Eros Ramazzutti och första advent

God kväll i stugan !
Är de fler än jag som sitter och bara myser idag? Till de mysiga ljuset ljustakarna ger i fönstren och tända ljus på bordet. Och i mitt fall till de lyssnar på Eros Ramazzutti. Sjukt mysigt !
Mamma och pappa började pynta redan igår och idag har vi gjort en del små shysteringar, plus att jag har pyntat och gjort fint i mitt rum :) ! Är jätte nöjd och känner verkligen att nu är julen här, julen börjar med första advent för mig. Och fortsätter tills man tar ner allt julpynt, och jag bara älskar det ! Mörkret som lys upp av ljusstakar ovs, med skön musik och pepperkakor. Mmm :).
Helgen har varit riktigt bra även om inte allt blev som man tänkt :) men jag har varit med sara och shoppat lite. Myst hemma och så :). Grattade min morbror Tony igår, fast fyller egentligen år idag, Grattis Tony !
Egentligen skulle jag gått hem till johanna efter jag varit och grattat min morbror, men när jag kom hem och ringde johanna så skulle alla hem för att de hade match tidigt idag. Men men, finns fler tillfällen. Nej, nu ska jag duscha sedan ska jag fortsätta myyyysa :) puss & kram <3 / gina



   

fredag, vad mer behövs sägas ;) ?!

Hej gott folk :) ! Allt är bra med mig och jag hoppas att de är det med er också ;) !
Fredag vare ja, :) alltid kul med fredagar. Dagen hittills har sett finfin ut ;) sovmorgon, lektion och på det god lunch (idag igen) :) nu har vi rast till kvart i (?) sedan är det tack och hej. Och då tänkte jag åkte raka vägen ner till nynäshamn för att kika efter jobb och möjligtvis prao :) önska mig lycka till, hihi. Lär behövas, efter som jag behöver verkligen pengar har jag fått reda på denna vecka. Jo för jag har fått en väldigt speciell födelsedagspresent ska de vara utan av mig pojk. Men han var bara tvuuungen att berätta nu :) haha sötnos där. Men i alla fall, de får bli en liten överaskning för er som inte vet.

Igår hade jag en utav de mysigaste torsdags kvällarna på länge. Först fick jag sluta lite tidigare så jag kom hem med tåget tidigare än vad jag brukar, så då åt jag och efter maten gick jag rakavägen hem till Johanna, och där var även söta lilla martina :) och självklart johannas trevliga föräldrar, kom faktiskt mitt upp i maten (bra timeing) men de verkade lugt :) de är så kul och avslappnat där. Haha, de är nästan som att vara hemma :)
Vad gjorde vi då? Ja, vad brukar tjejor göra .. Sitta och prata såklart :) ! Sedan kom de inte lite hockey där också, men vi hade mysigt i alla fall. Sedan så följde de med mig en bra bit på vägen hem, mer än de tänkt tror jag. Men vi hade nog lite svårt att sluta prata, och martina tyckte det var så kul att springa omkring med Celma, haha :) !

Ikväll då, ska jag se på hockeymatch. Sedan får jag se vad som händer efteråt, har lite alternativ men är inte säkert på vilket :) på lördagkväll vet jag i alla fall att jag ska vara med johanna och martina, säkert fler. Singstarkväll tror jag de skulle bli :) ?! Låter skoj vilket som :) !

Nej, ska inte tråka ut dig mer med mina intressanta dagar. Ha en underbar helg, jag ska i alla fall ha de ;D !



/ ginah

skolan och skäris

Hej på er, allt väl ? :)
Allt är i alla fall bra med mig, jag började morgonen med bad på gympan. Härligt :) har inte haft tid eller speicellt med ork att ta mig upp till simhallen i ösmo på sistonde (buuuh på mig) men i alla fall, vi simmade på gympan dåra :) sedan efter gympa och lunch så var de bara två lektioner kvar. Så vi slutade vid ett halv två. Då åkte vi in till skärholmen centrum, för natta hade fått 500kr presentkort på Åhléns och mormor jobbar just där i skärholmen och mickis praoar där. Så vi tänkte varför inte, så var vi där kanske i två timmar lite till. Inte så länge iaf. Sedan kom vi hem och åt lite mat. Sen har jag inte gjort någe speciellt men nu ska jag se på film med mickis och bella, puss på er !
/ ginah


