a lot like love

Kikar på "a lot like love" just nu som går på femman.
Gud vad jag älskar den filmen!
 Tänkte bara slänga upp en bild på min nya frisyr ;)




vad tycks?



man blir typ kär själv ;)
xoxo


Hur nice som helst!

Tja!
Denna helg har varit på topp ;) i fredags var det middag hos släktningar, vilket allt är trevligt. Igår åkte jag iväg och klippte mig, vilket vart ett jätte annorlunda resultat. Men kommer nog vänja mig :)
På kvällen gick jag och Emma ut :D vilket var galet kul! Sedan var det ett stort plus i kanten att vi fick låna Natta och Bromans lägenhet i skarpnäck ;) stort tack för det! Nu är det middag, peace!


29 januari

Tjaa! Kom hem för en stund sedan, har firat att min kusin har tagit lärarexamen! Så nu är hon utbildad lågstadielärare :) så idag har man träffat massa släkt och ätit massa gott, mys!
Nu blir det sängen, imorgon blir det troligvist en trip till stan. Ska klippa mig, min farbrors tjej är frisör så hon ställer gärna upp, och eftersom det inte blir någon hockeymatch imorgon så har jag ju all tid i världen. Eller nästan iaf ;) för efter jag fixat frillan åker jag nog direkt till skarpnäck och förbereder mig inför min utgång mot kvällen med Emma, ska bli skoj ;)! Peace

Grattis till min kära mormor!

Som fyller 66 år idag, tänk att det redan gått ett år sedan hon gick i pension och allt :) och jag har ju fyllt 18. Känns inte som om det var länge sen hon gick i pension, herregud vart tog 2009 vägen ;P? haha.
Ja, har då varit uppe och grattat min mormor efter middagen idag, sedan så när jag kom hem vart det duschen direkt ;) nu sitter man här i mysiga och sköna kläder, redo för sängen i princip och det får nog bli så nu är så jäkla trött! Tur att man har sovmorgon imorgon ;) gillar mina fredagar förresten, puss på det!



Nejnej, jag saknar inte alls solen, värmen och vattnet.
(känner ni min ironi?)


Hur skönt som helst!

Tja! Inte mycket till skoldag idag alltså. Vi hade matte lektionen första timmen sedan skulle vi haft inköp och varuhantering men lärarens tåg strula så hon hann inte komma dit, lektionen tog slut sen hade vi lunch och efter lunchen skulle vi haft håltimme för vår mentor är inställd och sedan hade vi bara studiestuga, och det är frivilligt och jag kände inte något behov för något jag verkligen måste plugga på. Satt vi gick upp till centrum direkt då på morgonen, jag hade lite ärenden att göra så det är skönt att få det gjort plus att jag lyckades köpa mig lite snygga kläder till helgen ;) och bara ändå!
Nu ikväll körde jag och lillesyrran och Lisa vattengympa, det var kul och grymt skönt såhär efteråt ;) prova seriöst, ni kommer gilla det! Just nu går Into the blue på tv, ganska bra film faktiskt :) men jag är nog lite för trött för att kolla klart på hela, dags för refrängen. Peace!

Taggar till sommaren 2010 or what ;)?

Tja! Ja, jag överlevde måndagen nätt och jämt, trots att jag ruttna helt på 2 timmars håltimmen vi hade efter lunch. Sedan på kvällen när jag käkat och duschat åkte jag med Mickis och Pillan ner till ishallen :) mys.
Just nu ska jag nog ta mig en dusch, dagen idag har varit ganska bra den med, dock kommer vi sluta matte lektionen kl 2 och aerobicen börjar 4. Så det är inte det roligaste, får ta och utnyttja det till plugg eller något sånt.
Jäklar, vad vi köra hårt på aerobicen just nu! Galet kul och galet bra såklart! ;) men det känns ju att man tränat varje gång nu, och imorgon blire vatten gympa :D här jäklar ska man träna upp sig inför sommaren! Nästa vecka ska jag bli hårdare med att inte äta massa skit och onödigt också. Jag måste börja träna mer än bara tre dagar på raken sådär, får se till att börja gymma eller något på fredag/lördag eller något sånt, så man håller igång hela veckan. Vill verkligen bli nöjd med min kropp, så ska verkligen satsa nu, seriöst!



