just another day in this mist

Hallå allihopa!
Idag är det ändå en liten hädelserik dag, för att vara en tisdag. För det första fick jag sovmorgon ungefär en timme, vilket var skönt. Sedan så hade jag ingen aerobics idag, både bra och dåligt. Dåligt för jag tycker ändå det är kul och bra träning, bra för att min kusin Sebastian fyller år idag som jag gratulerade direkt efter middagen idag. Sedan hade Mickis namnsdag idag, så Grattis Sebastian på din 7-årsdag och Mickis på namnsdagen :)!
När jag hade varit och gratulerat Sebastian så gick jag och mötte upp Johanna, och det vart en sån där pratpromenad som tar timmar för oss, haha. Älskar det. Men måste göra det oftare så behöver det kanske inte bli flera timmar i streck ;). Så jag ska verkligen försöka att höra av mig mera till henne, hon betyder så mycket och det är alltid sådan lättnad att prata med henne.
Så jag har trots allt, haft en bra dag idag. Men (alltid ett men numera) så är det ju något som ligger och gnager bak i hjärnan hela tiden, jag orkar inte tänka. Vet inte hur jag ska tänka eller agera, vet ingenting. Vill bara komma ur dimman och se klart igen. Men det kan dröja .. tyvärr. 




Sebastian och han tårta :)


Sebastian och Oskar är bra sugna på att börja med tårtan ;)


De glada födelsedagsbarnet :D


Emilia och Oskar busar med Mickis


Och slutligen jag själv och 7-åringen :)!

Ciao ciao !


min styrka



Jag måste bara säga att Mickis är världens underbaraste lillasyster
och hon gör verkligen allt för mig!
Jag älskar dig massvis, du betyder otroligt mycket för mig,
lillasyster och bästa vän! <3


skoolaaa

Orkar inte med dagen.
Men jag måste fortsätta, tänker inte ge upp. Måste, måste fortsätta. Keep on going.
Det är jobbigt, men jag ska klara av det.

Har svenska och aerobic kvar nu. Juste, jag får sovmorgon imorgon :D jag fick g på provet, så alla som missat eller fick ig var tvungna att göra provet imorgon och vi som klara oss får ledigt den lektionen som råkar vara första för dagen, skööönt!
Over and out för detta inlägg. Ciao ciao !

avslut

Hej!
Gårdagen var underbar, tack Therese! Vi hade jätte mysigt, jag behövde verkligen lite skratt igen, <3!
Jag säger bara "aj aj aj, mitt på knölen mellan skinkorna!" hahahaha!

Dagen idag har varit ganska omtumlande. Jag kom hem kanske vid två tiden. Mickis hade match med damlaget idag, var osäker om jag skulle gå på hennes match eller Lucas hockey match. Men innan jag riktigt bestämt mig skynade jag mig att duscha och göra mig i ordning, sen vart det att jag åkte ner till ishallen. Själv också, var lika bra. Jag behövde träffa honom, jag visste vad som skulle vänta mig när jag väl fick prata med honom, men orkade inte dra ut på allt längre.
När vi väl åkte från ishallen och hamnade i ösmo visste jag inte riktigt hur jag skulle börja. Vi har inte setts och knappt hörts av varandra på några veckor nu. Jag kände att jag var tvungen att prata med honom och han hade känt likadant. Efter ett tag, när vi hade pratat om massa saker om oss fram och tillbaka sa han det vi både väntade på att höra. Jag brast självklart ut i gråt, gör det nu bara jag skriver om det. Han gjorde det också, de klart. Detta har skavt på oss båda. Vi har bara glidit ifrån varandra mer och mer och känslorna har förändrats.
Detta har utan tvekan varit den värsta veckan i mitt liv, och det slutade värre en värst. Men som sagt, jag har känt ett tag nu att detta funkar inte längre och vi var tvungna att göra slut. Vi har haft mycket fina minnen tillsammans, men tyvärr var detta slutet på vårat förhållande. Vi har haft det bra fram tills nu, tills våra känslor inte fungerade längre. Det är jätte synd, har aldrig haft en sån bra kille förut. Han gjorde allt för min skull och jag står honom evigt tacksam. Han kommer alltid vara en bra vän för mig, jag vill inte mista en sån bra människa i mitt liv. Vet inte vad jag ska skriva något mer. Men kände att jag behövde skriva av mig om detta, kommer ändå komma ut förr eller senare.

