We are the world.

Sitter och lyssnar på we are the world, den "nya" versionen som gjordes för Haiti, så jäkla underbar låt! Jätte skön ny version också! Gillar den gamla också, Bruce är ju med, och jag ryser lika mycket varje gång jag hör honom sjunga i den låten. Men denna låt ger mig rysningar också, det är massa kända från denna tid! Underbart, helt enkelt.

Har precis läst lite i min kära vän Martinas blogg, hon har skrivit ett inlägg om mig, Johanna och Emma L. Helt underbart skrivet, hon fick fram orden så jäkla bra! Vi fyra har gått genom eld och vatten tillsammans. Vi delade allt med varann, det är nog det jag saknar mest! Alla våra pratstunder, det spelade ingen roll vart vi var eller vad vi gjorde, utan våra samtal. Helt sjuka, roliga, hemska, konstiga och riktigt vettiga samtal! Saknar oss fyra, vår tid. Men jag vet att även fast alla vi går på olika gymnaiser, så har vi inte förlorat varann, vi umgås mindre, men vi vet alltid att vi har varann! Jag älskar er, glöm aldrig det!



Gaaalet!

Tjena, gårdagen var helt galen på alla vis! Så en riktigt lyckad kväll trots en del intriger, men det var inte så farligt. Och idag är man inte direkt den piggaste, men men. Har käkat god middag precis och mår inte dåligt, så kan inte klaga. Nu ska vi slå på Eclipse, peace!

Grattis min ände favorit storebror!

Får inte glömma att idag är det faktiskt min storebrors födelsedag! Så grattis David på din 22-årsdag!


29:e oktober.

Tja, min dag idag började på gymmet, jag åkte direkt dit imorse eftersom jag kunde göra engelskan hemma. Så var på gymmet halv tio, tog och sola i tio min, innan jag gick till gymmet och körde i en timme ungefär. Sen så ducha jag och gjorde i ordning mig, Therese var snäll och åkte till skolan lite tidigare för att göra mig sällskap till lunch. Sen hade vi svenska och åkte hem efter det. Kom hem, satt och tog det lungt en stund sen gick jag och mamma upp till centrum och handla lite. Ska ta och hjälpa mamma med maten, duka och sånt allderes strax. Först måste jag ta en powernap eller något.


På gymmet

 

 

Dagens

 

 



Saknar det redan!

Hösten har hållt på i två månader nu, saknar sommarn redan och vi står framför en bit av hösten och sen vintern! Som tydligen ska bli kallare än någonsin, buhu! Så därför lägger jag upp lite sommar bilder!


 

 

 

 

 

 

Haha, skitful på vissa, jaja. Saknar solen, bekini, shorts och linne!

Även min vän Lucas, men han kommer hem till jul, så de ska bli kul att träffa honom igen!


Girls, some help here!

Tjena alla tjejer som råkar läsa mig blogg, vi sitter och jobbar med vårt UF företag och vi har lagt upp en undersökning som vi vill att så många som möjligt svarar på! Så hjälp oss nu, gilla vår grupp på fb (Smart n' Safe UF) och delta i vår undersökning: https://spreadsheets0.google.com/viewform?formkey=dG8wb09kNlVPN2hCWnYyQmpTV1A2ZkE6MQ

Tack på förhand! /


Egotime.

I brist på skrivande tänker jag vara lite ego och lägga upp bilderna från fotograferingen i Stockholm. Sedan så kanske det kan vara kul och se hur fina bilder det kan bli med lite fixing och så ;)!

 

 

 

 

 


All you need is love.

Tjena, sitter nyduschat och fäsch! Mysigt värre, ska slå på vatten också och fixa lite te. Dagen idag har inte varit speciell alls, en typisk måndag bara. Gympa, lunch, handelspecialisering och rättskunskap. Efter skolan gick jag till gymmet.


 

 

 

L O V E  Y O U  S I S  < 3


Tävling!

