30 april.

Tjena, igår var det mösspåtagning och skiva för min del! Hade lite stressig dag, men i hade ändå rikigt rolig dag och kväll! Riktigt lyckad skiva trots, halvbra mat och halvbra dj. Så var sällskapet och folket grymt! Stämmningen var på topp! Idag är jag dock inte lika mycket på topp, har grejer hos Rosell som jag inte orkar och kan hämta idag och lite för några timmars sömn. Men ikväll blir det ändå lite mer soft, ska grilla hos twinsen med några fina personer! Så ska vi gå ner och kika på brasan också, kommer bli super mysigt! PUSS

27 april.

Ojoj, här har man slarvat lite, aja. Men har i alla fall haft en underbart påsklov, sista lovet känns lite tufft men jag hade det riktigt bra! Hann med massa och vädret var ju inget att klaga på. Sedan så börja man ju inte i skolan förrän på tisdag eftersom måndag var en röddag, så känns lite skumt denna vecka, man har inte riktigt koll på dagarna. Jag har sjukt nervös inför skivan, den är ju redan på fredag! Har inte lyckats sålt alla biljetter det är de som är jobbigast med hela grejen. Men jag ska ändå ha the time of my life, ska inte låta något förstöra den dagen!
Ska nog fixa mig en kopp te till och smutta på till Grey's. Xoxo

21 april.

Tjena! Igår kväll åkte jag Johanna, Amanda, Emmis och Martina till Matilda Grillhammar, där hemma bjöds det på taco! Alla hjälptes åt att tillaga den sedan vart det en lång kväll runt köksbordet, med en massa skratt! Hade riktigt trevligt, tack tjejer!
Idag så följde jag med Emmis in till Farsta, hon behövde köpa ny plattong och skulle kika om hon hitta någon klänning till studenten. Vilket vart en lyckad jakt, efter fikat vi tog vid lunch tid så gick vi en sista vända då hon bestämt sig för en plattong och hittade dessutom en klänning till studenten!
Sen vart de lite strul på tåget på vägen hem, eller inte så lite, vi fick vänta 20 minuter extra i Farsta strand, sedan fick jag vänta yttligare 25-30 minuter i Västerhaninge innan tåget åkte iväg till Ösmo.
När jag väl var hemma tog jag och gjorde lite nytta, röjde upp på rummet och så skulle jag egentligen damsugit men det gjorde Mickis istället. Så jag och mammi tog och fixa lite påskfint hemma! Vi plocka in lite fina grenar och pynta upp och satte i en ganska stor typ av una/kruka.
Här är resultatet ;)!
Nu ikväll blir det räääkor till middag, mums!

19 april.

Tjenaa! Gårdagen åkte jag in till Haninge med Mickis där vi mötte upp Håkan, för att gå till Clas Ohlson och få våra papper med närvaro osv. Samtidigt passade jag på att lämna in mitt cv och fråga om sommarjobb/extrajobb. Han sa att de fanns en plats ledig i sommar, så jag hoppas att jag får en plats!
Sedan åkte vi hem och sola på verandan lite grann ;) började dock blåsa så de vart inte så länge. Idag så solade vi också, började med en promenad och så gick vi även förbi centrum och handla lite. Sen när vi kom hem så stekte vi till verandan fram till ungefär tre tiden, sen började de blåsa igen. Men har fått en del sol på sig, så det är nice ;)!
Nu ikväll ska vi steka kött i ugnen och göra en potatis sallad som familjen Larsson har inspererat med!

Over and out.

Miss sunshine.

Hallå där! Grymt härlig dag jag haft idag! Har varit ute i princip hela dagen. Började med att hjälpa mamma och pappa och röjja i trädgården, typ kratta löv och elda pinnar. Sen så vart det mest till att sitta och njuta i solen, grilla korv till lunch också! Super härlig dag helt enkelt ;) peace!

16 april.

Idag har jag solat ute lite för första gången iår, var dock lite blåsigt så de vart inte så länge. Men ändå! Efter middagen ska jag hem till Amanda, där hon och Emma väntar, sen ska även Johanna dit så vi tar troligtvis sällskap. Kommer bli en mysig och trevlig liten tjejkväll!
Sitter och tittar på en jätte intressant dokumentär på fyran, så är inte så skriv sugen just nu! Over and out.

Godmorgon!

Godmorgon, ovanligt nog är jag inte uppe med tuppen idag! Jag vakna tio i åtta, fasen rekord sen jag börja på praktiken ;)! Dagen idag då, ja till och börja med ska jag väl ta och börja skramla i köket och fixa fram frukost, sen ska jag höra av mig till Johanna. Sen vet man inte riktigt vart dagen bär av, Johanna ville att vi skulle sola på hennes veranda idag, tror det är lite för monligt än sålänge, men får bli till att göra annat helt enkelt.
Så nu är de dags för frulle, och efter som jag tänkte skramla i köket lär mamma och pappa komma upp alldleres strax, jag är nämligen vaken själv just nu i detta hus! Helt otroligt.
Later!

