sysslolös

Just nu sitter jag och tittar på one three hill. Men jag kom hem vid kvart i tre och satt mig och fika med mamma och mina systrar, sedan så fick jag sms ut av johanna och hon hade visst inga nycklar på sig så hon fick komma hit en sväng för ingen var hemma hos henne heller :). Det är alltid trevligt med ett litet besök. Imorgon ska johanna komma hit efter skolan, och till en början ska vi se bonde söker fru, när magnus och emma gifter sig. Johanna missade de när de gick på tv, för att vi gick ute så länge (a) och vi har tv4 anytime, så johanna ska få se hela programmet :) sedan ska vi även fixa någon present till emma. Och vi vet redan vad vi hade tänkt att ge henne ;) !
Måste sluta nu, ska äta. Puss ! \ ginah


första och sista

Hej hej, sitter på min första och sista lektion just nu :) har ni för er då?
Idag måste jag springa. Jag bara måste helt enkelt, jag är så rastlös och mår dåligt i mig själv och jag mår illa ut av allt jag äter, så jag bara måste göra något. Jag hatar egentligen att springa men jag bara måste och de värsta är att jag måste släpa ut mig själv för att de ska bli av.
Satt och tittade på någe inrednings program igår med mamma och pappa. Och jag kände hur gärna jag vill flytta hemifrån och bara indreda mitt egna kök, toalett, sovrum och vardagsrum och allt det där. Men nu är jag ju bara 17år och bor hemma, så jag vill ge mig på att göra om mitt rum. Jag har bestämt mig för att sommarjobba och spara ihop pengar till det, sedan så kommer mamma och pappa förmodligen sponsra mig också. Detta året känner jag att det kommer bli mycket förändringar i mitt liv. Jag hoppas att det är bra förändringar som sker, även om jag kanske inte tycker det just då.




denna säng skulle sitta fint till den inredning jag tänkt mig :) ! / xoxo ginah

sovmorgon

God kväll :) !
Idag fick jag skjust till skolan och skjust hem sedan igen, idag med ;). Kommer få skjust till skolan imorgon också ;) och imorgon börjar jag kvart i tolv och sedan slutar jag halv två, hur skönt som helst ;) ! Egentligen ska jag ha gympa på morgonen men den vart inställd och då är det bara en lektion kvar.
Dagen idag har varit ganska vanlig, börja kvart över åtta och slutade kvart över två. Lagom lång dag sådär. När jag kom hem från skolan satt jag och fika lite med mamma :) väldigt mysigt.
Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, har i alla fall en liten läsläxa tills på torsdag så jag måste läsa lite på den dåra. Annars inget speciellt tror jag nog, ska försöka ta mig ut i slingan en sväng.
Det var allt för idag ! \ - xox ginah

förlåt,

Förlåt att jag är så dum, jag klarar bara inte av detta. Allt kommer på en gång och jag vill bara .. ah.
Jag ska bättra mig. Jag vill att du ska se på mig så som du såg på mig för första gången.
Jag vill att du ska tycka att jag är rolig snäll och bara underbar, att du kommer förstå att detta är bara strunt.
Att det ska vara du och jag.

- kommer alltid finnas för dig


1000 varv i ösmo

Hej hej ! Allt väl? :)
När jag kom hem efter skolan idag så chillade jag först framför tv,n innan maten. Sedan slängde jag i mig allderes för mycket mat, vart sjukt mätt. Men jag skulle ändå ut och träffa johanna, och när jag och johanna träffas ute och pratar. Oj oj, snacka om att vi går 1000 varv i ösmo om inte mer ;P ! Sjukt skönt, behövde verkligen henne idag.
Tänk, vi har känt varandra sen dagen vi gick ut 6;an, sedan har allt bara rullat på. Upp och ner gångar har vi såklart haft, men vi har alltid haft varandra. Och det är så det är forfarande, vi har varandra no mater what. Även om vi inte träffas lika ofta som vi gjorde under högstadiet så de gånger vi ses är värda guld <33 !