Hittade precis en rolig tävling jag bara måste delta i, tänk att vinna 3000kr och köpa precis det där du bara vill ha och önskat länge att det vore ditt! Jag skulle vilja vinna dessa 3000kr och köpa en jofama by Kenza skinnjacka och eftersom den kostar 2000kr så skulle jag även kunna tänka mig ett par wildflower by Kenza skor!

Tävla du med ;) http://vinn3000kr.feber.se/

 


Tänk att äga denna jacka eller och strosa runt på stan med dessa vrål snygga skor, när man är ute och gör stan osäker! MUMS!


Skrivkramp

Sitter och försöker göra klart svenskan, men är helt utan ord. Ska skriva en argumenterande text men det går inge bra, knappt skrivit en halv sida. Ska skriva en och en halv handskriven, så borde komma upp i en sida data skriven ungefär.
Gårdagen var riktigt trevlig och allderes för godmat! Bättre ord val för igår finns nog inte, som sagt är jag helt blank på ord idag så ska väl försöka få lite skrivet på svenskan istället. Over and out.


Saturday.

Tjena, har precis gjort mig klar för att åka ut till ristomta på en liten släkt middag. Igår så var jag som sagt ledig, så när jag vakna upp hos Therese igår så hade jag tänkt att äta och sen åka väg till gymmet innan jag åkte hem. Men det vart raka vägen hem istället, mår inte till hundra och vill inte bli sjuk igen så bättre att piggna på sig och träna när man känner sig piggare istället. Gick så dåligt för mig i torsdags också, måste berott på detta. Men jag känner mig ändå lite friskare idag så kanske blir gymmet imorgon, får se. Men så åkte jag i alla fall hem, tog det lugnt ett tag sen gjorde jag lite uppgifter som jag fått från skolan. Efter middagen så skickade Emma Snäll sms och undra vad jag gjorde och undra om jag ville komma ner till henne och umgås ett gäng. Så jag tänkte varför inte. Så väl där nere så vart det lite idol och lite spel, sen drog grabbarna och bara tjejer kvar, jag, Emma, Montis och Jessica. Så vi drog på ett litet party lite spontant sådär, vilket vart sjukt lyckat! Hade en riktigt rolig kväll, tack tjejer att ni drog med mig! Det var så grymt skön stämming, assköna grabbar också, hade aldrig träffat dom förr, trodde det skulle bli fett stelt men det vart det inte alls, vilket var en lättnad! Så riktigt lyckad kväll/natt! Kom fan hem vid 20 i fem imorse, haha. Fast det var det fan värt! Dags att dra, ciao ciao!


 


Ba ba ba

Tja, har precis duschat och gjort mig i ordning. Var på gymmet direkt efter skolan och nu ska jag åka hem till Therese, vi ska chilla lite och framför allt titta på Eclipse! Så det ska bli mysigt! Sen imorgon är vi lediga, gud så skönt. Ska ta vara på dagen på bästa sett, inte det roligaste kanske, men behövs. Ska först åka till gymmet, sen blir det hem och plugga. Sen på kvällen får man se vad som händer :) Ciao ciao!

20:e oktober

Tja, sitter och fixar nya låtar till mobilen, har tröttnat så på mina. När man börjar bläddra förbi nästan alla låter är det nog dags att uppdatera sig. Blir inte bara nya låtar utan även lite som jag inte tröttnat på ;).
Går dagen vara en riktigt skön och mysig dag! Slutade tidigare igår dels för inställda lektioner och dels för att jag inte orkade sista lektionen för att det vart så länge att vänta till den eftersom vi fick värsta hålet. Så jag drog ner till gymmet sen åkte raka vägen till Nynäs och mötte upp Emma Snäll, var sjukt länge sen vi sågs så det var jätte kul att ses igen! Och eftersom hon var ensam hemma i hennes mammas lägenhet så fick vi fixa egen mat, vilket vart grymt stark men också grymt god thaigryta med kycklig och bulgur! Sen så åkte vi förbi mig och hämta lite kläder så jag kunde sova över, sen var det råmys på g! Vi kika på film och sen såklart Desperate och Cougar Town! Sen var det kort skoldag idag plus att det inte vart något gym idag, för det är en av mina vilodagar idag ;) så jag har bara latat mig hela dagen! Ser fram emot Grey's ikväll också! Over and out.

