31 juli.

Måste bara inleda med att säga god damn är de redan augusti imorgon! Juli månad har gått riktigt fort tycker jag! Men de sägs att de fina vädret ska komma nu, så man får väl hålla tummarna, ;) men jag ska ju jobba rätt mycket i veckan så ska väl inte hålla dem allt för hårt!

Helgen som har varit har sett ut som sådan, i fredags efter jobbet åkte jag till lägenheten för att hämta alla mina grejer och vart hämtad av Broman som var snäll och körde hem mig och grejerna till Ösmo. Så nu är man på hemmaplan igen! I alla fall, sen när jag kom hem så softa jag och prata strunt med mamma och pappa på verandan tills jag kom på "shit måste göra i ordning mig" så jag sprang upp på övervåningen och leta fram kläder att sätta på mig och sminka på mig lite grann. Sen rusa jag iväg, mötte upp Johanna och Linnéa, som tur var så var man inte den ända som var lite sent iväg ;). Vi gick då tillsammans hem till Amanda och Martina där de var en "sista" middag med de närmsta innan Amanda drar till USA (hon drar den 5:e, alltså fredag som kommer). Lite senare mot kvällen gick vi till tåget och åkte ner till Nynäs, drog ner till Freja och satt där med massa annat folk som även kom dit. Drack och hade de så trevligt som de kan bli! Fick bli sista tåget hem, var ju en dag efter att tänka på.

Upp och jobba på lördagen var de som gällde, som tur var behövde jag inte åka tidigare än kvart över nio. Jobba den seegaste dagen på länge, så när den äntligen var slut åkte jag raka vägen till Ristomta, ut till min farbror på middag. Där bjöds de på räkor och lax i dess olika tillagningar! Så himla roligt, precis vad jag sa till mamma och pappa att jag ville ha till middag ;). Så vi åt massa gott spela kubb och åt lite ost och kex på det! Bra ingredienser till en bra kväll helt enkelt!

Idag har jag gjort massa nytta hemma faktiskt! Har städat hela övervåningen och tvättat, har lite mer att tvätta. Fundera på att vara hurtig och ta mig ut och springa, tänkte försöka komma igång igen! Men får se hur långt jag hinner mer allt hemma för sen kommer Jessica hit efter hon jobbat, så ska bli trevligt att träffa henne en stund. Sen blir de nog rätt tidigt i säng för upp riktigt tidigt imorgon .. ska jobba inte bara på Jerns utan även med blommorna denna vecka, yey .. men överlever nog!


Har målat mina naglar i en klarblå färg, kan inte bestämma mig om de är snyggt eller inte .. hmm.


Let's get lost.

Hello! Har bara latat mig idag, sov hos Jessica inatt efter vår ute kväll! Therese haka även på så vi var vääärsta trion, jag eller Giiiiinaaa, Pocahontas och Jack Sparrow ;)! Kunde liksom inte bli bättre! Vi starta på Hellströms och skulle fortsätta till Collage, men vi hamna på Rosé i stället och hängde lite med Ola Rapace! Hehe ;)

Efter jag blandat ihop min middag, som blev en pasta sallad som jag blanda ihop med typ allt gott jag kunde hitta. Så tog jag och städa i ordning lägenheten, min farbror kommer hem imorgon ikväll så de blir till att åka hem imorgon efter jobbet. Skulle ändå hem imorgon, men nu lär jag inte återvända hit någongång snart.

Just nu kikar jag på Eclipse som går på tv1000 och äter lite ost och kex som vart kvar från middagen med tjejerna. Puss!














Tjejerna från igår och min goda pastasallad ;)!

26 juli.

Tja! Sitter man här mätt och belåten med myssällskap från tjejerna! Imorgon ska man jobba mellan 10-15, sen hem och äta och fixa sig, för imorgon blir det utgååång! Woho, har inte varit ute på stan på ett bra tag. Känner att jag är värd det! ;)

Dagen i Nacka gick jätte bra, kände att jag gjorde en bra insats!

Peace out.

Godmorgon!

Godmorgon! Sitter och äter frukost just nu, börjar känna mig lite nervös för att jobba på en butik jag aldrig varit på förut! Men de går nog bra! Efter jobbet ska jag hem och sedan in till stan för att möta upp Johanna, hon ville kika runt lite innan vi drog oss upp hit igen, även Amanda, Martina och Emma kommer hit ikväll! Vi ska ha en liten middag tillsammans, så de blir mys! :) Ciao ciao!

