Gott slut och gott nytt allesammans!

Tja, då var dagen här. Nyårsafton, som jag har haft lite fasa inför iår. Delvis för att jag ville så mycket med nyår, ville vara med alla och ville göra allt, men sen när det närma sig och man verkligen skulle börja bestämma lite seriöst så visste ingen vad som fanns och göra. Så nu några dagar inpå så fick jag i alla fall bekräftat att den ena festen som jag kanske kunde hänga med på att kanske gick över till ett ja! Så det kändes kanon när man faktiskt fixat klänning och så! Igår fixade Natta mina naglar också, jag tror att jag vet hur jag ska göra med håret, vi har massa släkt och vänner som ska äta här ikväll och sen blir det fest, jag tror att jag är redo för att fira det nya året! ;)

Mina fina naglar, made by Natta.

Gott slut och gott nytt!


Grattis älskade mamma! <3

Idag fyller min fina mamma år, grattis mammi! <3

Mickis och mamma, love u! <3


Shopping och mys med Therese!

Tja, igår var jag ju som sagt inne i stan med Mickis, Bella och Lisa. Sedan stötte vi även på Felicia som hängde på oss, mötte även Therese också, fast hon gick vidare med sin syster. Så vad köpte jag då? Tanken var att hitta en klänning till nyår, men de jag hade köpt till en början var en bh och en mössa. Sedan ville jag kika på en sak på gina tricot innan vi gick och åt, då hittade jag ett par shorts som jag spanat in ett litet tag som jag kände att jag var lite tvungen att köpa, och så hittade jag även en klänning på gina! Så det vart en klänning till slut. Efter vi hade ätit nere på Kungshallen så gick vi en sista sväng förbi Cubus på drottninggatan, för jag skulle byta mina svarta jeans som hade gått sönder i gylfen. Det gick väldigt bra och så hitta vi även lite annat kul att kika på, såg även en snygg klännig där också, men då fick jag häjda mig eftersom jag redan köpt en. Får bli en annan gång kanske, om det finns kvar vill säga. Sen när jag kom hem så dumpa jag i princip bara grejerna sen tog jag med mig lite sköna kläder och åkte hem till Therese. Vi köpte chips, gurka och morötter med dipp, så jäkla gott! Sen kika vi på två filmer under kvällen, tanken var att vi skulle titta på Paranomal Activity 2, men den fanns ingenstanns att ladda ner.
Och idag innan jag åkte hem så solade jag och Therese, fan vad skönt det var! Så jäkla länge sen, hade egentligen velat sola en gång till innan nyår, men men. Strunt samma. Nu ska jag väl ta och göra lite nytta, fixa lite på övervåningen och så.
Over and out.





Brun, brunare .. svart?

Tja, idag har jag träffat Lucas, och han var snäll och följde med mig till Nynäs. Skulle ner och lämna in min jacka och var snäll och tog mammas också, till skomakarn, måste byta min dragkedja. Min mamma har haft massa problem  men den, och nu börjar min också. Så kan inte använda den längre. Så då var de dax att få den fixad. Så ska hämta dom igen på torsdag, ska bli skönt att kunna stänga min jacka igen! Men när vi kom ner till nynäs hade han lunch stängt, så jag och Lucas gick och åt lunch vi med. Sen drog vi dit igen för att lämna jackorna. Sedan kika vi runt lite, sen kom Mickis till Nynäs också. Hon hade tid hos sjukgymnasten och jag hade lovat att följa med, så vi kika runt lite först, sedan gick Lucas till bussen och Mickis och jag upp till sjukhuset. Sen när vi var klara där så svängde jag in på Lindex för att köpa hårfärg, det vart en mörkbrun. Pappa hjälpte mig att färga sen när jag kom hem, men det ser nästan svart ut :O men jag antar att jag vänjer mig och att det ljusnar lite. Men nu har jag inte tid att skriva mera, tittar på "Pirates Of the Caribbean - A dead Man's Chest" asbra! Imorgon blir det stan, men Mickis, Bella och Lisa. Ching!

Annandagen.

Tja, hade riktigt trevligt igår! Kom lite fler folk efter vi ätit, så vi körde lite lappleken. Hade riktigt kul! Och kvällen vart lång ;) så idag är det varit bara degdag! Kollat på film efter film, hihi ;) skönt att göra så ibland. Orkar inte göra något idag, men är ändå sugen på utgång. Får se hur det blir. Velar bara just nu. Men ska ta och äta lite mat och tänka på saken ;) ciao ciao!

