13 juli.

Tjaa! Sjukt rolig och bra allsång igår, Maggio och Amarillo kan liksom inte slå fel ;)! Sara Varga är ju också riktigt bra, sen är de ju aldrig fel att få se ögongodiset själv Måns!
Efter allsången så visade de sig att de var gratis inträde på grönan! Synd att man inte hade pengar, då hade de bara varit att köpa åkband och köra tills stängning! Men vi gick i alla fall in, Therese och Ida åkte pop-expressen, haha tydligen en favorit ;P!


Idag då, kom tillbaka till ösmo strax efter ett tiden och har sedan fikat lite med mamma och pappa på verandan, sedan kika jag på allsångs progammet och kollade om jag syntes till, de var rätt lätt att veta vart i havet av människor man skulle kolla efter oss, de var nämligen två tjejer med rosa fjädergrejer på huvudet och en vit skylt som de stod "<3 måns <3 mums - mums" på, så man såg ens händer och huvud sticka fram lite då och då.


Nu tänkte jag faktiskt kika på film, måste ladda upp för "Harry Potter and the deathly hallows part 2" som ska ses på bio på fredag med Mickis och Lisa! Så tänkte se de tre sista nu innan, delvis för att dom är så jäkla bra och delvis för att färska upp minnet ;)!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0