Tuff dag.

Tja, jag känner att jag haft en riktigt tuff dag idag. (Känn min sarkasm) Jag började dagen med idrott, klockan halv tio. Vi var nere på gymmet så jag körde mitt gympass för dagen där, så jag tog liksom två flugor på en smäll. Sedan slutade lektionen och även dagen klockan halv elva, vi gick ner till skolan och åt lite lunch och hämtade rättskunskapsboken, sen åkte vi hemåt. Kom hem och tog tag i läxorna, gått lite segt, har gjort lite annat i mellan också. Just nu håller jag på att skriva om gasledningen som ska gå i östersjön från Ryssland till Tyskland, lite intressant faktiskt. Aja, back to work.




Extremt snygga om jag får säga det själv!


Cause you're amazing just the way you are.

Tja, då var man hemma igen, kom hem lite mer exakt runt sju tiden. Så har hunnit packa upp och röjja lite på rymmet, sen tagit mig en dusch. Men jag tycker att det är allderes för kort att vara i Göteborg och träffa alla så snabbt, när jag vakna imorse så var det liksom, ååhnej, ska redan hem! Men men, man kan ju inte få för mycket för det goda. På tal om söndag så fyller ju Linnea år idag, men inte bara hon utan även vårt lilla monster till hund fyller hela nio år, grattis till dig Pärlan! <3


 


Göteborg!

Tjena gott folk! Yes, jag åkte iväg till göteborg i fredags! Kunde inte skriva om det för att jag och min lillasyster skulle överraska min kusin att vi dök upp med mormor och morfar ;)! Hon vart riktigt överraskad också, så det var lyckat ;)! Anledningen till att vi skulle åka ner hit och överraska henne var för att hon fyller 15 år idag! Så igår under dagen åkte jag, Mickis, Linnea och Fanny (Linneas kompis) in till stan, sen kom vi hem och åt massa god mat och tårta med släkningarna, sen smet vi fyra tjejer över till grannarna och bada lite gummibubbelpool ;) asmysigt! Imorse sjöng vi för henne och så fick hon lite presenter! Så nu är det i full gång här, alla håller på och gör sig i ordning, och jag och Mickis ska ta och packa och göra oss klara, tror att det blir att vi börjar åka efter lunch. Men i det stora hela har jag haft riktigt trevligt och kul här i helgen! Så jag avslutar med ett

Stort grattis till min älskade kusin Linnea, på din 15-årsdag! <333

14:e oktober

Tja, sitter och chillar med livet i soffan. Mickis och jag tänkta ta och kika på film senare, så det blir mys ;). Skulle egentligen pluggat idag men har fan ingen ork! Hade ju sovmorgon imorse, så det var ju grymt skönt! Men efter en hel skoldag med bara jobb på vårt UF sen gymmet på det, puh. Man blir lite trött ;P. Men det är skönt, kommer sova gott inatt ;)! Nej nu ska jag ta och sätta på te vatten, peace!

12:e oktober

Tja, sitter och tittar på hemmafruarna nu. Sen blir det Cougar Town, pappa är lite grinig för han vill se fotbollen, men han får sappa över när det är reklam ;). UF kickoffen idag var faktiskt riktigt kul och intressant! Dock kändes det att man suttit och lyssnat massa efteråt, men det var inte så farligt. Jag känner mig riktigt taggad på vårt uf nu, och börjar nog förstå hur mycket tid jag måste börja vara beredd att lägga på det. Så nu är det bara att tuta och köra! Imorgon ska vi ha möte med vår rådgivare, lite nervöst ändå, hoppas han tror på vår idé precis som vi gör och att han kan hjälpa och tipsa oss en del. Nu ska jag kika vidare på mina hemmafruar! Over and out.