14 april.

Tjenaa! Idag har man då gjort nationella prov i svenska B. Tror att det gick bra iaf, kändes hyfsat bra. Men jag är en sådan person som vill få feedback hela tiden och bearbeta mina texter mycket, men funkar inte riktigt så på nationella. Aja, kommer iaf inte kunna bli sänkt! Vart sovmorgon och sluta tidigt idag, riktigt skönt! Imorgon är det sista dagen på praktiken och innan lovet, så känns kul samtidigt som de känns tråkigt! Har trivts jätte bra på Clas Ohlson faktikst :) men lov sitter ju aldrig fel, ska ju passa på, mitt sista .. sen börjar verkligheten!
Efter nationella gick jag Maja och Therese förbi pressbyrån och köpte oss en varsin glass och sedan bara njöt i vårsolen i väntan på tåget! Therese följde även med mig hem, kika lite på vad jag ska ha på mig till skivan och så satt vi ute i solen och bara njöööt!
Men dags för mig att sova allderes strax, imorgon blir det till att träffa Fru Larsson efter praktiken, kommer bli nice ;)!
-

 

 

 

 

Uppifrån och ner:

1, Therese kan inte få nog av diamglass ;)

2, söta Maja som också gillar diamglassen!

3, min mumsiga glass, cornetto med hasselnöt, såå gooood!

4, temperaturen på verandan ;)


12 april.

Heeej heeej heeej!
Hur har ni det där ute? Jag är trött för de mesta, men annars mår man prima! Börjar kännas att de är nationella på torsdag, närmar sig med jämna steg. Sjukt nog är jag inte alls nervös .. men ska inte säga för mycket, de lär säkert kännas imorgon kväll när man ska sova eller på torsdag morgon.
Idag så åt jag lunch med Therese och Cissi! Gaaalet nice, har inte träffat Cissi på år och dagar och Therese har man inte sett så mycket heller för den delen. Så jätte kul att de dem båda! Sen ses vi ju på torsdag igen, så på ett vis längtar man ju ;).
Nu har jag laddat upp med te och mammas hemmagjorda sockerkaka, sen så fort Mickis kommer tillbaka ska vi slå på The Bachelorette Sverige.
Btw, träffa Emma Snäll igår kväll! Vi gick runt hela ösmo i några varv och prata om allt. Supernice och skoj! Kommer ju inte träffa bruden ett tag ju, plus att vi varit sämst på att ses på senaste tiden, båda har haft lite fullt upp.
Peace out.

Every day is the same.


I live through every moment we spent together, over and over again in my head.

Morning sunshine!

Godmorgon på er! Jag lyckades sova lite längre denna morgon ;) skönt, har nu ätit en lång och mysig frukost med familjen och nu väntar ut på att alla ska bli klara och utrymma huset, så jag kan damsuga när nere också, tog ju övervåningen igår.
Hur ser dagen ut idag då? Jadu, inga större planer. Ska väl hänga på och titta på fotboll i nynäs, mest bara för att komma ut i solen lite ;) sen tänkte jag också ta och träna! Men de får nog bli lite senare.

Visst blir man sjukt glad av solen? Jag blir så irriterad när det står/säger i media att var fjärde person är deprimerad nu när det är ljusare ute! WTF!? Vad är det negativa med sol? Seriöst, ger än bara glädje och man blir genast piggare! Vår-deprition, låter inte ens bra! Kom igen nu, snacka om att hitta anledning till saker och ting!
Nej, de köper jag inte ;) är ni deprimerade såhär års kanske man borde kolla upp det, kanske bara är en slump, kan ju vara annat som utlöste det än just våren?

Det var allt för mig just nu ;) ska ta och sätta fart allderes strax! xoxo

Solsken!

Tog mig en sväng upp till centrum, delvis för att komma ut lite och delvis för att köpa mig något gott på ica ;). Riktigt skönt ute idag! Trots blåsten så skiner solen och varmt var det också, fast värmen kom inte riktigt förrän senare idag. Tidigare idag var de lite grått och lägre temperatur. Iaf, på hemvägen så vart den till att prova en ny glass, cornetto strut med kola och choklad, alltså helt okej tycker jag bara. Chokladglassen tog över lite, smaka inte så mycket kola. Nästa gång blir det en annan smak ;).


So kiss me.