xoxo


Söndag

Haft en bra och en såndär skön söndag idag, har haft lite och göra men liksom sköna saker och haft trevligt fram för allt! Just nu sitter jag och tittar på Johan Falk med mickis och ben and jerry's.
Imorgon är det skola igen, och nu när jag kommer tillbaka är jag en frisk och pigg 18-åring ;) hehe!



Peace


18 år idag ffs!




Tack alla underbara flickor som var här igår och gjorde min kväll till en toppen kväll!
Idag är det då min 18-årsdag, så här kan jag inte såsa längre ;)!
PUSS PÅ AVSTÅND !


Glöm det jag sa!

Jag blir nog hemma imorgon och vilar upp mig inför kvällen, känns smartast att göra så. För jag vill ju inte vara helt slut till imorgon kväll, för det är ju då det gäller tjejor ;)! Så får bli så tyvärr, känner mig inte så pass mycket bättre. Så, så kommer det bli! Vi ses imorgon kväll mina favorit tjejor, puss på avstånd!

Åh vilken otroligt tråkig dag jag har haft!



Jag har varit hemma i två dagar nu, kommer bli tre för känner mig inte riktigt 100 ännu, men fredag ska jag gå, så är det bara oavsett säger jag bara! 
xoxo 


Not good, not good at all.

Imorse vaknade jag med huvudet tugnt som en tegelsten, bihålerna tröck så det gav mig huvudverk, varm och samtidigt kall, japp, har åkt på en förkylning. Ingen jätte jobbig, men tillräckligt om man säger så.
Ja,så vad ska man hitta på idag då, mamma ska äta lunch hos mormor och morfar och man vet aldrig när hon kommer därifrån så där försvann mitt sällskap. Har ju förstås Pärlan hemma, men hon är inge vidare rolig. Får leta upp någon film att kika på och försöka göra så lite som möjligt så jag kan bli frisk så fort som möjligt, hatar verkligen att vara sjuk, och om jag missar skolan, roligare i skolan än hemma iaf! Suck ..



Peace


Galet trött!

Jadu, såhär trött var nog länge sen jag var under en skoldag. Höll på somna om jag inte till och med somna till på samhällslektionen, hehe. Jaja, det är lätt hänt ;) så jag kommer minst sagt njuta gaaalet av denna sovmorgon som jag har alla underbara tisdagar! Blir nog sängen snart, håller på att ruttna på min data, den samarbetar inte just nu. Peace!

Hell with this!

Jadu, ungefär så känner jag just nu. Näthandel b med Nomi som lärare är då inte det roligaste kan jag bara säga, ska inte lägga mer energi på det mer än så.
Då har man håltimme fram till typ 10.10 tror jag det är, skoj .. mjaaa. I eftermiddag är det dags för aerobic igen, behövs verkligen, måste ju komma igång igen och förra veckan dödade mig, visst är det bra att det känns att man tränat, men gärna inte så att det tar kål på en, det ska kännas men inte för mycket för då vet man att man är något vältränad iaf ;).

5 dagar kvar people!

Just another day

Tja! Söndagar, alltså jag gillar dom! Man kan göra absolut ingenting utan att känna behov av att göra något eller samvete för att man inte har gjort något, för att man vet att nästa dag kommer jag defenetivt göra annat än sitta hemma! Fast idag fick jag faktiskt ta och göra något, plugga nämligen. Har prov i näthandel b imorgon, första lektionen. Men det sköna är att när jag gjort provet är helvetet över på den kursen, gillar inte läraren så det gör att ämnet blir pain in the ass rent ut sagt! Så jag ska väl bara ta mig en dusch så klockan inte blir för mycket, sedan ska jag plugga sista spurten för idag och avslutar kvällen med Johan Falk på tv4, puss!


