25 januari.

Hello, idag hängde jag med mamma, mormor och morfar till Farsta. Eller mamma skulle till Farsta till läkarn, och mormor och morfar skulle hälsa på min gammelmormor, så dom släppte av mig och mamma i Farsta. Vi gjorde de vi skulle och hann ta oss en fika innan mormor och morfar hörde av sig och vi var på väg igen. Men inte hem utan först till Maxi och handla en del mat och grejer, förbi systemet också och då även plockade upp Mickis. Efter de bar de av hemåt. Åt lite lunch och nu chillar vi på soffan till OC ;)!


Btw, kan visa mina nya skidkläder som jag köpte i söndags!

 

 

Gillar verkligen jackan, lagom med färg. Johanna ville hellre att jag skulle ha tio färger till om hon fick bestämma, haha ;). Sedan så fick jag dessutom bra pris på allt, så de är svårt att inte vara nöjd!


24 januari.

Hello, idag har jag haft en del för mig. Först var jag på lunchpass på gymmet, cirkelträning! Grymt trött efter åt, dels efter varit sjuk och därav inte tränat på ett tag och dels för att passet var så grymt tufft! Men de känns bra att var igång igen!



Efter passet åkte jag hem och duscha och åt en senare lunch, Lucas kom även förbi en stund och hälsa på. Så de var trevligt att ses en stund! Sedan var de dags för mig att ut och åka igen, denna gång in till stan på intervju på en Nilson butik. Därefter så möttes jag och Johanna upp, för hon jobbar nära Stockholm Södra, så vi tog sällskap hem!
Men de slutar inte där! När jag kom hem blev de lite födelsedagsfirande av min morbrors fru som idag fyller år! Så grattis ännu gång Linda!

Just nu tittar jag på ett program som går på ettan, alltså ni måste se de! Mot alla odds, heter de, klockan åtta på ettan på tisdagar, lägg de på minnet! ;)
PUSS

23 januari.

Hipphipp hurra för idag är de min dag! Ja, tro de eller ej idag fyller jag 20 år! Helt sjukt vad tiden har gått, tyckte jag nyss fyllde 18! Men icke, nu är man 20 år då. Måste verkligen känna efter, för jag har inte fattat de riktigt själv, haha. Dagen började med att mamma och lillasyster kom sjungades med frukost på sängen, vart lyxfrukost! Pannkakor med grädde och värmda frysjordgubbar! Mums, och till de kaffe och Dooleys! Hehe, mamma tänkte först ge mig skumpa men padre vill även ha av skumpan så de fick blir till middagen istället!
Efter jag gått upp och ätit upp min frukost satte jag och mamma fart och röja undan massa saker så vi kunde städa, efter de gick vi upp och handla fika och lite tillbehör som behövdes till middagen. Kom hem så satte jag igång och städa mitt rum, tog bort julgardinerna bland annat, bytte sängkläder, ja gjorde allt helt enkelt.
Sedan duschade jag och gjorde mig fräsch, för middagen. Efter middagen var de fika dags med familjen, och så kom även mormor och morfar ner och gratta mig. Men de blev inte mer än så eftersom de stora firandet blir på lördag!

KÄRLEK! <3

Mormor och morfar var i USA över jul/nyår och jag nämnde till min kusin (som åkte med dom och hennes föräldrar) och även till min mamma som säkert sände vidare att jag ville ha ett par vinröda!

TOKGLAD! Hihi ;)


18 januari.

Hello! Nästan en vecka sen sist, bra gina! Haha, alltså jaja. Jag har faktiskt varit upptagen!
Var hundvakt i fredags, jobbade i lördags, söndagen vart däremot inte så händelserik. I måndags vakna jag upp av ett jobberbjudande som jag tog, på Hötorget där jag dessutom sökt jobb och så när jag ändå var där boka vi tid till intervju, den 24:e tisdag nästa vecka. Igår var jag däremot ledig, och passade då på att höra av mig till Alexz och hörde om hon kunde ses, så de vart en fika i Haninge och så tog vi oss även en titt i butikerna, jag hitta ett par nya svarta jeans! Som var verkligen välbehövt! Idag skulle jag vart ledig också med de blev lite jobb på Nybrogatan!
Så nu ikväll blir de en lugn kväll för imorgon blir de även jobb, fast på "min" butik på Kungsgatan. Ska eventuellt träffa Jessica efter jobbet, var länge sen man såg den tösen, så de ska bli kul att träffa henne igen!


