Härlig morgon!

God dag, denna morgon har varit riktigt mysig! Det vart först en lång frukost med sällskap från min moster, mamma och lillasyster, sedan kom även min bror upp vid nio tiden men då hade vi ätit klart med vi satt runt bordet och mös. Sen så tog jag och gick ut men Pärlan och hon ville bara gå i skogen ovanför oss, så vi strosa runt där i morgonsolen och bara njöt. Lägger upp lite fina bilder från skogen, det är så vacker nu innan löven faller av, det är så mycket färger överallt, underbart!

 

 

 

 

 


Något jag inte kan få nog av!

Blusar, i alla dess färger och volanger, virkningar och dess detaljer! Just love it! Lägger upp massa sött för att bevisa min poäng ;)!









Tyra Show.

Sitter och tittar på Tyra Show, och de pratar om varför och hur folk dömer andra genom bara utseendet. Vilket kan skilja så mycket från sanningen, så det är väldigt intressant att se hur vissa blir dömda sedan höra om hur det faktiskt är, så kanske man själv får en tanke ställare. Jag vet att jag kan döma ibland, men man försöker ändå ta bort den dömande tanken och ge människan en chans.
Och från det ena till det andra, idag är det Sebastians 8-årsdag! Grattis bassebus! Vi ska gå och gratta honom när pappa kommit hem. Tänk att han redan är åtta år, han är tio år yngre än mig, och jag minns likaväl som det var igår när han kom hem från bb och jag fick hålla honom för första gången, eller ännu bättre, när han sa mitt namn först av alla syskon, jag var så glad! Mmm, goda minnen! Nej nu ska jag fortsätta titta på Tyra Show! Later dudes!

Tråååkigt!

Detta suger, har varit dålig i två dagar nu och är redan trött på det! Vill liksom blir frisk så jag kan börja träna igen juuu! Jäkla skit, hatar att vara så stilla! Blir nog hemma imorgon också, har inte känt av den mista föränding, om det känns bättre imorgon ska jag satsa på torsdag! Men det är ju om. Tittar på the mentalist just nu, sen blir det sängen, sjukt trött. Over and out.


Meeeen, orkar inte.

Igår tyckte jag att det bara var skönt att vara hemma, kunde jag ta mig tid till lite nytta hemma plus att jag började på mitt arbete. Men jag kände mig lite hängig igår, som jag gjort sen slutet av förra veckan. Men imorse när jag vakna så hade jag grymt ont i halsen och är allderes tjock i halsen också. Typiskt. Hoppas verkligen inte att jag missar massa i skolan nu och hoppas att detta inte varar länge. Nu ska jag ta mig en kopp te med en stor klump honung i! Ciao ciao!

Ledighet när den smakar som bäst!

Tjena, är ju som sagt ledig idag. Så jag tänkte ta och passa på att göra lite nytta, har gjort i ordning i mitt rum och hjälpt mamma med lite tvätt. Så nu tänkte jag ta och börja med mitt arbete i handelspecialisering. Sitter även och kollar upp om man ska ta och hitta sig en praktikplats. Jag funderar på att söka på Jerns sko på sveavägen igen, där jag hade min första praktik i ettan. Men det jobbiga är att jag minns inte vad butikschefen hette, så det blir svårt om jag ska knata in på plats och söka efter henne, så det lutar åt att ringa och säga att jag vill prata med butikschefen, hoppas bara det inte blir hon som svarar då, haha. Aja, det löser sig. Hoppas verkligen att hon minns mig, vore jätte kul! Nej, ska ta tag i arbetet först. Ciao ciao!


Upp.

Tja, sitter och tittar på upp, filmen alltså. Haha, verkar kul hittills. Är ledig imorgon, så det blir super chill ;). Fast inte riktigt, tänkte börja på en uppgift imorgon. Blir inte mycket till skrivandes nu, är så inne i filmen, haha. Ciao ciao!


Löningsfredags @ the bridge.

Tjaa, lite seg idag. Men har rätt så kul igår ;) ikväll blir jag nog hemma, fast jag är grymt sugen på att hänga på montis igen, men men. Får fan tagga ner lite nu, har liksom inte ekonomi för det här, haha. Aja. Ska ta och måla naglarna nu, var länge sen jag hade nagellack. Finns lite kuliga bilder på fb men kan lägga upp några här också ;) over and out.

