steeeek !

Tjena!
Det är just precis vad jag har haft för mig idag, steeekt i solen och värmen! Ända sen jag vakna typ ;P haha. Jag har satt i vatten slangen och duchat mig kall då och då, och så har jag druckit vatten, lyssnat på musik och pratat med mammsen :) tänk så skönt det kan vara att bara vara och inte göra något. Fast när vi var helt slut efter dagen i solen så gick vi in och tog hand om tvätt och lite sånt, nu är det dags att laga mat ;) räksallad blir de, gott va?!
Juste vet ni vad jag fick reda på idag ;) att jag troligvist kommer få två veckors sommarjobb uppe på kyrkan och jag börjar på måndag! Det är ju hur bra som helst! Jag vart skit glad ut av samtalet och känner verkligen att de var på tiden att få inte lite pengar för min del ;D!
Sedan måste jag bara säga ett stort tack till Johanna som gjorde detta möjligt!

Som avslutning kan jag passa på att grattulera min underbara vän Alexzandra på hennes 17års dag!
Grattis älskling, ha det bäst för du förtjänar det!


en kväll på muskö

Efter maten och kaffet ringde Natta och undrade om vi ville följa med ut på Muskö med henne och Broman till en strand typ. Det var jätte mysigt där, fick lite fina bilder också, se och njut!



 

 

 



 



 

Där var lite bilder, orkar inte lägga upp alla ;) puss!

Hemma igen

Hejsan bloggen!
Igår var jag på utö med lucas + familj och lite släktingar. Det var jätte mysigt, vi åt middag där och mös i kvällssolen! Juste sedan mötte vi på Björn Borg! Han hade grymt snygg båt och var super trevlig! :)
Idag har jag inte gjort så mycket, vaknade ganska sent, kom hem till ösmo vid ett halv två, sedan så har jag hållt mig borta från solen, kände att jag behövde vila från den. Har varit ute hela helgen i solen! Har varit jätte skönt verkligen, behövde bara en liten vilodag ;) imorgon blir det sol och bad hade jag tänkt, någon som är intresserad ;)?
Ja, har inte så mycket mer att tillägga. Ciao ciao!


26 juni 09

Hej bloggen!

Jag ska snart ta och fixa min något att äta som lunch, känner att det börjar kurra ordentligt i magen. Jag har i princip städat och tagit hand och tvätten ända sedan jag vaknade i morse. Så nu är näsan hela huset rent och fint, har bara en tvättmaskin att ta och sedan är det diskmaskien som ska plockas ur, så de har jag kvar att underhålla mig med till Lucas kommer hit efter jobbet :) ikväll ska vi och hans familj på bio i nynäs. Ska bli mysigt!
Jag hade kunnat valt att varit ute på verandan och sola hela dagen men jag har verkligen inte haft någon lust med det. Måste vila lite från hettan. Dessutom var jag verkligen tvungen att städa huset, kunde inte gå runt i sandlådan längre. Juste, jag spolade slut allt varmvatten i duschen innan jag gick in, gissa om jag fick en liten chock men gisse om jag tyckte det var super skönt efter allt svett som runnit ;)!
I'll keep in touch!

r.i.p Micheal Jackson !

Imorse när jag vaknade så skulle nyhetsmorgon på tv4 precis sluta, och de avslutade med att säga "inatt dog pop legenden Michael Jackson"
Herre gud tänkte jag, han vart väl bara 50 :O? Fast de senaste bilderna man har sett honom så har han suttit i rullstol och har inte sett riktigt frisk ut. Verkligen tråkigt att sluta sitt liv så pass tidigt.
MTV har visat flera ut av hans musik videos genom tiderna som ett sätt att hedra honom och alla låtar är ju så sjukt bra! Sedan har de någon liten kort historik om honom. Finns inte så mycket mer att skriva, han var otrolig på sitt sätt. 



 1958/2009
rest in peace Micheal Jakson

ännu en underbart solig dag!

