När julen flyttar in

Igår var det ju första advent! Så igår kväll vart det glögg och pepparkakor :) mys. Vi hade också då fått upp allt julpynt :) så vi hade massa ljustakar tända och massa tomtar överallt. Hittade dock inte mina julgardiner :( måste hitta dom, har till och med bäddat sängen så det ska lite extra juligt ut! Så nu har julen flyttat in, jag och mamma är sugna på att baka pepparkakor! Kanske blir till nästa helg ;).
Satan säger jag bara, vad jag har ont i ben, rumpa och armar. Det tar på en att dansa så mycket ;P är det bara jag med träningsverk? Haha.

Nu är det måndag och skolan rullat igång, måndagarna är alltid längst och segaste dagarna. Men man överlever dem alltid som tur är. Har prov dessutom idag, icke bra för lilla Gina har inte pluggat. Jag försökte verkligen igår, men det gick inge bra, haha. Somna bara hela tiden, så jag gav upp efter en timme. Så får plugga på det mellan min sista lektion tills aerobicen börjar, det är en timme så jag borde få in något i alla fall. Wish me luck!
Peace people!

 

 


Så grymt jävla underbart kul!

Tjooo!
Jag hade då som min rubrik säger så grymt jävla underbart kul igår! Tack mina grymma tjejor som följde med och såklart alla sköna huddninge människor! Detta ska bara göras om!
Kom hem vid två tiden idag. Så när pillan hade åkte hem börjades julpyntandet, det är ju första advent idag! Shit vad tiden har gått fort, redan första advent. Men det är mysigt :) så nu blire hamburgare och sen duschen på denna grymma helg, jäkligt bra avslut om jag får säga det ;). Peace!



what the f*ck!

Så kände jag lite grann idag, jag gick upp kl 5 för gäves :( jackan jag ville ha fanns inte dit jag åkte imorse. Men men, jag har ju haft en bra dag annars. Men det blir ju till att leta upp en annan jacka då. Men det var ju ingen garanti att jackan skulle finnas där, så det var ju en vild chansning. Men david hittade en shyst jacka iaf :)!

Efter skolan idag så gick jag och therese upp till centrum, jag köpte mig ett linne, tunika och en bh. Behövdes verkligen, kris! Så det känns ganska bra att fått någonting köpt idag, hehe.
Ikväll ska pillan komma förbi, så det blir chillkväll kväll ;) Peace!

pluggheeest

Tjo!
Från när jag kom hem idag har jag pluggat matte så jag ska fan ha g på mitt matte prov imorgon! Det jobbiga är att jag inte hunnit plugga på samhälls läxan tills imorgon. Får bli att läsa i sängen innan jag blir så trött att jag måste sova. Hoppas att jag får in någe, samhälle är så otroligt krångligt och ointressant. Vill dessutom ha ett vg i det så läxförhören är viktiga att klara, för vi har det istället för prov.
Fick mina vantar idag från H&M från idag, som matchar min halsduk och så fick jag även min mobil redan idag :D asnöjd med bägge! Nu är Grey's slut också, så då är det dags för mig att gå upp. Peace!



Nu jäklar ska jag bli vältränad!

Tjoo!
Vilken dag, skön på ett sätt med sovmorgon och så, men det var jätte tufft på aerobicen idag, kanske vart jobbigare iochmed att jag redan hade träningsverk från igår. Och sen när jag kom hem så får jag reda på att en nära till familjen dog idag :/ .. på detta kunde jag inte duscha hemma, för att varmvattnet var någe fel på. Men fick iaf gå upp till mormor och morfar och duscha, så det var skönt. Tog mig en låååång dusch, sen så fick jag lite fika och titta på kort, det var riktigt mysigt faktiskt. Men nu ska jag läsa lite och sova sen. Peace!


Rest in peace, you're really missed and loved old man. <3

just another day

Hello!
Sitter på svenskan och skriver en argumenterande text om kärleken som ung. Och jag tycker det är rätt så kul skrivuppgift, mycket roligare än när man skulle skriva kärleksbrev i alla fall. 
Juste, beställde ny mobil i helgen. Asnice, :) det är en sony ericsson c901. Så jag tror det blir nice. Vill inte ha någon jätte avancerad mobil, dom hänger sig bara och orkar inte med laggmbil :) så nu ska jag snart få en slimmobil med ganska shyst kamera och musikspelare, allt en mobil behöver med andra ord!
Nu återgår jag till lektions arbetet ;) peace!



If I think about it, I'm actually happy.

