8 januari.

Hello! Helgen som har varit har varit lång och skön! Första helgen på länge som jag har helg när alla andra har, helgen ut, och dessutom utan massa planer! Utan jag har tagit varje dag som de kommit! Vilket ger en verkligen en skön känsla, gillar ju att hitta på saker, men ibland är de faktiskt skönt utan planer och bara ta de lugnt och göra vad man vill av dagen!

Myskvällen i torsdags var hur skön som helst, men tanken var att vi skulle hålla oss vakna och se våra juniorer ta hem segern mot Ryssarna. Men vi alla var halv deckade efter tolv, så då bestämde vi för att spela in matchen och kolla direkt på morgonen när vi vaknat, och även att alla vi logga ut från fb så vi inte skulle se några resultat innan vi sett matchen med egna ögon! Sagt och gjort! Och herre vilken sjukt spännande match! Så grymt jobbat av grabbarna, synd bara att de inte vart mer mål. Men vi hade ju Mika Zibanejad, DIFs stolta spelare som gjorde matchens enda och då även avgörande mål! Helt underbart!
Och med den sköna känslan i kroppen tog jag, storasyster plus pojkvän och hans föräldrars hundar (som dom var hudvakt åt) och även min mor och vårat lilla monster ut på en promenad runt lövhagen!

 

Riktigt härlig vinterdag var de, solen sken och de var minus grader! Jag lånade storasysters systemkamera hela promenaden och fick massa fina bilder, ska försöka få tag i dom och lägga upp några härliga!

På kvällen vart de tacco-kyckling och sedan lite spel efter maten! En riktigt bra "hemma" dag om jag får säga de själv!

 

I lördags bestämde sig jag och min lillasyster för att låna vår storasyster och hennes pojkväns lägenhet över natten, eftersom att dom ändå var här hemma hos oss ;)! Så vi åkte dit och snälla som vi var städa och gjorde i ordning hemma hos dom så de kunde få komma hem till ett rent och fint hem!

Efter städningen handla vi lite gott till kvällen och sedan gick vi hem och gjorde i ordning middag för oss två. Efter middagen slog vi på en film, Apornas planet! Grymt bra faktiskt, man trodde den skulle vara förutsägbar men icke! Och de gillar jag! Efter den såg vi Kapten America, den var lite mer förutsägbar, inte helt, men lite mer och sedan lite väl good vs evil, så den var helt okej. Efter den tyckte vi att de var sängdags, men vi slog på en film till och kröp ner i sängen till den, Friends with Benefits, som vi båda sett tidigare men vi båda gillar! Så de vart en sovfilm, dock såg vi bägge till slutet så klockan vart mycket. Men så kan de bli ibland. Efter den var de verkligen sovtime!

 

Idag så tog vi de lugnt på morgonen, kika lite på reprisen på Gladiatorerna och ja, gjorde mest ingenting. Sedan kom storasyster, hennes pojkvän och vår padre och hämtade oss och då bar de av hem till vår yngsta farbror, för att fira två utav kusinerna som fyller rätt tättinpå, så de blev två flugor i en smäll!

 

Efter de barnkalaset är man ganska trött och seg, så kom hem och tog de bara lugnt, nu skriver jag ett inlägg som skulle bli kortfattat allderes för långt. Och tror jag avslutar där, imorgon ska jag upp och jobba, PUSS!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0