Ny mc-jacka!

Juste! Ska väl ta och visa min nya mc-jacka som jag köpte i fredags! Lite sugen man är på att snön ska smälta nu och få lite plusgrader ute!


 

 

Pluggdag.

tjena, idag har det bara varit massa nytta gjort. Efter frukosten tog jag en promenad med hunden, sen när jag kom hem så satte jag igång och städa i rummet och damsög. Efter det så satte jag igång och plugga på engelskan, ska göra en sammanfattning av min bok jag läst, eller läser, har lite kvar. Men i alla fall, den ska vara klar på onsdag, men nu har jag bara ett bra avslut att skriva sen känner jag mig klar. När jag sen hade läst några kapitel i boken var det dags för middag. När jag ätit klart gick jag in och duscha och sen hamna jag här lite grann. Sen måste jag bita i det sura äpplet och plugga på internationell ekonomi, sen tänkte jag faktiskt ta och lata mig. Titta på solsidan och annat som går på tv ikväll.


 

såhär snygg är man efter duschen ;)

29:e januari

Tjena, gårdagen var det fullrulle! Började dagen tidigt, började klockan åtta och sluta vid 11 tiden, sen åt jag lunch i skolan innan jag gick ner till tåget och mötte upp tjejerna som kom med tåget så åkte vi vidare in till stan. Så kika runt lite där inne och jag köpte mig en ny skinnjacka som jag spanat in ett litet tag och hade nu bestämt mig för att slå till! Så nu hivar jag den andra fula och ivår blir det premiär för den ;) längtar! Men i alla fall när jag kom hem från stan så åt jag lite god middag, efter maten gick jag upp till mormor och gratta henne, eftersom det var hennes födelsedag igår ;) så var jag där till ungefär halv åtta, gick hem och gjorde iordning mig för utgång. Så åkte jag från ösmo med kvart över åtta tåget. Sen vart den en helt galet natt! Sov hos Therese så kom hem för ungefär en timme sen. Nu ikväll ska jag nog bara ta det lugnt, en skön hemma kväll helt enkelt ;) om inte annat kommer upp. Men det tror jag nog inte. xoxo

Men så kul att man har ork.

Tjena, som min fina rubrik säger så har jag ingen ork, jag har ingen ork till att plugga menar jag då! Men jag måste verkligen, ska göra en sammanfattning eller vad man ska säga om min bok som jag läst på engelskan, fick jag veta igår, så imorgon ska det vara klart! Alltså måste jag vara klar redan ikväll eftersom engelska är direkt på morgonen. Men nu måste jag berätta om en rolig sak! Jag fick ett väldigt annorlunda och överraskande samtal idag från en av mina gamla lärare som berätta att jag blivit utvald bland några andra att få chans att åka utomland och praktisera! I någon ut av baltikumländerna! Och skolan skulle pröjsa allt då! Helt sjukt om jag är en av dom som kommer få åka! Hihi, vart astaggad på det! Hoppas att jag är en av de som får åka, grejen är den bara att jag måste komma på vad jag vill praktiera med då i sånt fall! Men det löser sig nog!
Men nu har jag inte tid att skriva här mera, nu måste jag försöka hinna göra klart engelska arbetet! Over and out.

26:e januari.

Tja, sitter och tar det lugnt nu såhär innan maten, för efter maten blir det till att plugga. Idag fick jag tillbaka mitt matteprov, så nu fick jag se med egna ögon att jag fick G och min matte lärare sa typ direkt när jag kom in att det hade gått bra för mig på provet! Så det känns jätte bra!
Nu ska jag fortsätta lata mig och titta på tv tills maten är klar, peace out!

Monday.

Godkväll! Sitter på soffan hos storesyster i Skarpnäck. Hamna här idag efter skolan för att Natta ville ha hjälp med lite skolarbete. Åkte ju skridskor på gympan idag, sen efter det så åkte jag med Cissi till stallet och sen hem till henne för att käka lunch ;). Sen åkte vi tillbaka till skolan mätta och belåtna, hade religion och sen sluta vi och eftersom Cissi skulle jobba och jag skulle hem till Natta så körde Cissi hit mig ;)!
Nu ska jag ta och duscha sedan blir det lite film och ska avsluta med ett ord/namn som Broman ville att jag skulle avsluta med och så snäll som jag är och icke-konstig så gör jag det.
KRAUS! (tyskbrytning)

Love and other drugs.