Everything ain't always what you think

Tjaa!
Gårdagen var en bra dag, fick sluta tidigare från skolan och följde då med Emma in till stan, hon köpte sin efterlängtade mobil, hehe. Hon är rätt så nöjd med den, haha kan inte släppa den ;). På kvällen vart det dipp och grönsaker och marabou till Let's Dance, myspys!
När jag kom hem idag så gjorde jag inte så mycket, tog det mest lugnt och planerade nästa helg, för då är det ju the big day ;) kommer bli bra det här! Ikväll så åt vi god och mysig middag, sedan tittade vi på Robinson Karibien tillsammans med god efterrätt som Mickis har gjort :). Just nu tittar vi på Rocky Balboa som går på tv4, den senaste filmen av alla, har faktiskt inte sett den. Får se om den är lika bra som dom andra, fast iförsej är ju första om andra filmen bäst ;) xoxo

Takin' back my love

Tjaa! Imorgon är äntligen fredag, har varit så seg och trött hela veckan så den har inte gått så jätte fort fram alltså. Just nu sitter jag och bara drar ut på tiden, ska åka ner och titta på hockey med några sköna brudar ;) bj har match så det kommer ju vara blue army där, haha. Ska bli skoj!
Alltså idag kom jag och tänka på hur mycket jag saknar Thailand och sommaren! Vill till Thailand igen, sommarn kommer ju alltid igen, men Thailand är ett land jag måste tillbaka till! Men blir nog ingen gång snart, men någongång!



because you ain't worth it


You never get what you wish fore and if you do, you wish you never got it.

Tjena! Dagen idag har väl varit bra, inga stora saker har hänt direkt. Bara en vanlig onsdag, det ända är att första lektionen var insälld, men annars var allt i sin ordning. Förresten, har ni tänkt på hur otroligt fint det är ute nu :)? Frosten på alla träden och solsken på det, det blir sjukt vackert! Åh vad jag önska att jag hade en fin systemkamera idag! Så otroligt kul att fånga en bra bild med en sån och dessutom så älskar jag att ta på natur bilder! För det blir alltid vackrast, det liksom bara händer, inget man planerar. Yep, det är mina tankar om dagarna, haha. Kan ju lägga upp mina bilder från mobilen med 5,0 pixlar, hyftasade bilder iaf.





xoxo


This loneliness won't leave me alone

Tja!
Snacka om att jag är mör efter aerobicen idag! Shit alltså, vi körde lite hårdare och dessutom med benen, fysatan vad jag hatar att ha träningsverk i benen, man kan inte gå! Man går som ett jäkla arsel och ser ut som ett också! Inte kul! Men men, verkligen värt det! Snacka vältränad jag kommer bli ;) detta kommer bli bra!
Sitter och tittar på bygglov just nu, haha skönt gäng det där ;), dricker lite te och bara chillar. Snart måste man börja plugga inför provet på måndag ... tjoho! Mitt favorit ämne också, ah fast neaj! Äsch, tar det som det kommer, ska inte tänka för mycket på det just nu!



Peace!


Bättre dag än väntat

Tjatja! Imorse var det ganska mycket förseningar på tåget, men det gjorde inte så mycket, vart ändå bara 5 minuter sen till lektionen. Sedan hade man ju kul sällskap trots att man var sjukt trött så har jag alltid roligt med Mickis och Mickis ;)!
Idag började aerobicen också, vi har ju fått ny lärare och jag tror att detta kommer bli riktigt bra! Hon verkar jätte shyst och det vi körde idag är lite svårare men det är alltid kul att lära sig nya saker. Sedan så kommer vi köra mycket styra, vilket är bra för det behövs om jag ska kunna ha bikinikropp till i sommar ;)!
Sovmorgon till 10 imorgon, skönt. Behöver verkligen sova, är super trött efter dagen, somna sent vakna tidigt och lång skoldag på det. Så jag känner mig välförtjänt av en sovmorgon ;) måste återhämta styrka för att orka aerobicen imorgon också! xoxo