tack för att du är en underbar vän, kunde inte ens föreställa mig bättre <333 !
\ din gina

dagdrömmer lite sådär på eftermiddagen





Lite som jag tänkt att köpa till i sommar, eller som ser liknande ut. Fast klänningen på hörnet skulle jag inte tacka nej till just nu :) puss ! xoxo ginah

dessa söndagar alltså

Hejhej !
Söndag var det ja, dagen som är seg och alla utom jag verkar upptagna med något och så man sitter hemma och segar framför TV;n eller datorn. Inte speciellt roligt. Men jag skulle kanske träffa johanna nu senare. Så får se hur det blir med det. Har ett litet prov första lektionen imorgon som jag måste läsa på lite så ska de nog gå bra. Annars har jag inget mer att skriva av mig, så hej på er !



vill bara vara i din varma och mysiga famn just nu och höra de orden som får mig att lyfta från marken
 \ ginah

Tårta på tårta

Hejsan :) !
Idag fick jag tårta idag igen, :) Linda, min morbrors fru fyller år idag nämligen. Grattis på dig !  Så de vart lite tårta idag igen, men jag klagar inte ;) idag ska vi få potatisknyten och kött till middag, mums ! Jag älskar potatisknyten !
Jadu, dagen började sent. Vaknade vid halv elva, gick upp och åt frukost och lucas åkte iväg direkt efter frukosten då gick jag in och duscha, för att vid tolvtiden skulle vi vara hemma hos min morbror.





Har som ni ser lugg numera, var inte riktigt meningen.
Men jag börjar vänja mig, men inte med längden på håret, allderes för kort.
Jag som redan har kort hår, aja. Ska bara spara nu.

xoxo ginah

17 år idag :) !

Idag är det alltså min 17-årsdag !
Alla har varit jätte snälla och jag har fått precis vad jag önskat mig, pengar !
Men lilla mormor kunde inte hålla sig, ut av henne fick jag även smink och perfym, förtuom lite pengar dåra :). Så jag är hel nöjd. Sedan säger både min store- och lillasyster att de ska ge mig present när de fått deras pengar :) så gulliga, <333
Men nu ska jag inte tråka framför datorn någe mer idag :) Hej på er ! <3 \ ginah


torsdag den 22januari

Hej på er :) !
Idag är det då torsdag, och som alla mina dagar i veckan rätt kort dag med rätt sköna lektioner :). Och idag är det då sista dagen innan den stora Dagen med stort D ! Men jag ska redan få lite gott fika och lite besök redan idag :) nämnligen ut av min mormor och morfar. Mormor jobbar sen på fredag och jobbar även hela helgen. Men det är alltid mysigt med lite små besök på en torsdagkväll :)
Jag hade tänkt att bjuda några vänner på lite fika och tårta också, men jag vet inte riktigt hur det ska gå till eftersom alla slutar så förbannat sent ;P så de får nog komma på kvällen som mina andra gäster helt enkelt ;P eller så kanske de får bli på lördagen under dagen, om de kan förstås. Det löser sig nog :) har engelska glosor snart. Måste läsa på de lite, konstiga ord alltså :S !
Puss och hej :) / ginah

2 dagar kvar :D

Hej på er :D !
Just precis nu sitter jag på lektion och gör faktiskt inte så mycket måste jag erkänna, håller på och lär mig i word. Super tråkigt ;P så jag sitter och dreglar lite på kläder istället :) haha. Vill ha pengar och sommar, nu nu nu nuuu !


Okej, jag är typ kär ! / ginah

Hello Barack Obama !

Idag blir då Barack Obama USA;s 44;e president ! Jag tycker att det ser ljust ut för USA med han i leden. Han verkar bry sig om landet och vill skicka hem alla marinsoldater, skapa fred med Irak. Jag tycker bara de två sakerna är guld ! Så fortsätt så Obama, du har folket på din sida. 



