31 mars.

YO! Läget där ute?
Här händer inte mycket, går upp tidigt och går och lägger mig tidigt. Ont i fötterna och just idag är jag pisstrött! Annars är det bara fötterna. Imorgon är det första april och dessutom fredaaag! Wohooo, kommer somna på soffan innan kvällen börjat dock ;) men bara känslan att inte behöva ställa klockan! Sen på lördag blir det 18-årspaaarty ;) the Ahlstedtarna fyller år! Emmis och jag har kommit på en liten skojjit present som vi ska fixa också! Så helgen kommer blir bra, inte allt för vild iaf, trötter är mitt andra namn numera!
Later!

Like gravity.

Then you're back to your ways
And I let me down
Tell me why I keep tryin'a stay around
When all my family
They always telling me

To be through with you

And I know that deep down I'm callin' time on you
On you
On you

Every time I'm ready to leave

Always seem to be
Pullin' in the wrong direction
Divin' in with no protection
Man, you can't keep steerin' me wrong

Like gravity

29 mars.

Tjenaaa, ikväll är det DH och lär ju inte orka kika på Cougar Town ikväll, får bli på söndag! Mer behöver jag väl inte säga, ciao!



28 mars.

Hallå där, då har man klarat av första dagen på praktiken. Trodde jag skulle vara sjukt trött, men jag höll hyftsat genom hela dagen. Är rätt trött i benen idag, men man vänjer sig. Blir säkert till att gå och lägga sig tidigt ikväll också, för att orka upp på morgonen!
Men nu ska jag bara mysa i soffan innan jag går och lägger mig. Peace out!

27 mars.

Tjeeenaaa! Hade trevligt på lokalfesten igår, men vart till att åka hem lite tidigt dock. Idag så blir det lite degardag och sen kanske ta mig upp till ip med Mickis och Mickis och kika på dammatchen.
Imorgon börjar praktiken dåra, upp tidigt alltså, riktigt tidigt. Hoppas det inte blir allt för jobbigt, med framställd klocka och allt. Later!

Schhh.

Tja, sitter och bara inte gör ett skit just nu. Ska väl ta och kika på vad man ska sätta på sig ikväll, lokal fest på liiidingö, hehe. Men de kan bli kul, alltid skoj med nytt folk ju ;)!
Igår var en galen kväll, tokmycket folk! Delvis för att de var löning och delvis för att det var "Rickhards kväll", Montis kusin, han jobbade sista kvällen på Pure igår. Så de vart väärldens drag, asbra dj också! Vart bjuden på tydligen den dyraste shoten som finns, också den äckligaste kan jag berätta! Haha, fyfan. Tur att man fick en Minttu och rensa bort smaken med ;).
Ikväll ska vi äta anabola räkor (scampi), sjukt stora! Har nog aldrig sett så stora räkor förut, men min farbror säger att de finns större. Ska försöka komma ihåg och ta bild ska ni få se! Kommer bli gott i alla fall! Älskar räkor! Nej, nu är det slut babblat, ska väl ta och sätta lite fart.





Can you keep a secret?


Turn my back to it and won't look back.

Tjaaa! Sista provet på ett bra tag avklarat! Känns bra att gå ut på praktik och sedan påsklov på detta, wonderful! Är ju fredag idag också, så täntke försöka tagga till för ikväll blir det utgång!

 

Ses i dimman people! ;)


Mössan har anlänt!

Idag kom den, trodde inte att den skulle komma än på ett tag. Min fina mössa, riktigt nöjd med den faktiskt! Tog lite smygbilder, tihi ;) sedan så kommer de väl bilder från mösspåtagningen och framför allt själva studentdagen!


 

 

 


Hurtbulle.

Nja inte riktigt. Men känner mig grymt duktig som gick upp 7 idag, fast jag måste åka hemifrån 9, gick ut och sprang en liten sväng! Kom hem och duscha och gjorde i ordning mig och åt mig en välförtjänt frukost!
Sedan har jag en till positiv nyhet, jag fick mig en praktik tillslut! Blir på Clas Ohlsson på Haninge, lite tuffa arbetstider, men de ska ju vara som på riktigt så det är bara köra och göra sitt bästa, vem vet, det kanske lönar sig ;). Ciao ciao!