Christmas day.

Hej alla glada och God Jul ännu en gång! Jag har fixat lite grejer denna morgon på datan, så jag har inte gjort så mycket speciellt just idag. Men ska ta och äta lite lunch allderes strax och sen i eftermiddag kommer syskonen hem igen och det blir en god middag med hela familjen plus Davids tjej Alex och Broman som är Nattas pojkvän. Ska bli mycket trevligt!
Igår då, julafton. En riktigt bra Julafton, bätte en förväntat! Vi brukar i vanliga fall fira med mormor och morfar, men dom är i sälen iår, så det vart vi familjen sjävla, och Natta fira hos Broman igår (därför "firar" vi lite ikväll också här hemma). Men morgonen börja med julfrukost med hela familjen, då var även Natta med. Då är det tomtegröt, röd ost och skivad leverpastej som gäller! När frukosten var avdukad och Natta skulle strax åka hem till Broman så tänkte vi att Natta kunde få sina julklappar innan hon åkte, men Mickis var så otålig så hon tyckte att alla skulle öppna samtidigt, och så vart det! Och jag vart jätte nöjd med mina, måste ringa och tacka mormor och morfar, borde väl ha gjort det igår. Men de är nog ingen fara. Sedan så fixade alla i ordning lite hemma, duka upp bordet, sen såg till att man själv var klar. Sen till Kalle Anka duka vi upp lite fika och direkt efter Kalle så gjorde vi i ordning maten och satt oss till bords lagom till middags tid. Och fy vad julmat är gott, vart allders för mätt! Så jag följde med mamma och pappa ut med hunden för lite frisk luft! Sen när vi kom hem så lekte vi lite, vi körde en liten sväng med charader och efter det spela vi plump! Sen vart David lite rastlös och längtas full så han åkte hem till Alex som var inne i stan hos sin mor. Så då slog vi på TV:n och titta på "Tomten är far till alla barnen" Sjukt rolig film, tröttnar nog aldrig, haha! Sen efter filmen var klockan läggdags.
Så så har min Julafton sett ut. Lägger upp lite bilder, sen ska jag ta och göra annat än att sitta här ;)!



Pärlan kom upp och mös med mig och Mickis på morgonen! :)



Fikat till Kalle Anka ;)



Min outfit för kvällen



Syskonen (förutom Natta dåra)



Lillasyster <3



Dom växer så fort småsyskon!



Halebop, AHA!


Dan före dopparedan.

Då var det redan den 23:e december. Inte mycket av året kvar och jag fyller år om precis en månad.
Idag har jag och Mickis städat hemma och mamma och pappa åkte iväg till Haninge direkt efter frukosten. Så vi var ensamma hela förmiddagen, sedan kom Jonas, Johanna och Johanna förbi och plocka upp mig och Mickis så åkte vi till nynäs allesammans. Vi kika runt och jag lämna in ett cv på konditioriet, de sökte extra personal. Johanna och Jonas köpte lite julklappar sådär i sista minuten. Sen när vi kom hem så har vi setat och pratat och sånt. Nu fixar pappa och Mickis mat, och vi dunkar musik till det ;) blir lamm ikväll, mums! Så hungrig att magen skriker av uppror! Men imorgon blir det ingen data, Julafton är lite heligt så jag skriver nu, avslutet på adventsdikten och en julhälsning från mig!


När alla ljusen brinner
då blir det jättekul
med klapparna och tomtarna
som önskar oss GOD JUL!

God Jul allesammans, hoppas ni får en fin jul! <3



Morden i Sandhamn.

Tja, sitter och tittar på sista avsnittet av "Morden i Sandhamn" ganska bra serie faktiskt. Dagen iadg har varit lugn och skön, det var trevligt att Lucas kom förbi. Riktigt kul och se att han har det bra ändå och att det verkar gå bra för honom. Imorgon vet jag inte riktigt hur dagen ser ut, har sagt till Johanna att jag ska åka med henne och Jonas och julhandla och så har jag lovat mamma att hjälpa till med städningen hemma. Så får väl ta och städa lite innan jag åker iväg och sedan fixa lite när jag kommer hem sen också. Men imorgon på kvällen blir det i alla fall uppesittarkväll med familjen! Som alltid dagen innan julafton ;) fast när vi var mindre fick vi gå och lägga oss tidigare för att mamma och pappa skulle smussla med julklapparna, men nu är vi så pass stora att vi får vara uppe bäst vi vill, så får mamma och pappa smussla när dom får tid ;). Men ska kika vidare nu, over and out.