Idag är det den 20januari, det innebär även (förutom att Obama blir USA;s president) att jag fyller 17 år om 3 dagar ! Weeei :) ! Redan på torsdag ska jag bli födelsedags firad ut av min mormor och morfar. Jag önskar min faktiskt bara pengar. Pengar är det ända jag vill ha just nu, möjligtvis en vinterjacka. Men i stort sätt pengar. Låter kanske tråkigt, men jag måste ha det till den 14 februari. Ska nog se till att vara lite barnvakt eller någe, käna lite extra pengar. Någon som vet något jag kan käna pengar på ?! 



xoxo ginah

Benjamin Button

God kväll :) !
Idag startade vårat nya schema, men inte helt. Vi hade de två första lektionerna sedan åkte vi in till söder med klassen för att titta på bio. Vi såg Benjamin Button, den var sjukt bra och sjukt sorlig. Jag gillade den verkligen.
Så dagen har varit riktigt bra faktiskt :) fast de var lite strul med tågen så jag kom hem lite sent, men de var inte så farligt :). Imorgon är det tisdag och även då är det kort dag, och jag tänkte ta mig en spring tur om inget annat kommer upp vill säga ;) haha.






som sagt, riktigt bra film ! / ginah

19januari

Oj oj, saker har hänt de senaste veckorna. En hel del har fyllt år, jag har fått en kusin, vi har avslutat många ut av våra kurser som vi hade på höstterminen, jag har satt igång min helsosamma tid igen och snön har kommit tillbaka :D och ja massa saker :) !

Igår kom Therese hit :) vi snacka för de mesta och avsluta de hela med en kopp te och hemmabakad kladdkaka ;D ! Hur mysigt som helst :) vi pratade bland annat om att vi måste ha tjejkväll någon helg :) och det tycker jag låter jätte skoj !
Efter Therese åkt hem och jag ätit klart klädde jag på mig tjockt med kläder. Jag gick sedan ut för att möta Johanna, :)  vi gick 1000 varv i ösmo och snackade massor :) ! Superhärligt med även super kallt ! När jag kom hem så stack de i hela kroppen, jag fick värma på vetepåsen och lägga över mig. Men jag vart inte varm för än jag gått upp och lagt mig i min säng. Med det var de verkligen värt :) !

Idag ska vi titta på bio med klassen :) kan berätta mer ikväll när jag har kommit hem. Puss ! \ ginah.

weekend

Hej på er gott folk !
Denna helg känns som om jag har fullt upp :S !
Nu snart ska jag följa med mamma och pappa upp till mormor och morfar och gå ut och gå med dom i det härliga vädret :) sedan när jag kommer hem måste jag duscha hinner inte det nu i alla fall, efter jag duschat ska jag åka ned till nynäs för att titta på johanna, hon har match som börjar 4. Efter hennes match ska jag hem och äta. Sedan skulle Lucas höra av sig när han var på väg hem från stan, han ska in och se hockeymatch. Sedan har jag lovat att klippa min bror idag också. Det får nog ta det efter maten, kommer aldrig hinna annars. Sedan får jag se hur kvällen slutar.
Imorgon ska jag träffa therese :) och jag vet inte riktigt var vi ska ses eller när, men de känns i alla fall lite lugnare än allt jag ska ha tänkt att hinna idag, haha.
Men det är kul ändå att ha något att göra :) känns mycket bättre än att sitta och dra ut på tiden. Och nu måste jag sluta skriva för jag ska promenera nu :) hejsvejs på er ! <3 \ ginah


hur skönt som helst

Hej på er !
Idag började jag åtta och sluta så pass tidigt som kl ett ! Eftersom jag vart klar med allt i bilden redan förra veckan :) så jag åkte och gratulerade min gammelmormor som fyller hela 86 år ! Grattis !  Åkte dit med mamma mormor och morfar, och så kom även gammelmormors syster Helga och två andra släktningar där också från mammas sida. Det var väldigt mysig fikarep sådär, mycket trevliga tanter :) de är så härliga också. Min gammelmormor är lite borta ut av sig, så man små skrattar lite för sig själv, för hon är så söt :).

Idag fick jag reda på två ut av mina betyg som jag kommer få i två ut av mina 50kurser som tar slut nu. Och det såg väldigt bra ut :) mer än vad jag vågat hoppats på faktiskt ! Imorgon får jag reda på ännu ett betyg i en avslutande kurs :) och redan på måndag följer vi det nya schemat där vi slutar senast kl 3 och det är en gång i veckan ! Hur skönt som helst :) ! Jag är faktiskt nöjd med schemat denna gång.

