30 augusti.

Hello, dagen idag började tidigt. Hade morgonmöte inne på Jerns kvart i nio imorse och sedan var jag kvar till tolv. Då tog jag mig en sväng på stan och uträtta några ärenden, och när jag var klar med allt kurra magen som bara den så jag kolla i fall Johanna var sugen på att luncha med mig, vilket hon var (lucky me)! Vi gick till ett ställe som heter fotöljen, riktigt mysigt ställe med riktigt god mat! Där satt vi och prata massa strunt och bara hade de så trevligt som två vänner kan ha! Efter middagen så jag har i stortsett bara kikar på hemnet på massa lägenheter i Stockholm, dock fastna man endast för de dyraste som ligger väldigt centralt, men jag vill ju bo nära stan! Men får nog ta och minska på kraven tills de är dags att leta på riktigt!


Lånade syrrans "chipsring" idag, räättt så snygg. Köpte hon såklart i Italien!

Sådär ja.

Där har vi de, en ny header. Vet inte om jag är nöjd med den, men får se hur jag känner efter ett litet tag. 
Idag har jag städat igenom huset och sedan åkt in till Haninge för att hjälpa Mickis att fixa en ny telefon, vilket gjorde att jag bestämde mig för vilken jag vill ha. Ska in till jobbet på morgonmöte imorgon, sen är jag ledig, då tänkte jag gå och fixa mig den mobilen jag nu bestämt mig för! Sedan ska jag också fixa lite annat när jag ändå är på stan. Kikar på CSI just nu, sen blir de raka vägen i säng! PUSS

Dubbeljobb och överraskningsfest!

Tjena, hade fullt upp igår! Först så jobbade jag i Nynäs, och efter de åkte jag raka vägen in till stan för att jobba där. Vid tre tiden slutade jag och åkte då till Vh där min bror var snäll och hämta upp mig, vi hade överraskningsfest på gång! Mickis min lillasyster har ju äntligen fyllt 18, men hon fyllde den 27:e juli och då var hon i Italien. Så vi har hållt på att planera detta sen dess och hållt de hemligt sen hon kom hem förra helgen, och de roligaste av allt var att hon inte anade något överhuvudtaget, hon planera till och med en annan helg som vi skulle fira henne! Jätte roligt, hon vart så chockad! Och hela kvällen var jätte lyckad, alla hade jätte kul och Mickis hade nog roligast ;)!

Idag är man lite seg, så tänkte utnyttja de och försöka fixa en ny header .. får se om de dyker upp en ny idag! Ciao

26 augusti.

Tja, gårdagen var en fartylld dag! Jag hjälpte mamma med att handla lite sedan åkte jag in till stan och mötte upp Johanna efter hon slutat jobbet, så gjorde vi en del shopping och åt thai! Hade de så trevligt som två tjejer kan ha helt enkelt! Idag ska jag försöka göra lite nytta i hemmet, senare ska jag till Martina och skypa med Amanda innan vi drar ner några tjejer och äter tillsammans på freja! Kommer bli mysigt! Puss

24 augusti.

Tja! Mår lite dåligt över hur lite jag gjort idag .. men ska ta och duscha och käka sen drar jag iaf ner till Nynäs för att få träffa Emma S en sista gång innan hon drar iväg! Tänkt på en sak, vad folk börjar dra här ifrån, lämnar staden eller till och med landet! Kanske ska bli inspererad ;)? Frågan är bara vart man skulle dra isf .. har så många ställen jag vill till! Jobba gärnet sen kanske köra jorden runt resa på det?!

Nää, nu kan jag inte sitta så här längre, duschen kallar!

-

You said you didn't want to hurt me, but that's exactly what you do. So what are words if you really don't mean them when you say them?

Långinlägg!

Tjena, var berädda på att läsa en heldel!