Klappat och klart.

Nu är mina julklappar inslagna, missade ju en igår! Den jag hade köpt till Mickis tidigare, så jag slog in den när jag kom hem efter avslutningen. Just nu är jag hundvakt åt Babsan, ungefär till fem tiden skulle Hampus hämta henne igen. Sedan skulle Lucas komma förbi idag, eftersom jag inte träffat honom sen han kom hem. Så det ska bli kul och få träffa honom igen! Ciao ciao!



Julshopping.

Tjena, idag var vi på Stockholms Tingsrätt och tittade på en rättegång. Riktigt intressant faktiskt, tittade på ett mål om misshandel. En man som hade misshandlat sin fru när han var alkoholpåverkad. Helt sjukt hur kvinnan tyckte att han inte borde straffas utan kunde komma hem, framför allt till jul. Hon måste vara skiträdd att det kommer bli problem när han kommer ut, att han kommer vara ännu mer arg osv. Sorligt att se. Domen blev i alla fall att han fick 10 månaders fängelse och betala skadestånd som jag var osäker på om det var 22 eller 25 tusen.
Efter rättegången åkte jag och Therese in till Centralen och julshoppade, eller jag julshoppade och Therese gjorde mit sällskap. Gick riktigt fort också, fortfarade än förväntat. Kanske för att jag gått runt och grott på vad jag ska köpa till familjen ;) så när vi var klara så skildes vi åt i stan, för jag hade lovat Natta att komma hem till henne och göra henne sällskap tills Broman kom hem. Och Therese åkte hem för att hon skulle fixa sina naglar så hon kunde inte följa med mig till Natta. Vi sju tiden drog vi från Broman och Natta hem till ösmo, för att Broman skulle träna så fick jag samtidigt skjust hem.
Så när jag hade kommit hem och fått i mig mat så slog jag in julklapparna. Så nu är det klappat och klart, hehe ;) och nu ska jag ta och tvätta bort sminket och gå och lägga mig. Imorgon är det avsluntning, vi börjar halv elva och ska samlas lite och äta lunch tillsammans, sen tror jag det inte blir så mycket mer än så. Sen är det äntligen jullov! God natt!


 

Fick en jätte stor och bra påse från gina tricot, fick plats med alla andra påsar där i. Lätt och bära också, hur bra som helst! ;)


I MISS YOU! <3


En dag senare.








Idag kom jag ju på att det var fjärde advent igår. Så jag och mamma tog ett litet adventsfika när jag kom hem från skolan, vi tände alla ljusen och tog fram pepparkakor med ädelost. Jag tog en kopp te till det och mamma tog sig en kopp kaffe. Så det var jätte mysigt, dock gick mammas telefon i ett, så vi hann prata lite grann i mellan bara, haha. Just nu dricker vi glögg till den nya serien "Morden i Sandhamn". Och nu, det utlovade rimmet. Enjoy!



När fjärde ljuset brinner
vi hämtar julegran
och alla barnen räknar
dan före dan före dopparedan

Nehepp.

Det vart inge bib-test för mig idag, pga strul på tågen och sen kom bussen skitsent som jag tänkte ta istället från vh. Fan vad kul det är med snö! Så var på gympan fem i tio istället för fem i halv tio. Kul kul. Var så instatt på att testa idag, sen har vi ju ett tillfälle till i januari. Men i alla fall, då hade jag fått provat och känna på, sedan kanske då förbättrat mig i januari, men men. Så sitter man här igen, väntar ut tiden tills rättskunskapen ska börja.
Juste, haha bra man är då! Glömde helt bort att det var fjärde advent igår! Så vi tände varken ljuset eller drack någon glögg, åt inte ens pepparkakor! Haha, aja mamma och jag har bestämt att vi får ta det ikväll ;) blir ett rim då också!
Ciao ciao!


Killers.