Måste bara tillägga att jag Mickis, Mickis och Linnéa var inne på bio igår kväll! Där vi stötte på Emma och Amanda som skulle se precis samma film, haha, skojjit! Så vi hängde med dom lite innan. Men filmen vi såg hette "Love and other drug" riktigt bra film faktiskt! Trodde att det skulle vara en typisk romantisk komedi, men denna var lite annorlunda. Helt klart sevärd!


 

 

Var jätte många mysiga scener i filmen!


23:e januari.

Hello alla fina! Min dag idag har varit riktigt dag, och det är ju just för att det är min dag idag ;) fyller hela 19 år, tjoho! Haha, nej det är inte mycket att hurra för, men de klart man uppskattar uppvaktningen ;). Imorse fick jag frukost på sängen och sen satte vi igång och ordna lite hemma innan alla kom. Så kom det lite släkt hit under dagen, vart massa fika och pappas goda cheesecake istället för tårta ;) så mycket godare! Jätte många fina grattis hälsningar på facebook, sms och även några fina samtal fick man! Så har haft en riktigt bra 19-årsdag! Tack alla fina! Nu sitter jag och bara tar det lugnt i soffan och ska ta och tvätta bort sminket och på med myskläderna. Imorgon blir det skridskor på gympan, skoj :)! Ching!

22 januari.

Hello, då var man hemma från nynäs igen och i köket är det i full rulle, min farbror fixar kycklingen till middagen och pappa håller på med cheesecaken ;). Vi fastna lite i nynäs när vi hade handlat all mat och varit på systemet, vi gick in på konditoriret och fikade en stund, jag tog en latte och en brownie, så jäkla gott!


 

 

 

Vi fick med ett läppglans till schampoot och balsamet som vi köpte idag, valde en ljus nyans, är inte så mycket för rosa och så, gillar när läpparna är ljusa. Ser lite mer naturligt ut.

 

 

Tyckte det var lite läckert med nya snön på takfönsteret imorse, så var tvungen att fota och lägga upp ;).


Frukost.

Godmorgon! Sitter och äter frukost och har gjort grymt goda ägg åt mig själv, mums! Ska ta och äta upp och sen ska jag iväg och handla ingredienser, här ska bakas idag! Imorgon bjuder jag på cheesecake! Men kan inte skriva mer nu, måste äta upp och ta och klä på mig. Ciao!

Just a feeling.

Hallå! Sitter och snackar med tjejerna om vart vi ska ikväll, tanken var först tungelsta men det sket sig. Så nu står det mellan Nynäs och Haninge. Hur som haver blir det krök ikväll! Tänkte bara visa min blus och lite egobilder på mig ;) mihi!





Skitkassa cam bilder, men orkade inte hålla på med mobilen så får duga! Så vad tycks? Min sötis blus med resår nertill och trekvartsärm, grädd vit (i vanligt ljus)!

Fridaaaaaaaaaay!

Äntligen fredag, woho! Gör så att denna dag får en liten guldkant ;). Men har en litet mörkt moln att sudda bort, har ju matteprov i eftermiddag. Hann och orkade bara plugga lite grann igår kväll. Men jag hoppas att jag har bra förståelse för det vi gör just nu, då ska det nog gå ganska bra! Just nu sitter jag på engelskan och har precis skickat min uppsats och skrivit ut den, så nu är jag klar med det. Måste däremot börja skriva blogg inlägg om boken, men dum som jag var tog jag ju inte med boken hit, så får göra det hemma när jag kan kolla igenom de kapitlen jag läst men glömt att skriva om. Så ikväll då? Jo, det blir lite chillkrök, spela spel och bara umgås med ett gäng :) blir nog ganska nice! Kanske skriver lite later också, kan ta kort och visa min söta blus som jag köpte i onsdags och har på mig idag ;)! Ching!

Låååång dag.

