktigt hängt med, men jag hoppas att det blir bättre snart, jag vill sola och bada ;) ! puss & hej / ginah

myspys

Just nu är jag hemma hos johanna, med martina,madde och linnea :) vi alla ska sova här så det blir lite mysigt ;P ! Vi ska typ titta på wallander filmer :) så många vi orkar, yeeah ;) ! Meeeen, på senaste tiden har jag inte haft något direkt speciellt för mig :) men jag hade tänkt att åka in till grönan imorgon, håkan hellström ska uppträda :D ! Så det vill man ju se ;) ! ja, det var det så nu ska jag vara lite social ;) hejs !


hejdå 9c !

Nu har man gått ut nian alltså, lämnat vansta för gott.

Jag blir så glad på samma gång som jag blir ledsen, :') jag ska få gå vidare i livet och bli en bra människa som jag bara kan, men ändå ska man få lämna allt som har hänt till minnen. Härliga och fina minnen från högstadiet på vansta skolan. Vår underbara klass som jag kommer att sakna. Men nu har tiden gått, och vi har haft en bra och lärorik tid.

Nu ska jag leva livet, tjoohej ! / ginah som nu är en blivande gymnasieelev.  

måndag morgon

god morgon, jag beräknade lite fel igår kväll när jag skulle ställa klockan. Så jag fick lite extra tid över :) det är ju skönt det med. Börjar 9.30 det är också rätt skönt ;) ! Idag ska vi bara öva i skolan, har jag fattat det som. Vi ska öva på våran klasslåt och när vi ska gå in i gympa hallen där de ropar upp alla avgångs nior som ställer sig fint och får en ros ut av ettor och tvåor tror jag det är, nu iår är det alltså våran tur för det. Så det ska vi öva in alltså, får se vad som händer efter skolan, jag har lust till att sola och bada lite också ;) / ginah

6 juni

Balen var verkligen en dag som man kommer minnas, alla var jätte fina och jag var rätt nöjd med hur jag själv såg ut. Jag och Hult (som jag gick med till balen) fick åka en riktigt gammal fräsch ford mustang, viiilken bil alltså ! Värsta utseendet och värsta motorljudet ;) ojoj, om man kände sig lite ball när man kom i den ;D !! Det var grymt ! Vi alla hade jätte kul, men det som var tråkigt för min del var att jag inte hade någon dricka så att det vart ingen efterfest för min del iaf. Men vad spelar det för roll, det kommer fler tillfällen, en hel sommar till att börja med ;) ! Jag hoppas verkligen att skolavslutningen blir lyckad, alltså själva avslutningen i skolan kommer nog bli asbra ;) men jag menar resten ut av dagen, kvällen .. suuuuppaa :D ! hahahaha. Men iaf, lyckad bal. Förutom en liten insident, som sabbade för nästan alla .. fyfan för de personer som gjorde det, hoppas de fattar att de förstöre för många och att det var jävligt onödigt. Och jag hoppas att de faktiskt blir lite illa bemötta nu, efter de har gjort förtjänar de ingen vänlighet. Det kommer inte bli någon dj på skolavslutningen på nicksta för de som hade sattsat på det. Sedan kommer det inte vara några mer "under 18-fester" på telegrafen något mer. Plus att de åttor som var med får ha deras bal i skolans matsal, typ. Jag tycker synd om de som blev drabbade och rätt åt de som var inblandade. Onödig grej helt enkelt, finner inget bättre namn för det just nu.

Sveriges nationaldag har varit en bra dag ändå :) jag och lucas åkte ut med våran båt över dagen, så åkte vi hem mot eftermiddagen. Så jävla skönt, jag älskar att vara ute på sjön, finns liksom inget mer skönare än det, mysigt liksom. Fint väder och allt, och jag badade i havet för första gången iår ;) lite kallt, även om det var 17 grader, så var jag väldigt varm så det var lite väl kallt :) haha. Sedan när vi kom hem så chillade vi framför en film med lite godis och chips, fett onyttigt :) men lusten fall liksom in. Så skön helg, lite seg kanske. Ska nog sova lite tidigare idag än vad jag har gjort de senaste nätterna ;) haha. puss !



Ginah and Hult with the mustang


the ball

Idag är det onsdag den 4 juni, vilket innebär balen för avgångs elever för årskurs 9 på vansta skolan 2008.