- Sköt om dig Lucas, du kommer alltid betyda mycket för mig! Och jag kommer att sakna oss, men om ett tag kommer jag bara glädjas åt våra minnen vi haft tillsammans. </3 :'/


saturday i give you my love

Tjena!
Äntligen lördag! Dagen har hittills sett kanon ut, ;) och det kommer trovligtvis fortsätta i den takten! Jag ska ta mig till vh och möta upp Therese och vi ska hyra film och köpa något gott :).
Tittade på Mickis match, kom hem för en stund sen. Men mickis fick inte spela idag, de är ju 94:a lag och då får bara 3 93:or spela, idag var det hennes tur. Trots deras slarviga spel vann de matchen :) och det är ju huvudsaken! Men de kämpa på bra ändå, lite ostruturerat bara. Men ändå, bra jobbat tjejor ;)!
Nu ska jag ta och göra lite saker, sen ska jag ta mig till vh. Ciao ciao!


ishallen



Har haft en helt okej dag,
passade mina småkusiner och allt gick bra,
nu ska jag till ishallen med mickis, sötnos!
Ciao ciao!


in school

Tjena,
sitter i skolan och fick låna bärbara för att dom i korridorerna är upptagna. Vi har lunchrast nu och nästa lektion börjar 12.15 på plan tre. Fett cp att vi har där nere, haha, aja.
Sen när den lektionen är slut har vi en lektion, men läraren sa att vi nog inte skulle ha den så länge, skööönt. Vill ha helg! Ska hämta mina busungar när jag kommer till ösmo idag, sedan ska jag passa dom fram till 5-6 tiden ungefär. Helgen ser rätt oplanerad ut som vanligt, hehe, typiskt mig att inte lägga in planer utan bara ta var dag som den kommer. Hörs !

- tänker inte sjunka lika lågt som du

galet

Lite galet väder vi har :S det var jätte fint, fram till för typ någon minut sen, så hörde jag hur det börja smattra ordentligt på takfönstrerna, så haglade det :O kaos! Löven föll av träden för att de hagla så hårt, de stutsa på backen, och det lät som om de gick igenom fönsterna. Shit alltså! :P Lite kneppt, kom bara sådär!
Var bara tvungen att skriva det, hehe. Ciao ciao !


kan det bli sämre?

Det värsta är att du verkar gillar att jag mår skit, jag tror faktiskt det.

Min dag idag har varit bra, :) hade tema-dag. Vilket inte kanske var det roligaste, men det var rätt intressant och skönt att slippa lite lektioner, hehe. Slutade typ en timme innan vi egentligen slutar på torsdagar, vilket var skönt. Och det allra bästa av dagen, är att det är torsdag och det betyder att helgen närmar sig :)! 
Just nu sitter jag och smälter maten, ska ut och springa snart. Ska bli skönt, springa av sig lite och släppa tankarna lösa. Det är lite lustigt det där. Jag hatade att springa förut, nu börjar jag nästan gilla det alltså. 

Alltså egentligen har jag bara lust att agera, men ändå inte. För det är inte jag som har gjort fel, det är ju inte jag som vände ryggen åt mina vänner bara för att det passade mig och det är inte jag som snackar bakom ryggen på andra, (ni är inte så deskreta med det) och istället för att skriva "dagens ord" om det hela som om allt är ett stort skämt kan man faktiskt göra någonting åt det, jag trodde vi skulle snacka, fast du verkar ju inte vilja?

bouna notte




Hej, nu har jag ätit middag,
umgåts med familjen och
är nyduschad,
nu är man tillräckligt lugn för att kunna sova,
godnatt, sängen väntar!


couse i'm so ugly, but thats okey because so are you

Det vart ingen bio idag, han var tydligen tvungen att plugga :/. Jaja, så kan det bli. Så det blir en vanlig hemmakväll idag, inget att plugga på just idag i alla fall, skönt.
Dagen har varit ganska upp och ner, ljuset i min dag var helt klart Therese, seriöst vet jag inte vad jag skulle göra utan henne <3.