 

 

 

 


Bläää.

Tja, sitter och pluggar på matte b, bläää! Fyfan vad jobbigt! Ett mirakel sker om jag får g i denna kurs! Aja, ska inte tänka så negativt mera. Imorgon blir det löningsfredag på bridge! Jag vart med dragen av trycket, haha ;). Nej men det kommer bli galet kul, så när man får ett erbjudande är det ju gryyymt svårt att tacka nej! Så imorgon blir det gaaaalet ;) nej, måste in i duschen! Ciao ciao!

Bodystep

Tjena, körde bodystep efter skolan idag, med Cicci. Puh, dåligt svettigt alltså! Med det gillar vi ;) ska fan bli vältränad! Sen så tog jag det lugnt hemma, sen efter maten så vart det en läng och skön promenad med Johanna. Har fått ut massa tankar, grymt skönt. Snart blir det till att sova, sovmorgon imorgon också. Over and out.

I know where you at, I bet she's around.

Tjena, har precis skrivit lite i min engelska blogg. Yes, jag har två bloggar, för att jag kan inte få nog, mohaha! Nejdå, riktigt så är det ju inte. Utan var tvungen att starta en blogg på engelskan, för att skriva om en bok jag läser på engelska. Så var lite duktig ut av mig och gjorde en ordentlig start, sen äre bara lite små inlägg hit och dit ;). Provet i rättskunskap gick väl sådär. Hoppas iaf att det var tillräckligt bra för ett godkänt. Sen var jag riktigt busig idag, skippade sista lektionen, för att jag orkade inte sitta och vänta en timme på att den ens skulle börja, sen köra en lektion på en och en halvtimme, om inte mera. Så jag gick vid halv ett tiden, ner till gymmet.
Så nu sitter jag hemma och bara tar det lugnt. Jag har gjort mitt plugg för dagen. Imorgon börjar jag åtta, men slutar däremot kl 11, så då blir det käka lite sen dra till gymmet, en sista gång. Sen tar mitt kort slut. Så får jag vänta till den sista, när jag får studiebidrag så kan jag fylla på för en hel månad. Då jäääklar ska det tränas ;).
Juste, ska skicka ett cv till ett café i haninge som söker jobb. Får väl se hur det går. Ciao ciao!

Godmorgon.

Godmorgon, sitter och lyssnar på skön musik till frukosten och försöker läsa på lite mer av rättskunskapen. Öste ner när jag vakna, kul kul. Fast det är uppehåll just nu, hoppas det håller i sig tills man ska gå till tåget. Känns lite typiskt om det ska börja regna då.

 

 

 

Mitt hår vart riktigt lockigt idag, gick nämligen och la mig i blött hår ;) jag gillare!


Där ute föddes jag.

Tjena, riktigt kort dag idag. Rikigt skönt också, börja 12 och slutade två, åkte hem och gick raka vägen upp till centrum för att hanlda lite mat och sånt hem. Sen var det bara sätta igång och plugga. Ska snart äta sen återgå till pluggandet, har nämligen prov i rättskunskap imorgon. Inget stort prov men svårt att säga om jag har koll på allt eller inte, men det lär jag märka imorgon, haha. Nej nu är maten klar, hörs!

Så trött på att komma i sista hand och behandlas illa.

Rubrik vare ja ..

Tja! Sitter och tare lugnt i soffan. Kom på att jag inte skrivit sen i torsdags, så kan ju börja med i fredags. Då var jag först i skolan, där några av oss tjejer bestämde oss för att dra ut. Men direkt efter skolan hann jag med att köra body pump, åka hem och duscha, sen dra till Therese och föra lite med henne och Maja. Cecilia fick vi möta på vägen för hon jobba, så hon kom hem sent. Under hela dagen diskuterades om vart vi ens skulle dra ut, men efter mycket om och men så sluta vi på Bridge, som vanligt, haha. Men jag är ändå grymt glad att det vart dit vi gick, för jag stötte på tre gamla klasskompisar :D så jäkla kul att träffa folk man känner på de mest oväntade ställerna! Så jag hade faktiskt en riktigt rolig kväll, med rätt sällskap så går det alltid väl ;) slänger upp lite bilder också!
Igår så sov jag ungefär fram till elva, sen åkte jag hem vid två tiden. Sen på kvällen vart det räkor och vitlöksbröd, med Mickis, Mickis p, Linnéa och Lucas, sista gången man träffar Lucas nu, han åker till USA på tisdag. Så det var kul att få träffa honom en sista gång innan han åker. Men efter vi ätit massa gott så kika vi på film, först "Brudens bäste man", som gick på tv, sen hyrde vi "Valentines Day".
Idag då, jadu. Halva dagen har redan gått så jag har bara anda halvan att se fram emot, får se vad dagen bjuder på med andra ord! Ciao!