Nu ikväll så ska jag åka ned till ishallen för att träffa Lucas och titta på hockey såklart :) Imorgon skulle Johanna höra av sig när hon slutat så skulle vi ses :) var litet tag sen sist. Så det ska bli skoj :) hej på er !
 

mitt nya schema och de som är för kluttrat är då inte mina lektioner :) / ginah



 


orkar inte !



Jag har ingen lust eller ork till att skriva just nu. Jag vill bara gå och lägga mig och vakna när allt är bra. Får jag göra det ? 
 
GOD NATT ! \ g




trött man är då

God kväll !
Jag är grymt trött ikväll, ska fan lägga min tidigt. Och ja, detta kommer som en dålig ursäkt, men jag orkar verkligen inte träna idag, och då känner jag hellre att en träning känns bra än bara blää. Och när man är så himla trött har man ingen ork till något överhuvudtaget, då kommer i alla fall jag balla ur, tappa kämpen i mig. Och det vill jag inte, jag vill att träningen ska kännas som om jag verkligen gjort något bra och ordentligt. Så jag och min syster slutar rätt tidigt imorgon båda två så då tänkte vi springa slingan, två är alltid bättre. Då fortsätter man alltid springa och så kommer jag i alla fall slippa känna mig så fånig. Tänkte även köra några rörelser och grejer när jag sprungit sen. Så det blir nog en bra start för min helsosamma tid :).
Idag hade vi en inlämning och en redovisning, sedan imorgon så har vi prov. Så det är sista spurten nu. Så ser allt ut för mig just nu :) puss ! \ - ginah

måndagkväll

God kväll, sitter hemma i vardagsrummet med mamma, pappa och lillasyster.
Idag fick jag för de första skjust hem från skolan, men nattas killkompis så det var chill. Sedan när jag väl kom hem så var mamma hemma hos mormor och morfar en sväng så jag och mickis började göra i orning maten för vi var så himla hungriga. Fast pappa kom hem efter kanske 10 min och mamma kom strax där efter så de fortsatte med resten ;). Vi åt rätt sent och gick från bordet vid halv 7, och jag var tvungen att plocka lite saker och dessutom duscha så tidigt som möjligt för annars blir jag så pigg och inte kan sova. Och det är inte så bra när man ska upp tidigt. Så det vart tyvärr ingen spring runda :/ och dessutom är jag ännu sämre på att röra mig än vad jag annars är driekt efter maten. Låter som väääärldens sämsta bortförklarning. Jag vet, men jag har lovat mig själv att springa imorgon direkt när jag kommit hem och sedan äta och göra allt jag ska :) !
Ska fortsätta titta på CSY NY, lite småspännande sådär. Puss på er ! \ ginah

måndag 12januari

God dagens !
Skoldagen började halv elva för mig idag och slutar vid sådär fyra tiden. Skönt att få sova lite extra, men jag gick dock upp tidigare för att kunna ta det lite lugnt. Hatar att stressa. Men det är ingen rolig tid att sluta på, man är jätte trött och hungrig och vill bara hem när sista lektionen börjar som är då matte, inte speciellt passande. Så när man kommer hem får man äntligen lite mat i sig och då känns allt lite bättre. Men man har inte så mycket tid på sig efter maten till att göra något, eller ork heller för den delen. Tisdagen ser värre ut än måndag, då börjar vi åtta redan och slutar vid fyra tiden. Fast allt som händer den här veckan i schemat och när vi börjar och slutar är för sista gången och det är Suuuupppeeeer sköööön tanke ! Så jag tycker ändå att jag inte kan klaga :) desstuom är bara tisdag jobbig nu mera, och det är bara en jobbig tisdag kvar. Åååh, jag vill ha mitt nya schema NU!