Jag är ganska trött på hur allt har blivit. Jag förstår verkligen inte varför. Okej att man vill umgås med andra också, men för det behöver man inte behandla sina andra vänner som luft. Om jag verkligen betyder något fortfarande fattar jag verkligen inte varför jag blir behandlad som luft. Det är det som gör mig så besviken, du får umgås med vilka du vill, men om du vill kalla mig din vän så vill jag gärna inte bli behandlad som luft. Jag är jätte ledsen att det ens har blivit såhär, det kunde ha gått bättre till. Men du ville ju prata med mig, men jag vet inte vad som hände med det och eftersom du inte verkar se mig är det ju ingen idé att säga något själv, kan ju inte prata rätt ut i luften. Men du vet vem du är och du vet vart jag finns att få tag i, om du vill lösa detta på ett bra sätt vill säga. Eller fortsätta på lågstadie nivå, ditt val.
Jag hade inte tänkt att skriva om detta rätt ut i bloggen, men det sårar en när man får läsa hur bra dina dagar har varit, till och med toppen, och så man själv går runt och mår skit och känner sig osynlig.
Det är verkligen pissjobbigt det här, kanske inte för dig som har fått nya fina och mycket roligare vänner, men för mig suger det verkligen ..


- vill inte ha det såhär.

antagligen var jag bara ett tidsfördriv

Jag orkar inte skriva om det och orkar inte ens prata om det med mamma. Jag har inte gjort ett skit för att förtjäna det här, och ändå får jag det på mig. Djup besviken, arg, ledsen och bara helt krossad ..  

Sitter i skolan och väntar på studiepasset ska börja så jag kan få komma härifrån någon gång. Ska träffa Lucas idag :) typ första gången på en veckodag sen gymnasiet börja :O. Vi ska se på bio ikväll i nynäs, Flickan som lekte med elden, har typ längtat efter att se den sen jag visste att det skulle komma en fortsättning på Män som hatar kvinnor. Har haft två lektioner idag, efter andra lektionen, gympan, då skulle Therese iväg på möte så då ringde jag mickis och vi sällskapa på lunchen :) och lagom tills hon skulle börja så kom Therese tillbaka, så då gick jag med henne och åt lunch. Nu sitter vi här uppe och väntar på studiepass. Ska följa med Therese upp till centrum också, hon ska gå till stadium om praktik, hon har redan ringt dit så de väntar på henne :) har inte så mycker mer att tillägga just nu, imorgon är det tema-dag. Fett skönt ändå, inga lektioner.
ciao ciao


aaaaaj

min mage!
Jag har pissont, har haft det sen lunchen :(. Fattar inte, mår inte illa. Gör bara sjukt ont!
Igår var verkligen min värsta dag ever, när jag kom till aerobicsen så var såklart det massa andra tjejor där, ingen annan än jag (såklart) var ombytt. För det var teori igår, KUL! Jag kunde liksom kollat upp det hemma innan jag börja ens packa allt. Faaan. Aja, idag är det iaf vanlig aerobic. Nästa vecka har vi bara på måndagen, sen är det tre veckors praktik och en veckas lov, kommer bli så jäkla grymt skönt!
Funderar lite på att byta, men vet inte till vad i sånt fall. För hon vill att vi ska sätta ihop ett eget program och göra låt analys och sedan hålla som en uppvärming för de andra. NO WAY! Tänkte jag direkt. Så tröttsamt. Allt som jag gillar och går bra för fuckar sig alltid till slut. Nu ska jag återgå till engelskan, hörs !

långt ifrån min tur dag idag iaf

Hur kunde helgen vara så jäkla bra och veckan börjar piss? alltså om inte den börjar ändra riktigt nu så kommer jag totalrutta på skiten! Har redan börjat rutta på all skit. Orkar inte mera.
Förstår inte.