Ljuset i tunneln.

Tjena, känner mig riktigt duktig. Höll på riktigt flitit med Religionen och åt sedan middag och kämpa på lite medan jag lät maten smälta. Sedan tog jag mig en springtur. Och efter det en välförtjänt lång och varm dusch! Strax startar det som gör tisdagar till en lite ljusare dag!

 

 

 


22 mars.

Hej, sitter på svenskan just nu. Dålig update från igår, men hade ingen lust eller något intressant att skriva om helt enkelt. Borde pluggat lite grann igår men orkade inte så jag tog mig en latis-dag. Så idag blir det till att göra mer nytta. När jag slutat ska jag upp till centrum och prova en eventuell potensial studentklännig, handla lite åt mamma och sedan åka hemåt igen. När jag kommer hem ska jag ta hand om lite plugg. Efter middagen tänkte jag ta mig en springtur och dusch innan jag fortsätter plugga.
Men ska väl ta och vara uppmärksam på svenskan nu ;) peace!


Born this way.

Hej alla glada! Jag har haft en riktigt bra och fin dag idag! Började med att Emmis kom hit och vi promenera runt hela ösmo och prata massa strunt i solskenet, myyys! När vi kom hem till mig igen så drack vi lite vatten och satt oss på verandan och prata ännu mera strunt ;). Sen tog vi oss en liten lunch då hörde Johanna av sig och kom med ett trevligt förslag, att vi tre och Amanda skulle åka ut till Muskö och ta en fika. Så då klädde Emmis och jag på oss varmt så kom Johanna och Amanda förbi och plocka upp oss. Vi satt ett bra tag i blåsten och solen med vår varma choklad, hembakat fikabröd och riskakor med ost smak ;)!
När vi var på väg tillbaka kom Johanna på att hon hade ärenden i Haninge, så vi åkte in dit och utredde det Johanna skulle göra och på hemvägen lämna vi av Emmis.
Här kommer lite bilder från dagen, enjoy ;)!

 

 

 

 

 

 

 

 

Finfin dag med finfina flickor ;)!


Changed plans baby.

Emmis skrev precis att hon hade lite att göra hemma och att de skulle ta lite tid, så jag får ta mig en springrunda själv istället. Vi boka om promenaden till imorgon ;) nej, nu ska jag dricka lite vatten, kissa och sen ta på mig löparskorna och köra igång! Ciao ciao

I may be bad but I'm perfectly good at it.

Hallå där! Superfin dag idag inte sant? Solsken, jobbiga snön som kom igår smälter på bra så man har lite svårt att förstå att det faktiskt snöa igår! Så jag sitter och väntar på Emmis, hon ska komma till Ösmo så ska vi ta oss en lååång promenad i solskenet, skönt med motion och tio gånger mysigare i solskenet med sällskap!


 

 

 

Visst ser man taggad ut? Haha ;)
så kul man kan ha!


Fredag, smakar bra i munnen.

Kort och inte speciellt tuff skoldag idag. Kika på film på engelskan och sen diskutera en del på religionen och kort klassråd på det. Sen käka jag lite lunch innan jag begav mig hemåt.
Vid två tiden ska jag ta tåget ner till Nynäs och möta upp Johanna :) vad som händer senare idag vet jag inte. Får se hur det blir ;) Ciao ciao!

I want it all.