Godkväll bloggen!
Jag vaknade upp i ett tomt hus idag, endast hunden hemma förutom jag. Mamma och Natta har åkt ut på sjön, mickis var på sommarskola och pappa jobbade. Skoj, men som tur var hade jag planer för dagen :) vid 12 mötte jag Lucas uppe i centrum och åt lunch med honom, det var trevligt :)! Sedan efter våran trevliga lunch timme så var det dags för Lucas att återgå till arbetet och jag mötte upp mickis för hon kom med cykeln som behövdes pumpas, sedan kom Therese vid ett tiden :) så då mötte jag henne så tog vi cykeln och drog iväg till norra muskan. Skit mysigt, sol och bad bara hon och jag. Synd att hon åker till Spanien snart, måste ses när hon kommer hem igen <33! Senare på kvällen så följde jag och Therese med mickis och mötte polackerna som hon skulle bada med, :) sedan när vi var på väg hem hittade vi smultron och stannade till för en kvart eller så ;P när vi kom hem sen så satte vi på Twilight, underbar film! Mickis och jag har redan sett den, men inte Therese. Så jag tänkte att hon måste få se den sedan ville jag se filmen igen, så jäkla bra. Man blir verkligen förälskad i den! Måste se fortsättningen på filmen, längtar!
Lägger upp lite bilder från dagen som får tala för sig själva :) puss!

 

 




En dag på stranden

Hejsan har varit på stranden i östnora i dag i stortsett hela dagen :) var där med mina tre kusiner, min morbror + fru och storasyster + broman, så det har varit hur skönt som helst!
Mycket bad och sol, och även en glass på det ;) som det ska vara helt enkelt. Lägger upp lite sköna bilder från dagen <33













Tack för en underbar dag <333 !

sola&bada

Gjorde jag igår hade tänkt att göra idag med åkte ner till nynäs och provjobbade, vilket för övrigt inte alls gick bra :/, men imorgon blir det sola&bada igen :D hääärligt!
Det är sånt sommar ska innehålla ;) sedan ska man käka lite glass och åka ut med båten och pussa på min älskling!
Så imorgon ska jag iväg och bada med mina kusiner, storasyster och min morbror och evunduellt hans fru. Ska bli kul att umgås lite med de små busarna och min storasyster också såklart<3!
Dagen idag har jag ingen lust att prata om, men kan berätta att jag spelade lite boll efter middagen och träffade även Johanna, ska höra av mig till henne imorgon med :)!
Ciao ciao !

for sunny days and hangover











Det vart en dagen efter frisyr idag, alltså samma frilla som igår bara att jag sov i den så den vart, sådär. Annars har jag bara haft bikinitrosor på mig och bh, i stortsätt och graderna har legat på ca 30g, jag klagar inte ;)! Dagen har liksom inte varit så mycket intressantare än såhär, så har inte så mycket mer att tillägga. PUSS!

btw !

Vad tycker ni om min nya look på bloggen :)? Har inte gjort så mycket annat än att ändra heater och byta bakgrund :) tank vad så lite kan göra skillnad!
Men jag vet inte om jag är helnöjd ändå, haha :) jaja, får se om jag orkar göra om eller om de får vara så här ett tag :)


får se vad dagen bjuder på

rocky !



Det vart rocky 3 och 4 ikväll till min ben & jerry's ! Synd att man är helt ensam om det bara, hade varit mys med i alla fall någon sötis hära :) men jag överlever. Jag lovar dig det Therese ;) haha <33
Imorgon får vi se om jag träffar Lucas eller inte, nu ska jag i alla fall sova. God natt !

inget blir som planerat

Hej hej, midsommarafton vart trevlig trots ösregnet som kom på eftermiddagen och vägrade sluta!
Men det värsta var nog att jag var tvungen att åka hem idag :/ för Lucas hans familj och hans släktningar som var där skulle åka till utö och övernatta där i båten och jag fick tyvärr inte plats. Så jag har varit för mig själv ända sen jag kom hem, inte de roligaste. Men jag har Ben and Jerry's half baked att trösta mig med ;) höhö.
Tog lite härlga bilder i solskenet idag :) lägger upp några, glad midsommar !





that's all, solong !