Ska upp till centrum efter svenskan innan aerobicsen börjar. Hoppas verkligen de kommer någon mer än jag dit idag, annars är fan värsta dagen ever fulländad!
Ciao ciao!


MY BABY IS BACK!

Säger bara ett stort tack till Broman som är ett datageni!
Han hittade felet, tog hand och det och nu är min data alive igen! WOHO!


skogspromenad och smarrig middag

Tjena igen,
Har varit ute och gått i kanske 1-2 timmar. Följde med mamma, pappa, Antonio, Natta och Broman ut i skogen, de plocka svamp, så jag följde med för att få röra på mig lite, det var skönt faktiskt. Komma ut och röra sig lite. Annars hade jag blivit inne hela dagen och då blir jag så sur på mig själv, haha.
Nu håller pappa och Antonio på med maten, det blir någe gott kött och klyftpotatis och svampsås ;) mums! Can't wait! Man känner verkligen sig förtjänt ut av en sådan middag, speciellt efter helgen och veckan. De har blivit väldigt enkel mat, i helgen också för alla har varit på mässan och man själv gör bara något enkelt att äta till middag, ;) haha. Ja, så min sega söndag har sett rätt lagom oseg ut tycker jag :).
Juste, vi ska läsa bok i engelskan. Jag har sett till att fixa en twilight bok på engelska eller så ska jag läsa Stephenie Meyers nya bok. Är såååå taagggaaaad!!
Vill ha den nu på en gång och börja lööökläsa :D GAH! Okej, nomore crazy talk.
Ciao ciao!

the end of the weekend

Tjena!
Nu var det redan söndag. Denna helg känns det som om jag har gjort massor fast ändå haft liksom tid till saker och ting. Skuumt. Jaja, nu sitter man här en söndag, och gör ingenting. Brukar bli så. Men jag borde iochförsej plugga. Men det orkar jag inte ta nu. Jag har lust att göra något! Vad som helst typ.
Gårdagen slutade med amanda, martina, johanna och emma, mys vare iaf ;) !
Imorgon är det måndag igen (som ni säkert kunde lista ut själva) och nu har jag inget mer att tillägga,
Ciao ciao !

changed plans

Godkväll
jag trodde det skulle bli en sådan tard-hemma-kväll fastlåst med hunden.
Men icke. Johanna räddade min kväll!
Hon sa "ta med dig hunden och kom hit",
hon hade bjudit över några andra sköna människor också ;) och det var superkul.
Jag är glad att jag gick dit. Det var ett tag sen jag umgicks med dom.
Men kul hade jag ;D
Ska nog titta på Martinas och Johannas match imorgon,
med Amanda och möjligtvist Emma :).
Blir nog allt skoj det med, får se hur dagen slutar.
Ciao ciao !

hunden och jag

Ja, så blir det idag. Mickis ska servera för sin tränare, han ska ha 40-årsfest ikväll, så hon lär komma hem sent ikväll. Mamma, pappa, Antonio och Natta är på mässan, de kommer hem sent ikväll. David vet jag inte riktigt, men han lär ju hitta på något eftersom det är fredag idag. Så då vart det bara jag och hunden. Myspys, yeah. PruttLucas ska vara med sina polare. Snälla, är jag verkligen så mobbad?
Jaja, ska inte tycka synd om mig själv :) det löser sig nog. Har faktiskt några jag kan tänkas ta hem ikväll ;).
Ciao ciao, så länge!