Tjena, har precis gjort lite nytta, skickat in till ett sommarjobb och funderar på att ringa till Jerns imorgon och höra om det fanns något extrajobb för mig hos dom. Men kanske är bättre att åka in och prata med dom i person. Får se hur jag gör. Har i alla fall letat om de finns några jobb i typ Haninge och Nynäshamn, men verkar inte finnas så mycket deltidsanställningar, de mesta är heltid. Funkar ju inte för mig ännu iaf. Sedan hitta jag ett sommarjobb på systemet, felet är då att man måste vara 20 .. så vart inge med det.
Men jag känner mig panikslagen, behöver verkligen ett extrajobb! Är desperat! Måste börja tjäna pengar och det är nu! Vill för det första känna att jag har råd med studenten och skivan och mina vänners skivor som man vill gå på och förutom det vill jag ha lite kvalitéer i mitt liv! Vill inte prioritera mellan ett par nya jeans eller en kväll ute, jag vill ha både och, jag vill ha allt med andra ord!
Usch, känner att klag-mode är på. Så bäst att lägga ner, jag ska ju vara positiv nu! Så nu ska jag ta och kika lite på tv eller i alla fall göra något annat. Suttit här allderes för länge. Ciao ciao!


När ska man sluta överraskas?

Alltså ibland känner man att man har det riktigt bra. Bra vänner och familj, man känner sig omgiven i en trevlig och underbar miljö. Sen är det alltid en person som lyckas påverka ens känslor/humör. En enda. Helt sjukt egentligen. Jag vill inte vara den som låter mig påverkas så lätt. Därför ska jag stå på mig. Bli en starkare version av mig själv. Vi går ju mot ljusare tider ju, förtusan!

Lovely.

Tjena, precis njutit av första säsongs avsnittet av Grey's Anatomy. Underbart! Något mer som är underbart är min fina vän Johanna, vi vet precis vart vi har varann. Har säkert gått en månad sen vi sågs sist, men det känns aldrig som om vi glider ifrån varandra ändå. Vi vet exakt vart vi har varandra och när vi ses så tar vi igen det vi har missat och lite till ;) sen känns allt toppen! Vi skrattar fortfarande åt samma saker och vet precis hur vi funkar. Jag har haft en riktigt bra dag idag. Nu kommer jag somna med ett leende ;) imorgon är det sovmorgon också, lovely.

 

Dig släpper jag inte i första taget.


Desperate housewives time!

Äntligen har det börjat igen, sluta ju i ett enda kaos! Efter det blir det ju såklart Cougar town ;)!
Imorgon är det då prov i svenska, lär ju inte gå sådär jätte bra. Sjukt mycket att plugga in och jag erkänner, har inte pluggat särskilt bra. Så får försöka plugga lite smått på tåget och innan lektionen och göra mitt bästa och hoppas sedan på det bästa. Nej nu ska jag kika vidare, over and out.

Jag har upptäckt vad mitt liv består av .. plugg.

Känns ju rätt bra. Fast nej. Vi gör för tusan inget annat än att pluggar numera. Har minst två prov/uppgifter i veckan varje vecka! Sjukt tröttsamt .. vill ha praktik nu tack! Som tur är behöver jag bara stå ut i två veckor till, alltså fyra prov att plugga på och försöka klara av. Wish me luck!

Skoldagen idag började med idrott, hade bip-test. Vilket inte gick sådär jätte bra. Känns bra att jag varit riktigt sjuk tre gånger sen bara januari. Kan bero på att det gick dåligt idag, men också att träningen har varit på viloläge. Har varit riktigt dålig på den fronten. Men som jag skrivit innan, ny är det nya tider! Nu jäklar ska man bli fit!

Efter idrotten gick vi ner till skolan och åt lunch och efter lunchen hade vi handelspecialisering, som vi inte gjorde mycket på och efter det skulle vi haft religion. Men vår lärare var hemma med sjuka barn så de vart ingen lektion, skönt ändå, hehe. Kom hem kvart över två iställer för kvart i fyra! Så har försökt att lägga den tiden på att plugga så mycket jag orkar nu innan maten. Men det har gått sådär, var lite små trött idag.

Förresten, det är inte alls långt kvar i skolan nu. Har dessa två veckor, sen praktik i tre och påsklov på det. Går i skolan tis-tors, efter påsklovet och på fredagen är det mösspåtagning/studentskiva. Sen är det maj efter den helgen, och då är det ca en månad kvar i skolan, plus någon vecka. Helt sjukt, ingenting ju!



So let this time go by fast, so I could live for the moment I waited for and then make it last.

Nya tider.