dagens look


Vit tröja: esprit
Skarf: cubus
Chinos: gina tricot

Håret plattat och ett leende på läpparna :) jag känner mig redo för en midsommar helg på yxlö!
Förresten, vet inte hur mycket jag kommer skriva nu, så jag hälsar alla en jätte glad midsommar och hoppas innerligt att vädret kommer vara mycket bättre än vad de varit idag!
Hejdå!

torsdag 18juni

Hejsan :) sitter just nu och bara drar ut på tiden och försöker komma på om det är något mer jag behöver med mig. Kommer inte på något just nu i alla fall :).
Lucas ska komma förbi och hämta upp mig efter träningen, sedan blir jag kvar på yxlö hela helgen. Kommer nog bli bra :) och om vädret håller sig till plus så blir allt ännu bättre!
Lucas har sagt att de ska komma massa folk till dom över midsommar, är lite nervös angående det. Jag vet inte varför, egentligen borde jag inte vara det, har ju träffat typ alla tror jag. Och dessutom skadar det inte att hälsa på nytt folk, eller lära känna heller för den delen. Men det är där min blyghet tar över lite, det är nog därför jag är nervös. Jag borde ju inte vara det men jag blir det. Sedan att det är just så många som jag dessutom inte har firat midsommar med, allt kommer bli så annorlunda överhuvudtaget, kanske till och med glömmer bort att vara blyg i allt. Får hoppas på det i alla fall, som sagt, hatar att vara blyg.



Idag smakade jag den nya marabous choklad med jordgubbssmak :D och den var faktiskt super god! Den liksom luktade till och med gott när jag öppna förpackningen! Tummen upp på det alltså ;) (Y). CIAO !

från solskenet

Goddag!
Idag skiner solen, mycket härligt :) haha, man kanske kan undra vad jag gör inne framför datan, och det är faktiskt en riktigt förklaring på det heller.
Men jag ska nog ta med mig några sköna tidningar och sätta mig på verandan :) och mysa i solen.
I eftermiddag ska jag vara barnvakt åt mina tre små kusiner :)
Sebastian - 6år, fyller 7 i september
Oskar - 4år, fyller 5 i december
Emilia - 1år, fyller 2 i juli

Kommer ha en del att göra ;) höhö, nej med det kommer bli skoj. Och förhoppningsvis ska min kompis Therese vara med och hålla mig lite sällskap, :) Kanske kommer med lite bilder sen ;) fårse.

CIAO!

vilket sommar det kommer att bli

Hej allesammans !
Jag har äntligen bestämt mig och struntar i hur jag känner iför folk jag inte känner och allt jag var så nervös och fick ångest känslor över, jag struntar i det. Lucas och jag kommer knappt ses i sommar, klart jag åker ut till honom och firar midsommar och får på så sätt spendera tid med honom :) kan åka ut på korpen en annan gång.
Måste erkänna att det kommer kännas skumt att inte fira midsommar på korpen utan på yxlö. Men någongång skulle det brytas i alla fall.

Idag har jag inte gjort så mycket, men jag har kännt mig lite gladare och piggare, kanske berodde det på de härliga vädret :)
Imorgon ska jag träffa Therese :) egentligen skulle jag träffat henne idag, men hon hade lovat sin syster att de skulle till grönan om det var fint väder, och vädret har ju varit fint idag :) så vi bestämde imorgon istället ;) men imorgon ska vi även passa min kusiner till monster ;) nej men vi ska i alla fall vara barnvakt för min morbror och hans fru ska på konsert :).
Så är det med det, Ciao ciao !


Vill ha jobb, pengar och fint väder ! Vad hände med denna sommar egentligen?

tråkigt väder ger tråkiga dagar

Tyvärr har min dag varit så på grund ut av väder och lite annat. När vädret är dåligt har man ingen lust att gå ut överhuvudtaget eller göra något för den delen heller, för om man gör något inne så blir det oftast film eller liknande och ärligt talat det är sånt man gör med ett syskon eller sin pojkvän. Går med tjejkompisar också med det finns ju så mycket andra roligare saker att göra med vännerna. Så när vädret suger så suger dagen oftast också. Så är det oftast för min del, ska inte säga alltid, men det blir oftast så.