i wanna tell everybody that you are mine

Hey you !
Har käkat donken till lunch idag, mohaha. Alexz och jag kände oss lite sugna, och hon skulle ändå möta sin kusin och äta lunch, sen hakade Maja och Therese på också. Vi kikade oss omkring lite grann också, fan. Ångestatack på g, vill ha pengar så det bara skriker om det. Jag måste få ett extra jobb någonstans, så är det bara! Blir tokig om jag inte kommer kunna få in någe extra, studiebidraget räcker ingenstans!
Nu snart har jag matte, sen har vi svenska sista lektionen. Fett chill, ska bara titta på film. Romeo and Juliet, vi började titta redan i tisdags, men vi kom inte så långt i filmen så kan inte säga om den är liksom bra eller inte, den verkar lite små knepp, haha.
Blir till att gå upp till centrum och söka praktik på Carinas idag, wish me luck! Sen när jag kommer hem så är det bara att återgå till pluggandet, suck. Ska springa idag också, får nog skippa idol ikväll. Tror nog att jag överlever det .. men man vet ju aldrig. Nej, nu ska jag på lektion, hörs !

my lips are like sugar

Hej, hur står det till där ute?
Med mig har det ju varit bättre, idag har jag bara pluggat gärnet. Sedan hjälpte jag min farbror med lite grejor. Så jag har väl haft ganska fullt upp sen jag kom hem. Just nu sitter jag framför tv:n ny duschad, asskönt.
Imorgon är det redan torsdag, jag tycker denna vecka har gått fort. Kanske för man börjar vänja sig med skolan och allt. Så det rullar på för fullt. På tisdag har jag mitt första prov, det är ett ganska lätt och litet prov. Men jag har inte riktigt börjat plugga ordentligt och det gör mig lite nervös. Kommer väl sitta dagarna innan och plugga sönder, sen när provet väl kommer hade jag säkert inte så mycket att oroa mig för. Får se hur det går. Imorgon ska jag i alla fall plugga till provet, nu har jag ju gjort alla småläxor som jag fått. Så nu känner jag mig manad för att plugga inför provet ;). Nej, ska inte pladdra massa bullshit nu, ciao ciao !

some how find you and i collide

Tjenaa!
Idag är det en såndär jobbig dag igen, ingenting funkar som man vill. Jag ville verkligen ha aerobics idag, men Maja kom inte ens till skolan idag :/. Bajs, vad ska jag göra nu då? Känner mig skitdum om jag bara åker hem utan att ens prata med henne, som jag gjorde igår också. Men samtidigt vet jag inte vart jag kan få tag i henne och prata med henne och dessutom om jag skulle stanna kvar tills lektionen börja för att kunna prata med henne måste jag stanna till kl 4, och jag slutar min sista lektion innan aerobics kl 2. Ångest säger jag bara ... ångest.

i swear i saw you laughing

Hejsan :) idag är det då måndag. Idag har det väl inte hänt så mycket antar jag, fått lite läxor, lämnat in lite läxor och sen så vart det ingen aerobics för min del idag, pga jag inte ville vara ensam. Både Natta och Maja var skadade och kände sig inge bra för att kunna köra aerobics idag, men Maja lovade att köra med mig imorgon! :D
Nu ikväll var jag och tittade på fotboll med Mickis och Mickis p, egentligen skulle jag gått dit med amanda. Men hon hade någon auidition i nynäs så hon kom lite senare :) men dock frös mickis så mycket redan vid halvlek så då fick man gå hem. Jag frös en del också, mest om händerna och fötterna, men det var inte så farligt för min del i alla fall. Jaja, matchen stod iaf 2-2 i första halvlek. Får fråga Amanda hur det slutade ;). Juste, kanske ska säga att det var ösmos herrlag B, som spelade mot Krimminellas Rätt i Samhället. Haha, lite spännande faktiskt :).
Nej, nu ska jag se till att jag har allt klart för imorgonbitti, bouna notte !