Sitter och lägger in bilderna från igår på datan. Igår vart det ingen discobowling, men vi åkte ner till Nynäs och gick till Bedarö Baren i alla fall. Hade sagt att det var onödiga pengar osv, men sen så hörde jag att ganska många jag kände skulle dit, plus att de vart lite sturl så det vart liksom en sista utväg. Men jag hade riktigt kul igår ändå! Så ska säga tack ännu en gång till Montis som drog ut mig ;)! Och såklart de galet trevliga sällskapet!
Idag har det varit slapp dag. Men har inte suttit hemma hela dagen ändå, var ändå uppe i vansta hallen och tittade på Bromans handbolls match. Sedan så gick jag mamma och Mickis och handla pizza på puben till middag ;) hehe, mumsigt att vara onyttig ibland! Sen efter maten tittade vi på "Killers" asbra, haha. Just nu tittar jag på "The day after tomorrow" som går på 4:an. Imorgon är det bib-test direkt på morgonen, lär ju gå bra .. hm. Får väl se.

18:e december.




Dagen idag har börjat ganska lugn, gick upp vid nio tiden och kom ner till köket så berätta mamma och pappa att det fanns en färdig skål mannagrynsgröt åt mig. Tog en kopp kaffe och värmde på gröten. Sedan innan lunch tid så duschade jag och följde jag med mamma och pappa upp till centrum och handla lite. Sen när vi kom hem åt vi lite lunch, jag tog ägg- och tonfiskröra på macka. Nu tänkte jag ta och måla naglarna och scana in några bilder till. Ciao ciao!

Fridaaaaay!

Fett skönt! Nu är det helg, sen är det bara två dagar plus en avsluningsdag kvar nästa vecka, sen är det jullov fram tills 11:e januari! Gaalet skönt. Just nu har jag lagt upp några bilder till på fb, lite bilder från barndomen, alltid lika härligt att se! Nu strax ska vi slå på en film ;)


 

 

 

 

 


Just nu.

Sitter jag och dricker lite kaffe och äter pepparkakor med ädelost på, med mammsen och Natta, fast hon ligger och sover på soffan ;). Idag börjar jag 20 över 12, eftersom Engelskan är inställd denna vecka, så det är riktigt skönt med en rejäl sovmorgon!
Tänkte egentligen skriva ett inlägg igår också, men det gick inge bra. Bloggs hemsida hade säkert någon överbelastning igår för när jag skulle logga in så var alla rubriker och allt uppraddat och så kom bilder och sånt i en rad, sedan så fanns det ingen ruta där man kunde skriva in sitt användar namn osv, helskumt. Aja, nu ska jag fortsätta fika på en stund innan det är dags att gå till tåget. Over and out.



A day off.

Tjena! Idag har jag bara gjort nytta, eller nästan i alla fall. Första jag gjorde efter frukosten var att göra i ornding hemma, sedan när jag ändå var igång fixade jag och städa i ordning mitt rum också. Sen kom mammas kompis och Nattas gudmor på fika. Så hon var här vid lunch och var kvar till kanske två tiden, för då var mamma, Mickis och Natta tvungna att åka iväg, mamma och Mickis skulle till sjukhuset, Mickis hade återbesök idag. Natta skulle ändå till Haninge med Elisabeth så de åkte tillsammans allihopa. Så då fick jag lite lugn och ro för mig själv att slipa på min svenska uppgift. Kanske ska förklara varför jag var hemma idag också. Det är så att jag brukar vanligtvis ha engelska och svenska på morgonen, fram till elva, sedan slutar jag på onsdagar. Men idag så var engelska lektionen inställd, den är inställd hela veckan så det är sovmorgon på fredag också, skönt! Men i alla fall, då frågade jag min svenska lärare om det var okej om jag jobbade hemma istället för att komma till skolan och det gick bra, eftersom det är en skrivuppgift som jag är princip klar med så kunde likabra göra det sista hemma. Så när jag kände mig klar så drog jag på mig massa kläder och gick ut och gick stavgång! Riktigt skönt måste jag säga, har varit ganska stilla under hela praktikperioden, har inte haft ork och lust till att träna när man är hemma vid halv sju tiden på kvällen. Sedan har jag bara några dagar att väcka min kondition till liv igen innan bib-testet, som ska göras på måndag, fyfan alltså. Hatar sådana test, känns så formellt och dömmande. Aja, ska göra mitt bästa och hoppas att det räcker.
Just nu ska jag ta och duscha och scana in lite bilder till på datan ;) Ciao ciao!