Hej, idag har det varit en ganska lång dag, börja tio vilket är riktigt skönt fast sluta å andra sidan klockan 5, vilket också på ett sett är skönt eftersom den lektionen är egentligen enligt schema slut klockan 6. Och vi jobbade inte i direkt två timmar, vi hade 20 minuters rast också, så bjöd lärarn på fika då. Så helt okej, sämst bara att komma hem så sent och så är det kväll direkt.
Just nu sitter jag nyduschat och helt seg och orklös till vad jag har att göra framför mig, plugga. Jäklar vad jag har pluggat denna vecka, helt sjukt! Har nog inte pluggat såhär mycket sen i högstadiet ;). Men nu jäklar har man fått plugg så det blir till att göra något varenda jäkla dag. Imorgon är det matte prov också, men det verkarde inte som om det skulle bli något stort, förhoppningsvis inte, hinner inte plugga så mycket mer än de jag gjorde på lektionen idag och det som blir av nu, vilket inte är sådär jätte mycket. Men det är bara tuta och köra och hoppas på det bästa! Ciao ciao!


En klapp på alexeln.

Hej, idag ger jag mig själv en klapp på alexln. Fysatan vad jag kämpat med engelskan! Jag lade till och med till lite extra arbete på den för att min engelska lärare tyckte att jag skulle göra det, antar att det är för betygens skull. Så nu allderes strax är jag klaaaar! Ska slipa igenom den imorgon, för säkerhetsskull ;) sen så måste jag ta tag i engelska boken igen, har glömt den lite och framför allt alla blogg inlägg jag ska göra om boken! Så därför tänkte jag ta tag i lite sånt idag också, skriva lite blogg inlägg om allt jag läst. Vilket är ganska mycket men får göra så mycket jag orkar och sedan göra lite grann imorgon osv, lite varje dag helt enkelt. Och framför allt komma ihåg att läsa!
Imorgon blir det äntligen lite sovmorgon! Dock slutar man ganska sent, får se om man överlever dagen trots allt. Over and out.

Ansiktsmask.

Tja, har pluggat så mycket jag orka på engelskan. Efter middagen plugga jag lite till, fast sen kände jag att det var nog för idag. Så tvätta jag bort sminket och tog på en ansiktsmask med Mickis ;) värsta skön känsla i ansiktet man får efteråt, love it! Fast min mask var lite läskig, den vart liksom torr och stel, så skulle man dra bort den, inte tvätta. Det såg nästan ut som om jag drog bort ett tunt lager hud, och det kändes lite så också, haha. Vart sjukt len efteråt, masken var någon sån som skulle rengöra på djupet. 

 

 


Jag ser mest flottig ut i ansiktet jämfört med Mickis, hon hade en "vitchoklad" mask ;).

På tal om mask! Så har vi fått våra biljetter till studentskivan nu! Så kära vänner, säg till så får ni köpa en biljett av mig ;D vårt tema kommer nämligen vara MASK! Ingen sånhär ansiktsmask som jag har på mig nu, självklart! Utan en mask som sitter över halva ansiktet typ, eller någon annan snygg variat ;)



Något i denna stil typ ;) kommer bli asgrymt, ni vill ju inte missa detta!

Plugggg.

Tjena, idag blir det till att ta hand om lite plugg. Har engelska att göra till att börja med, och den har jag sista dagen på mig imorgon, har jag i alla fall fattat det som. Sedan har jag lite svenska uppgifter som jag måste tillämpa och ändra lite grann. Så ska inte skriva massa blajj, eller inte just nu ;) hehe.
Ching!

17:e januari.

