I just wanna make you sweat.

Hello, när jag kom hem från jobbet idag så tänkte jag först locka med mig någon till Nynäs och bada med mig! Men utan större lycka. Så de vart en steeeekdag på verandan, å satan vad de var varmt! Fick springa in och ta en iskall dusch två - tre gånger för att inte totalt smälta bort! Men fasen, vill man vara fin får man lida pin ;) eller?
Ungefär såhär steeekigt var de!

 

 

 

 


Gårdagen och dagen.

Hello, gårdagen var en riktigt mysig och trevlig dag med min kära vän Therese! <3 Vi började med att sola och bada på rudan! När vi var där så kom vi på att vi inte kunde låta vår dag sluta där, så vi satsa på grillning till kvällen, så hon kom över till mig! Så grilla vi lite kycklig och olivoljat bröd, blanda ihop en god sallad, fast Therese körde på sin potatissallad ;) och lite vin till de! Satt i solen och bara njöt av mat och sällskapet!
Sedan avsluta vi kvällen med en klassiker, Stockholm Boogie! ;)


 

Ute i solen i Therese solojla!

 

 

Himlen var oskyldigt blå!

 

 

Snyggingen herself ;)

 

 

Myyys!

 

 

 

Finaste! <3

 

 

Dagen idag har sett helt annorlunda ut. Vädret har strålat precis som igår, men mitt humör har varit något helt annat. Och de berodde på att jag var på begravning idag. Till en nära vän till familjen, hon har alltid funnits i mitt liv! Så dagen idag har varit mentalt påfrestande, något obeskrivligt, de vart väldigt mycket på en gång.
På morgonen förberedde man sig för alla känslor som skulle sprängas, men de är nog något man inte kan förberede sig på. Efter begravningen kände man ändå en slags lättnad, man fick säga farväl och låta känslorna susa runt i kroppen, fullt ut. När mamma och jag kom hem så insåg vi att vi hade lite verklighet att gå tillbaka till, så jag var snäll och handla middag till idag och imorgon och mamma var hemma och pilla på de som behövdes göra hemma. När jag kom hem från centrum satt mamma och jag oss på verandan och tog oss en välförtjänat fika! Och småprata lite om dagen som vi haft. Och eftersom dagen varit som den varit, har man blivit inte bara trött av värmen utan alla känslor, så jag ska ta och sussa nu! Dessutom ska jag upp och jobba imorgon. Så de är ju lika bra!

 

 

Ninas fina kista, vi ses i himlen, hälsa Ivar! <3

 

 

Mitt och mammas välförtjänta fika!


27 juni.

Tja! Sitter och kikar lite på tv. Idag har jag jobbat på morgonen först, var hemma kvart över 11. Åt lite lunch och fräscha till mig, tog mig en powernap, sedan åkte jag tillbaka till Nynäs igen. Var tvungen att gå på ungdomsmottagningens öppethus, behövde nytt recept på mini-pillerna. Borde gjort de redan förra veckan, eftersom jag tog min sista pill från min sista karta igår, hehe. När jag väl var i Nynäs så kika jag runt även lite grann, köpte mig ett par flipflop och två nya tröjor på lindex. Så fick jag sällskap hem med Mickis som slutade jobba i samma veva. Nu ska jag ta mig en dusch, ska upp och jobba imorgon också, och efteråt ska jag träffa Therese! Vi ska ta vara på de underbara vädret! ;)

PUSS

26 juni.

Tjenare! Har ni haft en bra midsommar helg? Jag har i alla fall haft de riktigt bra! Vädret var bättre än förväntat och trots att vi var så några ute på Korpen, jag njöt av att bara vara där! Summan av kardimumma, toppen midsommar helg har passerat och imorgon börjar slitet! Upp tidigt och jobba, som tur är har jag kort dag, så blir nog hem och ta powernap eller så ;). Och eftersom att jag ska upp tidigt kan jag inte sitta här mer, god natt!

En midsommarnatts dröm.

Hello! Sitter och ska fixa musiken på mobilen lite snabbt, har tröttnat på nästan alla låtar jag har! Haha, så då är de dags att uppdatera sig!
Har varit och jobbat med blommorna, sista gången med Linda, nu kommer jag få klara mig själv i tre veckors tid! Lite nervöst ändå. Men kommer nog bli riktigt lärorikt! Ska troligtvis åka kvart över 12 tåget, till Haninge där jag ska ta en buss ut till Tyresö centrum för att möta upp far min, och sedan tar vi oss vidare ut till Trinntorp där mamma hämtar oss med båten! Får hoppas på att regnet slutat tills dess iaf, men de skulle avta vilket fall som helst.
Hejdå, trevlig midsommar på er alla!