händelserik söndag

Det må jag säga, ;) mamma och pappa kom hem från sjön, de har varit ute hela helgen, sen kom min farbror Antonio hit från italien, jag tror att han ska bo här i tre veckor framöver. Idag kom även Alexz hem från Kroatien, ska bli kul att träffa sötisen imorgon <3 saknat henne galet, det har varit "vänta, det fattas någon" hela veckan. Lucas kom hem från Göteborg idag också, sen så framför allt så fyller Maja 18-år idag! :D Grattis Maja på din 18-årsdag! <3 Det ni, det är inte alla som har så händelserika söndagar, haha. Tur att de inte inträffar så ofta. Söndagar ska ju vara totallt ledigt och bara chill :) hehe.
Ja, men livet är alltid fylld med överraskningar. Ciao ciao !

overflooded

Jag vet inte vad jag vill,
jag vet inte vad jag egntligen har tänkt,
jag vet inte vilket som blir bäst,
jag vet inte vad som svider mest,
jag vet inte hur det här ska sluta,
jag vet ingenting just nu,
annat än att jag vill sluta tänka,
komma bort från mina egna tankar,
jag vet bara inte.

saturday

Goddagens.
Mickis p och Lisa sov här inatt. Mickis, Mickis p och Lisa kom hit igår kväll, det var trevligt. Synd att man var så jäkla trött bara ;P hehe, men Mickis var så trött att hon somna på soffan (som vanligt), jag var nästan nära på det också :P jaja.
Idag vaknade vi sådär vid 9 tiden kanske, gick upp och åt frukost. Jag älskar att äta frukost på helger i lung och ro, man kan liksom ta den tid man behöver, och lite till. Hur skönt som helst. Aja, sen efter vår frukost satt vi på en film, "Dagboken" eller "The Notebook" som den heter på engelska. Jätte sorlig verkligen, om jag hade sätt den själv med inga andra där hade jag bölat skiten ur mig! Lisa grät typ tre gånger, haha, gullunge. Men jätte bra film faktiskt. Nu håller de andra på att duscha och ska göra sig i ordning, vi ska upp till centrum, måste handla lite. Jag är redan klar därför hamnade jag här, så ni vet. Ja, ikväll blir det väl typ som igår kväll, bara chill ensam hemma, helt själv ikväll dock. Men men. Aja, se "The Notebook", jätte bra, ni kommer att älska den. Ciao ciao !


i got a feeling, that tonights gonna be a good night

Nej det har jag inte direkt, men man ska ju tänka posetivt :) posetivt tänkande gör en posetivare och gladare och med ett mer glatt och öppet sinne ska nog kvällen gå väl ;) sen är det ju aldrig fel heller att bara göra ingenting, men jag har fan inte ångest för helgen. Har ingen jäkla aning om vad jag ska göra?! Vad ska alla göra egentligen? Man kanske kan ta och ses :)? Hehe, patetiska jag, raggar upp vänner på mig blogg som typ 0 % läser, yää. Tummen upp på det. Och nu ska jag sluta prata om mig själv som en andra person och återgå till de två lektioner jag har kvar ut av dagen. Förresten, lite kul att vi har en och samma lärare alla tre lektioner på fredagar på olika lektioner, haha. Muppat egentligen. Men det är Mikaela som vi har och hon är en skön lärare så jag gnäller absolut inte ;)!
Ciao ciao :* !

Lilys halsbandstävling

Jag var med och tävla om dessa personliga och snygga halsband på Lilys blogg. Gå in och kika på hennes blogg och tävla du med ;) lycka till!


ny dag och nya äventyr

Hejsan, måste säga att rubriken inte stämmer de mista om mitt liv just nu. Går i skolan hem och pluggar och sover ch så går allt runt. Nästan iaf. Ibland pluggar jag inte då tittar jag på tv eller är ute och springer. Just nu har jag lunchrast, sen har jag två lektioner kvar, matte och svenska. Sen är dagen slut. Och när jag kommer hem ska jag nog sätta mig och plugga direkt för att slippa göra allt ikväll. Har mest små enkla uppgifter att göra så det ska gå undan. Imorgon är det fredag och så fort jag lämnat denna skolas dörrar är helgen igång, inte för att jag har någon speciellt spännande helg att se fram emot men ja, något ska jag ju alltid kunna hitta på.
Peace!