Hejhej! Gud så glad man vart igår när det var fredag och jag dessutom fick veta sedan att jag redan fått hem kläderna jag beställt från Nelly tidigare i veckan! Ena klänningen satt jätte snyggt, it's a keeper ;) men den vita jag tänkte som studentklänning är jag superosäker på, så det lär bli till att skicka tillbaka den. Så får fortsätta att hålla ögonen öppna. När jag slutat igår åkte jag raka vägen in till stan, där Johanna och Martina mötte upp mig :) dom hade varit där sen tre tiden och var lite ruttna på att vara kvar, men jag skulle bara kika på buttriks efter någon mask jag ska ha på skivan. Så det gick rätt fort, som tur var ;) var egentligen också för trött för stan, men eftersom jag inte har några andra ärenden än just att köpa masken just nu, så känns det så sjukt onödigt att ta en heldag för det. Så fick man ju trevligt sällskap igår ;) Linnea och Emma var även där också, så dom mötte vi upp när vi skulle bege oss hemåt. Sedan vart det en mysig hemma kväll igår, hade liksom inte ork till annat ;).

Idag så vakna jag riktigt tidigt, haha men när jag hörde att mamma var uppe så då kunde jag gå upp också. Så åt vi frukost fram till ca halv nio - nio tiden. Sen kika vi lite på BigBrother och Vampire Diaries ;)! Sen tog jag och damsög övervåningen och städa lite grann på rummet. Just nu sitter jag och försöker hitta en vit klänning som kanske skulle passa mig bättre i smaken, men utan någe bra resultat. Så ska väl ta och duscha och vara lite social med familjen denna lördag!

xoxo


 

Oh, kiss me beneath the milky twilight
Lead me out on the moonlit floor
Lift your open hand
Strike up the band and make the fireflies dance
Silver moon's sparkling
So kiss me


5 april.

Hejhej! Tisdagen avklarad redan, både igår och idag fick jag sitta i kassa och varva med kundtjänst. Kassan var rätt lätt, och de som jag inte var inge svårt att lära och ta in, men kundtjänst gick det trögare, delvis för att jag inte hann testa och få in de så ofta och delvis för att de bara var mest att säga hej till folk. Vilket inte var särskilt tidsfördrivande. Men det har hittills gått bra och inte allt förstora misstag ;).
Nu är det dags för middag, wok! Muuuums! Sen blir det en härlig prommis med Johanna :)! Puss ;)

Over and out.

Hello, imorgon börjar verkligheten igen. Puh, är trött innan de ens har börjat! Hehe, nej men jag överlevde första veckan så då ska denna vecka rulla på också ;) plus att nu börjar de hända annat, eftersom vi ska få börja testa annat än uppackning och inventering! Just nu kikar jag på Big Brother, jag brukar inte följa det till punkt och pricka direkt, utan de blir att man kikar lite lätt eftersom att Mickis följer detta. Så ska väl kika klart sen är det sängdags för Gina! Ciao!

3 april.

Hello, kvällen igår var riktigt rolig och twinsen verkade ha jätte kul också och det var ju viktigast ;)! Tog dock inte så många bilder, men de vart några på twinsen iaf! Så slänger upp dom och tackar tjejerna för en jätte rolig kväll, nu väntar bara en krogen runda med dom ;) kommer bli skoj!

 

 

 

 

 


Grattis till the Ahlstedtarna!

Idag fyller Amanda och Martina 18 år! WOHO! (det var på tiden ;))
Idag så har jag och Emmis fixat present åt dessa sötisar, och just nu sitter jag och dunkar musik och gör mig klar för att fira tjejerna ikväll!


 

En rätt gammal bild på tjejerna, men fortfarande lika fina! <3

Ikväll kör vi all in tjejer ;) aaaaight?!


Freeeeeeedag!

Min första tanke imorse när klockan ringde var "det är fredag idag!", är det inte sjukt skön tanke/känsla att vakna till?! ;) Dagen idag då har varit på topp, varit mycket piggare idag än igår, kan bero på att jag gick och la mig klockan nio också, hehe .. men iaf! Sen idag så har jag lunchat med Therese, ;D! Lite skoj det var att ses, tänk att vi inte setts på typ 5 dagar, känns verkligen! Speciellt när man alltid annars träffas dagligen i skolan och ses nästan varje helg! Vi satte oss på fiket vid den "nya" delen i Haninge centrum, den precis mitt i vid rulltrappan, ganska mysigt där, plus att man kan plocka ihop sen egna sallad, mumsigt värre!
Sen var man tillbaka efter lunch och körde mest golvet och hjälpte kunder. Sen när det äntligen slut för dagen och man var på väg hem, nu dunkar jag musik och njuter av att det är fredag! ;)


 

 

Therese, baby! <3


RSS 2.0