Done all wrong.

Tja, sitter och bara degar just nu faktiskt. Om en stund är det middags dags, kom hem rätt tidigt idag, kom ner till gymmet och kom igång ganska fort så var klar runt tre så jag hann med kvart över tre tåget. Så istället för att duscha direkt hamna jag framför datan, jaja, duschen tar jag efter maten. Imorgon blir det att åka tidigt, det är kickoff på UF imorgon! Blir nog kul, efteråt har vi bara en lektion sen blir det ner till gymmet igen ;).
Snacka otur jag har haft idag! Först kommer jag på när jag redan sitter på tåget att jag glömt mitt busskort hemma! Kul, glömde ta ur det ur den andra väskan som jag hade i fredags. Så då har jag fått skickat smsbiljett, jätte kul. Sen så när jag väl kommer till gympan och vi startar igång så står jag med några tjejer till i klassen och försöker ta oss upp på sådana rep (vilket inte gick så bra) sen så precis så tänker jag ta sats och hoppa upp på repet, så SMACK! Och det bara börjar dunka i huvudet, då har en kille i min klass (inte avsiktligt) krutat en fotboll (som var rätt hårt pumpad) i skallen på mig! Jag blir inte bara skrämd av att den kom från ingenstans utan det gjorde även fruktansvärt ont! Så det var inte en rolig upplevelse för mig, och den huvudverken höll i sig också! Men som tur var så mot slutet av dagen släppte den tillräckligt för att jag skulle orka gymma. Nej nu ska jag gosa lite med Pärlan, ciao ciao!

Söndag. 10/10 - 10

Tjena, dagen idag har varit ganska lugn och skön. Jag och Mickis åkte till gymmet vid 12 tiden sen så efter gymmet bada vi lite bubbelpool, det var riktigt skönt och guuud vad avslappnad man vart sen! Sen när jag kom hem tog jag och åt lite grann sen knata jag upp till centrum och handla hem lite saker, mamma och pappa hade händerna fulla med att rensa svamp, satan vad de kom hem med massa svamp! Så det vart en riktigt god hemmagjort svampsoppa med lite grekiskt lantbröd ;) mums! Snart är det säng dags, skoldag imorgon. Over and out.



Tillbaka från gymmet.

Tjena, kom tillbaka nu kvart i fyra. Rikigt skönt att gymma och duschade dirket på gymmet idag, annars brukar jag duscha hemma. Så det var riiiiktigt skönt. Så nu sitter jag och bara chillar, är rejält avslappnad. Har helt enkelt en skön känsla i kroppen. Strax väntar riktigt god mat på detta också, det gillar vi! Ciao ciao!


Nu blir det gymmet.

Tjena, ska ta mig in till haninge denna förmiddag och köra ett pass på gymmet! Får sällskap av Mickis p och Linnéa ;)! Så ska börja knata mot tåget nu, see you later!

Today.

Puh, är helt slut. Har pluggat hela kvällen sen middagen. Jag fick i alla fall hjälp av mormor så jag fick lite vettigt gjort också, så även om det tog tid så tror jag att det gav nytta också, men det visar sig imorgon. Imorgon är det äntligen fredag! Ska bli skönt att få provet gjort också, även fast jag är riktigt nervös för det. Lägger upp lite halvbra bilder på min outfit idag. Over and out.


 

Har börjat med min stora mysiga halsduk denna vecka, men matchande vantar till ;)!


Grey's anatomy.