Godkväll, fick reda på för en stund sen att jag tydligen ska ha "organisiation och ledarskap" imorgonbitti och på onsdagar efter lunch numera. Vilket betyder att jag får en dag mindre med sovmorgon och att jag inte slutar 11 på onsdagar längre, utan 13.15 istället. Men det överlever jag nog, de värsta är väl att jag har "affärs juridik" mellan 3 och 6 på torsdagar, yey. Hoppas verkligen att vi inte går lektionen ut, någonsin! Men vi har Göran i den lektionen och han brukar vara duktig på att släppa en tidigare ;).
Funderade på att vara hemma idag, men det vart att jag åkte till skolan i alla fall. Men jag var inte med på gympan eftersom jag inte är frisk riktigt ännu. Så jag och Therese fick gå tidigare från gympan, så då tog vi en sväng i centrum, svängde in på gina tricot och upptäckte att de hade reat ut lite nya kläder! Så gjorde värsta kapet, köpte en kofta för 99 istället för 199 och en tröja för 49 istället för 149! Asbra ;) sen så gick vi tillbaka till skolan när vi kikat klart och åt lunch. Sedan så hade vi två lektioner kvar. Och när vi slutat åkte jag Therese och Sandra L in till stan och mötte upp vår sömmerska, eller ägaren till sybutiken som ska sy upp vår produkt! Vi var jätte nervösa för att det inte skulle bli som vi hade tänkt, men etuiet var superfint! Perfekt verkligen! Vi är toppen nöjda och i början på februari kommer hela lasset! Så taggad nu på UF-mässan!
Men nu ska jag ta och gå och lägga mig, sov jätte dåligt inatt och ska upp tidigt imorgon. Good night and sleep tight!

Toookigt!

Tjena, var helt galet igår, hade grymt kul! Ja, vet liksom inte mer vad jag ska säga om igår kväll, åkte hem vid fyra tiden så halva dagen försvann idag. Blev middag hos min farbror, han hade lite rester kvar från igår ;) haha. Så jäkla go mat, och tårtan, herregud! Muuumms!
Just nu så håller jag på att lägga upp bilderna från igår. Blir väl en bildbomb imorgon eller så. När jag är klar med detta ska jag väl ta och logga ut från datan och vara lite social. Over and out.


 


Saturday I love you like gold.

Goddag! Idag är det 50-årsfest! Min farbror José fyllde år igår och idag blir det fest ;) kommer nog blir riktigt kul! Jag har fixat musik listan och jag hoppas att det blir succé! Kommer också vara toppen mat, så vad kan gå fel? Kan bara komma och tänka på en sak. Att jag skulle få hög feber och må skit .. vilket jag absolut inte vill! Känner små svettningar idag, så det känns som om det är på bättringsvägen i alla fall. Tog det lugnt hela dagen igår ändå kände jag mig febrig igår kväll. Så "finger crossed" nu och sen kör ba!



Cuuutie!

Ps. Fick värsta good news angående UF igår, känns då jäääka bra! Precis vad jag behövde ;)!


Ture friends.

True friends are
never apart,
maybe in distance
but never in
heart.



At home.

Tjena, vart hemma idag. Var jätte seg igår i skolan, kände hur huvudverken låg och smög hela tiden. Var helt slut också sen när jag väl kom hem, puh! Så jag bestämde mig att jag får vara hemma och kurera bara idag, ta det lugnt och bara bli frisk. Så idag blir det massa te drickande och lite mysande med hunden såklart!
Ciao ciao.


Pictures.

Lite söta bilder från igår ;)

 

 


Torsdagmorgon.

Inte för att klaga men jag har ingen ork! Är förkyld och orkar ingenting, snorar hela tiden, hostar varannan kvart och har smått huvudverk. Så vad gör jag i skolan då? Jo, kämpa fasen hit idag för UF företagets skull! Funderar på att vara hemma imorgon, är sjukt seg. Hatar förkylning!
Okej, nu ska jag inte vara mer negativ. Jag vet att jag missat de två senate dagarna. Men kan glra en kort resumé. I tisdags åkte jag hem till Natta direkt efter skolan, hon fixa mina naglar och vi tog de mest lugnt hemma hos henne, sen på kvällen när vi käkat gick jag och Broman och handla lite, hämta täcke på vinden och sen kika vi på film, "The Social Network". Grymt bra film enligt mig! Onsdag åkte vi till skolan tidigt, börja ju åtta. Hade engelska och efter det så skulle vi ha svenska, men vi prata bara om betyg. Så vart ingen lektion av de hela. Åkte till stan med kvart i 12 tåget för att sällskapa min vän på lunch. Sen sa vi vårt adjö för denna gång och då åkte jag till Vh direkt och hem till Emmis! Sen kom även Martina dit och efter ännu en stund kom Johanna. Vi kika på en film sen gick vi upp till en liten typ pub i Vh som heter Millas, där åt vi fyra middag och hade det super mysigt! Sen gick vi hem till Emmis ett tag till och satt på hennes säng och prata om allt och inget. Alltid lika kul mer er tjejer, så tack för igår! <3 Vid kvart i sju åkte vi hemåt till ösmo, sen vid åtta tiden kom Johanna och plocka upp mig och Mickis, för Johanna och Emma S skulle ut och springa vid kvarnängen och Mickis ville hänga på. Eftersom jag är sjuk så gick jag bara, men det var ganska skönt det med. Sen när de sprungit klart kika vi på sista perioden på a-lagets match. Sen åkte vi hem igen.