Usch, jag har varit så dålig innan och under lovet. Jag har inte tränat en ända gång ! Jag är så besviken på mig själv. Måste börja igen, jag bara Måste ! Jag märker själv att jag gått upp under lovet dessutom så det borde vara en bra motevation för mig själv till att börja igen. Men det som känns trögt är att jag måste träna själv och då är det inte så kul att gå upp och simma och sitta och mysa i bastun själv. Så då får jag i alla fall träna lite styrka hemma med de braiga övningar jag kan och helt enkelt ta en runda eller så i slingan. Motion är den träning jag är i störst behov ut av. 
Nu jädrar ska jag bli helsosam ! 


xoxo \ g

då var det söndag igen

Hej bloggen.
Denna helg har varit väldigt lugn och skön. Jag har verkligen inte gjort någe speciellt alls i princip, lucas var här sen i fredags åkte hem vid kanske 3 tiden idag. Så vi har bara myst och tagit det lugnt. Inte för att veckan varit jobbig på något sett, utan det bara kändes som om det var dags för en sådan helg. Så ja, jag har inte så mycket att berätta kanske.
Det är nu sista veckan kvar innan vi får betyg och nytt schema. Vecka 4 är min födelsedag också, så lite förändringar är på ingång. Sedan är det en månad och några dagar kvar tills jag åker ifrån sverige, wiiie :) ! 
 Nu tänkte jag se på någon film, hej på er !




hittade en bild på mig och min älskling från år 07
xoxo ginah

chillpill

hejhej, hade lång dag idag. Fast min sista långa torsdag ! Sjukt skönt. Vart klar med bilden idag, annars hade jag haft lång torsdag en gång till innan vi får nytt schema. Men icke :D !
Så jag fick släpa hem allt jag har gjort. När jag var hemma och stod och gjorde i ordning middagen med mamma och natta så ringde Lucas :) och vi små pratade lite, sedan undrade han ifall jag ville följa med och titta på hockey i nynäs, så jag tänkte varför inte :). Egentligen skulle jag varit med johanna idag, vi tänkte gå upp till simhallen och gymma och simma lite. Men hon hörde av sig idag och berättade att hon kände sig lite sjuk och hänging ;/ så det vart inget.
Men det finns flera dagar :) och dessutom ser det ljust ut när de gäller skolan, inga långa veckor mer. Nu kommer vi få mindre lekioner, kortare dagar som kommer blir hur bra som helst :) ! Kommer nog ha mer tid till min egen träning. Även vänner och lucas såklart. Men på senaste tiden innan lovet, då kändes träningen hopplös. Eftersom jag slutade så sent, så när det var mörkt och allt när man sluta. Då kände man sig så mycket tröttare. Men den tiden är förbi :) nu blir det ljusare för varje dag och så snart kommer schemat, håller tummarna för att det blir verkligen bra !

tack för mig ! \ ginah

känns som måndag ?!

Hejsan, det är onsdag idag jag vet. Men det känns som en måndag. Kanske för att skolan börjar idag. Fast det är en skön skoldag, jag böjar nu kl 11 sedan slutar jag halv två. Oftast tidigare. Så det är chillpill :)
Imorse satte jag kl på åtta för att kunna känna att jag kan ta det lugnt. Och det kunde jag, så det var jätte skönt. Jag satt lugnt och stilla och åt frukost medens jag tittade på morgon tv på 4;an som jag brukar. Fast det gav mig en liten chock? Eller snarare en liten besvikelse.
De hade tagit dit vår kära blondinbella. För att hon är så målmedveten för att vara 18år, för att hon har sagt att hon vill inte ha några som helst ekonomiska problem vid 20års ålder. Vem vill inte det ?!
Grejen med henne är att hon är överpublicerad. Visst hennes blogg är känd och så. Men den är ju känd i grund och botten på att folk roar sig åt att titta på "blondiner" som skriver om deras lyckosamma shoppingdag och hel roliga "fyllefest" helg. Och hon står och säger i tv att hon inte alls bryr sig om mode?
Alltså grejen är den att visst, kanske är jag avundsjuk på att hennes blogg är så stor och hon tjänar lätta pengar på det. Jag menar, det skulle vara hur skönt som helst och ha massa som läser ens blogg och man tjänar liksom på det. Men hon är så hilma oskyldig när hon är i tv ! Det är så fejk gemfört med sin blogg ! GOSH ! Var dig själv var du än är ! 
Du skriver i din blogg till viss del vad som händer i världen, men till 90% så skriver hon om vad hon har köpt för kläder som är i mode just nu, vad hon och hennes pojkvän gör, sina besök hos tv och tidiningar och hennes fester hon går på. Men när någon som kan publicera henne och frågar om vad hon skriver om och vad hon tror gör henne så populär så svarar hon ärligt att de är hennes kläder och fester som lockar flest läsare, men hon påstår ändå att det är inte det hon mest skriver om ?! Det går inte ihop.