svenska på en vanlig tisdag

Hejsan, svenska uppgiften vi har fått är lite knepig. Man ska skriva om en berättelse/saga som man gillade mycket som barn blir det rätt självklart efter som man tittade på massa filmer (sagor) då och läste böcker som man gillade. Och skriva om en liten händelse som man förknippar lite med hur man fungerar och tänker idag. Lite svårt att förklara. Men en film som är en sjävlklarhet för min del så är det mumintrollen, det var min absoluta favorit. Men grejen med mumintrollen är att de finns flera olika berättelser. Och ja, själv har man säkert sett alla men minns inte direkt alla. Så man får gräva ordentligt, plus att man ska gemföra den med en helt annan saga med liknande händelse med. Puh, blir bara trött ut av tanken. Men de är bara att köra på, ska vara klart innan lovet och då ska man dessutom ha presenterat den för en grupp.

Efter skolan ska jag sola solarium lite för imorgon äre bad med skolan och magen kan jag inte bli av med på en dag så jag får väl skaffa lite bränna istället :) efter de ska jag träffa johanna, min kära vän :) vi ses allderes för sällan men de gånger vi ses är värda guld ! 
Nejdu, nu ska jag återgå till mumintrollen.


Hej på er ! / eran ginah 

-

vänner, vi alla har dem.
men de vänner som man har kännt så länge,
känns plötsligt så långt bort.
känns som om man inte känner de på samma sätt längre.
man ses inte lika ofta längre.
är jag misslyckad som en vän, eller är detta något som har hänt,
inget man har gjort.
vänner har alltid betydd mycket för mig,
de är de som har varit där och skrattat med mig,
varit mitt stöd i livet, de är inget jag vill gå miste om.
men ändå gör jag fel.
försöker jag för mycket ?
eller jag kanske försöker för lite.

jag vill göra skillnad, jag vill vara en bra vän som man gärna delar sina hemligheter med, sin glädje och sorg. jag ska försöka, och jag vill lyckas. men vet inte riktigt hur, eller vet jag men jag har annat som står ivägen ?
jag är förvirrad, jag vill ha vännerna vid min sida, vill känna att de är här för mig. förlåt mig, och låt mig vara en vän som jag verkligen är. / gina


snö snö och mera snö

Men inte skadar det mig :) jag tycker att de är mysigt med snö. Bara att de håller över julen, det är nästan viktigast :).
Helgen har varit bra, började jätte bra på fredagen med middag hemma hos mormor och morfar och sedan avslutade de med fika och poker ;) första omgången hängde jag inte med så bra men andra omgången vann jag :D !
Lördagen vaknade rätt tidigt för att de var så ljust och fint ute så vi han typ kliva upp och äta frukost sedan hade mamma bestämt att gå runt ringvägen med mormor och morfar så jag tyckte det lät jätte mysigt så jag tvingade med mig lucas och åkte med dom :)



 

 



Efter vandringen så åkte vi en liten extra sväng och tittade runt lite, sedan när vi kom hem så var jag tvungen att fixa lite hemma. Sedan duschade jag och gjorde mig lite lördags snygg, lagom till middagen också :) så åt vi lite god mat. Efter maten vart de mys med film och lite godis och chips.
Söndagen är väl som alla söndag, bara ligger och slappar hemma :) och nu när kvällen kommer inser man att man borde ha gjort någe under dagen ändå, imorgon är det ju måndag - alltså skola.

\ xoxo ginah


då var det fredag igen

Hej hej :) har ni haft en bra dag ? Det har i alla fall jag :) de har varit lite kyligt men soligt väder och en skön dag i skolan. Perfekt fredag faktiskt. Direkt när skolan slutade följde jag med Therese upp till centrum så tog ett tåg senare men jag var ju hemma tidigt i alla fall. Sedan när jag kom hem har jag fikat och pratat lite med mamma lilla, vid ungefär kvart över 3 gick jag och mötte Maja en snabbis vid tåget för att egentligen skulle hon köpa två limpor åt mamma och pappa med de vart inget av de så jag fick gå och hämta pengarna istället. Så är det med det :) men ikväll då, ska jag faktiskt ha en liten mysig familje kväll hos mormor och morfar, de ska bjuda på mat och så :) blir alltid mysigt.
Ska träffa lucas senare också, så de blir en lugn men ändå en rolig kväll :). Förrsten, har hört att de ska typ bli massa snö under natten :) hoppas på att de blir så ! Jag gillar snö, de tillhör julen liksom :) kommer in stämmning och sånt, åååh så mysigt. Vill ha jullov redan nu ;P !