Let's get wasted.

Tjena! Idag har jag inte gjort annat än hjälpt mamma med de hon behövt hjälp med. Efter frukosten åkte jag med henne och min morbror och handla inför midsommar. När vi kom hem fixade jag och mamma med alla matvaror och planera upp lite, åt lunch snabbt, fixade sill och därefter tog hand om all rentvätt. Har precis vinkat hejdå till mamma som åker ner till båten redan nu, kanske till och med åker ut redan ikväll. Jag själv ska nu ta och packa mina kläder till och börja med och sedan de andra jag ska ha med till Pärlan och som jag lovat mamma att ta med. Ska bli så jäkla skönt att komma ut på sjön! Har saknat korpen sen jag var ute förra sommarn! Och jag vet inte hur mycket jag kommer att kunna åka ut i sommar, eftersom jag jobbar de flesta helgerna!
Så jag ska njuta till fullo i helgen!

Imorgon ska jag upp tidigt, jobba med blommorna. Sen beroende på om jag ska åka med pappa och möta upp mamma i Trinntorp eller om jag åker med Broman, Mickis och Thom från Yxlö. De beror helt på när pappa slutar och när Broman och de andra ska åka. Hursomhaver SKA jag ut på sjön imorgon efter jobbet!

Ska återgå till mitt packande på kläder, tänkte bara passa på att visa jeansen och tröjan jag köpte igår!


 

 

 

 

Jeansen är riktigt höga och supersköna, dessutom hur snygga som helst! Färgen och fickorna bak på rumpan är perfekta! Tröjan är kort, som dessutom är skitsnygg till mina höga jeans, både färg och modellmessigt.

Höga jeans + kort tröja = GINA GILLAR!


21 juni.

Hello! Dagen idag har varit super mysig, eller inte så mycket till en början. Jobbade med blommorna mellan sju och elva imorse och sedan åkte jag in till Haninge för att träffa mina sötisar Therese och Alexz! Vi fikade först sedan kika vi runt i centrum där jag fynda ett par nya jeans! Halva priset på ett par skitsnygga jeans, jo man tackar! Fynda även en riktigt sommrig tröja. Känner mig riktigt nöjd efter de faktiskt. Och det var ju sjuuukt kul och träffa tjejerna igen, saknat ihjäl mig! Alexz kommer förhoppningsvis tillbaka snart igen så man får träffa henne mer i sommar, och Therese och jag suger på att höra av oss helt enkelt så vi ska ju försöka ändra på det!

Imorgon får jag iaf sova ut lite! PEACE

20 juni.

Tjenare! Sitter och pustar ut efter arbetsdag och springrunda, jäklar vad aktiv jag lät där! Men så är det, har jobbat på Jerns idag och när jag kommit hem och ätit middag så cykla jag och Mickis till slingan och sprang. Kändes betydligt bättre än vad de gjorde igår! Skumt nog så springer jag mycket lättsammare de dagar jag gjort något under dagen, har jag bara legat hemma brukar de gå sämst.

Imorgon blir de jobb med blommorna på morgnen, sen ska jag träffa Therese och Alexz! Therese har jag saknat varje dag sen studenten, känns sjukt konstigt att inte ses varje dag! Och Alexz och jag kom fram till att vi inte setts sen förra sommarn, SKANDAL! Tur att man ska få träffa finisen igen ;) lääängtar, har ju saknat tösen!



PUSS

18 juni.

Tjenare!
Sitter och äter lunch just nu. Har varit riktigt aktiv denna morgon! Har städat rummet, rensat kläder och damsugit hela övervåningen. Ikväll blir det middag ute i ristomta, alltid trevligt ;).
Igår hade vi värsta myskvällen med bara familjen, (alltså dom som fortfarande bor hemma), så de var jag Mickis, mamma och pappa :) mamma och pappa grillade god lax och jag fixade sallad och duka bordet. Efter middagen gjorde jag och Mickis en äppel/rabarber paj! Som vi hade gamaldags vanilj glass till och då slog på en film och mös kvällen ut! Så ser nog en hemmakväll ut när den är som bäst!
Mummms!
La familia! <3

16 juni.

Hello! Har haft min första dag på Jerns idag, lärt mig en massa, fått schema och skrivit på papper! Kommer bli sjukt bra och roligt att arbeta där i sommar, har trivts jätte bra på mina praktiker där men nu är de ju på riktigt!
Efter jag varit inne på Jerns åkte jag in till Globens shoppingcentrum för att jag lovat Mickis att köpa en tröja åt henne, men kom även hem med ett linne åt mig själv och tre sommriga nagellack! Sen hemåt och när jag kom hem tog jag de bara lugnt, slog på en film på TV1000 play, "did you hear about the Morgans". En romantisk komedi med Hugh Grant och Sarah Jessica Parker, en gullig och lite små kul film faktiskt! Gillar verkligen Hugh Grant!


