Jag har upptäckt vad mitt liv består av .. plugg.

Känns ju rätt bra. Fast nej. Vi gör för tusan inget annat än att pluggar numera. Har minst två prov/uppgifter i veckan varje vecka! Sjukt tröttsamt .. vill ha praktik nu tack! Som tur är behöver jag bara stå ut i två veckor till, alltså fyra prov att plugga på och försöka klara av. Wish me luck!

Skoldagen idag började med idrott, hade bip-test. Vilket inte gick sådär jätte bra. Känns bra att jag varit riktigt sjuk tre gånger sen bara januari. Kan bero på att det gick dåligt idag, men också att träningen har varit på viloläge. Har varit riktigt dålig på den fronten. Men som jag skrivit innan, ny är det nya tider! Nu jäklar ska man bli fit!

Efter idrotten gick vi ner till skolan och åt lunch och efter lunchen hade vi handelspecialisering, som vi inte gjorde mycket på och efter det skulle vi haft religion. Men vår lärare var hemma med sjuka barn så de vart ingen lektion, skönt ändå, hehe. Kom hem kvart över två iställer för kvart i fyra! Så har försökt att lägga den tiden på att plugga så mycket jag orkar nu innan maten. Men det har gått sådär, var lite små trött idag.

Förresten, det är inte alls långt kvar i skolan nu. Har dessa två veckor, sen praktik i tre och påsklov på det. Går i skolan tis-tors, efter påsklovet och på fredagen är det mösspåtagning/studentskiva. Sen är det maj efter den helgen, och då är det ca en månad kvar i skolan, plus någon vecka. Helt sjukt, ingenting ju!



So let this time go by fast, so I could live for the moment I waited for and then make it last.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0