just another day

Hej vänner!
Idag har jag inte varit i skolan, men jag är inte sjuk, jag har inte skolkat och jag var inte ledig. Hur går då detta till? Jo jag hade tandläkar tid i dag vid 9.10, och då skulle jag inte hinna gå på första lektionen som började åtta för om jag skulle åka in till skolan skulle jag behöva åka kvart över åtta ifrån skolan för att hinna till tandläkar tiden. Sedan så tar det sin lilla tid hos tandläkarn och om jag skulle satsat på andra lektionen skulle jag vara med sista kvarten, sen är det lunch på shemat och efter lunchen har vi studiepass och det gjorde jag då hemma istället. Förstod ni eller jag kanske bara krångla till det?!
Aja, i vilket fall som helst åkte jag till tandläkarn med mamma, sedan handla vi lite innan vi åkte hem igen. När jag kom hem åt jag lite lunch/fika sen gick jag upp till mormor och tog hennes post och vattna lite blommor, men framförallt gick jag dit för att låna hennes data, för att kunna arbeta med det skoljobbet jag tog hem istället för att åka till skolan för. Så där satt jag i kanske en och en halvtimme, sen när jag kom hem igen var klockan kanske halv ett - ett. Då åt jag lite fil och flingor som lunch/mellis. Sen rullade dagen vidare med lite tvättande och donande. Efter middagen tog jag mig en springtur, vilket var skönt men dock jobbigt idag. Aerobics:en tog lite mer igår än vad den gjorde i måndags, eftersom igår kunde jag stegen bättre och på så vis kunde vi köra i högre tempo, men det var kul! Imorgon får jag en liten sovmorgon till 9.20, dum jävla tid för inget tåg passar bra annat än att komma en halvtimme för tidigt. Jaja, finns inget att göra åt, ska nog glädjas åt den lilla sovmorgon jag får. Peace!


jag överlevde !

Hej människor!
Jag överlevde min långa skoldag igår, som började 8.20 och sluta 17.30, idag ser dagen ungefär likadan ut. Att ha så långa dagar måndag och tisdag framöver tror jag att jag kommer att överleva. Men jag tror att det kommer bli tuffare när det börjar mörkna vid tre, för jag är en sån person som kopplar mörker till sova. Så på vintrarna när jag åker hemifrån i mörker och kommer hem i mörker känns det som om jag missat massa sömn och knappt varit pigg under dagen. Men ska inte vara negativ i för tid, då blir allt pannkaka.
Aerobics:en i sej var jätte rolig träning, så det uppskattas verkligen! Det jobbiga var att det var lite svårt, att få in stegen rätt, men jag tycker att det är kul att jobba med hjärnan och kroppen samtidigt. Så när man väl fått in det är det bara satsa stenhårt!
Nu sitter jag på lektion, inköp och varuhantering. Känns som en rätt lätt kurs. Får väl se, när vi kommit en bit på kursen. Nu ska jag återgå så hörs vi senare. Ciao ciao!


då var helgen förbi

Hejsan, i fredags var jag ledig så jag fick lite extra ledig, tjoho ;). Jag har spenderat min helg med Mickis och Lucas till stor del, inte samtidigt förstås. Såhär såg min helg ut ungefär:

Fredag, väntade jag ut tills Lucas slutat skolan sedan följde jag med och titta på hans match i vh, svinkall ishall säger jag bara! Men de vann med 1-7, så det var en rolig match att se ;)! Efter matchen åkte vi hem till Lucas och sov där.
Lördagmorgon vaknade vi i nästan ett tomt hus och vid kanske 12 tiden tog vi oss från yxlö, jag hem och duschade och gjorde mig i ordning för att åka till haninge med Mickis och Lucas åkte till ösmo för att vara med sina vänner. Jag och Mickis åkte först till vh för att köpa friditskort så vi kan resa på helger och kvällar också, nice bajs. Sedan åkte vi vidare till haninge för att Mickis skulle hämta ett band till sin väska som var trasit som hon fick ny beställd ut av butiken. När vi kom tillbaka till ösmo tog vi det lugnt en stund, när Mickis varit uppe i centrum började vi med middagen, lisa kom också och hjälpte till och såklart åt hon där också, det vart kött och klyftpotatis med beanisesås, mums! Efter middagen kom Bella dit också, och dom tre gjorde i ordning smält choklad och frukt att doppa i chokladen, hur gott som helst! Sedan tittade vi på Forrest Gump som gick på tv, det vart liksom bara en skön innekväll :).
Söndagen, vaknade jag med Lucas bredvid mig igen, han kom på lördagkvällen innan vi gick och la oss. Han skulle egntligen sova hos någon ut av hans polare med det vart inte så. Mig gjorde det inget, sålänge han kommer innan jag somnar :) hehe.
Han och jag hade lite plugg att ta hand om så vi åkte hem till honom och pluggade bägge två, och jag fick hjälpa honom lite, det gick så bra så. Vid fyra tiden följde vi med hem till Malin, hans moster, och åt middag. Det var jätte mysigt och gott, men många var sega. Söndagar är ju så, i guess.
När jag kom hem hade mamma och pappa kommit hem från sjön också :) de var nattvakt tors-fre natt, sedan på fredag morgon åkte de ut till korpen. Så det kändes lite att man inte hade träffat dom, :)
Nu återgår jag till min skoldag, som håller på mellan 8.20 - 17.30 det ska bli intressant och se hur pass pigg jag är ikväll, hehe. Tja!


Fotografering

Tjena!
Idag är det då torsdag. Jag sov ju hos Alexz inatt och färgade hennes hår igår kväll, tyvärr tog jag inga före och efterbilder men det hade ju inte gjort någon skillnad eftersom jag inte har någon data att lägga in dom på, buhu. Men vi hade i alla fall super mysigt igår, och hon bor jätte fint nu mera, no offence, men din farmor skulle behöva lite room service eller någe ;P hehe.
Just nu sitter jag på lunchrast och har ungefär två timmar innan jag ska ha matte och efter matten är det fotografering, ångest, sedan när det är avklarat så är det bara att återgå till svenska lektionen, sedan är torsdagens skoldag avklarad! Så ikväll ska man väl ta sig en liten tur i slingan, annars vet man ju inte vad dagen bjuder på - Ciao !


if tomorrow never comes, do you know how much i love you?

Tjena folket!
Idag har skoldagen vart lika mjuk som den alltid känns, gud vad jag älskar mitt program. Efter vår gympa lektion bytte vi om och Alexz och Therese skulle iväg till läkaren, kl var ungefär 11 och vi börjar nästa lektion 12.45 så Natta och jag tänkte "vafan, vi kör på donken". Så gjorde vi också :) sedan kom Alexz och Therese dit och vi alla gick tillsammans tillbaka till skolan. Natta och jag följde med Alexz och Therese till matsalen när de åt lunch. Sen så hamna man här, hehe. Efter den här lektionen slutar vi, då är kl 13.30 ungefär. Då åker jag Alexz och Natta hem till mig och jag ska packa ihop grejor för morgon dagen och åka med hem till Alexz och färga hennes hår och sova kvar hos henne, mysigt! Natta blir kvar med mamma och hälsar på för första gången efter flytten. Skoj skoj. Nu snart börjar lektionen, peace!


1 september

Är redan här!
Helt sjutk vad tiden har runnit, liksom vad tog sommarn vägen? Det känns inte som om de var så länge sen jag var ute på sjön och solade och badade, och då kändes det ändå som att de var ett litet tag tills skolan började. Men nu har allt rusat känns det som. Och om ungefär en månad ska vi gå ut på praktik, har jag någon? Nej. Så fort jag fått papprerna så ska jag fan ut och söka gärnet!
Min lektion börjar tjugo över nio, sen är det lunch sen har jag två lektioner kvar. Inte speciellt lång dag fast inte speciellt kort dag heller, mitt i mellan liksom. Har inge mer att pladdra om så ska inte göra de heller. CIAO !

RSS 2.0