jogging

Tjennaaa! Nu sitter jag här igen, tihi.
Efter plugget idag följde jag med Natta, Alexz och Therese upp till centrum. Jag Therese och Alexz sällskapade Natta när hon var hos frisören, sedan utnyttjade jag lite subway rabbat, hihi, och Therese Natta och Alexz körde chease burgare på donken :) sedan var de färd hemmåt. Nice bajs liksom.
När jag kom hem så efter en timme eller så var det middag. Sedan kanske vid sju tiden bytte jag och lillasyster Mickis om för joggning. Nu var det ett litet tag sen jag joggade sist och förväntade mig inte att det skulle gå så bra som det faktiskt gick. Så det känns ganska posetivt trots allt :)! Vilket är toppen, eftersom mitt mål är att springa minst tre gånger i veckan, två varv på slingan utan problem. Men det kommer nog ta sin tid, baby steg blir det ju. Men posetivt känns det, yä!
Imorgon är det tisdag, får se vad dagen bjuder på, inte sant ;)!? Ciao ciao!


I'm so happy, i think.

Tjena!
Nu rullar skolan igång för fullt. Första ordentliga skoldagen med ordentliga lektioner osv. Kommer kännas skumt ändå. Börja gå upp och massa saker. Var ändå inte så jätte trött som jag trodde att jag skulle vara i morse, sjukt. Kommer väl i eftermiddag helt död. Men då ska jag ut och springa så får fan ta och tagga till ;) hehe. Annars känns veckan rätt oplanerad och lugn. Skola, inget annat speciellt vad jag vet ännu.
Saknar min data, måste lämnas in sedan blir de till att vänta, bajs.
peace!


andra och sista dagen för veckan

Så är det. Inga lektioner för mig just imorgon. På måndag börjar skolan på riktigt. Igår var det bara upprop och hej hej nya mentor och lite papper såklart. Sedan efter lunch gick jag therese och alexz hem till henne i spöregnet. Inte det roligaste. Men när vi väl kom fram vare myyys, har saknat mina flicks!
När jag kom hem var jag totalt sänkt. Gå upp tidigt var ett tag sen jag gjorde. Var hur trött som helst och somnade tidigt på kvällen, lade typ ner huvudet på kudden sen sov jag, haha.

Idag började dagen klockan åtta och slutar fem i tre. Så idag när jag kommer hem blir det nog inte till att göra så mycket. Är ganska trött, hehe. Imorgon är vi iaf lediga, så det är verkligen en mjukstart för oss :) skönt tycker jag.
Helgen får se hur det blir, vi har småpratat lite om att ses alla flickor men inget känns liksom bestämt ännu, så får se hur det blir.
Nu ska jag till matte lektionen och efter det svenska sedan är veckans sista skoldag avklarad. Peace !

bad news !

Hej allihopa. Sorry för dålig uppdate.
Har lite dåliga nyheter, kanske inte för er men för mig! Min data är typ paj :(! Just nu sitter man på brorsans :P inte de roligaste. Vet inte riktigt vad som är fel på den, men den blir skitvarm och stängs av på typ 5-10 minuter. ASjobbigt. Går inte att göra någonting! Men vi ska lämna in den på reklamation. Något måste ju göras! Min data är fan rätt ung! Dens liv är långt ifrån slut ju.
Så får väl se när man får tid till att lämna in den och sen hur lång tid den ens blir borta :O hoppas inte allt för länge iaf. Men har nog en reservdata som jag kan använda. Men jag saknar min baby! :(

Jaja, nog om datan. Vet inte riktigt vad jag skrv om sist, men idag är det tisdag och min sista sommarlovs dag! Som jag spenderade lite tid med Alexz <3 och senare med lillasyster, för vi hade tid att ta spruta samtidigt idag sedan vart det glarre och snack <3.
Imorgon ska man då ställa klocka och gå upp och grejor. Tufft. Tur att jag råkade vakna tidigt idag då så jag känner mig tröttare ikväll så jag somnar tidigare ikväll. Då lär jag inte vara liiiikaa trött som jag annars hade varit imorgonbitti. Imorse vaknade jag inte ut av någe ljud eller något sånt, utan ni vet när man vaknar och titta på klockan och sedan vänder sig om och somnar om igen, bara att när jag tittat på klockan så gick jag upp istället för vände mig om och sov :) hehe.
Glad iaf att få träffa alla imogon igen, och lite nyfiken på våran nya mentor!