\\ gina sanchez

det snöar, yeay :D !


hoppas de blir snö som håller detta år :) ! xoxo ginah

en vanlig onsdag

Hejhej :) ja då var det onsdag igen. Fy vad veckorna rinner iväg nu alltså, snart har jag redan gått första terminen på första året i gymnasiet. Och de blir allt segare att ta sig upp på morgonen, men de är nog på grund av våra långa skoldagar och att de är så mörkt när man vaknar nu mera. Men nästa termin ska vi få mycket bättre schema.
nej, nu ska jag fika och vänta på lucas :) puss på er <3 ! / ginah


SuperGratis.se

Goddagens gott folk, gillar ni roliga prylar som tex mobiler och kläder ? Det gör iaf jag, speciellt när det är gratis !
Så jag tycker att du ska göra som jag, bli medlem på SuperGratis.se. Där kan du samla poäng och vinna roliga saker, och hur samlar du poäng? Jo, du kan tex värva vänner, skicka länkar eller lägga in sånna här info inlägg i era tjusiga bloggar och liknande, Super enkelt och Super gratis :) Lycka till !

så här kan en tävling se ut som i detta exempel, om en mobil !



\ gina

vill du ha shysta prylar ?

gå då in på http://www.SuperGratis.se/?r=51597
xoxo ginah

GRATTIS NATALIE OCH FARBROR ANTONIO <33 !

15 november 2008
Natalie fyller 18
år, grattis till den stora dagen !
Farbror Antonio fyller 51 år, grattis !



Dagen har varit rätt lugn. Eftersom Natalie firades förra helgen med släkten så firade hennes vänner henne denna helgen och dom kom aldrig hit, utan de gick ut. Farbror Toni har vi grattat med lite fika och sånt med dom som var hemma :) sen har några ringt och grattat dem båda så klart.
Jag sov hos Lucas inatt så jag var aldrig med på morgonen och gratta, utan när jag kom hem var mamma & pappa ute med hunden och Toni var inne och duscha, mickis kom hem strax efter jag hade duschat och sånt.
Lucas åkte på träning imorse när jag då åkte hem och så ringde han mig efteråt och då undrade han om jag ville följa med hem till några vänner till hans familj på middag, och jag tänkte varför inte :) så just nu har jag bara ätit litegrann sådär för jag åt frukost/Lunch vid sådär 11-12 så sedan har jag bara fikat lite och nu åt jag lite soppa och någon macka och massa italienska delikatesser som min farbror kom med från italien, mums :)! Jag åt lite hemma delvis för att de var så gott och delvis för att jag inte ska vara vrålhungrig sedan när jag kommer iväg. Lucas och hans föräldrar och de syskon som skulle med kommer förbi och hämtar mig men de är inte för än senare, och senare är jag säkert hungrig igen ;)

Juste,
var ju ledig i fredags. Har två lektioner på fredagar och båda vart inställda för ena läraren var på älvsjömässan och andra läraren skulle göra något med 2:orna. Så de känns lite som om det är söndag idag efter som jag fick en dag extra, men de är skönt :) Så på fredagen sov jag ut lite och tog de mest lugnt tills lucas hade slutat skolan, sedan åkte jag med han och hans syskon plus hans mamma in till haninge. Lucas behövde nya byxor även hans syskon plus att de köpte lite annat också. Sedan åkte vi hem till honom då och sov där. Resten vet ni.