Isin't she lovely

Tja! Sitter och tittar på Johan Falk just nu, den är nice! Går på 4:an slutar lite sådär halvsent och jag ska åka med kvart över 7 tåget imorgon, tror inte att jag kommer vara så pigg men är ändå inte trött nu, så kommer ändå inte somna på ett tag.
Kom hem från Natta och Broman vid sex tiden igår, men jag och Mickis åkte hem bara en snabb vända och hämta och lämna lite grejor sedan åkte vi ner till nynäs mötte upp Mickis P och åt pizza på ph. Efter pizzan åkte vi hem till Mickis P, vi invigde hennes stuga ;) med film, chips och dipp, lite godis och såklart underbara människor :) perfekt! Asmysigt! Idag har vi typ bara legat och kollat på film hela dagen, haha. Har inte orkat gjort något annat :) Mickis och jag åkte hem sen vid sex tiden, åt lite god mat tog oss en dusch och nu tittar man på Johan Falk. Imorgon är det skola igen.
 

 

 

xoxo


Myspys i skarpnäck

Tjaa!
Igår efter skolan så åkte jag och Mickis hem till Natta och Broman, vart en liten sleepover kväll, myspys! Just nu sitter vi och tittar på "Batman - The Dark Knight" sedan blir det duschen för alla oss och sedan åker vi hem till Ösmo.
xoxo

Sweet Home Alabama

Tja, dagen idag killed me! Egentligen är torsdagar inga jobbiga dagar, men eftersom det är såhär efter lovet, somnat sent och vaknat tidigt så är man ju inte så pigg, och när det bara var sista lektionen kvar ville jag ge och gå hem, haha. Lär nog somna tidigt idag, men innan jag somnar tidigt måste jag bara se "Sweet Home Alabama" som går på tv ikväll. Älskar den filmen, hihi! You're hear from me tomorrow ;)! xoxo



Kör på en "look-a-like"

Idag har jag gjort en liten upptäckt, nämligen att två av mina topp 3 hunkar är grymt lika varandra! Nämligen Ashton Kutcher och Sean Faris! Grymt snygga båda två och är dem inte något lika ;)?! Dem har lite samma typ av utseende, tycker jag. Peace

 


Otaggat att börja skolan imorgon!

Men det finns ju inte så mycket att göra åt saken liksoooom. Så ikväll blir det till att ställa klockan till imorgonbitti. Dagen idag har varit bra, jag kände ju att jag ville göra annat än att sitta hemma och glo på tv hela dagen som det vart lite igår. Första tanken var att åka skridskor på svandammen med Snäll, men jag hittade inte våra skridskor som vi ska ha hemma så det vart inte något med det idag. Sedan hörde även min vän Johanna av sig, vilket gjorde att jag kom på att jag ändå lovat att träffa henne idag, så hon kom hit, vi målade naglarna, bakade lite och snacka skit ;) sedan så gick vi upp till centrum för Johanna behövde hanlda, sedan så fick Johanna en inbjudan att åka skridskor med två ungar som hon brukar vara barnvakt åt, så Johannas mamma lånade ut sina skridskor till mig så gick vi dit och åkte en stund med dom, dock inte så länge vilket var iförsej bra eftersom skridskorna inte passade så bra, sedan skulle jag hem och äta en god middag. Så nu är jag mätt och belåten och jag har ändå gjort något idag inte bara setat hemma, såhär sista lovdagen.

Snart ska Mickis och jag nog slå på en film och försöka somna så tidigt som möjligt ikväll, peace!