Tja, bra dag idag. Regning dag dock, så vart en inne dag. Fast jag följde iförsej med Pillan och Elin med till ishallen och tittade på a-lags matchen, sen var dom kvar och tittade på b-laget också. Jag själv fick skjust med Lucas, så det var skönt. Är jätte trött och hade ingen lust att vänta på tåg eller buss i detta väder.
Imorgon börjar veckan igen, ciao ciao!

 


a great evening

Hello!
Igår var jag och tittade på Mickis match sen åkte jag hem till emma och kollade på idol med henne och så delade vi på en ben n' jerrys cookie dough, godaste ;)! Så jag hade en jätte mysig fredags kväll :).
Idag under dagen har jag städat och gjort lite snyggt hemma, sen var jag bara tvungen att gå ut nu när det var sol ute hela dagen :) det var hur skönt som helst!
Nu ikväll ska mormor och morfar äta middag här, Natta och Broman också, så det blir mysigt :)! Så nu ska jag vara social med min familj ;) sen får vi se hur kvällen slutar, tror den slutar hemma, är ganska seg idag, hehe ;P.
Ciao ciao!

something I can't explain

Goddag!
Sovmorgonen imorse var grymt skön, efter gårdagen som jag gick runt som en trött hösäck hela tiden så kändes de bra att somna en timme tidigare än kvällen innan och vakna en timme senare sen också. Superskönt. Är fortfarande trött, men vafan i detta mörker och skola på det vem är inte trött då?!
På tal om vädret på lördag är det lovat sol, detta molntäcke som har legat över sverige ska äntligen dra förbi! Över en dag iaf, ska ta vara på den dagen på bästa sätt ska jag säga dig ;)!
Idag när jag kommer hem ska jag nog bädda rent i sängen och damsuga lite, känner att det är dags för det. Eftersom jag knappt har några grejor och inget speciellt stort rum så behöver jag inte städa annat än det och det blir inte för än damråttorna börjar attackera. Så det är väl skönt på så vis, men känner mig lite som Harry P, haha. Men när jag blir stor flicka ska jag ha ett bra jobb och hitta mig en fin lägenhet, då kan jag möblera och ha mig bäst jag vill med garanterat större sovrum än vad jag har nu!
Nej, back to schoolwork. Inge mer slapp, Peace!


Grey's Anatomy




Jag gillare ;) Peace


I'll be there for you

I guess this time you're really leaving
I heard your suitcase say goodbye
And as my broken heart lies bleeding
You say true love in suicide

You say you're cried a thousand rivers
And now you're swimming for the shore
You left me drowning in my tears
And you won't save me anymore

Now I'm praying to God
You'll give me one more chance, girl

I'll be there for you
These five words I swear to you
When you breathe I want to be the air for you
I'll be there for you



when you're in that mood

Tjena, sitter på studiepass som vi har obligatoriskt. Så jag försöker sätta mig in i Romeo och Julias kärlek och beskriva och jämföra via ett kärleksbrev. Inte det lättaste. Så försöker komma in i det där skrivhumöret, men problemet är att min skrivhumör funkar endast som en löpande text, argumenterande är inge svårt men dikt/brev varitanten är inte min starka skrivsida. Så ska ta tag i det och skriver mer ikväll, ciao ciao !

härliga måndagen på länge

Tja, denna måndag har varit riktigt bra! Först i skolan så var alla så trötta att vi var helt speedade, helt störda i huvudet, haha, men jag gillar det ;)! Sen så gick aerobicen jätte bra, fick jätte bra respons så det känns jätte bra! Så ja, mer än så behöver jag väl inte säga, spana in Thereses blogg, hon finns länkad med hennes namn längst ner efter arkivet :) hon har lite sköna bilder från dagen ;) ciao ciao !




Gina <3 Therese


I don't feel alive

Godmorgon, är sjukt jävla trött. Dålig sömn inatt säger jag bara. Vet egentligen inte varför, för jag borde varit trött och somnat så fort jag la huvudet på kudden, men å andra sidan så var det mycket som snurrade i mitt huvud igår kväll. Kunde inte läsa. Hade inte koncentrationen till det.
Nu är man tillbaka på ruta ett, det är måndag och man sitter i skolbänken igen. Ska återgå till arbetet, hörs väl senare, måste ju berätta om hur det gick på aerobic, vad tror ni katastrof eller överlever man? Hm.
Ciao ciao !