25 juli.

Tja! Efter jag jobbat idag så tog jag och köpte mig ett par nya svarta jeans, sedan även lite annat smått och gott. Sen köpte jag lite matgrejer till lägenheten innan jag åkte hem och fixa mat.

Imorgon ska jag jobba i Nacka, ska bli lite spännande, helt nytt ställe! Och helt nytt lager och folk. Så ska bli intressant och lärorikt!

Nej nu ska jag skratta till 2 and 1/2 men och mumsa på lite naturgodis! Hehe ;) PUSS

Where have you been girl?

Tja! Ja, de kan man allt fråga sig, vart har jag hållt hus på senaste tiden? Jag har hållt till i Nacka och stan, har jobbat på Kungsgatan och sovit i min farbrors lägenhet i Nacka. Har varit rikgit skönt, jätte nära till jobbet!

Sen kan jag säga att Harry Potter var gryyyymt bra! SATAN vad bra den var! Helt sjukt!! Kan inte fatta att de är slut heller!


Sen så har jag inte bara jobbat i veckan, utan jag har faktiskt fått besök! Först av Mickis och Lisa, sista gången man fick träffa Mickis innan hon drog till Italien. Så dom var där mellan tisdag och onsdag, sen efter jobbet på onsdag kom Martina till mig! Och även hon sov kvar, så de var jätte mysigt. Sen i torsdags undra Therese om jag ville med till Entourage och se Mohombi, som skulle spela, så jag tänkte varför inte. Men vi kom iväg sent så de vart lite flopp, var sjukt mycket folk och kön rörde sig knappt. Så vi sket i de, tog oss en cider på Friday's innan vi åkte till lägenheten och sov där. I fredags skulle jag egentligen vara ledig, men de ringde under dagen på torsdagen och fråga om jag kunde hjälpa dem i en annan butik på Kungsgatan så jag tänkte varför inte. Sen bar de av hem till Ösmo igen! Jobbade igår och efter jobbet åkte jag hem och åt och duscha, sen åkte vi ner till Nynäs, Emma hade goawayparty nere på lövet, sen så började folk dra så vi drog oss ner till Freja där vi hamna tills de stängde, jag Amanda och Emelie, Kim och Martina ville inte dit så de drog hem då. En rolig ute kväll i nynäs vart de helt enkelt!


Idag så latar jag mig bara ;) jag och Jessica skulle höras av idag, så får se hur dagen slutar! Men hur som helst ska jag sova i lägenheten inatt, ska jobba imorgon. Men denna gång åker datan med ;) hehe.


Later!

Bilder från allsång.

Tjena, har sett på den femte Harry Potter precis, täntke se den sjätte efter maten och imorgon blir de part 1 innan de är dags för att se part 2 på fredag!

Men de var inte de jag hade tänkt att skriva om i detta inlägg, utan jag skulle slänga upp de bilder jag tog från allsången igår!


 

 

 

 

 

Tyckte de var lite coolt av Amarillo att ha ett linne med Veronica Maggio på!

 

 

 

 

De var bildresultaten av en riktigt bra kväll! ;)


13 juli.

Tjaa! Sjukt rolig och bra allsång igår, Maggio och Amarillo kan liksom inte slå fel ;)! Sara Varga är ju också riktigt bra, sen är de ju aldrig fel att få se ögongodiset själv Måns!
Efter allsången så visade de sig att de var gratis inträde på grönan! Synd att man inte hade pengar, då hade de bara varit att köpa åkband och köra tills stängning! Men vi gick i alla fall in, Therese och Ida åkte pop-expressen, haha tydligen en favorit ;P!


Idag då, kom tillbaka till ösmo strax efter ett tiden och har sedan fikat lite med mamma och pappa på verandan, sedan kika jag på allsångs progammet och kollade om jag syntes till, de var rätt lätt att veta vart i havet av människor man skulle kolla efter oss, de var nämligen två tjejer med rosa fjädergrejer på huvudet och en vit skylt som de stod "<3 måns <3 mums - mums" på, så man såg ens händer och huvud sticka fram lite då och då.