Jag igår påväg in till Haninge för att möta Alexz!

12 januari.

Hello, dagen idag har som de senaste dagarna inte varit så händelserik. När man för en gångsskull kände att man var pigg nog för en härlig promenad så säger istället vädret emot! De tokblåste och bara regna/blötsnöa hela dagen, inte så inbjudande att promenera i, tyvärr!

Men imorgon blir de en roligare dag! Ska hem till Cissi på middag men några tjejer, kommer bli jätte kul att samlas igen! Ikväll är de två serier-premiärer som jag tänkte se! Först är de "Once upon a time" på femman, som börjar åtta och slutar nio, då slår vi över och spanar in "Revenge" som går på trean! PUSS







11 januari.

Hello, dålig på att skriva igen. Men mina senaste dagar har inte varit så jätte intressanta. I måndags kände jag hela dagen att jag var seg och hade en förkylning som låg och kröp. Med hopp om att de inte skulle bli värre vakna jag upp igår och kände mig såklart värre, tjock i halsen, täppt i näsan och febrig. YES .. fast nä!
Hatar att vara sjuk. Har inte tid med de och är allderes för rastlös! De har självklart varit superfint vänder dessa två dagar, så jag har inte kunnat gått ut och promenera i de! De som är tur är att jag inte haft något jobb upp skrivet på schemat dessa dagar och ingen som har ringt i nöd heller. Känns sämst att behöva säga nej i fall någon skulle ringa. 

I vilket fall som helst. Kände inte för att begklaga mig allt för mycket på bloggen! Men idag har jag varit riktigt duktig! Jag har skickat in två ansökan om jobb till två nilson butiker i stan! *Cross my fingers*

Nu ska jag ta och damsuga i rummet och resterande övervåningen så gått de går, lär väl bli middag lagom på det. PUSS

8 januari.

Hello! Helgen som har varit har varit lång och skön! Första helgen på länge som jag har helg när alla andra har, helgen ut, och dessutom utan massa planer! Utan jag har tagit varje dag som de kommit! Vilket ger en verkligen en skön känsla, gillar ju att hitta på saker, men ibland är de faktiskt skönt utan planer och bara ta de lugnt och göra vad man vill av dagen!

Myskvällen i torsdags var hur skön som helst, men tanken var att vi skulle hålla oss vakna och se våra juniorer ta hem segern mot Ryssarna. Men vi alla var halv deckade efter tolv, så då bestämde vi för att spela in matchen och kolla direkt på morgonen när vi vaknat, och även att alla vi logga ut från fb så vi inte skulle se några resultat innan vi sett matchen med egna ögon! Sagt och gjort! Och herre vilken sjukt spännande match! Så grymt jobbat av grabbarna, synd bara att de inte vart mer mål. Men vi hade ju Mika Zibanejad, DIFs stolta spelare som gjorde matchens enda och då även avgörande mål! Helt underbart!
Och med den sköna känslan i kroppen tog jag, storasyster plus pojkvän och hans föräldrars hundar (som dom var hudvakt åt) och även min mor och vårat lilla monster ut på en promenad runt lövhagen!

 

Riktigt härlig vinterdag var de, solen sken och de var minus grader! Jag lånade storasysters systemkamera hela promenaden och fick massa fina bilder, ska försöka få tag i dom och lägga upp några härliga!

På kvällen vart de tacco-kyckling och sedan lite spel efter maten! En riktigt bra "hemma" dag om jag får säga de själv!

 

I lördags bestämde sig jag och min lillasyster för att låna vår storasyster och hennes pojkväns lägenhet över natten, eftersom att dom ändå var här hemma hos oss ;)! Så vi åkte dit och snälla som vi var städa och gjorde i ordning hemma hos dom så de kunde få komma hem till ett rent och fint hem!

Efter städningen handla vi lite gott till kvällen och sedan gick vi hem och gjorde i ordning middag för oss två. Efter middagen slog vi på en film, Apornas planet! Grymt bra faktiskt, man trodde den skulle vara förutsägbar men icke! Och de gillar jag! Efter den såg vi Kapten America, den var lite mer förutsägbar, inte helt, men lite mer och sedan lite väl good vs evil, så den var helt okej. Efter den tyckte vi att de var sängdags, men vi slog på en film till och kröp ner i sängen till den, Friends with Benefits, som vi båda sett tidigare men vi båda gillar! Så de vart en sovfilm, dock såg vi bägge till slutet så klockan vart mycket. Men så kan de bli ibland. Efter den var de verkligen sovtime!