Nej nu ska jag återgå till skolan, till min hemsida mer exakt. Vart inte så roligt inlägg, jag vet. Bättre nästa gång, lovar. Puss ! / ginah

6januari

God kväll !
Bion igår vart Yesman. Den var en härlig film och verkligen sevärd tycker jag. Inte sådär superkul som många tror när Jim Carry är med i en film. Så tänk bara en komedi så kommer ni gilla den :) !
När vi kom hem så frågade hans pappa ifall vi ville åka ut till yxlö och äta lite räkor :) och vi tänkte, varför inte. Så då åkte vi dit vid sådär tjugo över tio. Tänk, när vi stod där och väntade på bussen kom en klasskompis till mig dit och skulle tydligen med samma buss, haha :).

Vi vaknade ganska sent idag, inte bra. Hade egentligen tänkt att gå upp tidigare för att vara lite trött så jag skulle lägga mig tidigare ikväll eftersom jag börjar skolan imorgon. Iförsej börjar jag inte för än 11, men ändå. Torsdag ska jag liksom upp tidigt. Men det löser sig, snart helg igen.
Men idag så åkte jag och lucas skridskor i en vik ute på yxlö idag :) ! Jag åkte inte så mycket, hittade inte sån bra storlek på skridskor som jag fick låna av lucas, förutom att de var förstora så var de skitbreda. Så jag vinglade lite eftersom de inte satt så bra, försökte spela lite hockey med de andra som var där också, men jag gav upp. :) men men.
Lucas hade verkligen kul i alla fall :) han har inte tränat på ett tag och nu fick han lite roligt och träning på samma gång.

Imorgon börjar skolan då, men det blir nog bra när man väl kommit igång. Tänkte inte skriva så långt så jag ska väl inte skriva något mer för denna gång.



Ha det bra ! / ginah

tvåtusennio

Goddag :) !
Jag vet att jag inte skrivigt något sedan nyår, ingenting på 2009 helt enkelt. Dåligt, jag vet. Men jag har haft lite annat för mig och jag är lite trött på min dator, eller på folket som använder den. Jag får aldrig vara ifred vid datorn längre. Det är alltid någon som sitter bredvid och väntar på datan. Då har man ingen lust att skriva.
Men nu tog jag mig äntligen tid till det :) !

Jag firade nyåret ute hos lucas och med david och hans flickvän emma. Vi fyrade hade jätte trevligt :) från början var det bara jag och lucas, vi åt middag och det vart jätte mysigt. Vid sådär nio halv tio tiden kom emma och david. Vi chillade mest, drack lite öl och spelade wii.
Tolvslaget hörde man smällar från alla håll och såg hur de lös upp. Vi gick ned till bryggan för att se bättre, vi såg hela muskös fyefärkerier, sedan var de några grannar som smällde en del :) väldigt mysigt och fint. Vi skålade med pommac dock, haha. Men det var skoj :) jag fick min nyårs puss iår i alla fall :D !

De senaste dagarna har jag tittat lite på hockey, födelsedagskalas, och umgåts med johanna och martina.
Johanna kom hem från alperna den 3januari. Och så igår den 4;e så hörde jag av mig till henne eftersom jag lovat att träffa henne när hon kom hem :) så hon och martina kom hit och vi snacka på som bara den och chillade till en film lite senare. Efter ännu en litet tag kom victor även hit med då skulle vi bära av mot johanna för madde och emma skulle komma också :) det var nog fler än jag johanna lovat att träffa ;) taha. Men vi hade iaf jätte mysigt :) spelade geni och tittade på sällskapsresan, ;) sedan följde martina med mig en bit på vägen :) även det väldigt skoj, fast jag tappade känseln i låren, men sånt händer när det är typ 10 minusgrader. Och jag bara måste vara med dom snart igen :) !

Nu ska jag inte tråka ut dig mer, men ska bara avsluta med att säga att idag går lucas julklapp i verk :) det var allt för denna gång ! Puss & kram vi syns på stan ;D !  / ginah

RSS 2.0