Nu tänkte jag faktiskt kika på film, måste ladda upp för "Harry Potter and the deathly hallows part 2" som ska ses på bio på fredag med Mickis och Lisa! Så tänkte se de tre sista nu innan, delvis för att dom är så jäkla bra och delvis för att färska upp minnet ;)!

Have the whole world gone mad?

Tja! Har fräschat till mig och packat väskan, ska slänga ner de sista sen bär de av in till stan! Ska in till farbrors lägenhet, dumpa grejer, tänkte sova där inatt, sen möta upp Therese och Ida, för att ta oss in till skansen, ikväll blir det ALLSÅNG! Några andra sötisar kommer även in efter de slutat jobba ;)! Kommer bli en bra dag idag! PUSS

The red carpet.

Hello, var bara tvugen att berätta en liten rolig sak! Idag när de börja dra sig ihop för att åka hem så upptäckte vi tjejer på Jerns att de låg en röd matta utanför butiken! Visa sig att den gick nästan över hela Kungsgatan, såg i alla fall ut som att de höll på att bygga vidare hela vägen, haha. Kanske för att sista Harry Potter har premiär på onsdag, Saga bio ligger ju allderes intill. Hmm .. man gick hem fint i vilket fall!



11 juli.

Tja! Sitter och väntar på syster och Lisa på att de ska springa klart, sen blir de middag. Är egentligen inte speciellt sugen på mat direkt, en sallad hade suttit fint, aja. Ska inte klaga, dom fixar maten iaf ;). Men något jag kan klaga på är mina fötter! Fysatan vad ont jag har! Fattar inte, jag har gått och stått ganska mycket på senaste, borde vara van!? Men mina cpfötter har lidit igenom halva dagen :( har skitont! Plus att man är sådär lagom trött också, känns kul. Nej, ska inte sitta här och kaga sönder ett inlägg. Tänkte bara dela med mig lite av min dag ;).

Kaaanske, blir allsång imorgon ;) hoppas på att vädret håller sig fint så blir de det! Är skitsugen verkligen!


 

Beskriver min känsla lite.


Jag hoppas att de skriver idiot på ditt pass och att ditt bästa ligg blir en mask.

Tjena, då var man hemma igen! Eller var hemma en sväng igår också, men hade sällskap då så ville inte sitta och skriva då. Helgen har varit bra, vart att jag sov i lägenheten även mellan lördag och söndag. Superskööönt! Eftersom tågen bara går en gång i timmen på helgen numera. Nu är de sista veckorna med blommorna, sen kommer jag bosätta mig där tills min farbror kommer tillbaka!

Nu väntar jag på Mickis och Lisa, vi tänkte kika på Harry Potter. Imorgon blir de upp tidigt, jobba med blommorna först sen in till stan. XOXO

Call your girlfriend, say it's time to have the talk.

Tjena! Sitter och är rätt så mätt och belåten, ska nog ta en powernap på de! Har jobbat med blommorna på morgonen och börjar fyra på Jerns. Så har lite tid imellan nu, rätt skönt. Ikväll ska jag inte sova hemma, utan tänkte sova i lägenheten som jag "passar" och får låna av min farbror ;) är hemma hos honom på 20 minuter! Så de blir sovmorgon imorgon också, börjar 11. Så de kommer bli nice, lite tid för sig själv också!



7 juli.

Tjena, har jobbat på Extra och Konsum på morgonen, var hemma vid halv elva gick i princip in i duschen direkt, åt lite lunch där på och om en liten stund ska jag börja gå till tåget. Ska jobba vidare, inne på Jerns. Tre till sju, morgondagen ser ungefär likadan ut. Fast efter jobbet imorgon ska jag åka till min farbrors lägenhet istället ;) börjar 11 på lördag.

Men ska väl sätta på mig jeans och göra de sista innan jag måste gå, ciao ciao!

Det blev en dag på stranden.

Tjena, började dagen ganska tidigt åkte iväg till min farbror och fick en liten genomgång vad som behövs vetas innan jag fick nycklarna. Så nu "har" jag en lägenhet precis utanför stan som jag kan bo i när jag börjar jobba mera på Jerns, och då får testa på hur livet funkar ensam.

Sen åkte jag iaf ner till Nynäs med Therese, vi åkte ut på lövhagen för att sola och bada. Superskönt! Nu är de strax mat och imorgon är de jobb igen, Ciao!