Lucia

Sitter och tittar på Lucia på ettan. Det gick lite imorse också, men nu är det en hel timme, plus lite artister som sjunger jullåtar imellan. Jätte mysigt att titta på! Dricker en kopp te till detta, har varit jätte konstig idag, har känt mig svettig vissa stunder och just nu är jag jätte kall! Fryser som bara den! Men kanske är någon förkylning som inte brutit ut helt som spökar lite, känner lite i huvudet att det är något som trycker. Men ingen större fara än så. Tillbaka till Lucia firandet! Idag har det varit en helt vanlig skoldag, fast inte riktigt, vi fick faktiskt gratis kaffe/te från caféterian och så bjöd våra mentorer på lussekatter. Detta Lucia firandet som går på svt, är riktigt mysigt, som jag skrev innan så är det lite andra artister med plus att det är lite historie stunder imellan som berättar om Lucia och hur traditionen starta i Sverige. Riktigt intressant faktiskt, det är Lennart Jähkel som sitter och läser i dessa små klippen, riktigt kul att se honom seriös faktiskt! Sedan älskar jag trion med Sonja Aldén, Sanna Nilsen och Shirley Clamp! De hade ju någon julshow förra julen och släppt skiva och sånt tillsammans, de ger julsångerna en helt ny klang. Helt underbart att lyssna på! Så nu ska jag sluta skriva och kika vidare och bara mysa!


Tredje advent.

Jag har såklart inte glömt att det är tredje advent idag, vi har druckit två olika glögg ikväll. Ena var en typ vanlig smak fast med någon annan typ av sprit i tror jag det var, sedan så drack vi blossas 08 glögg, som har smak av blåbär! Så himla god! Men nu ska jag ta och packa kläder till imorgon, skolan börjar igen och måndagar startar med gympa. Godnatt!





När tredje ljuset brinner
vi juleklappar syr
och mamma bakar kakor
och har ett fasligt styr

Innan sista solstrålen försvinner.

Hallå där! Igår var jag först inne i Haninge med Therese, vi kika runt och jag köpte lite nödvändigheter, så jag är ganska nöjd i helhet, köpte inget onödigt för en gångs skull ;) sen när jag var hemma igen var det bara snabbt hem och vända för att sen gå upp till mormor och morfar, där vi hade det jätte trevligt, fick jätte god mat och vi hade jätte trevligt! Sedan så hade min mormor lovat mig att jag skulle få med mig massa foton hem att lägga i mitt baby album. Sedan så hade de hittat vår gamla videofilm från fjällen bland annat, mitt första år där! Jag fyllde två år och testa att stå på skidor för första gången! Hihi, riktigt kul att se och på den tiden var man ju rätt charmig också! Så vi skratta gott åt det!
Så idag har jag sysselsatt mig med till stor del att ta hand om en del av fotona och lagt in i albumet och så. Sedan vart jag tvungen att scana in lite bilder på datan och lägga upp också ;) älskar sådana riktigt gamla bilder! Så mysigt att kika på och tänka tillbaka! Men i alla fall, jag åt ganska sen lunch, sen vid halv tre tiden kände jag att jag var tvungen att gå ut i det fina vädret, kunde ju inte sitta inne hela dagen när solen för en gångs skull sken! Så jag drog med mig hunden ut för att känna på de sista solstrålarna för dagen innan de försvann bland träden. Riktigt härligt må jag säga! Nej nu blir det duschen! Peace.









Goddag!

Igår vann ju Jay, precis som jag trodde. Alltså jag gillade verkligen Minnah, men det går liksom inte att toppa Jay, han var en klar vinnare!
Idag dåra, ikväll ska vi äta middag hemma hos mormor och morfar! Morfar ska göra lammgryta! Mmm!! Älskar när morfar lagar mat, kommer blir riktigt gott och trevligt! Just nu sitter jag och väntar på ett livstecken från Therese, tanken var att vi skulle hinna ses innan jag skulle till mormor och morfar, men får väl se hur det blir med det ;) ska i alla fall ta och duscha nu. Over and out.

Grattis Korven!