Tjena. Har haft en ganska lugn dag idag, igår vart det inte så jätte sent, åkte hem vid elva tiden. Men var lite trött efter fredag-lördag natten så gick och la mig och sov som bara den ;) haha. Idag så har jag kikat på lite skidskytte och sen tog jag tag i mig själv och gick ut på en promenad/löparrunda. Inte så jätte lång, men jätte skönt. Har saknat det, så nu jäklar börjar jag igen! Nu ska det bli ändring ;) ikväll ska vi kika på film och Mickis gör någon proteinfluff, så ska bli spännande att smaka på! Over and out.

12 mars.

Tja, kvällen/natten igår var galet! Dock tog inte jag några bilder under kvällen, det står Therese för, så får se vad för hemskt som dyker upp på fb sen, hehe. Måste också tacka Therese för en fin tjejmiddag och sen för resten av den sjukt roliga kvällen/natten ;)!
Idag blir det däremot en lite lugnare kväll, ska äta middag hos min farbror i Ristomta. Sen får jag se hur länge vi blir kvar och vad som händer efter! Ciao ciao.


Klar för tjejmiddag hos Therese!

Strax åker drar vi till tåget och tar oss till Vh, där blir det tjejmiddag hos Therese!
Säger bara, fördrink, lasagne och Maja ska köpa bag-in-box vin, vem vet vart denna kväll slutar! ;)



One step at the time, no need to run.

Tja! Oj vad jag varit kass den här veckan. Gått och lagt mig typ nio varje kväll, har varit så sjukt trött! Har sovit jätte dåligt i flera nätter, tur att det är fredag ikväll så man får sova ut!
Men det är inte en vanlig fredag, det är ju Therese födelsedag! Grattis på dig snygging! <3 Fyller hela 19 år idag ;)!
Så ikväll blir det middag hos henne och lite annat skoj ska vi nog allt kunna hitta på ;). Ser verkligen fram emot helgen, veckan har varit så pain in the ass så behöver en kickass helg så det jämnar ut de hela! Men nu ska jag dra ut på tiden lite grann, har extra lång rast mellan engelskan och religionen idag, gjorde prov på engelskan som gick rätt fort. Så nu sitter man här och leker bara. Ching!



Jag och min babe från nyår ;)!


8 mars.

Hej, läget denna dag? Jag är ganska trött och seg idag. Åt en semla i skolan eftersom det är både kvinnornas dag idag och fettis dagen, så kände att jag kunde unna mig det. Inte sådär jätte god, men när jag kom hem fick jag en supergod semla så det gick jämt ut ;) hehe. Gjort en del plugg hemma efter skolan. Men matten är ju helt åt pipan, fattar inte mycket. Får se hur provet går imorgon. Men nu känner jag mig rätt äcklig och trött, så ska duscha sen chilla lite med te framför tv:n, vänta in Cougar Town, sen blire sängen! Over and out.

I lalalalalike it.

Tjenaaa. Jag tyckte att jag skulle vara riktigt duktig igår och göra massa nytta, typ skolarbeten. Men vart dock inte så mycket gjort, inte för att jag gjorde så mycket annat utan för att jag inte förstod riktigt och jag tror också att min hjärna var lite halvdöd igår. Så efter middagen gjorde jag lite grann till, sen kikade jag faktiskt på Solsidan, tog mig en dusch på det och avsluta kvällen med Wallander. Sen kunde jag inte somna igår, fattar inte varför. Var riktigt trött men gick inte, antar att jag hade för mycket på hjärnan.
Idag när jag kom hem från skolan så tog jag tag i läxorna igen. Idag gick det också bättre, känner mig lite piggare på något vis. Så nu har jag precis ätit en god middag, mamma gjorde något nytt, en typ gratängaktig. Det var grönsaker, tonfisk, bulgur med bea sås, låter inte sådär jätte gott kanske men det var det faktiskt!
Nu ska jag ta och duscha lite. Kanske kika på matten också. Ciao!






Såg precis att jag tagit bilder på pure från i fredags ;) sweetisar!


Duktig cheeey.