 

 

 


Från och med du.

Tjena, sitter och trycker i mig en mumsig (och faktiskt lite nyttig) hemmagjord äppelpaj! Gjorde en smuldeg som mamma hittade i någon liten kokbok. Gymmade efter skolan idag, trodde att jag skulle göra det själv men jag stötte på Mickis p och Linnéa där! Så det var nice, då fick man sig lite sällskap ;). Imorgon blir det body pump med Mickis, sen skulle kanske Mickis p och Linnéa hänga på. Måste bara slänga upp bilder på en del från min underbara klass, hihi!

 

 

 

 

 

 

 

Hahaha, snyggingaaar!


It's a beautiful day.

Sitter och jobbar lite med en läxa som måste mailas in till min lärare idag. Men känns lite som om jag sitter fast, men ska leta upp lite mer fakta, sen får det räcka. Strax hör Emma S av sig också, vi bestämde att ses idag, vi tyckte att det var på tiden, var ett tag sen vi verkligen umgicks! Så det ska bli trevligt ;)! Nu har Nitro åkt hem också, så det kommer bli lite tomt. Fast inte kanske idag, för vi ska vara hundvakt nu i några timmar bara. Men sen ikväll så, speciellt när jag ska gå och lägga mig, ingen vovve bredvid mig mera. Lite skönt ändå också, slipper allt hundhår! Pärlan hårar ju också, men inte i min säng för hon sover alltid hos mamma och pappa .. oj. Kände att det vart ganska ointressant där, hehe. Slänger upp lite halvbra bilder på vad jag har på mig idag.





Tröja: H&M
Jeans: gina tricot
Boots: din sko
Scarf: H&M


Förtidsrösta.

Har jag gjort precis! Jag mamma, pappa, Natta och Broman var precis uppe i centrum och förtidsrösta. Sen tog vi oss en sväng in på ica och handla lite innan vi åkte hem igen.
Idag så fick vi gå och titta på en debatt uppe på fredrika, så jag fick mig en liten tanke ställare, eller rättare sagt att jag tänkt rätt, vilka jag ville rösta på. Efter det slutade vi, då var klockan vid tre, så då drog jag ner och mötte Mickis vid najaden. Sen vare bara hem och käka, duscha sen bar det upp till centrum, så är vi tillbaka till början igen ;). Men nu, måste jag plugga, har lite att göra, gaaaah. Hörs.


Happy!

Tjena! Är lite gladare än vanligt idag ;) för det första, så har jag fått tillbaka min mobil! Det kosta, men det är fan värt det! Jag fick stå mitt kast för att vara klantiga jag och nu har jag gjort det och fått tillbaka min älskling! Den andra anledningen är att jag fått gratis gymkort för 10 dagar ;) så det är ju soft! Komma igång på riktigt lite! Sen när studiebidraget rullar in ska jag köpa månadskort, och den perioden jag inte har gymkort blir det extra löpningspass! Nu ska jag njuta av mitt te och kika på CSI NY som börjar allderes strax. Over and out.

Mera svamp!

Tjena, vart en skogspromenad imorse igen och denna morgon hittade vi ännu mera svamp! Gillar att gå i skogen sådär, det är mysigt! Sen när vi kom hem vart det en svamp-omelett till lunch ;). Snacka att jag är skogsmulle, haha! Blir en springrunda ikväll sen också, behövs! Imorgon börjar skolan igen, och efter skolan ska jag hämta ut min mobil, yey! Tänkte först göra det idag, men orkade inte åka in till haninge för att bara hämta ut mobilen, kan likagärna ta det imorgon. Ciao ciao!

Lite bilder från dagen.