Får väl se hur jag får till det att sitta vid datan och uppdatera numera, men något ska de nog bli. Dock minskning på bilder. Jaja, inga sura miner nu ;) ciao ciao!

nanananaannaanaa

Vilken otroligt tråkig dag! Jag står inte ut! Det känns grymt skönt att det är kväll! Jag har inte gjort ett skit idag och har inte orkat ett skit idag. Skitförkylning. Nu är jag hes också. Kan inte prata ordentligt.
Det ända, precis ända posetiva med denna dag är att jag har fått extra tid till att läsa "Ljudet av ditt hjärta" absolut inget annat! Alltså ibland kan det faktiskt vara skönt att vara hemma och bara vara. Men när det är så några dagar kvar innan skolan börjar igen så vill man ju utnyttja det på bästa sätt. Och när man går och blir sjuk på det går det ju inte! Hur jäkla sämst som helst! Nu ska jag återgå till min bok. Jag blir nog klar med den ikväll. Vilket betyder att jag kan börja på den sista imorgon. Förrsten imorgon blir det nog lite roligare. Jag har inte bestämt mig om jag ska åka och titta på min lillasysters fotbollsmatch eller om jag ska vara hemma och välkommna Alex som vi ska vara hundvakt åt. Skoj skoj. Imorgon blir i alla fall en bättre dag. Det är ju en tröst. God natt !


you don't mess with us

Tjena, idag åkte jag till vh för att träffa Emma. Det var jätte skönt att bara snacka med henne om allt och ingenting, bara vara liksom. Vi har liksom missat ett helt år med varandra, typ. Och det känns konstigt ändå. Men nu känns det i alla fall hur bra som helst. Längtar tills vi kan ses igen, har saknat dig vännen <3!

Jäkla förkylning vill inte ge upp. Knaprar alvedon, blä. Nej nu ska jag titta på sovrums möbler på Ikeas hemsida. Ciao ciao !


blääää

Tror att jag håller på att bli sjuk, om jag inte redan är det. Och det SUGER! Jag är fan ledig. Inte så lägligt att bli sjuk nu! Hoppas verkligen att detta går över snart, orkar fan inte skiten. Orkar faktiskt ingenting just nu, inte speciellt kul när orken försvinner när man har lust till att orka med massa saker. Eller hur?!
SUG!

black vs white

  


Christina Aguilera har bytt en del hårfärger, mest mellan svart och vitt/blont. Hon har även kombinerat färgerna. Men om jag skulle välja tycker jag nog att svarta hårfärgen klär henne och hennes personlighet bäst. Hon kan se tuff ut i svart hår och hon kan se vacker ut, naturlig, ja hon lyckas nog med alla looker med svart hårfärg. Tycker jag i alla fall.
Vad skulle du säga om saken?

let's catch up !

Åh herre vad jag har slarvat!
Men ska väl kunna skriva ner det vesäntliga utan att trötta ut en. Först och främst var jag ju ute på sjön måndag-söndag. En hel underbar vecka, som jag umgåts med min kusin tills fredagen, för då kom en del ut av min familj ut och min morbror plus familj, även Mickie och Susanne och deras son David och hunden Alexs. Sedan åkte mormor och morfar och hämtade min kusins föräldrar och ja, vad mer behöver jag säga? Kvällen slutade kanon och sent! Sedan kom ju dagen med stort D. Kräftskivan, som alla väntat på. Men det kom upp en del trassel under dagen men det löste sig ganska bra endå mot eftermiddagen och kvällen vart suverän!
Veckan i helhet har varit jätte bra bortsett från de tråkiga väder vi har haft fram och tillbaka.




Måndagen umgicks jag med Lucas, det var hans sista lediga dag så han och jag hittade på något lite roligare för att avsluta sommaren (för hans del då). Och då valde vi att gå på bio, och då kanske man tänker "jaha, bio det låter inte speciellt roligt kanske". Men nu är det så att jag och Lucas har knappt setts i sommar och dom gångerna vi har setts har vi inte haft tid eller ork till att göra så mycket till speciella saker. Mest småsaker som att åka lite båt och en sväng ner till nynäs eller så.
Men vi hade tänkt att se "Harry Potter - and the half-blood prince" rätt länge nu, så då tyckte vi att det var dags för den :) och både han och jag tyckte att filmen var riktigt bra. Lucas tyckte att den var lite händelselös, mycket mer skratt och kärlek än i någon annan Potter film, men jag gillade den. Och slutet gjorde så att man vart hur sugen som helst på att se fortsättning! Dom flesta har nog sett den som gillar Potter filmerna, ni andra kan ju bara ta och se den jue!