 

 

Just for now, I made a choise.


changed plans

Vart inte riktigt hel lugn dag idag, men nästan. Åkte en sväng ner till nynäs och tittade på a-lags matchen med Lucas. Vi träffades första gången verkligen och umgick som vänner. Trodde det skulle kännas konstigt, men med de omständigheter så kändes det som om det var helt rätt.
Så när jag kom hem fick jag värma på middagen sen så vart det efterrätt, tiramizo vart kvar från igår ;) mums! Ska köra igenom mitt program innan jag går och lägger mig också, så jag kommer ihåg det själv, haha. Skit nervös för det imorgon förresten, fyfan.
Aja, nu blir det toabesök, tvätta bort smiket och sånt. Sen köra igenom programmet sen ska jag lägga min i sängen och läsa boken. Usch vad segt det går att läsa när man inte har någon tid, haha. Skulle ju ha läst idag, men det kom ju som sagt upp annat. Jaja. Det var de jag ville tillägga idag igen, bouna notte !

Söndag

Men inte vilken söndag som helst, min stora syster Natalie fyller nämligen 19 idag :) grattis på dig! Vi firade henne med lite släkt igår och imorse fick hon frukost på sängen :) så jag var uppe med tuppen imorse.
Dagen är otroligt seg och regning, så därför tar jag tillfället i akt och läser! Sen blir det att träna på min aerobic. Ciao ciao !


 


my first thought this day "oh no"

Tja, vaknade och kände att jag inte ville vakna, ville inte piggna till. Ville fortsätta sova, i flera timmar till! Orkade inte att det skulle bli dag. Hade jätte trevlig kväll igår, la mig inte speciellt sent eller så. Bara att när jag vaknade imorse så visste jag att jag hade en del att göra idag men det jobbigaste på det är att jag har känt att en förkylning smyger sig på, har vaknat med huvudverk och halsont tre dagar i rad nu, inte kul. Och idag är den dagen allt har suttit i under dagen också. Hoppas det inte blir värre nu! Orkar inte vara sjuk alls, sjukdomar gör så man hamnar efter i skolan och sitter hemma och är rastlös men får ingenting gjort, värdelöst med andra ord.
Fyfan vilket väder vi har förresten, har regnat sen jag gick upp imorse. Men nu väntar jag på middag bara, så jag tänkte ta och läsa min bok fram tills någon ropar på att det är mat, så vi hörs.

Trevlig lördagskväll på er ;)! Ciao ciao !
 

 


fredag den 13:e

Ingen dag som skrämmer mig i alla fall. Sen har nu typ 3 personer nämnt att det är en tur dag för dem, ena gifte sig, en annan var född då och en annan har det bara som tur dag :). Jag tycker mest att fredag den 13:e är en skrock dag. Så ja, jag vågade kliva upp ur sängen imorse utan problem :) hade dock föredragit att legat kvar, hade varit bra skönt det. Men men, jag kom upp, nu sitter jag i skolan och ska göra klart de sista på personlig försäljning. Ikväll får vi gäster som sagt. Så när jag kommer hem lär det bli till att städa och se till att mamma gör så lite som möjligt.
Håller på att bli sjuk tror jag, har haft sen i morse huvudverk från att bihålerna ligger och trycker. Inte kul. Håller på att hosar också, fast det var mest i morse. Nu är det rätt så lugnt med hostandet. Men det kommer väl tillbaka till kvällen som allt annat.
Nu ska jag återgå till skolarbetet, puss !

you never know how things ends

Hello, sitter i min sköna säng en såndär vanlig torsdagskväll. Har fått mycket uträttat denna eftermiddag, känner mig ganska nöjd. Fick hela aerobic uppgiften gjord, nu är det den värsta biten kvar, att visa upp och lära ut den på måndag. Kommer garanterat dö!
Imorgon är det då fredag, och just denna fredag ska vi bjuda hem lite folk på middag. Så jag vet hur det blir imorgonbitti redan, stress, folk är överallt och mamma börjar städa redan kl 7 på morgonen. Sedan är skoldagen som vanligt, inga stora förändringar vad jag vet. Sen så när skoldagen är slut skulle Johanna och jag höras av, så får se hur det blir. Sen i alla fall vid säkert 5-6 tiden är det då denna middag, som ingår med familjen + Broman, Antonio och hans vän Classe + fru, sen min kära mormor och morfar. Så det kommer bli fullsatt kök men mysig och trevlig middag skulle jag tro :).
Sen börjar allt igen på lördag, då ska vi fira pappa och Natta, David också för dem som inte firade honom. Så då kommer det komma massa släkt hit. Hoppas de kommer i omgångar bara, orkar inte om alla ska komma på sammagång, kommer bli kaos. Men det är ju lite typiskt vår familj, allt är inte som vanligt om det inte är lite kaos i det hela. Som julkaos och jag kan bara tänka mig min 18-årsdag i januari, snacka kaos, uuuhh, vill inte ens tänka på det.