 

Idag så tog vi de lugnt på morgonen, kika lite på reprisen på Gladiatorerna och ja, gjorde mest ingenting. Sedan kom storasyster, hennes pojkvän och vår padre och hämtade oss och då bar de av hem till vår yngsta farbror, för att fira två utav kusinerna som fyller rätt tättinpå, så de blev två flugor i en smäll!

 

Efter de barnkalaset är man ganska trött och seg, så kom hem och tog de bara lugnt, nu skriver jag ett inlägg som skulle bli kortfattat allderes för långt. Och tror jag avslutar där, imorgon ska jag upp och jobba, PUSS!


5 januari.

Hello, idag vart de i vilket fall som helst en kort dag! Är ju typ en "lördag" idag. Så sluta fem och familjen vänta med middagen så åt vi tillsammans när jag kom hem.

 

 

Lite mysigt vare när man gick av tåget och fick gå i snön, knarret speciellt!

Sedan så var jag den första som gjorde fotsteg på sista biten hem till oss ;) hehe!

 

Ikväll blir de myskväll med systrarna och storasysters pojkvän på ett hörn! PUSS


4 januari.

Helt sjukt att skriva januari i rubriken, tiden har gått så fort! Dagarna flyger förbi, lovade ju att försöka skriva oftare. Gick sådär. Men kan berätta lite kort, så kanske ni förstår varför. I måndags skulle jag åkt in till gymmet på en lunchpass, men så ringde min chef på morgonen och undra om jag kunde jobba, en tjej hade blivit sjuk. Så då åkte jag in så fort jag kunde och jobba till sju, alltså var hemma efter åtta närmare halv nio, då vilja äta och bara ta de lugnt. Igår däremot var jag ledig som jag skulle vara. Så då vart de bodybike, lunchpass på gymmet och sedan en sväng upp till Haninge C innan jag och min lillasyster åkte hem. Sedan var jag hemma fram till middagen, hjälpte mamma och laga maten och efter middagen då åkte jag ner till Nynäs och mötte upp Martina! Vi hade hörts under måndagen och lite igår morse, så jag tänkte att de var dags att träffa tösen! Så vi gick runt halva Nynäs i stormen innan vi slutligen gick hem till henne, eller henne och Kims lägenhet om vi ska vara exakt! Hade fortfarande inte varit där sen de flyttat in, så de var första gången för mig! Och den var ju jätte stor för en etta! Så vi mös på soffan till lite grejer på tv, snacka resor och massa annat strunt! Sedan kom Kim hem från sin träning, och då var de inte långt kvar till Sverige - Finland matchen börja, så de vart att jag börja kika på den med dom och dom erbjöd att jag fick sova kvar, och så vart de!
Imorse vakna jag upp i tron om att jag hade en ledig dag framför mig, men icke! Ännu en person sjuk, så då är man snäll och ställer upp! En lugn dag hade vi framför oss på jobbet också! Dessutom fick jag och en annan extra tjej stänga ikväll! Vi båda har varit med på stängning förut, men aldrig gjort de helt själva. Så de var kul att få de ansvaret och dessutom piece of cake! Kändes som om man gjort de massa gånger förut, eftersom man hjälpt till alla andra gånger!

Imorgon blir de jobb igen, lite längre dag än räknat men de klagar jag inte på! Så nu ska jag ta och fixa de sista som måste göras innan jag går tills sängs! God natt!

Nytt år.

Hello, då var de redan första januari! Helt sinnessjukt vad tiden har gått! Jag vet, jag har varit grymt dålig på senaste, men får väl säga att jag har haft jul och nyårsuppehåll! Men jag tänker göra en kort resumé över min jul och mitt nyår!

Julen, hemma hos min farbror i Sorunda. Supertrevligt, roligt och mysigt! Vi hade julklappsutdelning och lekte lappleken! Så jäkla roligt!


 


 

Resten utav julhelgen var som en enda mysig hemmadag med familjen!

I veckan åkte jag på kryssning med några sköna brudar, och vi hade de gaaaalet kul! Tog dock inte så många bilder, men lägger några stycken!


 


 


 


 


 

Sen hade vi då nyår kvar! Vart lite spontant på fest i Vändelsö! Middag hemma med familjen plus lite annat folk, sjukt trevligt! Riktigt bra nyår!


 


 


 

Gott nytt allesammans, detta år ska jag bättra mig! ;)

PUSS!


RSS 2.0