Hej, idag har jag haft en ganska aktiv dag! Morgonen började såklart med en stadig frukost, efter den så klädde vi på oss och drog ut i skogen! Jag mamma, pappa, Natta och Broman, plus Pärlan (vår hund), Mio (Bromans föräldrars hund) och Nitro (hunden vi passar just nu) vi åkte iväg och plocka svamp! Riktigt skogsmulle man kände sig som, haha! Men det var jätte mysigti! Vi hitta dessutom massa svamp, så det var en lyckadsvampplockning idag!
Efter all svampplockning duscha jag och åt lunch, sen tog jag mig ner till nynäs för att titta på Nynäs herrars bandy match, för att Johanna skulle vara där och vi ville passa på att ses lite. Sen när jag väl kom hem så hann jag inte vara hemma länge till, för sen bar det av ut till Yxlö, där Anneli hade annordnat ett litet "go away party" för de närmsta vännerna och familj. Han åker faktiskt den 21:a! Så jag har haft en aktiv och mycket trevlig dag! Sen måste jag tillägga att min kära nonna (farmor) blir 75 år idag! Vi ringde och sjöng för henne, hon vart så glad! Grattis ännu en gång nonna! <3 Men nu tänker jag slänga upp bilder från när vi var ute i skogen, sen blir det någon rulle att mysa till!

Fina Nitro innan vi åkte iväg

 

Jag var lite inne och gick i gummistövlar ;)

 

Mio

 

Nitro, lite blöt och smutsig

 

Pärlan, vår skithund!

 

Våran "fångst"!


Vad roooooligt.

Sitter i skolan och degar, har nu haft hål i en och en halvtimme nu ungefär och har ett bra tag kvar. Men strax ska vi nog ha en liten mentors tid där vi tänkte utnyttja att prata med den lilla delen av klassen som är här vilket tema vi ska ha på skivan. Sen engelskan sluta 9.30 imorse så har jag Cicci och Maja bara strosa runt i skolan och i princip inte gjort ett skit, jätte kul. Så jäkla värdelöst att ha en sån här stor håltimme, suck!
När jag kommer hem ska jag nog orka mig upp till centrum och köpa mig lite choklad! Hihi, mums!

Barn och hundvakt.

Tjena, dagen idag har varit bra. Jag och Mickis starta dagen med en liten löprunda imorse, vilket var grymt skönt i den mysiga morgonsolen. Sen när jag kommit hem från skolan så tog jag det lugnt fram tills middagen, sen bar det av hem till mina småkusiner, skulle passa dom ett litet tag, för deras päron skulle på föräldramöte. Så då är det klart att man ställer upp!
Sen passar vi även Nitro (min kusins hund) från och med idag, och fram tills onsdag eller torsdag nästa vecka. Ska bli mysigt, han är min lilla nallebjörn när han är här ;)! Ikväll blir det till att lägga sig tidigt, börjar åtta imorgon. Over and out!

Just haning around, with my bud.

Sitter och vänter på att tvättmaskin ska bli klar, så jag kan ta den och köra igång en ny. Slutade tidigt idag, så hann gå upp till Haninge centrum och käka, sen hem och gå upp till centrum och handla med mamma. Och nu ska jag ta hand om lite tvätt som jag lovat. Kanske ska ta och börja på ett litet arbete mellan tvättarna.

 

En bild från i sommras.


Så hurtig jag är då!

Som Therese alltid säger, att jag är hurtig om jag nämt att man varit ute och sprungit eller om man berättar att man ska göra det. Haha, sötis! Men då har jag ju varit riktigt hurtig ikväll, var ute och sprang efter middagen, sen när jag kom tillbaka gjorde jag även lite styrke övningar, ;) duktiga jag! Men nu blir det sängen, börjar ju tidigt imorgon. Over and out.

Today.

Dagen idag har varit helt rörig, i alla fall när det gäller lektionerna. Fattar inte hur dom alltid lyckas röra till allt. Suck. Nästa fredag kommer i alla fall några från abc tror jag, så vi ska få prova ut mössor. Här kommer dagens look.

 

 

 

 

Skor: dinsko

Jeans: gina tricot

Tröja: MQ

Ringar/smycken: spanien och lotta design


Äntligen händer något!