Idag fyller lilla Oskar (min kusin) hela 6 år! Ett stort grattis till Oskar "Korven" Whalström! <3


Då var det sista dagen på praktiken idag, riktigt tråkigt tycker jag! Vill inte ha mer skola nu, kan vara lov direkt! Men ska ändå bli kul att träffa klassen igen! Fick en liten söt tackpresent från tjejerna på Jerns, en liten hush puppies hund som de har haft på deras kampang förut och ett presentkort som gäller på alla nilson groups butiker ;)! Ikväll är det ju Idol final, strax avgörs vinnaren, spännande!


9:e december.

Tja, sitter hemma hos Natta och Broman, och kikar på Criminal Minds. Tänkte att om jag sov här inatt får jag för det första sovmorgon, sedan så ska det bli askallt i natt och vara kallare imorgon under dagen också, ungefär -9 med ganska stark nordanvind. Vilket betyder att det kommer vara förseningar på tågen imorgon, förvånar mig rejält om det är inge strul, men men. Får ju sovmorgon ju ;D viktigaste! Nej, nu ska Natta få datan, så ska jag kika vidare på Criminal Minds! Over and out.

Jasså du.

Sitter och tittar på Jamie Oliver när han är i Stockholm! Älskar Jamie Oliver, han är så skön och riktigt duktig! Strax börjar Grey's, som är de sista för sesongen! Buhu! Och nu är det bara två dagar kvar på praktiken, helt sjukt att det snart gått tre veckor! Vart tog tiden vägen?
Förresten, sjukt fin morgon det var imorse! Tog en liten snabb bild när jag stod uppe på bron vid stationen. Solen sken senare också! Fast de höll dock inte i sig hela dagen, men man vart ju sjukt glad av att se solen liksom! Nej, kan inte skriva mer nu, ska fixa lite te innan Grey's börjar!


 


7:e december.

Tja, hade riktigt mysigt hos David igår, dock så sov jag inge bra. Bara för att Mickis och jag dela tecke och den delen jag sov på på bäddsoffan rörde sig, den satt liksom inte fast. Så kommer sova sjukt gott natt!
Var nere i nynäs en sväng efter maten med Mickis, Johanna och Martna. Vi åkte till Intersport, sen åkte vi förbi kvantum för Mickis var tvungen att fylla på sitt busskort, sen kom vi lagom hem till Desperate Housewives. Just nu tittar jag på Cougar Town, haha så underbart program alltså! Men nu orkar jag inte skriva mera, blir läggdags direkt efter Cougar, sleep tight!

Sleep-over!

Tja, skriver lite snabbt nu bara. Ska åka ner till nynäs, till toppstigen närmare bestämt! Min bror har flyttat till eget, innan bodde han med två vänner men nu bor han själv, fast med Alex såklart! Det är en andrahands lägenhet som han hyr av en vän, så han har lite möbler och sådant som ingår, så det är jätte bra på så kort varsel! Men nu i alla fall ska jag och Mickis ner och kika i hans nya lägenhet och även sova kvar där! Så vi ska få lite fika, lär ju kika på någon film också (om jag känner min bror rätt) så det blir mysigt!
Ciao ciao!

Ledig ledig ledig.

Tja, var ju som sagt ledig idag! Har varit riktigt skönt, började dagen med mannagrynsgröt till frukost, mums! Sedan satte jag igång med att fixa lite hemma, sen kom Elisabeth hit med Mio vid lunch tid, mamma skulle passa henne lite under dagen. Sedan så efter jag ätit lunch och duschat så gick jag och mamma en sväng med Mio och Pärlan. Riktigt skönt att gå ut idag, var inte så kallt, men när vi kom upp till kyrkan så börja det blåsa så då vart det lite kallare, men då började vi knata hemåt igen. Sen efter kanske en halvtimme kom Elisabeth igen för att hänta Mio, men hon bjöd på lite munkar först så fixa vi lite kaffe.
Nu ska pappa och mamma börja med maten allderes strax, så jag tänkte hjälpa dom. Vi ska göra en kycklisallad till middag, så det ska bli smarrigt!



Hon kan vara rätt mysig när hon lägger den sidan till ;)

2:a advent.

Nu är det andra advent och det andra ljuset har tänds! Så mysigt, sitter och dricker glögg med russin och mandlar och äter lite pepparkakor! Strax börjar en film på en av tv1000 kanalerna, det är "Änglar och Demoner" någon typ av fortsättning på "Da Vinci Koden".