Nobody puts Baby in the corner

Tja! Redan tisdag och redan på torsdag börjar skolan igen, drygt! Längtar gaaalet till maj och praktiken, sen är det bara sommarlov som väntar efter det! Men men, mycket ska ju hända innan, jag ska fylla år, och inte vilken ålder som helst, sedan så blir det sport och påsklov, våren ska komma, ja. En del kommer nog hända.

Igårkväll tittade jag Mickis och Lisa på "Harry Potter - Halvblods-prinsen", men vi orkade aldrig se klart den så tänkte sätta på den nu. Har städat och tvättat lite idag, så jag har gjort mig förtjänt av att lata mig lite, sen kanske jag känner ändå att jag borde passa på att göra saker såhär innan skolan börjar, men men. Får se vad som kommer upp och så :) peace!

Vem är du i "Sex And The City"?



Hittade ett test i Lilys blogg, vem är du i "Sex And The City"?
Jag vart Carrie, precis hon som jag känner igen mig själv mest i faktiskt :)
btw, längtar tills andra filmen kommer ut!
Här kan du också göra testet ;)


3:e januari

Tjoho!
Kom precis hem från min farbror, firade min kusin Leo idag. Hans 7-årsdag, herregud vad tiden går fort, och snart är lilla Angelo hela ett år! Var i alla fall jätte trevligt dära, hela familjen förutom Natta var med, så det var skoj. Kickies tjej Mina hade bjudit dit sina fyra systrar, så det var fullrulle med ungar där, shit alltså! God mat och trevligt folk sitter ju aldrig fel, blir dock lite trött av allt lekande med barn och allt man stoppar i sig, haha.




Här har ni storkillen när han ska blåsa ut tomteblossen, de hade inga ljus så det fick bli tomtebloss, och så önskar han sig något såklart :) xoxo


2:a januari

Tja! Dagen idag har varit bra, idag kände man ju sig lite mer som en människa iaf, haha!
Jag vaknade runt halv tio tiden, åt lite frukost sen gick in i duschen för att sen ta mig ett välförtjänt fotbad. Aaaaaahhh, säger jag bara! Sedan så hörde Johanna av sig vid ett tiden kanske, då drog jag hem till henne :) asnice, sen lite senare kom Martina förbi också ;) vi tittade på dif-fbk matchen, hehe säger jag bara. Skön vinst för djurgården, 3-2, fullsatt hovet och järnkaminernas dag! Kan ju inte bli bättre! Faaast, Johanna och Martina tyckte det var mindre kul ;P sedan vid sex tiden gick jag hemåt för att äta, Emma kom till ösmo lagom tills jag ätit klart och sedan tog vi oss hem till Johanna där Martina också fanns kvar, slutade riktigt trevlig kväll med mitt gamla "tjejgäng", jätte mysigt! När jag var på väg hem ringde Lucas, han var uppe i simhallen med några polare och han kände för att prata lite och det var kul att få träffa honom igen, vart ett tag sen nu. Så vi pratade lite om allt mellan himmel och jord. Superskönt att vi är så bra vänner, älskar att ha en killkompis, plus att han är en viktig del av mitt liv, inget jag kastar bort hur som helst. Så det kändes jätte skönt, hoppas vi kan lyckas ses snart igen, så det inte blir sådana långa mellanrum hela tiden. Oj, vart ett lite längre inlägg nu, var inte riktigt meningen.

Jaja, imorgon ska jag iaf åka iväg och gratta min kusin Leo som fyller 7 år, stor pojke nu :)!
xoxo

Gaaalet!

Gaaalet roligt jag hade igår alltså! Detta var ett nyår jag sent kommer glömma, riktigt kul ;) var ett tag sen jag hade såhär kul på nyår ;P! Måste bara säga tack till alla underbara och sköna människor jag umgicks med igår och även dom jag träffade på, hade grymt kul och kunde liksom inte haft det utan er ;)!
Peace!


RSS 2.0