Middag, uteservering och bio summerar kvällen med tjejorna! Vi hade supermysigt kvällen ut! Vi börja i Gamla Stan på Vapiano, hur god mat som helst plus att killen som jag och Therese beställde utav var något till ögongodis så vi funderade på att bli stammisar där, haha! Efter vi ätit den goda maten och suttit och pratat massa skit så gick vi och leta upp en uteservering där i Gamla Stan, satt där till ungefär åtta halv nio tiden. Då vi tog oss tillbaka till stan och gick på bio på Sergel, vi såg Bridesmaids, fysatan vilken rolig film alltså! Vi skratta högljutt flera gånger alla fyra! Riktigt lyckad kväll med några riktigt fina tjejer! <3

Helgen på korpen var underbar som alltid, lite extra eftersom kusinen var där! Ännu bättre vart det än så, Micke och Susanne, två underbara människor som jag och min familj känt väldigt länge gifte sig ute på korpen! Riktigt fina var dom och en jätte fin cermoni som hölls av Susannes ena bror! Men haken med detta var att de hade inte berättat för någon, föruom Susannes familj (för att hon skulle få ut dem till Korpen och för att ena brodern skulle ju viga dem) sedan hade de berättat för mina föräldrar och mig i midsommras! Micke hade tidigare lovat att berätta för min mamma om de var så att de skulle gifta sig, så han var "tvungen" så fick jag och pappa veta på köpet ;). Jag vart så rörd när dom berätta de, de är så fina människor båda två och att de just valt att gifta sig ute på Korpen, helt underbart! Jag satt faktiskt tårögd under cermonin, men min glädje som fanns inom mig höll tillbaka dom!

När jag kom hem i söndags var Mickis och min nonna här hemma och stod och lagade brakmiddag åt oss! Vi fick även de Mickis hade handlat till oss i Italien, jag fick ett jätte fint linne med volanger och svartvirkning upp till, lägger upp bild senare ;). Även Kasa + familj kom till oss i söndags för att hälsa på Mickis och nonna, vi hade jätte trevligt allihop!

Igår gjorde jag inge speciellt, så skönt att bara göra ingenting ibland. Idag där emot var jag uppe tidigt och iväg vid åtta, mötte upp mormor i Rågsved för att sedan gå till min gammelmormors ålderdomshem för att hälsa på henne! Har inte träffat henne på säkert ett och etthalvt år! Så de var jätte kul att träffa henne, och hon var så glad och pigg, så de var kul att se! Vi fick skjust hem till Ösmo för att min morbror var i närheten, så när jag kom hem så gjorde jag i ordning en god lunch, gick sedan upp och handla lite åt mamma och när jag kom hem igen la jag mig på verandan och gjorde något jag inte gjort sen i början på sommarn, sola! De var så skönt, men samtidigt så outhärdligt varmt, man skulle legat på en strand idag!

De var allt för mig just nu ;) kände att jag verkligen behövde lätta på allt detta! Ska se om mamma vill ha hjälp med middagen och nu, Ciao!

Born in the USA ..

Njaaa, men en riktigt snygg bikini anlände i min brevlåda förra veckan! Den kommer från Stylebytyra! Har velat haft den sen jag såg den för första gången, dock har jag aldrig haft pengar och när jag haft de har den varit slut! Men nu fanns den inne, till billigare pris dessutom! I lalalalalike it!










16 augusti.

Tjena, gårdagen gick bra på jobbet och de ville även ha in mig idag, mellan 10 och 15. Men när jag kom imorse så fick jag direkt fråga om jag kunde stanna till 19 ist, och så vart de. Har varit inne på lagret i princip hela dagen, varit ute lite grann, men inge speciellt länge. Har tagit hand om massa nya leveranser, men långt ifrån klar, är fullt med massa kartonger över allt som måste inlevereras och upp på hyllan och ut i butiken. Dessutom kom de ännu en pall idag, så de är del kvar att göra. Imorgon jobbar jag bara mellan 12 och 15, så lär bli vanligt butiksarbete då. Efter jobbet ska jag möta upp tjejerna, vi ska äta på stan och köra en bio på det! Blir riktigt kul att träffa dom igen!