Tisdag,
vaknade jag upp hemma hos Lucas. Men åkte hem till mig vid 11 tiden, Lucas hade börjat gymnasiet idag. Så jag var hemma och sällskapade mamma lite idag. Men Johanna ringde mig och undra om jag ville med och se Djurgården - Färjestad, fast det var bara en träningsmatch tyckte jag att det kunde alltid vara kul och se och eftersom hon blabbla upp en del sköna tjejor som skulle med kunde jag ju inte säga nej ;). Vi hade i alla fall supertrevligt och Djurgården vann men 3-2, grymt gjort. Speciellt efter hur de spelade förra sesången. Hoppas verkligen denna sesång blir en vändnig!



Jadu, jag har väl inte så mycket mer att tillägga just nu. Imorgon kommer nya äventyr. Peace!

hejdå people

Nu drar jag ut på sjön igen! Jag blir borta ända tills på söndag! Och i helgen är det kräftskiva, ska bli skoj!
Men nu i veckan kommer det vara jag och min kusin Linnea, <3 ! Jag hoppas vädret kommer se bättre ut ute på sjön, såhär kan vi ju inte ha det :) igår smälte jag i skuggan bara, och idag blåser det kyligt och jag ser några solstrålar ibland. Nej så vill vi inte ha det. Sjön brukar klara sig bättre, men man ska aldrig säga aldrig. Hoppas hoppas!



Förresten, fick några flera armband ut av Lucas när han kom hem i fredags, gulle han är :)<3  Peace people !

you know it

 Hey you!
Vädret humöret och hela dagen har varit på topp !
Dagen såg ut ungefär såhär, promenera till lövhagen, bada, njuta av solen, bada, njuta av solen, promenera till hamnen, äta glass i hamnen och sedan tåget hem. Nice va :)!
Här kommer dagens bilder, peace !












nynäs med therese idag!

Idag ska jag och Therese ner till nynäs för att sola och bada i det härliga vädret! :) Imorgon på eftermiddagen tror jag det blir att jag åker ut på sjön igen. Skönt!
Får se om jag kommer hem med lite roliga bilder efter idag :) puss !

dags för bilder från sjön !

Ja, nu ska ni få se vad jag Linnea och Mickis har haft för oss ute på Korpen och även en sista kväll vart på Dalarö. Enjoy!

 

 

 

 

 



 









 




nynäs och middag i sorunda

Hej på er!
Jag har haft en bra dag idag. Vaknade med min älskling brevid mig, underbart! Har verkligen saknat honom och det känns verkligen när man umgås med honom. Jag hade liksom börjat vant av mig lite att inte ha hans närhet utan bara höra ifrån honom ibland, höra hans röst ibland, och höra "jag älskar dig" ibland.
Men nu är han hemma, för ett längre tag. I jul sedan ska han tydligen fira i Thailand. Men det är ett tag tills dess, nu är han all mine! Fast det lär nog han bara vara tills gymnasiet och hockeyn börjar för honom i höst. Men jag tänker inte se så mycket framåt utan leva idag. Det är liksom skönast så.
Under dagen idag åkte Lucas iväg, han skulle försöka fixa sin mobil. Så jag följde med mamma, pappa och Antonio ner till nynäs idag, vi handla på coop och åt lunch på rotunnan, härligt. Mötte dessutom Leslie ut av alla människor i nynäs, tänka sig va.
När jag kom tillbaka till nynäs hörde Lucas av sig igen och sa att han var nu på väg hem till mig. Och ungefär vid kvart över fem tiden kom vi ifrån ösmo, på väg mot sorunda för att äta middag hemma hos min farbror Kasa. Senare kom även Natta och Broman som under dagen har varit hemma hos honom med släktningar för att fira Bromans födelsedag som var i onsdags.
Vi hade det jätte trevligt och åt massa gott! Så dagen i helhet har varit toppen verkligen! Imorgon får vi se vad dagen bjuder på, bland annat blir det bad i nynäs med Therese <3!
Tja då!

tjabba tjena!