Jag tror att det kommer blir roligt, att se alla vara riktigt uppklädda och fina. Dansa och bara ha kul, alla tillsammans för en sista gång. Rätt sårligt det låter när man ser det så, men ändå en kul grej att göra ! Idag började vi kl 9 och tittade på någon film, sämst iaf. Efter det fick vi sluta, ungefär vid 11. Så eftersom vi slutade så tidigt tänkte jag att jag kunde åka in till haninge och köpa de sista till min "bal outfit" :) hoppas jag hittar det jag söker. Måste kila, hejsvejs ! / ginah

you make me wanna lala

tisdag, idag har man varit i skolan där vi först fick se två fakta filmer, den första var okej den andra var sömnmedel, inte speciellt kul. Efter det fick vi vandra (sååååklart) till fågeltornet och tillbaka, skavsår.se usch. Och imorgon ska man ha nya skor som dessutom är klack på, som jag kan berätta är inget vanligt för mig. Men det ska bli intressant. Sedan så efter vandringen var det lunch, efter lunch skulle vi städa skåpen och sedan fick vi sluta. Gick rätt fort, så det var chill :) så efter min oootroligt roliga skoldag åkte jag, johanna och amanda ner till nynäs :) vi försökte få med oss våra andra flickor men ena kunde inte och de andra två orkade inte :( men men, vi överlevde ! Amanda köpte en avslutingsklänning som hon har funderat på ett tag men varit osäker, skitsöt iaf så det blir jätte fint ;) ! Johanna köpte lösnaglar till balen imorgon, :) ska bli kul att se henne med sådan, hehe. Jag själv köpte bh med löstagbara band och nylonstrumpbyxor efter som det är finfest, och mina ben är inte i det skicket :) haha. Sedan kom jag hem, åt lite och drog och tränade. Rätt okej dag ändå, :) sitter just precis nu och laddar ner lite nya låtar, en ut av dom är Ashlee Simpson - Lala som jag lyssnade mycket på förut och kom och tänka på det och ville helt enkelt ha den igen :) ! Skön låt, lyssna efter själv.  / ginah

monday is my favorite time of year

Idag var det våran andra dag i våran måbra vecka, då fick vi åka in till haninge, brandbergen på ett gym och köra spinning, som var sjukt kul och svettigt ;) kändes verkligen bra efterråt ! Sedan fick vi lov att äta våran mat på vägen hem för att ja, annars skulle vi missa bussen och komma försent till en lektion som vi var tvugna att ha på eftermiddagen. När jag sedan kom hem var jag var det att bara ta fram mina pengar och sedan åka iväg till länna. Mickis och jag skulle köpa skor, :) vi köpte två tygskor och sedan köpte jag ett par klackskor som jag ska ha på balen och på skolavslutningen. Så när jag kom hem var jag bara tvungen att prova klänningen med de nya skorna, som jag själv tycker såg riktigt sött ut ;) så skolavslutningen watch out ! Och balen med för den delen ;)


Jag valde ett par svarta för att jag ska kunna ha dem flera gånger, ser mer vardagligt ut. Sedan så blev de inte så höga eftersom jag fixar det rätt bra själv ;) tycker att de små detaljerna var riktigt söta :) !


resumé ut av helgen

Fredag: var en riktigt treevlig dag det, en bra dag ! Först så åkte vi ut till djurården och steekte lite i solen, åt lunch och spelade fotboll en del ut av oss. Vi hade en härlig dag ute på djurgården iaf ! Sedan skulle några se på bio men jag emma, johanna och martina valde att shoppa istället. Det vart en lyckad shoppingtur tycker jag ;) jag hittade till och med en bikini ;) ! Och det bästa ut av allt, min klänning som det fanns som var den sista kvar i butiken ! ;O dåååligt lycklig jag vart ! aaah, nu lääängtar jag till skolavslutning så att jag får använda den (a) ! Sedan på eftermiddagen åkte jag hem och åt middag, sedan gick jag till ip för att möta lucas, vi åkte hem till honom sedan och jag sov där.

Lördag: Först när vi vaknade så fick vi ett litet erbjudande att käna lite pengar på, vi skulle klippa gräs och putsa fönster. Vi gick med på det för vi skulle ändå vänta på att mickis match skulle sluta som började vid .. 12 ? Och sedan skulle vi in till fasta centrum, lucas köpte kläder till våran bal, han ska servera ;) sedan så visade det sig att mickis match vart inställd så vi åkte så fort vi vart klara. Jag och mickis skulle även köpa skor, men vi hittade inte något som varken passade eller var fina, så vi åker till länna i veckan. Innan onsdag iaf, måste ha skor till balen ;P ! När vi kom hem till ösmo igen gick vi en liten sväng till ica, sedan åkte jag och lucas hem till honom. När vi kom dit hade de besök och vi kom lagom till middagen, jätte gott och vi fick glass och jordgubbar till efterrätt :) mums ! Sedan gick vi hem till deras granne och var där ett tag. Sedan kanske vid 12, eller så gick vi tillbaka hem till lucas.

Söndag: Vi vaknade rätt sent, så vi hann inte göra så mycket. Men vi åkte ut med deras båt för att äta lunch, det var mysigt :) härligt väder och så. Sedan när vi kom tillbaka hade två kompisar till lucas kommit, fast de åkte hem rätt tidigt. Så jag fick lucas för mig själv en stund innan han och hans pappa skulle iväg och spela bandy, nu är jag hemma och ska gå och göra i ordning för morgondagen, spinning och gym :) blir nog bra.

RSS 2.0