Snacka om att man längtar till jullovet :) inte långt kvar nu ..
just de, jag måste verkligen ner till nynäs och skaffa jobb. Jag har sagt de ända sedan jag började skolan nu, och bara för de så när jag väl kommit dit ner kommer de säkert inte ha plats för mig där, skulle vara så typiskt.
Denna vecka ska jag köra ordentligt med träningen också, har varit så dålig med de den här veckan och även förra. Usch, skärpning !

du hör mer från mig nästa gång / gina

kvällsbloggning

Hej hej, har haft en jätte skön dag. Umgåts med johanna :) och lite med lucas. Plus att jag typ har träffat alla gammla nior från vansta, härligt alltså. Men morgondagen då, L E D I G ! Hur sköönt som helst, jag ska soooova sedan ska jag ta de lugnt och bara va alltså :) sen får vi se lite vad som händer och sker ;)  Och nu ska jag återgå till att göra ingenting / ginah


så jäkla besviken, trodde att vi hade växt ifrån de. men tydligen inte somliga.


min älskling



13 / 5 - 07

jag älskar dig lucas <33 / gina

GRATTIS PAPPA <33 !

På farsdag och på din födelsedag !
Helgen har varit underbar och har inte haft en sådan bra helg på länge. De började med i fredags när jag var med johanna efter skolan. Vi åkte in till stan för att johanna skulle göra en ansiktsbehandling och tanken var att vi skulle på bio efteråt med lucas och hans vänner men johanna kom inte lite sent och de drog ut på tiden så att vi hann inte komma iväg för att hinna komma in på bion. Så jag och johanna gick runt på stan och kollade runt istället. Vi hittade ett par skitsnygga stövlar som var både varma och till bra pris, både jag och johanna vart döökära i dom och vi bara måste ha dom tänkte vi :) ! Och johanna den lyckoosten hade kvar pengar från sitt studiebidrag så hon köpte skorna och jag lovar dig att jag kommer köpa sådana också .. om de inte tar slut så klart. Men de är något man hoppas på att de inte gör ;P (a) ! Efter lite småkikade i affärer och johanna gjorde sitt sko köp så åkte vi hem till käraste ösmo och åt en pizza på pindos ;) haha. Efter pizzan skilldes våra vägar, jag skulle hem för att träffa lucas och johanna skulle hem och mysa med sin familj. Men vi hade a great time, och de var allt för länge sen vi bara umgicks. Måste ske snart igen och oftare <33

När jag kom hem och hade slagit ner mig i soffan med lucas så varade de mysiga inte länge till, våran käre vän kim såg till att musiken dunkade på högt och ja, alla började dansa. Mamma ringde dit min moster och morbror som hade kommit upp till stockholm över helgen från göteborg för att fira david,natta och pappa. Även för att bara träffas, för de händer ju inte så ofta. Men så i alla fall, de sov hos mormor och morfar så de drog med morfar ner till oss också, mormor fick vara hemma, hon hade tydligen somnat så de lät henne sova vidare :)
Så när de väl började droppa in, allt mer öl och annat inblandat slutade de faktistk med att precis alla stod upp och dansa. De skönaste var nog min morfar på 68 år stod och dansade till rihanna - sos. hahaha, vilken syn govänner :) men kanske har sagt de förr, men min familj är lite på snudd till galna ;)
De höll på och dansade och hade sig ett bra tag, så vaknade kanske vid 10-11 på morgonen. Och då var de bara att äta frukost sedan bara sätta igång och städa så att de skulle vara snyggt och fint tills alla gäster skulle komma. De flesta kom vid 2 tiden som vi hade bestämt, någon droppade inte lite senare. Alla hade jätte trevligt och vi fick massa fika och massa god mat så de var ett plus, haha. På kvällen vart de lite musik igen, men alla var dock lite trötta den kvällen så de vart inte såå mycket till dans. Mest chill med musik, men sånt är kul också :)

Idag då, väcktes vid åtta tiden för att gå upp och gratta min gammle far på hans födelsedag och på farsdag. Men jag var så trött, somnade inte för än kanske vid 2 igårnatt så jag gick upp efter sång och öppnanden ut av presenter. Sov kanske till 11 för sedan kom lucas upp och väckte mig, han hade inte så lätt att somna om efter gått upp. Men de var väl lika bra, hade lite att plugga till imorgon, prov i små företagande är inget att leka med. Så hoppas på att de går bra då. Så jag pluggade kanske i en timme eller så sedan var de middag och efter middagen gick jag mamma, pappa och natta upp till mormor och morfar på en fika. När jag sedan kom hem var de dags att plugga lite till, men de gick en bra film på 3;an så jag läste under reklamen ;) men de funkar de med. Nej, nu har jag skrivigt allderes för mycket och för länge. Fast än jag har sovmorgon imorgon är de ändå lite trögt att komma upp om man lägger sig senare än 11 så, God natt !