Today I don't feel like doing anything.

Tjena, har kommit hem från fika uppe i Sockelstugan med föräldrarna, farbrorn, morbrorn plus tre av hans barn. Efter de så gick vi en sväng upp till centrum och handla lite. Nu sitter man hemma på soffan. Har bara jobbat med blommorna imorse, så nu känner jag att jag är värd att göra ingenting! Imorgon är man helledig, inga blommor och inge jobb på Jerns, så ska väl ta och leta upp någon som vill hitta på något med mig ;)! Men som sagt, idag är jag lazy. XOXO

No strings attached.

Tjena, vart en lång dag idag. Var både på Coop Extra och Konsum och fixade med blommorna, sedan raka vägen in till stan för att jobba på Jerns. Så de är en trött Gina som nu ligger i sängen och ska slå på en film för att sedan sussa sött! Filmen jag ska se blir:


Bilder från gårdagen.

Har nu kommit hem från jobbet, tycker pappa ska ta och fixa maten nu (a) lite hungrig är jag ju. Har gått bra, hade bättre säljsnitt en den andra tjejen som jobba idag ;) hihi.

Tänkte passa på att lägga upp bilderna som togs igår när jag och Mickis var och bada!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


3 juli.

Hello! Sitter och ska måla naglarna så de ser lite fräschare ut. Ska nämligen in till Jerns och jobba idag!

Gårdagen var en toppen dag från början till slut! Började med då att jag handla med mamma och pappa, sedan när vi kom tillbaka fixade jag och Mickis lunch mackor och packa badkläderna sedan tog vi cyklarna och drog ner till Nynäs och tog oss ut på lövhagen för att bada! Fysatan vad skönt de var, en helt annan luft där ute! Sedan när de var dags att dra sig tillbaka tog vi oss en glass på vägen till tåget, och sedan var de raka vägen hem för att mixa ihop min sallad och packa ihop nästa väska, de var nämligen grillning och vollyboll som vänta hos fru Larsson! Fick lite problem med grillen dock, men två timmar senare tog mitt tålamod slut, jag stekte mitt kött ist och de vart lika gott ändå! När alla väl fått i sig mat var de dags för vollybollen! Mitt lag var oslagbara fram till finalen, lite surt men de spelar ingen roll. Hade kul ändå ;)! Sedan drog jag mig hemmåt strax efter tolv, var ju tvungen och tänka på att de fanns en morgon dag också, speciellt eftersom att jag ska jobba!

Ska väl slänga i mig lite fil innan jag drar också, har kort dag idag så blir nog ingen rast till att äta. Smell you later!

Chest to chest, Nose to nose, Palm to palm, We were always just that close.

Hello, gårdagen var väldigt händelserik måste jag säga. På morgonen jobbade jag med blommorna, sedan kom jag hem och fika lite med mammi, innan jag gjorde mig i ordning och åkte in till stan. Tanken var att Cissi skulle hänga med mig och äta lunch med Johanna och Martina, men de vart inte så för de strula i stallet för henne så hon hann inte. Så jag åkte och mötte upp Johanna och Martina själv, vi åt lunch alla tre på ett mysigt ställe på söder. Prata massa strunt och sånt ;), sen så när de var dags för dom att återgå till arbetet kom Cissi lagom in till stan, så vi möttes upp och sedan åkte ut till slussen, där vi tog färjan över till djurgården, där vi tog en glass och satte oss i vind och skugga! Sedan promenera vi in tillbaka till stan, och efter de så skildes vi åt, jag klev på tåget hem och hon t-banan och skulle iväg och möta sin vän.
När jag kom hem så satte jag mamma och pappa igång och fixade middagen. Vi skulle grilla allt vi åt, på menyn stod de, vildsvin, majskolvar, haluomiost, paprika och zuccini! Vi tog oss en liten fördrink under gillningen, lite skumpa! Sedan drack jag skumpan jag fick av Kasa med familj, på studenten, och den jag fick av mamma och pappa. Sen mös vi kvällen ut på verandan!
Nu ska jag ta och sätta lite fart, ta mig en dusch sen följa med mamma och pappa upp till centrum, känner att jag vill komma ut lite! Har inga planer för dagen men till kvällen blir de grillning och vollyboll hos Larsson!
PEACE.


RSS 2.0