Imorgon skulle det i alla fall sticka fram lite solsken och högre grader :) låter skönt. Får se vad jag gör ut av dagen, ska i alla fall försöka vara ute mycket, kanske ta en lång promenad med hunden och sedan komma hem och ta en fika på verandan :) jaja, får se vad dagen ger helt enkelt.

I helgen är det ju midsommar, oftast åker man ut på landställen och samlar släkt och vänner hemma eller ute på sjön. Det är olika. Men vår familj har alltid firat midsommar ute på sjön på en och samma ö varje år. Riktigt mysigt, man har en del släkt och en del vänner närvarande så det blir en lagom blandning :) och jag har firat midsommar ute på korpen (som ön heter) i hela mitt liv. Och nu är det så här att Lucas har frågat mig i fall jag vill fira midsommar ute hos honom med hans släkt och vänner, och då snackar vi folk på 35-40 personer. Vilket jag inte riktigt är van med och dessutom är säkert hälften ut av dom lite halvfrämmande människor för mig.
Jag och träffa nya människor och vara bland massa folk och vara supersocial är inte riktigt jag. Jag är mer tillbaka dragen, blyg rätt ut sagt och vill inte synas så mycket än som behövs och gillar inte att presentera mig själv för främmande människor och berätta om mig, för då börjar mina tankar rulla "kommer dom gilla mig" eller "sa jag verkligen det där" eller en annan vanlig tanke "hjälp jag vill inte vara här".
Yes, det är jag i ett nötskal, har varit så i hela min uppväxt och något jag kämpar gärnet för att få bort. Jag hatar och vara blyg och tillbaka dragen, näst intill tråkig.
Och jag försöker att inte tänka att jag är en blyg människa utan ta utmaningen istället. Men jag vet inte om jag är redo för denna jätte utmaning!
Dessutom, grejen är med Lucas är att han är min raka mottsats. Han är framåt, trevlig, glad och klarar av att synas och höras, en sådan kille alla snackar med och gillar.
Och så ska jag stå där bredvid och kommer inte gör annat än att le och säga "Hej, Gina". Och svara typ ja och nej på frågor. Så patetiskt. Den människan jag inte vill vara längre, blir jag bredvid honom.

I alla fall, jag vill att Lucas ska följa med ut på korpen och fira en midsommar där med folk som han dessutom känner (inte för att det vore problem annars) och det skulle bli mycket mer avslappnat för min del.
Men Lucas vill att jag ska fira midsommar hemma hos honom med hans släkt och vänner, en del släktningar som han bara träffar vid speciella tillfällen för att de bor på sådant avstånd som jag kommer känna mig obekväm i att behöva presentera mig och visa framfötterna och allt det där.

Inget är bestämt men jag känner ändå denna ångest redan nu.
Det jobbigaste är att jag vill verkligen träffa Lucas i midsommar för i sommar överlag kommer jag och Lucas knappt ses, han kommer vara utomlands tittsom tett och jag kommer få träffa honom några enstaka gånger mellan resandet.

Oj, vad långt detta blev nu. Men ville verkligen lätta på detta, vet inte vad jag ska göra?
Vad ska alla andra göra under midsommar, är det bara jag som har midsommarproblem som kommer upp?

hejsålänge!


-


Det händer alla, det vet ju alla
Jag trodde aldrig att jag skulle falla
Det gick så lätt, och sen så fort
Som man passerar nån sorts himmelsport

-

ibland vill jag bara springa tills orken tar slut, sedan ställa mig högt uppe på ett berg och skrika,
skrika ut allt.

varför jag känner så ibland vet jag inte, jag vet inte vart all ilska och sorg kommer ifrån,
jag vet att jag inte är totalt värdelös, men ändå känner jag mig så.