\ - xoxo gina

god kväll

Hade prov i arbetsmiljö och säkerhet idag och det gick faktiskt rätt bra tror jag :) och den oändligt långa torsdagen kändes inte så lång när man fick två och en halvtimmes rast mellan. Har haft tre lektioner idag men ändå slutat fyra och de är för den där sista lektionen uppe på fredrika som är jobbigast. Bild i två och en halvtimme, yey. Men nästa termin så har vi ingen estetisktval plus att två andra lektioner försvinner :) så de är chill, nästa termin alltså. Härligt.

Imorgon lär vi nog bara ha en lektion :) så de kan man inte klaga på. Efter skolan ska jag ner till nynäs beroende på om jag har bara en lektion imorgon eller inte, men iaf om jag ska ner till nynäs ska jag kolla jobb och prao. Annars slutar jag kvart i ett och då ska jag nog vänta på johanna i haninge så ska vi in till stan sen när hon slutat :) vilket fall som helst ska jag iaf träffa johanna efter skolan ;) hade bra vänner / ginah


plugg plugg och åter igen plugg.

Ja, så är det för min del och kommer nog se ut så de närmsta veckorna. Rätt otroligt men sant. Jag har prov imorgon i arbetsmiljö och säkerhet, sedan har jag prov i små företagande på måndag, på tisdag har jag prov i turism och sedan veckan efter de på tisdag har vi matte prov. Så de är ett prov denna vecka två nästa vecka och veckan efter det är de ett prov, samanlagt 4 prov på 3 veckor. Låter inte så dödligt egentligen, men för min del så är det de. Jag har knappt tid med mig själv längre. Jag tränar träffar min pojkvän plus hjälper till och har mig hemma och försöker klämma in mina vänner samtidigt som jag behöver och vill skaffa ett kvälls och helg jobb och ska plugga på det, fast ändå. Det finns de som har värre, så jag ska väl inte klaga.

Det var helt rätt att Obama vann president-valet. Inte bara för att han är svart, eller är det just för att han är det? Jag vet inte, men jag har en känsla om att han verkligen kan ändra på världen. Göra skillnad. Jag hejar på dig Obama !
Just nu faktiskt sitter vi och leter upp massa info om valet och vad han har sagt efteråt när han nu vart vald till president. Rätt intressant, jag är inte så jätte insatt men kan ju alltid bli lite grann :)

\ xoxo gina


saknar oss




Saknar min älskade vänner, var tog vår gemenskap vägen? Vart tappade vi oss?

xoxo gina

då var det söndag igen.

Hur har lovet sett ut då?
Helt okej faktiskt, har inte riktigt hunnit med allt som jag hade tänkt eller velat. Men de gör man ju aldrig ändå så :)

Igår var jag lucas och kim på hockey match på hovet. Skit dålig match, och jag börjar bli less på att se att de inte ens kör deras bästa. Aja, efter matchen så åkte vi då hem och när vi kom hem fick vi lite god mat och sedan fixade jag till mig lite för vi skulle ner till nynäs, trodde att de var fest men björn ångrade sig om att ha fest så ja. Iaf, vi hade rätt kul ändå :) vi mötte upp några andra och var ute lite sedan åkte vi hem med de sista tåget som kommer in kvart över 1. Sen mer om de finns inte så mycket att skriva om. Vaknade sedan idag då vid ungefär halv 11. Har typ inte gjort något under hela dagen annat än slappa och ätit massor ut av skit. När de började skymma så gick jag mamma och min storasyster upp till ösmo kyrka till minneslunden och tände två ljus. Sedan gick vi och tittade runt på alla andra fina gravplatser och mös i höst skymmningen.



Förrsten, vet ni vad jag har bestämt. Jag ska ha ett godis löfte till julafton. Och inte bara godis, utan allt sött och fettigt. Mitt godis ska bli frukt och grönsaker från och med imorgon. Och med detta så ska jag träna minst 3 dagar i veckan. Önska mig lycka till. / g sanchez

RSS 2.0