Hard work work!

Har varit på bodybike pass, kommit hem och fått i mig middag. Just nu kikar jag på CSI, sedan blir de mys till någon film med lillasyster! Tänkte slänga upp bilderna från i lördags, enjoy!


Här har ni mina snyggingar i dimman! ;)


Hahaha, älskar bilden! Lite för lång Therese ;) du hade ju rätt låga klackar ..


Johanna och jag! <3


Haha, ganska skön skylt .. man får var max två kvinnor samtidigt, men männen får vara hur många som helst?! ;)


Suddig bild, vet ej varför. Gör inte mina snyggingar rättvisa!
"I'm sexy and I know it"



19 december.

Hello! Äntligen är de snö på backen och träden, så fint! Inte sådär jätte mycket som de var förra året, men de ligger kvar ;) och är för de mesta vitt! De blir ju såklart slaskigt på bilvägarna och lite på gångvägarna. Men jag ser bara de vita!



Såhär fin ser vår gran ut på verandan, snöig och fin!

Har varit med Lucas i Farsta. Vi åkte vid elva tiden och jag kom hem strax efter två, så de vart en kort visit men vi fick ganska mycket gjort! Ikväll är de bodybike pass som väntar!

Chingeling!

Fjärde advent!

Hej allesammans! Idag har varit en seg och kort dag. Vart utgång igår! Hade riktigt kul, efter lite om och men så sluta vi på Avenyn och skaka loss! När jag kom hem så kom Lucas och hämta mig och vi kika på hans lillebrors Hockey match, umgicks lite. Imorgon tänkte vi gå på klappjakt i Farsta!

Nu under kvällen har jag och mamma och pappa haft en liten adventsfika, med glögg, pepparkakor och mögelost! Nu kikar jag på Beck och ska ge er den fjärdeadvetsrimmet!


Tänk om de kunde se ut såhär just nu!

När fjärde ljuset brinner
vi hämtar julegran
och alla barnen räknar
dan före dan före dopparedan

Godmorgon!

Godmorgon, idag är man uppe med tuppen på en lördag som denna! Jag ska börja jobba inne i stan kl 11, och slutar halvfem idag, så de är skönt att sluta tidigt! Brukar inte ha så långa dagar, men brukar börja sent och därav sluta sent. Så detta är nog skönare tycker jag!
Igår var jag på bodypump passet vid lunch tid, grymt pass! De är ju ett nytt program nu, och nu när man är van med den andra känns nästan den här jobbigare. Säkert lite inbillning också!
Sedan hjälpte jag mor min att handla lite. Sedan vart de en lugn hemma kväll, med hemma gjort pizza och dipp och grönsaker till kvällen!

Lite kul att snön äntligen faller! Dock inget som fastnar, de är ju blötsnö, men de ser i vilket fall som helst mysigare ut än spöregn och igår kväll hagla de. Nej riktigt snöfall vill jag ha! Men får nog vänta ett tag med de, den här vintern känns som om att den kommer bli snölös!


Såhär sitter man och surplar kaffe tills de är dags att gå och borsta tänderna!
Ikväll vankas de eventuellt utgång ;)! PUSS

15 december.

Godkväll! Gick bra att jobba idag och passet på gymmet gick sådär. Kände mig lite ur fokus. Men svettet rann så de gjorde sin träning för kroppen i vilket fall!
Här kommer bilderna på klapparna från igår kväll!

 

Denna fina ljushålla var från de presenter som vi köpt själva och sen delat ut! Den ser rätt grå ut på bilden, men den är lite lilaaktig och silvrig innuti, jätte fint!

 

 

Detta är en mangnet som alla fick förutom butikschefen, för de var från "henne", pengar som hon fått från företaget för att köpa något tills oss!

 

 

Ljushållare nr 2 är också från butikschefen som även alla andra tjejer fick! Jätte fin!

 

 

Detta är då som ni alla förstår en biobiljett ;) som vi alla fick från Global Blue, för att vi varit så duktiga med taxfree kunderna iår!

 

 

Och där var allt samlat! Nu verkar de inlägget bara visa "kolla vad vi fick" men jag vart superöverraskad av allt, de presenterna vi själva köpte och dela ut var allt jag "räkna" med. Så de var en glad överraskning allt annat, och på de hade vi hur trevligt som helst, vi vart lite tvunga och avsluta bara för att de vart så sent och nästan alla skulle upp tidigt och jobba. De var allt från mig ikväll ;)

Puss!


15 december.