Tjena, sitter och faktiskt tar tag i skolarbeten idag! Blev bara religionen i fredags och vart inget alls igår. Gick nämligen ut i fredags, med Therese, Montis och Halle. Vi börja på Moda, alla tre, dit kom även Thom och hans syssling, sen så drog Halle iväg och parta på ett annat ställe och vi tänkte dra till Lobby, då skicka Thom hem sin syssling som hade lite för mycket innför västen. Men när vi såg kön in till Lobby strunta vi i det och bestämde oss för Pure istället, då hade Thom lyckads hitta några polare till honom, en av dessa är Tim, hans rumpskamrat i Afghanistan. Vi hade de riktigt kul på Pure, trots att vi slittrades lite! När kvällen var slut så åkte jag till Skarpnäck och sov i Natta och Bromans lägenhet, och hängde där till stor del av lördagen, var inte hemma förrän till middags tid igår. Sen efter middagen vart de gott och dricka och kortspel kvällen ut!

Så har haft en riktigt bra lov, med massa kul gjort under veckan! Men eftersom verkligheten fortsätter imorgon så blir det till att göra lite nytta idag för att de inte ska behöva bli så tufft sen. Ciao ciao!

Bilder.

Nu kommer de få bilder jag tog, från i onsdags kväll!

Snygga tjejeeer ;)

Inte utan försvarets liksom!

Med eller utan läppstift?

Nykter kväll ..

Elleeeer? ;)

 

Det var de jag hade att erbjuda, med Montis tog som tur är en del bilder ;)!
Idag ska jag vara lite duktig, efter jag duschat och kommit ut som en människa igen ska jag faktiskt ta tag i lite skolarbeten! Ciao ciao!


3 mars.

Tjena! Har nu kommit hem från en helgrym kryssning! Har haft de galet bra, världens drag på båten var det också! Träffa massa sköna människor och bara hade det allmänt asrbra! Riktigt nöjd med denna kryssning. Men är då lite trött idag, så ska ta och sleepa nu, så lägger jag upp de få bilder jag tog igår ;)! Over and out.

Jag tacka nej.

Hejsan, vill börja med att berätta att jag nu tackat nej till praktikplatsen i Estland. Jag ska satsa på ett jobb istället! Hade varit grymt kul och verkligen en upplevelse och lära för livet, men jag måste hitta ett jobb. Detta funkar inte längre.

Igår hade jag en grymt härlig, rolig och bara en bra dag med Emma Snäll! Var så sjukt länge sen hon och jag bara sågs. Vi började dagen tidigt, med simning, tanken var att vi skulle på vatten gympan men vi fick lite dålig info, kom till simhallen så visade det sig att vatten gympan var flyttad till tidigare. Så vi tänkte, "äh, vi får väl ta och simma bara lite då", vilket vart ett bra val, har ju träningsverk nu! Vi simma i ungefär en timme, och det känns! Men det är bra att de känns, allt för länge sen. Sen efteråt åkte vi förbi mig en sväng sen åkte vi hem till Emma och käka lunch. Sen gjorde vi i ordning oss lite och slog på "i rymden finns inga känslor", helt okej film tyckte jag. Sen så fick Emma och jag ett litet ryck, så vi gick ner på stan och tog en fika! Jag slog till på en latte och äppelpaj, Emma körde på juice och blåbärspaj ;) mums! Vi satt där på fiket en bra stund och prata om allt mellan himel och jord! Efter det gick vi hem till Emma igen, då var det middagsdags, så Emma gjorde i ordning thai. När vi käkat kom vi på att Emma måste lämna tillbaka filmen hon lånat, så då åkte vi iväg och lämna den. När vi kom tillbaka igen satt vi inne på sf och kika på vad för filmer som gick på bio. Så vi bestämde oss för att åka in till Heron och se på "Min låtsas fru", riktigt rolig film faktiskt!

Så såg vår dag ut, vilket var en riktigt bra dag som hon och jag inte haft på länge. Nu måste jag ta och packa, kryssning ikväll! WOHO, tagggaaa!

RSS 2.0