Jaja, var inte meningen att skriva min livs historia nu, men det råka bli en del av det. Så ska väl ta och lägga av, stänga av datorn och läsa min bok ;) låter inte det ett perfekt avslut på en torsdag som denna? Jo, det tycker jag med! Ciao ciao !

when you got to make a decision

Tjaaa, i skolan just nu. Hade samhällsläxan första timmen så det är skönt att den är överstökad ;). Nu har jag praktiskt marknadsföring B, inte de roligaste. Håller på med praktikuppgift, jätte tråkig och den ska vara jätte lång. Har liksom inte så go lust att skriva 7 sidor om min praktikplats och deras profilering och allt man ska skriva om. Men men.
Skiter förresten i svininflenssprutan idag, orkar inte köa så länge och jag har bättre för mig efter skolan idag. Jag måste få ihop aerobic programmet idag, för sen måste jag kunna lära mig den själv också, gaaah. Kommer dö av nervositet när jag ska visa upp den, vill verkligen inte! Hatar att stå framför alla där alla tittar bara på mig och prata och visa! Är värdelös på sånt. Wish me luck!
Nu ska jag väl återgå till arbetet, ciao ciao !

när pluggandet går över till soffpotatis

Dagen har varit annorlunda mot alla andra onsdagar. För de första så var första lektionen inställd, så jag fick mig en sovmorgon. Sedan hade jag gympa som vanligt och efter gympan vare ombyte och lunch. Efter lunchen var det inköp och varuhantering. Efter den kände jag mig helt slut, vaknade nämligen och kände mig lite små sjuk, ni vet, vaknar med huvudverk och halsont. Så efter gympan och inköp orkade jag verkligen inte mera, hjärnan hade slutat tänka. Sen så kom aldrig vår mentor så vi orkade inte ens kolla upp det.
Så jag kom hem ganska tidigt. Fick reda på vart jag kan köpa den jackan jag velat ha hela tiden. Så jag kollade upp hur många dagars öppet köp jag hade på min jacka jag köpt i helgen, det var bara 3 dagar. Så idag var den sista dagen. Så jag stressade i ordning allt, tog första bästa tog och fick med mig Therese, lite skönt sällskap sådär ;) åkte in bytte jackan, allt gick fint. Jag fick byta utan problem, vilket kändes skönt. Efter vi gjort de vi åkte in till stan för att göra tog vi oss en cheaseburgare på Mc innan vi gick till tåget.
När jag kom hem igen, var klockan vid 6 tiden, jag åt middag prata lite med familjen sen var jag då tvungen att ta tag i samhälls läxan. Hoppas det går väl imorgon, har faktiskt pluggat på det man ska. Kan ju såklart läsa igenom allt innan imorgon. Så det känns ändå skönt att ha det gjort.
Sen tog jag mig en dusch och var lagom klar till Grey's :) så nu sitter jag som en soffpotatis med datan i knät och Tv:n på ;).
Imorgon ska jag nog ta svininflensan vaxicinet. Sen blir det hem och sätta ihop mitt program till aerobicen.
ciao ciao !


i'm the one who are in you dreams

Tjaaaa!
Gårdagen var bra :) med dock en lång dag. När jag kom hem efter aerobicen fick jag mig ett gott skratt tackvare min galet roliga familj, sen grattade vi pappa med lite fika och då kom min farbror och faster plus min kusin från sorunda dit och grattade honom också :) så det var mysigt. Dock var jag då tvungen att ta mig i kragen och ta hand om aerobic uppgiften. Så jag hade fullt upp tills läggdags, så vart inge skrivande igår för det.
Men nu är jag här igen ;) höhö.
Slutar om en halvtimme, från skolan dåra, sen är det aerobic kl 4. Sen blir det hem med kvart över 5 tåget, samma visa varje måndag och tisdag. Haha, fult de rimma typ. Jaja, nu ska jag väl arbeta lite.
Ciao ciao !


då var helgen över

Men det var dock en bra helg :). Fredagen var gaaaalen, lördagen seg med massa film och lite sköna tjejor sen igår var det stan med mickis och farsdagfirande. Jag lyckades få med mig en rätt så fin vinterjacka och halsduk från stan igår, så nu är det bara skor och vantar som behövs, sen är jag redo för vintern ;).
Just nu sitter man i skolan igen, det är måndag och jag har hela veckan framför mig. Har lite plugg att göra i veckan alltså, men det är sånt man får ta.
Jag ska väl ta och göra lite plugg i själva skolan också, så jag inte behöver göra mera hemma sen. Så vi hörs, ciao ciao !

one

Well, did I ask too much, more than a lot?
You gave me nothing, now it's all I got
We're one, but we're not the same
Well we, hurt each other
Then we do it again

one love
one life


we made it !