Hej där ute! Har ätit frukost och skulle egentligen sitta på tåget just nu. Men de är singalfel på tåget, mellan Ösmo och Västerhaninge. Men som tur är så ska min mormor och morfar till Skärholmen idag, så dom är snälla och åker lite tidigare och släpper av mig och min mamma i Farsta, mamma ska nämligen till läkarn och skulle åka med samma tåg som mig. Men nog om tågfel, igår hade vi julkväll på jobbet! Vi tjejer som jobbar på Jerns på Kungsgatan hade en myskväll, jätte kul! Vi åt sushi, istället för julmat, låter skumt kanske men de är ju hur gott som helst och dessutom är de ju inte riktigt jul ännu ;). Så hade vi även en ostbricka till efterrätt på det! Och såklart en liten julklappsutdelning, alla hade köpt en present för ca 50kr och så dela vi ut de till varandra, bara blanda utan någon som helst ordning :) och jag själv fick en jätte fin ljushållare! Där trodde jag och säkert de flesta att de var klart med klappdelningen, men icke! Butikschefen hade även köpt en liten klapp till oss alla! Och vi fick även en liten uppskattning för att vi varit duktiga med taxfree! Men vad jag fick tänker jag inte avslöja nu, de kommer ikväll ihop med bilder ;)! Ska ta och klä på mig allderes strax och åka iväg mot Nacka, där jag ska jobba idag!
Puss!

13 december.

God kväll! Så var de redan Lucia kväll! Jag har inte gjort något speciellt Lucia aktigt idag, sov för länge så såg inte ens Lucia tåget som visas på ettan. Utan istället har jag åkt till gymmet vid lunch tid och körde bodybike, 45 minuters pass! Kändes otroligt skönt att köra igen, förra veckan var jag delvis slarvig och delvis kunde jag inte. Så de känns som att jag är back on track igen såattsäga ;)!

 

När man var liten så lussade man först hos dagmamman och sedan även hemma för föräldrarna, de positiva med att vara fyra syskon att de fanns mer än bara Lucia i våra tåg! ;)



Efter gymmet kallade jobbet, idag ända ute i Vällingby! Så var hemma rätt sent ikväll, så har mest kikat på tv och druckit te. Såg på Ghost Whisperer nu senast, följde alltid de förut. Gillar verkligen den serien, man behöver inte följa den till punkt och pricka, de är avslutande avsnitt varje gång!

 

Hon är så himla vacker, verkligen "natural beauty"!

Och med de säger jag godnatt och sov gott!


12 december.

Hello! Jag har varit riktigt kass på att skriva på senaste, i know. Men de blir så ibland, ibland hinner jag helt enkelt inte och ibland har jag inget vettigt att skriva om, så då är de bättre att spara energi på roliga inlägg ;) inte sant? Fast tanken är ju att försöka göra de ofta. Men ska försöka mitt bästa!

Helgen som har varit var riktigt bra, kul att träffa Lucas, var ett tag sen! Jobbade igår i Vällingby för första gången, rätt segt, men som tur är så hade även den butiken (liksom alla andra jag varit i) jätte trevlig personal så man hade någon man kunde småprata med när allt kändes för tråkigt! Hade till och med tid att stå och kika i spring kollektionen 2012, omg .. har redan hittat massa raringar! Ska bli spännande och se hur de ser ut irl ;)!

Sen så var de ju även redan tredje advent igår! Och när jag kom hem från vällingby drack jag te och åt pepparkakor med mögelost på, sedan såklart satt jag spikat framför Beck filmen som gick denna söndag! Tröttnar aldrig på dom! Och som lovat, här kommer även den tredje advents dikten!

När tredje ljuset brinner
vi juleklappar syr
och mamma bakar kakor
och har ett fasligt styr

Idag har jag varit med mamma i Farsta, följde med henne till läkarn och sedan kika vi runt på lite roligheter! Har blivit lite utav min och mammas grej nu på senaste, hon ska till läkarn och när vi ändå är där tar vi en fika och kikar på roliga saker i centrum ;)!
Efter Farsta åkte vi hem och åt lunch, sedan hade jag bara ett litet tag hemma innan jag skulle iväg igen och denna gång för att jobba. Så har denna helg och dag sett ut för mig, kanske inte de roligaste inlägget. Men jag ska försöka hålla mig till mig fast ändå göra de lite roligare så de inte blir allt för personligt :)!

 

Från i lördags, älskar mina korsörhängen som är från MQ!

PUSS


10 december.

Hello! Sitter i morgonrocken, har ätit frukost och duschat och tänkte se på Vampire Dirares som gick igår kväll, men de hade inte kommit in på tv:n ännu. Så de blev inget av de, så tog mig en extra kopp kaffe med lite pepparkakor och mögelost till. Men nu är de nog dags att göra i ordning mig de sista! Ha en trevlig lördag allesammans!

 

Efter jobbet ska Lucas plocka upp mig, han ska ändå lämna av hans mamma i stan vid den tiden. Sen skulle vi hänga lite under kvällen :)!


Head over heels.

Förutom julklappar till jul så är de mycket festligheter! Såväl som julfin så är de ju alltid partyklätt till nyår! Så jag tänkte lägga upp lite puddingar som jag skulle inte tacka nej till att strosa runt i på nyår, till den perfekta klänningen!

 

 

 

 

 

Så några favoriter ur dessa godingar?

Min personliga favorit är den första med nitar och stuss bak i hälen! ;) Yammie!


8 december.

Hello everybody! Igår hjälpte jag mamma att handla på förmiddagen, gick hem och åt lite lunch sedan åkte jag till Alexz! Och vi mös kvällen ut, hade jätte trevligt och mysigt! Hoppas de blir mer snart igen, inga hopp!