 

 

När andra ljuset brinner
är snart lucia här
hon bjuder oss på kaffe
och bud om julen bär.

Soffliggar-dag.

Tja, har bara degat idag. Sov till ungefär tio, gick upp och åt frukost i lugn och ro, satte mig i soffan med datan ett litet tag, titta på tv ett tag och nu sitter jag här igen. Tittar just nu på "Så mycket bättre" på tv4 anytime, så underbart program och så härligt och se att dessa kända människor är helt vanliga ändå. Få veta mer om dom och deras liv, ganska intressant.
Imorgon har jag studie dag! Så jag är ledig från praktiken. Eftersom jag bara degat idag är jag jätte sugen på att typ åka in till haninge eller farsta och bara gå runt och kika lite. Eller kanske ta och göra lite nytta hemma? Ah, får se hur det blir, kanske lite både och ;)! Nu ska jag fortsätta kika vidare på programmet, Ciao ciao!



It's a beautiful day.

Tja, gårdagen var en riktigt trevlig dag! Efter praktiken så kom man hem till att Mickis stod och laga mat för full rulle i köket! Hon skulle göra en tre rättersmiddag åt oss igår, vilket vart en succé! Jätte god och annorlunda förrätt, varmrätten var också bara helt njutbar och efterrätten var pricken över i:et! Efter den jätte goda middagen så åkte jag ner till Emma S i nynäs, så hängde vi hos henne lite innan vi drog till bowlinghallen. När vi väl var där så delade vi upp oss fyra på en bana och fem på den andra, jag spelade med Emma, Thomas och Dennis, jag kan ju säga att jag i alla fall inte kom sist igår, inledde med en strike ;) visserligen gjorde jag några tabbar där på mitten, men i det stora hela gjorde jag riktigt bra ifrån mig, haha. Brukar egentligen vara helt värdelös, så det var jätte kul! Helt underbart sällskap också! Sen hängde jag på David, Alex, Jannica och Lill Apan, hem till David, där David och Alex gick och la sig typ direkt, jag Jannica och Lill Apan satt uppe och snacka till tre, sen fick jag nog och gick och la mig på soffan ;)! Så summerat så var gårdagen inte så tokig fredagkväll alls!
Idag så blir det tjejkväll, yey :D ska när som helst gå och möta Emmis vid tåget sen ska vi upp till ica där Johanna och Martina befinner sig, så ska vi handla lite mat sen hem till Johanna och laga till och äta såklart ;) och bara ha allmänt trevligt och mysigt! Hihi, ha det så trevligt ikväll people!


 

En mysig och solig bild från när jag var på väg hem imorse!


2 december.

Tja, sitter och är jätte fin om naglarna, såhär lagom till helgen ;) imorgon är det ju fredag, tjoho! Känns som om att detta kommer bli en bra helg trots allt! Imorgon har vi lite småplaner på att åka iväg till bowling hallen ett gäng och boka upp några banor och köra en timme! Sen på lördag så prata Johanna om att vi tjejer som var på dalarö skulle se till att ses hemma hos henne dåra ;)! Så det låter supermysigt/roligt! Hoppas verkligen att det blir av!
Just nu som sagt då så har Natta gjort mina naglar fina för helgen ;) hehe, så slänger upp lite bilder på hur det ser ut!


 

 

Nöjd tjej, men nu är det dags för sängen ;) peace out!


Jahapp.

Tja, sitter i soffan och har precis fixat lite grejer. Har även lagt upp en skitrolig video på Mickis på Facebook ;) hahah, shit vad kul det var! Galen kvinna det där!
Idag fick jag veta att jag tydligen skulle åka med grabbarna till Jessicas landställe, vi skulle dragit dit i två bilar ett gäng för att bara ha galet skönt/kul, men nu blev det tydligen inget alls. Någon kunde inte vilket ledde till att några hoppa av vilket ledde till att ingen kunda åka. Men men, finns väl inget att göra åt det nu. Tråkigt bara, men får se till att hitta på något annat kul i helgen ;)!
Nu blir det till att fixa en kopp te och kika på Grey's Anatomy! Peace!





Praktikaaaanten ;)

RSS 2.0