Det öste ner regn/snö idag, jag hade på mig tre lager med kläder kom hem kall och blöt. Men jag gjorde det, jag gick fem kilometer, lagade mat i skogen och gick tillbaka igen! Jag känner mig fett stolt iaf, inget jag skulle göra om, iaf inte i detta väder,fyfan. När jag kom hem var klockan vid ett, jag tog mig en lång skön varm dusch, men det var jätte dålig ståle på vattnet så vart inte riktigt uppvärmd, men defenetivt bättre. Så när jag duschat och fått på mig kläder så åkte jag Natta Broman och mamma ner till nynäs :), fixade så att studiebidraget kommer in direkt på mitt konto sen när jag är 18. Sen så handla vi lite på kvantum och åkte hemmåt igen.
Har läst lite i boken, borde väl börjat med aerobic uppgiften jag ska göra. Börjar bli nervös om den alltså, den ska vara klar och visas upp måndag vecka 47. Måste verkligen sätt igång, har snart bara en vecka på mig. Jag är jätte dålig på att komma upp med idéer och sånt, har ingen direkt bra musik, åååh, vill inte!
Imorgon är det redan fredag, denna vecka har ändå gått sjukt fort. Så det är ju skön på ett sätt :) på lördag blir det stan med mickis, <3. Det är nog allt för mig idag, ciao ciao !

guess what, i miss it.

Tja, dagen har varit bra. Vaknade hos min syster imorse åt frukost med henne och Broman, sen vid ungefär 10.20 gick vi till bussen, kom till skolan kvart över 11. Sen när engelskan väl började så var det någon annan lärare som släppte in oss i klassrummet, då berättade hon att hon fyllde in för vår engelska lärare Lena, för hon var hemma med sjukt barn. Tänkte direkt "meeeeeeen". Och så fick vi en uppgift att göra, tog max 20 min, sen var lektionen slut. Jahapp, åkte man till skolan för 20 minuters lektion?! För sen skulle jag ner till nynäs och ta spruta, då var jag tvungen att åka från skolan vid ett. Så det vart att vi i alla fall åt lunch och hängde kvar i skolan tills vi skulle gå till tåget. Sen så tar ju Mickis och jag sprutan samtidigt, Natta hade tandläkartid och mamma var sällskap, så det vart en liten mysigdag i nynäs med bara tjejorna i familjen :) inte så dumt.
Nu sitter jag på min stora rumpa och ska pallra mig in i duschen snart, kl 9 är det ju desperate housewives, och det får man ju inte missa!

förresten, vet ni hur mycket jag saknar sommaren?





guess what? i miss it, you, everything.


sleepover

Jag överlevde min första skoldag på fyra veckor, tjoho. Just nu är jag hemma hos min syster Natta, ska sova kvar också :) det är bara hon och jag hemma hära, mys. Broman är nämligen ute och firar någon ovsäntligvinst eller någe, höhö.
Så snart blir det god mat med henne, som vi är välförtjänta av om jag får säga det ;) right?! Det var de för mig idag, ciao ciao !



back to school

Tja, då var det skola igen. Tänk att jag inte har varit i skolan på hela fyra veckor, känns lite skumt att vara tillbaka. De värsta är med att man är tillbaka och seg efter skön praktik och ännu skönare lov, då rullar allt igång med fullrulle. Måste verkligen hänga med från början nu också, har inte tid att hamna efter utan det är bara tuta och köra, för om ungefär 5-6 veckor är det ju lov igen. Och tiden går egentligen sjukt fort.
I helgen ska jag och Mickis in till stan, vi ska, för vi ska köpa vinterjacka. Vet inte ens säkert vilken jacka jag vill ha och kan inte dra ut på det mera, nu är det ju redan november, snart kommer väl kylan som en spark i arslet.
Aja, back to school now. Ciao ciao!


just a thought

When you can speak his name without a get a lump in your throat,
and when you don't feel like you want to call him,
and when you can talk to him like just another friend,
and when you can look at pictures without getting strange feeling in your stomach,
and when you realized that you have a great life with or without him,
then you know that you really are over him.
Until then you just repair.


RSS 2.0