På torsdag morgon blir de upp igen, fast denna gång inte för jobb, ska ut på sjön! Ska bli så jäkla skönt! Jag och mamma åker ut på torsdag så kommer de andra på fredag. Kräftskiva denna helg, kommer nog rätt mycket folk, göteborgarna kommer bland annat upp! Ska bli skönt med en långhelg ;) känner att jag förtjänar de!
Ciao ciao!


 

På lördag natt kommer pluttan hem också! Saknat henne en jäkla massa!

Bilden är från min studentmottagning, lyckligaste dagen i mitt liv!


14 augusti.

Hello, sitter med nymålade naglar och kikar på Pritty little liars. Imorgon blir de jobb igen, tolv till halvfem, sen har jag lite småplaner. Men får se hur allt löser sig. Vilket fall som helst blir de ännu en lugn hemmakväll! Är sjukt sugen på en ruuuskigt bra film! Vet dock inte vilken .. aja. Puss!



Jobbajobbajobba.

Så har min helg sett ut, jag jobbade fredag och lördag. Skulle egentligen vara ledig idag, men de behövde hjälp på en annan butik, såklart man ställer upp ;) ska bara jobba i fyra timmar men tjänar som om att jag jobbat åtta, the beauty about sundays! Men har inte bara jobbat, har även fått sällskap av bror och hans flickvän och igår kväll kom Jessica och mös lite! Men ska inte sitta här mera, måste strax gå till tåget! Blir hemma efter fem sen i eftermiddag, Ciao!


 

 

Skulle verkligen behöva klippa mig ser jag ..


11 augusti.

Hello, sitter och tittar på Hawaii five - o, rätt bra program faktiskt. Var hemma sent eftersom att jag börja sent. Imorgon jobbar jag mellan halv elva och fyra, skönt att vara hemma tidigt!

Har ju använt min kavaj för första gången idag, är verkligen jätte nöjd med den! Den är skön, lagom ledig samtidigt som den är snygg och stilren!



Efter Hawaii five - o blir de sängen, är trött och ska upp imorgon! PUSS

Off to work.

Tjena, har varit vaken sen nio tiden imorse, åt fruskost direkt då och sedan tog mig en dusch och gjorde mig i ordning. Åt lunch och tänkte nu ta mig till tåget och åka in till stan, tar ett tåg tidigare än vad jag behöver. Tänkte gå förbi två butiker och byta storlekar på två plagg. Sen knata vidare till jobbet. Blir hemma efter åtta ikväll, hörs då!



Blir premiär på kavajen idag, bild kommer senare!

Head over heels.


Äger fyra par olika klackar, vill ha mer kilklackskor och kanske mer heltäckande över foten som kommer kunna använads i höst .. har blivit lite utav en heels fantast! Smickrar benen så bra! ;)


Vill ha däremot fler tillfällen de kommer till att använda klackar!

10 augusti.

Tja! Har blivit en heldag hemma idag. Rätt skönt ändå. Starta direkt efter frukosten med att damsuga både över och undervåningen coh sedan tog jag och skura i hallen och köket, där de är som skitigast. Efter de så fick man en stund att bara göra ingenting, duscha och fräscha till sig. Sedan kom mamma tillbaka med sin bror och tre av hans barn hit, fika lite efter de hjälpt mamma att tanka båten och handlat. När middagen ätits upp så fick jag lite krut igen och körde in lite kläder som jag vill ha upphängda i den garderoben pappa fått från jobbet, och även mina klackskor åkte in där. Så nu har jag kvällen framför mig! Funderar på att leta upp Twilight-filmerna och kära ner mig lite till! XOXO

What's got into me besides you.