 


15 juni.

Tjenare! Igår var de äntligen Martinas tur att ta studenten! Så igår under dagen åkte jag gemensamt in med Emmis in till globen där vi mötte upp Johanna med flera och Martinas föräldrar. Kika på hennes utspring och fick flashback hur man själv kände sig och ville tillbaka direkt! Helt underbar stämmning de där med studenten ;)! Efter utspringer och när flaket väl åkt iväg hängde jag och Emmis kvar med Kim i stan för han skulle vänta på Martina och köra hem henne efter flaket. Så vi åkte en sväng till Farsta centrum och sen tillbaka igen. Dock fick vi vänta lite längre än beräknat, men de gick ändå! När vi kom till Ösmo lämna vi Martina så hon fick ta sig en dusch eller två ;) och vi åkte ner till Nynäs för att hämta smörgåstårtorna. Hemma hos Martina väntade då hennes mottagning, så när de kommit lite folk så högg vi in, sen kom även Amanda som kom senare pga ett möte, och meningen var att vi skulle fira Amanda också för att hon tog studenten den första men hade då aldrig någon mottagning. Så då vart de två flugor i en smäll ;). När kvällen närma sig så piffa vi till oss och åkte in till stan, slutskiva på Rose! Vilket var någe man sent kommer glömma, hade ritkigt kul och jag vet att fler än jag hade de också ;) hehe, bland annat twinsen themselfs!

Slänger upp lite bilder från Martinas utspring!


 

 

 

 

 

 

 

De två sista är då från mottagningen ;)

Men nu är det läggdags för lilla mig, förutom att jag är trött och seg efter gårdagen så ska jag faktiskt upp på min första arbetsdag på Jerns imorgon! Sleep tight!


FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!

Tjenare bloggen! Har haft massor för mig innan studenten och efteråt har de blivit att man umgåts med släkten! Har egentligen massa att säga om själva studentdagen men det är för mycket att berätta. Kan bara säga att jag hade den mest otroliga dag i hela mitt liv! Jag slutade nog aldrig le den dagen! Jag hade verkligen the time of my life! Obeskrivligt och oförglömmligt!

 

Maja, jag & Linnéa.


Powerwalk!

Tjena, kom hem för en liten stund sen från en powerwalk med min fina vän Johanna. Riktigt trevligt och skönt var det, vi prata på om massa och fick oss en liten träning på köpet ;). I en timme körde vi ren powerwalk, sen stanna vi upp och strecha och sedan gick lite lugnare mot mitt håll innan vi skildes åt.
Ikväll är det ju Desperate Housewives och Cougar Town, men de är fotboll på tv så pappa tittar .. såklart! Så får väl hoppas att man hinner se Cougar iaf! PUSS

7 juni.

Tjenare! Dagen idag har spenderats med lillasyster och även en del av klassen. Så de blir en liten bildbomb igen, hehe ;) vi har nämlien fixat lakanen till flaket idag! Sätt er bekvämt och njut!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Nationaldagen i bilder.

Hallå! Igår var de då Sveriges Nationaldag, då jag och några söta människor var på picknick! Efter bar de av till Haninge för min del, för att möta Therese och sedan åka hem till Cissi på middag! Riktigt gott var de och riktigt mysigt ;)! Här har ni dagen i bilder!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De var bilder från picknicken och här kommer från middagen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PUSS


3 juni.

Hello! Sjuuukt seg igår eftersom man var uppe tidigt och jobba sådär dagen efter nynäs utspring och slutskiva, haha. Men jag hade iaf riktigt roligt och jag hoppas att Johanna hade the time of her life, verkade iaf så ;) så jag är nöjd med den dagen! Nu är det ju snart min tur! AAAAH! Man längtar ju ännu mer efter man såg alla i nynäs springa ut i lycka!
Även idag har jag jobbat ute i solskenet och likaså blir det imorgon! Fast på söndag är jag ledig ;). Är rätt trött idag också, men ska försöka vara vaken lite till. Sen blir det sängen! PUSS

1 juni.

TJENA! Har varit uppe sen 6 idag för att hjälpa Johanna på morgonen med hennes hår och smink inför hennes student, som är idag då! Sen vidare till skolan för att lämna nycklar och matdutt, nu gör jag ordning mig själv för att titta på nynäsfolket som springer ut idag! Sen blir det Johannas mottagning och vet inte riktigt hur kvällen slutar, men jäklar vad vi ska fira! PUSS


 

En ofärdig Gina än sålänge!


RSS 2.0