värdelös

hemma igen

Godkväll !
Då var man hemma då, fast kom inte hem nu utan tog mig ro till att skriva lite nu. Resan är ju ca 6 timmar lång med lite stopp på det, men jag har ju åkt där så pass många gånger att man vet vad som kommer näst och då känns det som det rullar på fortare.
Sedan vilket skit vädet vi kom hem till! När vi lämnade Gbg sken solen och det var värme i luften! Men det kom dock ett litet regnstråk på vägen, ungefär vid jönköping, men det försvann lika fort som de kom. De värsta var när vi kom till stockholm, då var det grått och trist vart man än tittade, jaja. Någongång kommer det fina vädret till oss också!
När jag kom hem så packade jag upp de som skulle i smusten direkt och lät resten vara, kan ju ta det imorgon. Sedan hade mamma satt på kaffe, så då vart det en liten eftermiddags/kvälls fika :) så det var mys, nästan hela familjen var hemma, fattades bara david, sedan var ju broman och lucas hemma hos oss som alltid nästan, höhö.
Senare mot kvällen satt vi på en film, fick inte igång tv;n var någe fel på boxen ;S irriterande' men skit samma. Film duger finfint ;) vi såg "Marlyn and Me", sjukt mysig och sorlig film om jag ska tycka till. Snyfta faktiskt i slutet! Men jag gillade den ju :) så det var ett bra avslut på kvällen.




Helgen i Gbg har varit toppen! Jag kom ju dit på torsdagen så jag fick lite extra ensam tid med min kusin Linnea som var toppen, saknar tösen! Det är verkligen synd att vi inte ses oftare :/ <3.
Vi hade väldigt mysigt i alla fall, och på fredag morgon åkte hon och jag till hennes frisör och hon fräschade upp håret, vart jätte bra verkligen! Men hon gnällde på att det vart jätte kort när han inte ens klippte en centimeter, haha :).
Sedan så gick vi på stan och leta ut ett par shorts åt henne och åt lunch på McDonalds :) det var mys att umgås med henne sådär, oftast brukar jag åka ner dit med mickis och då är alla tre, det var kul och annorlunda att vara med henne själv måste jag säga ;) men vi har ju kul annars också!




När vi kom tillbaka till hennes hus så var min familj där :) de åkte på fredagmorgon.
Så den kvällen vart en super mysig och trevlig liten släktmiddag! Och mycket skratt, biljard och musik!
Sedan kom dagen som vi var där för :) Lördag, morgonen började bra och dagen fortsatte bra! Vi hjälpte till att ta mat och sådana saker till lokalen vi skulle vara på och duschade och gjorde oss i ordning sådär vid 3 tiden, i lokalhuset, som råkade vara fotbollsföreningens hus, med dusch och liten lokal och sådant. Så det var perfekt eftersom det skulle bli en heldel som skulle vilja låna dusch och speglar hemma hos Therese och Anders.
Så när vi gick tillbaka och lämnade Therese, Anders, morfar och alla de som skulle hjälpa till under festen så satte vi upp tält vi som skulle tälta, bäddade i ordning allt och piffade till oss en extra gång innan vi skulle bege oss till lokalen.

Ska inte sitta och skriva hela kvällen detaljerat och antaglien har ni nog slutat läsa nu, men jag måste bara säga bortsätt från en liten grej så vart kvällen super rolig och trevlig! Med nära och kära plus alla göteborgare ;)! Verkligen super härligt!

Dags att njuta av mitt sommarlov, får se vad morgondagen bjuder på!

då bär det av !

Hej bloggen !
Jag sitter just nu uppe på mitt rum i min säng och hoppas och försöker komma på något jag glömt och måste ta med. Varför det så att det alltid känns som om man glömt något fast än man inte gjort det?
Imorgon ska jag upp tidigt och påbörja resan ner till Göteborg. Ska bli kul att träffa min kusin Linnea, saknar henne! Men det är dock lite tråktigt att jag missar när Mickis och Lucas går ut nian, jaja, får ta igen det på studenten ;) !
Idag har jag varit mest för mig själv men avslutade i alla fall dagen hemma hos Martina och Amanda, med fotboll och sällskap med sköna människor :).
Juste, mamma kom hem med ett basic linne i vitt till mig idag :D tackk mammii ! <333 Hon visste att jag behövde/ville ha ett sånt :) en sådan liten grej kan lyfta dagen.
Nej, ska väl orka kliva upp imorgon åtminstånde, kan ju alltid sova i bilen ;) haha. Sov gott sötnosar så hör jag av mig imorgon från Gbg ;D !