Ikväll har det äntligen börjat! Sitter som klistrad i soffan, men passa på att skriva lite nu när det är reklam. På fredag har jag mitt första matte prov i matte b, sjukt skrämmande. Vet inte ens om jag kan hälften av kapitel ett. Har pluggat så gott jag kan idag, men har ingen ork längre. Imorgon har vi matte lektion, så då ska jag haffa Hannes snabbt så jag kan få lite serös hjälp! Broman hjälpte mig lite grann idag, men behöver mycket mer hjälp. Imorgon blir det till att gymma en timme, sen hem och plugga kvällen ut. Nej nu ska jag återgå till soffan och gosa ner mig i fliten igen, sen blir det sängen efter Grey's, sovmorgon imorgon också, så det kommer bli grymt skönt att somna tidigt då ;)! Godnatt!




Kanelbullensdag!

Är det idag, woho! Garanterat en av mina favorit dagar! Jag älskar verkligen kanelbullar, hihi. Så idag efter gympan gick jag Therese, Maja och Cecilia till centrum, för att Cecilia skulle gå på apoteket, sen så passa vi på att äta lite mat och framför allt köpa kanelbullar! Jag och Therese köpte ett fyrpack på pressbyrån och dela på och likadant gjorde Cecilia och Maja. Så det vart en bulle på lunchen och en bulle på vägen hem ;). Mums! Nu blir det lite bullbilder, ciao ciao!


 

 

 

 

Bjuder på denna, haha ;).


Vad ska killar ha för skor i vinter?

Igår var jag och tittade på foboll, och då kom några i sällskapet och tänka på vad dom skulle ha för skor i vinter? Som kille alltså. Vi tjejer har hur enkelt som helst på skofronten. Men inte lika lätt för den unga killen, för converse som alla använder idag, är både snygg och lite ledig, svårt att hitta en vintersko med samma egenskaper. Det finns ju boots varianten.







Som ni ser är ju den lite mer åt det stiliga hållet, det är inte alltid man vi glida runt i sådana som kille. Killar vill ju faktiskt även dom kunna gå lite mer vardagsklätt.






Då kan denna typ av sko vara lite mer ledig. Men frågan är om den passar till de flesta stilar. Killen med lite "dagens mode" stil på kläderna funkar båda varianterna perfekt. Den sista skon är nog den som blir mest alldaglig men samtidigt lite snyggare sko, så ni killar med problem inför höst/vintern. Jag förstår er. Men hoppas att jag även har hjälpt er!

Sunday.

Då var det söndag igen, ännu en söndag där dagen är ganska händelselös. Igår var jag hos en vän till mig och basta och chillade lite, sluta med att man sov kvar var uppe hela natten och snacka massa skit, sen så sov man fram till lunch och gick upp och chilla runt. Sen gick jag hem vid två tiden. Så nu lyssnar jag på lite skön musik och tar det lugnt bara. Ska ta och fixa kläder till imorgon och kolla om det är något annat man behöver göra. Ciao ciao.

Kenza och Tyra show.

Tittade precis på Kenza och Tyra show, asbra! Synd bara att det är bara i en halvtimme, Bella och Tyra hade deras show på en timme, så det är synd att dom inte fick ha det också. Men en riktigt kul show med två sköna tjejer! Skulle egentligen tittat i torsdags på premiär dagen och allt, men hela hemsidan var överbelastad eller något, för det gick inte att komma fram till sjävla showen. Allt vart bara error. Kul. Så det vart till att titta idag.
Ska ta och göra iordning mig och käka lite lunch sen börjar det bli dags att gå till IP, jag och Mickis ska titta på hennes fotbollsmatch. Ciao!


Monligt men jag känner mig strålande idag!

Tja, idag är det första dagen jag verkligen känner mig pigg! Jag har dock lite ont i halsen fortfarande, har inte vågat kolla hur svullet det är fortfarande, men jag skiter i det! Är jätte glad att det känns så här bra ;D plus att jag är grymt taggad på att gå och fotograferad idag! Jag och Therese ska åka iväg och vara modeller för en dag, hihi. Som typ alla gör nuförtiden, men iaf. Jag tycker det ska bli kul! Ciao ciao!

RSS 2.0