Home sweet home.

Snacka om att duschen imorse var gaaaalet skön! Inte för att jag hade något emot att bada och tvätta mig i älven om dagarna, men att kunna duscha och intimraka sig är något man saknar i längden. Kom hem igår eftermiddag, runt halv fem - fem tiden. Man var rätt seg efter flera timmars bilresa, tråkigt att åka hem men ändå skönt att komma hem, när man väl kom hem dåra.
Dagarna i Norrland har varit underbara, kan ju berätta så kort som möjligt hur våra dagar har sett ut.
Första kvällen så vart det middag med familjen Zetterman, stenugnsbakad pizza, mums! Dag två visste vi först inte vad vi skulle hitta på tills vi fick ett hett tips om att the Icebreakers skulle komma till Ramsele, som låg typ 5 mil i från oss. Så vi vart superglada, fixade sen lunch och drog sedan iväg till Ramsele, där vi faktiskt fick chans att träffa ett gäng av grabbarna som spela! Vi fick foto med Peter Forsberg, Daniel Sedin, Jacob Markström, Victor Hedman, Per Svartvadet, Niklas Sundström, Nicklas Bäckström & Fredrik Modin. För er hockeyintresserade känner ni nog till alla, ni som vet mindre vet iaf vem Foppa är! Grymt kul att få träffa dom sådär och ännu roligare att se dom spela!
Dag tre åkte vi till Hocksjöforsarna, sedan åkte vi in till en stad som jag nu inte minns namnet på och åkte för en liten shopping tur, vart ingen storshopping direkt, men alltid mysigt att gå runt i butiker och kika.
Dag fyra, i torsdags alltså, tog vi det lugnt i stugan, fiska, plocka potatis, gjorde rent huset och bilen, och gjorde oss bara allment redo för fredagens hemresa.
Fredagen gick vi upp och bara packa ihop allt, vi kom iväg ungefär vid nio tiden. Men dagarna vi fick i Norrland har varit mysiga, roliga och till del vis en riktigt upplevelse! Jätte lyckad minisemester faktiskt!

Så då är man hemma igen, och nu är göteborgarna uppe stockholm, så man får passa sig ;) haha. Ikväll blir det en kräftskiva med familjen på mammas sida, så det ska bli trevligt! Under dagen idag har jag Mickis och Linnéa varit i Farsta och kikat runt, Linnéa köpte sig lite fina saker också ;) så vi har haft en trevlig dag, synd bara att det är sånt pissigt väder, aja. Hörs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0