Idag var jag med mamma i Farsta, hon skulle först till läkarn, sedan skulle vi kika lite i centrum. Vi ska ha en julklappsutdelning med släkten och även på jobbet. Så jag hittade i alla fall den jag ska ha till jobbet! Även en extra julklapp till min lillasyster bara för att den passade henne så bra ;)!

Fina paketet till jobbet, fint inslaget va ;)? Köpte papper och snörerna idag!

 

Nu ikväll kommer Johanna och Lucas på fika, ska bli kul att träffa dom igen, var ett tag sen sist när de gäller dom båda! PUSS


6 december.

Hello! Har varit lite off, varför vet jag inte. Har bara inte tagit mig tiden helt enkelt. Kom på en sak, missade att lägga upp ett rim till andra advent, så jag kör en ikväll! ;)

När andra ljuset brinner
är snart lucia här
hon bjuder oss på kaffe
och bud om julen bär

Sådärja, sedan skulle jag gottgöra med ett roligare inlägg också hade jag lovat. Men dagen idag har inte varit så speciell, har latat mig mest, lite för att jag tyckte jag skulle passa på, kommer bli mer att göra framöver! Så då ska jag försöka ta mig tid till att göra roligare inlägg!
Strax ska jag fixa en kopp te, och så blir de såklart att kika på Desperate Housewives! Puss

 

Någon annan Desperate-nörd som har en favorit karaktär? Jag skulle nog inte kunna peka ut en .. alla har sina sidor som jag älskar, samtidigt som de finns sidor i alla som inte är så himla underbara. Men de är ju de som gör fruarna underbart jäkla bra, alla är bra på deras vis!


4 december.

Hello! Sitter och softar, gårdagen var en rätt så bra dag på jobbet, var ganska lite folk för en lördag så de är tur att man trivs med sina kollegor! Efter jobbet åkte jag till Handen där min bror plocka upp mig sedan åkte vi till torvalla för att plocka upp Mickis och sedan raka vägen hem. Min farbror hade anordnat en italienskafton, middag basserad på tryffel! Riktigt gott var de, jag har inte tyckt om doften på tryffeln, men smaken är en helt annan sak! Middagen resulterade riktigt bra, god mat och dryck med trevligt sällskap, sitter aldrig fel!

Idag fyller min kusin 24, så vi ska åka till henne på fika för att gratta henne. Efter de ska jag och Mickis till biltema på lite extraknäck, vi ska hjälpa till och inventera.

Roligare inlägg än så vart de inte idag, får väl gottgöra de till imorgon ;)! Puss!

Fredagsmys!

Mamma och Pärlan myser i vilket fall för fullt ;)


Jag gick från jobbet i tid idag, men t-banan var så många minuter på så jag hade inte en chans att hinna med mitt tåg, som tur var så fick jag tag i min farbror som är här just nu och han var snäll och vände för att plocka upp mig! Jätte skönt, så var hemma innan tåget som jag skulle hinna med kommit till ösmo. Min middag idag vart räkor, och mamma och pappa hade varit snälla och skala dem åt mig! Så de var bara plocka fram allt till och tugga i sig ;) mums! Imorgon ska man upp och jobba igen, så blir inte så sent ikväll. Godnatt!

2 december.

Hej hej hallå! Idag är de en arbetsdag för mig! Tack och lov för de ;)!
Igår tänkte jag gå på cirkelträningen först, sen när jag vakna kände jag att de inte skulle vara sån smart idé. Jag började nämligen känna mig lite småsjuk, så istället har jag tagit tablett morgon och kväll för att undvika att de ska bryta ut helt och ser till att jag orkar jobba!

Bion igår var jätte bra, verkligen nöjd med filmen! Och riktigt mysigt att träffa Jessica igen, hoppas bara de blir snart igen! Men nu ska jag ta och göra mig i ordning så jag kan ta de lite lugnt innan jag måste gå till tåget!
PUSS!


1 december.

Hejsan allesammans! Någon som sett första avsnittet på julkalendern? Jag har inte, vet inte om jag hinner se ikväll. Men om jag gör de, då ska jag nog ta mig en titt! Kommer nog inte följa de, men vill i alla fall se vad de handlar om och om de känns som en bra julkalender. Jag minns ju klassikerna från min tid, vet inte om jag är för gammal men tycker de bara blivit sämre med åren .. i vilket fall som helst de senaste. Mysteriet på Greveholm är ju en sådan julkalender som aldrig kommer försvinna ur minnet, undra om de kan komma en sådan riktigt bra igen! Eller som Pellesvanslös och Dieselråttor & sjömansmöss, dessa är mer gjorda för barn i alla åldrar, tycker jag alltså!

Dagen idag har jag mest tagit de lugnt hemma, och just nu står jag med handduken kvar på huvudet, har precis duschat, ska fixa mig och äta middag. För ikväll ska jag möta upp Jessica och gå på bio! Vi tänkte se In Time, på söder! Ska bli kul att se tösen igen och sen är de alltid mysigt med bio! Puss


RSS 2.0