Min lunch, linnet och packningen :)

söndag = chilldag !

Goddag på er gott folk!
Idag skiner solen i alla fall :) skönt. Men värmen är dock inte så jätte hög, men jag ska inte klaga, för så här bra har det ju inte varit på några dagar nu.
Idag händer nog inte så mycket :) precis som söndagar ska vara. Ska mest vara hemma och ta det lugnt liksom ;).
Imorgon är det klassdag <33 ! Tror det kommer blir ganska skoj :) hoppas solen visar sig imorgon med! Imorgon har min lillasyster bal också, :) så när jag och natta kommer hem ska vi hjälpa henne att göra sig riktigt fin inför sin bal :)! Vi ska nog börja med finslipet idag ;) hon kommer bli så fin! 
Åh, vill nästan ha bal igen (a)!
Nej nu ska jag i alla fall vara social med Lucas, så ha det bra vänner tills vi hörs igen ;)


puss !

5 juni


Goddag !
Idag har jag mamma, natta och broman varit i nacka forum :) skit stort och fint centrum. Dit ska man åka med pengar och spendera en hel dag där med mina systrar och mor !
Men idag var vi bara där kanske 2 timmar, :) med det var trevligt ändå.
Nu blir det i alla fall grillat till middag och sedan lär det bara bli fredagsmys för min del, ha det bra vänner !

måste bara visa

Det jag har tänkt att ha på mig på skolavslutningen :) inte kritvitt, student outfit. Utan mer en vanlig skolavslutning lite extra fin med klänning och så ska man fixa håret lite finare bara :)
vad tycks?


Klänningen,
är köpt i Thailand
Gladiatorskorna, på skokanonen
Bolero, lindex för kanske ett år sedan

härliga ledighet !

Dock inte så jätte härlig dag, tråkigt väder och jag har varit ledig men tyvärr inte haft så mycket för mig :(
Följde med mamma och hennes vännina Pia till haninge centrum idag men hade inga pengar och hittade dessutom inget så det var inte så jätte kul, åt en god lunch macka i alla fall :)!
När jag kom hem hade halva dagen i alla fall gått och så vart det lite OC maraton, nästan ända fram till middags tid.
Nejdu, så här kan jag inte göra. Bara sitta.
Ska nog ta och köra lite styrke träning och tänkte ta en spring runda imorgonbitti innan frukost :) och hoppas att morgondagen blir roligare! Peace !

inget mer i skolan

Tja, idag har jag mina sista lektioner i ettan! Är ledig på imorgon och på fredag, på måndag är det klassdag hemma hos min mentor Fredrik :) hoppas det är iaf lite bättre väder än idag. Sedan återstår självaste skolavslutningen på tisdag, nu är det snart sommarlov!
När jag lämnat min absolut sista lektion i ettan idag ska jag åka hem och där kommer jag träffa Lucas, mys!
Hej så länge!


1juni och första doppet !

Goddagens, igår var det första juni och även mitt första dopp ;)! Super skönt i det super varma vädret!
Igår hade jag även bara en lektion så det var sköööönt :) så jag hade hela dagen på mig att njuta av vädret. Och det gjorde jag också, vilket är bra eftersom det är riktigt pissigt väder idag och det låter på vädret som om de kommer att hålla i sig :( men finns inget att göra. Hoppas det blir bättre till nästa vecka och nästa helg, skolavslutning och gbg väntar!





Tack för en underbar dag bruds ! <33333

Beyonce & Shakira



Alltså är det bara jag som tycker att Beyonce och Shakira har grymt fina kroppar? Även väldigt unika röster. De har ju gjort en låt tillsammans "beautiful liar" som är riktigt bra låt och i videon när de rör sig likadant och har liknande kroppar och båda lockigt och typ samma hårfärg går det nästan inte att skilja dem åt!
Det jag skulle komma fram till var i alla fall att det är såhär en kvinna med vacker kropp "ska" se ut, det är inte vackert och se ut som Lindsey Lohan som har tappat precis all fett på kroppen. Dessutom är dessa kvinnor vältränade och med det ändå sjukt fina kroppar, inte sant?! :)

RSS 2.0