Tja, skoldagen har varit kort idag, två lektioner bara. Men sen så åkte några av oss i klassen in till stan för att kika på lokaler till vår studentskiva, alla i vår klass har känt press och stress för att alla omkring oss har provat mössor och redan fixar lokaler, och vi har inget. Tills idag! Nu har vi en lokal och ett datum satt för studentskivan, så nu känns det äntligen som om det händer något! En tjej iklassen skulle maila ett företag hon kände till så vi skulle få prova och sen beställa mössor, och imorgon ska vi diskutera tema på skivan och flak!
Kom hem lite sent idag, så vart en sen middag också och nu sitter jag och tittar på Biggest Loser Sverige, och i mellan pluggar inför testet vi ska ha i småföretagande b imorgon. Så här kan jag inte sitta mera, Hörs!

Trevligt sällskap på morgonen.

Tja, sitter helt ensam och äter min frukost idag. Så tog datan till sällskap. Så roligt man kan ha!

 

 

 

Men snart är det slut på det roliga, ciao ciao!


På tal om ingenting.

Tja, sitter och väntar på att Mickis ska damsuga klart, sen blir det filmtaaajm ;). Fredagen hos Cicci var kul och snurrigt och sluta i buskarna. Men det gick bra ändå. Sov hemma hos Therese hos hennes mamma, snacka skön säng! Sån där man kan luta upp och ner, jag sov som en kung! Sen lördagen var chill, tog det lugnt fram till halv tre tiden, sen åkte jag till Ösmo, mötte upp Mickis, gick och handla lite inför kvällen. Sen vid halv sex tiden gick vi och mötte våra kusiner, Sebastian och Oskar, och så gick vi och köpte pizza. Satte fint i kistan! Sen tittade jag Mickis, Toni (min farbror) och grabbarna grus på film hela kvällen och bara mös! När grabbarna gått och lagt sig så kika jag Toni och Mickis på Taken, den gick på någon tv1000 kanal. Asbraaa! Har sett den förut, men tycker den är lika grym för det! Har skiiit ont i min hals btw, kanske vart lite kall i fredags, var ju typ storm den natten plus att vi fick stå ute ett bra tag och vänta på bussen .. aja. Over and out.

Paaaarrrtyyy!

Tjaa! Skoldagen var kort idag, vilket var skönt. Vi har fått ett schema som ska hålla hela terminen ut, får väl se hur det blir med det. Men än så länge ser det väl helt okej ut. Vill ha bort en grymt stor håltimme som jag har, men aja. Just nu sitter jag hemma hos Therese, vi har precis fixat oss för ikväll, så nu ska vi bara käka sen är vi på väg till Cicci ;) paaarrrtyyy!


Ny header.

Fixa ihop en ny header precis, inte så super nöjd med den. Utan skrapa bara ihop några ut av sommarens bästa. Får ta någon fin dag i höst och fota lite finare bilder ;) peace!


Such a nerd.

Tja! Då har man fixat present till Cicci, hoppas hon gillar det! Sen så skaffade jag mig ett bibloitekskort på skolan och lånade en bok på engelska! En jag redan läst på svenska, "Genom dina ögon" eller "The host" som den heter på engelska, av Stephenie Meyer. Älskar den boken! Vill att fortsättningen ska komma nu! Men jag gottar mig lite i den första en gång till, fast på engelska för att förbättra min engelska lite. Nej nu tänkte jag fixa lite te och sedan börja rota bland mina kläder för att hitta något till imorgon kväll! Over and out.



Grown ups

Tja, kom en från stan för en stund sen. Har varit inne på bio men Lucas och hans mamma, vi såg Grown ups, riktigt rolig faktiskt! Så det vart en trevlig kväll. Dagen däremot har varit grymt seg, tanken var att jag Maja och Therese skulle in till Handen och hitta något att köpa till Cicci. Men Maja hörde av sig och berätta att hon blivit sjuk, och när Therese hörde av sig var klockan vid lunch tid plus att det var stora förseingar på tågen idag, så jag hade ingen lust att ta mig ut i trafiken då. Så det får bli att jag och Therese får gå upp till centrum efter skolan. Men eftersom det vart som det vart idag så tog jag mig en löpartur på slingan för att känna att jag gjort något vettigt idag ;) riktigt skönt och gick hyfsat bra! Nu jäklar ska jag komma igång ordentligt, plus att jag ska köpa mig ett gymkort om ett litet tag. Ska bli kul, älskar att träna! Nej, måste ta och sova nu. Är faktiskt trött och ska ju orka upp imorgon, btw imorgon kommer det nog bli den dag det mest kommer likna en normal skoldag. Spännande .. Peace!



Så jäkla snygga, haha!


RSS 2.0