Så var vi tillbaka i nutid igen. Så jag ska väl ta och vara uppmärksam och ta och arbeta med vårt UF allderes strax. Ching!


Last day.

Tjena, idag är det sista dagen jag är ledig. Sen återgår det till det normala. Fast inte riktigt, för nu är det ju min absolut sista termin på gymnasiet! Helt sjukt vad det kommer bli skönt när allt rullat igång och man bara känner att studenten närmnar sig för varje dag!
Men just nu sitter jag och degar i soffan, kände mig jätte krasslig när jag vakna imorse, halsont, huvudverk och snuvig. Jahapp, ska man gå och bli sjuk nu? Hope not, har allderes för mycket att göra! Har inte tid att vara sjuk. Plus att vi borde gjort massa med UF under lovet, men inget har såklart blivit av. Börjar bli riktigt nervös alltså. Skärning nu, nu kör vi all in och fixar vårt UF år! Men nu tänker jag lata mig för en sista gång, ska fixa te och titta på en film som går på tv, "Linje 1 2 3 kapad". Ching!

Sunday.

Tjena. Bio:n igår var awesome! Är feeettt sugen på att se sista filmen nu, del 2. Idag då så har jag varit hemma hos min yngsta farbror med familjen, vi fria Leo och Angelo, Leo hade fyllt åtta precis och Angelo fyller två på onsdag (om jag inte säger fel nu). Sen vart det bio ikväll igen, med en vän till mig ;) vi såg nya Narnia filmen! Den var bra, gillar sånna filmer! Sevärd heltklart!

 


Från i lördags, på Heron med tjejerna!

Why?


I'm so sick of love songs, so tired of tears.
So done with wishing you were still here
Said I'm so sick of love songs so sad and slow
So why can't I turn off the radio?



Bio.

Godkväll! Idag har jag mest gjort saker hemma, damsugit och städat rummet, och plockat lite rentvätt. Och nu ikväll ska jag iväg på bio med tjejerna! Ska bli mysigt ;) vi ska äta tsm och sen ska vi se Harry Potter! Har längtat så att se den sen den kom ut med har inte haft någon att gå med, sen upptäckte jag att Emma ville se den och fick reda på att Johanna ville det med! Så ska åka från Ösmo runt halvsju tiden, Johanna kommer och hämtar mig, sen ska vi hämta Emma i Vh sen bär det av till Heron. Ching!




En söt bild på Pärlan som liten valp!


7:e januari.