Hey you! Haft en kort arbetsdag, som oftast, men denna gång börja jag tidigt och sluta tidigt! Rikgit skönt att vara hemma till middagen för omväxlingsskull ;).
Efter maten så prata jag lite med Mickis på skype, och efter de följde jag med Johanna hem till Emma S! Vi kika på allsång och åt blåbärspaj, fast vi kika inte sådär jätte mycket på allsången utan vart mest snack ;) riktigt trevligt! Sjukt länge sen man träffa Emma också!

När man kommer hem sitter mamma och pappa och tittar på någon italiensk krimenalserie, haha jäkla italienare du är pappi ;)!

Tiniwinistringbikini.

Hello, har fotat mina nya bikinis nu och även kjolen och kavajen som jag köpte igår innan jag gick till jobbet!








Allt är från H&M, kanske lite svårt att se detaljerna på bikinisarna men den oranga har likadana "knutar" i sidorna på underdelen som de är på överdelen. Den svarta har flätade band i sidorna på underdelen och överdelens band är också flätade. Är rätt nöjd med grejerna ;) funderar bara på om kjolen kanske behövs bytas till en mindre storlek .. hm.

Ikväll ska jag in till Haninge med Therese och mysa med Alexz, hon är ensam hemma hos sin far så ska bli kul att få träffa tösen igen! Men ska ta och göra mig i ordning lite, ciao!

7 augusti.

Tjena! Gårdagen var de konstigt nog inte tufft att gå upp och jobba! Borde varit de med tanke på att de var lite sent i fredags. Men jag klagar inte! Var jätte kul på jobbet igår också, Pride-paraden gick förbi utanför oss, så de vart ju i stort sett tomt i butiken under den tiden, droppa in några då och då men vi kunde stå och titta på paraden massor! De tog ungefär en och en halv timme, kanske två timmar innan hela paraden var förbi! Helt sjukt, riktigt roligt att se!

Efter jobbet drog man raka vägen hem till Bromans föräldrar, de vankades överraskningsfest (som inte vart kanske sådan stor överraskning) som höll på in mot små timmarna! Kul var de men andra ord, god mat, trevligt folk och gott att dricka! Dock så är de något fel på mig, för alltid när jag dricker och går och lägger mig sent vaknar jag allderes för tidigt! Så var uppe vid åtta imorse .. som tur är börjar jag sent imorgon och är helt ledig idag så jag kommer bara ligga och lata mig idag, hehe ;).

Changed plans baby.

Hello, vart dubbeljobb idag i alla fall! Jag som såg fram emot en dag hemma, jaja. De är ju i alla fall fredag, så de kan man glääädjas åt ;)! Imorgon jobbar jag mellan 11 och 17, sen är jag leeedig på söndag! Skönt värre! Ska njuta till fullo ;). Tänkte att jag kunde visa lite hur jag ser ut idag, har upptäckt att kjol är ju rätt bekvämt speciellt när man har cykelbyxer under! Och när jag skriver upptäckt menar jag på att jag är ingen som brukar gå i kjol, men de är ju inte så tokigt trots allt .. kanske ska inskaffa mig några som man kan ha både till vardags och fest!

Ikväll ska de grillas, med mamma och pappa, (såklart) morbror och hans två älsta pojkar plus syster och hennes kille, som dessutom fyller 25 idag! Grattis åter igen Broman!


 

 

 

 

Man behöver ju inte oroa sig för att visa rumpan eller trosorna! ;)


3 augusti.

Tjatja, har inte så mycket kul att berätta. Jobbar bara, hehe .. imorse var de inge blomjobb iaf, bara inne på Jerns. Men imorgon blir de båda, och på fredag är de bara blommorna, kommer bli skönt!

Skickade efter två bikinis från H&M som kom idag! Satt jätte bra, de vart en orange färgad och en svart, får väl slänga upp en bild på hur dem ser ut ;)! PUSS

RSS 2.0