Todelooo, :) har missat att skrivit att jag åkte ut på sjön i tisdags och ikväll kom jag hem igen. Åkte ut med Mickis och Linnea, och vi har sovit hos mormor och morfar. Vi har haft det hur skönt och kul som helst! Men tyvärr måste allt ha sitt slut. Nejdå. Inte riktigt så. Jag åkte hem nu ikväll för att imorgon kommer Lucas hem och som de flesta nog vet så har han varit och farit iväg på det mesta och jag har knappt hunnit träffat pojken min! Så jag fick offra lite tid med min lillasyster och kusin och åka hem och träffa honom lite, Men jag har tänkt att åka ut igen redan på måndag så det blir ett snabbt hembesök. Sedan är jag troligtvis ute veckan ut. Och när jag kommer hem sen har jag inga direkta planer, då har jag tid för Lucas och alla mina underbara vänner!
Har en hel del bilder som jag kan lägga upp men har ingen lust till det just nu, är ganska trött faktiskt. Så jag tar det imorgon ;) och nu ska jag ta och läsa "när jag hör din röst" så jag kommer igenom denna bok, usch, han försvann faktiskt i boken och jag är snart halvägs inne i den och Edward är fortfarande inte tillbaka ;O! Men jag har en känsla ut av att slutet på denna bok kommer att göra mig superglad mot slutet så jag glatt fortsätter med den tredje ;)! Puss!


yeeeeeah

Tjena. Idag har jag försökt att hålla mig i solen tills jag liksom inte pallade med trycket helt enkelt :) höhö. Nej men jag har steeekt med lillasyster och Pärlan förstås.
Sedan tröttnade jag på det tog mig en liten dusch och läste sedan min bok, "när jag hör din röst". Har typ precis börjat på den nu, det är ju forstättningen på "om jag kunde drömma", men en vän till mig sa att andra boken var inge vidare bra och att Edward typ försvann i den :O och det får ju inte ske ! Men jag tror att jag kommer gilla den ändå och tillräckligt för att kunna ta och läsa den tredje boken ;).
I eftermiddags kom min kusin, det var skoj förutom att hon har typ tänkt att ta kol på mig och smitta mig med svininfluensan eller något, haha.
Ikväll kommer även hennes käre mor hit, min moster alltså och mormor som de bor hos. Min farbror Antonio ska bo hos oss ett litet tag framöver så även han är här. Så ikväll blir det en liten variant på släktträff nästan, haha. Skoj skoj. Det blir i alla fall gott att äta, kaffe och trevligt sällskap. Jag menar, det har ju absolut ingen dött ut av :) hej så länge !

   

syster och hunden ute i solen och "lilla" jag som leker eller någe :) puss!

i hope you enjoy disappointed


min vilja är raka mottsatsen av vad jag gör
min styrka är raka mottsatsen av vad jag gör
jag önskar jag hade starkare vilja och styrka
så att jag kunde för en gång skull göra det jag vill
och det jag vet att jag är stark nog att klara / g

fett mys

Hej på er!
Gårdagen var bara bra. Jag åkte först med Broman och Mickis för att lämna av Natta i trintorp. Sedan åkte vi tre raka vägen ner till kvantum i nynäs och köpte godis, billig då passar man på, sedan åkte vi hem hit och satt och pratade fast Broman åkte hem efter en stund. Mickis tog hit Lisa och så innan vi visste ordet ut av det skulle vi börja med maten, efter den utsökta maten gjorde jag och Mickis oss i ordning och åkte ner till nynäs, för att Mickis(p) och lisa skulle även dom handla billigt godis på kvantum :) så när vi hade varit i nynäs i kanske 45 minuter tog vi tåget till ösmo jag Mickis och Mickis, Lisa lämna vi kvar för hon skulle möta upp Bella och några andra. Så vi åkte vidare från ösmo hem till Mickis(p) och så sov vi över där och hade det bara mysigt och chill.
Dagen efter, alltså idag, så åkte vi tre in till haninge för att köpa en present till Broman åt Natta, och mickis la en slat på hans present med Natta.
Sedan hittade jag förstås lite intressanta saker som jag liksom var lite tvungen att köpa och som jag såklart ville ha (: hehe, det vart ett par jeans och ett par tygskor. Och nu ska jag köpa en jacka som jag hittat och sedan ska jag bara spara resten ut av de som är kvar ut av lönen. Och så är det med det :) lägger upp lite roliga bilder och säger puss!









avslutar såklart med mina nya jeans och tygskor, hihi puss på er!

klart en bra dag !

Så är det bara, :) solsken, "om jag kunde drömma", min lillasysters hemkomst och tårta, kan det bli bättre? Nej skulle inte tro det vaaaah :)!
Så har min dag sett ut alltså, hoppas ni också haft en toppen dag! Imorgon blir det en sväng eller två ner till nynäs, lillasyster storasyster och Broman är inblandade :) sedan får vi se hur allt slutar. Hej på er !


 

RSS 2.0