Hallå där, ja jag vet. Har varit lite död på senaste. Men i onsdags drog jag hemifrån vid tolv tiden och kom inte hem för än vid två tiden på natten, så hann inte blogga innan jag drog iväg och orka inte efteråt. Så vad gjorde jag då? Jo, jag hjälpte till på en fest med Emma S och Jessica, vi fick såklart betalt. Men det var faktiskt riktigt kul att hjälpa till, speciellt under själva festen, innan var det ju inte super kul med tiden gick i ganska bra fart. Det var troll och prinsess tema, riktigt kul och se hur alla hade klätt ut sig, riktigt bra utklädda allihopa också! Vi tjejer var utklädda till troll, eller Emma var, jag och Jessica gjorde så gott vi kunde haha ;). Igår så vakna jag ganska sent, sen så var Lucas här när jag vakna, hade smått tvingat honom att ta sig hit så vi skulle hinna ses innan han åkte tillbaka till USA, hade inte så mycket mer ledig tid. Han åkte iväg vid kanske tre tiden. Sen resten ut av dagen slappade jag bara. Mamma, pappa, Natta och Broman gjorde hemmagjord pizza till middag, så jäääkla gott! Efter middagen drog jag med Natta och Broman till puben, där deras vänner satt och drack lite. Sen hade vi kanske varit där en timme så stängde dom och då drog typ alla hit, vi sjöng singstar halva natten! Vakna riktigt sent idag, så var inte så mycket till dag för mig. Solen sken idag, riktigt mysigt! Sen till middag fick vi besök av min farbror och hans fru, och efter middagen fika vi lite och sen spela vi lite kort! Dom andra spelar fortfarande, men jag hoppa över denna gång, för jag har haft sån magknip efter middagen och fikat. Så sitter vid datan lite grann och TV:n är på, New Moon går på en av tv1000 kanalerna, så kikar lite på den. Det sjuka är att fast att min mage protesterar är jag fett sugen på att göra något, liksom rastlös. Haha, jaja. Over and out.

Mysdag.

Hallå där. Idag har det varit värsta mysdagen, har till stor del varit hemma med mamma och systrarna. Fast sen fick vi sällskap efter lunch tid av mormor och min morbror plus familj, även Nattas vän Hampus kom hit och fastna, skulle egentligen bara hämta hunden, haha. Sen så hörde Emmis av sig och sa att hon var på väg från Vh ner hit till mig, så gick och mötte henne och fick en kusin med mig, så vi tog en promenad till Kyrkan och sen hem till mig igen. Sen så gick jag och Emmiis ut lite efter jag ätit lite middag, sen när vi hade varit ute och frysit ett tag så tog Emmis bussen hem och jag gick hem till mig. Nu ska jag fixa te och få lite värme i kroppen, vart helt ner kyld. Burr!

Byxdress!

Jag är lite små tokig i byxdressar, speciellt de med shorts, jätte snyggt att ha på sommarn! Men jag har haft så svårt att hitta någon jag gillar. Men kikade på Kenzas blogg här om dagen och såg hennes supersnygga/söta som hon hade på sig en dag i underbara Thailand (vill också till värmen)!

 

Hur söt är inte denna liksom? Måste inskaffa lite snygga/söta byxdressar som jag kan strosa runt i!


3:e januari.

Tjena, sitter och tar det lugnt just nu. Dagen idag har varit ganska lugn, efter frukosten duschade jag och gjorde mig i ordning mig för att sedan åka ner till Nynäs. Föjde med Natta till Carema och sedan gick vi till apoteket där hon plocka ut lite mer mini-piller och jag köpte ny ansiktstvätt och ansiktskräm. Sedan så åkte vi vidare till Kvantum för att handla lite mat och sånt hem. När vi var hemma igen så kika vi på en film sedan var det dags för att fixa middag. Ikväll ska jag iväg med Emma S och Jessica och träffa en kvinna som vi ska jobba för i helgen, käna lite cash you know ;) vi ska servera och hjälpa till på en fest, så denna kvinna ville träffa oss innan och prata och lite så. Ska nog ta och fixa lite te nu, min hals är helt cp så måste försöka bli av med min jobbiga hosta.

Idag mös jag runt i min nya mössa ;)


2011 baby!

Woho! Då var det tvåtusenelva! Nu är det 22 dagar kvar tills jag fyller 19 och ca 160 dagar kvar till studenten! Min nyårs kväll/natt, riktigt lyckad! Först hade jag jätte trevligt med familjen hemma, sedan vid nio tiden åkte jag och Therese ut till ristomta och parta med massa sköna människor! Som tur är bor min farbror och hans fru där ute, så dom var jätte snälla och lät mig och Therese sova där så vi behövde inte tänka buss, eller försöka hitta någon som skulle köra oss hem, vilket var grymt skönt! Nu blir det lite bildbomb ;)!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grymt nyår, tack alla fina för en fin kväll/natt! <3


RSS 2.0